Μέτρημα!

Kate1914

Περιβόητο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,212 μηνύματα.
Δε με παίρνει να απαντήσω, αλλά θέλω να ολοκληρωθεί αυτό το θρεντ, όπως τόσο πολύ θα ήθελε ο θεματοθέτης. Οπότε:
23

Kate1914

Περιβόητο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,212 μηνύματα.
Αφού θα μετρήσουμε που θα μετρήσουμε έως το 1000, ας το κάνουμε πιο ωραίο:

1727695059977.png

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,218 μηνύματα.
Ξέρω, θα κανω την έκπληξη, αλλά...

28

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,218 μηνύματα.
Τα βλέπω και βάζω και τα ρέστα μου,

30 (και το καινούριο δικό σου μεγάλε, ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΜΕ βλ σκηνη παρακατω)

Valder

Τιμώμενο Μέλος

ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΤΑ ΤΡΙΑ ΔΥΟ!

Δηλαδή 32!

Kate1914

Περιβόητο μέλος

αρχείο λήψης (31).jpeg

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 5,249 μηνύματα.
αρχείο λήψης (14).jpeg

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Τελευταία επεξεργασία:

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 5,249 μηνύματα.
images (21).jpeg

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,245 μηνύματα.
40
4 + 0 = 4.
Τετράς: Ο Ηρακλής, τα 4 στοιχεία, το δίκαιο και οι 4 εποχές. :cool:

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Μπρρρ... νουδουλα μακριά απο μας 41 ευτυχως η εικονα ειναι παλιά...

1727785488450.png

Χρήστες Βρείτε παρόμοια