Valder
Τιμώμενο Μέλος
Εξαρτάτε από την ταινία. Για χαλαρή ταινία, φέρε όποιον να'ναι, και πες του να φέρει αναψυκτικό και σνακς. Για σοβαρή ταινία, η για ταινία με κάποιο ιδιαίτερο νόημα για σένα, δες την μόνη και γράψε σε ένα χαρτί τις σκέψεις σου σαν να την συζητάς με κάποιον που είναι πολύ κοντά σε εσένα. Η δική μου λύση.
Δίνω αύριο εργασία και δεν έχω ιδέα από την θεωρία που χρειάζεται, δεν έχω βιβλίο για να την διαβάσω, και ακόμα και αν είχα, δεν προλαβαίνω να την κάνω..Αν δεν πάρω όμως μερικά ψίχουλα σε αυτή την άσκηση, πάει το μάθημα. Τι κάνω?
Άνοιξε το google και ψάξε εκεί πληροφορίες. Ο Γούγλης είναι ο καλύτερος φίλος σου!
Εγώ έχω στενοχωρηθεί σήμερα. Αναρρωτιέμαι κάποια πράγματα κάποιοι αν τα κάνουν επίτηδες ή απλά όοολα τα στενάχωρα συμβαίνουν τυχαία και αποτελούν διαβολικές συμπτώσεις και το θέμα είναι ότι δε θέλω με τίποτα να αδικήσω πρόσωπα και καταστάσεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
Εγώ έχω στενοχωρηθεί σήμερα. Αναρρωτιέμαι κάποια πράγματα κάποιοι αν τα κάνουν επίτηδες ή απλά όοολα τα στενάχωρα συμβαίνουν τυχαία και αποτελούν διαβολικές συμπτώσεις και το θέμα είναι ότι δε θέλω με τίποτα να αδικήσω πρόσωπα και καταστάσεις.
welcome to the club....
προσπάθησε να είσαι όσο πιο αντικειμενικός και δίκαιος μπορείς με βάση αυτά που ήδη γνωρίζεις για τους ανθρώπους αυτούς....
έτσι κι αλλιώς την αλήθεια την γνωρίζεις μέσα σου....
Θελω να βρω τη συνέχεια από μια σειρά και δεν τη βρίσκω πουθενα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Τι σειρά; Ψυχολογικά; Κουβάρι; Πρόγραμμα; Δίαιτα; Σαπουνόπερα;Θελω να βρω τη συνέχεια από μια σειρά και δεν τη βρίσκω πουθενα
Ό,τι θες άνοιξε θρεντ, νι
Έχω κουραστεί να δίνω συμβουλές αλλά μ' αρέσει, τι να κάνω;
mania
Επιφανές μέλος
Εχω υπερβολική δουλειά και έχω κολήσει στο στέκι
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
έχω ένα κουτί γλυκά στο ψυγείο... δεν μπορώ να μείνω μακρυά τους
mania
Επιφανές μέλος
Δεν μπορώ να το κλείσω, μια βδομάδα τρέχω χωρίς σταματιμό, θέλω μπρέικ
aggeliki_33
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εχω ένα θέμα και θέλω βοήθεια.....Ξέρω ότι κάποια με βρίζει και με υποτιμά...αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι γιατί είναι συνάδελφος...πως να το αντιμετωπίσω....
mania
Επιφανές μέλος
Κάνω δ'ιαιτα 6 ευδομάδες τρέχω 2 1/2 έχω ξεχάσει την λέξη φαγητό, στερούμε την ποσότητα και πραγματικά μου λείπει να φάω κάτι, μυρήζω φαγητό και με πιάνουν τα κλάματα μετά απο όλα αυτά εδώ και 6 ευδομάδες πήρα 3 κιλά, εσείς τι θα κάνατε;
Αύριο έρχονται οι γονείς μου, ο μπαμπάς θα κάτσει το σκ, η μαμά μια εβδομάδα... κι εγγύ ξύπνησα με πονόλαιμο και κρύωμα! Αλλα έχω ΠΟΛΛΉ δουλειά.
mania
Επιφανές μέλος
Ειμαι προβληματική ολόκληρη, το νοιώθω το ξέρω, πώς μπορεί να αλλάξει αυτό;
Ξέχασα πάλι τα γενέθλια μιας φίλης...
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Δινω την δευτερα μαθημα και δεν εχω διαβασει... βαριεμαι ασυστολα !
(δεν ειχα πιο σημαντικο προβλημα να βαλω)
aggeliki_33
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το σαβ/κο έλεγα να φύγω λιγάκι να πάω μια βόλτα στο χωρίο μου , αλλά ο φίλος μου θα έχει ενα σεμηνάριο την Κυριακή ....Να πάω μόνη μου?
Kakerlak
Περιβόητο μέλος
να χαλαρώσεις
Θέλω να ξεκινήσω γυμναστήριο αλλά δεν θέλω να ξοδέψω κ της λίγες ώρες που μπορώ να είμαι με το μωρό μου
aggeliki_33
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θέλω να ξεκινήσω μια διαιτούλα να χάσω 4 κιλάκια που πήρα το καλοκαίρι...Πρέπει να φτιάξω την διαθεσή μου πρώτα???
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Θέλω να διαβάσω, αλλά έχω χάσει εντελώς το touch και βαριέμαι ασύστολα..
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
(για καποια αδεια δεν δινεις
ωραια τα λεω ελα ομως που δε τα εφαρμοζω
Με σκοτωσαν οι δολοφονοι!
aggeliki_33
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βαριέμαι και δεν θέλω να δουλέψω αλλο...!
tserno
Πολύ δραστήριο μέλος
Το touch δεν το εχεις χασει καθολου!!! Ολα ειναι μεσα στο μυαλο σου!!! Μολις αρχιζεις να διαβαζεις θα σου ερθει και η ορεξη!!! Σκεψου μονο πως αμα διαβασεις θα πετυχεις τον στοχο σου !
(για καποια αδεια δεν δινεις
ωραια τα λεω ελα ομως που δε τα εφαρμοζω
Με σκοτωσαν οι δολοφονοι!
Μην ανησυχείς Θα ξαναμπείς στο παχνίδι την επομενη βδομαδα
Πως ανεβάζεις την ψυχολογία κάποιου που διαβάζει γενικά αλλα τα έχει παει χαλια στην εξεταστική???
aggeliki_33
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να του κάνω την εκπληξη που του ετοιμάζω απόψε το βράδυ ή να το αφήσω για το σάββατο το βράδυ??
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.