Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2005 στις 16:31 Η Vkey έγραψε: #121 11-09-05 16:31 Κράτα με στο σκοτάδι, πάνω σου πιο σφιχτά ν' ακούγεται η καρδιά όταν ζητάει το χάδι... Κράτα με και θυμήσου ψέματα μη μου πεις τα λόγια της σιωπής διαβάζω στο κορμί σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2005 στις 19:45 Η bunny217 έγραψε: #122 11-09-05 19:45 Άνοιξε τα μάτια σου και κοίτα με λόγια δεν θα βρεις γι'αυτά που νιώθεις μη μιλάς για αγάπη και για έρωτα τέλειωσαν οι λέξεις δεν το νιώθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2005 στις 19:50 Η Palladin έγραψε: #123 11-09-05 19:50 Για κοίτα με στα μάτια λοιπόν και εξηγήσου που είναι το ζεστό το γλυκό το φιλί σου δεν είχες μυστικά από μένα θυμήσου για κοίτα με στα μάτια λοιπόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2005 στις 20:00 Η bunny217 έγραψε: #124 11-09-05 20:00 Με σκότωσε γιατί την αγαπούσα γιατί την είχα παντοτε ψηλά γιατί μέσα στα μάτια την κοιτούσα για να τη βλέπω μόνο να γελά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2005 στις 20:03 Η Palladin έγραψε: #125 11-09-05 20:03 Την αγαπούσα παραδέχομαι ήταν το δεύτερο εγώ μου μα τώρα πια δεν την ανέχομαι ούτε σαν σκέψη στο μυαλό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billpapad Νεοφερμένο μέλος Ο billpapad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2005 στις 17:05 Ο billpapad: #126 12-09-05 17:05 Στο Φάληρο που πλένεσαι περιστεράκι γένεσαι Σε είδα χθες με το μαγιό γεια σου τσαχπίνα μου, Μαριώ Στης θάλασσας την αμμουδιά με άλλον ήσουν αγκαλιά Κι εμένα ούτε μια ματιά δε μου 'ρίξες σκληρή καρδιά Μάρκος Βαμβακάρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2005 στις 12:10 Η kleftra έγραψε: #127 14-09-05 12:10 Αρχική Δημοσίευση από billpapad: Στο Φάληρο που πλένεσαι περιστεράκι γένεσαι Σε είδα χθες με το μαγιό γεια σου τσαχπίνα μου, Μαριώ Στης θάλασσας την αμμουδιά με άλλον ήσουν αγκαλιά Κι εμένα ούτε μια ματιά δε μου 'ρίξες σκληρή καρδιά Μάρκος Βαμβακάρης Click για ανάπτυξη... Όλο το νησί ένα βότσαλο στα πόδια σου ολόκληρη η γη η δική σου αγκαλιά καλοκαιρινά ραντεβού πάνω στο σώμα σου καλοκαιρινά σ αγαπώ στην αμμουδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2005 στις 12:52 Η bunny217 έγραψε: #128 17-09-05 12:52 'Απλωσε τα χέρια σου στο σώμα μου κάψε ως τα βάθη το κορμί μου φέρε τα αγια χείλη σου στο στόμα μου σου χαρίζω απόψε την ψυχή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelokotsidou Νεοφερμένο μέλος Η trelokotsidou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2005 στις 14:43 Η trelokotsidou: #129 18-09-05 14:43 Είναι τα μάτια σου που κλείνεις και τρομάζω είναι που μέσα σου σαν χρώμα ξεθωριάζω είναι που θέλω το κορμί σου και διστάζω μη φύγει τ' όνειρο καθώς θα σ' αγκαλιάζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:09 Η bunny217 έγραψε: #130 18-09-05 15:09 Αρχική Δημοσίευση από trelokotsidou: Είναι τα μάτια σου που κλείνεις και τρομάζω είναι που μέσα σου σαν χρώμα ξεθωριάζω είναι που θέλω το κορμί σου και διστάζω μη φύγει τ' όνειρο καθώς θα σ' αγκαλιάζω Click για ανάπτυξη... Δίνει τα φιλιά που της έχω μάθει και την αγκαλιά μέσα που έχω κλάψει δίνει το κορμί πώς να τη κρατήσω πριν δώσει και καρδιά να τη σταματήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lila Νεοφερμένο μέλος Η lila αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:23 Η lila έγραψε: #131 18-09-05 15:23 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Δίνει τα φιλιά που της έχω μάθει και την αγκαλιάμέσα που έχω κλάψει δίνει το κορμί πώς να τη κρατήσω πριν δώσει και καρδιά να τη σταματήσω Click για ανάπτυξη... εγω δε θελω τα φιλια να'ναι σαν επισκεπτες που'ρχονται απο μοναξια κι ενα πονα μοναχα πιγουνε και φευγουνε σα κλευτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:35 Η bunny217 έγραψε: #132 18-09-05 15:35 ένα σου λέω σ'αγαπώ και άλλο ένα το ψέμα δεν μπορώ και για κανένα εγώ δεν προκειται να τρελαθώ ένα σου λέω σ'αγαπώ και άλλο ένα το ψέμα δεν μπορώ κι ακόμα ένα πως αν σε χάσω δεν θα σκοτωθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lila Νεοφερμένο μέλος Η lila αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2005 στις 00:25 Η lila έγραψε: #133 19-09-05 00:25 Αρχική Δημοσίευση από bunny: ένα σου λέω σ'αγαπώ και άλλο ένα το ψέμα δεν μπορώ και για κανένα εγώ δεν προκειται να τρελαθώ ένα σου λέω σ'αγαπώ και άλλο ένα το ψέμα δεν μπορώ κι ακόμα ένα πως αν σε χάσω δεν θα σκοτωθώ Click για ανάπτυξη... γιατι αστερι μου εσυ δεν εισαι δω? γιατι αστερι μου νυχτωνεις μακρια μου? τα δυο φτερα που μουχεις δωσει να πετω τα κομματιαζει καθε νυχτα η μοναξια μου... γιατι αστερι μου δεν εισαι ποια εδω? σε ποιον θα λεω τωρα ποια τα ονειρα μου? και ξενυχταω εναν αδιο ουρανο αφου αστερι μου εσυ δεν εισαι εδω.... (βασικα το ακουγα τωρα στο ραδιοφωνο, κι επιδη μ΄αρεσει παρα πολυ εψαχνα μανιωδως λεξη να το τεριαξω... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:02 Η bunny217 έγραψε: #134 19-09-05 15:02 Νύχτα παρτην τη σκέφτομαι ξανά κάνει πάρτυ το χθες και με πονά νύχτα ζήταμε μπροστα της για χορό για αγάπη κλαίω μα δεν την συγχωρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:08 Η Κακή Επιρροή: #135 19-09-05 15:08 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Νύχτα παρτην τη σκέφτομαι ξανά κάνει πάρτυ το χθες και με πονά νύχτα ζήταμε μπροστα της για χορό για αγάπη κλαίω μα δεν την συγχωρώ Click για ανάπτυξη... Όλα σικέ από την πρώτη μέρα που γεννήθηκα πάρτυ μασκέ ανθρώπων που στα χέρια τους βαφτίστηκα Η αλήθεια μοιάζει γκρεμός πριν προλάβω να γλυτώσω πως πέρασε ο καιρός χωρίς απαντήσεις να βρω Δυτικές Συνοικίες - Πάρτυ Μασκέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2005 στις 16:12 Η Palladin έγραψε: #136 19-09-05 16:12 Γεννήθηκα στην Κιβωτό μαζί με τ' άλλα ζώα και τώρα εδώ σας τραγουδώ δαιμόνια κι αθώα Είμαι εξάρτημα εγώ της μηχανής σας κι ο γιος μου τ' ανταλλακτικό θα 'ναι εντάξει μια ζωή στη δούλεψή σας είναι από άριστο υλικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2005 στις 19:21 Ο Dark_kronos: #137 20-09-05 19:21 40 χρονια εφηβος κοντα μισων αιωνα Το καλοκαιρι ασπριζα Μαυριζχα τον χειμονα 40 χρονια ανωριμος ξεφτιλας Δον Κιχωτης 40 χρονια γκομενος 40 χρονια ποτης Γενιθικα σε ενα χωριο Τεταρη μεσημερι Γιατρος δεν με ξεπεταξε μα μιας μαμης το χερι Οι συγκενεις μαζευτικαν απο νωρις στο σπιτι Πως ειναι ετσι το παιδι και τι μεγαλη μυτι! Βασιλη Ζουμε Για Να Σακουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2005 στις 14:51 Η bunny217 έγραψε: #138 21-09-05 14:51 Χρόνια και χρόνια τώρα τριγυρνώ σαν πουλί περιπλανώμενο μες την ξενιτιά μες την μοναξιά που δεν την αντέχω άλλο πια γιατί νοσταλγώ γιατί λαχταρώ την αγάπη μου και το χωριο..... ΠΑΡΙΟΣ(μην ξεχνάμε και τα νησιώτικα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:11 Ο Γιάννης έγραψε: #139 21-09-05 15:11 Χρονια πολλά μωρό μου (κουνελίνο) για τα γενέθλια σου Χρονια πολλά μωρό μου και ας είσαι μακρυα ... μας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:30 Η bunny217 έγραψε: #140 21-09-05 15:30 Μωρό μου sorry μα έχω βρει καλύτερο αγόρι κι εδώ τελειώνει το δικο μας στόρι καιρός λοιπόνα να μ'αποχαιρετήσεις Παππού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Nikos 7 LeoDel Mhtrogoal CiNeFiL Αγάπη_Πλατωνική harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κράτα με στο σκοτάδι, πάνω σου πιο σφιχτά ν' ακούγεται η καρδιά όταν ζητάει το χάδι... Κράτα με και θυμήσου ψέματα μη μου πεις τα λόγια της σιωπής διαβάζω στο κορμί σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2005 στις 19:45 Η bunny217 έγραψε: #122 11-09-05 19:45 Άνοιξε τα μάτια σου και κοίτα με λόγια δεν θα βρεις γι'αυτά που νιώθεις μη μιλάς για αγάπη και για έρωτα τέλειωσαν οι λέξεις δεν το νιώθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2005 στις 19:50 Η Palladin έγραψε: #123 11-09-05 19:50 Για κοίτα με στα μάτια λοιπόν και εξηγήσου που είναι το ζεστό το γλυκό το φιλί σου δεν είχες μυστικά από μένα θυμήσου για κοίτα με στα μάτια λοιπόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2005 στις 20:00 Η bunny217 έγραψε: #124 11-09-05 20:00 Με σκότωσε γιατί την αγαπούσα γιατί την είχα παντοτε ψηλά γιατί μέσα στα μάτια την κοιτούσα για να τη βλέπω μόνο να γελά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2005 στις 20:03 Η Palladin έγραψε: #125 11-09-05 20:03 Την αγαπούσα παραδέχομαι ήταν το δεύτερο εγώ μου μα τώρα πια δεν την ανέχομαι ούτε σαν σκέψη στο μυαλό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billpapad Νεοφερμένο μέλος Ο billpapad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2005 στις 17:05 Ο billpapad: #126 12-09-05 17:05 Στο Φάληρο που πλένεσαι περιστεράκι γένεσαι Σε είδα χθες με το μαγιό γεια σου τσαχπίνα μου, Μαριώ Στης θάλασσας την αμμουδιά με άλλον ήσουν αγκαλιά Κι εμένα ούτε μια ματιά δε μου 'ρίξες σκληρή καρδιά Μάρκος Βαμβακάρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2005 στις 12:10 Η kleftra έγραψε: #127 14-09-05 12:10 Αρχική Δημοσίευση από billpapad: Στο Φάληρο που πλένεσαι περιστεράκι γένεσαι Σε είδα χθες με το μαγιό γεια σου τσαχπίνα μου, Μαριώ Στης θάλασσας την αμμουδιά με άλλον ήσουν αγκαλιά Κι εμένα ούτε μια ματιά δε μου 'ρίξες σκληρή καρδιά Μάρκος Βαμβακάρης Click για ανάπτυξη... Όλο το νησί ένα βότσαλο στα πόδια σου ολόκληρη η γη η δική σου αγκαλιά καλοκαιρινά ραντεβού πάνω στο σώμα σου καλοκαιρινά σ αγαπώ στην αμμουδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2005 στις 12:52 Η bunny217 έγραψε: #128 17-09-05 12:52 'Απλωσε τα χέρια σου στο σώμα μου κάψε ως τα βάθη το κορμί μου φέρε τα αγια χείλη σου στο στόμα μου σου χαρίζω απόψε την ψυχή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelokotsidou Νεοφερμένο μέλος Η trelokotsidou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2005 στις 14:43 Η trelokotsidou: #129 18-09-05 14:43 Είναι τα μάτια σου που κλείνεις και τρομάζω είναι που μέσα σου σαν χρώμα ξεθωριάζω είναι που θέλω το κορμί σου και διστάζω μη φύγει τ' όνειρο καθώς θα σ' αγκαλιάζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:09 Η bunny217 έγραψε: #130 18-09-05 15:09 Αρχική Δημοσίευση από trelokotsidou: Είναι τα μάτια σου που κλείνεις και τρομάζω είναι που μέσα σου σαν χρώμα ξεθωριάζω είναι που θέλω το κορμί σου και διστάζω μη φύγει τ' όνειρο καθώς θα σ' αγκαλιάζω Click για ανάπτυξη... Δίνει τα φιλιά που της έχω μάθει και την αγκαλιά μέσα που έχω κλάψει δίνει το κορμί πώς να τη κρατήσω πριν δώσει και καρδιά να τη σταματήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lila Νεοφερμένο μέλος Η lila αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:23 Η lila έγραψε: #131 18-09-05 15:23 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Δίνει τα φιλιά που της έχω μάθει και την αγκαλιάμέσα που έχω κλάψει δίνει το κορμί πώς να τη κρατήσω πριν δώσει και καρδιά να τη σταματήσω Click για ανάπτυξη... εγω δε θελω τα φιλια να'ναι σαν επισκεπτες που'ρχονται απο μοναξια κι ενα πονα μοναχα πιγουνε και φευγουνε σα κλευτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:35 Η bunny217 έγραψε: #132 18-09-05 15:35 ένα σου λέω σ'αγαπώ και άλλο ένα το ψέμα δεν μπορώ και για κανένα εγώ δεν προκειται να τρελαθώ ένα σου λέω σ'αγαπώ και άλλο ένα το ψέμα δεν μπορώ κι ακόμα ένα πως αν σε χάσω δεν θα σκοτωθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lila Νεοφερμένο μέλος Η lila αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2005 στις 00:25 Η lila έγραψε: #133 19-09-05 00:25 Αρχική Δημοσίευση από bunny: ένα σου λέω σ'αγαπώ και άλλο ένα το ψέμα δεν μπορώ και για κανένα εγώ δεν προκειται να τρελαθώ ένα σου λέω σ'αγαπώ και άλλο ένα το ψέμα δεν μπορώ κι ακόμα ένα πως αν σε χάσω δεν θα σκοτωθώ Click για ανάπτυξη... γιατι αστερι μου εσυ δεν εισαι δω? γιατι αστερι μου νυχτωνεις μακρια μου? τα δυο φτερα που μουχεις δωσει να πετω τα κομματιαζει καθε νυχτα η μοναξια μου... γιατι αστερι μου δεν εισαι ποια εδω? σε ποιον θα λεω τωρα ποια τα ονειρα μου? και ξενυχταω εναν αδιο ουρανο αφου αστερι μου εσυ δεν εισαι εδω.... (βασικα το ακουγα τωρα στο ραδιοφωνο, κι επιδη μ΄αρεσει παρα πολυ εψαχνα μανιωδως λεξη να το τεριαξω... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:02 Η bunny217 έγραψε: #134 19-09-05 15:02 Νύχτα παρτην τη σκέφτομαι ξανά κάνει πάρτυ το χθες και με πονά νύχτα ζήταμε μπροστα της για χορό για αγάπη κλαίω μα δεν την συγχωρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:08 Η Κακή Επιρροή: #135 19-09-05 15:08 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Νύχτα παρτην τη σκέφτομαι ξανά κάνει πάρτυ το χθες και με πονά νύχτα ζήταμε μπροστα της για χορό για αγάπη κλαίω μα δεν την συγχωρώ Click για ανάπτυξη... Όλα σικέ από την πρώτη μέρα που γεννήθηκα πάρτυ μασκέ ανθρώπων που στα χέρια τους βαφτίστηκα Η αλήθεια μοιάζει γκρεμός πριν προλάβω να γλυτώσω πως πέρασε ο καιρός χωρίς απαντήσεις να βρω Δυτικές Συνοικίες - Πάρτυ Μασκέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2005 στις 16:12 Η Palladin έγραψε: #136 19-09-05 16:12 Γεννήθηκα στην Κιβωτό μαζί με τ' άλλα ζώα και τώρα εδώ σας τραγουδώ δαιμόνια κι αθώα Είμαι εξάρτημα εγώ της μηχανής σας κι ο γιος μου τ' ανταλλακτικό θα 'ναι εντάξει μια ζωή στη δούλεψή σας είναι από άριστο υλικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2005 στις 19:21 Ο Dark_kronos: #137 20-09-05 19:21 40 χρονια εφηβος κοντα μισων αιωνα Το καλοκαιρι ασπριζα Μαυριζχα τον χειμονα 40 χρονια ανωριμος ξεφτιλας Δον Κιχωτης 40 χρονια γκομενος 40 χρονια ποτης Γενιθικα σε ενα χωριο Τεταρη μεσημερι Γιατρος δεν με ξεπεταξε μα μιας μαμης το χερι Οι συγκενεις μαζευτικαν απο νωρις στο σπιτι Πως ειναι ετσι το παιδι και τι μεγαλη μυτι! Βασιλη Ζουμε Για Να Σακουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2005 στις 14:51 Η bunny217 έγραψε: #138 21-09-05 14:51 Χρόνια και χρόνια τώρα τριγυρνώ σαν πουλί περιπλανώμενο μες την ξενιτιά μες την μοναξιά που δεν την αντέχω άλλο πια γιατί νοσταλγώ γιατί λαχταρώ την αγάπη μου και το χωριο..... ΠΑΡΙΟΣ(μην ξεχνάμε και τα νησιώτικα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:11 Ο Γιάννης έγραψε: #139 21-09-05 15:11 Χρονια πολλά μωρό μου (κουνελίνο) για τα γενέθλια σου Χρονια πολλά μωρό μου και ας είσαι μακρυα ... μας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:30 Η bunny217 έγραψε: #140 21-09-05 15:30 Μωρό μου sorry μα έχω βρει καλύτερο αγόρι κι εδώ τελειώνει το δικο μας στόρι καιρός λοιπόνα να μ'αποχαιρετήσεις Παππού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Nikos 7 LeoDel Mhtrogoal CiNeFiL Αγάπη_Πλατωνική harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Άνοιξε τα μάτια σου και κοίτα με λόγια δεν θα βρεις γι'αυτά που νιώθεις μη μιλάς για αγάπη και για έρωτα τέλειωσαν οι λέξεις δεν το νιώθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2005 στις 19:50 Η Palladin έγραψε: #123 11-09-05 19:50 Για κοίτα με στα μάτια λοιπόν και εξηγήσου που είναι το ζεστό το γλυκό το φιλί σου δεν είχες μυστικά από μένα θυμήσου για κοίτα με στα μάτια λοιπόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2005 στις 20:00 Η bunny217 έγραψε: #124 11-09-05 20:00 Με σκότωσε γιατί την αγαπούσα γιατί την είχα παντοτε ψηλά γιατί μέσα στα μάτια την κοιτούσα για να τη βλέπω μόνο να γελά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2005 στις 20:03 Η Palladin έγραψε: #125 11-09-05 20:03 Την αγαπούσα παραδέχομαι ήταν το δεύτερο εγώ μου μα τώρα πια δεν την ανέχομαι ούτε σαν σκέψη στο μυαλό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billpapad Νεοφερμένο μέλος Ο billpapad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2005 στις 17:05 Ο billpapad: #126 12-09-05 17:05 Στο Φάληρο που πλένεσαι περιστεράκι γένεσαι Σε είδα χθες με το μαγιό γεια σου τσαχπίνα μου, Μαριώ Στης θάλασσας την αμμουδιά με άλλον ήσουν αγκαλιά Κι εμένα ούτε μια ματιά δε μου 'ρίξες σκληρή καρδιά Μάρκος Βαμβακάρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2005 στις 12:10 Η kleftra έγραψε: #127 14-09-05 12:10 Αρχική Δημοσίευση από billpapad: Στο Φάληρο που πλένεσαι περιστεράκι γένεσαι Σε είδα χθες με το μαγιό γεια σου τσαχπίνα μου, Μαριώ Στης θάλασσας την αμμουδιά με άλλον ήσουν αγκαλιά Κι εμένα ούτε μια ματιά δε μου 'ρίξες σκληρή καρδιά Μάρκος Βαμβακάρης Click για ανάπτυξη... Όλο το νησί ένα βότσαλο στα πόδια σου ολόκληρη η γη η δική σου αγκαλιά καλοκαιρινά ραντεβού πάνω στο σώμα σου καλοκαιρινά σ αγαπώ στην αμμουδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2005 στις 12:52 Η bunny217 έγραψε: #128 17-09-05 12:52 'Απλωσε τα χέρια σου στο σώμα μου κάψε ως τα βάθη το κορμί μου φέρε τα αγια χείλη σου στο στόμα μου σου χαρίζω απόψε την ψυχή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelokotsidou Νεοφερμένο μέλος Η trelokotsidou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2005 στις 14:43 Η trelokotsidou: #129 18-09-05 14:43 Είναι τα μάτια σου που κλείνεις και τρομάζω είναι που μέσα σου σαν χρώμα ξεθωριάζω είναι που θέλω το κορμί σου και διστάζω μη φύγει τ' όνειρο καθώς θα σ' αγκαλιάζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:09 Η bunny217 έγραψε: #130 18-09-05 15:09 Αρχική Δημοσίευση από trelokotsidou: Είναι τα μάτια σου που κλείνεις και τρομάζω είναι που μέσα σου σαν χρώμα ξεθωριάζω είναι που θέλω το κορμί σου και διστάζω μη φύγει τ' όνειρο καθώς θα σ' αγκαλιάζω Click για ανάπτυξη... Δίνει τα φιλιά που της έχω μάθει και την αγκαλιά μέσα που έχω κλάψει δίνει το κορμί πώς να τη κρατήσω πριν δώσει και καρδιά να τη σταματήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lila Νεοφερμένο μέλος Η lila αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:23 Η lila έγραψε: #131 18-09-05 15:23 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Δίνει τα φιλιά που της έχω μάθει και την αγκαλιάμέσα που έχω κλάψει δίνει το κορμί πώς να τη κρατήσω πριν δώσει και καρδιά να τη σταματήσω Click για ανάπτυξη... εγω δε θελω τα φιλια να'ναι σαν επισκεπτες που'ρχονται απο μοναξια κι ενα πονα μοναχα πιγουνε και φευγουνε σα κλευτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:35 Η bunny217 έγραψε: #132 18-09-05 15:35 ένα σου λέω σ'αγαπώ και άλλο ένα το ψέμα δεν μπορώ και για κανένα εγώ δεν προκειται να τρελαθώ ένα σου λέω σ'αγαπώ και άλλο ένα το ψέμα δεν μπορώ κι ακόμα ένα πως αν σε χάσω δεν θα σκοτωθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lila Νεοφερμένο μέλος Η lila αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2005 στις 00:25 Η lila έγραψε: #133 19-09-05 00:25 Αρχική Δημοσίευση από bunny: ένα σου λέω σ'αγαπώ και άλλο ένα το ψέμα δεν μπορώ και για κανένα εγώ δεν προκειται να τρελαθώ ένα σου λέω σ'αγαπώ και άλλο ένα το ψέμα δεν μπορώ κι ακόμα ένα πως αν σε χάσω δεν θα σκοτωθώ Click για ανάπτυξη... γιατι αστερι μου εσυ δεν εισαι δω? γιατι αστερι μου νυχτωνεις μακρια μου? τα δυο φτερα που μουχεις δωσει να πετω τα κομματιαζει καθε νυχτα η μοναξια μου... γιατι αστερι μου δεν εισαι ποια εδω? σε ποιον θα λεω τωρα ποια τα ονειρα μου? και ξενυχταω εναν αδιο ουρανο αφου αστερι μου εσυ δεν εισαι εδω.... (βασικα το ακουγα τωρα στο ραδιοφωνο, κι επιδη μ΄αρεσει παρα πολυ εψαχνα μανιωδως λεξη να το τεριαξω... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:02 Η bunny217 έγραψε: #134 19-09-05 15:02 Νύχτα παρτην τη σκέφτομαι ξανά κάνει πάρτυ το χθες και με πονά νύχτα ζήταμε μπροστα της για χορό για αγάπη κλαίω μα δεν την συγχωρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:08 Η Κακή Επιρροή: #135 19-09-05 15:08 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Νύχτα παρτην τη σκέφτομαι ξανά κάνει πάρτυ το χθες και με πονά νύχτα ζήταμε μπροστα της για χορό για αγάπη κλαίω μα δεν την συγχωρώ Click για ανάπτυξη... Όλα σικέ από την πρώτη μέρα που γεννήθηκα πάρτυ μασκέ ανθρώπων που στα χέρια τους βαφτίστηκα Η αλήθεια μοιάζει γκρεμός πριν προλάβω να γλυτώσω πως πέρασε ο καιρός χωρίς απαντήσεις να βρω Δυτικές Συνοικίες - Πάρτυ Μασκέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2005 στις 16:12 Η Palladin έγραψε: #136 19-09-05 16:12 Γεννήθηκα στην Κιβωτό μαζί με τ' άλλα ζώα και τώρα εδώ σας τραγουδώ δαιμόνια κι αθώα Είμαι εξάρτημα εγώ της μηχανής σας κι ο γιος μου τ' ανταλλακτικό θα 'ναι εντάξει μια ζωή στη δούλεψή σας είναι από άριστο υλικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2005 στις 19:21 Ο Dark_kronos: #137 20-09-05 19:21 40 χρονια εφηβος κοντα μισων αιωνα Το καλοκαιρι ασπριζα Μαυριζχα τον χειμονα 40 χρονια ανωριμος ξεφτιλας Δον Κιχωτης 40 χρονια γκομενος 40 χρονια ποτης Γενιθικα σε ενα χωριο Τεταρη μεσημερι Γιατρος δεν με ξεπεταξε μα μιας μαμης το χερι Οι συγκενεις μαζευτικαν απο νωρις στο σπιτι Πως ειναι ετσι το παιδι και τι μεγαλη μυτι! Βασιλη Ζουμε Για Να Σακουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2005 στις 14:51 Η bunny217 έγραψε: #138 21-09-05 14:51 Χρόνια και χρόνια τώρα τριγυρνώ σαν πουλί περιπλανώμενο μες την ξενιτιά μες την μοναξιά που δεν την αντέχω άλλο πια γιατί νοσταλγώ γιατί λαχταρώ την αγάπη μου και το χωριο..... ΠΑΡΙΟΣ(μην ξεχνάμε και τα νησιώτικα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:11 Ο Γιάννης έγραψε: #139 21-09-05 15:11 Χρονια πολλά μωρό μου (κουνελίνο) για τα γενέθλια σου Χρονια πολλά μωρό μου και ας είσαι μακρυα ... μας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:30 Η bunny217 έγραψε: #140 21-09-05 15:30 Μωρό μου sorry μα έχω βρει καλύτερο αγόρι κι εδώ τελειώνει το δικο μας στόρι καιρός λοιπόνα να μ'αποχαιρετήσεις Παππού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Nikos 7 LeoDel Mhtrogoal CiNeFiL Αγάπη_Πλατωνική harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για κοίτα με στα μάτια λοιπόν και εξηγήσου που είναι το ζεστό το γλυκό το φιλί σου δεν είχες μυστικά από μένα θυμήσου για κοίτα με στα μάτια λοιπόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2005 στις 20:00 Η bunny217 έγραψε: #124 11-09-05 20:00 Με σκότωσε γιατί την αγαπούσα γιατί την είχα παντοτε ψηλά γιατί μέσα στα μάτια την κοιτούσα για να τη βλέπω μόνο να γελά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2005 στις 20:03 Η Palladin έγραψε: #125 11-09-05 20:03 Την αγαπούσα παραδέχομαι ήταν το δεύτερο εγώ μου μα τώρα πια δεν την ανέχομαι ούτε σαν σκέψη στο μυαλό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billpapad Νεοφερμένο μέλος Ο billpapad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2005 στις 17:05 Ο billpapad: #126 12-09-05 17:05 Στο Φάληρο που πλένεσαι περιστεράκι γένεσαι Σε είδα χθες με το μαγιό γεια σου τσαχπίνα μου, Μαριώ Στης θάλασσας την αμμουδιά με άλλον ήσουν αγκαλιά Κι εμένα ούτε μια ματιά δε μου 'ρίξες σκληρή καρδιά Μάρκος Βαμβακάρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2005 στις 12:10 Η kleftra έγραψε: #127 14-09-05 12:10 Αρχική Δημοσίευση από billpapad: Στο Φάληρο που πλένεσαι περιστεράκι γένεσαι Σε είδα χθες με το μαγιό γεια σου τσαχπίνα μου, Μαριώ Στης θάλασσας την αμμουδιά με άλλον ήσουν αγκαλιά Κι εμένα ούτε μια ματιά δε μου 'ρίξες σκληρή καρδιά Μάρκος Βαμβακάρης Click για ανάπτυξη... Όλο το νησί ένα βότσαλο στα πόδια σου ολόκληρη η γη η δική σου αγκαλιά καλοκαιρινά ραντεβού πάνω στο σώμα σου καλοκαιρινά σ αγαπώ στην αμμουδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2005 στις 12:52 Η bunny217 έγραψε: #128 17-09-05 12:52 'Απλωσε τα χέρια σου στο σώμα μου κάψε ως τα βάθη το κορμί μου φέρε τα αγια χείλη σου στο στόμα μου σου χαρίζω απόψε την ψυχή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelokotsidou Νεοφερμένο μέλος Η trelokotsidou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2005 στις 14:43 Η trelokotsidou: #129 18-09-05 14:43 Είναι τα μάτια σου που κλείνεις και τρομάζω είναι που μέσα σου σαν χρώμα ξεθωριάζω είναι που θέλω το κορμί σου και διστάζω μη φύγει τ' όνειρο καθώς θα σ' αγκαλιάζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:09 Η bunny217 έγραψε: #130 18-09-05 15:09 Αρχική Δημοσίευση από trelokotsidou: Είναι τα μάτια σου που κλείνεις και τρομάζω είναι που μέσα σου σαν χρώμα ξεθωριάζω είναι που θέλω το κορμί σου και διστάζω μη φύγει τ' όνειρο καθώς θα σ' αγκαλιάζω Click για ανάπτυξη... Δίνει τα φιλιά που της έχω μάθει και την αγκαλιά μέσα που έχω κλάψει δίνει το κορμί πώς να τη κρατήσω πριν δώσει και καρδιά να τη σταματήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lila Νεοφερμένο μέλος Η lila αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:23 Η lila έγραψε: #131 18-09-05 15:23 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Δίνει τα φιλιά που της έχω μάθει και την αγκαλιάμέσα που έχω κλάψει δίνει το κορμί πώς να τη κρατήσω πριν δώσει και καρδιά να τη σταματήσω Click για ανάπτυξη... εγω δε θελω τα φιλια να'ναι σαν επισκεπτες που'ρχονται απο μοναξια κι ενα πονα μοναχα πιγουνε και φευγουνε σα κλευτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:35 Η bunny217 έγραψε: #132 18-09-05 15:35 ένα σου λέω σ'αγαπώ και άλλο ένα το ψέμα δεν μπορώ και για κανένα εγώ δεν προκειται να τρελαθώ ένα σου λέω σ'αγαπώ και άλλο ένα το ψέμα δεν μπορώ κι ακόμα ένα πως αν σε χάσω δεν θα σκοτωθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lila Νεοφερμένο μέλος Η lila αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2005 στις 00:25 Η lila έγραψε: #133 19-09-05 00:25 Αρχική Δημοσίευση από bunny: ένα σου λέω σ'αγαπώ και άλλο ένα το ψέμα δεν μπορώ και για κανένα εγώ δεν προκειται να τρελαθώ ένα σου λέω σ'αγαπώ και άλλο ένα το ψέμα δεν μπορώ κι ακόμα ένα πως αν σε χάσω δεν θα σκοτωθώ Click για ανάπτυξη... γιατι αστερι μου εσυ δεν εισαι δω? γιατι αστερι μου νυχτωνεις μακρια μου? τα δυο φτερα που μουχεις δωσει να πετω τα κομματιαζει καθε νυχτα η μοναξια μου... γιατι αστερι μου δεν εισαι ποια εδω? σε ποιον θα λεω τωρα ποια τα ονειρα μου? και ξενυχταω εναν αδιο ουρανο αφου αστερι μου εσυ δεν εισαι εδω.... (βασικα το ακουγα τωρα στο ραδιοφωνο, κι επιδη μ΄αρεσει παρα πολυ εψαχνα μανιωδως λεξη να το τεριαξω... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:02 Η bunny217 έγραψε: #134 19-09-05 15:02 Νύχτα παρτην τη σκέφτομαι ξανά κάνει πάρτυ το χθες και με πονά νύχτα ζήταμε μπροστα της για χορό για αγάπη κλαίω μα δεν την συγχωρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:08 Η Κακή Επιρροή: #135 19-09-05 15:08 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Νύχτα παρτην τη σκέφτομαι ξανά κάνει πάρτυ το χθες και με πονά νύχτα ζήταμε μπροστα της για χορό για αγάπη κλαίω μα δεν την συγχωρώ Click για ανάπτυξη... Όλα σικέ από την πρώτη μέρα που γεννήθηκα πάρτυ μασκέ ανθρώπων που στα χέρια τους βαφτίστηκα Η αλήθεια μοιάζει γκρεμός πριν προλάβω να γλυτώσω πως πέρασε ο καιρός χωρίς απαντήσεις να βρω Δυτικές Συνοικίες - Πάρτυ Μασκέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2005 στις 16:12 Η Palladin έγραψε: #136 19-09-05 16:12 Γεννήθηκα στην Κιβωτό μαζί με τ' άλλα ζώα και τώρα εδώ σας τραγουδώ δαιμόνια κι αθώα Είμαι εξάρτημα εγώ της μηχανής σας κι ο γιος μου τ' ανταλλακτικό θα 'ναι εντάξει μια ζωή στη δούλεψή σας είναι από άριστο υλικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2005 στις 19:21 Ο Dark_kronos: #137 20-09-05 19:21 40 χρονια εφηβος κοντα μισων αιωνα Το καλοκαιρι ασπριζα Μαυριζχα τον χειμονα 40 χρονια ανωριμος ξεφτιλας Δον Κιχωτης 40 χρονια γκομενος 40 χρονια ποτης Γενιθικα σε ενα χωριο Τεταρη μεσημερι Γιατρος δεν με ξεπεταξε μα μιας μαμης το χερι Οι συγκενεις μαζευτικαν απο νωρις στο σπιτι Πως ειναι ετσι το παιδι και τι μεγαλη μυτι! Βασιλη Ζουμε Για Να Σακουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2005 στις 14:51 Η bunny217 έγραψε: #138 21-09-05 14:51 Χρόνια και χρόνια τώρα τριγυρνώ σαν πουλί περιπλανώμενο μες την ξενιτιά μες την μοναξιά που δεν την αντέχω άλλο πια γιατί νοσταλγώ γιατί λαχταρώ την αγάπη μου και το χωριο..... ΠΑΡΙΟΣ(μην ξεχνάμε και τα νησιώτικα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:11 Ο Γιάννης έγραψε: #139 21-09-05 15:11 Χρονια πολλά μωρό μου (κουνελίνο) για τα γενέθλια σου Χρονια πολλά μωρό μου και ας είσαι μακρυα ... μας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:30 Η bunny217 έγραψε: #140 21-09-05 15:30 Μωρό μου sorry μα έχω βρει καλύτερο αγόρι κι εδώ τελειώνει το δικο μας στόρι καιρός λοιπόνα να μ'αποχαιρετήσεις Παππού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Nikos 7 LeoDel Mhtrogoal CiNeFiL Αγάπη_Πλατωνική harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Με σκότωσε γιατί την αγαπούσα γιατί την είχα παντοτε ψηλά γιατί μέσα στα μάτια την κοιτούσα για να τη βλέπω μόνο να γελά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2005 στις 20:03 Η Palladin έγραψε: #125 11-09-05 20:03 Την αγαπούσα παραδέχομαι ήταν το δεύτερο εγώ μου μα τώρα πια δεν την ανέχομαι ούτε σαν σκέψη στο μυαλό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billpapad Νεοφερμένο μέλος Ο billpapad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2005 στις 17:05 Ο billpapad: #126 12-09-05 17:05 Στο Φάληρο που πλένεσαι περιστεράκι γένεσαι Σε είδα χθες με το μαγιό γεια σου τσαχπίνα μου, Μαριώ Στης θάλασσας την αμμουδιά με άλλον ήσουν αγκαλιά Κι εμένα ούτε μια ματιά δε μου 'ρίξες σκληρή καρδιά Μάρκος Βαμβακάρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2005 στις 12:10 Η kleftra έγραψε: #127 14-09-05 12:10 Αρχική Δημοσίευση από billpapad: Στο Φάληρο που πλένεσαι περιστεράκι γένεσαι Σε είδα χθες με το μαγιό γεια σου τσαχπίνα μου, Μαριώ Στης θάλασσας την αμμουδιά με άλλον ήσουν αγκαλιά Κι εμένα ούτε μια ματιά δε μου 'ρίξες σκληρή καρδιά Μάρκος Βαμβακάρης Click για ανάπτυξη... Όλο το νησί ένα βότσαλο στα πόδια σου ολόκληρη η γη η δική σου αγκαλιά καλοκαιρινά ραντεβού πάνω στο σώμα σου καλοκαιρινά σ αγαπώ στην αμμουδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2005 στις 12:52 Η bunny217 έγραψε: #128 17-09-05 12:52 'Απλωσε τα χέρια σου στο σώμα μου κάψε ως τα βάθη το κορμί μου φέρε τα αγια χείλη σου στο στόμα μου σου χαρίζω απόψε την ψυχή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelokotsidou Νεοφερμένο μέλος Η trelokotsidou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2005 στις 14:43 Η trelokotsidou: #129 18-09-05 14:43 Είναι τα μάτια σου που κλείνεις και τρομάζω είναι που μέσα σου σαν χρώμα ξεθωριάζω είναι που θέλω το κορμί σου και διστάζω μη φύγει τ' όνειρο καθώς θα σ' αγκαλιάζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:09 Η bunny217 έγραψε: #130 18-09-05 15:09 Αρχική Δημοσίευση από trelokotsidou: Είναι τα μάτια σου που κλείνεις και τρομάζω είναι που μέσα σου σαν χρώμα ξεθωριάζω είναι που θέλω το κορμί σου και διστάζω μη φύγει τ' όνειρο καθώς θα σ' αγκαλιάζω Click για ανάπτυξη... Δίνει τα φιλιά που της έχω μάθει και την αγκαλιά μέσα που έχω κλάψει δίνει το κορμί πώς να τη κρατήσω πριν δώσει και καρδιά να τη σταματήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lila Νεοφερμένο μέλος Η lila αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:23 Η lila έγραψε: #131 18-09-05 15:23 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Δίνει τα φιλιά που της έχω μάθει και την αγκαλιάμέσα που έχω κλάψει δίνει το κορμί πώς να τη κρατήσω πριν δώσει και καρδιά να τη σταματήσω Click για ανάπτυξη... εγω δε θελω τα φιλια να'ναι σαν επισκεπτες που'ρχονται απο μοναξια κι ενα πονα μοναχα πιγουνε και φευγουνε σα κλευτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:35 Η bunny217 έγραψε: #132 18-09-05 15:35 ένα σου λέω σ'αγαπώ και άλλο ένα το ψέμα δεν μπορώ και για κανένα εγώ δεν προκειται να τρελαθώ ένα σου λέω σ'αγαπώ και άλλο ένα το ψέμα δεν μπορώ κι ακόμα ένα πως αν σε χάσω δεν θα σκοτωθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lila Νεοφερμένο μέλος Η lila αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2005 στις 00:25 Η lila έγραψε: #133 19-09-05 00:25 Αρχική Δημοσίευση από bunny: ένα σου λέω σ'αγαπώ και άλλο ένα το ψέμα δεν μπορώ και για κανένα εγώ δεν προκειται να τρελαθώ ένα σου λέω σ'αγαπώ και άλλο ένα το ψέμα δεν μπορώ κι ακόμα ένα πως αν σε χάσω δεν θα σκοτωθώ Click για ανάπτυξη... γιατι αστερι μου εσυ δεν εισαι δω? γιατι αστερι μου νυχτωνεις μακρια μου? τα δυο φτερα που μουχεις δωσει να πετω τα κομματιαζει καθε νυχτα η μοναξια μου... γιατι αστερι μου δεν εισαι ποια εδω? σε ποιον θα λεω τωρα ποια τα ονειρα μου? και ξενυχταω εναν αδιο ουρανο αφου αστερι μου εσυ δεν εισαι εδω.... (βασικα το ακουγα τωρα στο ραδιοφωνο, κι επιδη μ΄αρεσει παρα πολυ εψαχνα μανιωδως λεξη να το τεριαξω... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:02 Η bunny217 έγραψε: #134 19-09-05 15:02 Νύχτα παρτην τη σκέφτομαι ξανά κάνει πάρτυ το χθες και με πονά νύχτα ζήταμε μπροστα της για χορό για αγάπη κλαίω μα δεν την συγχωρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:08 Η Κακή Επιρροή: #135 19-09-05 15:08 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Νύχτα παρτην τη σκέφτομαι ξανά κάνει πάρτυ το χθες και με πονά νύχτα ζήταμε μπροστα της για χορό για αγάπη κλαίω μα δεν την συγχωρώ Click για ανάπτυξη... Όλα σικέ από την πρώτη μέρα που γεννήθηκα πάρτυ μασκέ ανθρώπων που στα χέρια τους βαφτίστηκα Η αλήθεια μοιάζει γκρεμός πριν προλάβω να γλυτώσω πως πέρασε ο καιρός χωρίς απαντήσεις να βρω Δυτικές Συνοικίες - Πάρτυ Μασκέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2005 στις 16:12 Η Palladin έγραψε: #136 19-09-05 16:12 Γεννήθηκα στην Κιβωτό μαζί με τ' άλλα ζώα και τώρα εδώ σας τραγουδώ δαιμόνια κι αθώα Είμαι εξάρτημα εγώ της μηχανής σας κι ο γιος μου τ' ανταλλακτικό θα 'ναι εντάξει μια ζωή στη δούλεψή σας είναι από άριστο υλικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2005 στις 19:21 Ο Dark_kronos: #137 20-09-05 19:21 40 χρονια εφηβος κοντα μισων αιωνα Το καλοκαιρι ασπριζα Μαυριζχα τον χειμονα 40 χρονια ανωριμος ξεφτιλας Δον Κιχωτης 40 χρονια γκομενος 40 χρονια ποτης Γενιθικα σε ενα χωριο Τεταρη μεσημερι Γιατρος δεν με ξεπεταξε μα μιας μαμης το χερι Οι συγκενεις μαζευτικαν απο νωρις στο σπιτι Πως ειναι ετσι το παιδι και τι μεγαλη μυτι! Βασιλη Ζουμε Για Να Σακουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2005 στις 14:51 Η bunny217 έγραψε: #138 21-09-05 14:51 Χρόνια και χρόνια τώρα τριγυρνώ σαν πουλί περιπλανώμενο μες την ξενιτιά μες την μοναξιά που δεν την αντέχω άλλο πια γιατί νοσταλγώ γιατί λαχταρώ την αγάπη μου και το χωριο..... ΠΑΡΙΟΣ(μην ξεχνάμε και τα νησιώτικα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:11 Ο Γιάννης έγραψε: #139 21-09-05 15:11 Χρονια πολλά μωρό μου (κουνελίνο) για τα γενέθλια σου Χρονια πολλά μωρό μου και ας είσαι μακρυα ... μας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:30 Η bunny217 έγραψε: #140 21-09-05 15:30 Μωρό μου sorry μα έχω βρει καλύτερο αγόρι κι εδώ τελειώνει το δικο μας στόρι καιρός λοιπόνα να μ'αποχαιρετήσεις Παππού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Nikos 7 LeoDel Mhtrogoal CiNeFiL Αγάπη_Πλατωνική harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Την αγαπούσα παραδέχομαι ήταν το δεύτερο εγώ μου μα τώρα πια δεν την ανέχομαι ούτε σαν σκέψη στο μυαλό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
billpapad Νεοφερμένο μέλος Ο billpapad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2005 στις 17:05 Ο billpapad: #126 12-09-05 17:05 Στο Φάληρο που πλένεσαι περιστεράκι γένεσαι Σε είδα χθες με το μαγιό γεια σου τσαχπίνα μου, Μαριώ Στης θάλασσας την αμμουδιά με άλλον ήσουν αγκαλιά Κι εμένα ούτε μια ματιά δε μου 'ρίξες σκληρή καρδιά Μάρκος Βαμβακάρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2005 στις 12:10 Η kleftra έγραψε: #127 14-09-05 12:10 Αρχική Δημοσίευση από billpapad: Στο Φάληρο που πλένεσαι περιστεράκι γένεσαι Σε είδα χθες με το μαγιό γεια σου τσαχπίνα μου, Μαριώ Στης θάλασσας την αμμουδιά με άλλον ήσουν αγκαλιά Κι εμένα ούτε μια ματιά δε μου 'ρίξες σκληρή καρδιά Μάρκος Βαμβακάρης Click για ανάπτυξη... Όλο το νησί ένα βότσαλο στα πόδια σου ολόκληρη η γη η δική σου αγκαλιά καλοκαιρινά ραντεβού πάνω στο σώμα σου καλοκαιρινά σ αγαπώ στην αμμουδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2005 στις 12:52 Η bunny217 έγραψε: #128 17-09-05 12:52 'Απλωσε τα χέρια σου στο σώμα μου κάψε ως τα βάθη το κορμί μου φέρε τα αγια χείλη σου στο στόμα μου σου χαρίζω απόψε την ψυχή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelokotsidou Νεοφερμένο μέλος Η trelokotsidou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2005 στις 14:43 Η trelokotsidou: #129 18-09-05 14:43 Είναι τα μάτια σου που κλείνεις και τρομάζω είναι που μέσα σου σαν χρώμα ξεθωριάζω είναι που θέλω το κορμί σου και διστάζω μη φύγει τ' όνειρο καθώς θα σ' αγκαλιάζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:09 Η bunny217 έγραψε: #130 18-09-05 15:09 Αρχική Δημοσίευση από trelokotsidou: Είναι τα μάτια σου που κλείνεις και τρομάζω είναι που μέσα σου σαν χρώμα ξεθωριάζω είναι που θέλω το κορμί σου και διστάζω μη φύγει τ' όνειρο καθώς θα σ' αγκαλιάζω Click για ανάπτυξη... Δίνει τα φιλιά που της έχω μάθει και την αγκαλιά μέσα που έχω κλάψει δίνει το κορμί πώς να τη κρατήσω πριν δώσει και καρδιά να τη σταματήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lila Νεοφερμένο μέλος Η lila αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:23 Η lila έγραψε: #131 18-09-05 15:23 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Δίνει τα φιλιά που της έχω μάθει και την αγκαλιάμέσα που έχω κλάψει δίνει το κορμί πώς να τη κρατήσω πριν δώσει και καρδιά να τη σταματήσω Click για ανάπτυξη... εγω δε θελω τα φιλια να'ναι σαν επισκεπτες που'ρχονται απο μοναξια κι ενα πονα μοναχα πιγουνε και φευγουνε σα κλευτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:35 Η bunny217 έγραψε: #132 18-09-05 15:35 ένα σου λέω σ'αγαπώ και άλλο ένα το ψέμα δεν μπορώ και για κανένα εγώ δεν προκειται να τρελαθώ ένα σου λέω σ'αγαπώ και άλλο ένα το ψέμα δεν μπορώ κι ακόμα ένα πως αν σε χάσω δεν θα σκοτωθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lila Νεοφερμένο μέλος Η lila αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2005 στις 00:25 Η lila έγραψε: #133 19-09-05 00:25 Αρχική Δημοσίευση από bunny: ένα σου λέω σ'αγαπώ και άλλο ένα το ψέμα δεν μπορώ και για κανένα εγώ δεν προκειται να τρελαθώ ένα σου λέω σ'αγαπώ και άλλο ένα το ψέμα δεν μπορώ κι ακόμα ένα πως αν σε χάσω δεν θα σκοτωθώ Click για ανάπτυξη... γιατι αστερι μου εσυ δεν εισαι δω? γιατι αστερι μου νυχτωνεις μακρια μου? τα δυο φτερα που μουχεις δωσει να πετω τα κομματιαζει καθε νυχτα η μοναξια μου... γιατι αστερι μου δεν εισαι ποια εδω? σε ποιον θα λεω τωρα ποια τα ονειρα μου? και ξενυχταω εναν αδιο ουρανο αφου αστερι μου εσυ δεν εισαι εδω.... (βασικα το ακουγα τωρα στο ραδιοφωνο, κι επιδη μ΄αρεσει παρα πολυ εψαχνα μανιωδως λεξη να το τεριαξω... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:02 Η bunny217 έγραψε: #134 19-09-05 15:02 Νύχτα παρτην τη σκέφτομαι ξανά κάνει πάρτυ το χθες και με πονά νύχτα ζήταμε μπροστα της για χορό για αγάπη κλαίω μα δεν την συγχωρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:08 Η Κακή Επιρροή: #135 19-09-05 15:08 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Νύχτα παρτην τη σκέφτομαι ξανά κάνει πάρτυ το χθες και με πονά νύχτα ζήταμε μπροστα της για χορό για αγάπη κλαίω μα δεν την συγχωρώ Click για ανάπτυξη... Όλα σικέ από την πρώτη μέρα που γεννήθηκα πάρτυ μασκέ ανθρώπων που στα χέρια τους βαφτίστηκα Η αλήθεια μοιάζει γκρεμός πριν προλάβω να γλυτώσω πως πέρασε ο καιρός χωρίς απαντήσεις να βρω Δυτικές Συνοικίες - Πάρτυ Μασκέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2005 στις 16:12 Η Palladin έγραψε: #136 19-09-05 16:12 Γεννήθηκα στην Κιβωτό μαζί με τ' άλλα ζώα και τώρα εδώ σας τραγουδώ δαιμόνια κι αθώα Είμαι εξάρτημα εγώ της μηχανής σας κι ο γιος μου τ' ανταλλακτικό θα 'ναι εντάξει μια ζωή στη δούλεψή σας είναι από άριστο υλικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2005 στις 19:21 Ο Dark_kronos: #137 20-09-05 19:21 40 χρονια εφηβος κοντα μισων αιωνα Το καλοκαιρι ασπριζα Μαυριζχα τον χειμονα 40 χρονια ανωριμος ξεφτιλας Δον Κιχωτης 40 χρονια γκομενος 40 χρονια ποτης Γενιθικα σε ενα χωριο Τεταρη μεσημερι Γιατρος δεν με ξεπεταξε μα μιας μαμης το χερι Οι συγκενεις μαζευτικαν απο νωρις στο σπιτι Πως ειναι ετσι το παιδι και τι μεγαλη μυτι! Βασιλη Ζουμε Για Να Σακουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2005 στις 14:51 Η bunny217 έγραψε: #138 21-09-05 14:51 Χρόνια και χρόνια τώρα τριγυρνώ σαν πουλί περιπλανώμενο μες την ξενιτιά μες την μοναξιά που δεν την αντέχω άλλο πια γιατί νοσταλγώ γιατί λαχταρώ την αγάπη μου και το χωριο..... ΠΑΡΙΟΣ(μην ξεχνάμε και τα νησιώτικα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:11 Ο Γιάννης έγραψε: #139 21-09-05 15:11 Χρονια πολλά μωρό μου (κουνελίνο) για τα γενέθλια σου Χρονια πολλά μωρό μου και ας είσαι μακρυα ... μας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:30 Η bunny217 έγραψε: #140 21-09-05 15:30 Μωρό μου sorry μα έχω βρει καλύτερο αγόρι κι εδώ τελειώνει το δικο μας στόρι καιρός λοιπόνα να μ'αποχαιρετήσεις Παππού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Nikos 7 LeoDel Mhtrogoal CiNeFiL Αγάπη_Πλατωνική harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στο Φάληρο που πλένεσαι περιστεράκι γένεσαι Σε είδα χθες με το μαγιό γεια σου τσαχπίνα μου, Μαριώ Στης θάλασσας την αμμουδιά με άλλον ήσουν αγκαλιά Κι εμένα ούτε μια ματιά δε μου 'ρίξες σκληρή καρδιά Μάρκος Βαμβακάρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2005 στις 12:10 Η kleftra έγραψε: #127 14-09-05 12:10 Αρχική Δημοσίευση από billpapad: Στο Φάληρο που πλένεσαι περιστεράκι γένεσαι Σε είδα χθες με το μαγιό γεια σου τσαχπίνα μου, Μαριώ Στης θάλασσας την αμμουδιά με άλλον ήσουν αγκαλιά Κι εμένα ούτε μια ματιά δε μου 'ρίξες σκληρή καρδιά Μάρκος Βαμβακάρης Click για ανάπτυξη... Όλο το νησί ένα βότσαλο στα πόδια σου ολόκληρη η γη η δική σου αγκαλιά καλοκαιρινά ραντεβού πάνω στο σώμα σου καλοκαιρινά σ αγαπώ στην αμμουδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2005 στις 12:52 Η bunny217 έγραψε: #128 17-09-05 12:52 'Απλωσε τα χέρια σου στο σώμα μου κάψε ως τα βάθη το κορμί μου φέρε τα αγια χείλη σου στο στόμα μου σου χαρίζω απόψε την ψυχή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelokotsidou Νεοφερμένο μέλος Η trelokotsidou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2005 στις 14:43 Η trelokotsidou: #129 18-09-05 14:43 Είναι τα μάτια σου που κλείνεις και τρομάζω είναι που μέσα σου σαν χρώμα ξεθωριάζω είναι που θέλω το κορμί σου και διστάζω μη φύγει τ' όνειρο καθώς θα σ' αγκαλιάζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:09 Η bunny217 έγραψε: #130 18-09-05 15:09 Αρχική Δημοσίευση από trelokotsidou: Είναι τα μάτια σου που κλείνεις και τρομάζω είναι που μέσα σου σαν χρώμα ξεθωριάζω είναι που θέλω το κορμί σου και διστάζω μη φύγει τ' όνειρο καθώς θα σ' αγκαλιάζω Click για ανάπτυξη... Δίνει τα φιλιά που της έχω μάθει και την αγκαλιά μέσα που έχω κλάψει δίνει το κορμί πώς να τη κρατήσω πριν δώσει και καρδιά να τη σταματήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lila Νεοφερμένο μέλος Η lila αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:23 Η lila έγραψε: #131 18-09-05 15:23 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Δίνει τα φιλιά που της έχω μάθει και την αγκαλιάμέσα που έχω κλάψει δίνει το κορμί πώς να τη κρατήσω πριν δώσει και καρδιά να τη σταματήσω Click για ανάπτυξη... εγω δε θελω τα φιλια να'ναι σαν επισκεπτες που'ρχονται απο μοναξια κι ενα πονα μοναχα πιγουνε και φευγουνε σα κλευτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:35 Η bunny217 έγραψε: #132 18-09-05 15:35 ένα σου λέω σ'αγαπώ και άλλο ένα το ψέμα δεν μπορώ και για κανένα εγώ δεν προκειται να τρελαθώ ένα σου λέω σ'αγαπώ και άλλο ένα το ψέμα δεν μπορώ κι ακόμα ένα πως αν σε χάσω δεν θα σκοτωθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lila Νεοφερμένο μέλος Η lila αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2005 στις 00:25 Η lila έγραψε: #133 19-09-05 00:25 Αρχική Δημοσίευση από bunny: ένα σου λέω σ'αγαπώ και άλλο ένα το ψέμα δεν μπορώ και για κανένα εγώ δεν προκειται να τρελαθώ ένα σου λέω σ'αγαπώ και άλλο ένα το ψέμα δεν μπορώ κι ακόμα ένα πως αν σε χάσω δεν θα σκοτωθώ Click για ανάπτυξη... γιατι αστερι μου εσυ δεν εισαι δω? γιατι αστερι μου νυχτωνεις μακρια μου? τα δυο φτερα που μουχεις δωσει να πετω τα κομματιαζει καθε νυχτα η μοναξια μου... γιατι αστερι μου δεν εισαι ποια εδω? σε ποιον θα λεω τωρα ποια τα ονειρα μου? και ξενυχταω εναν αδιο ουρανο αφου αστερι μου εσυ δεν εισαι εδω.... (βασικα το ακουγα τωρα στο ραδιοφωνο, κι επιδη μ΄αρεσει παρα πολυ εψαχνα μανιωδως λεξη να το τεριαξω... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:02 Η bunny217 έγραψε: #134 19-09-05 15:02 Νύχτα παρτην τη σκέφτομαι ξανά κάνει πάρτυ το χθες και με πονά νύχτα ζήταμε μπροστα της για χορό για αγάπη κλαίω μα δεν την συγχωρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:08 Η Κακή Επιρροή: #135 19-09-05 15:08 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Νύχτα παρτην τη σκέφτομαι ξανά κάνει πάρτυ το χθες και με πονά νύχτα ζήταμε μπροστα της για χορό για αγάπη κλαίω μα δεν την συγχωρώ Click για ανάπτυξη... Όλα σικέ από την πρώτη μέρα που γεννήθηκα πάρτυ μασκέ ανθρώπων που στα χέρια τους βαφτίστηκα Η αλήθεια μοιάζει γκρεμός πριν προλάβω να γλυτώσω πως πέρασε ο καιρός χωρίς απαντήσεις να βρω Δυτικές Συνοικίες - Πάρτυ Μασκέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2005 στις 16:12 Η Palladin έγραψε: #136 19-09-05 16:12 Γεννήθηκα στην Κιβωτό μαζί με τ' άλλα ζώα και τώρα εδώ σας τραγουδώ δαιμόνια κι αθώα Είμαι εξάρτημα εγώ της μηχανής σας κι ο γιος μου τ' ανταλλακτικό θα 'ναι εντάξει μια ζωή στη δούλεψή σας είναι από άριστο υλικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2005 στις 19:21 Ο Dark_kronos: #137 20-09-05 19:21 40 χρονια εφηβος κοντα μισων αιωνα Το καλοκαιρι ασπριζα Μαυριζχα τον χειμονα 40 χρονια ανωριμος ξεφτιλας Δον Κιχωτης 40 χρονια γκομενος 40 χρονια ποτης Γενιθικα σε ενα χωριο Τεταρη μεσημερι Γιατρος δεν με ξεπεταξε μα μιας μαμης το χερι Οι συγκενεις μαζευτικαν απο νωρις στο σπιτι Πως ειναι ετσι το παιδι και τι μεγαλη μυτι! Βασιλη Ζουμε Για Να Σακουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2005 στις 14:51 Η bunny217 έγραψε: #138 21-09-05 14:51 Χρόνια και χρόνια τώρα τριγυρνώ σαν πουλί περιπλανώμενο μες την ξενιτιά μες την μοναξιά που δεν την αντέχω άλλο πια γιατί νοσταλγώ γιατί λαχταρώ την αγάπη μου και το χωριο..... ΠΑΡΙΟΣ(μην ξεχνάμε και τα νησιώτικα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:11 Ο Γιάννης έγραψε: #139 21-09-05 15:11 Χρονια πολλά μωρό μου (κουνελίνο) για τα γενέθλια σου Χρονια πολλά μωρό μου και ας είσαι μακρυα ... μας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:30 Η bunny217 έγραψε: #140 21-09-05 15:30 Μωρό μου sorry μα έχω βρει καλύτερο αγόρι κι εδώ τελειώνει το δικο μας στόρι καιρός λοιπόνα να μ'αποχαιρετήσεις Παππού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Nikos 7 LeoDel Mhtrogoal CiNeFiL Αγάπη_Πλατωνική harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από billpapad: Στο Φάληρο που πλένεσαι περιστεράκι γένεσαι Σε είδα χθες με το μαγιό γεια σου τσαχπίνα μου, Μαριώ Στης θάλασσας την αμμουδιά με άλλον ήσουν αγκαλιά Κι εμένα ούτε μια ματιά δε μου 'ρίξες σκληρή καρδιά Μάρκος Βαμβακάρης Click για ανάπτυξη... Όλο το νησί ένα βότσαλο στα πόδια σου ολόκληρη η γη η δική σου αγκαλιά καλοκαιρινά ραντεβού πάνω στο σώμα σου καλοκαιρινά σ αγαπώ στην αμμουδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2005 στις 12:52 Η bunny217 έγραψε: #128 17-09-05 12:52 'Απλωσε τα χέρια σου στο σώμα μου κάψε ως τα βάθη το κορμί μου φέρε τα αγια χείλη σου στο στόμα μου σου χαρίζω απόψε την ψυχή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelokotsidou Νεοφερμένο μέλος Η trelokotsidou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2005 στις 14:43 Η trelokotsidou: #129 18-09-05 14:43 Είναι τα μάτια σου που κλείνεις και τρομάζω είναι που μέσα σου σαν χρώμα ξεθωριάζω είναι που θέλω το κορμί σου και διστάζω μη φύγει τ' όνειρο καθώς θα σ' αγκαλιάζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:09 Η bunny217 έγραψε: #130 18-09-05 15:09 Αρχική Δημοσίευση από trelokotsidou: Είναι τα μάτια σου που κλείνεις και τρομάζω είναι που μέσα σου σαν χρώμα ξεθωριάζω είναι που θέλω το κορμί σου και διστάζω μη φύγει τ' όνειρο καθώς θα σ' αγκαλιάζω Click για ανάπτυξη... Δίνει τα φιλιά που της έχω μάθει και την αγκαλιά μέσα που έχω κλάψει δίνει το κορμί πώς να τη κρατήσω πριν δώσει και καρδιά να τη σταματήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lila Νεοφερμένο μέλος Η lila αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:23 Η lila έγραψε: #131 18-09-05 15:23 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Δίνει τα φιλιά που της έχω μάθει και την αγκαλιάμέσα που έχω κλάψει δίνει το κορμί πώς να τη κρατήσω πριν δώσει και καρδιά να τη σταματήσω Click για ανάπτυξη... εγω δε θελω τα φιλια να'ναι σαν επισκεπτες που'ρχονται απο μοναξια κι ενα πονα μοναχα πιγουνε και φευγουνε σα κλευτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:35 Η bunny217 έγραψε: #132 18-09-05 15:35 ένα σου λέω σ'αγαπώ και άλλο ένα το ψέμα δεν μπορώ και για κανένα εγώ δεν προκειται να τρελαθώ ένα σου λέω σ'αγαπώ και άλλο ένα το ψέμα δεν μπορώ κι ακόμα ένα πως αν σε χάσω δεν θα σκοτωθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lila Νεοφερμένο μέλος Η lila αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2005 στις 00:25 Η lila έγραψε: #133 19-09-05 00:25 Αρχική Δημοσίευση από bunny: ένα σου λέω σ'αγαπώ και άλλο ένα το ψέμα δεν μπορώ και για κανένα εγώ δεν προκειται να τρελαθώ ένα σου λέω σ'αγαπώ και άλλο ένα το ψέμα δεν μπορώ κι ακόμα ένα πως αν σε χάσω δεν θα σκοτωθώ Click για ανάπτυξη... γιατι αστερι μου εσυ δεν εισαι δω? γιατι αστερι μου νυχτωνεις μακρια μου? τα δυο φτερα που μουχεις δωσει να πετω τα κομματιαζει καθε νυχτα η μοναξια μου... γιατι αστερι μου δεν εισαι ποια εδω? σε ποιον θα λεω τωρα ποια τα ονειρα μου? και ξενυχταω εναν αδιο ουρανο αφου αστερι μου εσυ δεν εισαι εδω.... (βασικα το ακουγα τωρα στο ραδιοφωνο, κι επιδη μ΄αρεσει παρα πολυ εψαχνα μανιωδως λεξη να το τεριαξω... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:02 Η bunny217 έγραψε: #134 19-09-05 15:02 Νύχτα παρτην τη σκέφτομαι ξανά κάνει πάρτυ το χθες και με πονά νύχτα ζήταμε μπροστα της για χορό για αγάπη κλαίω μα δεν την συγχωρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:08 Η Κακή Επιρροή: #135 19-09-05 15:08 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Νύχτα παρτην τη σκέφτομαι ξανά κάνει πάρτυ το χθες και με πονά νύχτα ζήταμε μπροστα της για χορό για αγάπη κλαίω μα δεν την συγχωρώ Click για ανάπτυξη... Όλα σικέ από την πρώτη μέρα που γεννήθηκα πάρτυ μασκέ ανθρώπων που στα χέρια τους βαφτίστηκα Η αλήθεια μοιάζει γκρεμός πριν προλάβω να γλυτώσω πως πέρασε ο καιρός χωρίς απαντήσεις να βρω Δυτικές Συνοικίες - Πάρτυ Μασκέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2005 στις 16:12 Η Palladin έγραψε: #136 19-09-05 16:12 Γεννήθηκα στην Κιβωτό μαζί με τ' άλλα ζώα και τώρα εδώ σας τραγουδώ δαιμόνια κι αθώα Είμαι εξάρτημα εγώ της μηχανής σας κι ο γιος μου τ' ανταλλακτικό θα 'ναι εντάξει μια ζωή στη δούλεψή σας είναι από άριστο υλικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2005 στις 19:21 Ο Dark_kronos: #137 20-09-05 19:21 40 χρονια εφηβος κοντα μισων αιωνα Το καλοκαιρι ασπριζα Μαυριζχα τον χειμονα 40 χρονια ανωριμος ξεφτιλας Δον Κιχωτης 40 χρονια γκομενος 40 χρονια ποτης Γενιθικα σε ενα χωριο Τεταρη μεσημερι Γιατρος δεν με ξεπεταξε μα μιας μαμης το χερι Οι συγκενεις μαζευτικαν απο νωρις στο σπιτι Πως ειναι ετσι το παιδι και τι μεγαλη μυτι! Βασιλη Ζουμε Για Να Σακουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2005 στις 14:51 Η bunny217 έγραψε: #138 21-09-05 14:51 Χρόνια και χρόνια τώρα τριγυρνώ σαν πουλί περιπλανώμενο μες την ξενιτιά μες την μοναξιά που δεν την αντέχω άλλο πια γιατί νοσταλγώ γιατί λαχταρώ την αγάπη μου και το χωριο..... ΠΑΡΙΟΣ(μην ξεχνάμε και τα νησιώτικα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:11 Ο Γιάννης έγραψε: #139 21-09-05 15:11 Χρονια πολλά μωρό μου (κουνελίνο) για τα γενέθλια σου Χρονια πολλά μωρό μου και ας είσαι μακρυα ... μας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:30 Η bunny217 έγραψε: #140 21-09-05 15:30 Μωρό μου sorry μα έχω βρει καλύτερο αγόρι κι εδώ τελειώνει το δικο μας στόρι καιρός λοιπόνα να μ'αποχαιρετήσεις Παππού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Nikos 7 LeoDel Mhtrogoal CiNeFiL Αγάπη_Πλατωνική harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
'Απλωσε τα χέρια σου στο σώμα μου κάψε ως τα βάθη το κορμί μου φέρε τα αγια χείλη σου στο στόμα μου σου χαρίζω απόψε την ψυχή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
trelokotsidou Νεοφερμένο μέλος Η trelokotsidou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2005 στις 14:43 Η trelokotsidou: #129 18-09-05 14:43 Είναι τα μάτια σου που κλείνεις και τρομάζω είναι που μέσα σου σαν χρώμα ξεθωριάζω είναι που θέλω το κορμί σου και διστάζω μη φύγει τ' όνειρο καθώς θα σ' αγκαλιάζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:09 Η bunny217 έγραψε: #130 18-09-05 15:09 Αρχική Δημοσίευση από trelokotsidou: Είναι τα μάτια σου που κλείνεις και τρομάζω είναι που μέσα σου σαν χρώμα ξεθωριάζω είναι που θέλω το κορμί σου και διστάζω μη φύγει τ' όνειρο καθώς θα σ' αγκαλιάζω Click για ανάπτυξη... Δίνει τα φιλιά που της έχω μάθει και την αγκαλιά μέσα που έχω κλάψει δίνει το κορμί πώς να τη κρατήσω πριν δώσει και καρδιά να τη σταματήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lila Νεοφερμένο μέλος Η lila αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:23 Η lila έγραψε: #131 18-09-05 15:23 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Δίνει τα φιλιά που της έχω μάθει και την αγκαλιάμέσα που έχω κλάψει δίνει το κορμί πώς να τη κρατήσω πριν δώσει και καρδιά να τη σταματήσω Click για ανάπτυξη... εγω δε θελω τα φιλια να'ναι σαν επισκεπτες που'ρχονται απο μοναξια κι ενα πονα μοναχα πιγουνε και φευγουνε σα κλευτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:35 Η bunny217 έγραψε: #132 18-09-05 15:35 ένα σου λέω σ'αγαπώ και άλλο ένα το ψέμα δεν μπορώ και για κανένα εγώ δεν προκειται να τρελαθώ ένα σου λέω σ'αγαπώ και άλλο ένα το ψέμα δεν μπορώ κι ακόμα ένα πως αν σε χάσω δεν θα σκοτωθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lila Νεοφερμένο μέλος Η lila αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2005 στις 00:25 Η lila έγραψε: #133 19-09-05 00:25 Αρχική Δημοσίευση από bunny: ένα σου λέω σ'αγαπώ και άλλο ένα το ψέμα δεν μπορώ και για κανένα εγώ δεν προκειται να τρελαθώ ένα σου λέω σ'αγαπώ και άλλο ένα το ψέμα δεν μπορώ κι ακόμα ένα πως αν σε χάσω δεν θα σκοτωθώ Click για ανάπτυξη... γιατι αστερι μου εσυ δεν εισαι δω? γιατι αστερι μου νυχτωνεις μακρια μου? τα δυο φτερα που μουχεις δωσει να πετω τα κομματιαζει καθε νυχτα η μοναξια μου... γιατι αστερι μου δεν εισαι ποια εδω? σε ποιον θα λεω τωρα ποια τα ονειρα μου? και ξενυχταω εναν αδιο ουρανο αφου αστερι μου εσυ δεν εισαι εδω.... (βασικα το ακουγα τωρα στο ραδιοφωνο, κι επιδη μ΄αρεσει παρα πολυ εψαχνα μανιωδως λεξη να το τεριαξω... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:02 Η bunny217 έγραψε: #134 19-09-05 15:02 Νύχτα παρτην τη σκέφτομαι ξανά κάνει πάρτυ το χθες και με πονά νύχτα ζήταμε μπροστα της για χορό για αγάπη κλαίω μα δεν την συγχωρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:08 Η Κακή Επιρροή: #135 19-09-05 15:08 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Νύχτα παρτην τη σκέφτομαι ξανά κάνει πάρτυ το χθες και με πονά νύχτα ζήταμε μπροστα της για χορό για αγάπη κλαίω μα δεν την συγχωρώ Click για ανάπτυξη... Όλα σικέ από την πρώτη μέρα που γεννήθηκα πάρτυ μασκέ ανθρώπων που στα χέρια τους βαφτίστηκα Η αλήθεια μοιάζει γκρεμός πριν προλάβω να γλυτώσω πως πέρασε ο καιρός χωρίς απαντήσεις να βρω Δυτικές Συνοικίες - Πάρτυ Μασκέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2005 στις 16:12 Η Palladin έγραψε: #136 19-09-05 16:12 Γεννήθηκα στην Κιβωτό μαζί με τ' άλλα ζώα και τώρα εδώ σας τραγουδώ δαιμόνια κι αθώα Είμαι εξάρτημα εγώ της μηχανής σας κι ο γιος μου τ' ανταλλακτικό θα 'ναι εντάξει μια ζωή στη δούλεψή σας είναι από άριστο υλικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2005 στις 19:21 Ο Dark_kronos: #137 20-09-05 19:21 40 χρονια εφηβος κοντα μισων αιωνα Το καλοκαιρι ασπριζα Μαυριζχα τον χειμονα 40 χρονια ανωριμος ξεφτιλας Δον Κιχωτης 40 χρονια γκομενος 40 χρονια ποτης Γενιθικα σε ενα χωριο Τεταρη μεσημερι Γιατρος δεν με ξεπεταξε μα μιας μαμης το χερι Οι συγκενεις μαζευτικαν απο νωρις στο σπιτι Πως ειναι ετσι το παιδι και τι μεγαλη μυτι! Βασιλη Ζουμε Για Να Σακουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2005 στις 14:51 Η bunny217 έγραψε: #138 21-09-05 14:51 Χρόνια και χρόνια τώρα τριγυρνώ σαν πουλί περιπλανώμενο μες την ξενιτιά μες την μοναξιά που δεν την αντέχω άλλο πια γιατί νοσταλγώ γιατί λαχταρώ την αγάπη μου και το χωριο..... ΠΑΡΙΟΣ(μην ξεχνάμε και τα νησιώτικα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:11 Ο Γιάννης έγραψε: #139 21-09-05 15:11 Χρονια πολλά μωρό μου (κουνελίνο) για τα γενέθλια σου Χρονια πολλά μωρό μου και ας είσαι μακρυα ... μας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:30 Η bunny217 έγραψε: #140 21-09-05 15:30 Μωρό μου sorry μα έχω βρει καλύτερο αγόρι κι εδώ τελειώνει το δικο μας στόρι καιρός λοιπόνα να μ'αποχαιρετήσεις Παππού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Nikos 7 LeoDel Mhtrogoal CiNeFiL Αγάπη_Πλατωνική harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είναι τα μάτια σου που κλείνεις και τρομάζω είναι που μέσα σου σαν χρώμα ξεθωριάζω είναι που θέλω το κορμί σου και διστάζω μη φύγει τ' όνειρο καθώς θα σ' αγκαλιάζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:09 Η bunny217 έγραψε: #130 18-09-05 15:09 Αρχική Δημοσίευση από trelokotsidou: Είναι τα μάτια σου που κλείνεις και τρομάζω είναι που μέσα σου σαν χρώμα ξεθωριάζω είναι που θέλω το κορμί σου και διστάζω μη φύγει τ' όνειρο καθώς θα σ' αγκαλιάζω Click για ανάπτυξη... Δίνει τα φιλιά που της έχω μάθει και την αγκαλιά μέσα που έχω κλάψει δίνει το κορμί πώς να τη κρατήσω πριν δώσει και καρδιά να τη σταματήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lila Νεοφερμένο μέλος Η lila αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:23 Η lila έγραψε: #131 18-09-05 15:23 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Δίνει τα φιλιά που της έχω μάθει και την αγκαλιάμέσα που έχω κλάψει δίνει το κορμί πώς να τη κρατήσω πριν δώσει και καρδιά να τη σταματήσω Click για ανάπτυξη... εγω δε θελω τα φιλια να'ναι σαν επισκεπτες που'ρχονται απο μοναξια κι ενα πονα μοναχα πιγουνε και φευγουνε σα κλευτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:35 Η bunny217 έγραψε: #132 18-09-05 15:35 ένα σου λέω σ'αγαπώ και άλλο ένα το ψέμα δεν μπορώ και για κανένα εγώ δεν προκειται να τρελαθώ ένα σου λέω σ'αγαπώ και άλλο ένα το ψέμα δεν μπορώ κι ακόμα ένα πως αν σε χάσω δεν θα σκοτωθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lila Νεοφερμένο μέλος Η lila αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2005 στις 00:25 Η lila έγραψε: #133 19-09-05 00:25 Αρχική Δημοσίευση από bunny: ένα σου λέω σ'αγαπώ και άλλο ένα το ψέμα δεν μπορώ και για κανένα εγώ δεν προκειται να τρελαθώ ένα σου λέω σ'αγαπώ και άλλο ένα το ψέμα δεν μπορώ κι ακόμα ένα πως αν σε χάσω δεν θα σκοτωθώ Click για ανάπτυξη... γιατι αστερι μου εσυ δεν εισαι δω? γιατι αστερι μου νυχτωνεις μακρια μου? τα δυο φτερα που μουχεις δωσει να πετω τα κομματιαζει καθε νυχτα η μοναξια μου... γιατι αστερι μου δεν εισαι ποια εδω? σε ποιον θα λεω τωρα ποια τα ονειρα μου? και ξενυχταω εναν αδιο ουρανο αφου αστερι μου εσυ δεν εισαι εδω.... (βασικα το ακουγα τωρα στο ραδιοφωνο, κι επιδη μ΄αρεσει παρα πολυ εψαχνα μανιωδως λεξη να το τεριαξω... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:02 Η bunny217 έγραψε: #134 19-09-05 15:02 Νύχτα παρτην τη σκέφτομαι ξανά κάνει πάρτυ το χθες και με πονά νύχτα ζήταμε μπροστα της για χορό για αγάπη κλαίω μα δεν την συγχωρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:08 Η Κακή Επιρροή: #135 19-09-05 15:08 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Νύχτα παρτην τη σκέφτομαι ξανά κάνει πάρτυ το χθες και με πονά νύχτα ζήταμε μπροστα της για χορό για αγάπη κλαίω μα δεν την συγχωρώ Click για ανάπτυξη... Όλα σικέ από την πρώτη μέρα που γεννήθηκα πάρτυ μασκέ ανθρώπων που στα χέρια τους βαφτίστηκα Η αλήθεια μοιάζει γκρεμός πριν προλάβω να γλυτώσω πως πέρασε ο καιρός χωρίς απαντήσεις να βρω Δυτικές Συνοικίες - Πάρτυ Μασκέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2005 στις 16:12 Η Palladin έγραψε: #136 19-09-05 16:12 Γεννήθηκα στην Κιβωτό μαζί με τ' άλλα ζώα και τώρα εδώ σας τραγουδώ δαιμόνια κι αθώα Είμαι εξάρτημα εγώ της μηχανής σας κι ο γιος μου τ' ανταλλακτικό θα 'ναι εντάξει μια ζωή στη δούλεψή σας είναι από άριστο υλικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2005 στις 19:21 Ο Dark_kronos: #137 20-09-05 19:21 40 χρονια εφηβος κοντα μισων αιωνα Το καλοκαιρι ασπριζα Μαυριζχα τον χειμονα 40 χρονια ανωριμος ξεφτιλας Δον Κιχωτης 40 χρονια γκομενος 40 χρονια ποτης Γενιθικα σε ενα χωριο Τεταρη μεσημερι Γιατρος δεν με ξεπεταξε μα μιας μαμης το χερι Οι συγκενεις μαζευτικαν απο νωρις στο σπιτι Πως ειναι ετσι το παιδι και τι μεγαλη μυτι! Βασιλη Ζουμε Για Να Σακουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2005 στις 14:51 Η bunny217 έγραψε: #138 21-09-05 14:51 Χρόνια και χρόνια τώρα τριγυρνώ σαν πουλί περιπλανώμενο μες την ξενιτιά μες την μοναξιά που δεν την αντέχω άλλο πια γιατί νοσταλγώ γιατί λαχταρώ την αγάπη μου και το χωριο..... ΠΑΡΙΟΣ(μην ξεχνάμε και τα νησιώτικα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:11 Ο Γιάννης έγραψε: #139 21-09-05 15:11 Χρονια πολλά μωρό μου (κουνελίνο) για τα γενέθλια σου Χρονια πολλά μωρό μου και ας είσαι μακρυα ... μας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:30 Η bunny217 έγραψε: #140 21-09-05 15:30 Μωρό μου sorry μα έχω βρει καλύτερο αγόρι κι εδώ τελειώνει το δικο μας στόρι καιρός λοιπόνα να μ'αποχαιρετήσεις Παππού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Nikos 7 LeoDel Mhtrogoal CiNeFiL Αγάπη_Πλατωνική harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από trelokotsidou: Είναι τα μάτια σου που κλείνεις και τρομάζω είναι που μέσα σου σαν χρώμα ξεθωριάζω είναι που θέλω το κορμί σου και διστάζω μη φύγει τ' όνειρο καθώς θα σ' αγκαλιάζω Click για ανάπτυξη... Δίνει τα φιλιά που της έχω μάθει και την αγκαλιά μέσα που έχω κλάψει δίνει το κορμί πώς να τη κρατήσω πριν δώσει και καρδιά να τη σταματήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lila Νεοφερμένο μέλος Η lila αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:23 Η lila έγραψε: #131 18-09-05 15:23 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Δίνει τα φιλιά που της έχω μάθει και την αγκαλιάμέσα που έχω κλάψει δίνει το κορμί πώς να τη κρατήσω πριν δώσει και καρδιά να τη σταματήσω Click για ανάπτυξη... εγω δε θελω τα φιλια να'ναι σαν επισκεπτες που'ρχονται απο μοναξια κι ενα πονα μοναχα πιγουνε και φευγουνε σα κλευτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:35 Η bunny217 έγραψε: #132 18-09-05 15:35 ένα σου λέω σ'αγαπώ και άλλο ένα το ψέμα δεν μπορώ και για κανένα εγώ δεν προκειται να τρελαθώ ένα σου λέω σ'αγαπώ και άλλο ένα το ψέμα δεν μπορώ κι ακόμα ένα πως αν σε χάσω δεν θα σκοτωθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lila Νεοφερμένο μέλος Η lila αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2005 στις 00:25 Η lila έγραψε: #133 19-09-05 00:25 Αρχική Δημοσίευση από bunny: ένα σου λέω σ'αγαπώ και άλλο ένα το ψέμα δεν μπορώ και για κανένα εγώ δεν προκειται να τρελαθώ ένα σου λέω σ'αγαπώ και άλλο ένα το ψέμα δεν μπορώ κι ακόμα ένα πως αν σε χάσω δεν θα σκοτωθώ Click για ανάπτυξη... γιατι αστερι μου εσυ δεν εισαι δω? γιατι αστερι μου νυχτωνεις μακρια μου? τα δυο φτερα που μουχεις δωσει να πετω τα κομματιαζει καθε νυχτα η μοναξια μου... γιατι αστερι μου δεν εισαι ποια εδω? σε ποιον θα λεω τωρα ποια τα ονειρα μου? και ξενυχταω εναν αδιο ουρανο αφου αστερι μου εσυ δεν εισαι εδω.... (βασικα το ακουγα τωρα στο ραδιοφωνο, κι επιδη μ΄αρεσει παρα πολυ εψαχνα μανιωδως λεξη να το τεριαξω... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:02 Η bunny217 έγραψε: #134 19-09-05 15:02 Νύχτα παρτην τη σκέφτομαι ξανά κάνει πάρτυ το χθες και με πονά νύχτα ζήταμε μπροστα της για χορό για αγάπη κλαίω μα δεν την συγχωρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:08 Η Κακή Επιρροή: #135 19-09-05 15:08 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Νύχτα παρτην τη σκέφτομαι ξανά κάνει πάρτυ το χθες και με πονά νύχτα ζήταμε μπροστα της για χορό για αγάπη κλαίω μα δεν την συγχωρώ Click για ανάπτυξη... Όλα σικέ από την πρώτη μέρα που γεννήθηκα πάρτυ μασκέ ανθρώπων που στα χέρια τους βαφτίστηκα Η αλήθεια μοιάζει γκρεμός πριν προλάβω να γλυτώσω πως πέρασε ο καιρός χωρίς απαντήσεις να βρω Δυτικές Συνοικίες - Πάρτυ Μασκέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2005 στις 16:12 Η Palladin έγραψε: #136 19-09-05 16:12 Γεννήθηκα στην Κιβωτό μαζί με τ' άλλα ζώα και τώρα εδώ σας τραγουδώ δαιμόνια κι αθώα Είμαι εξάρτημα εγώ της μηχανής σας κι ο γιος μου τ' ανταλλακτικό θα 'ναι εντάξει μια ζωή στη δούλεψή σας είναι από άριστο υλικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2005 στις 19:21 Ο Dark_kronos: #137 20-09-05 19:21 40 χρονια εφηβος κοντα μισων αιωνα Το καλοκαιρι ασπριζα Μαυριζχα τον χειμονα 40 χρονια ανωριμος ξεφτιλας Δον Κιχωτης 40 χρονια γκομενος 40 χρονια ποτης Γενιθικα σε ενα χωριο Τεταρη μεσημερι Γιατρος δεν με ξεπεταξε μα μιας μαμης το χερι Οι συγκενεις μαζευτικαν απο νωρις στο σπιτι Πως ειναι ετσι το παιδι και τι μεγαλη μυτι! Βασιλη Ζουμε Για Να Σακουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2005 στις 14:51 Η bunny217 έγραψε: #138 21-09-05 14:51 Χρόνια και χρόνια τώρα τριγυρνώ σαν πουλί περιπλανώμενο μες την ξενιτιά μες την μοναξιά που δεν την αντέχω άλλο πια γιατί νοσταλγώ γιατί λαχταρώ την αγάπη μου και το χωριο..... ΠΑΡΙΟΣ(μην ξεχνάμε και τα νησιώτικα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:11 Ο Γιάννης έγραψε: #139 21-09-05 15:11 Χρονια πολλά μωρό μου (κουνελίνο) για τα γενέθλια σου Χρονια πολλά μωρό μου και ας είσαι μακρυα ... μας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:30 Η bunny217 έγραψε: #140 21-09-05 15:30 Μωρό μου sorry μα έχω βρει καλύτερο αγόρι κι εδώ τελειώνει το δικο μας στόρι καιρός λοιπόνα να μ'αποχαιρετήσεις Παππού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Nikos 7 LeoDel Mhtrogoal CiNeFiL Αγάπη_Πλατωνική harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Δίνει τα φιλιά που της έχω μάθει και την αγκαλιάμέσα που έχω κλάψει δίνει το κορμί πώς να τη κρατήσω πριν δώσει και καρδιά να τη σταματήσω Click για ανάπτυξη... εγω δε θελω τα φιλια να'ναι σαν επισκεπτες που'ρχονται απο μοναξια κι ενα πονα μοναχα πιγουνε και φευγουνε σα κλευτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:35 Η bunny217 έγραψε: #132 18-09-05 15:35 ένα σου λέω σ'αγαπώ και άλλο ένα το ψέμα δεν μπορώ και για κανένα εγώ δεν προκειται να τρελαθώ ένα σου λέω σ'αγαπώ και άλλο ένα το ψέμα δεν μπορώ κι ακόμα ένα πως αν σε χάσω δεν θα σκοτωθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lila Νεοφερμένο μέλος Η lila αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2005 στις 00:25 Η lila έγραψε: #133 19-09-05 00:25 Αρχική Δημοσίευση από bunny: ένα σου λέω σ'αγαπώ και άλλο ένα το ψέμα δεν μπορώ και για κανένα εγώ δεν προκειται να τρελαθώ ένα σου λέω σ'αγαπώ και άλλο ένα το ψέμα δεν μπορώ κι ακόμα ένα πως αν σε χάσω δεν θα σκοτωθώ Click για ανάπτυξη... γιατι αστερι μου εσυ δεν εισαι δω? γιατι αστερι μου νυχτωνεις μακρια μου? τα δυο φτερα που μουχεις δωσει να πετω τα κομματιαζει καθε νυχτα η μοναξια μου... γιατι αστερι μου δεν εισαι ποια εδω? σε ποιον θα λεω τωρα ποια τα ονειρα μου? και ξενυχταω εναν αδιο ουρανο αφου αστερι μου εσυ δεν εισαι εδω.... (βασικα το ακουγα τωρα στο ραδιοφωνο, κι επιδη μ΄αρεσει παρα πολυ εψαχνα μανιωδως λεξη να το τεριαξω... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:02 Η bunny217 έγραψε: #134 19-09-05 15:02 Νύχτα παρτην τη σκέφτομαι ξανά κάνει πάρτυ το χθες και με πονά νύχτα ζήταμε μπροστα της για χορό για αγάπη κλαίω μα δεν την συγχωρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:08 Η Κακή Επιρροή: #135 19-09-05 15:08 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Νύχτα παρτην τη σκέφτομαι ξανά κάνει πάρτυ το χθες και με πονά νύχτα ζήταμε μπροστα της για χορό για αγάπη κλαίω μα δεν την συγχωρώ Click για ανάπτυξη... Όλα σικέ από την πρώτη μέρα που γεννήθηκα πάρτυ μασκέ ανθρώπων που στα χέρια τους βαφτίστηκα Η αλήθεια μοιάζει γκρεμός πριν προλάβω να γλυτώσω πως πέρασε ο καιρός χωρίς απαντήσεις να βρω Δυτικές Συνοικίες - Πάρτυ Μασκέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2005 στις 16:12 Η Palladin έγραψε: #136 19-09-05 16:12 Γεννήθηκα στην Κιβωτό μαζί με τ' άλλα ζώα και τώρα εδώ σας τραγουδώ δαιμόνια κι αθώα Είμαι εξάρτημα εγώ της μηχανής σας κι ο γιος μου τ' ανταλλακτικό θα 'ναι εντάξει μια ζωή στη δούλεψή σας είναι από άριστο υλικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2005 στις 19:21 Ο Dark_kronos: #137 20-09-05 19:21 40 χρονια εφηβος κοντα μισων αιωνα Το καλοκαιρι ασπριζα Μαυριζχα τον χειμονα 40 χρονια ανωριμος ξεφτιλας Δον Κιχωτης 40 χρονια γκομενος 40 χρονια ποτης Γενιθικα σε ενα χωριο Τεταρη μεσημερι Γιατρος δεν με ξεπεταξε μα μιας μαμης το χερι Οι συγκενεις μαζευτικαν απο νωρις στο σπιτι Πως ειναι ετσι το παιδι και τι μεγαλη μυτι! Βασιλη Ζουμε Για Να Σακουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2005 στις 14:51 Η bunny217 έγραψε: #138 21-09-05 14:51 Χρόνια και χρόνια τώρα τριγυρνώ σαν πουλί περιπλανώμενο μες την ξενιτιά μες την μοναξιά που δεν την αντέχω άλλο πια γιατί νοσταλγώ γιατί λαχταρώ την αγάπη μου και το χωριο..... ΠΑΡΙΟΣ(μην ξεχνάμε και τα νησιώτικα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:11 Ο Γιάννης έγραψε: #139 21-09-05 15:11 Χρονια πολλά μωρό μου (κουνελίνο) για τα γενέθλια σου Χρονια πολλά μωρό μου και ας είσαι μακρυα ... μας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:30 Η bunny217 έγραψε: #140 21-09-05 15:30 Μωρό μου sorry μα έχω βρει καλύτερο αγόρι κι εδώ τελειώνει το δικο μας στόρι καιρός λοιπόνα να μ'αποχαιρετήσεις Παππού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Nikos 7 LeoDel Mhtrogoal CiNeFiL Αγάπη_Πλατωνική harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ένα σου λέω σ'αγαπώ και άλλο ένα το ψέμα δεν μπορώ και για κανένα εγώ δεν προκειται να τρελαθώ ένα σου λέω σ'αγαπώ και άλλο ένα το ψέμα δεν μπορώ κι ακόμα ένα πως αν σε χάσω δεν θα σκοτωθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lila Νεοφερμένο μέλος Η lila αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2005 στις 00:25 Η lila έγραψε: #133 19-09-05 00:25 Αρχική Δημοσίευση από bunny: ένα σου λέω σ'αγαπώ και άλλο ένα το ψέμα δεν μπορώ και για κανένα εγώ δεν προκειται να τρελαθώ ένα σου λέω σ'αγαπώ και άλλο ένα το ψέμα δεν μπορώ κι ακόμα ένα πως αν σε χάσω δεν θα σκοτωθώ Click για ανάπτυξη... γιατι αστερι μου εσυ δεν εισαι δω? γιατι αστερι μου νυχτωνεις μακρια μου? τα δυο φτερα που μουχεις δωσει να πετω τα κομματιαζει καθε νυχτα η μοναξια μου... γιατι αστερι μου δεν εισαι ποια εδω? σε ποιον θα λεω τωρα ποια τα ονειρα μου? και ξενυχταω εναν αδιο ουρανο αφου αστερι μου εσυ δεν εισαι εδω.... (βασικα το ακουγα τωρα στο ραδιοφωνο, κι επιδη μ΄αρεσει παρα πολυ εψαχνα μανιωδως λεξη να το τεριαξω... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:02 Η bunny217 έγραψε: #134 19-09-05 15:02 Νύχτα παρτην τη σκέφτομαι ξανά κάνει πάρτυ το χθες και με πονά νύχτα ζήταμε μπροστα της για χορό για αγάπη κλαίω μα δεν την συγχωρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:08 Η Κακή Επιρροή: #135 19-09-05 15:08 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Νύχτα παρτην τη σκέφτομαι ξανά κάνει πάρτυ το χθες και με πονά νύχτα ζήταμε μπροστα της για χορό για αγάπη κλαίω μα δεν την συγχωρώ Click για ανάπτυξη... Όλα σικέ από την πρώτη μέρα που γεννήθηκα πάρτυ μασκέ ανθρώπων που στα χέρια τους βαφτίστηκα Η αλήθεια μοιάζει γκρεμός πριν προλάβω να γλυτώσω πως πέρασε ο καιρός χωρίς απαντήσεις να βρω Δυτικές Συνοικίες - Πάρτυ Μασκέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2005 στις 16:12 Η Palladin έγραψε: #136 19-09-05 16:12 Γεννήθηκα στην Κιβωτό μαζί με τ' άλλα ζώα και τώρα εδώ σας τραγουδώ δαιμόνια κι αθώα Είμαι εξάρτημα εγώ της μηχανής σας κι ο γιος μου τ' ανταλλακτικό θα 'ναι εντάξει μια ζωή στη δούλεψή σας είναι από άριστο υλικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2005 στις 19:21 Ο Dark_kronos: #137 20-09-05 19:21 40 χρονια εφηβος κοντα μισων αιωνα Το καλοκαιρι ασπριζα Μαυριζχα τον χειμονα 40 χρονια ανωριμος ξεφτιλας Δον Κιχωτης 40 χρονια γκομενος 40 χρονια ποτης Γενιθικα σε ενα χωριο Τεταρη μεσημερι Γιατρος δεν με ξεπεταξε μα μιας μαμης το χερι Οι συγκενεις μαζευτικαν απο νωρις στο σπιτι Πως ειναι ετσι το παιδι και τι μεγαλη μυτι! Βασιλη Ζουμε Για Να Σακουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2005 στις 14:51 Η bunny217 έγραψε: #138 21-09-05 14:51 Χρόνια και χρόνια τώρα τριγυρνώ σαν πουλί περιπλανώμενο μες την ξενιτιά μες την μοναξιά που δεν την αντέχω άλλο πια γιατί νοσταλγώ γιατί λαχταρώ την αγάπη μου και το χωριο..... ΠΑΡΙΟΣ(μην ξεχνάμε και τα νησιώτικα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:11 Ο Γιάννης έγραψε: #139 21-09-05 15:11 Χρονια πολλά μωρό μου (κουνελίνο) για τα γενέθλια σου Χρονια πολλά μωρό μου και ας είσαι μακρυα ... μας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:30 Η bunny217 έγραψε: #140 21-09-05 15:30 Μωρό μου sorry μα έχω βρει καλύτερο αγόρι κι εδώ τελειώνει το δικο μας στόρι καιρός λοιπόνα να μ'αποχαιρετήσεις Παππού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Nikos 7 LeoDel Mhtrogoal CiNeFiL Αγάπη_Πλατωνική harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από bunny: ένα σου λέω σ'αγαπώ και άλλο ένα το ψέμα δεν μπορώ και για κανένα εγώ δεν προκειται να τρελαθώ ένα σου λέω σ'αγαπώ και άλλο ένα το ψέμα δεν μπορώ κι ακόμα ένα πως αν σε χάσω δεν θα σκοτωθώ Click για ανάπτυξη... γιατι αστερι μου εσυ δεν εισαι δω? γιατι αστερι μου νυχτωνεις μακρια μου? τα δυο φτερα που μουχεις δωσει να πετω τα κομματιαζει καθε νυχτα η μοναξια μου... γιατι αστερι μου δεν εισαι ποια εδω? σε ποιον θα λεω τωρα ποια τα ονειρα μου? και ξενυχταω εναν αδιο ουρανο αφου αστερι μου εσυ δεν εισαι εδω.... (βασικα το ακουγα τωρα στο ραδιοφωνο, κι επιδη μ΄αρεσει παρα πολυ εψαχνα μανιωδως λεξη να το τεριαξω... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:02 Η bunny217 έγραψε: #134 19-09-05 15:02 Νύχτα παρτην τη σκέφτομαι ξανά κάνει πάρτυ το χθες και με πονά νύχτα ζήταμε μπροστα της για χορό για αγάπη κλαίω μα δεν την συγχωρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:08 Η Κακή Επιρροή: #135 19-09-05 15:08 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Νύχτα παρτην τη σκέφτομαι ξανά κάνει πάρτυ το χθες και με πονά νύχτα ζήταμε μπροστα της για χορό για αγάπη κλαίω μα δεν την συγχωρώ Click για ανάπτυξη... Όλα σικέ από την πρώτη μέρα που γεννήθηκα πάρτυ μασκέ ανθρώπων που στα χέρια τους βαφτίστηκα Η αλήθεια μοιάζει γκρεμός πριν προλάβω να γλυτώσω πως πέρασε ο καιρός χωρίς απαντήσεις να βρω Δυτικές Συνοικίες - Πάρτυ Μασκέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2005 στις 16:12 Η Palladin έγραψε: #136 19-09-05 16:12 Γεννήθηκα στην Κιβωτό μαζί με τ' άλλα ζώα και τώρα εδώ σας τραγουδώ δαιμόνια κι αθώα Είμαι εξάρτημα εγώ της μηχανής σας κι ο γιος μου τ' ανταλλακτικό θα 'ναι εντάξει μια ζωή στη δούλεψή σας είναι από άριστο υλικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2005 στις 19:21 Ο Dark_kronos: #137 20-09-05 19:21 40 χρονια εφηβος κοντα μισων αιωνα Το καλοκαιρι ασπριζα Μαυριζχα τον χειμονα 40 χρονια ανωριμος ξεφτιλας Δον Κιχωτης 40 χρονια γκομενος 40 χρονια ποτης Γενιθικα σε ενα χωριο Τεταρη μεσημερι Γιατρος δεν με ξεπεταξε μα μιας μαμης το χερι Οι συγκενεις μαζευτικαν απο νωρις στο σπιτι Πως ειναι ετσι το παιδι και τι μεγαλη μυτι! Βασιλη Ζουμε Για Να Σακουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2005 στις 14:51 Η bunny217 έγραψε: #138 21-09-05 14:51 Χρόνια και χρόνια τώρα τριγυρνώ σαν πουλί περιπλανώμενο μες την ξενιτιά μες την μοναξιά που δεν την αντέχω άλλο πια γιατί νοσταλγώ γιατί λαχταρώ την αγάπη μου και το χωριο..... ΠΑΡΙΟΣ(μην ξεχνάμε και τα νησιώτικα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:11 Ο Γιάννης έγραψε: #139 21-09-05 15:11 Χρονια πολλά μωρό μου (κουνελίνο) για τα γενέθλια σου Χρονια πολλά μωρό μου και ας είσαι μακρυα ... μας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:30 Η bunny217 έγραψε: #140 21-09-05 15:30 Μωρό μου sorry μα έχω βρει καλύτερο αγόρι κι εδώ τελειώνει το δικο μας στόρι καιρός λοιπόνα να μ'αποχαιρετήσεις Παππού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Nikos 7 LeoDel Mhtrogoal CiNeFiL Αγάπη_Πλατωνική harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Νύχτα παρτην τη σκέφτομαι ξανά κάνει πάρτυ το χθες και με πονά νύχτα ζήταμε μπροστα της για χορό για αγάπη κλαίω μα δεν την συγχωρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:08 Η Κακή Επιρροή: #135 19-09-05 15:08 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Νύχτα παρτην τη σκέφτομαι ξανά κάνει πάρτυ το χθες και με πονά νύχτα ζήταμε μπροστα της για χορό για αγάπη κλαίω μα δεν την συγχωρώ Click για ανάπτυξη... Όλα σικέ από την πρώτη μέρα που γεννήθηκα πάρτυ μασκέ ανθρώπων που στα χέρια τους βαφτίστηκα Η αλήθεια μοιάζει γκρεμός πριν προλάβω να γλυτώσω πως πέρασε ο καιρός χωρίς απαντήσεις να βρω Δυτικές Συνοικίες - Πάρτυ Μασκέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2005 στις 16:12 Η Palladin έγραψε: #136 19-09-05 16:12 Γεννήθηκα στην Κιβωτό μαζί με τ' άλλα ζώα και τώρα εδώ σας τραγουδώ δαιμόνια κι αθώα Είμαι εξάρτημα εγώ της μηχανής σας κι ο γιος μου τ' ανταλλακτικό θα 'ναι εντάξει μια ζωή στη δούλεψή σας είναι από άριστο υλικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2005 στις 19:21 Ο Dark_kronos: #137 20-09-05 19:21 40 χρονια εφηβος κοντα μισων αιωνα Το καλοκαιρι ασπριζα Μαυριζχα τον χειμονα 40 χρονια ανωριμος ξεφτιλας Δον Κιχωτης 40 χρονια γκομενος 40 χρονια ποτης Γενιθικα σε ενα χωριο Τεταρη μεσημερι Γιατρος δεν με ξεπεταξε μα μιας μαμης το χερι Οι συγκενεις μαζευτικαν απο νωρις στο σπιτι Πως ειναι ετσι το παιδι και τι μεγαλη μυτι! Βασιλη Ζουμε Για Να Σακουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2005 στις 14:51 Η bunny217 έγραψε: #138 21-09-05 14:51 Χρόνια και χρόνια τώρα τριγυρνώ σαν πουλί περιπλανώμενο μες την ξενιτιά μες την μοναξιά που δεν την αντέχω άλλο πια γιατί νοσταλγώ γιατί λαχταρώ την αγάπη μου και το χωριο..... ΠΑΡΙΟΣ(μην ξεχνάμε και τα νησιώτικα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:11 Ο Γιάννης έγραψε: #139 21-09-05 15:11 Χρονια πολλά μωρό μου (κουνελίνο) για τα γενέθλια σου Χρονια πολλά μωρό μου και ας είσαι μακρυα ... μας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:30 Η bunny217 έγραψε: #140 21-09-05 15:30 Μωρό μου sorry μα έχω βρει καλύτερο αγόρι κι εδώ τελειώνει το δικο μας στόρι καιρός λοιπόνα να μ'αποχαιρετήσεις Παππού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Nikos 7 LeoDel Mhtrogoal CiNeFiL Αγάπη_Πλατωνική harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Νύχτα παρτην τη σκέφτομαι ξανά κάνει πάρτυ το χθες και με πονά νύχτα ζήταμε μπροστα της για χορό για αγάπη κλαίω μα δεν την συγχωρώ Click για ανάπτυξη... Όλα σικέ από την πρώτη μέρα που γεννήθηκα πάρτυ μασκέ ανθρώπων που στα χέρια τους βαφτίστηκα Η αλήθεια μοιάζει γκρεμός πριν προλάβω να γλυτώσω πως πέρασε ο καιρός χωρίς απαντήσεις να βρω Δυτικές Συνοικίες - Πάρτυ Μασκέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2005 στις 16:12 Η Palladin έγραψε: #136 19-09-05 16:12 Γεννήθηκα στην Κιβωτό μαζί με τ' άλλα ζώα και τώρα εδώ σας τραγουδώ δαιμόνια κι αθώα Είμαι εξάρτημα εγώ της μηχανής σας κι ο γιος μου τ' ανταλλακτικό θα 'ναι εντάξει μια ζωή στη δούλεψή σας είναι από άριστο υλικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2005 στις 19:21 Ο Dark_kronos: #137 20-09-05 19:21 40 χρονια εφηβος κοντα μισων αιωνα Το καλοκαιρι ασπριζα Μαυριζχα τον χειμονα 40 χρονια ανωριμος ξεφτιλας Δον Κιχωτης 40 χρονια γκομενος 40 χρονια ποτης Γενιθικα σε ενα χωριο Τεταρη μεσημερι Γιατρος δεν με ξεπεταξε μα μιας μαμης το χερι Οι συγκενεις μαζευτικαν απο νωρις στο σπιτι Πως ειναι ετσι το παιδι και τι μεγαλη μυτι! Βασιλη Ζουμε Για Να Σακουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2005 στις 14:51 Η bunny217 έγραψε: #138 21-09-05 14:51 Χρόνια και χρόνια τώρα τριγυρνώ σαν πουλί περιπλανώμενο μες την ξενιτιά μες την μοναξιά που δεν την αντέχω άλλο πια γιατί νοσταλγώ γιατί λαχταρώ την αγάπη μου και το χωριο..... ΠΑΡΙΟΣ(μην ξεχνάμε και τα νησιώτικα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:11 Ο Γιάννης έγραψε: #139 21-09-05 15:11 Χρονια πολλά μωρό μου (κουνελίνο) για τα γενέθλια σου Χρονια πολλά μωρό μου και ας είσαι μακρυα ... μας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:30 Η bunny217 έγραψε: #140 21-09-05 15:30 Μωρό μου sorry μα έχω βρει καλύτερο αγόρι κι εδώ τελειώνει το δικο μας στόρι καιρός λοιπόνα να μ'αποχαιρετήσεις Παππού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Nikos 7 LeoDel Mhtrogoal CiNeFiL Αγάπη_Πλατωνική harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεννήθηκα στην Κιβωτό μαζί με τ' άλλα ζώα και τώρα εδώ σας τραγουδώ δαιμόνια κι αθώα Είμαι εξάρτημα εγώ της μηχανής σας κι ο γιος μου τ' ανταλλακτικό θα 'ναι εντάξει μια ζωή στη δούλεψή σας είναι από άριστο υλικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2005 στις 19:21 Ο Dark_kronos: #137 20-09-05 19:21 40 χρονια εφηβος κοντα μισων αιωνα Το καλοκαιρι ασπριζα Μαυριζχα τον χειμονα 40 χρονια ανωριμος ξεφτιλας Δον Κιχωτης 40 χρονια γκομενος 40 χρονια ποτης Γενιθικα σε ενα χωριο Τεταρη μεσημερι Γιατρος δεν με ξεπεταξε μα μιας μαμης το χερι Οι συγκενεις μαζευτικαν απο νωρις στο σπιτι Πως ειναι ετσι το παιδι και τι μεγαλη μυτι! Βασιλη Ζουμε Για Να Σακουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2005 στις 14:51 Η bunny217 έγραψε: #138 21-09-05 14:51 Χρόνια και χρόνια τώρα τριγυρνώ σαν πουλί περιπλανώμενο μες την ξενιτιά μες την μοναξιά που δεν την αντέχω άλλο πια γιατί νοσταλγώ γιατί λαχταρώ την αγάπη μου και το χωριο..... ΠΑΡΙΟΣ(μην ξεχνάμε και τα νησιώτικα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:11 Ο Γιάννης έγραψε: #139 21-09-05 15:11 Χρονια πολλά μωρό μου (κουνελίνο) για τα γενέθλια σου Χρονια πολλά μωρό μου και ας είσαι μακρυα ... μας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:30 Η bunny217 έγραψε: #140 21-09-05 15:30 Μωρό μου sorry μα έχω βρει καλύτερο αγόρι κι εδώ τελειώνει το δικο μας στόρι καιρός λοιπόνα να μ'αποχαιρετήσεις Παππού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Nikos 7 LeoDel Mhtrogoal CiNeFiL Αγάπη_Πλατωνική harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
40 χρονια εφηβος κοντα μισων αιωνα Το καλοκαιρι ασπριζα Μαυριζχα τον χειμονα 40 χρονια ανωριμος ξεφτιλας Δον Κιχωτης 40 χρονια γκομενος 40 χρονια ποτης Γενιθικα σε ενα χωριο Τεταρη μεσημερι Γιατρος δεν με ξεπεταξε μα μιας μαμης το χερι Οι συγκενεις μαζευτικαν απο νωρις στο σπιτι Πως ειναι ετσι το παιδι και τι μεγαλη μυτι! Βασιλη Ζουμε Για Να Σακουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2005 στις 14:51 Η bunny217 έγραψε: #138 21-09-05 14:51 Χρόνια και χρόνια τώρα τριγυρνώ σαν πουλί περιπλανώμενο μες την ξενιτιά μες την μοναξιά που δεν την αντέχω άλλο πια γιατί νοσταλγώ γιατί λαχταρώ την αγάπη μου και το χωριο..... ΠΑΡΙΟΣ(μην ξεχνάμε και τα νησιώτικα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:11 Ο Γιάννης έγραψε: #139 21-09-05 15:11 Χρονια πολλά μωρό μου (κουνελίνο) για τα γενέθλια σου Χρονια πολλά μωρό μου και ας είσαι μακρυα ... μας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:30 Η bunny217 έγραψε: #140 21-09-05 15:30 Μωρό μου sorry μα έχω βρει καλύτερο αγόρι κι εδώ τελειώνει το δικο μας στόρι καιρός λοιπόνα να μ'αποχαιρετήσεις Παππού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Nikos 7 LeoDel Mhtrogoal CiNeFiL Αγάπη_Πλατωνική harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρόνια και χρόνια τώρα τριγυρνώ σαν πουλί περιπλανώμενο μες την ξενιτιά μες την μοναξιά που δεν την αντέχω άλλο πια γιατί νοσταλγώ γιατί λαχταρώ την αγάπη μου και το χωριο..... ΠΑΡΙΟΣ(μην ξεχνάμε και τα νησιώτικα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:11 Ο Γιάννης έγραψε: #139 21-09-05 15:11 Χρονια πολλά μωρό μου (κουνελίνο) για τα γενέθλια σου Χρονια πολλά μωρό μου και ας είσαι μακρυα ... μας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:30 Η bunny217 έγραψε: #140 21-09-05 15:30 Μωρό μου sorry μα έχω βρει καλύτερο αγόρι κι εδώ τελειώνει το δικο μας στόρι καιρός λοιπόνα να μ'αποχαιρετήσεις Παππού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Χρονια πολλά μωρό μου (κουνελίνο) για τα γενέθλια σου Χρονια πολλά μωρό μου και ας είσαι μακρυα ... μας!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2005 στις 15:30 Η bunny217 έγραψε: #140 21-09-05 15:30 Μωρό μου sorry μα έχω βρει καλύτερο αγόρι κι εδώ τελειώνει το δικο μας στόρι καιρός λοιπόνα να μ'αποχαιρετήσεις Παππού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μωρό μου sorry μα έχω βρει καλύτερο αγόρι κι εδώ τελειώνει το δικο μας στόρι καιρός λοιπόνα να μ'αποχαιρετήσεις Παππού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.