bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 12:31 Η bunny217 έγραψε: #1 15-07-05 12:31 τό είδα σε άλλο φόρουμ και μου άρεσε Λοιπόν θα γράφουμε στίχους απο κάποιο τραγούδι και ο επόμενος θα γράφει στίχους απο άλλο τραγούδι το οποίο θα περιέχει μια λέξη απο τους στίχους του προηγούμενου εννοείται όχι άρθρα. Εγώ θα βάλω ελληνικους στίχους γιατί τα πάω πιο καλα με τήν ελληνική μουσική αν θελει καποιος ανοιγει ποστ με ξένη μουσική Λοιπόν αρχίζω Δεν έχω αγάπη μου καμια πια αμφίβολια σου λέω υπάρχει ανάμεσα μας φοβερή χημεία υπάρχει ανάμεσα μας μια ακαταμάχητη έλξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 12:41 Η gilie έγραψε: #2 15-07-05 12:41 δεν υπαρχει ευτυχια που να κοβεται στα 3 στην περιπτωση μας ομως δεν υπαρχει αλλος δρομος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 13:00 Η Κακή Επιρροή: #3 15-07-05 13:00 ʼθλιες μέρες και στενή ζωή, πηγάδι ο χρόνος να σκεπάζει καθετί ασήμαντο και καθημερινό, φωνή που κόβεται στα δυο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 13:06 Η gilie έγραψε: #4 15-07-05 13:06 Δυο χρονια ειχα να σε δω και σε συναντησα ξανα μια Κυριακη κερνουσες ουζα και κονιακ στο καφενειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 13:09 Η Κακή Επιρροή: #5 15-07-05 13:09 Έχω πέσει και κλαίω στο παλιό μου παλτό που το είχα ξεχάσει στο πατάρι κλειστό μες στις τσέπες του είχε ψιχουλάκια από σνακ και στη φόδρα του θέση για τον δρόμο κονιάκ άσχετο... μου αρέσει αυτό το παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 13:22 Η gilie έγραψε: #6 15-07-05 13:22 αφησε με αφησε με ασε με σου λεω δε θελω να με δει κανεις να κλαιω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 13:23 Ο Dark_kronos: #7 15-07-05 13:23 Ασε με να κανω λαθος Μην παρηστανεις τον θεο Δεν μαρεσουν οι σωτηρες Δεν γουσταρω να σωθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Porcelain Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Porcelain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 173 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 15:17 Ο Porcelain: #8 15-07-05 15:17 Σ έχω κάνει θεό μια φορά να σε δω να σου πω σ' αγαπώ γυρνά πίσω. Σ έχω κάνει θεό μια φορά να σε δω μα με διώχνεις πριν καν σου μιλήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 15:26 Η crazyhelen: #9 15-07-05 15:26 Σ'άγαπω, σ'αγαπώ γιατί είσαι ωραία Σ'αγαπώ γιατί είσαι εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 15:30 Η Κακή Επιρροή: #10 15-07-05 15:30 Έχει πανσέληνο απόψε κι είναι ωραία είναι αλλιώτικη η σιώπη χωρίς παρέα. Δεν νοιώθω θλίψη, μα μου΄χει λείψει το κοριτσακι αυτό που αγάπησες τυχαία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Porcelain Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Porcelain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 173 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 15:33 Ο Porcelain: #11 15-07-05 15:33 Γράψαμε τραγούδια που μιλούσαν για τη θλίψη των άρρωστων, δυσάρεστων και μάταιων δεσμών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 17:19 Η gilie έγραψε: #12 15-07-05 17:19 τα τραγουδια λενε παντα την αληθεια οτι ψεμα στην ζωη μου και να πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 18:12 Ο Dark_kronos: #13 15-07-05 18:12 Μου λες τα ματια σου να μην τα αγαπω Και να μην παψω να πιστευω στα δικα μου Μα αυτα τα ματια οπου σταθω και οπου βρεθω Τα εχω πισω μου και μεσα και μπροστα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.631 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 18:21 Ο Scandal έγραψε: #14 15-07-05 18:21 Μου έλειψες και πήρα να στο πω, δεν έπαψα ποτέ να σ' αγαπώ. Μου έλειψες και θέλω, να το ξέρεις, δεν έπαψες ποτέ-ποτέ να μ'ενδιαφέρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 18:24 Η gilie έγραψε: #15 15-07-05 18:24 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos : Μου λες τα ματια σου να μην τα αγαπω Και να μην παψω να πιστευω στα δικα μου Μα αυτα τα ματια οπου σταθω και οπου βρεθω Τα εχω πισω μου και μεσα και μπροστα μου Click για ανάπτυξη... νομιζω τα "τα" και τα "μου" δεν παιζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.631 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 18:31 Ο Scandal έγραψε: #16 15-07-05 18:31 Αρχική Δημοσίευση από gilie : νομιζω τα "τα" και τα "μου" δεν παιζουν Click για ανάπτυξη... Ναι, καλύτερα να μην υπολογίζονται, γιατί έτσι, όλα τα τραγούδια έχουν άρθρα, αντωνυμίες κτλ, άρα να υπολογίζονται μόνο οι ''κανονικές''΄λέξεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 18:37 Η Resident Evil: #17 15-07-05 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Petros : Μου έλειψες και πήρα να στο πω, δεν έπαψα ποτέ να σ' αγαπώ. Μου έλειψες και θέλω, να το ξέρεις, δεν έπαψες ποτέ-ποτέ να μ'ενδιαφέρεις... Click για ανάπτυξη... (συνεχίζω από αυτό αν δεν κάνω λάθος κι ας είναι συνέχεια από "μου" κτλ!) Δενθέλω να ξέρεις πως για σενα είμαι σκόνη είμαι χώμα Δεν θέλω να ξέρεις πως για σένα υπάρχω ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 19:09 Η Vkey έγραψε: #18 15-07-05 19:09 Θα'θελα να'μουν σαν εσένα ιστιοφόρο με τα πανιά του ανοιγμένα αυτούς που με οδηγούν στην καταιγίδα σε κάθε αμμουδιά να τους χαρίζω μια πατρίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 21:24 Η bunny217 έγραψε: #19 15-07-05 21:24 ναι δεν παίζουν τα άρθρα και γενικα μου που κτλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2005 στις 08:14 Η gilie έγραψε: #20 16-07-05 08:14 ομορφη και παραξενη πατριδα οσαν αυτη που λαχε δεν ειδα ωωωωωωω κανει να πιασει ψαρια πιανει φτερωτα... (τα ωωωω δεν παιζουν ... το λατρευω αυτο το κομματι, ξερετε για ποια πατριδα μηλαει?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη 1 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda charmander Nikos 7 LeoDel Mhtrogoal CiNeFiL Αγάπη_Πλατωνική harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τό είδα σε άλλο φόρουμ και μου άρεσε Λοιπόν θα γράφουμε στίχους απο κάποιο τραγούδι και ο επόμενος θα γράφει στίχους απο άλλο τραγούδι το οποίο θα περιέχει μια λέξη απο τους στίχους του προηγούμενου εννοείται όχι άρθρα. Εγώ θα βάλω ελληνικους στίχους γιατί τα πάω πιο καλα με τήν ελληνική μουσική αν θελει καποιος ανοιγει ποστ με ξένη μουσική Λοιπόν αρχίζω Δεν έχω αγάπη μου καμια πια αμφίβολια σου λέω υπάρχει ανάμεσα μας φοβερή χημεία υπάρχει ανάμεσα μας μια ακαταμάχητη έλξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 12:41 Η gilie έγραψε: #2 15-07-05 12:41 δεν υπαρχει ευτυχια που να κοβεται στα 3 στην περιπτωση μας ομως δεν υπαρχει αλλος δρομος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 13:00 Η Κακή Επιρροή: #3 15-07-05 13:00 ʼθλιες μέρες και στενή ζωή, πηγάδι ο χρόνος να σκεπάζει καθετί ασήμαντο και καθημερινό, φωνή που κόβεται στα δυο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 13:06 Η gilie έγραψε: #4 15-07-05 13:06 Δυο χρονια ειχα να σε δω και σε συναντησα ξανα μια Κυριακη κερνουσες ουζα και κονιακ στο καφενειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 13:09 Η Κακή Επιρροή: #5 15-07-05 13:09 Έχω πέσει και κλαίω στο παλιό μου παλτό που το είχα ξεχάσει στο πατάρι κλειστό μες στις τσέπες του είχε ψιχουλάκια από σνακ και στη φόδρα του θέση για τον δρόμο κονιάκ άσχετο... μου αρέσει αυτό το παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 13:22 Η gilie έγραψε: #6 15-07-05 13:22 αφησε με αφησε με ασε με σου λεω δε θελω να με δει κανεις να κλαιω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 13:23 Ο Dark_kronos: #7 15-07-05 13:23 Ασε με να κανω λαθος Μην παρηστανεις τον θεο Δεν μαρεσουν οι σωτηρες Δεν γουσταρω να σωθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Porcelain Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Porcelain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 173 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 15:17 Ο Porcelain: #8 15-07-05 15:17 Σ έχω κάνει θεό μια φορά να σε δω να σου πω σ' αγαπώ γυρνά πίσω. Σ έχω κάνει θεό μια φορά να σε δω μα με διώχνεις πριν καν σου μιλήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 15:26 Η crazyhelen: #9 15-07-05 15:26 Σ'άγαπω, σ'αγαπώ γιατί είσαι ωραία Σ'αγαπώ γιατί είσαι εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 15:30 Η Κακή Επιρροή: #10 15-07-05 15:30 Έχει πανσέληνο απόψε κι είναι ωραία είναι αλλιώτικη η σιώπη χωρίς παρέα. Δεν νοιώθω θλίψη, μα μου΄χει λείψει το κοριτσακι αυτό που αγάπησες τυχαία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Porcelain Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Porcelain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 173 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 15:33 Ο Porcelain: #11 15-07-05 15:33 Γράψαμε τραγούδια που μιλούσαν για τη θλίψη των άρρωστων, δυσάρεστων και μάταιων δεσμών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 17:19 Η gilie έγραψε: #12 15-07-05 17:19 τα τραγουδια λενε παντα την αληθεια οτι ψεμα στην ζωη μου και να πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 18:12 Ο Dark_kronos: #13 15-07-05 18:12 Μου λες τα ματια σου να μην τα αγαπω Και να μην παψω να πιστευω στα δικα μου Μα αυτα τα ματια οπου σταθω και οπου βρεθω Τα εχω πισω μου και μεσα και μπροστα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.631 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 18:21 Ο Scandal έγραψε: #14 15-07-05 18:21 Μου έλειψες και πήρα να στο πω, δεν έπαψα ποτέ να σ' αγαπώ. Μου έλειψες και θέλω, να το ξέρεις, δεν έπαψες ποτέ-ποτέ να μ'ενδιαφέρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 18:24 Η gilie έγραψε: #15 15-07-05 18:24 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos : Μου λες τα ματια σου να μην τα αγαπω Και να μην παψω να πιστευω στα δικα μου Μα αυτα τα ματια οπου σταθω και οπου βρεθω Τα εχω πισω μου και μεσα και μπροστα μου Click για ανάπτυξη... νομιζω τα "τα" και τα "μου" δεν παιζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.631 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 18:31 Ο Scandal έγραψε: #16 15-07-05 18:31 Αρχική Δημοσίευση από gilie : νομιζω τα "τα" και τα "μου" δεν παιζουν Click για ανάπτυξη... Ναι, καλύτερα να μην υπολογίζονται, γιατί έτσι, όλα τα τραγούδια έχουν άρθρα, αντωνυμίες κτλ, άρα να υπολογίζονται μόνο οι ''κανονικές''΄λέξεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 18:37 Η Resident Evil: #17 15-07-05 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Petros : Μου έλειψες και πήρα να στο πω, δεν έπαψα ποτέ να σ' αγαπώ. Μου έλειψες και θέλω, να το ξέρεις, δεν έπαψες ποτέ-ποτέ να μ'ενδιαφέρεις... Click για ανάπτυξη... (συνεχίζω από αυτό αν δεν κάνω λάθος κι ας είναι συνέχεια από "μου" κτλ!) Δενθέλω να ξέρεις πως για σενα είμαι σκόνη είμαι χώμα Δεν θέλω να ξέρεις πως για σένα υπάρχω ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 19:09 Η Vkey έγραψε: #18 15-07-05 19:09 Θα'θελα να'μουν σαν εσένα ιστιοφόρο με τα πανιά του ανοιγμένα αυτούς που με οδηγούν στην καταιγίδα σε κάθε αμμουδιά να τους χαρίζω μια πατρίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 21:24 Η bunny217 έγραψε: #19 15-07-05 21:24 ναι δεν παίζουν τα άρθρα και γενικα μου που κτλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2005 στις 08:14 Η gilie έγραψε: #20 16-07-05 08:14 ομορφη και παραξενη πατριδα οσαν αυτη που λαχε δεν ειδα ωωωωωωω κανει να πιασει ψαρια πιανει φτερωτα... (τα ωωωω δεν παιζουν ... το λατρευω αυτο το κομματι, ξερετε για ποια πατριδα μηλαει?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη 1 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda charmander Nikos 7 LeoDel Mhtrogoal CiNeFiL Αγάπη_Πλατωνική harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν υπαρχει ευτυχια που να κοβεται στα 3 στην περιπτωση μας ομως δεν υπαρχει αλλος δρομος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 13:00 Η Κακή Επιρροή: #3 15-07-05 13:00 ʼθλιες μέρες και στενή ζωή, πηγάδι ο χρόνος να σκεπάζει καθετί ασήμαντο και καθημερινό, φωνή που κόβεται στα δυο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 13:06 Η gilie έγραψε: #4 15-07-05 13:06 Δυο χρονια ειχα να σε δω και σε συναντησα ξανα μια Κυριακη κερνουσες ουζα και κονιακ στο καφενειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 13:09 Η Κακή Επιρροή: #5 15-07-05 13:09 Έχω πέσει και κλαίω στο παλιό μου παλτό που το είχα ξεχάσει στο πατάρι κλειστό μες στις τσέπες του είχε ψιχουλάκια από σνακ και στη φόδρα του θέση για τον δρόμο κονιάκ άσχετο... μου αρέσει αυτό το παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 13:22 Η gilie έγραψε: #6 15-07-05 13:22 αφησε με αφησε με ασε με σου λεω δε θελω να με δει κανεις να κλαιω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 13:23 Ο Dark_kronos: #7 15-07-05 13:23 Ασε με να κανω λαθος Μην παρηστανεις τον θεο Δεν μαρεσουν οι σωτηρες Δεν γουσταρω να σωθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Porcelain Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Porcelain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 173 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 15:17 Ο Porcelain: #8 15-07-05 15:17 Σ έχω κάνει θεό μια φορά να σε δω να σου πω σ' αγαπώ γυρνά πίσω. Σ έχω κάνει θεό μια φορά να σε δω μα με διώχνεις πριν καν σου μιλήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 15:26 Η crazyhelen: #9 15-07-05 15:26 Σ'άγαπω, σ'αγαπώ γιατί είσαι ωραία Σ'αγαπώ γιατί είσαι εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 15:30 Η Κακή Επιρροή: #10 15-07-05 15:30 Έχει πανσέληνο απόψε κι είναι ωραία είναι αλλιώτικη η σιώπη χωρίς παρέα. Δεν νοιώθω θλίψη, μα μου΄χει λείψει το κοριτσακι αυτό που αγάπησες τυχαία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Porcelain Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Porcelain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 173 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 15:33 Ο Porcelain: #11 15-07-05 15:33 Γράψαμε τραγούδια που μιλούσαν για τη θλίψη των άρρωστων, δυσάρεστων και μάταιων δεσμών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 17:19 Η gilie έγραψε: #12 15-07-05 17:19 τα τραγουδια λενε παντα την αληθεια οτι ψεμα στην ζωη μου και να πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 18:12 Ο Dark_kronos: #13 15-07-05 18:12 Μου λες τα ματια σου να μην τα αγαπω Και να μην παψω να πιστευω στα δικα μου Μα αυτα τα ματια οπου σταθω και οπου βρεθω Τα εχω πισω μου και μεσα και μπροστα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.631 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 18:21 Ο Scandal έγραψε: #14 15-07-05 18:21 Μου έλειψες και πήρα να στο πω, δεν έπαψα ποτέ να σ' αγαπώ. Μου έλειψες και θέλω, να το ξέρεις, δεν έπαψες ποτέ-ποτέ να μ'ενδιαφέρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 18:24 Η gilie έγραψε: #15 15-07-05 18:24 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos : Μου λες τα ματια σου να μην τα αγαπω Και να μην παψω να πιστευω στα δικα μου Μα αυτα τα ματια οπου σταθω και οπου βρεθω Τα εχω πισω μου και μεσα και μπροστα μου Click για ανάπτυξη... νομιζω τα "τα" και τα "μου" δεν παιζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.631 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 18:31 Ο Scandal έγραψε: #16 15-07-05 18:31 Αρχική Δημοσίευση από gilie : νομιζω τα "τα" και τα "μου" δεν παιζουν Click για ανάπτυξη... Ναι, καλύτερα να μην υπολογίζονται, γιατί έτσι, όλα τα τραγούδια έχουν άρθρα, αντωνυμίες κτλ, άρα να υπολογίζονται μόνο οι ''κανονικές''΄λέξεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 18:37 Η Resident Evil: #17 15-07-05 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Petros : Μου έλειψες και πήρα να στο πω, δεν έπαψα ποτέ να σ' αγαπώ. Μου έλειψες και θέλω, να το ξέρεις, δεν έπαψες ποτέ-ποτέ να μ'ενδιαφέρεις... Click για ανάπτυξη... (συνεχίζω από αυτό αν δεν κάνω λάθος κι ας είναι συνέχεια από "μου" κτλ!) Δενθέλω να ξέρεις πως για σενα είμαι σκόνη είμαι χώμα Δεν θέλω να ξέρεις πως για σένα υπάρχω ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 19:09 Η Vkey έγραψε: #18 15-07-05 19:09 Θα'θελα να'μουν σαν εσένα ιστιοφόρο με τα πανιά του ανοιγμένα αυτούς που με οδηγούν στην καταιγίδα σε κάθε αμμουδιά να τους χαρίζω μια πατρίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 21:24 Η bunny217 έγραψε: #19 15-07-05 21:24 ναι δεν παίζουν τα άρθρα και γενικα μου που κτλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2005 στις 08:14 Η gilie έγραψε: #20 16-07-05 08:14 ομορφη και παραξενη πατριδα οσαν αυτη που λαχε δεν ειδα ωωωωωωω κανει να πιασει ψαρια πιανει φτερωτα... (τα ωωωω δεν παιζουν ... το λατρευω αυτο το κομματι, ξερετε για ποια πατριδα μηλαει?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη 1 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda charmander Nikos 7 LeoDel Mhtrogoal CiNeFiL Αγάπη_Πλατωνική harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ʼθλιες μέρες και στενή ζωή, πηγάδι ο χρόνος να σκεπάζει καθετί ασήμαντο και καθημερινό, φωνή που κόβεται στα δυο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 13:06 Η gilie έγραψε: #4 15-07-05 13:06 Δυο χρονια ειχα να σε δω και σε συναντησα ξανα μια Κυριακη κερνουσες ουζα και κονιακ στο καφενειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 13:09 Η Κακή Επιρροή: #5 15-07-05 13:09 Έχω πέσει και κλαίω στο παλιό μου παλτό που το είχα ξεχάσει στο πατάρι κλειστό μες στις τσέπες του είχε ψιχουλάκια από σνακ και στη φόδρα του θέση για τον δρόμο κονιάκ άσχετο... μου αρέσει αυτό το παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 13:22 Η gilie έγραψε: #6 15-07-05 13:22 αφησε με αφησε με ασε με σου λεω δε θελω να με δει κανεις να κλαιω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 13:23 Ο Dark_kronos: #7 15-07-05 13:23 Ασε με να κανω λαθος Μην παρηστανεις τον θεο Δεν μαρεσουν οι σωτηρες Δεν γουσταρω να σωθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Porcelain Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Porcelain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 173 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 15:17 Ο Porcelain: #8 15-07-05 15:17 Σ έχω κάνει θεό μια φορά να σε δω να σου πω σ' αγαπώ γυρνά πίσω. Σ έχω κάνει θεό μια φορά να σε δω μα με διώχνεις πριν καν σου μιλήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 15:26 Η crazyhelen: #9 15-07-05 15:26 Σ'άγαπω, σ'αγαπώ γιατί είσαι ωραία Σ'αγαπώ γιατί είσαι εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 15:30 Η Κακή Επιρροή: #10 15-07-05 15:30 Έχει πανσέληνο απόψε κι είναι ωραία είναι αλλιώτικη η σιώπη χωρίς παρέα. Δεν νοιώθω θλίψη, μα μου΄χει λείψει το κοριτσακι αυτό που αγάπησες τυχαία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Porcelain Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Porcelain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 173 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 15:33 Ο Porcelain: #11 15-07-05 15:33 Γράψαμε τραγούδια που μιλούσαν για τη θλίψη των άρρωστων, δυσάρεστων και μάταιων δεσμών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 17:19 Η gilie έγραψε: #12 15-07-05 17:19 τα τραγουδια λενε παντα την αληθεια οτι ψεμα στην ζωη μου και να πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 18:12 Ο Dark_kronos: #13 15-07-05 18:12 Μου λες τα ματια σου να μην τα αγαπω Και να μην παψω να πιστευω στα δικα μου Μα αυτα τα ματια οπου σταθω και οπου βρεθω Τα εχω πισω μου και μεσα και μπροστα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.631 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 18:21 Ο Scandal έγραψε: #14 15-07-05 18:21 Μου έλειψες και πήρα να στο πω, δεν έπαψα ποτέ να σ' αγαπώ. Μου έλειψες και θέλω, να το ξέρεις, δεν έπαψες ποτέ-ποτέ να μ'ενδιαφέρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 18:24 Η gilie έγραψε: #15 15-07-05 18:24 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos : Μου λες τα ματια σου να μην τα αγαπω Και να μην παψω να πιστευω στα δικα μου Μα αυτα τα ματια οπου σταθω και οπου βρεθω Τα εχω πισω μου και μεσα και μπροστα μου Click για ανάπτυξη... νομιζω τα "τα" και τα "μου" δεν παιζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.631 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 18:31 Ο Scandal έγραψε: #16 15-07-05 18:31 Αρχική Δημοσίευση από gilie : νομιζω τα "τα" και τα "μου" δεν παιζουν Click για ανάπτυξη... Ναι, καλύτερα να μην υπολογίζονται, γιατί έτσι, όλα τα τραγούδια έχουν άρθρα, αντωνυμίες κτλ, άρα να υπολογίζονται μόνο οι ''κανονικές''΄λέξεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 18:37 Η Resident Evil: #17 15-07-05 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Petros : Μου έλειψες και πήρα να στο πω, δεν έπαψα ποτέ να σ' αγαπώ. Μου έλειψες και θέλω, να το ξέρεις, δεν έπαψες ποτέ-ποτέ να μ'ενδιαφέρεις... Click για ανάπτυξη... (συνεχίζω από αυτό αν δεν κάνω λάθος κι ας είναι συνέχεια από "μου" κτλ!) Δενθέλω να ξέρεις πως για σενα είμαι σκόνη είμαι χώμα Δεν θέλω να ξέρεις πως για σένα υπάρχω ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 19:09 Η Vkey έγραψε: #18 15-07-05 19:09 Θα'θελα να'μουν σαν εσένα ιστιοφόρο με τα πανιά του ανοιγμένα αυτούς που με οδηγούν στην καταιγίδα σε κάθε αμμουδιά να τους χαρίζω μια πατρίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 21:24 Η bunny217 έγραψε: #19 15-07-05 21:24 ναι δεν παίζουν τα άρθρα και γενικα μου που κτλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2005 στις 08:14 Η gilie έγραψε: #20 16-07-05 08:14 ομορφη και παραξενη πατριδα οσαν αυτη που λαχε δεν ειδα ωωωωωωω κανει να πιασει ψαρια πιανει φτερωτα... (τα ωωωω δεν παιζουν ... το λατρευω αυτο το κομματι, ξερετε για ποια πατριδα μηλαει?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη 1 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda charmander Nikos 7 LeoDel Mhtrogoal CiNeFiL Αγάπη_Πλατωνική harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δυο χρονια ειχα να σε δω και σε συναντησα ξανα μια Κυριακη κερνουσες ουζα και κονιακ στο καφενειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 13:09 Η Κακή Επιρροή: #5 15-07-05 13:09 Έχω πέσει και κλαίω στο παλιό μου παλτό που το είχα ξεχάσει στο πατάρι κλειστό μες στις τσέπες του είχε ψιχουλάκια από σνακ και στη φόδρα του θέση για τον δρόμο κονιάκ άσχετο... μου αρέσει αυτό το παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 13:22 Η gilie έγραψε: #6 15-07-05 13:22 αφησε με αφησε με ασε με σου λεω δε θελω να με δει κανεις να κλαιω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 13:23 Ο Dark_kronos: #7 15-07-05 13:23 Ασε με να κανω λαθος Μην παρηστανεις τον θεο Δεν μαρεσουν οι σωτηρες Δεν γουσταρω να σωθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Porcelain Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Porcelain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 173 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 15:17 Ο Porcelain: #8 15-07-05 15:17 Σ έχω κάνει θεό μια φορά να σε δω να σου πω σ' αγαπώ γυρνά πίσω. Σ έχω κάνει θεό μια φορά να σε δω μα με διώχνεις πριν καν σου μιλήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 15:26 Η crazyhelen: #9 15-07-05 15:26 Σ'άγαπω, σ'αγαπώ γιατί είσαι ωραία Σ'αγαπώ γιατί είσαι εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 15:30 Η Κακή Επιρροή: #10 15-07-05 15:30 Έχει πανσέληνο απόψε κι είναι ωραία είναι αλλιώτικη η σιώπη χωρίς παρέα. Δεν νοιώθω θλίψη, μα μου΄χει λείψει το κοριτσακι αυτό που αγάπησες τυχαία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Porcelain Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Porcelain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 173 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 15:33 Ο Porcelain: #11 15-07-05 15:33 Γράψαμε τραγούδια που μιλούσαν για τη θλίψη των άρρωστων, δυσάρεστων και μάταιων δεσμών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 17:19 Η gilie έγραψε: #12 15-07-05 17:19 τα τραγουδια λενε παντα την αληθεια οτι ψεμα στην ζωη μου και να πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 18:12 Ο Dark_kronos: #13 15-07-05 18:12 Μου λες τα ματια σου να μην τα αγαπω Και να μην παψω να πιστευω στα δικα μου Μα αυτα τα ματια οπου σταθω και οπου βρεθω Τα εχω πισω μου και μεσα και μπροστα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.631 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 18:21 Ο Scandal έγραψε: #14 15-07-05 18:21 Μου έλειψες και πήρα να στο πω, δεν έπαψα ποτέ να σ' αγαπώ. Μου έλειψες και θέλω, να το ξέρεις, δεν έπαψες ποτέ-ποτέ να μ'ενδιαφέρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 18:24 Η gilie έγραψε: #15 15-07-05 18:24 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos : Μου λες τα ματια σου να μην τα αγαπω Και να μην παψω να πιστευω στα δικα μου Μα αυτα τα ματια οπου σταθω και οπου βρεθω Τα εχω πισω μου και μεσα και μπροστα μου Click για ανάπτυξη... νομιζω τα "τα" και τα "μου" δεν παιζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.631 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 18:31 Ο Scandal έγραψε: #16 15-07-05 18:31 Αρχική Δημοσίευση από gilie : νομιζω τα "τα" και τα "μου" δεν παιζουν Click για ανάπτυξη... Ναι, καλύτερα να μην υπολογίζονται, γιατί έτσι, όλα τα τραγούδια έχουν άρθρα, αντωνυμίες κτλ, άρα να υπολογίζονται μόνο οι ''κανονικές''΄λέξεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 18:37 Η Resident Evil: #17 15-07-05 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Petros : Μου έλειψες και πήρα να στο πω, δεν έπαψα ποτέ να σ' αγαπώ. Μου έλειψες και θέλω, να το ξέρεις, δεν έπαψες ποτέ-ποτέ να μ'ενδιαφέρεις... Click για ανάπτυξη... (συνεχίζω από αυτό αν δεν κάνω λάθος κι ας είναι συνέχεια από "μου" κτλ!) Δενθέλω να ξέρεις πως για σενα είμαι σκόνη είμαι χώμα Δεν θέλω να ξέρεις πως για σένα υπάρχω ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 19:09 Η Vkey έγραψε: #18 15-07-05 19:09 Θα'θελα να'μουν σαν εσένα ιστιοφόρο με τα πανιά του ανοιγμένα αυτούς που με οδηγούν στην καταιγίδα σε κάθε αμμουδιά να τους χαρίζω μια πατρίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 21:24 Η bunny217 έγραψε: #19 15-07-05 21:24 ναι δεν παίζουν τα άρθρα και γενικα μου που κτλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2005 στις 08:14 Η gilie έγραψε: #20 16-07-05 08:14 ομορφη και παραξενη πατριδα οσαν αυτη που λαχε δεν ειδα ωωωωωωω κανει να πιασει ψαρια πιανει φτερωτα... (τα ωωωω δεν παιζουν ... το λατρευω αυτο το κομματι, ξερετε για ποια πατριδα μηλαει?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη 1 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda charmander Nikos 7 LeoDel Mhtrogoal CiNeFiL Αγάπη_Πλατωνική harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχω πέσει και κλαίω στο παλιό μου παλτό που το είχα ξεχάσει στο πατάρι κλειστό μες στις τσέπες του είχε ψιχουλάκια από σνακ και στη φόδρα του θέση για τον δρόμο κονιάκ άσχετο... μου αρέσει αυτό το παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 13:22 Η gilie έγραψε: #6 15-07-05 13:22 αφησε με αφησε με ασε με σου λεω δε θελω να με δει κανεις να κλαιω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 13:23 Ο Dark_kronos: #7 15-07-05 13:23 Ασε με να κανω λαθος Μην παρηστανεις τον θεο Δεν μαρεσουν οι σωτηρες Δεν γουσταρω να σωθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Porcelain Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Porcelain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 173 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 15:17 Ο Porcelain: #8 15-07-05 15:17 Σ έχω κάνει θεό μια φορά να σε δω να σου πω σ' αγαπώ γυρνά πίσω. Σ έχω κάνει θεό μια φορά να σε δω μα με διώχνεις πριν καν σου μιλήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 15:26 Η crazyhelen: #9 15-07-05 15:26 Σ'άγαπω, σ'αγαπώ γιατί είσαι ωραία Σ'αγαπώ γιατί είσαι εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 15:30 Η Κακή Επιρροή: #10 15-07-05 15:30 Έχει πανσέληνο απόψε κι είναι ωραία είναι αλλιώτικη η σιώπη χωρίς παρέα. Δεν νοιώθω θλίψη, μα μου΄χει λείψει το κοριτσακι αυτό που αγάπησες τυχαία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Porcelain Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Porcelain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 173 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 15:33 Ο Porcelain: #11 15-07-05 15:33 Γράψαμε τραγούδια που μιλούσαν για τη θλίψη των άρρωστων, δυσάρεστων και μάταιων δεσμών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 17:19 Η gilie έγραψε: #12 15-07-05 17:19 τα τραγουδια λενε παντα την αληθεια οτι ψεμα στην ζωη μου και να πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 18:12 Ο Dark_kronos: #13 15-07-05 18:12 Μου λες τα ματια σου να μην τα αγαπω Και να μην παψω να πιστευω στα δικα μου Μα αυτα τα ματια οπου σταθω και οπου βρεθω Τα εχω πισω μου και μεσα και μπροστα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.631 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 18:21 Ο Scandal έγραψε: #14 15-07-05 18:21 Μου έλειψες και πήρα να στο πω, δεν έπαψα ποτέ να σ' αγαπώ. Μου έλειψες και θέλω, να το ξέρεις, δεν έπαψες ποτέ-ποτέ να μ'ενδιαφέρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 18:24 Η gilie έγραψε: #15 15-07-05 18:24 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos : Μου λες τα ματια σου να μην τα αγαπω Και να μην παψω να πιστευω στα δικα μου Μα αυτα τα ματια οπου σταθω και οπου βρεθω Τα εχω πισω μου και μεσα και μπροστα μου Click για ανάπτυξη... νομιζω τα "τα" και τα "μου" δεν παιζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.631 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 18:31 Ο Scandal έγραψε: #16 15-07-05 18:31 Αρχική Δημοσίευση από gilie : νομιζω τα "τα" και τα "μου" δεν παιζουν Click για ανάπτυξη... Ναι, καλύτερα να μην υπολογίζονται, γιατί έτσι, όλα τα τραγούδια έχουν άρθρα, αντωνυμίες κτλ, άρα να υπολογίζονται μόνο οι ''κανονικές''΄λέξεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 18:37 Η Resident Evil: #17 15-07-05 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Petros : Μου έλειψες και πήρα να στο πω, δεν έπαψα ποτέ να σ' αγαπώ. Μου έλειψες και θέλω, να το ξέρεις, δεν έπαψες ποτέ-ποτέ να μ'ενδιαφέρεις... Click για ανάπτυξη... (συνεχίζω από αυτό αν δεν κάνω λάθος κι ας είναι συνέχεια από "μου" κτλ!) Δενθέλω να ξέρεις πως για σενα είμαι σκόνη είμαι χώμα Δεν θέλω να ξέρεις πως για σένα υπάρχω ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 19:09 Η Vkey έγραψε: #18 15-07-05 19:09 Θα'θελα να'μουν σαν εσένα ιστιοφόρο με τα πανιά του ανοιγμένα αυτούς που με οδηγούν στην καταιγίδα σε κάθε αμμουδιά να τους χαρίζω μια πατρίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 21:24 Η bunny217 έγραψε: #19 15-07-05 21:24 ναι δεν παίζουν τα άρθρα και γενικα μου που κτλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2005 στις 08:14 Η gilie έγραψε: #20 16-07-05 08:14 ομορφη και παραξενη πατριδα οσαν αυτη που λαχε δεν ειδα ωωωωωωω κανει να πιασει ψαρια πιανει φτερωτα... (τα ωωωω δεν παιζουν ... το λατρευω αυτο το κομματι, ξερετε για ποια πατριδα μηλαει?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη 1 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda charmander Nikos 7 LeoDel Mhtrogoal CiNeFiL Αγάπη_Πλατωνική harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αφησε με αφησε με ασε με σου λεω δε θελω να με δει κανεις να κλαιω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 13:23 Ο Dark_kronos: #7 15-07-05 13:23 Ασε με να κανω λαθος Μην παρηστανεις τον θεο Δεν μαρεσουν οι σωτηρες Δεν γουσταρω να σωθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Porcelain Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Porcelain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 173 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 15:17 Ο Porcelain: #8 15-07-05 15:17 Σ έχω κάνει θεό μια φορά να σε δω να σου πω σ' αγαπώ γυρνά πίσω. Σ έχω κάνει θεό μια φορά να σε δω μα με διώχνεις πριν καν σου μιλήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 15:26 Η crazyhelen: #9 15-07-05 15:26 Σ'άγαπω, σ'αγαπώ γιατί είσαι ωραία Σ'αγαπώ γιατί είσαι εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 15:30 Η Κακή Επιρροή: #10 15-07-05 15:30 Έχει πανσέληνο απόψε κι είναι ωραία είναι αλλιώτικη η σιώπη χωρίς παρέα. Δεν νοιώθω θλίψη, μα μου΄χει λείψει το κοριτσακι αυτό που αγάπησες τυχαία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Porcelain Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Porcelain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 173 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 15:33 Ο Porcelain: #11 15-07-05 15:33 Γράψαμε τραγούδια που μιλούσαν για τη θλίψη των άρρωστων, δυσάρεστων και μάταιων δεσμών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 17:19 Η gilie έγραψε: #12 15-07-05 17:19 τα τραγουδια λενε παντα την αληθεια οτι ψεμα στην ζωη μου και να πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 18:12 Ο Dark_kronos: #13 15-07-05 18:12 Μου λες τα ματια σου να μην τα αγαπω Και να μην παψω να πιστευω στα δικα μου Μα αυτα τα ματια οπου σταθω και οπου βρεθω Τα εχω πισω μου και μεσα και μπροστα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.631 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 18:21 Ο Scandal έγραψε: #14 15-07-05 18:21 Μου έλειψες και πήρα να στο πω, δεν έπαψα ποτέ να σ' αγαπώ. Μου έλειψες και θέλω, να το ξέρεις, δεν έπαψες ποτέ-ποτέ να μ'ενδιαφέρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 18:24 Η gilie έγραψε: #15 15-07-05 18:24 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos : Μου λες τα ματια σου να μην τα αγαπω Και να μην παψω να πιστευω στα δικα μου Μα αυτα τα ματια οπου σταθω και οπου βρεθω Τα εχω πισω μου και μεσα και μπροστα μου Click για ανάπτυξη... νομιζω τα "τα" και τα "μου" δεν παιζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.631 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 18:31 Ο Scandal έγραψε: #16 15-07-05 18:31 Αρχική Δημοσίευση από gilie : νομιζω τα "τα" και τα "μου" δεν παιζουν Click για ανάπτυξη... Ναι, καλύτερα να μην υπολογίζονται, γιατί έτσι, όλα τα τραγούδια έχουν άρθρα, αντωνυμίες κτλ, άρα να υπολογίζονται μόνο οι ''κανονικές''΄λέξεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 18:37 Η Resident Evil: #17 15-07-05 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Petros : Μου έλειψες και πήρα να στο πω, δεν έπαψα ποτέ να σ' αγαπώ. Μου έλειψες και θέλω, να το ξέρεις, δεν έπαψες ποτέ-ποτέ να μ'ενδιαφέρεις... Click για ανάπτυξη... (συνεχίζω από αυτό αν δεν κάνω λάθος κι ας είναι συνέχεια από "μου" κτλ!) Δενθέλω να ξέρεις πως για σενα είμαι σκόνη είμαι χώμα Δεν θέλω να ξέρεις πως για σένα υπάρχω ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 19:09 Η Vkey έγραψε: #18 15-07-05 19:09 Θα'θελα να'μουν σαν εσένα ιστιοφόρο με τα πανιά του ανοιγμένα αυτούς που με οδηγούν στην καταιγίδα σε κάθε αμμουδιά να τους χαρίζω μια πατρίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 21:24 Η bunny217 έγραψε: #19 15-07-05 21:24 ναι δεν παίζουν τα άρθρα και γενικα μου που κτλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2005 στις 08:14 Η gilie έγραψε: #20 16-07-05 08:14 ομορφη και παραξενη πατριδα οσαν αυτη που λαχε δεν ειδα ωωωωωωω κανει να πιασει ψαρια πιανει φτερωτα... (τα ωωωω δεν παιζουν ... το λατρευω αυτο το κομματι, ξερετε για ποια πατριδα μηλαει?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη 1 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda charmander Nikos 7 LeoDel Mhtrogoal CiNeFiL Αγάπη_Πλατωνική harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ασε με να κανω λαθος Μην παρηστανεις τον θεο Δεν μαρεσουν οι σωτηρες Δεν γουσταρω να σωθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Porcelain Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Porcelain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 173 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 15:17 Ο Porcelain: #8 15-07-05 15:17 Σ έχω κάνει θεό μια φορά να σε δω να σου πω σ' αγαπώ γυρνά πίσω. Σ έχω κάνει θεό μια φορά να σε δω μα με διώχνεις πριν καν σου μιλήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 15:26 Η crazyhelen: #9 15-07-05 15:26 Σ'άγαπω, σ'αγαπώ γιατί είσαι ωραία Σ'αγαπώ γιατί είσαι εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 15:30 Η Κακή Επιρροή: #10 15-07-05 15:30 Έχει πανσέληνο απόψε κι είναι ωραία είναι αλλιώτικη η σιώπη χωρίς παρέα. Δεν νοιώθω θλίψη, μα μου΄χει λείψει το κοριτσακι αυτό που αγάπησες τυχαία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Porcelain Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Porcelain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 173 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 15:33 Ο Porcelain: #11 15-07-05 15:33 Γράψαμε τραγούδια που μιλούσαν για τη θλίψη των άρρωστων, δυσάρεστων και μάταιων δεσμών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 17:19 Η gilie έγραψε: #12 15-07-05 17:19 τα τραγουδια λενε παντα την αληθεια οτι ψεμα στην ζωη μου και να πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 18:12 Ο Dark_kronos: #13 15-07-05 18:12 Μου λες τα ματια σου να μην τα αγαπω Και να μην παψω να πιστευω στα δικα μου Μα αυτα τα ματια οπου σταθω και οπου βρεθω Τα εχω πισω μου και μεσα και μπροστα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.631 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 18:21 Ο Scandal έγραψε: #14 15-07-05 18:21 Μου έλειψες και πήρα να στο πω, δεν έπαψα ποτέ να σ' αγαπώ. Μου έλειψες και θέλω, να το ξέρεις, δεν έπαψες ποτέ-ποτέ να μ'ενδιαφέρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 18:24 Η gilie έγραψε: #15 15-07-05 18:24 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos : Μου λες τα ματια σου να μην τα αγαπω Και να μην παψω να πιστευω στα δικα μου Μα αυτα τα ματια οπου σταθω και οπου βρεθω Τα εχω πισω μου και μεσα και μπροστα μου Click για ανάπτυξη... νομιζω τα "τα" και τα "μου" δεν παιζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.631 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 18:31 Ο Scandal έγραψε: #16 15-07-05 18:31 Αρχική Δημοσίευση από gilie : νομιζω τα "τα" και τα "μου" δεν παιζουν Click για ανάπτυξη... Ναι, καλύτερα να μην υπολογίζονται, γιατί έτσι, όλα τα τραγούδια έχουν άρθρα, αντωνυμίες κτλ, άρα να υπολογίζονται μόνο οι ''κανονικές''΄λέξεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 18:37 Η Resident Evil: #17 15-07-05 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Petros : Μου έλειψες και πήρα να στο πω, δεν έπαψα ποτέ να σ' αγαπώ. Μου έλειψες και θέλω, να το ξέρεις, δεν έπαψες ποτέ-ποτέ να μ'ενδιαφέρεις... Click για ανάπτυξη... (συνεχίζω από αυτό αν δεν κάνω λάθος κι ας είναι συνέχεια από "μου" κτλ!) Δενθέλω να ξέρεις πως για σενα είμαι σκόνη είμαι χώμα Δεν θέλω να ξέρεις πως για σένα υπάρχω ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 19:09 Η Vkey έγραψε: #18 15-07-05 19:09 Θα'θελα να'μουν σαν εσένα ιστιοφόρο με τα πανιά του ανοιγμένα αυτούς που με οδηγούν στην καταιγίδα σε κάθε αμμουδιά να τους χαρίζω μια πατρίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 21:24 Η bunny217 έγραψε: #19 15-07-05 21:24 ναι δεν παίζουν τα άρθρα και γενικα μου που κτλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2005 στις 08:14 Η gilie έγραψε: #20 16-07-05 08:14 ομορφη και παραξενη πατριδα οσαν αυτη που λαχε δεν ειδα ωωωωωωω κανει να πιασει ψαρια πιανει φτερωτα... (τα ωωωω δεν παιζουν ... το λατρευω αυτο το κομματι, ξερετε για ποια πατριδα μηλαει?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη 1 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda charmander Nikos 7 LeoDel Mhtrogoal CiNeFiL Αγάπη_Πλατωνική harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σ έχω κάνει θεό μια φορά να σε δω να σου πω σ' αγαπώ γυρνά πίσω. Σ έχω κάνει θεό μια φορά να σε δω μα με διώχνεις πριν καν σου μιλήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 15:26 Η crazyhelen: #9 15-07-05 15:26 Σ'άγαπω, σ'αγαπώ γιατί είσαι ωραία Σ'αγαπώ γιατί είσαι εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 15:30 Η Κακή Επιρροή: #10 15-07-05 15:30 Έχει πανσέληνο απόψε κι είναι ωραία είναι αλλιώτικη η σιώπη χωρίς παρέα. Δεν νοιώθω θλίψη, μα μου΄χει λείψει το κοριτσακι αυτό που αγάπησες τυχαία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Porcelain Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Porcelain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 173 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 15:33 Ο Porcelain: #11 15-07-05 15:33 Γράψαμε τραγούδια που μιλούσαν για τη θλίψη των άρρωστων, δυσάρεστων και μάταιων δεσμών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 17:19 Η gilie έγραψε: #12 15-07-05 17:19 τα τραγουδια λενε παντα την αληθεια οτι ψεμα στην ζωη μου και να πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 18:12 Ο Dark_kronos: #13 15-07-05 18:12 Μου λες τα ματια σου να μην τα αγαπω Και να μην παψω να πιστευω στα δικα μου Μα αυτα τα ματια οπου σταθω και οπου βρεθω Τα εχω πισω μου και μεσα και μπροστα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.631 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 18:21 Ο Scandal έγραψε: #14 15-07-05 18:21 Μου έλειψες και πήρα να στο πω, δεν έπαψα ποτέ να σ' αγαπώ. Μου έλειψες και θέλω, να το ξέρεις, δεν έπαψες ποτέ-ποτέ να μ'ενδιαφέρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 18:24 Η gilie έγραψε: #15 15-07-05 18:24 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos : Μου λες τα ματια σου να μην τα αγαπω Και να μην παψω να πιστευω στα δικα μου Μα αυτα τα ματια οπου σταθω και οπου βρεθω Τα εχω πισω μου και μεσα και μπροστα μου Click για ανάπτυξη... νομιζω τα "τα" και τα "μου" δεν παιζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.631 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 18:31 Ο Scandal έγραψε: #16 15-07-05 18:31 Αρχική Δημοσίευση από gilie : νομιζω τα "τα" και τα "μου" δεν παιζουν Click για ανάπτυξη... Ναι, καλύτερα να μην υπολογίζονται, γιατί έτσι, όλα τα τραγούδια έχουν άρθρα, αντωνυμίες κτλ, άρα να υπολογίζονται μόνο οι ''κανονικές''΄λέξεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 18:37 Η Resident Evil: #17 15-07-05 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Petros : Μου έλειψες και πήρα να στο πω, δεν έπαψα ποτέ να σ' αγαπώ. Μου έλειψες και θέλω, να το ξέρεις, δεν έπαψες ποτέ-ποτέ να μ'ενδιαφέρεις... Click για ανάπτυξη... (συνεχίζω από αυτό αν δεν κάνω λάθος κι ας είναι συνέχεια από "μου" κτλ!) Δενθέλω να ξέρεις πως για σενα είμαι σκόνη είμαι χώμα Δεν θέλω να ξέρεις πως για σένα υπάρχω ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 19:09 Η Vkey έγραψε: #18 15-07-05 19:09 Θα'θελα να'μουν σαν εσένα ιστιοφόρο με τα πανιά του ανοιγμένα αυτούς που με οδηγούν στην καταιγίδα σε κάθε αμμουδιά να τους χαρίζω μια πατρίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 21:24 Η bunny217 έγραψε: #19 15-07-05 21:24 ναι δεν παίζουν τα άρθρα και γενικα μου που κτλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2005 στις 08:14 Η gilie έγραψε: #20 16-07-05 08:14 ομορφη και παραξενη πατριδα οσαν αυτη που λαχε δεν ειδα ωωωωωωω κανει να πιασει ψαρια πιανει φτερωτα... (τα ωωωω δεν παιζουν ... το λατρευω αυτο το κομματι, ξερετε για ποια πατριδα μηλαει?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη 1 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda charmander Nikos 7 LeoDel Mhtrogoal CiNeFiL Αγάπη_Πλατωνική harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σ'άγαπω, σ'αγαπώ γιατί είσαι ωραία Σ'αγαπώ γιατί είσαι εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 15:30 Η Κακή Επιρροή: #10 15-07-05 15:30 Έχει πανσέληνο απόψε κι είναι ωραία είναι αλλιώτικη η σιώπη χωρίς παρέα. Δεν νοιώθω θλίψη, μα μου΄χει λείψει το κοριτσακι αυτό που αγάπησες τυχαία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Porcelain Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Porcelain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 173 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 15:33 Ο Porcelain: #11 15-07-05 15:33 Γράψαμε τραγούδια που μιλούσαν για τη θλίψη των άρρωστων, δυσάρεστων και μάταιων δεσμών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 17:19 Η gilie έγραψε: #12 15-07-05 17:19 τα τραγουδια λενε παντα την αληθεια οτι ψεμα στην ζωη μου και να πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 18:12 Ο Dark_kronos: #13 15-07-05 18:12 Μου λες τα ματια σου να μην τα αγαπω Και να μην παψω να πιστευω στα δικα μου Μα αυτα τα ματια οπου σταθω και οπου βρεθω Τα εχω πισω μου και μεσα και μπροστα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.631 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 18:21 Ο Scandal έγραψε: #14 15-07-05 18:21 Μου έλειψες και πήρα να στο πω, δεν έπαψα ποτέ να σ' αγαπώ. Μου έλειψες και θέλω, να το ξέρεις, δεν έπαψες ποτέ-ποτέ να μ'ενδιαφέρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 18:24 Η gilie έγραψε: #15 15-07-05 18:24 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos : Μου λες τα ματια σου να μην τα αγαπω Και να μην παψω να πιστευω στα δικα μου Μα αυτα τα ματια οπου σταθω και οπου βρεθω Τα εχω πισω μου και μεσα και μπροστα μου Click για ανάπτυξη... νομιζω τα "τα" και τα "μου" δεν παιζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.631 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 18:31 Ο Scandal έγραψε: #16 15-07-05 18:31 Αρχική Δημοσίευση από gilie : νομιζω τα "τα" και τα "μου" δεν παιζουν Click για ανάπτυξη... Ναι, καλύτερα να μην υπολογίζονται, γιατί έτσι, όλα τα τραγούδια έχουν άρθρα, αντωνυμίες κτλ, άρα να υπολογίζονται μόνο οι ''κανονικές''΄λέξεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 18:37 Η Resident Evil: #17 15-07-05 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Petros : Μου έλειψες και πήρα να στο πω, δεν έπαψα ποτέ να σ' αγαπώ. Μου έλειψες και θέλω, να το ξέρεις, δεν έπαψες ποτέ-ποτέ να μ'ενδιαφέρεις... Click για ανάπτυξη... (συνεχίζω από αυτό αν δεν κάνω λάθος κι ας είναι συνέχεια από "μου" κτλ!) Δενθέλω να ξέρεις πως για σενα είμαι σκόνη είμαι χώμα Δεν θέλω να ξέρεις πως για σένα υπάρχω ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 19:09 Η Vkey έγραψε: #18 15-07-05 19:09 Θα'θελα να'μουν σαν εσένα ιστιοφόρο με τα πανιά του ανοιγμένα αυτούς που με οδηγούν στην καταιγίδα σε κάθε αμμουδιά να τους χαρίζω μια πατρίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 21:24 Η bunny217 έγραψε: #19 15-07-05 21:24 ναι δεν παίζουν τα άρθρα και γενικα μου που κτλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2005 στις 08:14 Η gilie έγραψε: #20 16-07-05 08:14 ομορφη και παραξενη πατριδα οσαν αυτη που λαχε δεν ειδα ωωωωωωω κανει να πιασει ψαρια πιανει φτερωτα... (τα ωωωω δεν παιζουν ... το λατρευω αυτο το κομματι, ξερετε για ποια πατριδα μηλαει?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη 1 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda charmander Nikos 7 LeoDel Mhtrogoal CiNeFiL Αγάπη_Πλατωνική harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχει πανσέληνο απόψε κι είναι ωραία είναι αλλιώτικη η σιώπη χωρίς παρέα. Δεν νοιώθω θλίψη, μα μου΄χει λείψει το κοριτσακι αυτό που αγάπησες τυχαία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Porcelain Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Porcelain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 173 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 15:33 Ο Porcelain: #11 15-07-05 15:33 Γράψαμε τραγούδια που μιλούσαν για τη θλίψη των άρρωστων, δυσάρεστων και μάταιων δεσμών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 17:19 Η gilie έγραψε: #12 15-07-05 17:19 τα τραγουδια λενε παντα την αληθεια οτι ψεμα στην ζωη μου και να πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 18:12 Ο Dark_kronos: #13 15-07-05 18:12 Μου λες τα ματια σου να μην τα αγαπω Και να μην παψω να πιστευω στα δικα μου Μα αυτα τα ματια οπου σταθω και οπου βρεθω Τα εχω πισω μου και μεσα και μπροστα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.631 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 18:21 Ο Scandal έγραψε: #14 15-07-05 18:21 Μου έλειψες και πήρα να στο πω, δεν έπαψα ποτέ να σ' αγαπώ. Μου έλειψες και θέλω, να το ξέρεις, δεν έπαψες ποτέ-ποτέ να μ'ενδιαφέρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 18:24 Η gilie έγραψε: #15 15-07-05 18:24 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos : Μου λες τα ματια σου να μην τα αγαπω Και να μην παψω να πιστευω στα δικα μου Μα αυτα τα ματια οπου σταθω και οπου βρεθω Τα εχω πισω μου και μεσα και μπροστα μου Click για ανάπτυξη... νομιζω τα "τα" και τα "μου" δεν παιζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.631 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 18:31 Ο Scandal έγραψε: #16 15-07-05 18:31 Αρχική Δημοσίευση από gilie : νομιζω τα "τα" και τα "μου" δεν παιζουν Click για ανάπτυξη... Ναι, καλύτερα να μην υπολογίζονται, γιατί έτσι, όλα τα τραγούδια έχουν άρθρα, αντωνυμίες κτλ, άρα να υπολογίζονται μόνο οι ''κανονικές''΄λέξεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 18:37 Η Resident Evil: #17 15-07-05 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Petros : Μου έλειψες και πήρα να στο πω, δεν έπαψα ποτέ να σ' αγαπώ. Μου έλειψες και θέλω, να το ξέρεις, δεν έπαψες ποτέ-ποτέ να μ'ενδιαφέρεις... Click για ανάπτυξη... (συνεχίζω από αυτό αν δεν κάνω λάθος κι ας είναι συνέχεια από "μου" κτλ!) Δενθέλω να ξέρεις πως για σενα είμαι σκόνη είμαι χώμα Δεν θέλω να ξέρεις πως για σένα υπάρχω ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 19:09 Η Vkey έγραψε: #18 15-07-05 19:09 Θα'θελα να'μουν σαν εσένα ιστιοφόρο με τα πανιά του ανοιγμένα αυτούς που με οδηγούν στην καταιγίδα σε κάθε αμμουδιά να τους χαρίζω μια πατρίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 21:24 Η bunny217 έγραψε: #19 15-07-05 21:24 ναι δεν παίζουν τα άρθρα και γενικα μου που κτλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2005 στις 08:14 Η gilie έγραψε: #20 16-07-05 08:14 ομορφη και παραξενη πατριδα οσαν αυτη που λαχε δεν ειδα ωωωωωωω κανει να πιασει ψαρια πιανει φτερωτα... (τα ωωωω δεν παιζουν ... το λατρευω αυτο το κομματι, ξερετε για ποια πατριδα μηλαει?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη 1 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda charmander Nikos 7 LeoDel Mhtrogoal CiNeFiL Αγάπη_Πλατωνική harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γράψαμε τραγούδια που μιλούσαν για τη θλίψη των άρρωστων, δυσάρεστων και μάταιων δεσμών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 17:19 Η gilie έγραψε: #12 15-07-05 17:19 τα τραγουδια λενε παντα την αληθεια οτι ψεμα στην ζωη μου και να πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 18:12 Ο Dark_kronos: #13 15-07-05 18:12 Μου λες τα ματια σου να μην τα αγαπω Και να μην παψω να πιστευω στα δικα μου Μα αυτα τα ματια οπου σταθω και οπου βρεθω Τα εχω πισω μου και μεσα και μπροστα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.631 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 18:21 Ο Scandal έγραψε: #14 15-07-05 18:21 Μου έλειψες και πήρα να στο πω, δεν έπαψα ποτέ να σ' αγαπώ. Μου έλειψες και θέλω, να το ξέρεις, δεν έπαψες ποτέ-ποτέ να μ'ενδιαφέρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 18:24 Η gilie έγραψε: #15 15-07-05 18:24 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos : Μου λες τα ματια σου να μην τα αγαπω Και να μην παψω να πιστευω στα δικα μου Μα αυτα τα ματια οπου σταθω και οπου βρεθω Τα εχω πισω μου και μεσα και μπροστα μου Click για ανάπτυξη... νομιζω τα "τα" και τα "μου" δεν παιζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.631 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 18:31 Ο Scandal έγραψε: #16 15-07-05 18:31 Αρχική Δημοσίευση από gilie : νομιζω τα "τα" και τα "μου" δεν παιζουν Click για ανάπτυξη... Ναι, καλύτερα να μην υπολογίζονται, γιατί έτσι, όλα τα τραγούδια έχουν άρθρα, αντωνυμίες κτλ, άρα να υπολογίζονται μόνο οι ''κανονικές''΄λέξεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 18:37 Η Resident Evil: #17 15-07-05 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Petros : Μου έλειψες και πήρα να στο πω, δεν έπαψα ποτέ να σ' αγαπώ. Μου έλειψες και θέλω, να το ξέρεις, δεν έπαψες ποτέ-ποτέ να μ'ενδιαφέρεις... Click για ανάπτυξη... (συνεχίζω από αυτό αν δεν κάνω λάθος κι ας είναι συνέχεια από "μου" κτλ!) Δενθέλω να ξέρεις πως για σενα είμαι σκόνη είμαι χώμα Δεν θέλω να ξέρεις πως για σένα υπάρχω ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 19:09 Η Vkey έγραψε: #18 15-07-05 19:09 Θα'θελα να'μουν σαν εσένα ιστιοφόρο με τα πανιά του ανοιγμένα αυτούς που με οδηγούν στην καταιγίδα σε κάθε αμμουδιά να τους χαρίζω μια πατρίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 21:24 Η bunny217 έγραψε: #19 15-07-05 21:24 ναι δεν παίζουν τα άρθρα και γενικα μου που κτλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2005 στις 08:14 Η gilie έγραψε: #20 16-07-05 08:14 ομορφη και παραξενη πατριδα οσαν αυτη που λαχε δεν ειδα ωωωωωωω κανει να πιασει ψαρια πιανει φτερωτα... (τα ωωωω δεν παιζουν ... το λατρευω αυτο το κομματι, ξερετε για ποια πατριδα μηλαει?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη 1 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda charmander Nikos 7 LeoDel Mhtrogoal CiNeFiL Αγάπη_Πλατωνική harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τα τραγουδια λενε παντα την αληθεια οτι ψεμα στην ζωη μου και να πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 18:12 Ο Dark_kronos: #13 15-07-05 18:12 Μου λες τα ματια σου να μην τα αγαπω Και να μην παψω να πιστευω στα δικα μου Μα αυτα τα ματια οπου σταθω και οπου βρεθω Τα εχω πισω μου και μεσα και μπροστα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.631 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 18:21 Ο Scandal έγραψε: #14 15-07-05 18:21 Μου έλειψες και πήρα να στο πω, δεν έπαψα ποτέ να σ' αγαπώ. Μου έλειψες και θέλω, να το ξέρεις, δεν έπαψες ποτέ-ποτέ να μ'ενδιαφέρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 18:24 Η gilie έγραψε: #15 15-07-05 18:24 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos : Μου λες τα ματια σου να μην τα αγαπω Και να μην παψω να πιστευω στα δικα μου Μα αυτα τα ματια οπου σταθω και οπου βρεθω Τα εχω πισω μου και μεσα και μπροστα μου Click για ανάπτυξη... νομιζω τα "τα" και τα "μου" δεν παιζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.631 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 18:31 Ο Scandal έγραψε: #16 15-07-05 18:31 Αρχική Δημοσίευση από gilie : νομιζω τα "τα" και τα "μου" δεν παιζουν Click για ανάπτυξη... Ναι, καλύτερα να μην υπολογίζονται, γιατί έτσι, όλα τα τραγούδια έχουν άρθρα, αντωνυμίες κτλ, άρα να υπολογίζονται μόνο οι ''κανονικές''΄λέξεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 18:37 Η Resident Evil: #17 15-07-05 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Petros : Μου έλειψες και πήρα να στο πω, δεν έπαψα ποτέ να σ' αγαπώ. Μου έλειψες και θέλω, να το ξέρεις, δεν έπαψες ποτέ-ποτέ να μ'ενδιαφέρεις... Click για ανάπτυξη... (συνεχίζω από αυτό αν δεν κάνω λάθος κι ας είναι συνέχεια από "μου" κτλ!) Δενθέλω να ξέρεις πως για σενα είμαι σκόνη είμαι χώμα Δεν θέλω να ξέρεις πως για σένα υπάρχω ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 19:09 Η Vkey έγραψε: #18 15-07-05 19:09 Θα'θελα να'μουν σαν εσένα ιστιοφόρο με τα πανιά του ανοιγμένα αυτούς που με οδηγούν στην καταιγίδα σε κάθε αμμουδιά να τους χαρίζω μια πατρίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 21:24 Η bunny217 έγραψε: #19 15-07-05 21:24 ναι δεν παίζουν τα άρθρα και γενικα μου που κτλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2005 στις 08:14 Η gilie έγραψε: #20 16-07-05 08:14 ομορφη και παραξενη πατριδα οσαν αυτη που λαχε δεν ειδα ωωωωωωω κανει να πιασει ψαρια πιανει φτερωτα... (τα ωωωω δεν παιζουν ... το λατρευω αυτο το κομματι, ξερετε για ποια πατριδα μηλαει?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη 1 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda charmander Nikos 7 LeoDel Mhtrogoal CiNeFiL Αγάπη_Πλατωνική harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μου λες τα ματια σου να μην τα αγαπω Και να μην παψω να πιστευω στα δικα μου Μα αυτα τα ματια οπου σταθω και οπου βρεθω Τα εχω πισω μου και μεσα και μπροστα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.631 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 18:21 Ο Scandal έγραψε: #14 15-07-05 18:21 Μου έλειψες και πήρα να στο πω, δεν έπαψα ποτέ να σ' αγαπώ. Μου έλειψες και θέλω, να το ξέρεις, δεν έπαψες ποτέ-ποτέ να μ'ενδιαφέρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 18:24 Η gilie έγραψε: #15 15-07-05 18:24 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos : Μου λες τα ματια σου να μην τα αγαπω Και να μην παψω να πιστευω στα δικα μου Μα αυτα τα ματια οπου σταθω και οπου βρεθω Τα εχω πισω μου και μεσα και μπροστα μου Click για ανάπτυξη... νομιζω τα "τα" και τα "μου" δεν παιζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.631 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 18:31 Ο Scandal έγραψε: #16 15-07-05 18:31 Αρχική Δημοσίευση από gilie : νομιζω τα "τα" και τα "μου" δεν παιζουν Click για ανάπτυξη... Ναι, καλύτερα να μην υπολογίζονται, γιατί έτσι, όλα τα τραγούδια έχουν άρθρα, αντωνυμίες κτλ, άρα να υπολογίζονται μόνο οι ''κανονικές''΄λέξεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 18:37 Η Resident Evil: #17 15-07-05 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Petros : Μου έλειψες και πήρα να στο πω, δεν έπαψα ποτέ να σ' αγαπώ. Μου έλειψες και θέλω, να το ξέρεις, δεν έπαψες ποτέ-ποτέ να μ'ενδιαφέρεις... Click για ανάπτυξη... (συνεχίζω από αυτό αν δεν κάνω λάθος κι ας είναι συνέχεια από "μου" κτλ!) Δενθέλω να ξέρεις πως για σενα είμαι σκόνη είμαι χώμα Δεν θέλω να ξέρεις πως για σένα υπάρχω ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 19:09 Η Vkey έγραψε: #18 15-07-05 19:09 Θα'θελα να'μουν σαν εσένα ιστιοφόρο με τα πανιά του ανοιγμένα αυτούς που με οδηγούν στην καταιγίδα σε κάθε αμμουδιά να τους χαρίζω μια πατρίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 21:24 Η bunny217 έγραψε: #19 15-07-05 21:24 ναι δεν παίζουν τα άρθρα και γενικα μου που κτλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2005 στις 08:14 Η gilie έγραψε: #20 16-07-05 08:14 ομορφη και παραξενη πατριδα οσαν αυτη που λαχε δεν ειδα ωωωωωωω κανει να πιασει ψαρια πιανει φτερωτα... (τα ωωωω δεν παιζουν ... το λατρευω αυτο το κομματι, ξερετε για ποια πατριδα μηλαει?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη 1 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda charmander Nikos 7 LeoDel Mhtrogoal CiNeFiL Αγάπη_Πλατωνική harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μου έλειψες και πήρα να στο πω, δεν έπαψα ποτέ να σ' αγαπώ. Μου έλειψες και θέλω, να το ξέρεις, δεν έπαψες ποτέ-ποτέ να μ'ενδιαφέρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 18:24 Η gilie έγραψε: #15 15-07-05 18:24 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos : Μου λες τα ματια σου να μην τα αγαπω Και να μην παψω να πιστευω στα δικα μου Μα αυτα τα ματια οπου σταθω και οπου βρεθω Τα εχω πισω μου και μεσα και μπροστα μου Click για ανάπτυξη... νομιζω τα "τα" και τα "μου" δεν παιζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.631 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 18:31 Ο Scandal έγραψε: #16 15-07-05 18:31 Αρχική Δημοσίευση από gilie : νομιζω τα "τα" και τα "μου" δεν παιζουν Click για ανάπτυξη... Ναι, καλύτερα να μην υπολογίζονται, γιατί έτσι, όλα τα τραγούδια έχουν άρθρα, αντωνυμίες κτλ, άρα να υπολογίζονται μόνο οι ''κανονικές''΄λέξεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 18:37 Η Resident Evil: #17 15-07-05 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Petros : Μου έλειψες και πήρα να στο πω, δεν έπαψα ποτέ να σ' αγαπώ. Μου έλειψες και θέλω, να το ξέρεις, δεν έπαψες ποτέ-ποτέ να μ'ενδιαφέρεις... Click για ανάπτυξη... (συνεχίζω από αυτό αν δεν κάνω λάθος κι ας είναι συνέχεια από "μου" κτλ!) Δενθέλω να ξέρεις πως για σενα είμαι σκόνη είμαι χώμα Δεν θέλω να ξέρεις πως για σένα υπάρχω ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 19:09 Η Vkey έγραψε: #18 15-07-05 19:09 Θα'θελα να'μουν σαν εσένα ιστιοφόρο με τα πανιά του ανοιγμένα αυτούς που με οδηγούν στην καταιγίδα σε κάθε αμμουδιά να τους χαρίζω μια πατρίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 21:24 Η bunny217 έγραψε: #19 15-07-05 21:24 ναι δεν παίζουν τα άρθρα και γενικα μου που κτλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2005 στις 08:14 Η gilie έγραψε: #20 16-07-05 08:14 ομορφη και παραξενη πατριδα οσαν αυτη που λαχε δεν ειδα ωωωωωωω κανει να πιασει ψαρια πιανει φτερωτα... (τα ωωωω δεν παιζουν ... το λατρευω αυτο το κομματι, ξερετε για ποια πατριδα μηλαει?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη 1 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda charmander Nikos 7 LeoDel Mhtrogoal CiNeFiL Αγάπη_Πλατωνική harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos : Μου λες τα ματια σου να μην τα αγαπω Και να μην παψω να πιστευω στα δικα μου Μα αυτα τα ματια οπου σταθω και οπου βρεθω Τα εχω πισω μου και μεσα και μπροστα μου Click για ανάπτυξη... νομιζω τα "τα" και τα "μου" δεν παιζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.631 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 18:31 Ο Scandal έγραψε: #16 15-07-05 18:31 Αρχική Δημοσίευση από gilie : νομιζω τα "τα" και τα "μου" δεν παιζουν Click για ανάπτυξη... Ναι, καλύτερα να μην υπολογίζονται, γιατί έτσι, όλα τα τραγούδια έχουν άρθρα, αντωνυμίες κτλ, άρα να υπολογίζονται μόνο οι ''κανονικές''΄λέξεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 18:37 Η Resident Evil: #17 15-07-05 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Petros : Μου έλειψες και πήρα να στο πω, δεν έπαψα ποτέ να σ' αγαπώ. Μου έλειψες και θέλω, να το ξέρεις, δεν έπαψες ποτέ-ποτέ να μ'ενδιαφέρεις... Click για ανάπτυξη... (συνεχίζω από αυτό αν δεν κάνω λάθος κι ας είναι συνέχεια από "μου" κτλ!) Δενθέλω να ξέρεις πως για σενα είμαι σκόνη είμαι χώμα Δεν θέλω να ξέρεις πως για σένα υπάρχω ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 19:09 Η Vkey έγραψε: #18 15-07-05 19:09 Θα'θελα να'μουν σαν εσένα ιστιοφόρο με τα πανιά του ανοιγμένα αυτούς που με οδηγούν στην καταιγίδα σε κάθε αμμουδιά να τους χαρίζω μια πατρίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 21:24 Η bunny217 έγραψε: #19 15-07-05 21:24 ναι δεν παίζουν τα άρθρα και γενικα μου που κτλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2005 στις 08:14 Η gilie έγραψε: #20 16-07-05 08:14 ομορφη και παραξενη πατριδα οσαν αυτη που λαχε δεν ειδα ωωωωωωω κανει να πιασει ψαρια πιανει φτερωτα... (τα ωωωω δεν παιζουν ... το λατρευω αυτο το κομματι, ξερετε για ποια πατριδα μηλαει?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη 1 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda charmander Nikos 7 LeoDel Mhtrogoal CiNeFiL Αγάπη_Πλατωνική harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από gilie : νομιζω τα "τα" και τα "μου" δεν παιζουν Click για ανάπτυξη... Ναι, καλύτερα να μην υπολογίζονται, γιατί έτσι, όλα τα τραγούδια έχουν άρθρα, αντωνυμίες κτλ, άρα να υπολογίζονται μόνο οι ''κανονικές''΄λέξεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 18:37 Η Resident Evil: #17 15-07-05 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Petros : Μου έλειψες και πήρα να στο πω, δεν έπαψα ποτέ να σ' αγαπώ. Μου έλειψες και θέλω, να το ξέρεις, δεν έπαψες ποτέ-ποτέ να μ'ενδιαφέρεις... Click για ανάπτυξη... (συνεχίζω από αυτό αν δεν κάνω λάθος κι ας είναι συνέχεια από "μου" κτλ!) Δενθέλω να ξέρεις πως για σενα είμαι σκόνη είμαι χώμα Δεν θέλω να ξέρεις πως για σένα υπάρχω ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 19:09 Η Vkey έγραψε: #18 15-07-05 19:09 Θα'θελα να'μουν σαν εσένα ιστιοφόρο με τα πανιά του ανοιγμένα αυτούς που με οδηγούν στην καταιγίδα σε κάθε αμμουδιά να τους χαρίζω μια πατρίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 21:24 Η bunny217 έγραψε: #19 15-07-05 21:24 ναι δεν παίζουν τα άρθρα και γενικα μου που κτλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2005 στις 08:14 Η gilie έγραψε: #20 16-07-05 08:14 ομορφη και παραξενη πατριδα οσαν αυτη που λαχε δεν ειδα ωωωωωωω κανει να πιασει ψαρια πιανει φτερωτα... (τα ωωωω δεν παιζουν ... το λατρευω αυτο το κομματι, ξερετε για ποια πατριδα μηλαει?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη 1 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda charmander Nikos 7 LeoDel Mhtrogoal CiNeFiL Αγάπη_Πλατωνική harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Petros : Μου έλειψες και πήρα να στο πω, δεν έπαψα ποτέ να σ' αγαπώ. Μου έλειψες και θέλω, να το ξέρεις, δεν έπαψες ποτέ-ποτέ να μ'ενδιαφέρεις... Click για ανάπτυξη... (συνεχίζω από αυτό αν δεν κάνω λάθος κι ας είναι συνέχεια από "μου" κτλ!) Δενθέλω να ξέρεις πως για σενα είμαι σκόνη είμαι χώμα Δεν θέλω να ξέρεις πως για σένα υπάρχω ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 19:09 Η Vkey έγραψε: #18 15-07-05 19:09 Θα'θελα να'μουν σαν εσένα ιστιοφόρο με τα πανιά του ανοιγμένα αυτούς που με οδηγούν στην καταιγίδα σε κάθε αμμουδιά να τους χαρίζω μια πατρίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 21:24 Η bunny217 έγραψε: #19 15-07-05 21:24 ναι δεν παίζουν τα άρθρα και γενικα μου που κτλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2005 στις 08:14 Η gilie έγραψε: #20 16-07-05 08:14 ομορφη και παραξενη πατριδα οσαν αυτη που λαχε δεν ειδα ωωωωωωω κανει να πιασει ψαρια πιανει φτερωτα... (τα ωωωω δεν παιζουν ... το λατρευω αυτο το κομματι, ξερετε για ποια πατριδα μηλαει?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη 1 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda charmander Nikos 7 LeoDel Mhtrogoal CiNeFiL Αγάπη_Πλατωνική harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θα'θελα να'μουν σαν εσένα ιστιοφόρο με τα πανιά του ανοιγμένα αυτούς που με οδηγούν στην καταιγίδα σε κάθε αμμουδιά να τους χαρίζω μια πατρίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2005 στις 21:24 Η bunny217 έγραψε: #19 15-07-05 21:24 ναι δεν παίζουν τα άρθρα και γενικα μου που κτλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2005 στις 08:14 Η gilie έγραψε: #20 16-07-05 08:14 ομορφη και παραξενη πατριδα οσαν αυτη που λαχε δεν ειδα ωωωωωωω κανει να πιασει ψαρια πιανει φτερωτα... (τα ωωωω δεν παιζουν ... το λατρευω αυτο το κομματι, ξερετε για ποια πατριδα μηλαει?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη 1 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
ναι δεν παίζουν τα άρθρα και γενικα μου που κτλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2005 στις 08:14 Η gilie έγραψε: #20 16-07-05 08:14 ομορφη και παραξενη πατριδα οσαν αυτη που λαχε δεν ειδα ωωωωωωω κανει να πιασει ψαρια πιανει φτερωτα... (τα ωωωω δεν παιζουν ... το λατρευω αυτο το κομματι, ξερετε για ποια πατριδα μηλαει?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ομορφη και παραξενη πατριδα οσαν αυτη που λαχε δεν ειδα ωωωωωωω κανει να πιασει ψαρια πιανει φτερωτα... (τα ωωωω δεν παιζουν ... το λατρευω αυτο το κομματι, ξερετε για ποια πατριδα μηλαει?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.