trelokotsidou Νεοφερμένο μέλος Η trelokotsidou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2005 στις 18:38 Η trelokotsidou: #101 06-08-05 18:38 Αγάπης φως της γης ταξίδια μαύρα παράξενα παιχνίδια. Στο φως του ήλιου θ'ακουμπήσω το καλοκαίρι να μυρίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2005 στις 09:38 Η kleftra έγραψε: #102 09-08-05 09:38 Ετοιμάζω ταξίδι μοναχά για πάρτη σου στα μεγάλα νησιά του μυαλού και του χάρτη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2005 στις 17:38 Η bunny217 έγραψε: #103 09-08-05 17:38 Χωρίς εσενανε είμαι ένα τίποτα μια κουκκίδα στον χάρτη..... δεν θυμάμαι το υπόλοιπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2005 στις 17:56 Η Subject to change: #104 09-08-05 17:56 Αρχική Δημοσίευση από bunny: δεν θυμάμαι το υπόλοιπο Click για ανάπτυξη... Αυτό μετράει στο παιχνίδι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2005 στις 09:59 Η kleftra έγραψε: #105 10-08-05 09:59 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Χωρίς εσενανε είμαι ένα τίποτα μια κουκκίδα στον χάρτη..... δεν θυμάμαι το υπόλοιπο Click για ανάπτυξη... Δεν περιμένω τίποτα τίποτα δεν με νοιάζει τίποτα τίποτα είμαι ένα τίποτα και συ τα πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotetsi Νεοφερμένο μέλος Ο kotetsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Industrial designer. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2005 στις 10:17 Ο kotetsi έγραψε: #106 10-08-05 10:17 Και σε περιμένω τσιγάρο αναμμένο και σε περιμένω στην αγκαλιά σου να σωθώ (Γλυκερία - Πάρε Με Απόψε Πάρε Με) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2005 στις 10:53 Η kleftra έγραψε: #107 10-08-05 10:53 Αρχική Δημοσίευση από kotetsi: Και σε περιμένω τσιγάρο αναμμένο και σε περιμένω στην αγκαλιά σου να σωθώ (Γλυκερία - Πάρε Με Απόψε Πάρε Με) Click για ανάπτυξη... Είσαι το τσιγάρο που κρατώ και να ανάψω σκέφτομαι είσαι η συνήθεια που μισώ κι όλο επανέρχομαι είσαι το τσιγάρο που κρατώ και σε θέλω ψέμα μου σαν την νικοτίνη που περνά μέσα απο το αίμα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kaimaktsalan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kaimaktsalan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 143 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2005 στις 14:28 Ο Kaimaktsalan: #108 10-08-05 14:28 Στο τσιγαρο που κρατω Στον εναν μου θεο να μην δωσει να ξυμερωθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2005 στις 17:44 Η bunny217 έγραψε: #109 10-08-05 17:44 Σ'έχω κάνει Θεό μια φορά να σε δω να σου πω σάγαπώ γύρνα πίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotetsi Νεοφερμένο μέλος Ο kotetsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Industrial designer. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 00:34 Ο kotetsi έγραψε: #110 11-08-05 00:34 Αχ να σε δω Αχ να σε βρω Μόνο για λίγο να σε δω Ν' ακούσω τη σκιά σου Να μου φωνάζει "Γειά σου". (Ορφέας Περίδης - Αχ να σε δω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 00:43 Ο Dark_kronos: #111 11-08-05 00:43 Μια φορα να σ΄αγγκιζα για λιγο Μονο μια φορα Κι ας πεθενα μετα............. (η τελευτεα γραμμη μου αρεσει.....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 09:53 Η kleftra έγραψε: #112 11-08-05 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Μια φορα να σ΄αγγκιζα για λιγο Μονο μια φορα Κι ας πεθενα μετα............. (η τελευτεα γραμμη μου αρεσει.....) Click για ανάπτυξη... Mόνο μια φόρα κρίμα στη χάρα κάπου κοιταχτήκαμε μετά ερωτευτήκαμε κι ύστερα βρεθήκαμε άλλη μια φόρα. Μόνο μια φορά έκλαψα για σένα πικρά κι ύστερα κανόνισα και δεν σου τηλεφώνησα ούτε μια φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2005 στις 16:34 Η bunny217 έγραψε: #113 07-09-05 16:34 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Mόνο μια φόρα κρίμα στη χάρα κάπου κοιταχτήκαμε μετά ερωτευτήκαμε κι ύστερα βρεθήκαμε άλλη μια φόρα. Μόνο μια φορά έκλαψα για σένα πικρά κι ύστερα κανόνισα και δεν σου τηλεφώνησα ούτε μια φορά. Click για ανάπτυξη... εσύ μου'πες πως μ'αγαπάς πως είμαι για σένα ο παράδεισος στις άδειες σου νύχτες το φως ο φίλος κι ο αδελφός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billpapad Νεοφερμένο μέλος Ο billpapad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2005 στις 00:22 Ο billpapad: #114 08-09-05 00:22 Αρχική Δημοσίευση από bunny: εσύ μου'πες πως μ'αγαπάς πως είμαι για σένα ο παράδεισος στις άδειες σου νύχτες το φως ο φίλος κι ο αδελφός Click για ανάπτυξη... Και μπροστά από τους κολασμένους περνάω εγώ σα μια σκιά που σεργιανάει στον Άδη τη δικιά σου μυρωδιά Κι είναι λέω ο παράδεισος για μας αγάπη μου μικρή να μοιραζόμαστε τούτη την κόλαση μαζί" "Ημερολογιο-Συνήθεις Υποπτοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2005 στις 00:50 Η Κακή Επιρροή: #115 08-09-05 00:50 Αρχική Δημοσίευση από billpapad: Και μπροστά από τους κολασμένους περνάω εγώ σα μια σκιά που σεργιανάει στον Άδη τη δικιά σου μυρωδιά Κι είναι λέω ο παράδεισος για μας αγάπη μου μικρή να μοιραζόμαστε τούτη την κόλαση μαζί" "Ημερολογιο-Συνήθεις Υποπτοι Click για ανάπτυξη... Και έτσι βυθίζομαι στην άβυσσο μ΄ απόγνωση αφού μακριά σου έτσι κι αλλιώς είμαι χαμένος η αγάπη είναι ένας σκύλος απ΄ την κόλαση και εγώ έχω φτάσει εκεί και την προσμένω Η αγάπη είναι ένας σκύλος απ την κόλαση - Διάφανα Κρίνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2005 στις 12:27 Η bunny217 έγραψε: #116 10-09-05 12:27 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Και έτσι βυθίζομαι στην άβυσσο μ΄ απόγνωση αφού μακριά σου έτσι κι αλλιώς είμαι χαμένος η αγάπη είναι ένας σκύλος απ΄ την κόλαση και εγώ έχω φτάσει εκεί και την προσμένω Η αγάπη είναι ένας σκύλος απ την κόλαση - Διάφανα Κρίνα Click για ανάπτυξη... Παρ'το απόφαση λατρεία μου τελειώσαμε τελειώσαμε την αγάπη μας στο τέλος τη σκοτώσαμε τελειώσαμεεε Μη ριμάζεις τη ζωή σου μην γυρνάς μην ξενυχτάς κάτσε ηρέμησε κοιμήσου το μυαλό μην χαλάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2005 στις 13:41 Η Vkey έγραψε: #117 10-09-05 13:41 Μα δεν τελειώσαμε Δεν γίνεται σου λέω, δεν τελειώσαμε Το χρόνο απλά για λίγο τον παγώσαμε Αυτό θυμάμαι, αυτό είπες πριν χαθείς Και μου το ορκίστηκες Μα απ’ τη ζωή μου τώρα εξαφανίστηκες Για την αγάπη μου ποτέ δεν πείστηκες …Μα ακόμα δεν τελειώσαμε εμείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billpapad Νεοφερμένο μέλος Ο billpapad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2005 στις 13:50 Ο billpapad: #118 10-09-05 13:50 Δε σου 'χω πει ακόμα τίποτα δώσ' μου τον καιρό Όλα τα λόγια μου τ' ανείπωτα μέσα σου να βρω Νικος Πορτοκάλογλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2005 στις 09:32 Η bunny217 έγραψε: #119 11-09-05 09:32 Αρχική Δημοσίευση από billpapad: Δε σου 'χω πει ακόμα τίποτα δώσ' μου τον καιρό Όλα τα λόγια μου τ' ανείπωτα μέσα σου να βρω Νικος Πορτοκάλογλου Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι τίποτα δεν ήσουνα ποτέ δεν είσαι τίποτα που πρέπει να θυμάμαι αυτά που σου'δωσα δεν άξιζες κουτέ και με ανάγκασες μονάχη να κοιμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2005 στις 16:16 Η Palladin έγραψε: #120 11-09-05 16:16 Δεν κοιμάμαι τώρα πια τα βράδια σβήνω στο ουίσκι τα δικά σου τα σημάδια γέμισε η ζωή μου με καπνούς και με σκοτάδια και σωρούς από πακέτα άδεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Σεπτεμβρίου 2005 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Nikos 7 LeoDel Mhtrogoal CiNeFiL Αγάπη_Πλατωνική harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αγάπης φως της γης ταξίδια μαύρα παράξενα παιχνίδια. Στο φως του ήλιου θ'ακουμπήσω το καλοκαίρι να μυρίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2005 στις 09:38 Η kleftra έγραψε: #102 09-08-05 09:38 Ετοιμάζω ταξίδι μοναχά για πάρτη σου στα μεγάλα νησιά του μυαλού και του χάρτη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2005 στις 17:38 Η bunny217 έγραψε: #103 09-08-05 17:38 Χωρίς εσενανε είμαι ένα τίποτα μια κουκκίδα στον χάρτη..... δεν θυμάμαι το υπόλοιπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2005 στις 17:56 Η Subject to change: #104 09-08-05 17:56 Αρχική Δημοσίευση από bunny: δεν θυμάμαι το υπόλοιπο Click για ανάπτυξη... Αυτό μετράει στο παιχνίδι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2005 στις 09:59 Η kleftra έγραψε: #105 10-08-05 09:59 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Χωρίς εσενανε είμαι ένα τίποτα μια κουκκίδα στον χάρτη..... δεν θυμάμαι το υπόλοιπο Click για ανάπτυξη... Δεν περιμένω τίποτα τίποτα δεν με νοιάζει τίποτα τίποτα είμαι ένα τίποτα και συ τα πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotetsi Νεοφερμένο μέλος Ο kotetsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Industrial designer. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2005 στις 10:17 Ο kotetsi έγραψε: #106 10-08-05 10:17 Και σε περιμένω τσιγάρο αναμμένο και σε περιμένω στην αγκαλιά σου να σωθώ (Γλυκερία - Πάρε Με Απόψε Πάρε Με) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2005 στις 10:53 Η kleftra έγραψε: #107 10-08-05 10:53 Αρχική Δημοσίευση από kotetsi: Και σε περιμένω τσιγάρο αναμμένο και σε περιμένω στην αγκαλιά σου να σωθώ (Γλυκερία - Πάρε Με Απόψε Πάρε Με) Click για ανάπτυξη... Είσαι το τσιγάρο που κρατώ και να ανάψω σκέφτομαι είσαι η συνήθεια που μισώ κι όλο επανέρχομαι είσαι το τσιγάρο που κρατώ και σε θέλω ψέμα μου σαν την νικοτίνη που περνά μέσα απο το αίμα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kaimaktsalan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kaimaktsalan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 143 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2005 στις 14:28 Ο Kaimaktsalan: #108 10-08-05 14:28 Στο τσιγαρο που κρατω Στον εναν μου θεο να μην δωσει να ξυμερωθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2005 στις 17:44 Η bunny217 έγραψε: #109 10-08-05 17:44 Σ'έχω κάνει Θεό μια φορά να σε δω να σου πω σάγαπώ γύρνα πίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotetsi Νεοφερμένο μέλος Ο kotetsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Industrial designer. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 00:34 Ο kotetsi έγραψε: #110 11-08-05 00:34 Αχ να σε δω Αχ να σε βρω Μόνο για λίγο να σε δω Ν' ακούσω τη σκιά σου Να μου φωνάζει "Γειά σου". (Ορφέας Περίδης - Αχ να σε δω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 00:43 Ο Dark_kronos: #111 11-08-05 00:43 Μια φορα να σ΄αγγκιζα για λιγο Μονο μια φορα Κι ας πεθενα μετα............. (η τελευτεα γραμμη μου αρεσει.....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 09:53 Η kleftra έγραψε: #112 11-08-05 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Μια φορα να σ΄αγγκιζα για λιγο Μονο μια φορα Κι ας πεθενα μετα............. (η τελευτεα γραμμη μου αρεσει.....) Click για ανάπτυξη... Mόνο μια φόρα κρίμα στη χάρα κάπου κοιταχτήκαμε μετά ερωτευτήκαμε κι ύστερα βρεθήκαμε άλλη μια φόρα. Μόνο μια φορά έκλαψα για σένα πικρά κι ύστερα κανόνισα και δεν σου τηλεφώνησα ούτε μια φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2005 στις 16:34 Η bunny217 έγραψε: #113 07-09-05 16:34 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Mόνο μια φόρα κρίμα στη χάρα κάπου κοιταχτήκαμε μετά ερωτευτήκαμε κι ύστερα βρεθήκαμε άλλη μια φόρα. Μόνο μια φορά έκλαψα για σένα πικρά κι ύστερα κανόνισα και δεν σου τηλεφώνησα ούτε μια φορά. Click για ανάπτυξη... εσύ μου'πες πως μ'αγαπάς πως είμαι για σένα ο παράδεισος στις άδειες σου νύχτες το φως ο φίλος κι ο αδελφός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billpapad Νεοφερμένο μέλος Ο billpapad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2005 στις 00:22 Ο billpapad: #114 08-09-05 00:22 Αρχική Δημοσίευση από bunny: εσύ μου'πες πως μ'αγαπάς πως είμαι για σένα ο παράδεισος στις άδειες σου νύχτες το φως ο φίλος κι ο αδελφός Click για ανάπτυξη... Και μπροστά από τους κολασμένους περνάω εγώ σα μια σκιά που σεργιανάει στον Άδη τη δικιά σου μυρωδιά Κι είναι λέω ο παράδεισος για μας αγάπη μου μικρή να μοιραζόμαστε τούτη την κόλαση μαζί" "Ημερολογιο-Συνήθεις Υποπτοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2005 στις 00:50 Η Κακή Επιρροή: #115 08-09-05 00:50 Αρχική Δημοσίευση από billpapad: Και μπροστά από τους κολασμένους περνάω εγώ σα μια σκιά που σεργιανάει στον Άδη τη δικιά σου μυρωδιά Κι είναι λέω ο παράδεισος για μας αγάπη μου μικρή να μοιραζόμαστε τούτη την κόλαση μαζί" "Ημερολογιο-Συνήθεις Υποπτοι Click για ανάπτυξη... Και έτσι βυθίζομαι στην άβυσσο μ΄ απόγνωση αφού μακριά σου έτσι κι αλλιώς είμαι χαμένος η αγάπη είναι ένας σκύλος απ΄ την κόλαση και εγώ έχω φτάσει εκεί και την προσμένω Η αγάπη είναι ένας σκύλος απ την κόλαση - Διάφανα Κρίνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2005 στις 12:27 Η bunny217 έγραψε: #116 10-09-05 12:27 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Και έτσι βυθίζομαι στην άβυσσο μ΄ απόγνωση αφού μακριά σου έτσι κι αλλιώς είμαι χαμένος η αγάπη είναι ένας σκύλος απ΄ την κόλαση και εγώ έχω φτάσει εκεί και την προσμένω Η αγάπη είναι ένας σκύλος απ την κόλαση - Διάφανα Κρίνα Click για ανάπτυξη... Παρ'το απόφαση λατρεία μου τελειώσαμε τελειώσαμε την αγάπη μας στο τέλος τη σκοτώσαμε τελειώσαμεεε Μη ριμάζεις τη ζωή σου μην γυρνάς μην ξενυχτάς κάτσε ηρέμησε κοιμήσου το μυαλό μην χαλάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2005 στις 13:41 Η Vkey έγραψε: #117 10-09-05 13:41 Μα δεν τελειώσαμε Δεν γίνεται σου λέω, δεν τελειώσαμε Το χρόνο απλά για λίγο τον παγώσαμε Αυτό θυμάμαι, αυτό είπες πριν χαθείς Και μου το ορκίστηκες Μα απ’ τη ζωή μου τώρα εξαφανίστηκες Για την αγάπη μου ποτέ δεν πείστηκες …Μα ακόμα δεν τελειώσαμε εμείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billpapad Νεοφερμένο μέλος Ο billpapad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2005 στις 13:50 Ο billpapad: #118 10-09-05 13:50 Δε σου 'χω πει ακόμα τίποτα δώσ' μου τον καιρό Όλα τα λόγια μου τ' ανείπωτα μέσα σου να βρω Νικος Πορτοκάλογλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2005 στις 09:32 Η bunny217 έγραψε: #119 11-09-05 09:32 Αρχική Δημοσίευση από billpapad: Δε σου 'χω πει ακόμα τίποτα δώσ' μου τον καιρό Όλα τα λόγια μου τ' ανείπωτα μέσα σου να βρω Νικος Πορτοκάλογλου Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι τίποτα δεν ήσουνα ποτέ δεν είσαι τίποτα που πρέπει να θυμάμαι αυτά που σου'δωσα δεν άξιζες κουτέ και με ανάγκασες μονάχη να κοιμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2005 στις 16:16 Η Palladin έγραψε: #120 11-09-05 16:16 Δεν κοιμάμαι τώρα πια τα βράδια σβήνω στο ουίσκι τα δικά σου τα σημάδια γέμισε η ζωή μου με καπνούς και με σκοτάδια και σωρούς από πακέτα άδεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Σεπτεμβρίου 2005 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Nikos 7 LeoDel Mhtrogoal CiNeFiL Αγάπη_Πλατωνική harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ετοιμάζω ταξίδι μοναχά για πάρτη σου στα μεγάλα νησιά του μυαλού και του χάρτη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2005 στις 17:38 Η bunny217 έγραψε: #103 09-08-05 17:38 Χωρίς εσενανε είμαι ένα τίποτα μια κουκκίδα στον χάρτη..... δεν θυμάμαι το υπόλοιπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2005 στις 17:56 Η Subject to change: #104 09-08-05 17:56 Αρχική Δημοσίευση από bunny: δεν θυμάμαι το υπόλοιπο Click για ανάπτυξη... Αυτό μετράει στο παιχνίδι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2005 στις 09:59 Η kleftra έγραψε: #105 10-08-05 09:59 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Χωρίς εσενανε είμαι ένα τίποτα μια κουκκίδα στον χάρτη..... δεν θυμάμαι το υπόλοιπο Click για ανάπτυξη... Δεν περιμένω τίποτα τίποτα δεν με νοιάζει τίποτα τίποτα είμαι ένα τίποτα και συ τα πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotetsi Νεοφερμένο μέλος Ο kotetsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Industrial designer. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2005 στις 10:17 Ο kotetsi έγραψε: #106 10-08-05 10:17 Και σε περιμένω τσιγάρο αναμμένο και σε περιμένω στην αγκαλιά σου να σωθώ (Γλυκερία - Πάρε Με Απόψε Πάρε Με) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2005 στις 10:53 Η kleftra έγραψε: #107 10-08-05 10:53 Αρχική Δημοσίευση από kotetsi: Και σε περιμένω τσιγάρο αναμμένο και σε περιμένω στην αγκαλιά σου να σωθώ (Γλυκερία - Πάρε Με Απόψε Πάρε Με) Click για ανάπτυξη... Είσαι το τσιγάρο που κρατώ και να ανάψω σκέφτομαι είσαι η συνήθεια που μισώ κι όλο επανέρχομαι είσαι το τσιγάρο που κρατώ και σε θέλω ψέμα μου σαν την νικοτίνη που περνά μέσα απο το αίμα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kaimaktsalan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kaimaktsalan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 143 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2005 στις 14:28 Ο Kaimaktsalan: #108 10-08-05 14:28 Στο τσιγαρο που κρατω Στον εναν μου θεο να μην δωσει να ξυμερωθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2005 στις 17:44 Η bunny217 έγραψε: #109 10-08-05 17:44 Σ'έχω κάνει Θεό μια φορά να σε δω να σου πω σάγαπώ γύρνα πίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotetsi Νεοφερμένο μέλος Ο kotetsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Industrial designer. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 00:34 Ο kotetsi έγραψε: #110 11-08-05 00:34 Αχ να σε δω Αχ να σε βρω Μόνο για λίγο να σε δω Ν' ακούσω τη σκιά σου Να μου φωνάζει "Γειά σου". (Ορφέας Περίδης - Αχ να σε δω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 00:43 Ο Dark_kronos: #111 11-08-05 00:43 Μια φορα να σ΄αγγκιζα για λιγο Μονο μια φορα Κι ας πεθενα μετα............. (η τελευτεα γραμμη μου αρεσει.....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 09:53 Η kleftra έγραψε: #112 11-08-05 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Μια φορα να σ΄αγγκιζα για λιγο Μονο μια φορα Κι ας πεθενα μετα............. (η τελευτεα γραμμη μου αρεσει.....) Click για ανάπτυξη... Mόνο μια φόρα κρίμα στη χάρα κάπου κοιταχτήκαμε μετά ερωτευτήκαμε κι ύστερα βρεθήκαμε άλλη μια φόρα. Μόνο μια φορά έκλαψα για σένα πικρά κι ύστερα κανόνισα και δεν σου τηλεφώνησα ούτε μια φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2005 στις 16:34 Η bunny217 έγραψε: #113 07-09-05 16:34 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Mόνο μια φόρα κρίμα στη χάρα κάπου κοιταχτήκαμε μετά ερωτευτήκαμε κι ύστερα βρεθήκαμε άλλη μια φόρα. Μόνο μια φορά έκλαψα για σένα πικρά κι ύστερα κανόνισα και δεν σου τηλεφώνησα ούτε μια φορά. Click για ανάπτυξη... εσύ μου'πες πως μ'αγαπάς πως είμαι για σένα ο παράδεισος στις άδειες σου νύχτες το φως ο φίλος κι ο αδελφός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billpapad Νεοφερμένο μέλος Ο billpapad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2005 στις 00:22 Ο billpapad: #114 08-09-05 00:22 Αρχική Δημοσίευση από bunny: εσύ μου'πες πως μ'αγαπάς πως είμαι για σένα ο παράδεισος στις άδειες σου νύχτες το φως ο φίλος κι ο αδελφός Click για ανάπτυξη... Και μπροστά από τους κολασμένους περνάω εγώ σα μια σκιά που σεργιανάει στον Άδη τη δικιά σου μυρωδιά Κι είναι λέω ο παράδεισος για μας αγάπη μου μικρή να μοιραζόμαστε τούτη την κόλαση μαζί" "Ημερολογιο-Συνήθεις Υποπτοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2005 στις 00:50 Η Κακή Επιρροή: #115 08-09-05 00:50 Αρχική Δημοσίευση από billpapad: Και μπροστά από τους κολασμένους περνάω εγώ σα μια σκιά που σεργιανάει στον Άδη τη δικιά σου μυρωδιά Κι είναι λέω ο παράδεισος για μας αγάπη μου μικρή να μοιραζόμαστε τούτη την κόλαση μαζί" "Ημερολογιο-Συνήθεις Υποπτοι Click για ανάπτυξη... Και έτσι βυθίζομαι στην άβυσσο μ΄ απόγνωση αφού μακριά σου έτσι κι αλλιώς είμαι χαμένος η αγάπη είναι ένας σκύλος απ΄ την κόλαση και εγώ έχω φτάσει εκεί και την προσμένω Η αγάπη είναι ένας σκύλος απ την κόλαση - Διάφανα Κρίνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2005 στις 12:27 Η bunny217 έγραψε: #116 10-09-05 12:27 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Και έτσι βυθίζομαι στην άβυσσο μ΄ απόγνωση αφού μακριά σου έτσι κι αλλιώς είμαι χαμένος η αγάπη είναι ένας σκύλος απ΄ την κόλαση και εγώ έχω φτάσει εκεί και την προσμένω Η αγάπη είναι ένας σκύλος απ την κόλαση - Διάφανα Κρίνα Click για ανάπτυξη... Παρ'το απόφαση λατρεία μου τελειώσαμε τελειώσαμε την αγάπη μας στο τέλος τη σκοτώσαμε τελειώσαμεεε Μη ριμάζεις τη ζωή σου μην γυρνάς μην ξενυχτάς κάτσε ηρέμησε κοιμήσου το μυαλό μην χαλάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2005 στις 13:41 Η Vkey έγραψε: #117 10-09-05 13:41 Μα δεν τελειώσαμε Δεν γίνεται σου λέω, δεν τελειώσαμε Το χρόνο απλά για λίγο τον παγώσαμε Αυτό θυμάμαι, αυτό είπες πριν χαθείς Και μου το ορκίστηκες Μα απ’ τη ζωή μου τώρα εξαφανίστηκες Για την αγάπη μου ποτέ δεν πείστηκες …Μα ακόμα δεν τελειώσαμε εμείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billpapad Νεοφερμένο μέλος Ο billpapad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2005 στις 13:50 Ο billpapad: #118 10-09-05 13:50 Δε σου 'χω πει ακόμα τίποτα δώσ' μου τον καιρό Όλα τα λόγια μου τ' ανείπωτα μέσα σου να βρω Νικος Πορτοκάλογλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2005 στις 09:32 Η bunny217 έγραψε: #119 11-09-05 09:32 Αρχική Δημοσίευση από billpapad: Δε σου 'χω πει ακόμα τίποτα δώσ' μου τον καιρό Όλα τα λόγια μου τ' ανείπωτα μέσα σου να βρω Νικος Πορτοκάλογλου Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι τίποτα δεν ήσουνα ποτέ δεν είσαι τίποτα που πρέπει να θυμάμαι αυτά που σου'δωσα δεν άξιζες κουτέ και με ανάγκασες μονάχη να κοιμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2005 στις 16:16 Η Palladin έγραψε: #120 11-09-05 16:16 Δεν κοιμάμαι τώρα πια τα βράδια σβήνω στο ουίσκι τα δικά σου τα σημάδια γέμισε η ζωή μου με καπνούς και με σκοτάδια και σωρούς από πακέτα άδεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Σεπτεμβρίου 2005 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Nikos 7 LeoDel Mhtrogoal CiNeFiL Αγάπη_Πλατωνική harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χωρίς εσενανε είμαι ένα τίποτα μια κουκκίδα στον χάρτη..... δεν θυμάμαι το υπόλοιπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2005 στις 17:56 Η Subject to change: #104 09-08-05 17:56 Αρχική Δημοσίευση από bunny: δεν θυμάμαι το υπόλοιπο Click για ανάπτυξη... Αυτό μετράει στο παιχνίδι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2005 στις 09:59 Η kleftra έγραψε: #105 10-08-05 09:59 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Χωρίς εσενανε είμαι ένα τίποτα μια κουκκίδα στον χάρτη..... δεν θυμάμαι το υπόλοιπο Click για ανάπτυξη... Δεν περιμένω τίποτα τίποτα δεν με νοιάζει τίποτα τίποτα είμαι ένα τίποτα και συ τα πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotetsi Νεοφερμένο μέλος Ο kotetsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Industrial designer. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2005 στις 10:17 Ο kotetsi έγραψε: #106 10-08-05 10:17 Και σε περιμένω τσιγάρο αναμμένο και σε περιμένω στην αγκαλιά σου να σωθώ (Γλυκερία - Πάρε Με Απόψε Πάρε Με) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2005 στις 10:53 Η kleftra έγραψε: #107 10-08-05 10:53 Αρχική Δημοσίευση από kotetsi: Και σε περιμένω τσιγάρο αναμμένο και σε περιμένω στην αγκαλιά σου να σωθώ (Γλυκερία - Πάρε Με Απόψε Πάρε Με) Click για ανάπτυξη... Είσαι το τσιγάρο που κρατώ και να ανάψω σκέφτομαι είσαι η συνήθεια που μισώ κι όλο επανέρχομαι είσαι το τσιγάρο που κρατώ και σε θέλω ψέμα μου σαν την νικοτίνη που περνά μέσα απο το αίμα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kaimaktsalan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kaimaktsalan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 143 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2005 στις 14:28 Ο Kaimaktsalan: #108 10-08-05 14:28 Στο τσιγαρο που κρατω Στον εναν μου θεο να μην δωσει να ξυμερωθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2005 στις 17:44 Η bunny217 έγραψε: #109 10-08-05 17:44 Σ'έχω κάνει Θεό μια φορά να σε δω να σου πω σάγαπώ γύρνα πίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotetsi Νεοφερμένο μέλος Ο kotetsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Industrial designer. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 00:34 Ο kotetsi έγραψε: #110 11-08-05 00:34 Αχ να σε δω Αχ να σε βρω Μόνο για λίγο να σε δω Ν' ακούσω τη σκιά σου Να μου φωνάζει "Γειά σου". (Ορφέας Περίδης - Αχ να σε δω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 00:43 Ο Dark_kronos: #111 11-08-05 00:43 Μια φορα να σ΄αγγκιζα για λιγο Μονο μια φορα Κι ας πεθενα μετα............. (η τελευτεα γραμμη μου αρεσει.....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 09:53 Η kleftra έγραψε: #112 11-08-05 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Μια φορα να σ΄αγγκιζα για λιγο Μονο μια φορα Κι ας πεθενα μετα............. (η τελευτεα γραμμη μου αρεσει.....) Click για ανάπτυξη... Mόνο μια φόρα κρίμα στη χάρα κάπου κοιταχτήκαμε μετά ερωτευτήκαμε κι ύστερα βρεθήκαμε άλλη μια φόρα. Μόνο μια φορά έκλαψα για σένα πικρά κι ύστερα κανόνισα και δεν σου τηλεφώνησα ούτε μια φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2005 στις 16:34 Η bunny217 έγραψε: #113 07-09-05 16:34 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Mόνο μια φόρα κρίμα στη χάρα κάπου κοιταχτήκαμε μετά ερωτευτήκαμε κι ύστερα βρεθήκαμε άλλη μια φόρα. Μόνο μια φορά έκλαψα για σένα πικρά κι ύστερα κανόνισα και δεν σου τηλεφώνησα ούτε μια φορά. Click για ανάπτυξη... εσύ μου'πες πως μ'αγαπάς πως είμαι για σένα ο παράδεισος στις άδειες σου νύχτες το φως ο φίλος κι ο αδελφός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billpapad Νεοφερμένο μέλος Ο billpapad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2005 στις 00:22 Ο billpapad: #114 08-09-05 00:22 Αρχική Δημοσίευση από bunny: εσύ μου'πες πως μ'αγαπάς πως είμαι για σένα ο παράδεισος στις άδειες σου νύχτες το φως ο φίλος κι ο αδελφός Click για ανάπτυξη... Και μπροστά από τους κολασμένους περνάω εγώ σα μια σκιά που σεργιανάει στον Άδη τη δικιά σου μυρωδιά Κι είναι λέω ο παράδεισος για μας αγάπη μου μικρή να μοιραζόμαστε τούτη την κόλαση μαζί" "Ημερολογιο-Συνήθεις Υποπτοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2005 στις 00:50 Η Κακή Επιρροή: #115 08-09-05 00:50 Αρχική Δημοσίευση από billpapad: Και μπροστά από τους κολασμένους περνάω εγώ σα μια σκιά που σεργιανάει στον Άδη τη δικιά σου μυρωδιά Κι είναι λέω ο παράδεισος για μας αγάπη μου μικρή να μοιραζόμαστε τούτη την κόλαση μαζί" "Ημερολογιο-Συνήθεις Υποπτοι Click για ανάπτυξη... Και έτσι βυθίζομαι στην άβυσσο μ΄ απόγνωση αφού μακριά σου έτσι κι αλλιώς είμαι χαμένος η αγάπη είναι ένας σκύλος απ΄ την κόλαση και εγώ έχω φτάσει εκεί και την προσμένω Η αγάπη είναι ένας σκύλος απ την κόλαση - Διάφανα Κρίνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2005 στις 12:27 Η bunny217 έγραψε: #116 10-09-05 12:27 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Και έτσι βυθίζομαι στην άβυσσο μ΄ απόγνωση αφού μακριά σου έτσι κι αλλιώς είμαι χαμένος η αγάπη είναι ένας σκύλος απ΄ την κόλαση και εγώ έχω φτάσει εκεί και την προσμένω Η αγάπη είναι ένας σκύλος απ την κόλαση - Διάφανα Κρίνα Click για ανάπτυξη... Παρ'το απόφαση λατρεία μου τελειώσαμε τελειώσαμε την αγάπη μας στο τέλος τη σκοτώσαμε τελειώσαμεεε Μη ριμάζεις τη ζωή σου μην γυρνάς μην ξενυχτάς κάτσε ηρέμησε κοιμήσου το μυαλό μην χαλάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2005 στις 13:41 Η Vkey έγραψε: #117 10-09-05 13:41 Μα δεν τελειώσαμε Δεν γίνεται σου λέω, δεν τελειώσαμε Το χρόνο απλά για λίγο τον παγώσαμε Αυτό θυμάμαι, αυτό είπες πριν χαθείς Και μου το ορκίστηκες Μα απ’ τη ζωή μου τώρα εξαφανίστηκες Για την αγάπη μου ποτέ δεν πείστηκες …Μα ακόμα δεν τελειώσαμε εμείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billpapad Νεοφερμένο μέλος Ο billpapad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2005 στις 13:50 Ο billpapad: #118 10-09-05 13:50 Δε σου 'χω πει ακόμα τίποτα δώσ' μου τον καιρό Όλα τα λόγια μου τ' ανείπωτα μέσα σου να βρω Νικος Πορτοκάλογλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2005 στις 09:32 Η bunny217 έγραψε: #119 11-09-05 09:32 Αρχική Δημοσίευση από billpapad: Δε σου 'χω πει ακόμα τίποτα δώσ' μου τον καιρό Όλα τα λόγια μου τ' ανείπωτα μέσα σου να βρω Νικος Πορτοκάλογλου Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι τίποτα δεν ήσουνα ποτέ δεν είσαι τίποτα που πρέπει να θυμάμαι αυτά που σου'δωσα δεν άξιζες κουτέ και με ανάγκασες μονάχη να κοιμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2005 στις 16:16 Η Palladin έγραψε: #120 11-09-05 16:16 Δεν κοιμάμαι τώρα πια τα βράδια σβήνω στο ουίσκι τα δικά σου τα σημάδια γέμισε η ζωή μου με καπνούς και με σκοτάδια και σωρούς από πακέτα άδεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Σεπτεμβρίου 2005 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Nikos 7 LeoDel Mhtrogoal CiNeFiL Αγάπη_Πλατωνική harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bunny: δεν θυμάμαι το υπόλοιπο Click για ανάπτυξη... Αυτό μετράει στο παιχνίδι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2005 στις 09:59 Η kleftra έγραψε: #105 10-08-05 09:59 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Χωρίς εσενανε είμαι ένα τίποτα μια κουκκίδα στον χάρτη..... δεν θυμάμαι το υπόλοιπο Click για ανάπτυξη... Δεν περιμένω τίποτα τίποτα δεν με νοιάζει τίποτα τίποτα είμαι ένα τίποτα και συ τα πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotetsi Νεοφερμένο μέλος Ο kotetsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Industrial designer. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2005 στις 10:17 Ο kotetsi έγραψε: #106 10-08-05 10:17 Και σε περιμένω τσιγάρο αναμμένο και σε περιμένω στην αγκαλιά σου να σωθώ (Γλυκερία - Πάρε Με Απόψε Πάρε Με) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2005 στις 10:53 Η kleftra έγραψε: #107 10-08-05 10:53 Αρχική Δημοσίευση από kotetsi: Και σε περιμένω τσιγάρο αναμμένο και σε περιμένω στην αγκαλιά σου να σωθώ (Γλυκερία - Πάρε Με Απόψε Πάρε Με) Click για ανάπτυξη... Είσαι το τσιγάρο που κρατώ και να ανάψω σκέφτομαι είσαι η συνήθεια που μισώ κι όλο επανέρχομαι είσαι το τσιγάρο που κρατώ και σε θέλω ψέμα μου σαν την νικοτίνη που περνά μέσα απο το αίμα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kaimaktsalan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kaimaktsalan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 143 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2005 στις 14:28 Ο Kaimaktsalan: #108 10-08-05 14:28 Στο τσιγαρο που κρατω Στον εναν μου θεο να μην δωσει να ξυμερωθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2005 στις 17:44 Η bunny217 έγραψε: #109 10-08-05 17:44 Σ'έχω κάνει Θεό μια φορά να σε δω να σου πω σάγαπώ γύρνα πίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotetsi Νεοφερμένο μέλος Ο kotetsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Industrial designer. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 00:34 Ο kotetsi έγραψε: #110 11-08-05 00:34 Αχ να σε δω Αχ να σε βρω Μόνο για λίγο να σε δω Ν' ακούσω τη σκιά σου Να μου φωνάζει "Γειά σου". (Ορφέας Περίδης - Αχ να σε δω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 00:43 Ο Dark_kronos: #111 11-08-05 00:43 Μια φορα να σ΄αγγκιζα για λιγο Μονο μια φορα Κι ας πεθενα μετα............. (η τελευτεα γραμμη μου αρεσει.....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 09:53 Η kleftra έγραψε: #112 11-08-05 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Μια φορα να σ΄αγγκιζα για λιγο Μονο μια φορα Κι ας πεθενα μετα............. (η τελευτεα γραμμη μου αρεσει.....) Click για ανάπτυξη... Mόνο μια φόρα κρίμα στη χάρα κάπου κοιταχτήκαμε μετά ερωτευτήκαμε κι ύστερα βρεθήκαμε άλλη μια φόρα. Μόνο μια φορά έκλαψα για σένα πικρά κι ύστερα κανόνισα και δεν σου τηλεφώνησα ούτε μια φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2005 στις 16:34 Η bunny217 έγραψε: #113 07-09-05 16:34 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Mόνο μια φόρα κρίμα στη χάρα κάπου κοιταχτήκαμε μετά ερωτευτήκαμε κι ύστερα βρεθήκαμε άλλη μια φόρα. Μόνο μια φορά έκλαψα για σένα πικρά κι ύστερα κανόνισα και δεν σου τηλεφώνησα ούτε μια φορά. Click για ανάπτυξη... εσύ μου'πες πως μ'αγαπάς πως είμαι για σένα ο παράδεισος στις άδειες σου νύχτες το φως ο φίλος κι ο αδελφός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billpapad Νεοφερμένο μέλος Ο billpapad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2005 στις 00:22 Ο billpapad: #114 08-09-05 00:22 Αρχική Δημοσίευση από bunny: εσύ μου'πες πως μ'αγαπάς πως είμαι για σένα ο παράδεισος στις άδειες σου νύχτες το φως ο φίλος κι ο αδελφός Click για ανάπτυξη... Και μπροστά από τους κολασμένους περνάω εγώ σα μια σκιά που σεργιανάει στον Άδη τη δικιά σου μυρωδιά Κι είναι λέω ο παράδεισος για μας αγάπη μου μικρή να μοιραζόμαστε τούτη την κόλαση μαζί" "Ημερολογιο-Συνήθεις Υποπτοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2005 στις 00:50 Η Κακή Επιρροή: #115 08-09-05 00:50 Αρχική Δημοσίευση από billpapad: Και μπροστά από τους κολασμένους περνάω εγώ σα μια σκιά που σεργιανάει στον Άδη τη δικιά σου μυρωδιά Κι είναι λέω ο παράδεισος για μας αγάπη μου μικρή να μοιραζόμαστε τούτη την κόλαση μαζί" "Ημερολογιο-Συνήθεις Υποπτοι Click για ανάπτυξη... Και έτσι βυθίζομαι στην άβυσσο μ΄ απόγνωση αφού μακριά σου έτσι κι αλλιώς είμαι χαμένος η αγάπη είναι ένας σκύλος απ΄ την κόλαση και εγώ έχω φτάσει εκεί και την προσμένω Η αγάπη είναι ένας σκύλος απ την κόλαση - Διάφανα Κρίνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2005 στις 12:27 Η bunny217 έγραψε: #116 10-09-05 12:27 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Και έτσι βυθίζομαι στην άβυσσο μ΄ απόγνωση αφού μακριά σου έτσι κι αλλιώς είμαι χαμένος η αγάπη είναι ένας σκύλος απ΄ την κόλαση και εγώ έχω φτάσει εκεί και την προσμένω Η αγάπη είναι ένας σκύλος απ την κόλαση - Διάφανα Κρίνα Click για ανάπτυξη... Παρ'το απόφαση λατρεία μου τελειώσαμε τελειώσαμε την αγάπη μας στο τέλος τη σκοτώσαμε τελειώσαμεεε Μη ριμάζεις τη ζωή σου μην γυρνάς μην ξενυχτάς κάτσε ηρέμησε κοιμήσου το μυαλό μην χαλάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2005 στις 13:41 Η Vkey έγραψε: #117 10-09-05 13:41 Μα δεν τελειώσαμε Δεν γίνεται σου λέω, δεν τελειώσαμε Το χρόνο απλά για λίγο τον παγώσαμε Αυτό θυμάμαι, αυτό είπες πριν χαθείς Και μου το ορκίστηκες Μα απ’ τη ζωή μου τώρα εξαφανίστηκες Για την αγάπη μου ποτέ δεν πείστηκες …Μα ακόμα δεν τελειώσαμε εμείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billpapad Νεοφερμένο μέλος Ο billpapad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2005 στις 13:50 Ο billpapad: #118 10-09-05 13:50 Δε σου 'χω πει ακόμα τίποτα δώσ' μου τον καιρό Όλα τα λόγια μου τ' ανείπωτα μέσα σου να βρω Νικος Πορτοκάλογλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2005 στις 09:32 Η bunny217 έγραψε: #119 11-09-05 09:32 Αρχική Δημοσίευση από billpapad: Δε σου 'χω πει ακόμα τίποτα δώσ' μου τον καιρό Όλα τα λόγια μου τ' ανείπωτα μέσα σου να βρω Νικος Πορτοκάλογλου Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι τίποτα δεν ήσουνα ποτέ δεν είσαι τίποτα που πρέπει να θυμάμαι αυτά που σου'δωσα δεν άξιζες κουτέ και με ανάγκασες μονάχη να κοιμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2005 στις 16:16 Η Palladin έγραψε: #120 11-09-05 16:16 Δεν κοιμάμαι τώρα πια τα βράδια σβήνω στο ουίσκι τα δικά σου τα σημάδια γέμισε η ζωή μου με καπνούς και με σκοτάδια και σωρούς από πακέτα άδεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Σεπτεμβρίου 2005 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Nikos 7 LeoDel Mhtrogoal CiNeFiL Αγάπη_Πλατωνική harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Χωρίς εσενανε είμαι ένα τίποτα μια κουκκίδα στον χάρτη..... δεν θυμάμαι το υπόλοιπο Click για ανάπτυξη... Δεν περιμένω τίποτα τίποτα δεν με νοιάζει τίποτα τίποτα είμαι ένα τίποτα και συ τα πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kotetsi Νεοφερμένο μέλος Ο kotetsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Industrial designer. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2005 στις 10:17 Ο kotetsi έγραψε: #106 10-08-05 10:17 Και σε περιμένω τσιγάρο αναμμένο και σε περιμένω στην αγκαλιά σου να σωθώ (Γλυκερία - Πάρε Με Απόψε Πάρε Με) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2005 στις 10:53 Η kleftra έγραψε: #107 10-08-05 10:53 Αρχική Δημοσίευση από kotetsi: Και σε περιμένω τσιγάρο αναμμένο και σε περιμένω στην αγκαλιά σου να σωθώ (Γλυκερία - Πάρε Με Απόψε Πάρε Με) Click για ανάπτυξη... Είσαι το τσιγάρο που κρατώ και να ανάψω σκέφτομαι είσαι η συνήθεια που μισώ κι όλο επανέρχομαι είσαι το τσιγάρο που κρατώ και σε θέλω ψέμα μου σαν την νικοτίνη που περνά μέσα απο το αίμα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kaimaktsalan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kaimaktsalan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 143 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2005 στις 14:28 Ο Kaimaktsalan: #108 10-08-05 14:28 Στο τσιγαρο που κρατω Στον εναν μου θεο να μην δωσει να ξυμερωθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2005 στις 17:44 Η bunny217 έγραψε: #109 10-08-05 17:44 Σ'έχω κάνει Θεό μια φορά να σε δω να σου πω σάγαπώ γύρνα πίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotetsi Νεοφερμένο μέλος Ο kotetsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Industrial designer. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 00:34 Ο kotetsi έγραψε: #110 11-08-05 00:34 Αχ να σε δω Αχ να σε βρω Μόνο για λίγο να σε δω Ν' ακούσω τη σκιά σου Να μου φωνάζει "Γειά σου". (Ορφέας Περίδης - Αχ να σε δω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 00:43 Ο Dark_kronos: #111 11-08-05 00:43 Μια φορα να σ΄αγγκιζα για λιγο Μονο μια φορα Κι ας πεθενα μετα............. (η τελευτεα γραμμη μου αρεσει.....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 09:53 Η kleftra έγραψε: #112 11-08-05 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Μια φορα να σ΄αγγκιζα για λιγο Μονο μια φορα Κι ας πεθενα μετα............. (η τελευτεα γραμμη μου αρεσει.....) Click για ανάπτυξη... Mόνο μια φόρα κρίμα στη χάρα κάπου κοιταχτήκαμε μετά ερωτευτήκαμε κι ύστερα βρεθήκαμε άλλη μια φόρα. Μόνο μια φορά έκλαψα για σένα πικρά κι ύστερα κανόνισα και δεν σου τηλεφώνησα ούτε μια φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2005 στις 16:34 Η bunny217 έγραψε: #113 07-09-05 16:34 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Mόνο μια φόρα κρίμα στη χάρα κάπου κοιταχτήκαμε μετά ερωτευτήκαμε κι ύστερα βρεθήκαμε άλλη μια φόρα. Μόνο μια φορά έκλαψα για σένα πικρά κι ύστερα κανόνισα και δεν σου τηλεφώνησα ούτε μια φορά. Click για ανάπτυξη... εσύ μου'πες πως μ'αγαπάς πως είμαι για σένα ο παράδεισος στις άδειες σου νύχτες το φως ο φίλος κι ο αδελφός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billpapad Νεοφερμένο μέλος Ο billpapad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2005 στις 00:22 Ο billpapad: #114 08-09-05 00:22 Αρχική Δημοσίευση από bunny: εσύ μου'πες πως μ'αγαπάς πως είμαι για σένα ο παράδεισος στις άδειες σου νύχτες το φως ο φίλος κι ο αδελφός Click για ανάπτυξη... Και μπροστά από τους κολασμένους περνάω εγώ σα μια σκιά που σεργιανάει στον Άδη τη δικιά σου μυρωδιά Κι είναι λέω ο παράδεισος για μας αγάπη μου μικρή να μοιραζόμαστε τούτη την κόλαση μαζί" "Ημερολογιο-Συνήθεις Υποπτοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2005 στις 00:50 Η Κακή Επιρροή: #115 08-09-05 00:50 Αρχική Δημοσίευση από billpapad: Και μπροστά από τους κολασμένους περνάω εγώ σα μια σκιά που σεργιανάει στον Άδη τη δικιά σου μυρωδιά Κι είναι λέω ο παράδεισος για μας αγάπη μου μικρή να μοιραζόμαστε τούτη την κόλαση μαζί" "Ημερολογιο-Συνήθεις Υποπτοι Click για ανάπτυξη... Και έτσι βυθίζομαι στην άβυσσο μ΄ απόγνωση αφού μακριά σου έτσι κι αλλιώς είμαι χαμένος η αγάπη είναι ένας σκύλος απ΄ την κόλαση και εγώ έχω φτάσει εκεί και την προσμένω Η αγάπη είναι ένας σκύλος απ την κόλαση - Διάφανα Κρίνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2005 στις 12:27 Η bunny217 έγραψε: #116 10-09-05 12:27 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Και έτσι βυθίζομαι στην άβυσσο μ΄ απόγνωση αφού μακριά σου έτσι κι αλλιώς είμαι χαμένος η αγάπη είναι ένας σκύλος απ΄ την κόλαση και εγώ έχω φτάσει εκεί και την προσμένω Η αγάπη είναι ένας σκύλος απ την κόλαση - Διάφανα Κρίνα Click για ανάπτυξη... Παρ'το απόφαση λατρεία μου τελειώσαμε τελειώσαμε την αγάπη μας στο τέλος τη σκοτώσαμε τελειώσαμεεε Μη ριμάζεις τη ζωή σου μην γυρνάς μην ξενυχτάς κάτσε ηρέμησε κοιμήσου το μυαλό μην χαλάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2005 στις 13:41 Η Vkey έγραψε: #117 10-09-05 13:41 Μα δεν τελειώσαμε Δεν γίνεται σου λέω, δεν τελειώσαμε Το χρόνο απλά για λίγο τον παγώσαμε Αυτό θυμάμαι, αυτό είπες πριν χαθείς Και μου το ορκίστηκες Μα απ’ τη ζωή μου τώρα εξαφανίστηκες Για την αγάπη μου ποτέ δεν πείστηκες …Μα ακόμα δεν τελειώσαμε εμείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billpapad Νεοφερμένο μέλος Ο billpapad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2005 στις 13:50 Ο billpapad: #118 10-09-05 13:50 Δε σου 'χω πει ακόμα τίποτα δώσ' μου τον καιρό Όλα τα λόγια μου τ' ανείπωτα μέσα σου να βρω Νικος Πορτοκάλογλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2005 στις 09:32 Η bunny217 έγραψε: #119 11-09-05 09:32 Αρχική Δημοσίευση από billpapad: Δε σου 'χω πει ακόμα τίποτα δώσ' μου τον καιρό Όλα τα λόγια μου τ' ανείπωτα μέσα σου να βρω Νικος Πορτοκάλογλου Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι τίποτα δεν ήσουνα ποτέ δεν είσαι τίποτα που πρέπει να θυμάμαι αυτά που σου'δωσα δεν άξιζες κουτέ και με ανάγκασες μονάχη να κοιμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2005 στις 16:16 Η Palladin έγραψε: #120 11-09-05 16:16 Δεν κοιμάμαι τώρα πια τα βράδια σβήνω στο ουίσκι τα δικά σου τα σημάδια γέμισε η ζωή μου με καπνούς και με σκοτάδια και σωρούς από πακέτα άδεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Σεπτεμβρίου 2005 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Nikos 7 LeoDel Mhtrogoal CiNeFiL Αγάπη_Πλατωνική harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και σε περιμένω τσιγάρο αναμμένο και σε περιμένω στην αγκαλιά σου να σωθώ (Γλυκερία - Πάρε Με Απόψε Πάρε Με) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2005 στις 10:53 Η kleftra έγραψε: #107 10-08-05 10:53 Αρχική Δημοσίευση από kotetsi: Και σε περιμένω τσιγάρο αναμμένο και σε περιμένω στην αγκαλιά σου να σωθώ (Γλυκερία - Πάρε Με Απόψε Πάρε Με) Click για ανάπτυξη... Είσαι το τσιγάρο που κρατώ και να ανάψω σκέφτομαι είσαι η συνήθεια που μισώ κι όλο επανέρχομαι είσαι το τσιγάρο που κρατώ και σε θέλω ψέμα μου σαν την νικοτίνη που περνά μέσα απο το αίμα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kaimaktsalan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kaimaktsalan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 143 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2005 στις 14:28 Ο Kaimaktsalan: #108 10-08-05 14:28 Στο τσιγαρο που κρατω Στον εναν μου θεο να μην δωσει να ξυμερωθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2005 στις 17:44 Η bunny217 έγραψε: #109 10-08-05 17:44 Σ'έχω κάνει Θεό μια φορά να σε δω να σου πω σάγαπώ γύρνα πίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotetsi Νεοφερμένο μέλος Ο kotetsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Industrial designer. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 00:34 Ο kotetsi έγραψε: #110 11-08-05 00:34 Αχ να σε δω Αχ να σε βρω Μόνο για λίγο να σε δω Ν' ακούσω τη σκιά σου Να μου φωνάζει "Γειά σου". (Ορφέας Περίδης - Αχ να σε δω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 00:43 Ο Dark_kronos: #111 11-08-05 00:43 Μια φορα να σ΄αγγκιζα για λιγο Μονο μια φορα Κι ας πεθενα μετα............. (η τελευτεα γραμμη μου αρεσει.....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 09:53 Η kleftra έγραψε: #112 11-08-05 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Μια φορα να σ΄αγγκιζα για λιγο Μονο μια φορα Κι ας πεθενα μετα............. (η τελευτεα γραμμη μου αρεσει.....) Click για ανάπτυξη... Mόνο μια φόρα κρίμα στη χάρα κάπου κοιταχτήκαμε μετά ερωτευτήκαμε κι ύστερα βρεθήκαμε άλλη μια φόρα. Μόνο μια φορά έκλαψα για σένα πικρά κι ύστερα κανόνισα και δεν σου τηλεφώνησα ούτε μια φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2005 στις 16:34 Η bunny217 έγραψε: #113 07-09-05 16:34 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Mόνο μια φόρα κρίμα στη χάρα κάπου κοιταχτήκαμε μετά ερωτευτήκαμε κι ύστερα βρεθήκαμε άλλη μια φόρα. Μόνο μια φορά έκλαψα για σένα πικρά κι ύστερα κανόνισα και δεν σου τηλεφώνησα ούτε μια φορά. Click για ανάπτυξη... εσύ μου'πες πως μ'αγαπάς πως είμαι για σένα ο παράδεισος στις άδειες σου νύχτες το φως ο φίλος κι ο αδελφός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billpapad Νεοφερμένο μέλος Ο billpapad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2005 στις 00:22 Ο billpapad: #114 08-09-05 00:22 Αρχική Δημοσίευση από bunny: εσύ μου'πες πως μ'αγαπάς πως είμαι για σένα ο παράδεισος στις άδειες σου νύχτες το φως ο φίλος κι ο αδελφός Click για ανάπτυξη... Και μπροστά από τους κολασμένους περνάω εγώ σα μια σκιά που σεργιανάει στον Άδη τη δικιά σου μυρωδιά Κι είναι λέω ο παράδεισος για μας αγάπη μου μικρή να μοιραζόμαστε τούτη την κόλαση μαζί" "Ημερολογιο-Συνήθεις Υποπτοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2005 στις 00:50 Η Κακή Επιρροή: #115 08-09-05 00:50 Αρχική Δημοσίευση από billpapad: Και μπροστά από τους κολασμένους περνάω εγώ σα μια σκιά που σεργιανάει στον Άδη τη δικιά σου μυρωδιά Κι είναι λέω ο παράδεισος για μας αγάπη μου μικρή να μοιραζόμαστε τούτη την κόλαση μαζί" "Ημερολογιο-Συνήθεις Υποπτοι Click για ανάπτυξη... Και έτσι βυθίζομαι στην άβυσσο μ΄ απόγνωση αφού μακριά σου έτσι κι αλλιώς είμαι χαμένος η αγάπη είναι ένας σκύλος απ΄ την κόλαση και εγώ έχω φτάσει εκεί και την προσμένω Η αγάπη είναι ένας σκύλος απ την κόλαση - Διάφανα Κρίνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2005 στις 12:27 Η bunny217 έγραψε: #116 10-09-05 12:27 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Και έτσι βυθίζομαι στην άβυσσο μ΄ απόγνωση αφού μακριά σου έτσι κι αλλιώς είμαι χαμένος η αγάπη είναι ένας σκύλος απ΄ την κόλαση και εγώ έχω φτάσει εκεί και την προσμένω Η αγάπη είναι ένας σκύλος απ την κόλαση - Διάφανα Κρίνα Click για ανάπτυξη... Παρ'το απόφαση λατρεία μου τελειώσαμε τελειώσαμε την αγάπη μας στο τέλος τη σκοτώσαμε τελειώσαμεεε Μη ριμάζεις τη ζωή σου μην γυρνάς μην ξενυχτάς κάτσε ηρέμησε κοιμήσου το μυαλό μην χαλάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2005 στις 13:41 Η Vkey έγραψε: #117 10-09-05 13:41 Μα δεν τελειώσαμε Δεν γίνεται σου λέω, δεν τελειώσαμε Το χρόνο απλά για λίγο τον παγώσαμε Αυτό θυμάμαι, αυτό είπες πριν χαθείς Και μου το ορκίστηκες Μα απ’ τη ζωή μου τώρα εξαφανίστηκες Για την αγάπη μου ποτέ δεν πείστηκες …Μα ακόμα δεν τελειώσαμε εμείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billpapad Νεοφερμένο μέλος Ο billpapad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2005 στις 13:50 Ο billpapad: #118 10-09-05 13:50 Δε σου 'χω πει ακόμα τίποτα δώσ' μου τον καιρό Όλα τα λόγια μου τ' ανείπωτα μέσα σου να βρω Νικος Πορτοκάλογλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2005 στις 09:32 Η bunny217 έγραψε: #119 11-09-05 09:32 Αρχική Δημοσίευση από billpapad: Δε σου 'χω πει ακόμα τίποτα δώσ' μου τον καιρό Όλα τα λόγια μου τ' ανείπωτα μέσα σου να βρω Νικος Πορτοκάλογλου Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι τίποτα δεν ήσουνα ποτέ δεν είσαι τίποτα που πρέπει να θυμάμαι αυτά που σου'δωσα δεν άξιζες κουτέ και με ανάγκασες μονάχη να κοιμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2005 στις 16:16 Η Palladin έγραψε: #120 11-09-05 16:16 Δεν κοιμάμαι τώρα πια τα βράδια σβήνω στο ουίσκι τα δικά σου τα σημάδια γέμισε η ζωή μου με καπνούς και με σκοτάδια και σωρούς από πακέτα άδεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Σεπτεμβρίου 2005 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Nikos 7 LeoDel Mhtrogoal CiNeFiL Αγάπη_Πλατωνική harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kotetsi: Και σε περιμένω τσιγάρο αναμμένο και σε περιμένω στην αγκαλιά σου να σωθώ (Γλυκερία - Πάρε Με Απόψε Πάρε Με) Click για ανάπτυξη... Είσαι το τσιγάρο που κρατώ και να ανάψω σκέφτομαι είσαι η συνήθεια που μισώ κι όλο επανέρχομαι είσαι το τσιγάρο που κρατώ και σε θέλω ψέμα μου σαν την νικοτίνη που περνά μέσα απο το αίμα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kaimaktsalan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kaimaktsalan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 143 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2005 στις 14:28 Ο Kaimaktsalan: #108 10-08-05 14:28 Στο τσιγαρο που κρατω Στον εναν μου θεο να μην δωσει να ξυμερωθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2005 στις 17:44 Η bunny217 έγραψε: #109 10-08-05 17:44 Σ'έχω κάνει Θεό μια φορά να σε δω να σου πω σάγαπώ γύρνα πίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotetsi Νεοφερμένο μέλος Ο kotetsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Industrial designer. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 00:34 Ο kotetsi έγραψε: #110 11-08-05 00:34 Αχ να σε δω Αχ να σε βρω Μόνο για λίγο να σε δω Ν' ακούσω τη σκιά σου Να μου φωνάζει "Γειά σου". (Ορφέας Περίδης - Αχ να σε δω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 00:43 Ο Dark_kronos: #111 11-08-05 00:43 Μια φορα να σ΄αγγκιζα για λιγο Μονο μια φορα Κι ας πεθενα μετα............. (η τελευτεα γραμμη μου αρεσει.....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 09:53 Η kleftra έγραψε: #112 11-08-05 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Μια φορα να σ΄αγγκιζα για λιγο Μονο μια φορα Κι ας πεθενα μετα............. (η τελευτεα γραμμη μου αρεσει.....) Click για ανάπτυξη... Mόνο μια φόρα κρίμα στη χάρα κάπου κοιταχτήκαμε μετά ερωτευτήκαμε κι ύστερα βρεθήκαμε άλλη μια φόρα. Μόνο μια φορά έκλαψα για σένα πικρά κι ύστερα κανόνισα και δεν σου τηλεφώνησα ούτε μια φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2005 στις 16:34 Η bunny217 έγραψε: #113 07-09-05 16:34 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Mόνο μια φόρα κρίμα στη χάρα κάπου κοιταχτήκαμε μετά ερωτευτήκαμε κι ύστερα βρεθήκαμε άλλη μια φόρα. Μόνο μια φορά έκλαψα για σένα πικρά κι ύστερα κανόνισα και δεν σου τηλεφώνησα ούτε μια φορά. Click για ανάπτυξη... εσύ μου'πες πως μ'αγαπάς πως είμαι για σένα ο παράδεισος στις άδειες σου νύχτες το φως ο φίλος κι ο αδελφός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billpapad Νεοφερμένο μέλος Ο billpapad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2005 στις 00:22 Ο billpapad: #114 08-09-05 00:22 Αρχική Δημοσίευση από bunny: εσύ μου'πες πως μ'αγαπάς πως είμαι για σένα ο παράδεισος στις άδειες σου νύχτες το φως ο φίλος κι ο αδελφός Click για ανάπτυξη... Και μπροστά από τους κολασμένους περνάω εγώ σα μια σκιά που σεργιανάει στον Άδη τη δικιά σου μυρωδιά Κι είναι λέω ο παράδεισος για μας αγάπη μου μικρή να μοιραζόμαστε τούτη την κόλαση μαζί" "Ημερολογιο-Συνήθεις Υποπτοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2005 στις 00:50 Η Κακή Επιρροή: #115 08-09-05 00:50 Αρχική Δημοσίευση από billpapad: Και μπροστά από τους κολασμένους περνάω εγώ σα μια σκιά που σεργιανάει στον Άδη τη δικιά σου μυρωδιά Κι είναι λέω ο παράδεισος για μας αγάπη μου μικρή να μοιραζόμαστε τούτη την κόλαση μαζί" "Ημερολογιο-Συνήθεις Υποπτοι Click για ανάπτυξη... Και έτσι βυθίζομαι στην άβυσσο μ΄ απόγνωση αφού μακριά σου έτσι κι αλλιώς είμαι χαμένος η αγάπη είναι ένας σκύλος απ΄ την κόλαση και εγώ έχω φτάσει εκεί και την προσμένω Η αγάπη είναι ένας σκύλος απ την κόλαση - Διάφανα Κρίνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2005 στις 12:27 Η bunny217 έγραψε: #116 10-09-05 12:27 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Και έτσι βυθίζομαι στην άβυσσο μ΄ απόγνωση αφού μακριά σου έτσι κι αλλιώς είμαι χαμένος η αγάπη είναι ένας σκύλος απ΄ την κόλαση και εγώ έχω φτάσει εκεί και την προσμένω Η αγάπη είναι ένας σκύλος απ την κόλαση - Διάφανα Κρίνα Click για ανάπτυξη... Παρ'το απόφαση λατρεία μου τελειώσαμε τελειώσαμε την αγάπη μας στο τέλος τη σκοτώσαμε τελειώσαμεεε Μη ριμάζεις τη ζωή σου μην γυρνάς μην ξενυχτάς κάτσε ηρέμησε κοιμήσου το μυαλό μην χαλάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2005 στις 13:41 Η Vkey έγραψε: #117 10-09-05 13:41 Μα δεν τελειώσαμε Δεν γίνεται σου λέω, δεν τελειώσαμε Το χρόνο απλά για λίγο τον παγώσαμε Αυτό θυμάμαι, αυτό είπες πριν χαθείς Και μου το ορκίστηκες Μα απ’ τη ζωή μου τώρα εξαφανίστηκες Για την αγάπη μου ποτέ δεν πείστηκες …Μα ακόμα δεν τελειώσαμε εμείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billpapad Νεοφερμένο μέλος Ο billpapad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2005 στις 13:50 Ο billpapad: #118 10-09-05 13:50 Δε σου 'χω πει ακόμα τίποτα δώσ' μου τον καιρό Όλα τα λόγια μου τ' ανείπωτα μέσα σου να βρω Νικος Πορτοκάλογλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2005 στις 09:32 Η bunny217 έγραψε: #119 11-09-05 09:32 Αρχική Δημοσίευση από billpapad: Δε σου 'χω πει ακόμα τίποτα δώσ' μου τον καιρό Όλα τα λόγια μου τ' ανείπωτα μέσα σου να βρω Νικος Πορτοκάλογλου Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι τίποτα δεν ήσουνα ποτέ δεν είσαι τίποτα που πρέπει να θυμάμαι αυτά που σου'δωσα δεν άξιζες κουτέ και με ανάγκασες μονάχη να κοιμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2005 στις 16:16 Η Palladin έγραψε: #120 11-09-05 16:16 Δεν κοιμάμαι τώρα πια τα βράδια σβήνω στο ουίσκι τα δικά σου τα σημάδια γέμισε η ζωή μου με καπνούς και με σκοτάδια και σωρούς από πακέτα άδεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Σεπτεμβρίου 2005 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Nikos 7 LeoDel Mhtrogoal CiNeFiL Αγάπη_Πλατωνική harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στο τσιγαρο που κρατω Στον εναν μου θεο να μην δωσει να ξυμερωθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2005 στις 17:44 Η bunny217 έγραψε: #109 10-08-05 17:44 Σ'έχω κάνει Θεό μια φορά να σε δω να σου πω σάγαπώ γύρνα πίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotetsi Νεοφερμένο μέλος Ο kotetsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Industrial designer. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 00:34 Ο kotetsi έγραψε: #110 11-08-05 00:34 Αχ να σε δω Αχ να σε βρω Μόνο για λίγο να σε δω Ν' ακούσω τη σκιά σου Να μου φωνάζει "Γειά σου". (Ορφέας Περίδης - Αχ να σε δω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 00:43 Ο Dark_kronos: #111 11-08-05 00:43 Μια φορα να σ΄αγγκιζα για λιγο Μονο μια φορα Κι ας πεθενα μετα............. (η τελευτεα γραμμη μου αρεσει.....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 09:53 Η kleftra έγραψε: #112 11-08-05 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Μια φορα να σ΄αγγκιζα για λιγο Μονο μια φορα Κι ας πεθενα μετα............. (η τελευτεα γραμμη μου αρεσει.....) Click για ανάπτυξη... Mόνο μια φόρα κρίμα στη χάρα κάπου κοιταχτήκαμε μετά ερωτευτήκαμε κι ύστερα βρεθήκαμε άλλη μια φόρα. Μόνο μια φορά έκλαψα για σένα πικρά κι ύστερα κανόνισα και δεν σου τηλεφώνησα ούτε μια φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2005 στις 16:34 Η bunny217 έγραψε: #113 07-09-05 16:34 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Mόνο μια φόρα κρίμα στη χάρα κάπου κοιταχτήκαμε μετά ερωτευτήκαμε κι ύστερα βρεθήκαμε άλλη μια φόρα. Μόνο μια φορά έκλαψα για σένα πικρά κι ύστερα κανόνισα και δεν σου τηλεφώνησα ούτε μια φορά. Click για ανάπτυξη... εσύ μου'πες πως μ'αγαπάς πως είμαι για σένα ο παράδεισος στις άδειες σου νύχτες το φως ο φίλος κι ο αδελφός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billpapad Νεοφερμένο μέλος Ο billpapad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2005 στις 00:22 Ο billpapad: #114 08-09-05 00:22 Αρχική Δημοσίευση από bunny: εσύ μου'πες πως μ'αγαπάς πως είμαι για σένα ο παράδεισος στις άδειες σου νύχτες το φως ο φίλος κι ο αδελφός Click για ανάπτυξη... Και μπροστά από τους κολασμένους περνάω εγώ σα μια σκιά που σεργιανάει στον Άδη τη δικιά σου μυρωδιά Κι είναι λέω ο παράδεισος για μας αγάπη μου μικρή να μοιραζόμαστε τούτη την κόλαση μαζί" "Ημερολογιο-Συνήθεις Υποπτοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2005 στις 00:50 Η Κακή Επιρροή: #115 08-09-05 00:50 Αρχική Δημοσίευση από billpapad: Και μπροστά από τους κολασμένους περνάω εγώ σα μια σκιά που σεργιανάει στον Άδη τη δικιά σου μυρωδιά Κι είναι λέω ο παράδεισος για μας αγάπη μου μικρή να μοιραζόμαστε τούτη την κόλαση μαζί" "Ημερολογιο-Συνήθεις Υποπτοι Click για ανάπτυξη... Και έτσι βυθίζομαι στην άβυσσο μ΄ απόγνωση αφού μακριά σου έτσι κι αλλιώς είμαι χαμένος η αγάπη είναι ένας σκύλος απ΄ την κόλαση και εγώ έχω φτάσει εκεί και την προσμένω Η αγάπη είναι ένας σκύλος απ την κόλαση - Διάφανα Κρίνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2005 στις 12:27 Η bunny217 έγραψε: #116 10-09-05 12:27 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Και έτσι βυθίζομαι στην άβυσσο μ΄ απόγνωση αφού μακριά σου έτσι κι αλλιώς είμαι χαμένος η αγάπη είναι ένας σκύλος απ΄ την κόλαση και εγώ έχω φτάσει εκεί και την προσμένω Η αγάπη είναι ένας σκύλος απ την κόλαση - Διάφανα Κρίνα Click για ανάπτυξη... Παρ'το απόφαση λατρεία μου τελειώσαμε τελειώσαμε την αγάπη μας στο τέλος τη σκοτώσαμε τελειώσαμεεε Μη ριμάζεις τη ζωή σου μην γυρνάς μην ξενυχτάς κάτσε ηρέμησε κοιμήσου το μυαλό μην χαλάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2005 στις 13:41 Η Vkey έγραψε: #117 10-09-05 13:41 Μα δεν τελειώσαμε Δεν γίνεται σου λέω, δεν τελειώσαμε Το χρόνο απλά για λίγο τον παγώσαμε Αυτό θυμάμαι, αυτό είπες πριν χαθείς Και μου το ορκίστηκες Μα απ’ τη ζωή μου τώρα εξαφανίστηκες Για την αγάπη μου ποτέ δεν πείστηκες …Μα ακόμα δεν τελειώσαμε εμείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billpapad Νεοφερμένο μέλος Ο billpapad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2005 στις 13:50 Ο billpapad: #118 10-09-05 13:50 Δε σου 'χω πει ακόμα τίποτα δώσ' μου τον καιρό Όλα τα λόγια μου τ' ανείπωτα μέσα σου να βρω Νικος Πορτοκάλογλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2005 στις 09:32 Η bunny217 έγραψε: #119 11-09-05 09:32 Αρχική Δημοσίευση από billpapad: Δε σου 'χω πει ακόμα τίποτα δώσ' μου τον καιρό Όλα τα λόγια μου τ' ανείπωτα μέσα σου να βρω Νικος Πορτοκάλογλου Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι τίποτα δεν ήσουνα ποτέ δεν είσαι τίποτα που πρέπει να θυμάμαι αυτά που σου'δωσα δεν άξιζες κουτέ και με ανάγκασες μονάχη να κοιμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2005 στις 16:16 Η Palladin έγραψε: #120 11-09-05 16:16 Δεν κοιμάμαι τώρα πια τα βράδια σβήνω στο ουίσκι τα δικά σου τα σημάδια γέμισε η ζωή μου με καπνούς και με σκοτάδια και σωρούς από πακέτα άδεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Σεπτεμβρίου 2005 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Nikos 7 LeoDel Mhtrogoal CiNeFiL Αγάπη_Πλατωνική harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σ'έχω κάνει Θεό μια φορά να σε δω να σου πω σάγαπώ γύρνα πίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kotetsi Νεοφερμένο μέλος Ο kotetsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Industrial designer. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 00:34 Ο kotetsi έγραψε: #110 11-08-05 00:34 Αχ να σε δω Αχ να σε βρω Μόνο για λίγο να σε δω Ν' ακούσω τη σκιά σου Να μου φωνάζει "Γειά σου". (Ορφέας Περίδης - Αχ να σε δω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 00:43 Ο Dark_kronos: #111 11-08-05 00:43 Μια φορα να σ΄αγγκιζα για λιγο Μονο μια φορα Κι ας πεθενα μετα............. (η τελευτεα γραμμη μου αρεσει.....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 09:53 Η kleftra έγραψε: #112 11-08-05 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Μια φορα να σ΄αγγκιζα για λιγο Μονο μια φορα Κι ας πεθενα μετα............. (η τελευτεα γραμμη μου αρεσει.....) Click για ανάπτυξη... Mόνο μια φόρα κρίμα στη χάρα κάπου κοιταχτήκαμε μετά ερωτευτήκαμε κι ύστερα βρεθήκαμε άλλη μια φόρα. Μόνο μια φορά έκλαψα για σένα πικρά κι ύστερα κανόνισα και δεν σου τηλεφώνησα ούτε μια φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2005 στις 16:34 Η bunny217 έγραψε: #113 07-09-05 16:34 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Mόνο μια φόρα κρίμα στη χάρα κάπου κοιταχτήκαμε μετά ερωτευτήκαμε κι ύστερα βρεθήκαμε άλλη μια φόρα. Μόνο μια φορά έκλαψα για σένα πικρά κι ύστερα κανόνισα και δεν σου τηλεφώνησα ούτε μια φορά. Click για ανάπτυξη... εσύ μου'πες πως μ'αγαπάς πως είμαι για σένα ο παράδεισος στις άδειες σου νύχτες το φως ο φίλος κι ο αδελφός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billpapad Νεοφερμένο μέλος Ο billpapad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2005 στις 00:22 Ο billpapad: #114 08-09-05 00:22 Αρχική Δημοσίευση από bunny: εσύ μου'πες πως μ'αγαπάς πως είμαι για σένα ο παράδεισος στις άδειες σου νύχτες το φως ο φίλος κι ο αδελφός Click για ανάπτυξη... Και μπροστά από τους κολασμένους περνάω εγώ σα μια σκιά που σεργιανάει στον Άδη τη δικιά σου μυρωδιά Κι είναι λέω ο παράδεισος για μας αγάπη μου μικρή να μοιραζόμαστε τούτη την κόλαση μαζί" "Ημερολογιο-Συνήθεις Υποπτοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2005 στις 00:50 Η Κακή Επιρροή: #115 08-09-05 00:50 Αρχική Δημοσίευση από billpapad: Και μπροστά από τους κολασμένους περνάω εγώ σα μια σκιά που σεργιανάει στον Άδη τη δικιά σου μυρωδιά Κι είναι λέω ο παράδεισος για μας αγάπη μου μικρή να μοιραζόμαστε τούτη την κόλαση μαζί" "Ημερολογιο-Συνήθεις Υποπτοι Click για ανάπτυξη... Και έτσι βυθίζομαι στην άβυσσο μ΄ απόγνωση αφού μακριά σου έτσι κι αλλιώς είμαι χαμένος η αγάπη είναι ένας σκύλος απ΄ την κόλαση και εγώ έχω φτάσει εκεί και την προσμένω Η αγάπη είναι ένας σκύλος απ την κόλαση - Διάφανα Κρίνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2005 στις 12:27 Η bunny217 έγραψε: #116 10-09-05 12:27 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Και έτσι βυθίζομαι στην άβυσσο μ΄ απόγνωση αφού μακριά σου έτσι κι αλλιώς είμαι χαμένος η αγάπη είναι ένας σκύλος απ΄ την κόλαση και εγώ έχω φτάσει εκεί και την προσμένω Η αγάπη είναι ένας σκύλος απ την κόλαση - Διάφανα Κρίνα Click για ανάπτυξη... Παρ'το απόφαση λατρεία μου τελειώσαμε τελειώσαμε την αγάπη μας στο τέλος τη σκοτώσαμε τελειώσαμεεε Μη ριμάζεις τη ζωή σου μην γυρνάς μην ξενυχτάς κάτσε ηρέμησε κοιμήσου το μυαλό μην χαλάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2005 στις 13:41 Η Vkey έγραψε: #117 10-09-05 13:41 Μα δεν τελειώσαμε Δεν γίνεται σου λέω, δεν τελειώσαμε Το χρόνο απλά για λίγο τον παγώσαμε Αυτό θυμάμαι, αυτό είπες πριν χαθείς Και μου το ορκίστηκες Μα απ’ τη ζωή μου τώρα εξαφανίστηκες Για την αγάπη μου ποτέ δεν πείστηκες …Μα ακόμα δεν τελειώσαμε εμείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billpapad Νεοφερμένο μέλος Ο billpapad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2005 στις 13:50 Ο billpapad: #118 10-09-05 13:50 Δε σου 'χω πει ακόμα τίποτα δώσ' μου τον καιρό Όλα τα λόγια μου τ' ανείπωτα μέσα σου να βρω Νικος Πορτοκάλογλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2005 στις 09:32 Η bunny217 έγραψε: #119 11-09-05 09:32 Αρχική Δημοσίευση από billpapad: Δε σου 'χω πει ακόμα τίποτα δώσ' μου τον καιρό Όλα τα λόγια μου τ' ανείπωτα μέσα σου να βρω Νικος Πορτοκάλογλου Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι τίποτα δεν ήσουνα ποτέ δεν είσαι τίποτα που πρέπει να θυμάμαι αυτά που σου'δωσα δεν άξιζες κουτέ και με ανάγκασες μονάχη να κοιμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2005 στις 16:16 Η Palladin έγραψε: #120 11-09-05 16:16 Δεν κοιμάμαι τώρα πια τα βράδια σβήνω στο ουίσκι τα δικά σου τα σημάδια γέμισε η ζωή μου με καπνούς και με σκοτάδια και σωρούς από πακέτα άδεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Σεπτεμβρίου 2005 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Nikos 7 LeoDel Mhtrogoal CiNeFiL Αγάπη_Πλατωνική harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αχ να σε δω Αχ να σε βρω Μόνο για λίγο να σε δω Ν' ακούσω τη σκιά σου Να μου φωνάζει "Γειά σου". (Ορφέας Περίδης - Αχ να σε δω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 00:43 Ο Dark_kronos: #111 11-08-05 00:43 Μια φορα να σ΄αγγκιζα για λιγο Μονο μια φορα Κι ας πεθενα μετα............. (η τελευτεα γραμμη μου αρεσει.....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 09:53 Η kleftra έγραψε: #112 11-08-05 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Μια φορα να σ΄αγγκιζα για λιγο Μονο μια φορα Κι ας πεθενα μετα............. (η τελευτεα γραμμη μου αρεσει.....) Click για ανάπτυξη... Mόνο μια φόρα κρίμα στη χάρα κάπου κοιταχτήκαμε μετά ερωτευτήκαμε κι ύστερα βρεθήκαμε άλλη μια φόρα. Μόνο μια φορά έκλαψα για σένα πικρά κι ύστερα κανόνισα και δεν σου τηλεφώνησα ούτε μια φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2005 στις 16:34 Η bunny217 έγραψε: #113 07-09-05 16:34 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Mόνο μια φόρα κρίμα στη χάρα κάπου κοιταχτήκαμε μετά ερωτευτήκαμε κι ύστερα βρεθήκαμε άλλη μια φόρα. Μόνο μια φορά έκλαψα για σένα πικρά κι ύστερα κανόνισα και δεν σου τηλεφώνησα ούτε μια φορά. Click για ανάπτυξη... εσύ μου'πες πως μ'αγαπάς πως είμαι για σένα ο παράδεισος στις άδειες σου νύχτες το φως ο φίλος κι ο αδελφός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billpapad Νεοφερμένο μέλος Ο billpapad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2005 στις 00:22 Ο billpapad: #114 08-09-05 00:22 Αρχική Δημοσίευση από bunny: εσύ μου'πες πως μ'αγαπάς πως είμαι για σένα ο παράδεισος στις άδειες σου νύχτες το φως ο φίλος κι ο αδελφός Click για ανάπτυξη... Και μπροστά από τους κολασμένους περνάω εγώ σα μια σκιά που σεργιανάει στον Άδη τη δικιά σου μυρωδιά Κι είναι λέω ο παράδεισος για μας αγάπη μου μικρή να μοιραζόμαστε τούτη την κόλαση μαζί" "Ημερολογιο-Συνήθεις Υποπτοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2005 στις 00:50 Η Κακή Επιρροή: #115 08-09-05 00:50 Αρχική Δημοσίευση από billpapad: Και μπροστά από τους κολασμένους περνάω εγώ σα μια σκιά που σεργιανάει στον Άδη τη δικιά σου μυρωδιά Κι είναι λέω ο παράδεισος για μας αγάπη μου μικρή να μοιραζόμαστε τούτη την κόλαση μαζί" "Ημερολογιο-Συνήθεις Υποπτοι Click για ανάπτυξη... Και έτσι βυθίζομαι στην άβυσσο μ΄ απόγνωση αφού μακριά σου έτσι κι αλλιώς είμαι χαμένος η αγάπη είναι ένας σκύλος απ΄ την κόλαση και εγώ έχω φτάσει εκεί και την προσμένω Η αγάπη είναι ένας σκύλος απ την κόλαση - Διάφανα Κρίνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2005 στις 12:27 Η bunny217 έγραψε: #116 10-09-05 12:27 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Και έτσι βυθίζομαι στην άβυσσο μ΄ απόγνωση αφού μακριά σου έτσι κι αλλιώς είμαι χαμένος η αγάπη είναι ένας σκύλος απ΄ την κόλαση και εγώ έχω φτάσει εκεί και την προσμένω Η αγάπη είναι ένας σκύλος απ την κόλαση - Διάφανα Κρίνα Click για ανάπτυξη... Παρ'το απόφαση λατρεία μου τελειώσαμε τελειώσαμε την αγάπη μας στο τέλος τη σκοτώσαμε τελειώσαμεεε Μη ριμάζεις τη ζωή σου μην γυρνάς μην ξενυχτάς κάτσε ηρέμησε κοιμήσου το μυαλό μην χαλάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2005 στις 13:41 Η Vkey έγραψε: #117 10-09-05 13:41 Μα δεν τελειώσαμε Δεν γίνεται σου λέω, δεν τελειώσαμε Το χρόνο απλά για λίγο τον παγώσαμε Αυτό θυμάμαι, αυτό είπες πριν χαθείς Και μου το ορκίστηκες Μα απ’ τη ζωή μου τώρα εξαφανίστηκες Για την αγάπη μου ποτέ δεν πείστηκες …Μα ακόμα δεν τελειώσαμε εμείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billpapad Νεοφερμένο μέλος Ο billpapad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2005 στις 13:50 Ο billpapad: #118 10-09-05 13:50 Δε σου 'χω πει ακόμα τίποτα δώσ' μου τον καιρό Όλα τα λόγια μου τ' ανείπωτα μέσα σου να βρω Νικος Πορτοκάλογλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2005 στις 09:32 Η bunny217 έγραψε: #119 11-09-05 09:32 Αρχική Δημοσίευση από billpapad: Δε σου 'χω πει ακόμα τίποτα δώσ' μου τον καιρό Όλα τα λόγια μου τ' ανείπωτα μέσα σου να βρω Νικος Πορτοκάλογλου Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι τίποτα δεν ήσουνα ποτέ δεν είσαι τίποτα που πρέπει να θυμάμαι αυτά που σου'δωσα δεν άξιζες κουτέ και με ανάγκασες μονάχη να κοιμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2005 στις 16:16 Η Palladin έγραψε: #120 11-09-05 16:16 Δεν κοιμάμαι τώρα πια τα βράδια σβήνω στο ουίσκι τα δικά σου τα σημάδια γέμισε η ζωή μου με καπνούς και με σκοτάδια και σωρούς από πακέτα άδεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Σεπτεμβρίου 2005 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Nikos 7 LeoDel Mhtrogoal CiNeFiL Αγάπη_Πλατωνική harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μια φορα να σ΄αγγκιζα για λιγο Μονο μια φορα Κι ας πεθενα μετα............. (η τελευτεα γραμμη μου αρεσει.....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 09:53 Η kleftra έγραψε: #112 11-08-05 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Μια φορα να σ΄αγγκιζα για λιγο Μονο μια φορα Κι ας πεθενα μετα............. (η τελευτεα γραμμη μου αρεσει.....) Click για ανάπτυξη... Mόνο μια φόρα κρίμα στη χάρα κάπου κοιταχτήκαμε μετά ερωτευτήκαμε κι ύστερα βρεθήκαμε άλλη μια φόρα. Μόνο μια φορά έκλαψα για σένα πικρά κι ύστερα κανόνισα και δεν σου τηλεφώνησα ούτε μια φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2005 στις 16:34 Η bunny217 έγραψε: #113 07-09-05 16:34 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Mόνο μια φόρα κρίμα στη χάρα κάπου κοιταχτήκαμε μετά ερωτευτήκαμε κι ύστερα βρεθήκαμε άλλη μια φόρα. Μόνο μια φορά έκλαψα για σένα πικρά κι ύστερα κανόνισα και δεν σου τηλεφώνησα ούτε μια φορά. Click για ανάπτυξη... εσύ μου'πες πως μ'αγαπάς πως είμαι για σένα ο παράδεισος στις άδειες σου νύχτες το φως ο φίλος κι ο αδελφός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billpapad Νεοφερμένο μέλος Ο billpapad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2005 στις 00:22 Ο billpapad: #114 08-09-05 00:22 Αρχική Δημοσίευση από bunny: εσύ μου'πες πως μ'αγαπάς πως είμαι για σένα ο παράδεισος στις άδειες σου νύχτες το φως ο φίλος κι ο αδελφός Click για ανάπτυξη... Και μπροστά από τους κολασμένους περνάω εγώ σα μια σκιά που σεργιανάει στον Άδη τη δικιά σου μυρωδιά Κι είναι λέω ο παράδεισος για μας αγάπη μου μικρή να μοιραζόμαστε τούτη την κόλαση μαζί" "Ημερολογιο-Συνήθεις Υποπτοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2005 στις 00:50 Η Κακή Επιρροή: #115 08-09-05 00:50 Αρχική Δημοσίευση από billpapad: Και μπροστά από τους κολασμένους περνάω εγώ σα μια σκιά που σεργιανάει στον Άδη τη δικιά σου μυρωδιά Κι είναι λέω ο παράδεισος για μας αγάπη μου μικρή να μοιραζόμαστε τούτη την κόλαση μαζί" "Ημερολογιο-Συνήθεις Υποπτοι Click για ανάπτυξη... Και έτσι βυθίζομαι στην άβυσσο μ΄ απόγνωση αφού μακριά σου έτσι κι αλλιώς είμαι χαμένος η αγάπη είναι ένας σκύλος απ΄ την κόλαση και εγώ έχω φτάσει εκεί και την προσμένω Η αγάπη είναι ένας σκύλος απ την κόλαση - Διάφανα Κρίνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2005 στις 12:27 Η bunny217 έγραψε: #116 10-09-05 12:27 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Και έτσι βυθίζομαι στην άβυσσο μ΄ απόγνωση αφού μακριά σου έτσι κι αλλιώς είμαι χαμένος η αγάπη είναι ένας σκύλος απ΄ την κόλαση και εγώ έχω φτάσει εκεί και την προσμένω Η αγάπη είναι ένας σκύλος απ την κόλαση - Διάφανα Κρίνα Click για ανάπτυξη... Παρ'το απόφαση λατρεία μου τελειώσαμε τελειώσαμε την αγάπη μας στο τέλος τη σκοτώσαμε τελειώσαμεεε Μη ριμάζεις τη ζωή σου μην γυρνάς μην ξενυχτάς κάτσε ηρέμησε κοιμήσου το μυαλό μην χαλάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2005 στις 13:41 Η Vkey έγραψε: #117 10-09-05 13:41 Μα δεν τελειώσαμε Δεν γίνεται σου λέω, δεν τελειώσαμε Το χρόνο απλά για λίγο τον παγώσαμε Αυτό θυμάμαι, αυτό είπες πριν χαθείς Και μου το ορκίστηκες Μα απ’ τη ζωή μου τώρα εξαφανίστηκες Για την αγάπη μου ποτέ δεν πείστηκες …Μα ακόμα δεν τελειώσαμε εμείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billpapad Νεοφερμένο μέλος Ο billpapad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2005 στις 13:50 Ο billpapad: #118 10-09-05 13:50 Δε σου 'χω πει ακόμα τίποτα δώσ' μου τον καιρό Όλα τα λόγια μου τ' ανείπωτα μέσα σου να βρω Νικος Πορτοκάλογλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2005 στις 09:32 Η bunny217 έγραψε: #119 11-09-05 09:32 Αρχική Δημοσίευση από billpapad: Δε σου 'χω πει ακόμα τίποτα δώσ' μου τον καιρό Όλα τα λόγια μου τ' ανείπωτα μέσα σου να βρω Νικος Πορτοκάλογλου Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι τίποτα δεν ήσουνα ποτέ δεν είσαι τίποτα που πρέπει να θυμάμαι αυτά που σου'δωσα δεν άξιζες κουτέ και με ανάγκασες μονάχη να κοιμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2005 στις 16:16 Η Palladin έγραψε: #120 11-09-05 16:16 Δεν κοιμάμαι τώρα πια τα βράδια σβήνω στο ουίσκι τα δικά σου τα σημάδια γέμισε η ζωή μου με καπνούς και με σκοτάδια και σωρούς από πακέτα άδεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Σεπτεμβρίου 2005 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Nikos 7 LeoDel Mhtrogoal CiNeFiL Αγάπη_Πλατωνική harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Μια φορα να σ΄αγγκιζα για λιγο Μονο μια φορα Κι ας πεθενα μετα............. (η τελευτεα γραμμη μου αρεσει.....) Click για ανάπτυξη... Mόνο μια φόρα κρίμα στη χάρα κάπου κοιταχτήκαμε μετά ερωτευτήκαμε κι ύστερα βρεθήκαμε άλλη μια φόρα. Μόνο μια φορά έκλαψα για σένα πικρά κι ύστερα κανόνισα και δεν σου τηλεφώνησα ούτε μια φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2005 στις 16:34 Η bunny217 έγραψε: #113 07-09-05 16:34 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Mόνο μια φόρα κρίμα στη χάρα κάπου κοιταχτήκαμε μετά ερωτευτήκαμε κι ύστερα βρεθήκαμε άλλη μια φόρα. Μόνο μια φορά έκλαψα για σένα πικρά κι ύστερα κανόνισα και δεν σου τηλεφώνησα ούτε μια φορά. Click για ανάπτυξη... εσύ μου'πες πως μ'αγαπάς πως είμαι για σένα ο παράδεισος στις άδειες σου νύχτες το φως ο φίλος κι ο αδελφός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billpapad Νεοφερμένο μέλος Ο billpapad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2005 στις 00:22 Ο billpapad: #114 08-09-05 00:22 Αρχική Δημοσίευση από bunny: εσύ μου'πες πως μ'αγαπάς πως είμαι για σένα ο παράδεισος στις άδειες σου νύχτες το φως ο φίλος κι ο αδελφός Click για ανάπτυξη... Και μπροστά από τους κολασμένους περνάω εγώ σα μια σκιά που σεργιανάει στον Άδη τη δικιά σου μυρωδιά Κι είναι λέω ο παράδεισος για μας αγάπη μου μικρή να μοιραζόμαστε τούτη την κόλαση μαζί" "Ημερολογιο-Συνήθεις Υποπτοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2005 στις 00:50 Η Κακή Επιρροή: #115 08-09-05 00:50 Αρχική Δημοσίευση από billpapad: Και μπροστά από τους κολασμένους περνάω εγώ σα μια σκιά που σεργιανάει στον Άδη τη δικιά σου μυρωδιά Κι είναι λέω ο παράδεισος για μας αγάπη μου μικρή να μοιραζόμαστε τούτη την κόλαση μαζί" "Ημερολογιο-Συνήθεις Υποπτοι Click για ανάπτυξη... Και έτσι βυθίζομαι στην άβυσσο μ΄ απόγνωση αφού μακριά σου έτσι κι αλλιώς είμαι χαμένος η αγάπη είναι ένας σκύλος απ΄ την κόλαση και εγώ έχω φτάσει εκεί και την προσμένω Η αγάπη είναι ένας σκύλος απ την κόλαση - Διάφανα Κρίνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2005 στις 12:27 Η bunny217 έγραψε: #116 10-09-05 12:27 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Και έτσι βυθίζομαι στην άβυσσο μ΄ απόγνωση αφού μακριά σου έτσι κι αλλιώς είμαι χαμένος η αγάπη είναι ένας σκύλος απ΄ την κόλαση και εγώ έχω φτάσει εκεί και την προσμένω Η αγάπη είναι ένας σκύλος απ την κόλαση - Διάφανα Κρίνα Click για ανάπτυξη... Παρ'το απόφαση λατρεία μου τελειώσαμε τελειώσαμε την αγάπη μας στο τέλος τη σκοτώσαμε τελειώσαμεεε Μη ριμάζεις τη ζωή σου μην γυρνάς μην ξενυχτάς κάτσε ηρέμησε κοιμήσου το μυαλό μην χαλάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2005 στις 13:41 Η Vkey έγραψε: #117 10-09-05 13:41 Μα δεν τελειώσαμε Δεν γίνεται σου λέω, δεν τελειώσαμε Το χρόνο απλά για λίγο τον παγώσαμε Αυτό θυμάμαι, αυτό είπες πριν χαθείς Και μου το ορκίστηκες Μα απ’ τη ζωή μου τώρα εξαφανίστηκες Για την αγάπη μου ποτέ δεν πείστηκες …Μα ακόμα δεν τελειώσαμε εμείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billpapad Νεοφερμένο μέλος Ο billpapad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2005 στις 13:50 Ο billpapad: #118 10-09-05 13:50 Δε σου 'χω πει ακόμα τίποτα δώσ' μου τον καιρό Όλα τα λόγια μου τ' ανείπωτα μέσα σου να βρω Νικος Πορτοκάλογλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2005 στις 09:32 Η bunny217 έγραψε: #119 11-09-05 09:32 Αρχική Δημοσίευση από billpapad: Δε σου 'χω πει ακόμα τίποτα δώσ' μου τον καιρό Όλα τα λόγια μου τ' ανείπωτα μέσα σου να βρω Νικος Πορτοκάλογλου Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι τίποτα δεν ήσουνα ποτέ δεν είσαι τίποτα που πρέπει να θυμάμαι αυτά που σου'δωσα δεν άξιζες κουτέ και με ανάγκασες μονάχη να κοιμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2005 στις 16:16 Η Palladin έγραψε: #120 11-09-05 16:16 Δεν κοιμάμαι τώρα πια τα βράδια σβήνω στο ουίσκι τα δικά σου τα σημάδια γέμισε η ζωή μου με καπνούς και με σκοτάδια και σωρούς από πακέτα άδεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Σεπτεμβρίου 2005 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Nikos 7 LeoDel Mhtrogoal CiNeFiL Αγάπη_Πλατωνική harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Mόνο μια φόρα κρίμα στη χάρα κάπου κοιταχτήκαμε μετά ερωτευτήκαμε κι ύστερα βρεθήκαμε άλλη μια φόρα. Μόνο μια φορά έκλαψα για σένα πικρά κι ύστερα κανόνισα και δεν σου τηλεφώνησα ούτε μια φορά. Click για ανάπτυξη... εσύ μου'πες πως μ'αγαπάς πως είμαι για σένα ο παράδεισος στις άδειες σου νύχτες το φως ο φίλος κι ο αδελφός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
billpapad Νεοφερμένο μέλος Ο billpapad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2005 στις 00:22 Ο billpapad: #114 08-09-05 00:22 Αρχική Δημοσίευση από bunny: εσύ μου'πες πως μ'αγαπάς πως είμαι για σένα ο παράδεισος στις άδειες σου νύχτες το φως ο φίλος κι ο αδελφός Click για ανάπτυξη... Και μπροστά από τους κολασμένους περνάω εγώ σα μια σκιά που σεργιανάει στον Άδη τη δικιά σου μυρωδιά Κι είναι λέω ο παράδεισος για μας αγάπη μου μικρή να μοιραζόμαστε τούτη την κόλαση μαζί" "Ημερολογιο-Συνήθεις Υποπτοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2005 στις 00:50 Η Κακή Επιρροή: #115 08-09-05 00:50 Αρχική Δημοσίευση από billpapad: Και μπροστά από τους κολασμένους περνάω εγώ σα μια σκιά που σεργιανάει στον Άδη τη δικιά σου μυρωδιά Κι είναι λέω ο παράδεισος για μας αγάπη μου μικρή να μοιραζόμαστε τούτη την κόλαση μαζί" "Ημερολογιο-Συνήθεις Υποπτοι Click για ανάπτυξη... Και έτσι βυθίζομαι στην άβυσσο μ΄ απόγνωση αφού μακριά σου έτσι κι αλλιώς είμαι χαμένος η αγάπη είναι ένας σκύλος απ΄ την κόλαση και εγώ έχω φτάσει εκεί και την προσμένω Η αγάπη είναι ένας σκύλος απ την κόλαση - Διάφανα Κρίνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2005 στις 12:27 Η bunny217 έγραψε: #116 10-09-05 12:27 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Και έτσι βυθίζομαι στην άβυσσο μ΄ απόγνωση αφού μακριά σου έτσι κι αλλιώς είμαι χαμένος η αγάπη είναι ένας σκύλος απ΄ την κόλαση και εγώ έχω φτάσει εκεί και την προσμένω Η αγάπη είναι ένας σκύλος απ την κόλαση - Διάφανα Κρίνα Click για ανάπτυξη... Παρ'το απόφαση λατρεία μου τελειώσαμε τελειώσαμε την αγάπη μας στο τέλος τη σκοτώσαμε τελειώσαμεεε Μη ριμάζεις τη ζωή σου μην γυρνάς μην ξενυχτάς κάτσε ηρέμησε κοιμήσου το μυαλό μην χαλάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2005 στις 13:41 Η Vkey έγραψε: #117 10-09-05 13:41 Μα δεν τελειώσαμε Δεν γίνεται σου λέω, δεν τελειώσαμε Το χρόνο απλά για λίγο τον παγώσαμε Αυτό θυμάμαι, αυτό είπες πριν χαθείς Και μου το ορκίστηκες Μα απ’ τη ζωή μου τώρα εξαφανίστηκες Για την αγάπη μου ποτέ δεν πείστηκες …Μα ακόμα δεν τελειώσαμε εμείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billpapad Νεοφερμένο μέλος Ο billpapad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2005 στις 13:50 Ο billpapad: #118 10-09-05 13:50 Δε σου 'χω πει ακόμα τίποτα δώσ' μου τον καιρό Όλα τα λόγια μου τ' ανείπωτα μέσα σου να βρω Νικος Πορτοκάλογλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2005 στις 09:32 Η bunny217 έγραψε: #119 11-09-05 09:32 Αρχική Δημοσίευση από billpapad: Δε σου 'χω πει ακόμα τίποτα δώσ' μου τον καιρό Όλα τα λόγια μου τ' ανείπωτα μέσα σου να βρω Νικος Πορτοκάλογλου Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι τίποτα δεν ήσουνα ποτέ δεν είσαι τίποτα που πρέπει να θυμάμαι αυτά που σου'δωσα δεν άξιζες κουτέ και με ανάγκασες μονάχη να κοιμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2005 στις 16:16 Η Palladin έγραψε: #120 11-09-05 16:16 Δεν κοιμάμαι τώρα πια τα βράδια σβήνω στο ουίσκι τα δικά σου τα σημάδια γέμισε η ζωή μου με καπνούς και με σκοτάδια και σωρούς από πακέτα άδεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Σεπτεμβρίου 2005 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Nikos 7 LeoDel Mhtrogoal CiNeFiL Αγάπη_Πλατωνική harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από bunny: εσύ μου'πες πως μ'αγαπάς πως είμαι για σένα ο παράδεισος στις άδειες σου νύχτες το φως ο φίλος κι ο αδελφός Click για ανάπτυξη... Και μπροστά από τους κολασμένους περνάω εγώ σα μια σκιά που σεργιανάει στον Άδη τη δικιά σου μυρωδιά Κι είναι λέω ο παράδεισος για μας αγάπη μου μικρή να μοιραζόμαστε τούτη την κόλαση μαζί" "Ημερολογιο-Συνήθεις Υποπτοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2005 στις 00:50 Η Κακή Επιρροή: #115 08-09-05 00:50 Αρχική Δημοσίευση από billpapad: Και μπροστά από τους κολασμένους περνάω εγώ σα μια σκιά που σεργιανάει στον Άδη τη δικιά σου μυρωδιά Κι είναι λέω ο παράδεισος για μας αγάπη μου μικρή να μοιραζόμαστε τούτη την κόλαση μαζί" "Ημερολογιο-Συνήθεις Υποπτοι Click για ανάπτυξη... Και έτσι βυθίζομαι στην άβυσσο μ΄ απόγνωση αφού μακριά σου έτσι κι αλλιώς είμαι χαμένος η αγάπη είναι ένας σκύλος απ΄ την κόλαση και εγώ έχω φτάσει εκεί και την προσμένω Η αγάπη είναι ένας σκύλος απ την κόλαση - Διάφανα Κρίνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2005 στις 12:27 Η bunny217 έγραψε: #116 10-09-05 12:27 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Και έτσι βυθίζομαι στην άβυσσο μ΄ απόγνωση αφού μακριά σου έτσι κι αλλιώς είμαι χαμένος η αγάπη είναι ένας σκύλος απ΄ την κόλαση και εγώ έχω φτάσει εκεί και την προσμένω Η αγάπη είναι ένας σκύλος απ την κόλαση - Διάφανα Κρίνα Click για ανάπτυξη... Παρ'το απόφαση λατρεία μου τελειώσαμε τελειώσαμε την αγάπη μας στο τέλος τη σκοτώσαμε τελειώσαμεεε Μη ριμάζεις τη ζωή σου μην γυρνάς μην ξενυχτάς κάτσε ηρέμησε κοιμήσου το μυαλό μην χαλάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2005 στις 13:41 Η Vkey έγραψε: #117 10-09-05 13:41 Μα δεν τελειώσαμε Δεν γίνεται σου λέω, δεν τελειώσαμε Το χρόνο απλά για λίγο τον παγώσαμε Αυτό θυμάμαι, αυτό είπες πριν χαθείς Και μου το ορκίστηκες Μα απ’ τη ζωή μου τώρα εξαφανίστηκες Για την αγάπη μου ποτέ δεν πείστηκες …Μα ακόμα δεν τελειώσαμε εμείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billpapad Νεοφερμένο μέλος Ο billpapad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2005 στις 13:50 Ο billpapad: #118 10-09-05 13:50 Δε σου 'χω πει ακόμα τίποτα δώσ' μου τον καιρό Όλα τα λόγια μου τ' ανείπωτα μέσα σου να βρω Νικος Πορτοκάλογλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2005 στις 09:32 Η bunny217 έγραψε: #119 11-09-05 09:32 Αρχική Δημοσίευση από billpapad: Δε σου 'χω πει ακόμα τίποτα δώσ' μου τον καιρό Όλα τα λόγια μου τ' ανείπωτα μέσα σου να βρω Νικος Πορτοκάλογλου Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι τίποτα δεν ήσουνα ποτέ δεν είσαι τίποτα που πρέπει να θυμάμαι αυτά που σου'δωσα δεν άξιζες κουτέ και με ανάγκασες μονάχη να κοιμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2005 στις 16:16 Η Palladin έγραψε: #120 11-09-05 16:16 Δεν κοιμάμαι τώρα πια τα βράδια σβήνω στο ουίσκι τα δικά σου τα σημάδια γέμισε η ζωή μου με καπνούς και με σκοτάδια και σωρούς από πακέτα άδεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Σεπτεμβρίου 2005 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Nikos 7 LeoDel Mhtrogoal CiNeFiL Αγάπη_Πλατωνική harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από billpapad: Και μπροστά από τους κολασμένους περνάω εγώ σα μια σκιά που σεργιανάει στον Άδη τη δικιά σου μυρωδιά Κι είναι λέω ο παράδεισος για μας αγάπη μου μικρή να μοιραζόμαστε τούτη την κόλαση μαζί" "Ημερολογιο-Συνήθεις Υποπτοι Click για ανάπτυξη... Και έτσι βυθίζομαι στην άβυσσο μ΄ απόγνωση αφού μακριά σου έτσι κι αλλιώς είμαι χαμένος η αγάπη είναι ένας σκύλος απ΄ την κόλαση και εγώ έχω φτάσει εκεί και την προσμένω Η αγάπη είναι ένας σκύλος απ την κόλαση - Διάφανα Κρίνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2005 στις 12:27 Η bunny217 έγραψε: #116 10-09-05 12:27 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Και έτσι βυθίζομαι στην άβυσσο μ΄ απόγνωση αφού μακριά σου έτσι κι αλλιώς είμαι χαμένος η αγάπη είναι ένας σκύλος απ΄ την κόλαση και εγώ έχω φτάσει εκεί και την προσμένω Η αγάπη είναι ένας σκύλος απ την κόλαση - Διάφανα Κρίνα Click για ανάπτυξη... Παρ'το απόφαση λατρεία μου τελειώσαμε τελειώσαμε την αγάπη μας στο τέλος τη σκοτώσαμε τελειώσαμεεε Μη ριμάζεις τη ζωή σου μην γυρνάς μην ξενυχτάς κάτσε ηρέμησε κοιμήσου το μυαλό μην χαλάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2005 στις 13:41 Η Vkey έγραψε: #117 10-09-05 13:41 Μα δεν τελειώσαμε Δεν γίνεται σου λέω, δεν τελειώσαμε Το χρόνο απλά για λίγο τον παγώσαμε Αυτό θυμάμαι, αυτό είπες πριν χαθείς Και μου το ορκίστηκες Μα απ’ τη ζωή μου τώρα εξαφανίστηκες Για την αγάπη μου ποτέ δεν πείστηκες …Μα ακόμα δεν τελειώσαμε εμείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billpapad Νεοφερμένο μέλος Ο billpapad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2005 στις 13:50 Ο billpapad: #118 10-09-05 13:50 Δε σου 'χω πει ακόμα τίποτα δώσ' μου τον καιρό Όλα τα λόγια μου τ' ανείπωτα μέσα σου να βρω Νικος Πορτοκάλογλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2005 στις 09:32 Η bunny217 έγραψε: #119 11-09-05 09:32 Αρχική Δημοσίευση από billpapad: Δε σου 'χω πει ακόμα τίποτα δώσ' μου τον καιρό Όλα τα λόγια μου τ' ανείπωτα μέσα σου να βρω Νικος Πορτοκάλογλου Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι τίποτα δεν ήσουνα ποτέ δεν είσαι τίποτα που πρέπει να θυμάμαι αυτά που σου'δωσα δεν άξιζες κουτέ και με ανάγκασες μονάχη να κοιμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2005 στις 16:16 Η Palladin έγραψε: #120 11-09-05 16:16 Δεν κοιμάμαι τώρα πια τα βράδια σβήνω στο ουίσκι τα δικά σου τα σημάδια γέμισε η ζωή μου με καπνούς και με σκοτάδια και σωρούς από πακέτα άδεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Σεπτεμβρίου 2005 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Nikos 7 LeoDel Mhtrogoal CiNeFiL Αγάπη_Πλατωνική harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Και έτσι βυθίζομαι στην άβυσσο μ΄ απόγνωση αφού μακριά σου έτσι κι αλλιώς είμαι χαμένος η αγάπη είναι ένας σκύλος απ΄ την κόλαση και εγώ έχω φτάσει εκεί και την προσμένω Η αγάπη είναι ένας σκύλος απ την κόλαση - Διάφανα Κρίνα Click για ανάπτυξη... Παρ'το απόφαση λατρεία μου τελειώσαμε τελειώσαμε την αγάπη μας στο τέλος τη σκοτώσαμε τελειώσαμεεε Μη ριμάζεις τη ζωή σου μην γυρνάς μην ξενυχτάς κάτσε ηρέμησε κοιμήσου το μυαλό μην χαλάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2005 στις 13:41 Η Vkey έγραψε: #117 10-09-05 13:41 Μα δεν τελειώσαμε Δεν γίνεται σου λέω, δεν τελειώσαμε Το χρόνο απλά για λίγο τον παγώσαμε Αυτό θυμάμαι, αυτό είπες πριν χαθείς Και μου το ορκίστηκες Μα απ’ τη ζωή μου τώρα εξαφανίστηκες Για την αγάπη μου ποτέ δεν πείστηκες …Μα ακόμα δεν τελειώσαμε εμείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billpapad Νεοφερμένο μέλος Ο billpapad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2005 στις 13:50 Ο billpapad: #118 10-09-05 13:50 Δε σου 'χω πει ακόμα τίποτα δώσ' μου τον καιρό Όλα τα λόγια μου τ' ανείπωτα μέσα σου να βρω Νικος Πορτοκάλογλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2005 στις 09:32 Η bunny217 έγραψε: #119 11-09-05 09:32 Αρχική Δημοσίευση από billpapad: Δε σου 'χω πει ακόμα τίποτα δώσ' μου τον καιρό Όλα τα λόγια μου τ' ανείπωτα μέσα σου να βρω Νικος Πορτοκάλογλου Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι τίποτα δεν ήσουνα ποτέ δεν είσαι τίποτα που πρέπει να θυμάμαι αυτά που σου'δωσα δεν άξιζες κουτέ και με ανάγκασες μονάχη να κοιμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2005 στις 16:16 Η Palladin έγραψε: #120 11-09-05 16:16 Δεν κοιμάμαι τώρα πια τα βράδια σβήνω στο ουίσκι τα δικά σου τα σημάδια γέμισε η ζωή μου με καπνούς και με σκοτάδια και σωρούς από πακέτα άδεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Σεπτεμβρίου 2005 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Nikos 7 LeoDel Mhtrogoal CiNeFiL Αγάπη_Πλατωνική harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μα δεν τελειώσαμε Δεν γίνεται σου λέω, δεν τελειώσαμε Το χρόνο απλά για λίγο τον παγώσαμε Αυτό θυμάμαι, αυτό είπες πριν χαθείς Και μου το ορκίστηκες Μα απ’ τη ζωή μου τώρα εξαφανίστηκες Για την αγάπη μου ποτέ δεν πείστηκες …Μα ακόμα δεν τελειώσαμε εμείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
billpapad Νεοφερμένο μέλος Ο billpapad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2005 στις 13:50 Ο billpapad: #118 10-09-05 13:50 Δε σου 'χω πει ακόμα τίποτα δώσ' μου τον καιρό Όλα τα λόγια μου τ' ανείπωτα μέσα σου να βρω Νικος Πορτοκάλογλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2005 στις 09:32 Η bunny217 έγραψε: #119 11-09-05 09:32 Αρχική Δημοσίευση από billpapad: Δε σου 'χω πει ακόμα τίποτα δώσ' μου τον καιρό Όλα τα λόγια μου τ' ανείπωτα μέσα σου να βρω Νικος Πορτοκάλογλου Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι τίποτα δεν ήσουνα ποτέ δεν είσαι τίποτα που πρέπει να θυμάμαι αυτά που σου'δωσα δεν άξιζες κουτέ και με ανάγκασες μονάχη να κοιμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2005 στις 16:16 Η Palladin έγραψε: #120 11-09-05 16:16 Δεν κοιμάμαι τώρα πια τα βράδια σβήνω στο ουίσκι τα δικά σου τα σημάδια γέμισε η ζωή μου με καπνούς και με σκοτάδια και σωρούς από πακέτα άδεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Σεπτεμβρίου 2005 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Nikos 7 LeoDel Mhtrogoal CiNeFiL Αγάπη_Πλατωνική harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δε σου 'χω πει ακόμα τίποτα δώσ' μου τον καιρό Όλα τα λόγια μου τ' ανείπωτα μέσα σου να βρω Νικος Πορτοκάλογλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2005 στις 09:32 Η bunny217 έγραψε: #119 11-09-05 09:32 Αρχική Δημοσίευση από billpapad: Δε σου 'χω πει ακόμα τίποτα δώσ' μου τον καιρό Όλα τα λόγια μου τ' ανείπωτα μέσα σου να βρω Νικος Πορτοκάλογλου Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι τίποτα δεν ήσουνα ποτέ δεν είσαι τίποτα που πρέπει να θυμάμαι αυτά που σου'δωσα δεν άξιζες κουτέ και με ανάγκασες μονάχη να κοιμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2005 στις 16:16 Η Palladin έγραψε: #120 11-09-05 16:16 Δεν κοιμάμαι τώρα πια τα βράδια σβήνω στο ουίσκι τα δικά σου τα σημάδια γέμισε η ζωή μου με καπνούς και με σκοτάδια και σωρούς από πακέτα άδεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Σεπτεμβρίου 2005 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από billpapad: Δε σου 'χω πει ακόμα τίποτα δώσ' μου τον καιρό Όλα τα λόγια μου τ' ανείπωτα μέσα σου να βρω Νικος Πορτοκάλογλου Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι τίποτα δεν ήσουνα ποτέ δεν είσαι τίποτα που πρέπει να θυμάμαι αυτά που σου'δωσα δεν άξιζες κουτέ και με ανάγκασες μονάχη να κοιμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2005 στις 16:16 Η Palladin έγραψε: #120 11-09-05 16:16 Δεν κοιμάμαι τώρα πια τα βράδια σβήνω στο ουίσκι τα δικά σου τα σημάδια γέμισε η ζωή μου με καπνούς και με σκοτάδια και σωρούς από πακέτα άδεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Σεπτεμβρίου 2005
Δεν κοιμάμαι τώρα πια τα βράδια σβήνω στο ουίσκι τα δικά σου τα σημάδια γέμισε η ζωή μου με καπνούς και με σκοτάδια και σωρούς από πακέτα άδεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.