Τώρα εκτός από το Μουντιάλ των φτωχών, έχουμε φαίνεται και την ζούρλια των φτωχών. Διαβολική η σύμπτωση ρε παιδί μου να θέλουν όλες σεξ την ώρα του τελικού του Μουντιάλ... σε σημείο που να αναρρωτιέμαι, σε οργασμό τη Μαρίκα τη φέρνει ο γκόμενος ή η χαρά του οτι το δέλεαρ της ερωτικής πράξης, έπιασε τόπο; (Σπάσε το αβγό Kinder, η χαρά της ανακάλυψης). Εγω μυρίζομαι στο θέμα, πολλή ανάγκη για αυτοεπιβεβαίωση ( αν και διατηρώ τις επιφυλάξεις μου πως μπορεί να τίθεται και ζήτημα ανεκπλήρωτων ερωτικών ορμών) . Θα σας πω όμως κάτι γιατί προφανώς δεν το έχετε πάρει μυρωδίτσα:
Αγαπητή Χ, Υ , Ζ:
Το να δω Μουντιάλ, είναι επιλογή μου.
Το να σε κάνω κοπέλα μου, είναι επιλογή μου.
Και τα δύο είναι επιλογές, άρα μεταβλητές. Μόνο η μάνα μου, ο πατέρας μου κι ο αδερφός μου δεν αλλάζουν σ' αυτή τη ζωή.
Επιπλέον:
Το Μουντιάλ σεβάστηκε εσένα και δεν έβαλε διαφήμηση "Άσε τη ζουζούνα και κοίτα εμένα"
Έτσι λοιπόν κι εσυ θα σεβαστείς το θέλημά μου να δω Μουντιάλ.
Εαν δεν το σεβαστείς, έφυγες! Δε σε κρατάμε! Θα σέβεσαι τις επιλογές μου, όπως εγω σέβομαι τις δικές σου και δε σου σπάω το κινητό στο κεφάλι που μιλάς 2 ώρες με τον "κολλητό" απ' τη σχολή ή δε σου καίω το νεο εσωρουχάκι από το ZARA που φοράς στο "κατηχητικό", ακριβώς γιατί κι εσυ είσαι μια επιλογή μου. Αν δε σου αρέσω, μην κάθεσαι στην αγκαλιά μου. Αν κάθεσαι στη δική μου αγκαλιά, σεβάσου με. Αν με σεβαστείς σημαίνει οτι δε θα μου κάνεις καν κουβέντα για Μουντιάλ.
Τώρα μπορείτε οι όσοι εύθιχτοι και όσες εύθιχτες να ξαναπαίξετε με το κάρμα μου μιας και σας εκνεύρισα!

Είναι εύκολο να παίξεις με δυο κουμπάκια στο στέκι, παρά να σεβαστείς ότι αγαπάς και να αλλάξεις νοοτροπία.
Δε θα ήθελα ούτε να είμαι από αυτούς που καταπιέζουν τις επιλογές των συντρόφων τους για ιδίον όφελος, ούτε από αυτούς που υποκύπτουν στα αχαλίνωτα και εγωιστικά ένστικτα των καταπιεστών συντρόφων τους.
Για την ιστορία... εχω κυκλοφορίσει στις κεντρικές λεωφόρους της Αθήνας νυχτιάτικα για να πανηγυρίσω για τις νίκες στο Ευρωπαϊκό του 2004 και άλλη φορά είχα πάρει αεροπλάνο στις 5 τα χαράματα για να παω να βρω μια κοπέλα (πλέον πρώην). Να σας δω, έχει κανείς το θάρρος να τα βάλει σε σύγκριση;