stavros_
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes
Επιφανές μέλος
Mόνο μία ζώνη έχει ο Ρεμπεσκές;
όχι δα. έχω πολλές, όλες ίδιες
που είναι και τα κλειδιά μου????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
που είναι και τα κλειδιά μου????
Στο τηλέφωνο, δίπλα στην noisseta!!!!
Rempeskes
Επιφανές μέλος
Είχα χάσει και ένα σωβρακο πρόπερσι, μήπως το βλέπεις πουθενά?
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Nα σαι καλα ρε Φοι
Είχα χάσει και ένα σωβρακο πρόπερσι, μήπως το βλέπεις πουθενά?
Χμμμ, μήπως είναι στην Αλόνησο; Εκεί θυμάμαι είχα βρει το παντελόνι σου!!!
invalid
Πολύ δραστήριο μέλος
Ti pίνει ο Rempeskes?
fandago
Διακεκριμένο μέλος
Το καλό τζίνι: "Θα τις περάσεις, τώρα σε ποια σχολή θα μπεις, αυτό είναι άλλη ερώτηση"Καλο μου Τζινι θα περασω τις πανελληνιες???????????????????????
e-sofia
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso
Περιβόητο μέλος
πς. θα θελα πολύ να ακούσω μία ικανοποιητική εξήγηση σε αυτό, που ουδείς άνθρωπος -τελικά- μπορεί να δώσει ;p
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel
Επιφανές μέλος
"γιατί σε μένα;.."
πς. θα θελα πολύ να ακούσω μία ικανοποιητική εξήγηση σε αυτό, που ουδείς άνθρωπος -τελικά- μπορεί να δώσει ;p
Χα χα! Θα σου πω κάτι που έχει γράψει ο Great Chaos κάμποσες φορές μέσα στο στέκι και μου αρέσει πολύ!
Εάν ρωτάς το Χάος, το Θεό...ό,τι τέλος πάντων βρίσκεται εκεί έξω, "γιατί σε μένα;" η απάντηση είναι: "Γιατί έχεις κάτι που μου τη δίνει"
Γιατί δεν απαγορεύεται η χρήση ΙΕ δια νόμου; Τόσοι άλλοι browsers υπάρχουν...
kalypso
Περιβόητο μέλος
Χα χα! Θα σου πω κάτι που έχει γράψει ο Great Chaos κάμποσες φορές μέσα στο στέκι και μου αρέσει πολύ!
Εάν ρωτάς το Χάος, το Θεό...ό,τι τέλος πάντων βρίσκεται εκεί έξω, "γιατί σε μένα;" η απάντηση είναι: "Γιατί έχεις κάτι που μου τη δίνει"
λες ε;..
Νωεύς
Τιμώμενο Μέλος
"γιατί σε μένα;.."
Το μέλι και τα λουλούδια, γλυκειά μου, δεν το προτιμούν μόνον οι μέλισσες, νομίζω...
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος
Αν ξαφνικά εμφανιζόταν ένα τζίνι και σας έλεγε να του κάνετε μια ερώτηση,τι ερώτηση θα του κάνατε? Μονο μια ερωτηση θα μπορούσατε να το ρωτήσετε για το παρελθόν,το παρόν,το μέλλον ή οτιδήποτε άλλο... Τι θα ρωτούσατε?
Ποιός με καταράστηκε όταν γεννήθηκα και τί να κάνω για να ξεφύγω απ'την κατάρα μου.
mindcircus
Περιβόητο μέλος
αμα ήταν ωραίο το τζίνι θα το περνα να φύγουμε, δεν έχω όρεξη για κουβέντες!!
(στην πραγματικότητα δε θέλω να ξέρω τίποτα για το μέλλον μου. Το παρελθόν μου το αφήνω συνήθως πίσω, το παρόν μου το δουλεύω ασταμάτητα. Οπότε, άσε καλύτερα, τσάμπα άγχη και τσάμπα απορίες!! )
Νωεύς
Τιμώμενο Μέλος
moonlight
Διάσημο μέλος
αυτο να μου λεει γιατι δεν μπορει να γευτει ολα τα ωραια του να εισαι ανθρωπος , να νιωθεις, να πονας , να χαιρεσαι , να αγαπας και γω να προσπαθω να τον πεισω οτι εκει που ειναι μια χαρα ειναι...
Νωεύς
Τιμώμενο Μέλος
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος
τι να πρωτορωτησω και τι να μου πρωτοπει το καημενο και αυτο... νομιζω οτι θα καταληγαμε να πινουμε σπραιτ παρεα να λεμε τον πονο μας...
κάποιος να της πει ότι στις στιγμές κορύφωσης και έντονης αποσυμπίεσης συναισθημάτων , διαλέγουμε ένα βαρύ ποτό - αμάν δεν έχει δει ποτέ να τα πίνουνε ο χρόνης εξαρχάκος με τον φαίδωνα γεωργίτση ενώ ο πουλόπουλος τραγουδά <<μην του μιλάτε του παιδιού>>.Βασικά δεν ήτανε ο εξαρχάκος - αλλά είχα πει στον δαλιανίδη να τον βάλει
Αν ξαφνικά εμφανιζόταν ένα τζίνι και σας έλεγε να του κάνετε μια ερώτηση,τι ερώτηση θα του κάνατε? Μονο μια ερωτηση θα μπορούσατε να το ρωτήσετε για το παρελθόν,το παρόν,το μέλλον ή οτιδήποτε άλλο... Τι θα ρωτούσατε?
<<Πώς χωράς μέσα σε ένα λυχνάρι ;>>
καλά , θα με εξαφάνιζε . Θα ρωτούσα :
<<πότε θα είναι η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου για να ξέρω και να της δώσω την πρέπουσα σημασία>>
π.σ. τι κλισέ θεέ μου - βασικά δεν θα άντεχα και θα ρωτούσα αν ο αλαντίν χάρισε ποτέ το μαγικό χαλί στον λευτέρη πανταζή και αν ναι τι πήρε για αντάλλαγμα ; αυτόγραφο;
Νωεύς
Τιμώμενο Μέλος
κάποιος να της πει ... ενώ ... τραγουδά <<μην του μιλάτε του παιδιού>>...
....
(... μήπως αν του μιλούσατε, θα παρατούσε το σπράιτ, για κάποιο άλλο; Λέω...!)
Τι να 'χει η Ημισέληνος και ρίχνει τη σκιά της;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.