Με ποιους διάσημους θα κάνατε σεξ;

να δω λίγο τη λίστα και θα σας πω.... :book:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ε???????????????????????????????????????????????????????????????
τι θρεντ είναι αυτό?τι πάει να πει ρε , με ποιόν διάσημο θα κάνατε σεξ?..μήπως καλύτερος τ΄τιλος θα ήταν :με ποιόν διάσημο θα θέλατε να είχατε σχέση?...γιατί ο συγκεκριμένος μόνο για γ@μήσι είναι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ε???????????????????????????????????????????????????????????????
τι θρεντ είναι αυτό?τι πάει να πει ρε , με ποιόν διάσημο θα κάνατε σεξ?..μήπως καλύτερος τ΄τιλος θα ήταν :με ποιόν διάσημο θα θέλατε να είχατε σχέση?...γιατί ο συγκεκριμένος μόνο για γ@μήσι είναι!

κάτσε να δω ποιος έχει φτιάξει το θέμα και θα σου απαντήσω.... :hmm:

hehe.gif
hehe.gif
hehe.gif
hehe.gif

johnny depp :angel:

δε θυμάμαι το όνομά της..., το μόνο που θυμάμαι ήταν....
baby.gif

Justin Timberlake :inlove:

Μαντόνα.... :tongue:

για πλακα το πες ε??αν ειναι να κανω κονέ!!

για πλακα το πες ε??αν ειναι να κανω κονέ!!

τί να την κάνω ρε, γέρασε.... :worry:
αν είναι να της πάρω κανά δολάριο, εντάξει.... ;)
διαφορετικά, έχει παιδιά..., μπόλικα :P

χαχα λεω και γω!!:D

Τι να κάνεις με τα νιάτα όταν υπάρχει αυτός αααχ:redface:

actyourage-seanconnery-590.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Brutal καταστάσεις...;)

22695010vp1.jpg

finntroll3.jpg

Ε δεν είναι τέρμα διάσημοι... σε κάποιους κύκλους όμως θεωρούνται και πολύ φίρμες....

Whatever...εμένα αυτοί μ αρέσουν...:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Brutal καταστάσεις...;)

22695010vp1.jpg

finntroll3.jpg

Ε δεν είναι τέρμα διάσημοι... σε κάποιους κύκλους όμως θεωρούνται και πολύ φίρμες....

Whatever...εμένα αυτοί μ αρέσουν...:P

Ο πρώτος δεν είναι ο Perttu Kivilaakso από τους Αpocalyptica? Ξεχνάω και τα ονόματά τους. :P
Αν ήταν να διάλεγα κάποιον από αυτούς,σόρρυ αλλά θα προτιμούσα τούτον. :P
Δεν έχει και καμιά normal photo να φανεί και το γαλάζιο το μάτι,βγαίνουν όλοι μαζί συνήθως. =.=

Kαι ο δεύτερος είμαι σχεδόν σίγουρη πως είναι από Norther,αλλά τον αδικεί η photo κάπως. :P

Γενικά κανένας δεν με ενθουσιάζει ιδιαίτερα από τόσα metal bands που ξέρω.
Είναι άγριοι βασικά,προτιμώ τα πιο ήσυχα παιδάκια. :hmm:

Ίσως ο Shagrath από Dimmu,θα μπορούσε να μου άρεζε αν δεν έβγαινε με πόσα κιλά μακιγιάζ στη φάτσα του κάθε φορά και αν δεν ήταν τόσο "επιθετικός" στην σκηνή. :P
(δες το spoiler αν δεν κατάλαβες ποιον λέω.)
l_be5eac4b861d987633f44611bdf4f774-1.jpg

Ε άλλο το ένα και άλλο το άλλο.... Άλλο τα ήσυχα παιδάκια κι άλλο αυτοί... Αλλά πάλι, άλλο ήσυχος και άλλο ευαίσθητος ή κάλος... If you know what I mean...

Ο δεύτερος κάνει φωνητικά στους Finntroll και ναι τον αδικεί η foto... πολύ...:):)

Με κανέναν.

Με τη Λάουρα. 8)

hahah σταμάάάάάάάταααααααααααααααα.:redface:

Δε ξέρω με ποιο να πρωτοξαφνιαστώ: με το ότι είμαι διάσημη ή με το ότι με θες;:redface:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back