misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:44 Η misslittledevil: #641 09-09-06 13:44 Βάλε το κόκκινο φουστάνι εκείνο που σε κάνει να μοιάζεις πυρκαγιά Έλα και μη μετράς την ώρα τα νιάτα είναι μπόρα που καίνε σαν φωτιά που καίνε σαν φωτιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:49 Η Maggie έγραψε: #642 09-09-06 13:49 Θα 'μαι πάντα εγώ μες το όπλο σου σφαίρα να σκοτώνεις αυτούς που σκοτώνουν τη μέρα Με τα μαύρα γυαλιά και το άσπρο φουστάνι να κοιτάς μακριά τη φωτιά στο λιμάνι. Ξέρω ένα παιδί που μου λέει πως σε ξέρει ότι είχατε δει ένα τρελό καλοκαίρι στο κομμάτι που λείπει απ' το σπασμένο καθρέφτη, στο λιμάνι φωτιά, τον ήλιο πάλι να πέφτει Κόκκινα σύννεφα στον ουρανό κι εσύ γελάς... !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:07 Η misslittledevil: #643 09-09-06 14:07 Σύννεφα σταχτόμαυρα βαριά αργοκυλάνε τριγύρω στον ορίζοντα και νά ʼξερα πού πάνε Να σού ʼστελνα ένα δάκρυ της ματιάς μου μια στάλα απʼ το αίμα της καρδιά-α-ας μου Κι ύστερα ας πεθάνω ζωή χωρίς αγάπη εγώ τι να την κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:28 Η Maggie έγραψε: #644 09-09-06 14:28 Δε μπορείς να είσαι πάντοτε εσύ Σ'όλους τους κανόνες μια εξαίρεση Οτι κι αν μου κάνεις να το συγχωρώ Ετσι πρέπει, θα γινόταν κάποια στιγμή τον εαυτό μου κι εγώ να σκεφτώ Πάνω απ'όλα εγώ μια φορά κι εγώ Οτι δάνεισα πίσω το ζητώ Φταίει που έζησα στης καρδιάς το γκρίζο Ζωή σε καλωσορίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 11:09 Η misslittledevil: #645 11-09-06 11:09 Είπα να βγω να περπατήσω να σκεφτώ Βραδάκι είναι κι έχει απόψε και φεγγάρι Αν μείνω μέσα πάλι θα σʼ ονειρευτώ Δίπλα στο άδειο το δικό σου μαξιλάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:13 Η Corpse Bride: #646 11-09-06 12:13 Δακρυ που κυλα στο μαξιλαρι μου, ζαλισε με ν'αποκοιμηθω, πως ξαπλωνει στο κρεβατι πλαι μου, γι'αλλη μια φορα να ονειρευτω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:18 Η misslittledevil: #647 11-09-06 12:18 Μείνε μες στα όνειρά μου γίνε φόβος και χαρά μου Μείνε μέσα στη ζωή μου μείνε Στο λαιμό μου αποκοιμήσου, να ονειρευτώ μαζί σου μείνε μέσα στη ζωή μου μείνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:26 Η Corpse Bride: #648 11-09-06 12:26 Οι καλυτερες μερες, ειπες ειναι κοντα μη σε πιανει ο φοβος, θα το νιωσεις ξαφνικα, στην καρδια, στο μυαλο, σ'εχουν για τρελο, κι ολα αυτα θα φανουν λογικα, ονειρα γλυκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:29 Η misslittledevil: #649 11-09-06 12:29 Κι αν με βρεις τα χαράματα εδώ μη με πάρεις για τρελό από νύχτα σε νύχτα τριγυρνώ σαν φεγγάρι που ψάχνει ουρανό Κι αν με βρεις τα χαράματα εδώ πες μου σε παρακαλώ πώς αντέχεις ν' αφήνεις μια καρδιά σαν το φύλλο να τρέμει στο βοριά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:34 Η Corpse Bride: #650 11-09-06 12:34 Τωρα που φευγεις απο μενα και σε χανωΩΩΩΩΩ εεεεεενα σου λεω, μην αλλααααξεις ουρανοοοοο σημαδια αφηνε στα συννεφα επανωωωωωωωω γιιιααααααατι δεν πρεπει να χαθουμε εμεις οι δυοο Δωσε μου λιγακι ουρανο, παρε με μαζι στο πεταγμα σου μαθε με κι εμενα να πετω, να μην εχω αναγκη τα φτερα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:45 Ο DiavolakoS: #651 11-09-06 12:45 Αρχική Δημοσίευση από katerina: Τωρα που φευγεις απο μενα και σε χανωΩΩΩΩΩ εεεεεενα σου λεω, μην αλλααααξεις ουρανοοοοο σημαδια αφηνε στα συννεφα επανωωωωωωωω γιιιααααααατι δεν πρεπει να χαθουμε εμεις οι δυοο Δωσε μου λιγακι ουρανο, παρε με μαζι στο πεταγμα σου μαθε με κι εμενα να πετω, να μην εχω αναγκη τα φτερα σου. Click για ανάπτυξη... εισαι στη ζωη μου ουρανος φεγγαρι μες τη νυχτα μου και της μοναξιας μου οδηγος στης τρελας τα ταξιδια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:45 Η misslittledevil: #652 11-09-06 12:45 Δε φεύγω θα μείνω όλη νύχτα στην πόρτα σου θα μείνω όλη νύχτα στα σκαλιά τʼ αστέρια θα πάρω αγκαλιά θα λέω τʼ όνομά σου σιγά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Σεπτεμβρίου 2006 Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:18 Η Maggie έγραψε: #653 11-09-06 23:18 Νύχτα μαγεμένη και είσαι πλάι μου. Ήλιε φώτιζε μου το φεγγάρι μου. Κάτι έχω πάθει, ο καιρός αγκάθι, ήλιε φώτιζέ μου το φεγγάρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 10:26 Η misslittledevil: #654 12-09-06 10:26 Μη μου μιλάς, η αγάπη τέλειωσε σαν φεγγάρι έλιωσε κι έπεσε στο χώμα Μη μου μιλάς, με δυο μάτια θάλασσες την καρδιά μου χάλασες, μα χτυπάει ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:33 Η Maggie έγραψε: #655 12-09-06 13:33 Και μέσα υπάρχουν τα σκαλιά που οδηγούν σ' ένα υπόγειο με τραγούδια χαλασμένα όσα οι άνθρωποι βαριούνται και ξεχνούν μετά τη χρήση τα φορτώνουνε σε σένα Μου λες τα μάτια σου να μη τα αγαπώ και να μη πάψω να πιστεύω στα δικά μου μα αυτά τα μάτια όπου χαθώ κι όπου βρεθώ τα έχω πίσω μου και μέσα και μπροστά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:14 Η misslittledevil: #656 12-09-06 14:14 Κάθε που πνίγομαι σκυφτός στα τρύπια όνειρά μου πιστεύω σαν ηθοποιός πως βρίσκεσαι κοντά μου Να με θυμηθείς, να με θυμηθείς Δεν φταίω εγώ, μέσα μου θα ζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:05 Η Maggie έγραψε: #657 12-09-06 15:05 Κάθε δειλινό έρχεται το τρένο μόνος στο σταθμό μόνος μου απομένω Έτσι είναι η αγάπη ένα δειλινό, ωχ αμάν-αμάν χρώματα μπορεί κι αλλάζει είναι ουρανός Φέρνεις ένα τραγουδάκι σαν εσπερινός, ωχ αμάν-αμάν σ' άναβα ένα λιβανάκι μύρισε Θεός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:22 Η misslittledevil: #658 12-09-06 18:22 Σαν την παπαρούνα μοιάζεις κι όλο χρώματα αλλάζεις Παπαρούνα που σε σκόρπισε το ψέμα Σαν την παπαρούνα μοιάζεις, χίλια χρώματα αλλάζεις μ' αγαπάς και το φωνάζεις με το βλέμμα με το βλέμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:47 Η Maggie έγραψε: #659 12-09-06 21:47 Να μ' αγαπάς όπου και να 'μαι Κι εσύ κοιτάς ζητάς ρωτάς ύστερα λες ιστορίες παλιές Αγάπη μου την αρχή φοβάμαι αγάπη μου για το τέλος λυπάμαι Κι εσύ μου λες, γνωριμίες πολλές πως ζούσες λες στον παράδεισο ως χτες Να μ' αγαπάς, όπου και να 'μαι Να μ' αγαπάς την ζωή μου φοβάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 22:24 Η AstRoPeLeKi: #660 12-09-06 22:24 Μη ρωτάς το γιατί η αγάπη αυτή έχει τώρα τελειώσει η αγάπη η τόοοοση μια φωτιά δυνατή είναι τώρα σβηστή και ας είχε φουντώσειιιι γιατί μ' έχεις πληγώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Nikos 7 LeoDel Mhtrogoal CiNeFiL Αγάπη_Πλατωνική harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βάλε το κόκκινο φουστάνι εκείνο που σε κάνει να μοιάζεις πυρκαγιά Έλα και μη μετράς την ώρα τα νιάτα είναι μπόρα που καίνε σαν φωτιά που καίνε σαν φωτιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:49 Η Maggie έγραψε: #642 09-09-06 13:49 Θα 'μαι πάντα εγώ μες το όπλο σου σφαίρα να σκοτώνεις αυτούς που σκοτώνουν τη μέρα Με τα μαύρα γυαλιά και το άσπρο φουστάνι να κοιτάς μακριά τη φωτιά στο λιμάνι. Ξέρω ένα παιδί που μου λέει πως σε ξέρει ότι είχατε δει ένα τρελό καλοκαίρι στο κομμάτι που λείπει απ' το σπασμένο καθρέφτη, στο λιμάνι φωτιά, τον ήλιο πάλι να πέφτει Κόκκινα σύννεφα στον ουρανό κι εσύ γελάς... !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:07 Η misslittledevil: #643 09-09-06 14:07 Σύννεφα σταχτόμαυρα βαριά αργοκυλάνε τριγύρω στον ορίζοντα και νά ʼξερα πού πάνε Να σού ʼστελνα ένα δάκρυ της ματιάς μου μια στάλα απʼ το αίμα της καρδιά-α-ας μου Κι ύστερα ας πεθάνω ζωή χωρίς αγάπη εγώ τι να την κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:28 Η Maggie έγραψε: #644 09-09-06 14:28 Δε μπορείς να είσαι πάντοτε εσύ Σ'όλους τους κανόνες μια εξαίρεση Οτι κι αν μου κάνεις να το συγχωρώ Ετσι πρέπει, θα γινόταν κάποια στιγμή τον εαυτό μου κι εγώ να σκεφτώ Πάνω απ'όλα εγώ μια φορά κι εγώ Οτι δάνεισα πίσω το ζητώ Φταίει που έζησα στης καρδιάς το γκρίζο Ζωή σε καλωσορίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 11:09 Η misslittledevil: #645 11-09-06 11:09 Είπα να βγω να περπατήσω να σκεφτώ Βραδάκι είναι κι έχει απόψε και φεγγάρι Αν μείνω μέσα πάλι θα σʼ ονειρευτώ Δίπλα στο άδειο το δικό σου μαξιλάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:13 Η Corpse Bride: #646 11-09-06 12:13 Δακρυ που κυλα στο μαξιλαρι μου, ζαλισε με ν'αποκοιμηθω, πως ξαπλωνει στο κρεβατι πλαι μου, γι'αλλη μια φορα να ονειρευτω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:18 Η misslittledevil: #647 11-09-06 12:18 Μείνε μες στα όνειρά μου γίνε φόβος και χαρά μου Μείνε μέσα στη ζωή μου μείνε Στο λαιμό μου αποκοιμήσου, να ονειρευτώ μαζί σου μείνε μέσα στη ζωή μου μείνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:26 Η Corpse Bride: #648 11-09-06 12:26 Οι καλυτερες μερες, ειπες ειναι κοντα μη σε πιανει ο φοβος, θα το νιωσεις ξαφνικα, στην καρδια, στο μυαλο, σ'εχουν για τρελο, κι ολα αυτα θα φανουν λογικα, ονειρα γλυκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:29 Η misslittledevil: #649 11-09-06 12:29 Κι αν με βρεις τα χαράματα εδώ μη με πάρεις για τρελό από νύχτα σε νύχτα τριγυρνώ σαν φεγγάρι που ψάχνει ουρανό Κι αν με βρεις τα χαράματα εδώ πες μου σε παρακαλώ πώς αντέχεις ν' αφήνεις μια καρδιά σαν το φύλλο να τρέμει στο βοριά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:34 Η Corpse Bride: #650 11-09-06 12:34 Τωρα που φευγεις απο μενα και σε χανωΩΩΩΩΩ εεεεεενα σου λεω, μην αλλααααξεις ουρανοοοοο σημαδια αφηνε στα συννεφα επανωωωωωωωω γιιιααααααατι δεν πρεπει να χαθουμε εμεις οι δυοο Δωσε μου λιγακι ουρανο, παρε με μαζι στο πεταγμα σου μαθε με κι εμενα να πετω, να μην εχω αναγκη τα φτερα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:45 Ο DiavolakoS: #651 11-09-06 12:45 Αρχική Δημοσίευση από katerina: Τωρα που φευγεις απο μενα και σε χανωΩΩΩΩΩ εεεεεενα σου λεω, μην αλλααααξεις ουρανοοοοο σημαδια αφηνε στα συννεφα επανωωωωωωωω γιιιααααααατι δεν πρεπει να χαθουμε εμεις οι δυοο Δωσε μου λιγακι ουρανο, παρε με μαζι στο πεταγμα σου μαθε με κι εμενα να πετω, να μην εχω αναγκη τα φτερα σου. Click για ανάπτυξη... εισαι στη ζωη μου ουρανος φεγγαρι μες τη νυχτα μου και της μοναξιας μου οδηγος στης τρελας τα ταξιδια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:45 Η misslittledevil: #652 11-09-06 12:45 Δε φεύγω θα μείνω όλη νύχτα στην πόρτα σου θα μείνω όλη νύχτα στα σκαλιά τʼ αστέρια θα πάρω αγκαλιά θα λέω τʼ όνομά σου σιγά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Σεπτεμβρίου 2006 Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:18 Η Maggie έγραψε: #653 11-09-06 23:18 Νύχτα μαγεμένη και είσαι πλάι μου. Ήλιε φώτιζε μου το φεγγάρι μου. Κάτι έχω πάθει, ο καιρός αγκάθι, ήλιε φώτιζέ μου το φεγγάρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 10:26 Η misslittledevil: #654 12-09-06 10:26 Μη μου μιλάς, η αγάπη τέλειωσε σαν φεγγάρι έλιωσε κι έπεσε στο χώμα Μη μου μιλάς, με δυο μάτια θάλασσες την καρδιά μου χάλασες, μα χτυπάει ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:33 Η Maggie έγραψε: #655 12-09-06 13:33 Και μέσα υπάρχουν τα σκαλιά που οδηγούν σ' ένα υπόγειο με τραγούδια χαλασμένα όσα οι άνθρωποι βαριούνται και ξεχνούν μετά τη χρήση τα φορτώνουνε σε σένα Μου λες τα μάτια σου να μη τα αγαπώ και να μη πάψω να πιστεύω στα δικά μου μα αυτά τα μάτια όπου χαθώ κι όπου βρεθώ τα έχω πίσω μου και μέσα και μπροστά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:14 Η misslittledevil: #656 12-09-06 14:14 Κάθε που πνίγομαι σκυφτός στα τρύπια όνειρά μου πιστεύω σαν ηθοποιός πως βρίσκεσαι κοντά μου Να με θυμηθείς, να με θυμηθείς Δεν φταίω εγώ, μέσα μου θα ζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:05 Η Maggie έγραψε: #657 12-09-06 15:05 Κάθε δειλινό έρχεται το τρένο μόνος στο σταθμό μόνος μου απομένω Έτσι είναι η αγάπη ένα δειλινό, ωχ αμάν-αμάν χρώματα μπορεί κι αλλάζει είναι ουρανός Φέρνεις ένα τραγουδάκι σαν εσπερινός, ωχ αμάν-αμάν σ' άναβα ένα λιβανάκι μύρισε Θεός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:22 Η misslittledevil: #658 12-09-06 18:22 Σαν την παπαρούνα μοιάζεις κι όλο χρώματα αλλάζεις Παπαρούνα που σε σκόρπισε το ψέμα Σαν την παπαρούνα μοιάζεις, χίλια χρώματα αλλάζεις μ' αγαπάς και το φωνάζεις με το βλέμμα με το βλέμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:47 Η Maggie έγραψε: #659 12-09-06 21:47 Να μ' αγαπάς όπου και να 'μαι Κι εσύ κοιτάς ζητάς ρωτάς ύστερα λες ιστορίες παλιές Αγάπη μου την αρχή φοβάμαι αγάπη μου για το τέλος λυπάμαι Κι εσύ μου λες, γνωριμίες πολλές πως ζούσες λες στον παράδεισο ως χτες Να μ' αγαπάς, όπου και να 'μαι Να μ' αγαπάς την ζωή μου φοβάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 22:24 Η AstRoPeLeKi: #660 12-09-06 22:24 Μη ρωτάς το γιατί η αγάπη αυτή έχει τώρα τελειώσει η αγάπη η τόοοοση μια φωτιά δυνατή είναι τώρα σβηστή και ας είχε φουντώσειιιι γιατί μ' έχεις πληγώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Nikos 7 LeoDel Mhtrogoal CiNeFiL Αγάπη_Πλατωνική harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα 'μαι πάντα εγώ μες το όπλο σου σφαίρα να σκοτώνεις αυτούς που σκοτώνουν τη μέρα Με τα μαύρα γυαλιά και το άσπρο φουστάνι να κοιτάς μακριά τη φωτιά στο λιμάνι. Ξέρω ένα παιδί που μου λέει πως σε ξέρει ότι είχατε δει ένα τρελό καλοκαίρι στο κομμάτι που λείπει απ' το σπασμένο καθρέφτη, στο λιμάνι φωτιά, τον ήλιο πάλι να πέφτει Κόκκινα σύννεφα στον ουρανό κι εσύ γελάς... !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:07 Η misslittledevil: #643 09-09-06 14:07 Σύννεφα σταχτόμαυρα βαριά αργοκυλάνε τριγύρω στον ορίζοντα και νά ʼξερα πού πάνε Να σού ʼστελνα ένα δάκρυ της ματιάς μου μια στάλα απʼ το αίμα της καρδιά-α-ας μου Κι ύστερα ας πεθάνω ζωή χωρίς αγάπη εγώ τι να την κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:28 Η Maggie έγραψε: #644 09-09-06 14:28 Δε μπορείς να είσαι πάντοτε εσύ Σ'όλους τους κανόνες μια εξαίρεση Οτι κι αν μου κάνεις να το συγχωρώ Ετσι πρέπει, θα γινόταν κάποια στιγμή τον εαυτό μου κι εγώ να σκεφτώ Πάνω απ'όλα εγώ μια φορά κι εγώ Οτι δάνεισα πίσω το ζητώ Φταίει που έζησα στης καρδιάς το γκρίζο Ζωή σε καλωσορίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 11:09 Η misslittledevil: #645 11-09-06 11:09 Είπα να βγω να περπατήσω να σκεφτώ Βραδάκι είναι κι έχει απόψε και φεγγάρι Αν μείνω μέσα πάλι θα σʼ ονειρευτώ Δίπλα στο άδειο το δικό σου μαξιλάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:13 Η Corpse Bride: #646 11-09-06 12:13 Δακρυ που κυλα στο μαξιλαρι μου, ζαλισε με ν'αποκοιμηθω, πως ξαπλωνει στο κρεβατι πλαι μου, γι'αλλη μια φορα να ονειρευτω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:18 Η misslittledevil: #647 11-09-06 12:18 Μείνε μες στα όνειρά μου γίνε φόβος και χαρά μου Μείνε μέσα στη ζωή μου μείνε Στο λαιμό μου αποκοιμήσου, να ονειρευτώ μαζί σου μείνε μέσα στη ζωή μου μείνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:26 Η Corpse Bride: #648 11-09-06 12:26 Οι καλυτερες μερες, ειπες ειναι κοντα μη σε πιανει ο φοβος, θα το νιωσεις ξαφνικα, στην καρδια, στο μυαλο, σ'εχουν για τρελο, κι ολα αυτα θα φανουν λογικα, ονειρα γλυκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:29 Η misslittledevil: #649 11-09-06 12:29 Κι αν με βρεις τα χαράματα εδώ μη με πάρεις για τρελό από νύχτα σε νύχτα τριγυρνώ σαν φεγγάρι που ψάχνει ουρανό Κι αν με βρεις τα χαράματα εδώ πες μου σε παρακαλώ πώς αντέχεις ν' αφήνεις μια καρδιά σαν το φύλλο να τρέμει στο βοριά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:34 Η Corpse Bride: #650 11-09-06 12:34 Τωρα που φευγεις απο μενα και σε χανωΩΩΩΩΩ εεεεεενα σου λεω, μην αλλααααξεις ουρανοοοοο σημαδια αφηνε στα συννεφα επανωωωωωωωω γιιιααααααατι δεν πρεπει να χαθουμε εμεις οι δυοο Δωσε μου λιγακι ουρανο, παρε με μαζι στο πεταγμα σου μαθε με κι εμενα να πετω, να μην εχω αναγκη τα φτερα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:45 Ο DiavolakoS: #651 11-09-06 12:45 Αρχική Δημοσίευση από katerina: Τωρα που φευγεις απο μενα και σε χανωΩΩΩΩΩ εεεεεενα σου λεω, μην αλλααααξεις ουρανοοοοο σημαδια αφηνε στα συννεφα επανωωωωωωωω γιιιααααααατι δεν πρεπει να χαθουμε εμεις οι δυοο Δωσε μου λιγακι ουρανο, παρε με μαζι στο πεταγμα σου μαθε με κι εμενα να πετω, να μην εχω αναγκη τα φτερα σου. Click για ανάπτυξη... εισαι στη ζωη μου ουρανος φεγγαρι μες τη νυχτα μου και της μοναξιας μου οδηγος στης τρελας τα ταξιδια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:45 Η misslittledevil: #652 11-09-06 12:45 Δε φεύγω θα μείνω όλη νύχτα στην πόρτα σου θα μείνω όλη νύχτα στα σκαλιά τʼ αστέρια θα πάρω αγκαλιά θα λέω τʼ όνομά σου σιγά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Σεπτεμβρίου 2006 Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:18 Η Maggie έγραψε: #653 11-09-06 23:18 Νύχτα μαγεμένη και είσαι πλάι μου. Ήλιε φώτιζε μου το φεγγάρι μου. Κάτι έχω πάθει, ο καιρός αγκάθι, ήλιε φώτιζέ μου το φεγγάρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 10:26 Η misslittledevil: #654 12-09-06 10:26 Μη μου μιλάς, η αγάπη τέλειωσε σαν φεγγάρι έλιωσε κι έπεσε στο χώμα Μη μου μιλάς, με δυο μάτια θάλασσες την καρδιά μου χάλασες, μα χτυπάει ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:33 Η Maggie έγραψε: #655 12-09-06 13:33 Και μέσα υπάρχουν τα σκαλιά που οδηγούν σ' ένα υπόγειο με τραγούδια χαλασμένα όσα οι άνθρωποι βαριούνται και ξεχνούν μετά τη χρήση τα φορτώνουνε σε σένα Μου λες τα μάτια σου να μη τα αγαπώ και να μη πάψω να πιστεύω στα δικά μου μα αυτά τα μάτια όπου χαθώ κι όπου βρεθώ τα έχω πίσω μου και μέσα και μπροστά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:14 Η misslittledevil: #656 12-09-06 14:14 Κάθε που πνίγομαι σκυφτός στα τρύπια όνειρά μου πιστεύω σαν ηθοποιός πως βρίσκεσαι κοντά μου Να με θυμηθείς, να με θυμηθείς Δεν φταίω εγώ, μέσα μου θα ζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:05 Η Maggie έγραψε: #657 12-09-06 15:05 Κάθε δειλινό έρχεται το τρένο μόνος στο σταθμό μόνος μου απομένω Έτσι είναι η αγάπη ένα δειλινό, ωχ αμάν-αμάν χρώματα μπορεί κι αλλάζει είναι ουρανός Φέρνεις ένα τραγουδάκι σαν εσπερινός, ωχ αμάν-αμάν σ' άναβα ένα λιβανάκι μύρισε Θεός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:22 Η misslittledevil: #658 12-09-06 18:22 Σαν την παπαρούνα μοιάζεις κι όλο χρώματα αλλάζεις Παπαρούνα που σε σκόρπισε το ψέμα Σαν την παπαρούνα μοιάζεις, χίλια χρώματα αλλάζεις μ' αγαπάς και το φωνάζεις με το βλέμμα με το βλέμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:47 Η Maggie έγραψε: #659 12-09-06 21:47 Να μ' αγαπάς όπου και να 'μαι Κι εσύ κοιτάς ζητάς ρωτάς ύστερα λες ιστορίες παλιές Αγάπη μου την αρχή φοβάμαι αγάπη μου για το τέλος λυπάμαι Κι εσύ μου λες, γνωριμίες πολλές πως ζούσες λες στον παράδεισο ως χτες Να μ' αγαπάς, όπου και να 'μαι Να μ' αγαπάς την ζωή μου φοβάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 22:24 Η AstRoPeLeKi: #660 12-09-06 22:24 Μη ρωτάς το γιατί η αγάπη αυτή έχει τώρα τελειώσει η αγάπη η τόοοοση μια φωτιά δυνατή είναι τώρα σβηστή και ας είχε φουντώσειιιι γιατί μ' έχεις πληγώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Nikos 7 LeoDel Mhtrogoal CiNeFiL Αγάπη_Πλατωνική harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σύννεφα σταχτόμαυρα βαριά αργοκυλάνε τριγύρω στον ορίζοντα και νά ʼξερα πού πάνε Να σού ʼστελνα ένα δάκρυ της ματιάς μου μια στάλα απʼ το αίμα της καρδιά-α-ας μου Κι ύστερα ας πεθάνω ζωή χωρίς αγάπη εγώ τι να την κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:28 Η Maggie έγραψε: #644 09-09-06 14:28 Δε μπορείς να είσαι πάντοτε εσύ Σ'όλους τους κανόνες μια εξαίρεση Οτι κι αν μου κάνεις να το συγχωρώ Ετσι πρέπει, θα γινόταν κάποια στιγμή τον εαυτό μου κι εγώ να σκεφτώ Πάνω απ'όλα εγώ μια φορά κι εγώ Οτι δάνεισα πίσω το ζητώ Φταίει που έζησα στης καρδιάς το γκρίζο Ζωή σε καλωσορίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 11:09 Η misslittledevil: #645 11-09-06 11:09 Είπα να βγω να περπατήσω να σκεφτώ Βραδάκι είναι κι έχει απόψε και φεγγάρι Αν μείνω μέσα πάλι θα σʼ ονειρευτώ Δίπλα στο άδειο το δικό σου μαξιλάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:13 Η Corpse Bride: #646 11-09-06 12:13 Δακρυ που κυλα στο μαξιλαρι μου, ζαλισε με ν'αποκοιμηθω, πως ξαπλωνει στο κρεβατι πλαι μου, γι'αλλη μια φορα να ονειρευτω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:18 Η misslittledevil: #647 11-09-06 12:18 Μείνε μες στα όνειρά μου γίνε φόβος και χαρά μου Μείνε μέσα στη ζωή μου μείνε Στο λαιμό μου αποκοιμήσου, να ονειρευτώ μαζί σου μείνε μέσα στη ζωή μου μείνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:26 Η Corpse Bride: #648 11-09-06 12:26 Οι καλυτερες μερες, ειπες ειναι κοντα μη σε πιανει ο φοβος, θα το νιωσεις ξαφνικα, στην καρδια, στο μυαλο, σ'εχουν για τρελο, κι ολα αυτα θα φανουν λογικα, ονειρα γλυκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:29 Η misslittledevil: #649 11-09-06 12:29 Κι αν με βρεις τα χαράματα εδώ μη με πάρεις για τρελό από νύχτα σε νύχτα τριγυρνώ σαν φεγγάρι που ψάχνει ουρανό Κι αν με βρεις τα χαράματα εδώ πες μου σε παρακαλώ πώς αντέχεις ν' αφήνεις μια καρδιά σαν το φύλλο να τρέμει στο βοριά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:34 Η Corpse Bride: #650 11-09-06 12:34 Τωρα που φευγεις απο μενα και σε χανωΩΩΩΩΩ εεεεεενα σου λεω, μην αλλααααξεις ουρανοοοοο σημαδια αφηνε στα συννεφα επανωωωωωωωω γιιιααααααατι δεν πρεπει να χαθουμε εμεις οι δυοο Δωσε μου λιγακι ουρανο, παρε με μαζι στο πεταγμα σου μαθε με κι εμενα να πετω, να μην εχω αναγκη τα φτερα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:45 Ο DiavolakoS: #651 11-09-06 12:45 Αρχική Δημοσίευση από katerina: Τωρα που φευγεις απο μενα και σε χανωΩΩΩΩΩ εεεεεενα σου λεω, μην αλλααααξεις ουρανοοοοο σημαδια αφηνε στα συννεφα επανωωωωωωωω γιιιααααααατι δεν πρεπει να χαθουμε εμεις οι δυοο Δωσε μου λιγακι ουρανο, παρε με μαζι στο πεταγμα σου μαθε με κι εμενα να πετω, να μην εχω αναγκη τα φτερα σου. Click για ανάπτυξη... εισαι στη ζωη μου ουρανος φεγγαρι μες τη νυχτα μου και της μοναξιας μου οδηγος στης τρελας τα ταξιδια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:45 Η misslittledevil: #652 11-09-06 12:45 Δε φεύγω θα μείνω όλη νύχτα στην πόρτα σου θα μείνω όλη νύχτα στα σκαλιά τʼ αστέρια θα πάρω αγκαλιά θα λέω τʼ όνομά σου σιγά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Σεπτεμβρίου 2006 Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:18 Η Maggie έγραψε: #653 11-09-06 23:18 Νύχτα μαγεμένη και είσαι πλάι μου. Ήλιε φώτιζε μου το φεγγάρι μου. Κάτι έχω πάθει, ο καιρός αγκάθι, ήλιε φώτιζέ μου το φεγγάρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 10:26 Η misslittledevil: #654 12-09-06 10:26 Μη μου μιλάς, η αγάπη τέλειωσε σαν φεγγάρι έλιωσε κι έπεσε στο χώμα Μη μου μιλάς, με δυο μάτια θάλασσες την καρδιά μου χάλασες, μα χτυπάει ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:33 Η Maggie έγραψε: #655 12-09-06 13:33 Και μέσα υπάρχουν τα σκαλιά που οδηγούν σ' ένα υπόγειο με τραγούδια χαλασμένα όσα οι άνθρωποι βαριούνται και ξεχνούν μετά τη χρήση τα φορτώνουνε σε σένα Μου λες τα μάτια σου να μη τα αγαπώ και να μη πάψω να πιστεύω στα δικά μου μα αυτά τα μάτια όπου χαθώ κι όπου βρεθώ τα έχω πίσω μου και μέσα και μπροστά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:14 Η misslittledevil: #656 12-09-06 14:14 Κάθε που πνίγομαι σκυφτός στα τρύπια όνειρά μου πιστεύω σαν ηθοποιός πως βρίσκεσαι κοντά μου Να με θυμηθείς, να με θυμηθείς Δεν φταίω εγώ, μέσα μου θα ζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:05 Η Maggie έγραψε: #657 12-09-06 15:05 Κάθε δειλινό έρχεται το τρένο μόνος στο σταθμό μόνος μου απομένω Έτσι είναι η αγάπη ένα δειλινό, ωχ αμάν-αμάν χρώματα μπορεί κι αλλάζει είναι ουρανός Φέρνεις ένα τραγουδάκι σαν εσπερινός, ωχ αμάν-αμάν σ' άναβα ένα λιβανάκι μύρισε Θεός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:22 Η misslittledevil: #658 12-09-06 18:22 Σαν την παπαρούνα μοιάζεις κι όλο χρώματα αλλάζεις Παπαρούνα που σε σκόρπισε το ψέμα Σαν την παπαρούνα μοιάζεις, χίλια χρώματα αλλάζεις μ' αγαπάς και το φωνάζεις με το βλέμμα με το βλέμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:47 Η Maggie έγραψε: #659 12-09-06 21:47 Να μ' αγαπάς όπου και να 'μαι Κι εσύ κοιτάς ζητάς ρωτάς ύστερα λες ιστορίες παλιές Αγάπη μου την αρχή φοβάμαι αγάπη μου για το τέλος λυπάμαι Κι εσύ μου λες, γνωριμίες πολλές πως ζούσες λες στον παράδεισο ως χτες Να μ' αγαπάς, όπου και να 'μαι Να μ' αγαπάς την ζωή μου φοβάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 22:24 Η AstRoPeLeKi: #660 12-09-06 22:24 Μη ρωτάς το γιατί η αγάπη αυτή έχει τώρα τελειώσει η αγάπη η τόοοοση μια φωτιά δυνατή είναι τώρα σβηστή και ας είχε φουντώσειιιι γιατί μ' έχεις πληγώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Nikos 7 LeoDel Mhtrogoal CiNeFiL Αγάπη_Πλατωνική harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δε μπορείς να είσαι πάντοτε εσύ Σ'όλους τους κανόνες μια εξαίρεση Οτι κι αν μου κάνεις να το συγχωρώ Ετσι πρέπει, θα γινόταν κάποια στιγμή τον εαυτό μου κι εγώ να σκεφτώ Πάνω απ'όλα εγώ μια φορά κι εγώ Οτι δάνεισα πίσω το ζητώ Φταίει που έζησα στης καρδιάς το γκρίζο Ζωή σε καλωσορίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 11:09 Η misslittledevil: #645 11-09-06 11:09 Είπα να βγω να περπατήσω να σκεφτώ Βραδάκι είναι κι έχει απόψε και φεγγάρι Αν μείνω μέσα πάλι θα σʼ ονειρευτώ Δίπλα στο άδειο το δικό σου μαξιλάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:13 Η Corpse Bride: #646 11-09-06 12:13 Δακρυ που κυλα στο μαξιλαρι μου, ζαλισε με ν'αποκοιμηθω, πως ξαπλωνει στο κρεβατι πλαι μου, γι'αλλη μια φορα να ονειρευτω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:18 Η misslittledevil: #647 11-09-06 12:18 Μείνε μες στα όνειρά μου γίνε φόβος και χαρά μου Μείνε μέσα στη ζωή μου μείνε Στο λαιμό μου αποκοιμήσου, να ονειρευτώ μαζί σου μείνε μέσα στη ζωή μου μείνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:26 Η Corpse Bride: #648 11-09-06 12:26 Οι καλυτερες μερες, ειπες ειναι κοντα μη σε πιανει ο φοβος, θα το νιωσεις ξαφνικα, στην καρδια, στο μυαλο, σ'εχουν για τρελο, κι ολα αυτα θα φανουν λογικα, ονειρα γλυκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:29 Η misslittledevil: #649 11-09-06 12:29 Κι αν με βρεις τα χαράματα εδώ μη με πάρεις για τρελό από νύχτα σε νύχτα τριγυρνώ σαν φεγγάρι που ψάχνει ουρανό Κι αν με βρεις τα χαράματα εδώ πες μου σε παρακαλώ πώς αντέχεις ν' αφήνεις μια καρδιά σαν το φύλλο να τρέμει στο βοριά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:34 Η Corpse Bride: #650 11-09-06 12:34 Τωρα που φευγεις απο μενα και σε χανωΩΩΩΩΩ εεεεεενα σου λεω, μην αλλααααξεις ουρανοοοοο σημαδια αφηνε στα συννεφα επανωωωωωωωω γιιιααααααατι δεν πρεπει να χαθουμε εμεις οι δυοο Δωσε μου λιγακι ουρανο, παρε με μαζι στο πεταγμα σου μαθε με κι εμενα να πετω, να μην εχω αναγκη τα φτερα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:45 Ο DiavolakoS: #651 11-09-06 12:45 Αρχική Δημοσίευση από katerina: Τωρα που φευγεις απο μενα και σε χανωΩΩΩΩΩ εεεεεενα σου λεω, μην αλλααααξεις ουρανοοοοο σημαδια αφηνε στα συννεφα επανωωωωωωωω γιιιααααααατι δεν πρεπει να χαθουμε εμεις οι δυοο Δωσε μου λιγακι ουρανο, παρε με μαζι στο πεταγμα σου μαθε με κι εμενα να πετω, να μην εχω αναγκη τα φτερα σου. Click για ανάπτυξη... εισαι στη ζωη μου ουρανος φεγγαρι μες τη νυχτα μου και της μοναξιας μου οδηγος στης τρελας τα ταξιδια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:45 Η misslittledevil: #652 11-09-06 12:45 Δε φεύγω θα μείνω όλη νύχτα στην πόρτα σου θα μείνω όλη νύχτα στα σκαλιά τʼ αστέρια θα πάρω αγκαλιά θα λέω τʼ όνομά σου σιγά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Σεπτεμβρίου 2006 Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:18 Η Maggie έγραψε: #653 11-09-06 23:18 Νύχτα μαγεμένη και είσαι πλάι μου. Ήλιε φώτιζε μου το φεγγάρι μου. Κάτι έχω πάθει, ο καιρός αγκάθι, ήλιε φώτιζέ μου το φεγγάρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 10:26 Η misslittledevil: #654 12-09-06 10:26 Μη μου μιλάς, η αγάπη τέλειωσε σαν φεγγάρι έλιωσε κι έπεσε στο χώμα Μη μου μιλάς, με δυο μάτια θάλασσες την καρδιά μου χάλασες, μα χτυπάει ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:33 Η Maggie έγραψε: #655 12-09-06 13:33 Και μέσα υπάρχουν τα σκαλιά που οδηγούν σ' ένα υπόγειο με τραγούδια χαλασμένα όσα οι άνθρωποι βαριούνται και ξεχνούν μετά τη χρήση τα φορτώνουνε σε σένα Μου λες τα μάτια σου να μη τα αγαπώ και να μη πάψω να πιστεύω στα δικά μου μα αυτά τα μάτια όπου χαθώ κι όπου βρεθώ τα έχω πίσω μου και μέσα και μπροστά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:14 Η misslittledevil: #656 12-09-06 14:14 Κάθε που πνίγομαι σκυφτός στα τρύπια όνειρά μου πιστεύω σαν ηθοποιός πως βρίσκεσαι κοντά μου Να με θυμηθείς, να με θυμηθείς Δεν φταίω εγώ, μέσα μου θα ζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:05 Η Maggie έγραψε: #657 12-09-06 15:05 Κάθε δειλινό έρχεται το τρένο μόνος στο σταθμό μόνος μου απομένω Έτσι είναι η αγάπη ένα δειλινό, ωχ αμάν-αμάν χρώματα μπορεί κι αλλάζει είναι ουρανός Φέρνεις ένα τραγουδάκι σαν εσπερινός, ωχ αμάν-αμάν σ' άναβα ένα λιβανάκι μύρισε Θεός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:22 Η misslittledevil: #658 12-09-06 18:22 Σαν την παπαρούνα μοιάζεις κι όλο χρώματα αλλάζεις Παπαρούνα που σε σκόρπισε το ψέμα Σαν την παπαρούνα μοιάζεις, χίλια χρώματα αλλάζεις μ' αγαπάς και το φωνάζεις με το βλέμμα με το βλέμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:47 Η Maggie έγραψε: #659 12-09-06 21:47 Να μ' αγαπάς όπου και να 'μαι Κι εσύ κοιτάς ζητάς ρωτάς ύστερα λες ιστορίες παλιές Αγάπη μου την αρχή φοβάμαι αγάπη μου για το τέλος λυπάμαι Κι εσύ μου λες, γνωριμίες πολλές πως ζούσες λες στον παράδεισο ως χτες Να μ' αγαπάς, όπου και να 'μαι Να μ' αγαπάς την ζωή μου φοβάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 22:24 Η AstRoPeLeKi: #660 12-09-06 22:24 Μη ρωτάς το γιατί η αγάπη αυτή έχει τώρα τελειώσει η αγάπη η τόοοοση μια φωτιά δυνατή είναι τώρα σβηστή και ας είχε φουντώσειιιι γιατί μ' έχεις πληγώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Nikos 7 LeoDel Mhtrogoal CiNeFiL Αγάπη_Πλατωνική harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είπα να βγω να περπατήσω να σκεφτώ Βραδάκι είναι κι έχει απόψε και φεγγάρι Αν μείνω μέσα πάλι θα σʼ ονειρευτώ Δίπλα στο άδειο το δικό σου μαξιλάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:13 Η Corpse Bride: #646 11-09-06 12:13 Δακρυ που κυλα στο μαξιλαρι μου, ζαλισε με ν'αποκοιμηθω, πως ξαπλωνει στο κρεβατι πλαι μου, γι'αλλη μια φορα να ονειρευτω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:18 Η misslittledevil: #647 11-09-06 12:18 Μείνε μες στα όνειρά μου γίνε φόβος και χαρά μου Μείνε μέσα στη ζωή μου μείνε Στο λαιμό μου αποκοιμήσου, να ονειρευτώ μαζί σου μείνε μέσα στη ζωή μου μείνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:26 Η Corpse Bride: #648 11-09-06 12:26 Οι καλυτερες μερες, ειπες ειναι κοντα μη σε πιανει ο φοβος, θα το νιωσεις ξαφνικα, στην καρδια, στο μυαλο, σ'εχουν για τρελο, κι ολα αυτα θα φανουν λογικα, ονειρα γλυκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:29 Η misslittledevil: #649 11-09-06 12:29 Κι αν με βρεις τα χαράματα εδώ μη με πάρεις για τρελό από νύχτα σε νύχτα τριγυρνώ σαν φεγγάρι που ψάχνει ουρανό Κι αν με βρεις τα χαράματα εδώ πες μου σε παρακαλώ πώς αντέχεις ν' αφήνεις μια καρδιά σαν το φύλλο να τρέμει στο βοριά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:34 Η Corpse Bride: #650 11-09-06 12:34 Τωρα που φευγεις απο μενα και σε χανωΩΩΩΩΩ εεεεεενα σου λεω, μην αλλααααξεις ουρανοοοοο σημαδια αφηνε στα συννεφα επανωωωωωωωω γιιιααααααατι δεν πρεπει να χαθουμε εμεις οι δυοο Δωσε μου λιγακι ουρανο, παρε με μαζι στο πεταγμα σου μαθε με κι εμενα να πετω, να μην εχω αναγκη τα φτερα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:45 Ο DiavolakoS: #651 11-09-06 12:45 Αρχική Δημοσίευση από katerina: Τωρα που φευγεις απο μενα και σε χανωΩΩΩΩΩ εεεεεενα σου λεω, μην αλλααααξεις ουρανοοοοο σημαδια αφηνε στα συννεφα επανωωωωωωωω γιιιααααααατι δεν πρεπει να χαθουμε εμεις οι δυοο Δωσε μου λιγακι ουρανο, παρε με μαζι στο πεταγμα σου μαθε με κι εμενα να πετω, να μην εχω αναγκη τα φτερα σου. Click για ανάπτυξη... εισαι στη ζωη μου ουρανος φεγγαρι μες τη νυχτα μου και της μοναξιας μου οδηγος στης τρελας τα ταξιδια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:45 Η misslittledevil: #652 11-09-06 12:45 Δε φεύγω θα μείνω όλη νύχτα στην πόρτα σου θα μείνω όλη νύχτα στα σκαλιά τʼ αστέρια θα πάρω αγκαλιά θα λέω τʼ όνομά σου σιγά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Σεπτεμβρίου 2006 Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:18 Η Maggie έγραψε: #653 11-09-06 23:18 Νύχτα μαγεμένη και είσαι πλάι μου. Ήλιε φώτιζε μου το φεγγάρι μου. Κάτι έχω πάθει, ο καιρός αγκάθι, ήλιε φώτιζέ μου το φεγγάρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 10:26 Η misslittledevil: #654 12-09-06 10:26 Μη μου μιλάς, η αγάπη τέλειωσε σαν φεγγάρι έλιωσε κι έπεσε στο χώμα Μη μου μιλάς, με δυο μάτια θάλασσες την καρδιά μου χάλασες, μα χτυπάει ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:33 Η Maggie έγραψε: #655 12-09-06 13:33 Και μέσα υπάρχουν τα σκαλιά που οδηγούν σ' ένα υπόγειο με τραγούδια χαλασμένα όσα οι άνθρωποι βαριούνται και ξεχνούν μετά τη χρήση τα φορτώνουνε σε σένα Μου λες τα μάτια σου να μη τα αγαπώ και να μη πάψω να πιστεύω στα δικά μου μα αυτά τα μάτια όπου χαθώ κι όπου βρεθώ τα έχω πίσω μου και μέσα και μπροστά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:14 Η misslittledevil: #656 12-09-06 14:14 Κάθε που πνίγομαι σκυφτός στα τρύπια όνειρά μου πιστεύω σαν ηθοποιός πως βρίσκεσαι κοντά μου Να με θυμηθείς, να με θυμηθείς Δεν φταίω εγώ, μέσα μου θα ζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:05 Η Maggie έγραψε: #657 12-09-06 15:05 Κάθε δειλινό έρχεται το τρένο μόνος στο σταθμό μόνος μου απομένω Έτσι είναι η αγάπη ένα δειλινό, ωχ αμάν-αμάν χρώματα μπορεί κι αλλάζει είναι ουρανός Φέρνεις ένα τραγουδάκι σαν εσπερινός, ωχ αμάν-αμάν σ' άναβα ένα λιβανάκι μύρισε Θεός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:22 Η misslittledevil: #658 12-09-06 18:22 Σαν την παπαρούνα μοιάζεις κι όλο χρώματα αλλάζεις Παπαρούνα που σε σκόρπισε το ψέμα Σαν την παπαρούνα μοιάζεις, χίλια χρώματα αλλάζεις μ' αγαπάς και το φωνάζεις με το βλέμμα με το βλέμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:47 Η Maggie έγραψε: #659 12-09-06 21:47 Να μ' αγαπάς όπου και να 'μαι Κι εσύ κοιτάς ζητάς ρωτάς ύστερα λες ιστορίες παλιές Αγάπη μου την αρχή φοβάμαι αγάπη μου για το τέλος λυπάμαι Κι εσύ μου λες, γνωριμίες πολλές πως ζούσες λες στον παράδεισο ως χτες Να μ' αγαπάς, όπου και να 'μαι Να μ' αγαπάς την ζωή μου φοβάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 22:24 Η AstRoPeLeKi: #660 12-09-06 22:24 Μη ρωτάς το γιατί η αγάπη αυτή έχει τώρα τελειώσει η αγάπη η τόοοοση μια φωτιά δυνατή είναι τώρα σβηστή και ας είχε φουντώσειιιι γιατί μ' έχεις πληγώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Nikos 7 LeoDel Mhtrogoal CiNeFiL Αγάπη_Πλατωνική harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δακρυ που κυλα στο μαξιλαρι μου, ζαλισε με ν'αποκοιμηθω, πως ξαπλωνει στο κρεβατι πλαι μου, γι'αλλη μια φορα να ονειρευτω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:18 Η misslittledevil: #647 11-09-06 12:18 Μείνε μες στα όνειρά μου γίνε φόβος και χαρά μου Μείνε μέσα στη ζωή μου μείνε Στο λαιμό μου αποκοιμήσου, να ονειρευτώ μαζί σου μείνε μέσα στη ζωή μου μείνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:26 Η Corpse Bride: #648 11-09-06 12:26 Οι καλυτερες μερες, ειπες ειναι κοντα μη σε πιανει ο φοβος, θα το νιωσεις ξαφνικα, στην καρδια, στο μυαλο, σ'εχουν για τρελο, κι ολα αυτα θα φανουν λογικα, ονειρα γλυκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:29 Η misslittledevil: #649 11-09-06 12:29 Κι αν με βρεις τα χαράματα εδώ μη με πάρεις για τρελό από νύχτα σε νύχτα τριγυρνώ σαν φεγγάρι που ψάχνει ουρανό Κι αν με βρεις τα χαράματα εδώ πες μου σε παρακαλώ πώς αντέχεις ν' αφήνεις μια καρδιά σαν το φύλλο να τρέμει στο βοριά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:34 Η Corpse Bride: #650 11-09-06 12:34 Τωρα που φευγεις απο μενα και σε χανωΩΩΩΩΩ εεεεεενα σου λεω, μην αλλααααξεις ουρανοοοοο σημαδια αφηνε στα συννεφα επανωωωωωωωω γιιιααααααατι δεν πρεπει να χαθουμε εμεις οι δυοο Δωσε μου λιγακι ουρανο, παρε με μαζι στο πεταγμα σου μαθε με κι εμενα να πετω, να μην εχω αναγκη τα φτερα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:45 Ο DiavolakoS: #651 11-09-06 12:45 Αρχική Δημοσίευση από katerina: Τωρα που φευγεις απο μενα και σε χανωΩΩΩΩΩ εεεεεενα σου λεω, μην αλλααααξεις ουρανοοοοο σημαδια αφηνε στα συννεφα επανωωωωωωωω γιιιααααααατι δεν πρεπει να χαθουμε εμεις οι δυοο Δωσε μου λιγακι ουρανο, παρε με μαζι στο πεταγμα σου μαθε με κι εμενα να πετω, να μην εχω αναγκη τα φτερα σου. Click για ανάπτυξη... εισαι στη ζωη μου ουρανος φεγγαρι μες τη νυχτα μου και της μοναξιας μου οδηγος στης τρελας τα ταξιδια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:45 Η misslittledevil: #652 11-09-06 12:45 Δε φεύγω θα μείνω όλη νύχτα στην πόρτα σου θα μείνω όλη νύχτα στα σκαλιά τʼ αστέρια θα πάρω αγκαλιά θα λέω τʼ όνομά σου σιγά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Σεπτεμβρίου 2006 Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:18 Η Maggie έγραψε: #653 11-09-06 23:18 Νύχτα μαγεμένη και είσαι πλάι μου. Ήλιε φώτιζε μου το φεγγάρι μου. Κάτι έχω πάθει, ο καιρός αγκάθι, ήλιε φώτιζέ μου το φεγγάρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 10:26 Η misslittledevil: #654 12-09-06 10:26 Μη μου μιλάς, η αγάπη τέλειωσε σαν φεγγάρι έλιωσε κι έπεσε στο χώμα Μη μου μιλάς, με δυο μάτια θάλασσες την καρδιά μου χάλασες, μα χτυπάει ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:33 Η Maggie έγραψε: #655 12-09-06 13:33 Και μέσα υπάρχουν τα σκαλιά που οδηγούν σ' ένα υπόγειο με τραγούδια χαλασμένα όσα οι άνθρωποι βαριούνται και ξεχνούν μετά τη χρήση τα φορτώνουνε σε σένα Μου λες τα μάτια σου να μη τα αγαπώ και να μη πάψω να πιστεύω στα δικά μου μα αυτά τα μάτια όπου χαθώ κι όπου βρεθώ τα έχω πίσω μου και μέσα και μπροστά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:14 Η misslittledevil: #656 12-09-06 14:14 Κάθε που πνίγομαι σκυφτός στα τρύπια όνειρά μου πιστεύω σαν ηθοποιός πως βρίσκεσαι κοντά μου Να με θυμηθείς, να με θυμηθείς Δεν φταίω εγώ, μέσα μου θα ζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:05 Η Maggie έγραψε: #657 12-09-06 15:05 Κάθε δειλινό έρχεται το τρένο μόνος στο σταθμό μόνος μου απομένω Έτσι είναι η αγάπη ένα δειλινό, ωχ αμάν-αμάν χρώματα μπορεί κι αλλάζει είναι ουρανός Φέρνεις ένα τραγουδάκι σαν εσπερινός, ωχ αμάν-αμάν σ' άναβα ένα λιβανάκι μύρισε Θεός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:22 Η misslittledevil: #658 12-09-06 18:22 Σαν την παπαρούνα μοιάζεις κι όλο χρώματα αλλάζεις Παπαρούνα που σε σκόρπισε το ψέμα Σαν την παπαρούνα μοιάζεις, χίλια χρώματα αλλάζεις μ' αγαπάς και το φωνάζεις με το βλέμμα με το βλέμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:47 Η Maggie έγραψε: #659 12-09-06 21:47 Να μ' αγαπάς όπου και να 'μαι Κι εσύ κοιτάς ζητάς ρωτάς ύστερα λες ιστορίες παλιές Αγάπη μου την αρχή φοβάμαι αγάπη μου για το τέλος λυπάμαι Κι εσύ μου λες, γνωριμίες πολλές πως ζούσες λες στον παράδεισο ως χτες Να μ' αγαπάς, όπου και να 'μαι Να μ' αγαπάς την ζωή μου φοβάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 22:24 Η AstRoPeLeKi: #660 12-09-06 22:24 Μη ρωτάς το γιατί η αγάπη αυτή έχει τώρα τελειώσει η αγάπη η τόοοοση μια φωτιά δυνατή είναι τώρα σβηστή και ας είχε φουντώσειιιι γιατί μ' έχεις πληγώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Nikos 7 LeoDel Mhtrogoal CiNeFiL Αγάπη_Πλατωνική harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μείνε μες στα όνειρά μου γίνε φόβος και χαρά μου Μείνε μέσα στη ζωή μου μείνε Στο λαιμό μου αποκοιμήσου, να ονειρευτώ μαζί σου μείνε μέσα στη ζωή μου μείνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:26 Η Corpse Bride: #648 11-09-06 12:26 Οι καλυτερες μερες, ειπες ειναι κοντα μη σε πιανει ο φοβος, θα το νιωσεις ξαφνικα, στην καρδια, στο μυαλο, σ'εχουν για τρελο, κι ολα αυτα θα φανουν λογικα, ονειρα γλυκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:29 Η misslittledevil: #649 11-09-06 12:29 Κι αν με βρεις τα χαράματα εδώ μη με πάρεις για τρελό από νύχτα σε νύχτα τριγυρνώ σαν φεγγάρι που ψάχνει ουρανό Κι αν με βρεις τα χαράματα εδώ πες μου σε παρακαλώ πώς αντέχεις ν' αφήνεις μια καρδιά σαν το φύλλο να τρέμει στο βοριά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:34 Η Corpse Bride: #650 11-09-06 12:34 Τωρα που φευγεις απο μενα και σε χανωΩΩΩΩΩ εεεεεενα σου λεω, μην αλλααααξεις ουρανοοοοο σημαδια αφηνε στα συννεφα επανωωωωωωωω γιιιααααααατι δεν πρεπει να χαθουμε εμεις οι δυοο Δωσε μου λιγακι ουρανο, παρε με μαζι στο πεταγμα σου μαθε με κι εμενα να πετω, να μην εχω αναγκη τα φτερα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:45 Ο DiavolakoS: #651 11-09-06 12:45 Αρχική Δημοσίευση από katerina: Τωρα που φευγεις απο μενα και σε χανωΩΩΩΩΩ εεεεεενα σου λεω, μην αλλααααξεις ουρανοοοοο σημαδια αφηνε στα συννεφα επανωωωωωωωω γιιιααααααατι δεν πρεπει να χαθουμε εμεις οι δυοο Δωσε μου λιγακι ουρανο, παρε με μαζι στο πεταγμα σου μαθε με κι εμενα να πετω, να μην εχω αναγκη τα φτερα σου. Click για ανάπτυξη... εισαι στη ζωη μου ουρανος φεγγαρι μες τη νυχτα μου και της μοναξιας μου οδηγος στης τρελας τα ταξιδια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:45 Η misslittledevil: #652 11-09-06 12:45 Δε φεύγω θα μείνω όλη νύχτα στην πόρτα σου θα μείνω όλη νύχτα στα σκαλιά τʼ αστέρια θα πάρω αγκαλιά θα λέω τʼ όνομά σου σιγά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Σεπτεμβρίου 2006 Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:18 Η Maggie έγραψε: #653 11-09-06 23:18 Νύχτα μαγεμένη και είσαι πλάι μου. Ήλιε φώτιζε μου το φεγγάρι μου. Κάτι έχω πάθει, ο καιρός αγκάθι, ήλιε φώτιζέ μου το φεγγάρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 10:26 Η misslittledevil: #654 12-09-06 10:26 Μη μου μιλάς, η αγάπη τέλειωσε σαν φεγγάρι έλιωσε κι έπεσε στο χώμα Μη μου μιλάς, με δυο μάτια θάλασσες την καρδιά μου χάλασες, μα χτυπάει ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:33 Η Maggie έγραψε: #655 12-09-06 13:33 Και μέσα υπάρχουν τα σκαλιά που οδηγούν σ' ένα υπόγειο με τραγούδια χαλασμένα όσα οι άνθρωποι βαριούνται και ξεχνούν μετά τη χρήση τα φορτώνουνε σε σένα Μου λες τα μάτια σου να μη τα αγαπώ και να μη πάψω να πιστεύω στα δικά μου μα αυτά τα μάτια όπου χαθώ κι όπου βρεθώ τα έχω πίσω μου και μέσα και μπροστά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:14 Η misslittledevil: #656 12-09-06 14:14 Κάθε που πνίγομαι σκυφτός στα τρύπια όνειρά μου πιστεύω σαν ηθοποιός πως βρίσκεσαι κοντά μου Να με θυμηθείς, να με θυμηθείς Δεν φταίω εγώ, μέσα μου θα ζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:05 Η Maggie έγραψε: #657 12-09-06 15:05 Κάθε δειλινό έρχεται το τρένο μόνος στο σταθμό μόνος μου απομένω Έτσι είναι η αγάπη ένα δειλινό, ωχ αμάν-αμάν χρώματα μπορεί κι αλλάζει είναι ουρανός Φέρνεις ένα τραγουδάκι σαν εσπερινός, ωχ αμάν-αμάν σ' άναβα ένα λιβανάκι μύρισε Θεός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:22 Η misslittledevil: #658 12-09-06 18:22 Σαν την παπαρούνα μοιάζεις κι όλο χρώματα αλλάζεις Παπαρούνα που σε σκόρπισε το ψέμα Σαν την παπαρούνα μοιάζεις, χίλια χρώματα αλλάζεις μ' αγαπάς και το φωνάζεις με το βλέμμα με το βλέμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:47 Η Maggie έγραψε: #659 12-09-06 21:47 Να μ' αγαπάς όπου και να 'μαι Κι εσύ κοιτάς ζητάς ρωτάς ύστερα λες ιστορίες παλιές Αγάπη μου την αρχή φοβάμαι αγάπη μου για το τέλος λυπάμαι Κι εσύ μου λες, γνωριμίες πολλές πως ζούσες λες στον παράδεισο ως χτες Να μ' αγαπάς, όπου και να 'μαι Να μ' αγαπάς την ζωή μου φοβάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 22:24 Η AstRoPeLeKi: #660 12-09-06 22:24 Μη ρωτάς το γιατί η αγάπη αυτή έχει τώρα τελειώσει η αγάπη η τόοοοση μια φωτιά δυνατή είναι τώρα σβηστή και ας είχε φουντώσειιιι γιατί μ' έχεις πληγώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Nikos 7 LeoDel Mhtrogoal CiNeFiL Αγάπη_Πλατωνική harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οι καλυτερες μερες, ειπες ειναι κοντα μη σε πιανει ο φοβος, θα το νιωσεις ξαφνικα, στην καρδια, στο μυαλο, σ'εχουν για τρελο, κι ολα αυτα θα φανουν λογικα, ονειρα γλυκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:29 Η misslittledevil: #649 11-09-06 12:29 Κι αν με βρεις τα χαράματα εδώ μη με πάρεις για τρελό από νύχτα σε νύχτα τριγυρνώ σαν φεγγάρι που ψάχνει ουρανό Κι αν με βρεις τα χαράματα εδώ πες μου σε παρακαλώ πώς αντέχεις ν' αφήνεις μια καρδιά σαν το φύλλο να τρέμει στο βοριά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:34 Η Corpse Bride: #650 11-09-06 12:34 Τωρα που φευγεις απο μενα και σε χανωΩΩΩΩΩ εεεεεενα σου λεω, μην αλλααααξεις ουρανοοοοο σημαδια αφηνε στα συννεφα επανωωωωωωωω γιιιααααααατι δεν πρεπει να χαθουμε εμεις οι δυοο Δωσε μου λιγακι ουρανο, παρε με μαζι στο πεταγμα σου μαθε με κι εμενα να πετω, να μην εχω αναγκη τα φτερα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:45 Ο DiavolakoS: #651 11-09-06 12:45 Αρχική Δημοσίευση από katerina: Τωρα που φευγεις απο μενα και σε χανωΩΩΩΩΩ εεεεεενα σου λεω, μην αλλααααξεις ουρανοοοοο σημαδια αφηνε στα συννεφα επανωωωωωωωω γιιιααααααατι δεν πρεπει να χαθουμε εμεις οι δυοο Δωσε μου λιγακι ουρανο, παρε με μαζι στο πεταγμα σου μαθε με κι εμενα να πετω, να μην εχω αναγκη τα φτερα σου. Click για ανάπτυξη... εισαι στη ζωη μου ουρανος φεγγαρι μες τη νυχτα μου και της μοναξιας μου οδηγος στης τρελας τα ταξιδια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:45 Η misslittledevil: #652 11-09-06 12:45 Δε φεύγω θα μείνω όλη νύχτα στην πόρτα σου θα μείνω όλη νύχτα στα σκαλιά τʼ αστέρια θα πάρω αγκαλιά θα λέω τʼ όνομά σου σιγά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Σεπτεμβρίου 2006 Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:18 Η Maggie έγραψε: #653 11-09-06 23:18 Νύχτα μαγεμένη και είσαι πλάι μου. Ήλιε φώτιζε μου το φεγγάρι μου. Κάτι έχω πάθει, ο καιρός αγκάθι, ήλιε φώτιζέ μου το φεγγάρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 10:26 Η misslittledevil: #654 12-09-06 10:26 Μη μου μιλάς, η αγάπη τέλειωσε σαν φεγγάρι έλιωσε κι έπεσε στο χώμα Μη μου μιλάς, με δυο μάτια θάλασσες την καρδιά μου χάλασες, μα χτυπάει ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:33 Η Maggie έγραψε: #655 12-09-06 13:33 Και μέσα υπάρχουν τα σκαλιά που οδηγούν σ' ένα υπόγειο με τραγούδια χαλασμένα όσα οι άνθρωποι βαριούνται και ξεχνούν μετά τη χρήση τα φορτώνουνε σε σένα Μου λες τα μάτια σου να μη τα αγαπώ και να μη πάψω να πιστεύω στα δικά μου μα αυτά τα μάτια όπου χαθώ κι όπου βρεθώ τα έχω πίσω μου και μέσα και μπροστά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:14 Η misslittledevil: #656 12-09-06 14:14 Κάθε που πνίγομαι σκυφτός στα τρύπια όνειρά μου πιστεύω σαν ηθοποιός πως βρίσκεσαι κοντά μου Να με θυμηθείς, να με θυμηθείς Δεν φταίω εγώ, μέσα μου θα ζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:05 Η Maggie έγραψε: #657 12-09-06 15:05 Κάθε δειλινό έρχεται το τρένο μόνος στο σταθμό μόνος μου απομένω Έτσι είναι η αγάπη ένα δειλινό, ωχ αμάν-αμάν χρώματα μπορεί κι αλλάζει είναι ουρανός Φέρνεις ένα τραγουδάκι σαν εσπερινός, ωχ αμάν-αμάν σ' άναβα ένα λιβανάκι μύρισε Θεός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:22 Η misslittledevil: #658 12-09-06 18:22 Σαν την παπαρούνα μοιάζεις κι όλο χρώματα αλλάζεις Παπαρούνα που σε σκόρπισε το ψέμα Σαν την παπαρούνα μοιάζεις, χίλια χρώματα αλλάζεις μ' αγαπάς και το φωνάζεις με το βλέμμα με το βλέμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:47 Η Maggie έγραψε: #659 12-09-06 21:47 Να μ' αγαπάς όπου και να 'μαι Κι εσύ κοιτάς ζητάς ρωτάς ύστερα λες ιστορίες παλιές Αγάπη μου την αρχή φοβάμαι αγάπη μου για το τέλος λυπάμαι Κι εσύ μου λες, γνωριμίες πολλές πως ζούσες λες στον παράδεισο ως χτες Να μ' αγαπάς, όπου και να 'μαι Να μ' αγαπάς την ζωή μου φοβάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 22:24 Η AstRoPeLeKi: #660 12-09-06 22:24 Μη ρωτάς το γιατί η αγάπη αυτή έχει τώρα τελειώσει η αγάπη η τόοοοση μια φωτιά δυνατή είναι τώρα σβηστή και ας είχε φουντώσειιιι γιατί μ' έχεις πληγώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Nikos 7 LeoDel Mhtrogoal CiNeFiL Αγάπη_Πλατωνική harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι αν με βρεις τα χαράματα εδώ μη με πάρεις για τρελό από νύχτα σε νύχτα τριγυρνώ σαν φεγγάρι που ψάχνει ουρανό Κι αν με βρεις τα χαράματα εδώ πες μου σε παρακαλώ πώς αντέχεις ν' αφήνεις μια καρδιά σαν το φύλλο να τρέμει στο βοριά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:34 Η Corpse Bride: #650 11-09-06 12:34 Τωρα που φευγεις απο μενα και σε χανωΩΩΩΩΩ εεεεεενα σου λεω, μην αλλααααξεις ουρανοοοοο σημαδια αφηνε στα συννεφα επανωωωωωωωω γιιιααααααατι δεν πρεπει να χαθουμε εμεις οι δυοο Δωσε μου λιγακι ουρανο, παρε με μαζι στο πεταγμα σου μαθε με κι εμενα να πετω, να μην εχω αναγκη τα φτερα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:45 Ο DiavolakoS: #651 11-09-06 12:45 Αρχική Δημοσίευση από katerina: Τωρα που φευγεις απο μενα και σε χανωΩΩΩΩΩ εεεεεενα σου λεω, μην αλλααααξεις ουρανοοοοο σημαδια αφηνε στα συννεφα επανωωωωωωωω γιιιααααααατι δεν πρεπει να χαθουμε εμεις οι δυοο Δωσε μου λιγακι ουρανο, παρε με μαζι στο πεταγμα σου μαθε με κι εμενα να πετω, να μην εχω αναγκη τα φτερα σου. Click για ανάπτυξη... εισαι στη ζωη μου ουρανος φεγγαρι μες τη νυχτα μου και της μοναξιας μου οδηγος στης τρελας τα ταξιδια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:45 Η misslittledevil: #652 11-09-06 12:45 Δε φεύγω θα μείνω όλη νύχτα στην πόρτα σου θα μείνω όλη νύχτα στα σκαλιά τʼ αστέρια θα πάρω αγκαλιά θα λέω τʼ όνομά σου σιγά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Σεπτεμβρίου 2006 Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:18 Η Maggie έγραψε: #653 11-09-06 23:18 Νύχτα μαγεμένη και είσαι πλάι μου. Ήλιε φώτιζε μου το φεγγάρι μου. Κάτι έχω πάθει, ο καιρός αγκάθι, ήλιε φώτιζέ μου το φεγγάρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 10:26 Η misslittledevil: #654 12-09-06 10:26 Μη μου μιλάς, η αγάπη τέλειωσε σαν φεγγάρι έλιωσε κι έπεσε στο χώμα Μη μου μιλάς, με δυο μάτια θάλασσες την καρδιά μου χάλασες, μα χτυπάει ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:33 Η Maggie έγραψε: #655 12-09-06 13:33 Και μέσα υπάρχουν τα σκαλιά που οδηγούν σ' ένα υπόγειο με τραγούδια χαλασμένα όσα οι άνθρωποι βαριούνται και ξεχνούν μετά τη χρήση τα φορτώνουνε σε σένα Μου λες τα μάτια σου να μη τα αγαπώ και να μη πάψω να πιστεύω στα δικά μου μα αυτά τα μάτια όπου χαθώ κι όπου βρεθώ τα έχω πίσω μου και μέσα και μπροστά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:14 Η misslittledevil: #656 12-09-06 14:14 Κάθε που πνίγομαι σκυφτός στα τρύπια όνειρά μου πιστεύω σαν ηθοποιός πως βρίσκεσαι κοντά μου Να με θυμηθείς, να με θυμηθείς Δεν φταίω εγώ, μέσα μου θα ζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:05 Η Maggie έγραψε: #657 12-09-06 15:05 Κάθε δειλινό έρχεται το τρένο μόνος στο σταθμό μόνος μου απομένω Έτσι είναι η αγάπη ένα δειλινό, ωχ αμάν-αμάν χρώματα μπορεί κι αλλάζει είναι ουρανός Φέρνεις ένα τραγουδάκι σαν εσπερινός, ωχ αμάν-αμάν σ' άναβα ένα λιβανάκι μύρισε Θεός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:22 Η misslittledevil: #658 12-09-06 18:22 Σαν την παπαρούνα μοιάζεις κι όλο χρώματα αλλάζεις Παπαρούνα που σε σκόρπισε το ψέμα Σαν την παπαρούνα μοιάζεις, χίλια χρώματα αλλάζεις μ' αγαπάς και το φωνάζεις με το βλέμμα με το βλέμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:47 Η Maggie έγραψε: #659 12-09-06 21:47 Να μ' αγαπάς όπου και να 'μαι Κι εσύ κοιτάς ζητάς ρωτάς ύστερα λες ιστορίες παλιές Αγάπη μου την αρχή φοβάμαι αγάπη μου για το τέλος λυπάμαι Κι εσύ μου λες, γνωριμίες πολλές πως ζούσες λες στον παράδεισο ως χτες Να μ' αγαπάς, όπου και να 'μαι Να μ' αγαπάς την ζωή μου φοβάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 22:24 Η AstRoPeLeKi: #660 12-09-06 22:24 Μη ρωτάς το γιατί η αγάπη αυτή έχει τώρα τελειώσει η αγάπη η τόοοοση μια φωτιά δυνατή είναι τώρα σβηστή και ας είχε φουντώσειιιι γιατί μ' έχεις πληγώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Nikos 7 LeoDel Mhtrogoal CiNeFiL Αγάπη_Πλατωνική harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τωρα που φευγεις απο μενα και σε χανωΩΩΩΩΩ εεεεεενα σου λεω, μην αλλααααξεις ουρανοοοοο σημαδια αφηνε στα συννεφα επανωωωωωωωω γιιιααααααατι δεν πρεπει να χαθουμε εμεις οι δυοο Δωσε μου λιγακι ουρανο, παρε με μαζι στο πεταγμα σου μαθε με κι εμενα να πετω, να μην εχω αναγκη τα φτερα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:45 Ο DiavolakoS: #651 11-09-06 12:45 Αρχική Δημοσίευση από katerina: Τωρα που φευγεις απο μενα και σε χανωΩΩΩΩΩ εεεεεενα σου λεω, μην αλλααααξεις ουρανοοοοο σημαδια αφηνε στα συννεφα επανωωωωωωωω γιιιααααααατι δεν πρεπει να χαθουμε εμεις οι δυοο Δωσε μου λιγακι ουρανο, παρε με μαζι στο πεταγμα σου μαθε με κι εμενα να πετω, να μην εχω αναγκη τα φτερα σου. Click για ανάπτυξη... εισαι στη ζωη μου ουρανος φεγγαρι μες τη νυχτα μου και της μοναξιας μου οδηγος στης τρελας τα ταξιδια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:45 Η misslittledevil: #652 11-09-06 12:45 Δε φεύγω θα μείνω όλη νύχτα στην πόρτα σου θα μείνω όλη νύχτα στα σκαλιά τʼ αστέρια θα πάρω αγκαλιά θα λέω τʼ όνομά σου σιγά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Σεπτεμβρίου 2006 Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:18 Η Maggie έγραψε: #653 11-09-06 23:18 Νύχτα μαγεμένη και είσαι πλάι μου. Ήλιε φώτιζε μου το φεγγάρι μου. Κάτι έχω πάθει, ο καιρός αγκάθι, ήλιε φώτιζέ μου το φεγγάρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 10:26 Η misslittledevil: #654 12-09-06 10:26 Μη μου μιλάς, η αγάπη τέλειωσε σαν φεγγάρι έλιωσε κι έπεσε στο χώμα Μη μου μιλάς, με δυο μάτια θάλασσες την καρδιά μου χάλασες, μα χτυπάει ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:33 Η Maggie έγραψε: #655 12-09-06 13:33 Και μέσα υπάρχουν τα σκαλιά που οδηγούν σ' ένα υπόγειο με τραγούδια χαλασμένα όσα οι άνθρωποι βαριούνται και ξεχνούν μετά τη χρήση τα φορτώνουνε σε σένα Μου λες τα μάτια σου να μη τα αγαπώ και να μη πάψω να πιστεύω στα δικά μου μα αυτά τα μάτια όπου χαθώ κι όπου βρεθώ τα έχω πίσω μου και μέσα και μπροστά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:14 Η misslittledevil: #656 12-09-06 14:14 Κάθε που πνίγομαι σκυφτός στα τρύπια όνειρά μου πιστεύω σαν ηθοποιός πως βρίσκεσαι κοντά μου Να με θυμηθείς, να με θυμηθείς Δεν φταίω εγώ, μέσα μου θα ζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:05 Η Maggie έγραψε: #657 12-09-06 15:05 Κάθε δειλινό έρχεται το τρένο μόνος στο σταθμό μόνος μου απομένω Έτσι είναι η αγάπη ένα δειλινό, ωχ αμάν-αμάν χρώματα μπορεί κι αλλάζει είναι ουρανός Φέρνεις ένα τραγουδάκι σαν εσπερινός, ωχ αμάν-αμάν σ' άναβα ένα λιβανάκι μύρισε Θεός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:22 Η misslittledevil: #658 12-09-06 18:22 Σαν την παπαρούνα μοιάζεις κι όλο χρώματα αλλάζεις Παπαρούνα που σε σκόρπισε το ψέμα Σαν την παπαρούνα μοιάζεις, χίλια χρώματα αλλάζεις μ' αγαπάς και το φωνάζεις με το βλέμμα με το βλέμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:47 Η Maggie έγραψε: #659 12-09-06 21:47 Να μ' αγαπάς όπου και να 'μαι Κι εσύ κοιτάς ζητάς ρωτάς ύστερα λες ιστορίες παλιές Αγάπη μου την αρχή φοβάμαι αγάπη μου για το τέλος λυπάμαι Κι εσύ μου λες, γνωριμίες πολλές πως ζούσες λες στον παράδεισο ως χτες Να μ' αγαπάς, όπου και να 'μαι Να μ' αγαπάς την ζωή μου φοβάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 22:24 Η AstRoPeLeKi: #660 12-09-06 22:24 Μη ρωτάς το γιατί η αγάπη αυτή έχει τώρα τελειώσει η αγάπη η τόοοοση μια φωτιά δυνατή είναι τώρα σβηστή και ας είχε φουντώσειιιι γιατί μ' έχεις πληγώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Nikos 7 LeoDel Mhtrogoal CiNeFiL Αγάπη_Πλατωνική harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina: Τωρα που φευγεις απο μενα και σε χανωΩΩΩΩΩ εεεεεενα σου λεω, μην αλλααααξεις ουρανοοοοο σημαδια αφηνε στα συννεφα επανωωωωωωωω γιιιααααααατι δεν πρεπει να χαθουμε εμεις οι δυοο Δωσε μου λιγακι ουρανο, παρε με μαζι στο πεταγμα σου μαθε με κι εμενα να πετω, να μην εχω αναγκη τα φτερα σου. Click για ανάπτυξη... εισαι στη ζωη μου ουρανος φεγγαρι μες τη νυχτα μου και της μοναξιας μου οδηγος στης τρελας τα ταξιδια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:45 Η misslittledevil: #652 11-09-06 12:45 Δε φεύγω θα μείνω όλη νύχτα στην πόρτα σου θα μείνω όλη νύχτα στα σκαλιά τʼ αστέρια θα πάρω αγκαλιά θα λέω τʼ όνομά σου σιγά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Σεπτεμβρίου 2006 Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:18 Η Maggie έγραψε: #653 11-09-06 23:18 Νύχτα μαγεμένη και είσαι πλάι μου. Ήλιε φώτιζε μου το φεγγάρι μου. Κάτι έχω πάθει, ο καιρός αγκάθι, ήλιε φώτιζέ μου το φεγγάρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 10:26 Η misslittledevil: #654 12-09-06 10:26 Μη μου μιλάς, η αγάπη τέλειωσε σαν φεγγάρι έλιωσε κι έπεσε στο χώμα Μη μου μιλάς, με δυο μάτια θάλασσες την καρδιά μου χάλασες, μα χτυπάει ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:33 Η Maggie έγραψε: #655 12-09-06 13:33 Και μέσα υπάρχουν τα σκαλιά που οδηγούν σ' ένα υπόγειο με τραγούδια χαλασμένα όσα οι άνθρωποι βαριούνται και ξεχνούν μετά τη χρήση τα φορτώνουνε σε σένα Μου λες τα μάτια σου να μη τα αγαπώ και να μη πάψω να πιστεύω στα δικά μου μα αυτά τα μάτια όπου χαθώ κι όπου βρεθώ τα έχω πίσω μου και μέσα και μπροστά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:14 Η misslittledevil: #656 12-09-06 14:14 Κάθε που πνίγομαι σκυφτός στα τρύπια όνειρά μου πιστεύω σαν ηθοποιός πως βρίσκεσαι κοντά μου Να με θυμηθείς, να με θυμηθείς Δεν φταίω εγώ, μέσα μου θα ζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:05 Η Maggie έγραψε: #657 12-09-06 15:05 Κάθε δειλινό έρχεται το τρένο μόνος στο σταθμό μόνος μου απομένω Έτσι είναι η αγάπη ένα δειλινό, ωχ αμάν-αμάν χρώματα μπορεί κι αλλάζει είναι ουρανός Φέρνεις ένα τραγουδάκι σαν εσπερινός, ωχ αμάν-αμάν σ' άναβα ένα λιβανάκι μύρισε Θεός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:22 Η misslittledevil: #658 12-09-06 18:22 Σαν την παπαρούνα μοιάζεις κι όλο χρώματα αλλάζεις Παπαρούνα που σε σκόρπισε το ψέμα Σαν την παπαρούνα μοιάζεις, χίλια χρώματα αλλάζεις μ' αγαπάς και το φωνάζεις με το βλέμμα με το βλέμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:47 Η Maggie έγραψε: #659 12-09-06 21:47 Να μ' αγαπάς όπου και να 'μαι Κι εσύ κοιτάς ζητάς ρωτάς ύστερα λες ιστορίες παλιές Αγάπη μου την αρχή φοβάμαι αγάπη μου για το τέλος λυπάμαι Κι εσύ μου λες, γνωριμίες πολλές πως ζούσες λες στον παράδεισο ως χτες Να μ' αγαπάς, όπου και να 'μαι Να μ' αγαπάς την ζωή μου φοβάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 22:24 Η AstRoPeLeKi: #660 12-09-06 22:24 Μη ρωτάς το γιατί η αγάπη αυτή έχει τώρα τελειώσει η αγάπη η τόοοοση μια φωτιά δυνατή είναι τώρα σβηστή και ας είχε φουντώσειιιι γιατί μ' έχεις πληγώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Nikos 7 LeoDel Mhtrogoal CiNeFiL Αγάπη_Πλατωνική harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δε φεύγω θα μείνω όλη νύχτα στην πόρτα σου θα μείνω όλη νύχτα στα σκαλιά τʼ αστέρια θα πάρω αγκαλιά θα λέω τʼ όνομά σου σιγά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:18 Η Maggie έγραψε: #653 11-09-06 23:18 Νύχτα μαγεμένη και είσαι πλάι μου. Ήλιε φώτιζε μου το φεγγάρι μου. Κάτι έχω πάθει, ο καιρός αγκάθι, ήλιε φώτιζέ μου το φεγγάρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 10:26 Η misslittledevil: #654 12-09-06 10:26 Μη μου μιλάς, η αγάπη τέλειωσε σαν φεγγάρι έλιωσε κι έπεσε στο χώμα Μη μου μιλάς, με δυο μάτια θάλασσες την καρδιά μου χάλασες, μα χτυπάει ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:33 Η Maggie έγραψε: #655 12-09-06 13:33 Και μέσα υπάρχουν τα σκαλιά που οδηγούν σ' ένα υπόγειο με τραγούδια χαλασμένα όσα οι άνθρωποι βαριούνται και ξεχνούν μετά τη χρήση τα φορτώνουνε σε σένα Μου λες τα μάτια σου να μη τα αγαπώ και να μη πάψω να πιστεύω στα δικά μου μα αυτά τα μάτια όπου χαθώ κι όπου βρεθώ τα έχω πίσω μου και μέσα και μπροστά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:14 Η misslittledevil: #656 12-09-06 14:14 Κάθε που πνίγομαι σκυφτός στα τρύπια όνειρά μου πιστεύω σαν ηθοποιός πως βρίσκεσαι κοντά μου Να με θυμηθείς, να με θυμηθείς Δεν φταίω εγώ, μέσα μου θα ζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:05 Η Maggie έγραψε: #657 12-09-06 15:05 Κάθε δειλινό έρχεται το τρένο μόνος στο σταθμό μόνος μου απομένω Έτσι είναι η αγάπη ένα δειλινό, ωχ αμάν-αμάν χρώματα μπορεί κι αλλάζει είναι ουρανός Φέρνεις ένα τραγουδάκι σαν εσπερινός, ωχ αμάν-αμάν σ' άναβα ένα λιβανάκι μύρισε Θεός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:22 Η misslittledevil: #658 12-09-06 18:22 Σαν την παπαρούνα μοιάζεις κι όλο χρώματα αλλάζεις Παπαρούνα που σε σκόρπισε το ψέμα Σαν την παπαρούνα μοιάζεις, χίλια χρώματα αλλάζεις μ' αγαπάς και το φωνάζεις με το βλέμμα με το βλέμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:47 Η Maggie έγραψε: #659 12-09-06 21:47 Να μ' αγαπάς όπου και να 'μαι Κι εσύ κοιτάς ζητάς ρωτάς ύστερα λες ιστορίες παλιές Αγάπη μου την αρχή φοβάμαι αγάπη μου για το τέλος λυπάμαι Κι εσύ μου λες, γνωριμίες πολλές πως ζούσες λες στον παράδεισο ως χτες Να μ' αγαπάς, όπου και να 'μαι Να μ' αγαπάς την ζωή μου φοβάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 22:24 Η AstRoPeLeKi: #660 12-09-06 22:24 Μη ρωτάς το γιατί η αγάπη αυτή έχει τώρα τελειώσει η αγάπη η τόοοοση μια φωτιά δυνατή είναι τώρα σβηστή και ας είχε φουντώσειιιι γιατί μ' έχεις πληγώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Nikos 7 LeoDel Mhtrogoal CiNeFiL Αγάπη_Πλατωνική harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Νύχτα μαγεμένη και είσαι πλάι μου. Ήλιε φώτιζε μου το φεγγάρι μου. Κάτι έχω πάθει, ο καιρός αγκάθι, ήλιε φώτιζέ μου το φεγγάρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 10:26 Η misslittledevil: #654 12-09-06 10:26 Μη μου μιλάς, η αγάπη τέλειωσε σαν φεγγάρι έλιωσε κι έπεσε στο χώμα Μη μου μιλάς, με δυο μάτια θάλασσες την καρδιά μου χάλασες, μα χτυπάει ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:33 Η Maggie έγραψε: #655 12-09-06 13:33 Και μέσα υπάρχουν τα σκαλιά που οδηγούν σ' ένα υπόγειο με τραγούδια χαλασμένα όσα οι άνθρωποι βαριούνται και ξεχνούν μετά τη χρήση τα φορτώνουνε σε σένα Μου λες τα μάτια σου να μη τα αγαπώ και να μη πάψω να πιστεύω στα δικά μου μα αυτά τα μάτια όπου χαθώ κι όπου βρεθώ τα έχω πίσω μου και μέσα και μπροστά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:14 Η misslittledevil: #656 12-09-06 14:14 Κάθε που πνίγομαι σκυφτός στα τρύπια όνειρά μου πιστεύω σαν ηθοποιός πως βρίσκεσαι κοντά μου Να με θυμηθείς, να με θυμηθείς Δεν φταίω εγώ, μέσα μου θα ζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:05 Η Maggie έγραψε: #657 12-09-06 15:05 Κάθε δειλινό έρχεται το τρένο μόνος στο σταθμό μόνος μου απομένω Έτσι είναι η αγάπη ένα δειλινό, ωχ αμάν-αμάν χρώματα μπορεί κι αλλάζει είναι ουρανός Φέρνεις ένα τραγουδάκι σαν εσπερινός, ωχ αμάν-αμάν σ' άναβα ένα λιβανάκι μύρισε Θεός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:22 Η misslittledevil: #658 12-09-06 18:22 Σαν την παπαρούνα μοιάζεις κι όλο χρώματα αλλάζεις Παπαρούνα που σε σκόρπισε το ψέμα Σαν την παπαρούνα μοιάζεις, χίλια χρώματα αλλάζεις μ' αγαπάς και το φωνάζεις με το βλέμμα με το βλέμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:47 Η Maggie έγραψε: #659 12-09-06 21:47 Να μ' αγαπάς όπου και να 'μαι Κι εσύ κοιτάς ζητάς ρωτάς ύστερα λες ιστορίες παλιές Αγάπη μου την αρχή φοβάμαι αγάπη μου για το τέλος λυπάμαι Κι εσύ μου λες, γνωριμίες πολλές πως ζούσες λες στον παράδεισο ως χτες Να μ' αγαπάς, όπου και να 'μαι Να μ' αγαπάς την ζωή μου φοβάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 22:24 Η AstRoPeLeKi: #660 12-09-06 22:24 Μη ρωτάς το γιατί η αγάπη αυτή έχει τώρα τελειώσει η αγάπη η τόοοοση μια φωτιά δυνατή είναι τώρα σβηστή και ας είχε φουντώσειιιι γιατί μ' έχεις πληγώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Nikos 7 LeoDel Mhtrogoal CiNeFiL Αγάπη_Πλατωνική harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μη μου μιλάς, η αγάπη τέλειωσε σαν φεγγάρι έλιωσε κι έπεσε στο χώμα Μη μου μιλάς, με δυο μάτια θάλασσες την καρδιά μου χάλασες, μα χτυπάει ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:33 Η Maggie έγραψε: #655 12-09-06 13:33 Και μέσα υπάρχουν τα σκαλιά που οδηγούν σ' ένα υπόγειο με τραγούδια χαλασμένα όσα οι άνθρωποι βαριούνται και ξεχνούν μετά τη χρήση τα φορτώνουνε σε σένα Μου λες τα μάτια σου να μη τα αγαπώ και να μη πάψω να πιστεύω στα δικά μου μα αυτά τα μάτια όπου χαθώ κι όπου βρεθώ τα έχω πίσω μου και μέσα και μπροστά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:14 Η misslittledevil: #656 12-09-06 14:14 Κάθε που πνίγομαι σκυφτός στα τρύπια όνειρά μου πιστεύω σαν ηθοποιός πως βρίσκεσαι κοντά μου Να με θυμηθείς, να με θυμηθείς Δεν φταίω εγώ, μέσα μου θα ζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:05 Η Maggie έγραψε: #657 12-09-06 15:05 Κάθε δειλινό έρχεται το τρένο μόνος στο σταθμό μόνος μου απομένω Έτσι είναι η αγάπη ένα δειλινό, ωχ αμάν-αμάν χρώματα μπορεί κι αλλάζει είναι ουρανός Φέρνεις ένα τραγουδάκι σαν εσπερινός, ωχ αμάν-αμάν σ' άναβα ένα λιβανάκι μύρισε Θεός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:22 Η misslittledevil: #658 12-09-06 18:22 Σαν την παπαρούνα μοιάζεις κι όλο χρώματα αλλάζεις Παπαρούνα που σε σκόρπισε το ψέμα Σαν την παπαρούνα μοιάζεις, χίλια χρώματα αλλάζεις μ' αγαπάς και το φωνάζεις με το βλέμμα με το βλέμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:47 Η Maggie έγραψε: #659 12-09-06 21:47 Να μ' αγαπάς όπου και να 'μαι Κι εσύ κοιτάς ζητάς ρωτάς ύστερα λες ιστορίες παλιές Αγάπη μου την αρχή φοβάμαι αγάπη μου για το τέλος λυπάμαι Κι εσύ μου λες, γνωριμίες πολλές πως ζούσες λες στον παράδεισο ως χτες Να μ' αγαπάς, όπου και να 'μαι Να μ' αγαπάς την ζωή μου φοβάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 22:24 Η AstRoPeLeKi: #660 12-09-06 22:24 Μη ρωτάς το γιατί η αγάπη αυτή έχει τώρα τελειώσει η αγάπη η τόοοοση μια φωτιά δυνατή είναι τώρα σβηστή και ας είχε φουντώσειιιι γιατί μ' έχεις πληγώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Nikos 7 LeoDel Mhtrogoal CiNeFiL Αγάπη_Πλατωνική harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και μέσα υπάρχουν τα σκαλιά που οδηγούν σ' ένα υπόγειο με τραγούδια χαλασμένα όσα οι άνθρωποι βαριούνται και ξεχνούν μετά τη χρήση τα φορτώνουνε σε σένα Μου λες τα μάτια σου να μη τα αγαπώ και να μη πάψω να πιστεύω στα δικά μου μα αυτά τα μάτια όπου χαθώ κι όπου βρεθώ τα έχω πίσω μου και μέσα και μπροστά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:14 Η misslittledevil: #656 12-09-06 14:14 Κάθε που πνίγομαι σκυφτός στα τρύπια όνειρά μου πιστεύω σαν ηθοποιός πως βρίσκεσαι κοντά μου Να με θυμηθείς, να με θυμηθείς Δεν φταίω εγώ, μέσα μου θα ζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:05 Η Maggie έγραψε: #657 12-09-06 15:05 Κάθε δειλινό έρχεται το τρένο μόνος στο σταθμό μόνος μου απομένω Έτσι είναι η αγάπη ένα δειλινό, ωχ αμάν-αμάν χρώματα μπορεί κι αλλάζει είναι ουρανός Φέρνεις ένα τραγουδάκι σαν εσπερινός, ωχ αμάν-αμάν σ' άναβα ένα λιβανάκι μύρισε Θεός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:22 Η misslittledevil: #658 12-09-06 18:22 Σαν την παπαρούνα μοιάζεις κι όλο χρώματα αλλάζεις Παπαρούνα που σε σκόρπισε το ψέμα Σαν την παπαρούνα μοιάζεις, χίλια χρώματα αλλάζεις μ' αγαπάς και το φωνάζεις με το βλέμμα με το βλέμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:47 Η Maggie έγραψε: #659 12-09-06 21:47 Να μ' αγαπάς όπου και να 'μαι Κι εσύ κοιτάς ζητάς ρωτάς ύστερα λες ιστορίες παλιές Αγάπη μου την αρχή φοβάμαι αγάπη μου για το τέλος λυπάμαι Κι εσύ μου λες, γνωριμίες πολλές πως ζούσες λες στον παράδεισο ως χτες Να μ' αγαπάς, όπου και να 'μαι Να μ' αγαπάς την ζωή μου φοβάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 22:24 Η AstRoPeLeKi: #660 12-09-06 22:24 Μη ρωτάς το γιατί η αγάπη αυτή έχει τώρα τελειώσει η αγάπη η τόοοοση μια φωτιά δυνατή είναι τώρα σβηστή και ας είχε φουντώσειιιι γιατί μ' έχεις πληγώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Nikos 7 LeoDel Mhtrogoal CiNeFiL Αγάπη_Πλατωνική harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κάθε που πνίγομαι σκυφτός στα τρύπια όνειρά μου πιστεύω σαν ηθοποιός πως βρίσκεσαι κοντά μου Να με θυμηθείς, να με θυμηθείς Δεν φταίω εγώ, μέσα μου θα ζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:05 Η Maggie έγραψε: #657 12-09-06 15:05 Κάθε δειλινό έρχεται το τρένο μόνος στο σταθμό μόνος μου απομένω Έτσι είναι η αγάπη ένα δειλινό, ωχ αμάν-αμάν χρώματα μπορεί κι αλλάζει είναι ουρανός Φέρνεις ένα τραγουδάκι σαν εσπερινός, ωχ αμάν-αμάν σ' άναβα ένα λιβανάκι μύρισε Θεός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:22 Η misslittledevil: #658 12-09-06 18:22 Σαν την παπαρούνα μοιάζεις κι όλο χρώματα αλλάζεις Παπαρούνα που σε σκόρπισε το ψέμα Σαν την παπαρούνα μοιάζεις, χίλια χρώματα αλλάζεις μ' αγαπάς και το φωνάζεις με το βλέμμα με το βλέμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:47 Η Maggie έγραψε: #659 12-09-06 21:47 Να μ' αγαπάς όπου και να 'μαι Κι εσύ κοιτάς ζητάς ρωτάς ύστερα λες ιστορίες παλιές Αγάπη μου την αρχή φοβάμαι αγάπη μου για το τέλος λυπάμαι Κι εσύ μου λες, γνωριμίες πολλές πως ζούσες λες στον παράδεισο ως χτες Να μ' αγαπάς, όπου και να 'μαι Να μ' αγαπάς την ζωή μου φοβάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 22:24 Η AstRoPeLeKi: #660 12-09-06 22:24 Μη ρωτάς το γιατί η αγάπη αυτή έχει τώρα τελειώσει η αγάπη η τόοοοση μια φωτιά δυνατή είναι τώρα σβηστή και ας είχε φουντώσειιιι γιατί μ' έχεις πληγώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Nikos 7 LeoDel Mhtrogoal CiNeFiL Αγάπη_Πλατωνική harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κάθε δειλινό έρχεται το τρένο μόνος στο σταθμό μόνος μου απομένω Έτσι είναι η αγάπη ένα δειλινό, ωχ αμάν-αμάν χρώματα μπορεί κι αλλάζει είναι ουρανός Φέρνεις ένα τραγουδάκι σαν εσπερινός, ωχ αμάν-αμάν σ' άναβα ένα λιβανάκι μύρισε Θεός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:22 Η misslittledevil: #658 12-09-06 18:22 Σαν την παπαρούνα μοιάζεις κι όλο χρώματα αλλάζεις Παπαρούνα που σε σκόρπισε το ψέμα Σαν την παπαρούνα μοιάζεις, χίλια χρώματα αλλάζεις μ' αγαπάς και το φωνάζεις με το βλέμμα με το βλέμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:47 Η Maggie έγραψε: #659 12-09-06 21:47 Να μ' αγαπάς όπου και να 'μαι Κι εσύ κοιτάς ζητάς ρωτάς ύστερα λες ιστορίες παλιές Αγάπη μου την αρχή φοβάμαι αγάπη μου για το τέλος λυπάμαι Κι εσύ μου λες, γνωριμίες πολλές πως ζούσες λες στον παράδεισο ως χτες Να μ' αγαπάς, όπου και να 'μαι Να μ' αγαπάς την ζωή μου φοβάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 22:24 Η AstRoPeLeKi: #660 12-09-06 22:24 Μη ρωτάς το γιατί η αγάπη αυτή έχει τώρα τελειώσει η αγάπη η τόοοοση μια φωτιά δυνατή είναι τώρα σβηστή και ας είχε φουντώσειιιι γιατί μ' έχεις πληγώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Nikos 7 LeoDel Mhtrogoal CiNeFiL Αγάπη_Πλατωνική harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σαν την παπαρούνα μοιάζεις κι όλο χρώματα αλλάζεις Παπαρούνα που σε σκόρπισε το ψέμα Σαν την παπαρούνα μοιάζεις, χίλια χρώματα αλλάζεις μ' αγαπάς και το φωνάζεις με το βλέμμα με το βλέμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:47 Η Maggie έγραψε: #659 12-09-06 21:47 Να μ' αγαπάς όπου και να 'μαι Κι εσύ κοιτάς ζητάς ρωτάς ύστερα λες ιστορίες παλιές Αγάπη μου την αρχή φοβάμαι αγάπη μου για το τέλος λυπάμαι Κι εσύ μου λες, γνωριμίες πολλές πως ζούσες λες στον παράδεισο ως χτες Να μ' αγαπάς, όπου και να 'μαι Να μ' αγαπάς την ζωή μου φοβάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 22:24 Η AstRoPeLeKi: #660 12-09-06 22:24 Μη ρωτάς το γιατί η αγάπη αυτή έχει τώρα τελειώσει η αγάπη η τόοοοση μια φωτιά δυνατή είναι τώρα σβηστή και ας είχε φουντώσειιιι γιατί μ' έχεις πληγώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Να μ' αγαπάς όπου και να 'μαι Κι εσύ κοιτάς ζητάς ρωτάς ύστερα λες ιστορίες παλιές Αγάπη μου την αρχή φοβάμαι αγάπη μου για το τέλος λυπάμαι Κι εσύ μου λες, γνωριμίες πολλές πως ζούσες λες στον παράδεισο ως χτες Να μ' αγαπάς, όπου και να 'μαι Να μ' αγαπάς την ζωή μου φοβάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AstRoPeLeKi Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευδοκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2006 στις 22:24 Η AstRoPeLeKi: #660 12-09-06 22:24 Μη ρωτάς το γιατί η αγάπη αυτή έχει τώρα τελειώσει η αγάπη η τόοοοση μια φωτιά δυνατή είναι τώρα σβηστή και ας είχε φουντώσειιιι γιατί μ' έχεις πληγώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μη ρωτάς το γιατί η αγάπη αυτή έχει τώρα τελειώσει η αγάπη η τόοοοση μια φωτιά δυνατή είναι τώρα σβηστή και ας είχε φουντώσειιιι γιατί μ' έχεις πληγώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.