parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,454 μηνύματα.
402
(δύο τα σημερινά και 2 τα δοκάρια 4, 0 ο αντίπαλος )
(δύο τα σημερινά και 2 τα δοκάρια 4, 0 ο αντίπαλος )
Nascentes morimur
Διάσημο μέλος
Η Nascentes morimur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3,027 μηνύματα.
403
( πάμε καλά σου λέω ...αμέ αμέ )
( πάμε καλά σου λέω ...αμέ αμέ )
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,841 μηνύματα.
4 και ένα που έφαγα και έγινε 0, πάμε 5
405
405
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,841 μηνύματα.
TETRAKOSHA EFTA
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Tetraqosha enjia
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,987 μηνύματα.
410
Κάθε φορά που γράφω σε αυτό το θρεντ αισθάνομαι ότι βγάζω και έναν αναστεναγμό κούρασης . Πού είναι εκείνες οι επικές στιγμές του counting game; Το έχω ξαναπεί αλλά μου έχουν λείψει τρομερά
Κάθε φορά που γράφω σε αυτό το θρεντ αισθάνομαι ότι βγάζω και έναν αναστεναγμό κούρασης . Πού είναι εκείνες οι επικές στιγμές του counting game; Το έχω ξαναπεί αλλά μου έχουν λείψει τρομερά
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Προχωράμε ακάθεκτες, προς τι δεν έχω ιδέα αλλά...411!
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 5,539 μηνύματα.
413 σκαλοπάτια ..ΟΥΦ! Τα έχω παίξει
Valder
Τιμώμενο Μέλος
(414 ΣΝΕΝ Πεντέλη)
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,987 μηνύματα.
Έλα τώρα, αυτό ήθελα να γράψω!
415
Valder
Τιμώμενο Μέλος
ΣΥΓΓΝΩΜΗ! Νόμιζα οτι θα σε ευχαριστούσα έτσι.Έλα τώρα, αυτό ήθελα να γράψω!
415
416
ΥΓ: Το 424 ειναι δικό σου.
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Να, για αυτό σε πάω, επειδή με ξέρεις!ΥΓ: Το 424 ειναι δικό σου.
417
Και μιας και πιάσαμε τα στρατιωτικά νοσοκομεία:
417 ΝΙΜΤΣ
417 ΝΙΜΤΣ
Valder
Τιμώμενο Μέλος
ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ #419
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 5,539 μηνύματα.
μαριχουάνα και αριθμός 420 έχουν άμεση σχέση και μάλιστα παγκοσμίως ,όταν στην αργκό αναφέρεται αυτό το νούμερο υποδηλώνει το συγκεκριμένο φυτό.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.