1. Ω αγαπημένη μου Εσμεράλντα , πρέπει να βιαστούμε . Ο γαιοκτήμονας πατέρας σου στέλνει τα πρωτοπαλίκαρα του να με βρούνε , πρώτον επειδή του σούφρωσα τα ασημικά , δεύτερον επειδή καταβάθος δεν εγκρίνει την σχέση μας (θεωρώντας ότι είμαι ψεύταρος όταν λέω ότι με ώθησε ουχί η μεγάλη προίκα αλλά το πόσο όμορφη είσαι που το καταλαβαίνω ακόμα και εγώ ο τυφλός) και τρίτον επειδή του σούφρωσα τα ασημικά . Έκλεισα την τελευταία πτήση για νησιά Φίτζι , θα είμαστε σε κάτι τεράστιες θέσεις μπίζνες κλας , απομονωμένοι , εγώ , εσύ και η σέξυ αεροσυνοδός . Μα να : τους ακούω , πλησιάζουν και αν δεν βιαστούμε θα τελειώσει το επεισόδιο και όχι τίποτα άλλο αλλά από Δευτέρα είναι το επόμενο . Τα έχω κανονίσει όλα , ακόμα και πώς θα φανεί το ατύχημα , πάμε τώρα γιατί η ζωή χωρίς αγάπη και φυγή είναι σαν χολιγουντιανή ταινία χωρίς βία και σεξ , δηλαδή απλά μια κακή σκηνοθεσία . Θα έρθεις γιατί μου τελειώνουνε και οι ατάκες ;
2.Τότε το ξέρεις τι σκληρή μοίρα με περιμένει αν με προδώσεις ;
3.μπου χου χου - ακούς ; κλαίω για σένα γλυκειά μου εσμεράλντα
4.Θα μου δώσεις τουλάχιστον τα κλειδιά της άστον μάρτιν ;
5.Σε ικετεύω , οι γονείς μου στην ελλάντα μου στέλνουνε ακόμα λεφτά νομίζοντας ότι σπουδάζω . Αν γυρίσω θα με φάει ο πατέρας μου , αν μείνω θα με φάνε οι μπράβοι του Χοσέ-Μαρία Ροντρίγκες-Πετρελαιά-Φάνη-Πάλλη . Είχα περάσει κανονικά Νομική αλλά δεν παρακολουθούσα μαθήματα γιατί τα τακούνια στο αμφιθέατρο πρωί-πρωί μου προκαλούσανε πονοκεφάλους . Έφυγα για να βρω ένα νόημα και βρήκα εσένα που αν γίνεις πρώτα το αντικείμενο του πόθου ενός πλαστικού χειρούργου μετά ίσως γίνεις και το δικό μου - αλλά σιγά σιγά μην βιαζόμαστε , είμαι Έλληνας - φοβάμαι τις δεσμεύσεις . Θα έρθεις ;
1. δεν σου λέω τίποτα για σίγουρα.
2. ποτέ δεν θα γίνει αυτό.
3. μην με ζαλίζεις.
4. δεν θέλω να σε ξαναδω.
5. Μα είσαι τόσο μα τόσο μακακας!!
Νέες απαντήσεις :
1.Ακόμα και αν έδινες τα διπλά , θα ήτανε πάλι ληστεία
2.Και εγώ τζουτζούκο μου αλλά κάνε λίγο κράτει
3.Α , ευχαριστώ πολύ . Δεν περίμενα να το ακούσω από έναν άγνωστο
4.Όχι έχει τελειώσει . Να σας φέρω κάτι άλλο ;
5.Αχ σταμάτα καλέ μας ακούνε και τα παιδιά από μέσα
π.σ. παραγγελιά για όττο - καιρό έχει να μπει

(καλά μέχρι να έρθει , κάποιος άλλος παρακαλώ)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.