εμμα_τριντεντ
Πολύ δραστήριο μέλος
αχ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 292010
Επισκέπτης
Απλά. Χωρίς πολύ μπλα μπλα. Τύπου ''θα τον βίαζα''
Αρκεί να μη μου μίλαγε . Όταν το ανοίγει το ρημάδι με ξενερώνει η προφορά του.
Είμαι δική σου. Ειλικρινά.
Δεν κόβω και φλέβα αλλά δύσκολα θα του αρνιόμουν!
Είμαι δική σου. Απλά.
Εσύ θέλω να μου μιλάς. Όχι σαν τον άλλο από πάνω. Εσύ θέλω να κελαηδάς. Α και μην ξεχάσω. Είμαι δική σου. Απλά.
Δεν πεθαίνω για φουσκωτούς. Πόσο μάλλον για καραφλούς. Αλλά εσύ με έριξες με τη φωνή σου. Γλυκιέ μου.
Ζήτα ου ό,τι θεεες παααρε μου όπου θεεςςςς
Θέλω να σου πω κάτι. Είμαι δική σου. Σχεδόν.
Δέχομαι.
Ατιμούτσικο. Χαμογελάς.
Πάμε μια βολτίτσα? Έτσι 2 ωρίτσες.
Γδύσου, θέλω να μιλήσουμε.
Για σένα όλους τους από πάνω τους χέζω.Να το ξέρεις.
Παιδί μου εσύ.
Ε ντάξει. Δική σου. Απλά. Απλά.
Μόλις τον βρήκα.
Απλά παντρέψουμε με.
Αχ.
Μάθε με να κάνω κοτόπουλο με κάρυ και σούπα βελουτέ με σπαράγγια
Αυτούς γενικά.
Δεν θυμάμαι άλλους τώρα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Demlogic
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν είμαι φαν του τύπου ''ρουβίτσα''. Αλλά κατάσταση μαζί του θα κανα.
Απλά. Χωρίς πολύ μπλα μπλα. Τύπου ''θα τον βίαζα''
Αρκεί να μη μου μίλαγε . Όταν το ανοίγει το ρημάδι με ξενερώνει η προφορά του.
Είμαι δική σου. Ειλικρινά.
Δεν κόβω και φλέβα αλλά δύσκολα θα του αρνιόμουν!
Είμαι δική σου. Απλά.
Εσύ θέλω να μου μιλάς. Όχι σαν τον άλλο από πάνω. Εσύ θέλω να κελαηδάς. Α και μην ξεχάσω. Είμαι δική σου. Απλά.
Δεν πεθαίνω για φουσκωτούς. Πόσο μάλλον για καραφλούς. Αλλά εσύ με έριξες με τη φωνή σου. Γλυκιέ μου.
Ζήτα ου ό,τι θεεες παααρε μου όπου θεεςςςς
Θέλω να σου πω κάτι. Είμαι δική σου. Σχεδόν.
Δέχομαι.
Ατιμούτσικο. Χαμογελάς.
Πάμε μια βολτίτσα? Έτσι 2 ωρίτσες.
Γδύσου, θέλω να μιλήσουμε.
Για σένα όλους τους από πάνω τους χέζω.Να το ξέρεις.
Παιδί μου εσύ.
Ε ντάξει. Δική σου. Απλά. Απλά.
Μόλις τον βρήκα.
Απλά παντρέψουμε με.
Αχ.
Μάθε με να κάνω κοτόπουλο με κάρυ και σούπα βελουτέ με σπαράγγια
Αυτούς γενικά.
Δεν θυμάμαι άλλους τώρα.
Οταν λες δικη σου, ποιο κομματι τους δινεις. Δε γινεται να μοιραζονται το ιδιο. Ή γινεται;
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Guest 292010
Επισκέπτης
Οταν λες δικη σου, ποιο κομματι τους δινεις. Δε γινεται να μοιραζονται το ιδιο. Ή γινεται;
Μία μέρα για τον καθένα. Όχι όλους μαζί!
εμμα_τριντεντ
Πολύ δραστήριο μέλος
Johnny Depp και Edward Norton.
πω ρε ξέχασα τον Εντ.
άστους κάτω
Ερις
Περιβόητο μέλος
Aλλά όπως και να το κάνουμε σαν αυτόν, κανείς!
Ατιμούτσικο. Χαμογελάς.
prinCess.
Επιφανές μέλος
Guest 292010
Επισκέπτης
So, call me maybe ok bye.
Είμαι δική του. Απλά.
prinCess.
Επιφανές μέλος
κaτε_αlx
Πολύ δραστήριο μέλος
So, call me maybe ok bye.
πόσο άγριο παιδί μπορεί να γίνει
ToxicLips
Δραστήριο μέλος
Dusk
Νεοφερμένος
χρηστaras
Νεοφερμένος
dimitris001
Τιμώμενο Μέλος
Πώς τον λένε??Ηθοποιός/τραγουδιστής?...πρώτη φορα τον βλεπωSo, call me maybe ok bye.
Θάλεια
Διάσημο μέλος
Πώς τον λένε??Ηθοποιός/τραγουδιστής?...πρώτη φορα τον βλεπω
Αντίνοος Αλμπάνης. Πολύ καλύτερος από κοντά.
Εγώ θέλω τον Johnny Depp.
Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος
απορω πως καμια κοπελια δεν τον εχει πει
catlin
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος
εδώ δεν έχουν αναφέρει εμένα, τι λες τώρα.
απορω πως καμια κοπελια δεν τον εχει πει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.