Μία λέξη!

Giovanna

Επιφανές μέλος

Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.085 μηνύματα.
1. επιτυχια
2. αγαπη
3. κουραση

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

love_angel

Επιφανές μέλος

Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.698 μηνύματα.
1) αποπροσανατολισμενη:P
2) απιστευτος :D
3) ξεκουραση :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ggeorge1976

Νεοφερμένο μέλος

Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών, επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 111 μηνύματα.
1. Ο εαυτός μου όπως πάντα μοναχούλης

2. Ενα άλλο μέλος του e-steki: δε γνωρίζω κάποιο άτομο για να το χαρακτηρίσω, πάντως όλοι είστε καταπληκτικοί

3. Το e-steki είναι ο χώρος που με ανάγκασε να αρχίσω να επικοινωνώ ξανά με κόσμο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νωεύς

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα.
-Στρυφνός
- φωτεινό μισοφέγγαρο
- αμφιθεατρικό

kalypso

Περιβόητο μέλος

Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα.
- υπερευαίσθητο
- γλυκό/ ζεστό, το (άτομο)
- καταφύγιο..

EvanescenceQ

Επιφανές μέλος

Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.
1. Τον εαυτό σου
Ασυγκρατητη

2. Ενα άλλο μέλος του e-steki
Αδυσωπητος

3. Το e-steki
Μωσαικο υπεροχων ανθρωπων

Guest 709611

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
1. Τον εαυτό μου : Αυθόρμητη

2. Ένα άλλο μέλος : Αμετροεπής

3. Το e-steki : Μια χαρά

EvanescenceQ

Επιφανές μέλος

Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.
1. Τον εαυτό μου : Υπομονετικη

2. Ενα άλλο μέλος : Απαραδεκτος

3. Το e-steki : Στέκι δημιουργιας

Aleksa

Τιμώμενο Μέλος

Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.542 μηνύματα.
* Τον εαυτό μου: κυκλοθυμική

* Ένα άλλο μέλος: χαμαιλέων

* Το στέκι: παρεάκι

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.833 μηνύματα.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο nearos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.913 μηνύματα.
1) Τον εαυτό μου:
Περίεργος
2) Ένα άλλο μέλος του e-steki
Κομπανια
3) Το στέκι
Που και που και γαμώ που και που το γαμώ

Guest 182562

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
1) Τον εαυτό μου: κουήρ
2) Ένα άλλο μέλος του e-steki: δραστήριος
3) Το στέκι: Ό,τι είπε και ο nearos :P

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.443 μηνύματα.

Eclipse

Διάσημο μέλος

Η Έκλειψις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.265 μηνύματα.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.352 μηνύματα.
Τον εαυτό μου: σέξι
Ένα αλλο μέλος του στεκιού: ψεύτικο
Το στέκι: τρελοκομείο

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.222 μηνύματα.
Τον εαυτό μου: κουρασμένο
Ένα άλλο μέλος του στεκιού: μεχ
Το στέκι: αντικατοπτρισμός (της κοινωνίας)

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.833 μηνύματα.
Τον εαυτό μου: ήσυχη
Ένα άλλο μέλος του στεκιού: ταπεινό
Το στέκι: γεμάτο εκπλήξεις

glayki

Διακεκριμένο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.654 μηνύματα.
Τον εαυτό μου: ανήσυχη
Ένα άλλο μέλος του στεκιού: ευαίσθητος
Το στέκι: μικρογραφία ( κοινωνικής πόλωσης )

Χρήστες Βρείτε παρόμοια