Μουσικό Παιχνίδι (English Version)

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 15.495 μηνύματα.
Πάλι ελληνικό συγκρότημα, σε αγγλικό στίχο. Μου θυμίζει την εφηβεία μου. Κορίτσια @Λένω @finesse πιστεύω θα σας αρέσει ή θα σας θυμίσει εποχές MTV Greece :) Εγώ είχα την τύχη να το ακούσω live στα τοoooτε schoolwave.

next: terror

Λένω

Διάσημο μέλος

Η Λένω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.743 μηνύματα.
Πάλι ελληνικό συγκρότημα, σε αγγλικό στίχο. Μου θυμίζει την εφηβεία μου. Κορίτσια @Λένω @finesse πιστεύω θα σας αρέσει ή θα σας θυμίσει εποχές MTV Greece :) Εγώ είχα την τύχη να το ακούσω live στα τοoooτε schoolwave.
Αφιερωμένο σε σένα.:)

Rosebleed - Claud

Aleksa

Τιμώμενο Μέλος

Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.550 μηνύματα.

Next: Stay

Aleksa

Τιμώμενο Μέλος

Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.550 μηνύματα.

Next: Take

Τελευταία επεξεργασία:

Aleksa

Τιμώμενο Μέλος

next: Pray

Aleksa

Τιμώμενο Μέλος

next: Away

glayki

Διακεκριμένο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.706 μηνύματα.

I

Λένω

Διάσημο μέλος

Tom Jones - I Who Have Nothing (1970)

Next: Past

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.980 μηνύματα.

next: echoes

glayki

Διακεκριμένο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.706 μηνύματα.
Across

Λένω

Διάσημο μέλος

John Williams - Across the Stars (Love Theme from "Star Wars: Attack of the Clones")

Next: Mountains

Aleksa

Τιμώμενο Μέλος

Next: Me