Αρχική Δημοσίευση από kleftra:
Σκληρό μα αληθινό
Αν πλανιόταν η πεποίθηση πως όταν στέλνουμε θετική ενέργεια στους άλλους επιστρέφει και σε εμάς ίσως γινόμασταν πιο ανιδιοτελείς.......
Εγώ πιστεύω πως πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να δώσουν θετική ενέργεια, ευχές, προσευχές ή όπως αλλιώς θέλετε να το πείτε. Είναι όμως λίγοι αυτοί που το κάνουν γιατί οι περισσότεροι έχουν βολευτεί στους καναπέδες τους και αρκούνται μόνο στα επιφωνήματα του στύλ: ωωω τί κρίμα.
Αν αυτούς τους ξεβολέψουμε εμείς που λέμε ότι είμαστε στις επάλξεις τότε θα έχουμε κάνει ένα μεγάλο βήμα και η θετική ενέργεια να επιστρέφεται και σε μας(που όπως και να χει όταν κάνουμε κάτι καλό πάντα μας επιστρέφεται) όπως λέει η κλέφτρα, αλλά και η συμπαράσταση μας να είναι παντοδύναμη ως προς οποινδήποτε συνάνθρωπό μας την έχει ανάγκη, όπως ζήτησε και ο Θοδωρής ανοίγοντας αυτό το θέμα.
Μπορεί να ακούγονται ρομαντικά όλα αυτά, όμως πιστεύω ότι μπορούν να γίνουν και εγώ ξέρω περιπτώσεις που ήδη γίνονται.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.