Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος ξένων γλωσσών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 18,613 μηνύματα.
03-07-13
10:43
Summer 78 by Yann Tiersen the soundtrack of the german movie Goodbye Lenin
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
03-07-13
13:38
Dance me to the end of love - The Civil Wars
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελισσάβετ21
Νεοφερμένος
Η Ελισσάβετ21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 65 μηνύματα.
26-07-13
03:11
https://www.youtube.com/watch?v=HzaUr6_ZHJ8
Δεν ξέρω τι μου αρέσει πιο πολύ...η μελωδία ή το βίντεο!!!
Δεν ξέρω τι μου αρέσει πιο πολύ...η μελωδία ή το βίντεο!!!
Loreley
Περιβόητο μέλος
Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,860 μηνύματα.
28-07-13
22:49
Imadlak
Τιμώμενο Μέλος
Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6,231 μηνύματα.
28-07-13
23:42
venividivici
Τιμώμενο Μέλος
Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23,236 μηνύματα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...