Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:25 Ο Apro έγραψε: #21 01-12-09 23:25 ακόμα ένας θνητός ασήμαντος και σημαντικός.... θυμάμαι ας πούμε την προανάφλεξη.... ένα πρόσωπο που θέλει ας πούμε να προσομοιωθεί.... η κόντρα μεγάλη.... ας πούμε μεγάλο μανίκι για τότε...., όλα αβέβαια...., η προσπάθεια ή τί...; οι ανάγκες....; ότι και αν είναι.... από άσπρο μαύρο.... η ανα γνώριση.... ο σεβασμός.... η ευχαρίστηση.... το παραμύθι.... γιατί όπως και αν έχει ένα παραμύθι είναι.... θα ήθελεα να ξαναζωντανέψει.... καιι νομίζω θα το ξαναζωντανέψω.... έχω ανάγκη από ένα παραμύθι.... αληθινό.... ήμουν 13..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Δεκεμβρίου 2009 Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:28 Η Burp έγραψε: #22 01-12-09 23:28 ωχού πήγαινετε στν τελευταία σελ του πες με με μια λέξη βρείτε τν λέξη κλειδί και θα καταλάβετε ποια είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:32 Η mindcircus: #23 01-12-09 23:32 εγω πηγα αλλα δεν το βρισκω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:33 Η love_angel: #24 01-12-09 23:33 ρε συ μπερμπ μας δουλευεις? ποιο ζωο αλλωστε θα εβαζε για τον ευατο του γαβ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:34 Η Burp έγραψε: #25 01-12-09 23:34 η λέξη κλειδί είναι η ηλικία αυτό που τν έβαλε ρε λοβ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:34 Ο Apro έγραψε: #26 01-12-09 23:34 η δύναμη μου.... αυτή που μου λείπει.... αυτή που δώρισα απλόχερα.... αυτή που πούλησα στο μέλλον και τώρα μου χρωστάει.... μάλλον αυτή είναι.... θέλω να πιστεύω πως αυτή είναι.... την έχω ανάγκη.... θέλω αυτά που μου χρωστάω.... η αντίστροφη μέτρηση.... κάτι καινούριο.... κάτι που δεν ξέρω αν πρέπει.... αλλλά κυλάει.... 6 μέρες τώρα...... ο χρόνος μου, ελπίδα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:37 Η mindcircus: #27 01-12-09 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Apro: η δύναμη μου.... αυτή που μου λείπει.... αυτή που δώρισα απλόχερα.... αυτή που πούλησα στο μέλλον και τώρα μου χρωστάει.... μάλλον αυτή είναι.... θέλω να πιστεύω πως αυτή είναι.... την έχω ανάγκη.... θέλω αυτά που μου χρωστάω.... Click για ανάπτυξη... καλα εσυ επιμενεις ρε απρο, αλλα ''στακα'' λιγακι να δουμε το πρηγουμενο της μπερπ, ψαξε κι εσυ να το βρουμε! μπερπ θα μας τρελανεις ωρε! εφτασα απο το τελος ως 90 σελιδα! η λαβ δεν ειναι, η βενιβιντιτσι μπλρπ(καπως ετσι δε θυμαμαι) δεν ειναι, η palladin δεν ειναι, εγω δεν ειμαι, ο σιντ δε γινεται να ειναι παροτι αντρας το ιδιο και ο νωευς. ε ποια ειναι ντε? α ουτε η μπουρου διοτι δεν ειναι τελ. σελιδα ουτε γραφει γαβ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:44 Ο Apro έγραψε: #28 01-12-09 23:44 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: καλα εσυ επιμενεις ρε απρο, αλλα ''στακα'' λιγακι να δουμε το πρηγουμενο της μπερπ, ψαξε κι εσυ να το βρουμε! Click για ανάπτυξη... αν σου πω οτί τη συγκεκριμένη στιγμή δεν αφομοίωσα το μήνυμα σου, θα με θεωρήσεις όπως νομίζεις.... αρχικά φαίνομαι χαζός, αλλλά στη συνέχεια ξεπερνάω το ΄΄νόημα΄΄ μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:45 Η love_angel: #29 01-12-09 23:45 κοιτα να δεις που θα βρηκε κανα παναρχαιο μελος που δε μπαινει πια, και θα βαλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:48 Η mindcircus: #30 01-12-09 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Apro: αν σου πω οτί συγκεκριμένη στιγμή δεν αφομοίωσα το μήνυμα σου, θα με θεωρήσεις όπως νομίζεις.... αρχικά φαίνομαι χαζός, αλλλά στη συνέχεια ξεπερνάω το ΄΄νόημα΄΄ Click για ανάπτυξη... περιμενε βρε λεω να μας πει η μπερπ ποιο ατομο ειναι για να μπορεσουμε να συνεχισουμε να βρουμε και αυτα που εβαλες εσυ! καταλαβες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:51 Η Burp έγραψε: #31 01-12-09 23:51 εσείς θα με τρελάνετε ποιά είναι στν τελευταία σελίδα και στο προφίλ της γραφει γαβ;οεο; κάποια απαυτές που είπες είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:53 Η love_angel: #32 01-12-09 23:53 η παλατιν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:55 Η Burp έγραψε: #33 01-12-09 23:55 ναδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:59 Η mindcircus: #34 01-12-09 23:59 βιν...?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:00 Ο Apro έγραψε: #35 02-12-09 00:00 το θέμα κυλάει..., αλλά μέχρι που...; μήπως ξεχνάμε τα ''όρια'' μου... σου... του... μας.... θα ήθελα να έχει σημασία ποιος μπορώ να είμαι και όχι ποιος θα μπορούσα να ήμουν.... όσο και αν με ενοχλεί..., το μέλλον θα μου δείξει.... και όχι το παρελθόν.... αυτό απλά μου υπενθυμίζει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:03 Η Burp έγραψε: #36 02-12-09 00:03 ρε πάτε καλά; όχι καλέ μαιντ φαντάζομαι εννοείς venidivici Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:10 Η mindcircus: #37 02-12-09 00:10 αυτο. ειναι μεγαλο ονομα και μπερδευομαι ε ποια ειναι μας εχεις σκασει! η μπουρου ειναι. ε? (η μπουρου δεν εχει γαβ και νιαου στο προφιλ της!!!!) κοιτα να δεις σε αγωνια που μας εχει βαλει και θα χει βαλει κανα ακυρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:12 Η Burp έγραψε: #38 02-12-09 00:12 καλά το παίρνει το ποτάμι γτ βαρέθηκα η λοβ είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:14 Η love_angel: #39 02-12-09 00:14 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:15 Η mindcircus: #40 02-12-09 00:15 απαραδεκτες και οι δυο σας!!! και με κανετε και ψαχνω!!!! μα που το χει το γαβ? κατσε να δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ακόμα ένας θνητός ασήμαντος και σημαντικός.... θυμάμαι ας πούμε την προανάφλεξη.... ένα πρόσωπο που θέλει ας πούμε να προσομοιωθεί.... η κόντρα μεγάλη.... ας πούμε μεγάλο μανίκι για τότε...., όλα αβέβαια...., η προσπάθεια ή τί...; οι ανάγκες....; ότι και αν είναι.... από άσπρο μαύρο.... η ανα γνώριση.... ο σεβασμός.... η ευχαρίστηση.... το παραμύθι.... γιατί όπως και αν έχει ένα παραμύθι είναι.... θα ήθελεα να ξαναζωντανέψει.... καιι νομίζω θα το ξαναζωντανέψω.... έχω ανάγκη από ένα παραμύθι.... αληθινό.... ήμουν 13..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:28 Η Burp έγραψε: #22 01-12-09 23:28 ωχού πήγαινετε στν τελευταία σελ του πες με με μια λέξη βρείτε τν λέξη κλειδί και θα καταλάβετε ποια είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:32 Η mindcircus: #23 01-12-09 23:32 εγω πηγα αλλα δεν το βρισκω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:33 Η love_angel: #24 01-12-09 23:33 ρε συ μπερμπ μας δουλευεις? ποιο ζωο αλλωστε θα εβαζε για τον ευατο του γαβ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:34 Η Burp έγραψε: #25 01-12-09 23:34 η λέξη κλειδί είναι η ηλικία αυτό που τν έβαλε ρε λοβ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:34 Ο Apro έγραψε: #26 01-12-09 23:34 η δύναμη μου.... αυτή που μου λείπει.... αυτή που δώρισα απλόχερα.... αυτή που πούλησα στο μέλλον και τώρα μου χρωστάει.... μάλλον αυτή είναι.... θέλω να πιστεύω πως αυτή είναι.... την έχω ανάγκη.... θέλω αυτά που μου χρωστάω.... η αντίστροφη μέτρηση.... κάτι καινούριο.... κάτι που δεν ξέρω αν πρέπει.... αλλλά κυλάει.... 6 μέρες τώρα...... ο χρόνος μου, ελπίδα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:37 Η mindcircus: #27 01-12-09 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Apro: η δύναμη μου.... αυτή που μου λείπει.... αυτή που δώρισα απλόχερα.... αυτή που πούλησα στο μέλλον και τώρα μου χρωστάει.... μάλλον αυτή είναι.... θέλω να πιστεύω πως αυτή είναι.... την έχω ανάγκη.... θέλω αυτά που μου χρωστάω.... Click για ανάπτυξη... καλα εσυ επιμενεις ρε απρο, αλλα ''στακα'' λιγακι να δουμε το πρηγουμενο της μπερπ, ψαξε κι εσυ να το βρουμε! μπερπ θα μας τρελανεις ωρε! εφτασα απο το τελος ως 90 σελιδα! η λαβ δεν ειναι, η βενιβιντιτσι μπλρπ(καπως ετσι δε θυμαμαι) δεν ειναι, η palladin δεν ειναι, εγω δεν ειμαι, ο σιντ δε γινεται να ειναι παροτι αντρας το ιδιο και ο νωευς. ε ποια ειναι ντε? α ουτε η μπουρου διοτι δεν ειναι τελ. σελιδα ουτε γραφει γαβ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:44 Ο Apro έγραψε: #28 01-12-09 23:44 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: καλα εσυ επιμενεις ρε απρο, αλλα ''στακα'' λιγακι να δουμε το πρηγουμενο της μπερπ, ψαξε κι εσυ να το βρουμε! Click για ανάπτυξη... αν σου πω οτί τη συγκεκριμένη στιγμή δεν αφομοίωσα το μήνυμα σου, θα με θεωρήσεις όπως νομίζεις.... αρχικά φαίνομαι χαζός, αλλλά στη συνέχεια ξεπερνάω το ΄΄νόημα΄΄ μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:45 Η love_angel: #29 01-12-09 23:45 κοιτα να δεις που θα βρηκε κανα παναρχαιο μελος που δε μπαινει πια, και θα βαλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:48 Η mindcircus: #30 01-12-09 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Apro: αν σου πω οτί συγκεκριμένη στιγμή δεν αφομοίωσα το μήνυμα σου, θα με θεωρήσεις όπως νομίζεις.... αρχικά φαίνομαι χαζός, αλλλά στη συνέχεια ξεπερνάω το ΄΄νόημα΄΄ Click για ανάπτυξη... περιμενε βρε λεω να μας πει η μπερπ ποιο ατομο ειναι για να μπορεσουμε να συνεχισουμε να βρουμε και αυτα που εβαλες εσυ! καταλαβες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:51 Η Burp έγραψε: #31 01-12-09 23:51 εσείς θα με τρελάνετε ποιά είναι στν τελευταία σελίδα και στο προφίλ της γραφει γαβ;οεο; κάποια απαυτές που είπες είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:53 Η love_angel: #32 01-12-09 23:53 η παλατιν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:55 Η Burp έγραψε: #33 01-12-09 23:55 ναδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:59 Η mindcircus: #34 01-12-09 23:59 βιν...?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:00 Ο Apro έγραψε: #35 02-12-09 00:00 το θέμα κυλάει..., αλλά μέχρι που...; μήπως ξεχνάμε τα ''όρια'' μου... σου... του... μας.... θα ήθελα να έχει σημασία ποιος μπορώ να είμαι και όχι ποιος θα μπορούσα να ήμουν.... όσο και αν με ενοχλεί..., το μέλλον θα μου δείξει.... και όχι το παρελθόν.... αυτό απλά μου υπενθυμίζει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:03 Η Burp έγραψε: #36 02-12-09 00:03 ρε πάτε καλά; όχι καλέ μαιντ φαντάζομαι εννοείς venidivici Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:10 Η mindcircus: #37 02-12-09 00:10 αυτο. ειναι μεγαλο ονομα και μπερδευομαι ε ποια ειναι μας εχεις σκασει! η μπουρου ειναι. ε? (η μπουρου δεν εχει γαβ και νιαου στο προφιλ της!!!!) κοιτα να δεις σε αγωνια που μας εχει βαλει και θα χει βαλει κανα ακυρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:12 Η Burp έγραψε: #38 02-12-09 00:12 καλά το παίρνει το ποτάμι γτ βαρέθηκα η λοβ είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:14 Η love_angel: #39 02-12-09 00:14 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:15 Η mindcircus: #40 02-12-09 00:15 απαραδεκτες και οι δυο σας!!! και με κανετε και ψαχνω!!!! μα που το χει το γαβ? κατσε να δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ωχού πήγαινετε στν τελευταία σελ του πες με με μια λέξη βρείτε τν λέξη κλειδί και θα καταλάβετε ποια είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:32 Η mindcircus: #23 01-12-09 23:32 εγω πηγα αλλα δεν το βρισκω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:33 Η love_angel: #24 01-12-09 23:33 ρε συ μπερμπ μας δουλευεις? ποιο ζωο αλλωστε θα εβαζε για τον ευατο του γαβ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:34 Η Burp έγραψε: #25 01-12-09 23:34 η λέξη κλειδί είναι η ηλικία αυτό που τν έβαλε ρε λοβ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:34 Ο Apro έγραψε: #26 01-12-09 23:34 η δύναμη μου.... αυτή που μου λείπει.... αυτή που δώρισα απλόχερα.... αυτή που πούλησα στο μέλλον και τώρα μου χρωστάει.... μάλλον αυτή είναι.... θέλω να πιστεύω πως αυτή είναι.... την έχω ανάγκη.... θέλω αυτά που μου χρωστάω.... η αντίστροφη μέτρηση.... κάτι καινούριο.... κάτι που δεν ξέρω αν πρέπει.... αλλλά κυλάει.... 6 μέρες τώρα...... ο χρόνος μου, ελπίδα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:37 Η mindcircus: #27 01-12-09 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Apro: η δύναμη μου.... αυτή που μου λείπει.... αυτή που δώρισα απλόχερα.... αυτή που πούλησα στο μέλλον και τώρα μου χρωστάει.... μάλλον αυτή είναι.... θέλω να πιστεύω πως αυτή είναι.... την έχω ανάγκη.... θέλω αυτά που μου χρωστάω.... Click για ανάπτυξη... καλα εσυ επιμενεις ρε απρο, αλλα ''στακα'' λιγακι να δουμε το πρηγουμενο της μπερπ, ψαξε κι εσυ να το βρουμε! μπερπ θα μας τρελανεις ωρε! εφτασα απο το τελος ως 90 σελιδα! η λαβ δεν ειναι, η βενιβιντιτσι μπλρπ(καπως ετσι δε θυμαμαι) δεν ειναι, η palladin δεν ειναι, εγω δεν ειμαι, ο σιντ δε γινεται να ειναι παροτι αντρας το ιδιο και ο νωευς. ε ποια ειναι ντε? α ουτε η μπουρου διοτι δεν ειναι τελ. σελιδα ουτε γραφει γαβ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:44 Ο Apro έγραψε: #28 01-12-09 23:44 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: καλα εσυ επιμενεις ρε απρο, αλλα ''στακα'' λιγακι να δουμε το πρηγουμενο της μπερπ, ψαξε κι εσυ να το βρουμε! Click για ανάπτυξη... αν σου πω οτί τη συγκεκριμένη στιγμή δεν αφομοίωσα το μήνυμα σου, θα με θεωρήσεις όπως νομίζεις.... αρχικά φαίνομαι χαζός, αλλλά στη συνέχεια ξεπερνάω το ΄΄νόημα΄΄ μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:45 Η love_angel: #29 01-12-09 23:45 κοιτα να δεις που θα βρηκε κανα παναρχαιο μελος που δε μπαινει πια, και θα βαλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:48 Η mindcircus: #30 01-12-09 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Apro: αν σου πω οτί συγκεκριμένη στιγμή δεν αφομοίωσα το μήνυμα σου, θα με θεωρήσεις όπως νομίζεις.... αρχικά φαίνομαι χαζός, αλλλά στη συνέχεια ξεπερνάω το ΄΄νόημα΄΄ Click για ανάπτυξη... περιμενε βρε λεω να μας πει η μπερπ ποιο ατομο ειναι για να μπορεσουμε να συνεχισουμε να βρουμε και αυτα που εβαλες εσυ! καταλαβες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:51 Η Burp έγραψε: #31 01-12-09 23:51 εσείς θα με τρελάνετε ποιά είναι στν τελευταία σελίδα και στο προφίλ της γραφει γαβ;οεο; κάποια απαυτές που είπες είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:53 Η love_angel: #32 01-12-09 23:53 η παλατιν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:55 Η Burp έγραψε: #33 01-12-09 23:55 ναδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:59 Η mindcircus: #34 01-12-09 23:59 βιν...?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:00 Ο Apro έγραψε: #35 02-12-09 00:00 το θέμα κυλάει..., αλλά μέχρι που...; μήπως ξεχνάμε τα ''όρια'' μου... σου... του... μας.... θα ήθελα να έχει σημασία ποιος μπορώ να είμαι και όχι ποιος θα μπορούσα να ήμουν.... όσο και αν με ενοχλεί..., το μέλλον θα μου δείξει.... και όχι το παρελθόν.... αυτό απλά μου υπενθυμίζει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:03 Η Burp έγραψε: #36 02-12-09 00:03 ρε πάτε καλά; όχι καλέ μαιντ φαντάζομαι εννοείς venidivici Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:10 Η mindcircus: #37 02-12-09 00:10 αυτο. ειναι μεγαλο ονομα και μπερδευομαι ε ποια ειναι μας εχεις σκασει! η μπουρου ειναι. ε? (η μπουρου δεν εχει γαβ και νιαου στο προφιλ της!!!!) κοιτα να δεις σε αγωνια που μας εχει βαλει και θα χει βαλει κανα ακυρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:12 Η Burp έγραψε: #38 02-12-09 00:12 καλά το παίρνει το ποτάμι γτ βαρέθηκα η λοβ είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:14 Η love_angel: #39 02-12-09 00:14 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:15 Η mindcircus: #40 02-12-09 00:15 απαραδεκτες και οι δυο σας!!! και με κανετε και ψαχνω!!!! μα που το χει το γαβ? κατσε να δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω πηγα αλλα δεν το βρισκω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:33 Η love_angel: #24 01-12-09 23:33 ρε συ μπερμπ μας δουλευεις? ποιο ζωο αλλωστε θα εβαζε για τον ευατο του γαβ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:34 Η Burp έγραψε: #25 01-12-09 23:34 η λέξη κλειδί είναι η ηλικία αυτό που τν έβαλε ρε λοβ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:34 Ο Apro έγραψε: #26 01-12-09 23:34 η δύναμη μου.... αυτή που μου λείπει.... αυτή που δώρισα απλόχερα.... αυτή που πούλησα στο μέλλον και τώρα μου χρωστάει.... μάλλον αυτή είναι.... θέλω να πιστεύω πως αυτή είναι.... την έχω ανάγκη.... θέλω αυτά που μου χρωστάω.... η αντίστροφη μέτρηση.... κάτι καινούριο.... κάτι που δεν ξέρω αν πρέπει.... αλλλά κυλάει.... 6 μέρες τώρα...... ο χρόνος μου, ελπίδα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:37 Η mindcircus: #27 01-12-09 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Apro: η δύναμη μου.... αυτή που μου λείπει.... αυτή που δώρισα απλόχερα.... αυτή που πούλησα στο μέλλον και τώρα μου χρωστάει.... μάλλον αυτή είναι.... θέλω να πιστεύω πως αυτή είναι.... την έχω ανάγκη.... θέλω αυτά που μου χρωστάω.... Click για ανάπτυξη... καλα εσυ επιμενεις ρε απρο, αλλα ''στακα'' λιγακι να δουμε το πρηγουμενο της μπερπ, ψαξε κι εσυ να το βρουμε! μπερπ θα μας τρελανεις ωρε! εφτασα απο το τελος ως 90 σελιδα! η λαβ δεν ειναι, η βενιβιντιτσι μπλρπ(καπως ετσι δε θυμαμαι) δεν ειναι, η palladin δεν ειναι, εγω δεν ειμαι, ο σιντ δε γινεται να ειναι παροτι αντρας το ιδιο και ο νωευς. ε ποια ειναι ντε? α ουτε η μπουρου διοτι δεν ειναι τελ. σελιδα ουτε γραφει γαβ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:44 Ο Apro έγραψε: #28 01-12-09 23:44 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: καλα εσυ επιμενεις ρε απρο, αλλα ''στακα'' λιγακι να δουμε το πρηγουμενο της μπερπ, ψαξε κι εσυ να το βρουμε! Click για ανάπτυξη... αν σου πω οτί τη συγκεκριμένη στιγμή δεν αφομοίωσα το μήνυμα σου, θα με θεωρήσεις όπως νομίζεις.... αρχικά φαίνομαι χαζός, αλλλά στη συνέχεια ξεπερνάω το ΄΄νόημα΄΄ μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:45 Η love_angel: #29 01-12-09 23:45 κοιτα να δεις που θα βρηκε κανα παναρχαιο μελος που δε μπαινει πια, και θα βαλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:48 Η mindcircus: #30 01-12-09 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Apro: αν σου πω οτί συγκεκριμένη στιγμή δεν αφομοίωσα το μήνυμα σου, θα με θεωρήσεις όπως νομίζεις.... αρχικά φαίνομαι χαζός, αλλλά στη συνέχεια ξεπερνάω το ΄΄νόημα΄΄ Click για ανάπτυξη... περιμενε βρε λεω να μας πει η μπερπ ποιο ατομο ειναι για να μπορεσουμε να συνεχισουμε να βρουμε και αυτα που εβαλες εσυ! καταλαβες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:51 Η Burp έγραψε: #31 01-12-09 23:51 εσείς θα με τρελάνετε ποιά είναι στν τελευταία σελίδα και στο προφίλ της γραφει γαβ;οεο; κάποια απαυτές που είπες είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:53 Η love_angel: #32 01-12-09 23:53 η παλατιν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:55 Η Burp έγραψε: #33 01-12-09 23:55 ναδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:59 Η mindcircus: #34 01-12-09 23:59 βιν...?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:00 Ο Apro έγραψε: #35 02-12-09 00:00 το θέμα κυλάει..., αλλά μέχρι που...; μήπως ξεχνάμε τα ''όρια'' μου... σου... του... μας.... θα ήθελα να έχει σημασία ποιος μπορώ να είμαι και όχι ποιος θα μπορούσα να ήμουν.... όσο και αν με ενοχλεί..., το μέλλον θα μου δείξει.... και όχι το παρελθόν.... αυτό απλά μου υπενθυμίζει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:03 Η Burp έγραψε: #36 02-12-09 00:03 ρε πάτε καλά; όχι καλέ μαιντ φαντάζομαι εννοείς venidivici Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:10 Η mindcircus: #37 02-12-09 00:10 αυτο. ειναι μεγαλο ονομα και μπερδευομαι ε ποια ειναι μας εχεις σκασει! η μπουρου ειναι. ε? (η μπουρου δεν εχει γαβ και νιαου στο προφιλ της!!!!) κοιτα να δεις σε αγωνια που μας εχει βαλει και θα χει βαλει κανα ακυρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:12 Η Burp έγραψε: #38 02-12-09 00:12 καλά το παίρνει το ποτάμι γτ βαρέθηκα η λοβ είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:14 Η love_angel: #39 02-12-09 00:14 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:15 Η mindcircus: #40 02-12-09 00:15 απαραδεκτες και οι δυο σας!!! και με κανετε και ψαχνω!!!! μα που το χει το γαβ? κατσε να δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ρε συ μπερμπ μας δουλευεις? ποιο ζωο αλλωστε θα εβαζε για τον ευατο του γαβ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:34 Η Burp έγραψε: #25 01-12-09 23:34 η λέξη κλειδί είναι η ηλικία αυτό που τν έβαλε ρε λοβ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:34 Ο Apro έγραψε: #26 01-12-09 23:34 η δύναμη μου.... αυτή που μου λείπει.... αυτή που δώρισα απλόχερα.... αυτή που πούλησα στο μέλλον και τώρα μου χρωστάει.... μάλλον αυτή είναι.... θέλω να πιστεύω πως αυτή είναι.... την έχω ανάγκη.... θέλω αυτά που μου χρωστάω.... η αντίστροφη μέτρηση.... κάτι καινούριο.... κάτι που δεν ξέρω αν πρέπει.... αλλλά κυλάει.... 6 μέρες τώρα...... ο χρόνος μου, ελπίδα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:37 Η mindcircus: #27 01-12-09 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Apro: η δύναμη μου.... αυτή που μου λείπει.... αυτή που δώρισα απλόχερα.... αυτή που πούλησα στο μέλλον και τώρα μου χρωστάει.... μάλλον αυτή είναι.... θέλω να πιστεύω πως αυτή είναι.... την έχω ανάγκη.... θέλω αυτά που μου χρωστάω.... Click για ανάπτυξη... καλα εσυ επιμενεις ρε απρο, αλλα ''στακα'' λιγακι να δουμε το πρηγουμενο της μπερπ, ψαξε κι εσυ να το βρουμε! μπερπ θα μας τρελανεις ωρε! εφτασα απο το τελος ως 90 σελιδα! η λαβ δεν ειναι, η βενιβιντιτσι μπλρπ(καπως ετσι δε θυμαμαι) δεν ειναι, η palladin δεν ειναι, εγω δεν ειμαι, ο σιντ δε γινεται να ειναι παροτι αντρας το ιδιο και ο νωευς. ε ποια ειναι ντε? α ουτε η μπουρου διοτι δεν ειναι τελ. σελιδα ουτε γραφει γαβ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:44 Ο Apro έγραψε: #28 01-12-09 23:44 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: καλα εσυ επιμενεις ρε απρο, αλλα ''στακα'' λιγακι να δουμε το πρηγουμενο της μπερπ, ψαξε κι εσυ να το βρουμε! Click για ανάπτυξη... αν σου πω οτί τη συγκεκριμένη στιγμή δεν αφομοίωσα το μήνυμα σου, θα με θεωρήσεις όπως νομίζεις.... αρχικά φαίνομαι χαζός, αλλλά στη συνέχεια ξεπερνάω το ΄΄νόημα΄΄ μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:45 Η love_angel: #29 01-12-09 23:45 κοιτα να δεις που θα βρηκε κανα παναρχαιο μελος που δε μπαινει πια, και θα βαλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:48 Η mindcircus: #30 01-12-09 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Apro: αν σου πω οτί συγκεκριμένη στιγμή δεν αφομοίωσα το μήνυμα σου, θα με θεωρήσεις όπως νομίζεις.... αρχικά φαίνομαι χαζός, αλλλά στη συνέχεια ξεπερνάω το ΄΄νόημα΄΄ Click για ανάπτυξη... περιμενε βρε λεω να μας πει η μπερπ ποιο ατομο ειναι για να μπορεσουμε να συνεχισουμε να βρουμε και αυτα που εβαλες εσυ! καταλαβες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:51 Η Burp έγραψε: #31 01-12-09 23:51 εσείς θα με τρελάνετε ποιά είναι στν τελευταία σελίδα και στο προφίλ της γραφει γαβ;οεο; κάποια απαυτές που είπες είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:53 Η love_angel: #32 01-12-09 23:53 η παλατιν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:55 Η Burp έγραψε: #33 01-12-09 23:55 ναδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:59 Η mindcircus: #34 01-12-09 23:59 βιν...?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:00 Ο Apro έγραψε: #35 02-12-09 00:00 το θέμα κυλάει..., αλλά μέχρι που...; μήπως ξεχνάμε τα ''όρια'' μου... σου... του... μας.... θα ήθελα να έχει σημασία ποιος μπορώ να είμαι και όχι ποιος θα μπορούσα να ήμουν.... όσο και αν με ενοχλεί..., το μέλλον θα μου δείξει.... και όχι το παρελθόν.... αυτό απλά μου υπενθυμίζει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:03 Η Burp έγραψε: #36 02-12-09 00:03 ρε πάτε καλά; όχι καλέ μαιντ φαντάζομαι εννοείς venidivici Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:10 Η mindcircus: #37 02-12-09 00:10 αυτο. ειναι μεγαλο ονομα και μπερδευομαι ε ποια ειναι μας εχεις σκασει! η μπουρου ειναι. ε? (η μπουρου δεν εχει γαβ και νιαου στο προφιλ της!!!!) κοιτα να δεις σε αγωνια που μας εχει βαλει και θα χει βαλει κανα ακυρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:12 Η Burp έγραψε: #38 02-12-09 00:12 καλά το παίρνει το ποτάμι γτ βαρέθηκα η λοβ είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:14 Η love_angel: #39 02-12-09 00:14 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:15 Η mindcircus: #40 02-12-09 00:15 απαραδεκτες και οι δυο σας!!! και με κανετε και ψαχνω!!!! μα που το χει το γαβ? κατσε να δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
η λέξη κλειδί είναι η ηλικία αυτό που τν έβαλε ρε λοβ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:34 Ο Apro έγραψε: #26 01-12-09 23:34 η δύναμη μου.... αυτή που μου λείπει.... αυτή που δώρισα απλόχερα.... αυτή που πούλησα στο μέλλον και τώρα μου χρωστάει.... μάλλον αυτή είναι.... θέλω να πιστεύω πως αυτή είναι.... την έχω ανάγκη.... θέλω αυτά που μου χρωστάω.... η αντίστροφη μέτρηση.... κάτι καινούριο.... κάτι που δεν ξέρω αν πρέπει.... αλλλά κυλάει.... 6 μέρες τώρα...... ο χρόνος μου, ελπίδα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:37 Η mindcircus: #27 01-12-09 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Apro: η δύναμη μου.... αυτή που μου λείπει.... αυτή που δώρισα απλόχερα.... αυτή που πούλησα στο μέλλον και τώρα μου χρωστάει.... μάλλον αυτή είναι.... θέλω να πιστεύω πως αυτή είναι.... την έχω ανάγκη.... θέλω αυτά που μου χρωστάω.... Click για ανάπτυξη... καλα εσυ επιμενεις ρε απρο, αλλα ''στακα'' λιγακι να δουμε το πρηγουμενο της μπερπ, ψαξε κι εσυ να το βρουμε! μπερπ θα μας τρελανεις ωρε! εφτασα απο το τελος ως 90 σελιδα! η λαβ δεν ειναι, η βενιβιντιτσι μπλρπ(καπως ετσι δε θυμαμαι) δεν ειναι, η palladin δεν ειναι, εγω δεν ειμαι, ο σιντ δε γινεται να ειναι παροτι αντρας το ιδιο και ο νωευς. ε ποια ειναι ντε? α ουτε η μπουρου διοτι δεν ειναι τελ. σελιδα ουτε γραφει γαβ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:44 Ο Apro έγραψε: #28 01-12-09 23:44 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: καλα εσυ επιμενεις ρε απρο, αλλα ''στακα'' λιγακι να δουμε το πρηγουμενο της μπερπ, ψαξε κι εσυ να το βρουμε! Click για ανάπτυξη... αν σου πω οτί τη συγκεκριμένη στιγμή δεν αφομοίωσα το μήνυμα σου, θα με θεωρήσεις όπως νομίζεις.... αρχικά φαίνομαι χαζός, αλλλά στη συνέχεια ξεπερνάω το ΄΄νόημα΄΄ μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:45 Η love_angel: #29 01-12-09 23:45 κοιτα να δεις που θα βρηκε κανα παναρχαιο μελος που δε μπαινει πια, και θα βαλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:48 Η mindcircus: #30 01-12-09 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Apro: αν σου πω οτί συγκεκριμένη στιγμή δεν αφομοίωσα το μήνυμα σου, θα με θεωρήσεις όπως νομίζεις.... αρχικά φαίνομαι χαζός, αλλλά στη συνέχεια ξεπερνάω το ΄΄νόημα΄΄ Click για ανάπτυξη... περιμενε βρε λεω να μας πει η μπερπ ποιο ατομο ειναι για να μπορεσουμε να συνεχισουμε να βρουμε και αυτα που εβαλες εσυ! καταλαβες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:51 Η Burp έγραψε: #31 01-12-09 23:51 εσείς θα με τρελάνετε ποιά είναι στν τελευταία σελίδα και στο προφίλ της γραφει γαβ;οεο; κάποια απαυτές που είπες είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:53 Η love_angel: #32 01-12-09 23:53 η παλατιν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:55 Η Burp έγραψε: #33 01-12-09 23:55 ναδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:59 Η mindcircus: #34 01-12-09 23:59 βιν...?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:00 Ο Apro έγραψε: #35 02-12-09 00:00 το θέμα κυλάει..., αλλά μέχρι που...; μήπως ξεχνάμε τα ''όρια'' μου... σου... του... μας.... θα ήθελα να έχει σημασία ποιος μπορώ να είμαι και όχι ποιος θα μπορούσα να ήμουν.... όσο και αν με ενοχλεί..., το μέλλον θα μου δείξει.... και όχι το παρελθόν.... αυτό απλά μου υπενθυμίζει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:03 Η Burp έγραψε: #36 02-12-09 00:03 ρε πάτε καλά; όχι καλέ μαιντ φαντάζομαι εννοείς venidivici Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:10 Η mindcircus: #37 02-12-09 00:10 αυτο. ειναι μεγαλο ονομα και μπερδευομαι ε ποια ειναι μας εχεις σκασει! η μπουρου ειναι. ε? (η μπουρου δεν εχει γαβ και νιαου στο προφιλ της!!!!) κοιτα να δεις σε αγωνια που μας εχει βαλει και θα χει βαλει κανα ακυρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:12 Η Burp έγραψε: #38 02-12-09 00:12 καλά το παίρνει το ποτάμι γτ βαρέθηκα η λοβ είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:14 Η love_angel: #39 02-12-09 00:14 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:15 Η mindcircus: #40 02-12-09 00:15 απαραδεκτες και οι δυο σας!!! και με κανετε και ψαχνω!!!! μα που το χει το γαβ? κατσε να δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
η δύναμη μου.... αυτή που μου λείπει.... αυτή που δώρισα απλόχερα.... αυτή που πούλησα στο μέλλον και τώρα μου χρωστάει.... μάλλον αυτή είναι.... θέλω να πιστεύω πως αυτή είναι.... την έχω ανάγκη.... θέλω αυτά που μου χρωστάω.... η αντίστροφη μέτρηση.... κάτι καινούριο.... κάτι που δεν ξέρω αν πρέπει.... αλλλά κυλάει.... 6 μέρες τώρα...... ο χρόνος μου, ελπίδα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:37 Η mindcircus: #27 01-12-09 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Apro: η δύναμη μου.... αυτή που μου λείπει.... αυτή που δώρισα απλόχερα.... αυτή που πούλησα στο μέλλον και τώρα μου χρωστάει.... μάλλον αυτή είναι.... θέλω να πιστεύω πως αυτή είναι.... την έχω ανάγκη.... θέλω αυτά που μου χρωστάω.... Click για ανάπτυξη... καλα εσυ επιμενεις ρε απρο, αλλα ''στακα'' λιγακι να δουμε το πρηγουμενο της μπερπ, ψαξε κι εσυ να το βρουμε! μπερπ θα μας τρελανεις ωρε! εφτασα απο το τελος ως 90 σελιδα! η λαβ δεν ειναι, η βενιβιντιτσι μπλρπ(καπως ετσι δε θυμαμαι) δεν ειναι, η palladin δεν ειναι, εγω δεν ειμαι, ο σιντ δε γινεται να ειναι παροτι αντρας το ιδιο και ο νωευς. ε ποια ειναι ντε? α ουτε η μπουρου διοτι δεν ειναι τελ. σελιδα ουτε γραφει γαβ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:44 Ο Apro έγραψε: #28 01-12-09 23:44 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: καλα εσυ επιμενεις ρε απρο, αλλα ''στακα'' λιγακι να δουμε το πρηγουμενο της μπερπ, ψαξε κι εσυ να το βρουμε! Click για ανάπτυξη... αν σου πω οτί τη συγκεκριμένη στιγμή δεν αφομοίωσα το μήνυμα σου, θα με θεωρήσεις όπως νομίζεις.... αρχικά φαίνομαι χαζός, αλλλά στη συνέχεια ξεπερνάω το ΄΄νόημα΄΄ μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:45 Η love_angel: #29 01-12-09 23:45 κοιτα να δεις που θα βρηκε κανα παναρχαιο μελος που δε μπαινει πια, και θα βαλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:48 Η mindcircus: #30 01-12-09 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Apro: αν σου πω οτί συγκεκριμένη στιγμή δεν αφομοίωσα το μήνυμα σου, θα με θεωρήσεις όπως νομίζεις.... αρχικά φαίνομαι χαζός, αλλλά στη συνέχεια ξεπερνάω το ΄΄νόημα΄΄ Click για ανάπτυξη... περιμενε βρε λεω να μας πει η μπερπ ποιο ατομο ειναι για να μπορεσουμε να συνεχισουμε να βρουμε και αυτα που εβαλες εσυ! καταλαβες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:51 Η Burp έγραψε: #31 01-12-09 23:51 εσείς θα με τρελάνετε ποιά είναι στν τελευταία σελίδα και στο προφίλ της γραφει γαβ;οεο; κάποια απαυτές που είπες είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:53 Η love_angel: #32 01-12-09 23:53 η παλατιν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:55 Η Burp έγραψε: #33 01-12-09 23:55 ναδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:59 Η mindcircus: #34 01-12-09 23:59 βιν...?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:00 Ο Apro έγραψε: #35 02-12-09 00:00 το θέμα κυλάει..., αλλά μέχρι που...; μήπως ξεχνάμε τα ''όρια'' μου... σου... του... μας.... θα ήθελα να έχει σημασία ποιος μπορώ να είμαι και όχι ποιος θα μπορούσα να ήμουν.... όσο και αν με ενοχλεί..., το μέλλον θα μου δείξει.... και όχι το παρελθόν.... αυτό απλά μου υπενθυμίζει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:03 Η Burp έγραψε: #36 02-12-09 00:03 ρε πάτε καλά; όχι καλέ μαιντ φαντάζομαι εννοείς venidivici Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:10 Η mindcircus: #37 02-12-09 00:10 αυτο. ειναι μεγαλο ονομα και μπερδευομαι ε ποια ειναι μας εχεις σκασει! η μπουρου ειναι. ε? (η μπουρου δεν εχει γαβ και νιαου στο προφιλ της!!!!) κοιτα να δεις σε αγωνια που μας εχει βαλει και θα χει βαλει κανα ακυρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:12 Η Burp έγραψε: #38 02-12-09 00:12 καλά το παίρνει το ποτάμι γτ βαρέθηκα η λοβ είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:14 Η love_angel: #39 02-12-09 00:14 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:15 Η mindcircus: #40 02-12-09 00:15 απαραδεκτες και οι δυο σας!!! και με κανετε και ψαχνω!!!! μα που το χει το γαβ? κατσε να δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Apro: η δύναμη μου.... αυτή που μου λείπει.... αυτή που δώρισα απλόχερα.... αυτή που πούλησα στο μέλλον και τώρα μου χρωστάει.... μάλλον αυτή είναι.... θέλω να πιστεύω πως αυτή είναι.... την έχω ανάγκη.... θέλω αυτά που μου χρωστάω.... Click για ανάπτυξη... καλα εσυ επιμενεις ρε απρο, αλλα ''στακα'' λιγακι να δουμε το πρηγουμενο της μπερπ, ψαξε κι εσυ να το βρουμε! μπερπ θα μας τρελανεις ωρε! εφτασα απο το τελος ως 90 σελιδα! η λαβ δεν ειναι, η βενιβιντιτσι μπλρπ(καπως ετσι δε θυμαμαι) δεν ειναι, η palladin δεν ειναι, εγω δεν ειμαι, ο σιντ δε γινεται να ειναι παροτι αντρας το ιδιο και ο νωευς. ε ποια ειναι ντε? α ουτε η μπουρου διοτι δεν ειναι τελ. σελιδα ουτε γραφει γαβ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:44 Ο Apro έγραψε: #28 01-12-09 23:44 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: καλα εσυ επιμενεις ρε απρο, αλλα ''στακα'' λιγακι να δουμε το πρηγουμενο της μπερπ, ψαξε κι εσυ να το βρουμε! Click για ανάπτυξη... αν σου πω οτί τη συγκεκριμένη στιγμή δεν αφομοίωσα το μήνυμα σου, θα με θεωρήσεις όπως νομίζεις.... αρχικά φαίνομαι χαζός, αλλλά στη συνέχεια ξεπερνάω το ΄΄νόημα΄΄ μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:45 Η love_angel: #29 01-12-09 23:45 κοιτα να δεις που θα βρηκε κανα παναρχαιο μελος που δε μπαινει πια, και θα βαλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:48 Η mindcircus: #30 01-12-09 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Apro: αν σου πω οτί συγκεκριμένη στιγμή δεν αφομοίωσα το μήνυμα σου, θα με θεωρήσεις όπως νομίζεις.... αρχικά φαίνομαι χαζός, αλλλά στη συνέχεια ξεπερνάω το ΄΄νόημα΄΄ Click για ανάπτυξη... περιμενε βρε λεω να μας πει η μπερπ ποιο ατομο ειναι για να μπορεσουμε να συνεχισουμε να βρουμε και αυτα που εβαλες εσυ! καταλαβες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:51 Η Burp έγραψε: #31 01-12-09 23:51 εσείς θα με τρελάνετε ποιά είναι στν τελευταία σελίδα και στο προφίλ της γραφει γαβ;οεο; κάποια απαυτές που είπες είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:53 Η love_angel: #32 01-12-09 23:53 η παλατιν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:55 Η Burp έγραψε: #33 01-12-09 23:55 ναδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:59 Η mindcircus: #34 01-12-09 23:59 βιν...?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:00 Ο Apro έγραψε: #35 02-12-09 00:00 το θέμα κυλάει..., αλλά μέχρι που...; μήπως ξεχνάμε τα ''όρια'' μου... σου... του... μας.... θα ήθελα να έχει σημασία ποιος μπορώ να είμαι και όχι ποιος θα μπορούσα να ήμουν.... όσο και αν με ενοχλεί..., το μέλλον θα μου δείξει.... και όχι το παρελθόν.... αυτό απλά μου υπενθυμίζει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:03 Η Burp έγραψε: #36 02-12-09 00:03 ρε πάτε καλά; όχι καλέ μαιντ φαντάζομαι εννοείς venidivici Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:10 Η mindcircus: #37 02-12-09 00:10 αυτο. ειναι μεγαλο ονομα και μπερδευομαι ε ποια ειναι μας εχεις σκασει! η μπουρου ειναι. ε? (η μπουρου δεν εχει γαβ και νιαου στο προφιλ της!!!!) κοιτα να δεις σε αγωνια που μας εχει βαλει και θα χει βαλει κανα ακυρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:12 Η Burp έγραψε: #38 02-12-09 00:12 καλά το παίρνει το ποτάμι γτ βαρέθηκα η λοβ είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:14 Η love_angel: #39 02-12-09 00:14 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:15 Η mindcircus: #40 02-12-09 00:15 απαραδεκτες και οι δυο σας!!! και με κανετε και ψαχνω!!!! μα που το χει το γαβ? κατσε να δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: καλα εσυ επιμενεις ρε απρο, αλλα ''στακα'' λιγακι να δουμε το πρηγουμενο της μπερπ, ψαξε κι εσυ να το βρουμε! Click για ανάπτυξη... αν σου πω οτί τη συγκεκριμένη στιγμή δεν αφομοίωσα το μήνυμα σου, θα με θεωρήσεις όπως νομίζεις.... αρχικά φαίνομαι χαζός, αλλλά στη συνέχεια ξεπερνάω το ΄΄νόημα΄΄ μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:45 Η love_angel: #29 01-12-09 23:45 κοιτα να δεις που θα βρηκε κανα παναρχαιο μελος που δε μπαινει πια, και θα βαλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:48 Η mindcircus: #30 01-12-09 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Apro: αν σου πω οτί συγκεκριμένη στιγμή δεν αφομοίωσα το μήνυμα σου, θα με θεωρήσεις όπως νομίζεις.... αρχικά φαίνομαι χαζός, αλλλά στη συνέχεια ξεπερνάω το ΄΄νόημα΄΄ Click για ανάπτυξη... περιμενε βρε λεω να μας πει η μπερπ ποιο ατομο ειναι για να μπορεσουμε να συνεχισουμε να βρουμε και αυτα που εβαλες εσυ! καταλαβες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:51 Η Burp έγραψε: #31 01-12-09 23:51 εσείς θα με τρελάνετε ποιά είναι στν τελευταία σελίδα και στο προφίλ της γραφει γαβ;οεο; κάποια απαυτές που είπες είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:53 Η love_angel: #32 01-12-09 23:53 η παλατιν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:55 Η Burp έγραψε: #33 01-12-09 23:55 ναδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:59 Η mindcircus: #34 01-12-09 23:59 βιν...?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:00 Ο Apro έγραψε: #35 02-12-09 00:00 το θέμα κυλάει..., αλλά μέχρι που...; μήπως ξεχνάμε τα ''όρια'' μου... σου... του... μας.... θα ήθελα να έχει σημασία ποιος μπορώ να είμαι και όχι ποιος θα μπορούσα να ήμουν.... όσο και αν με ενοχλεί..., το μέλλον θα μου δείξει.... και όχι το παρελθόν.... αυτό απλά μου υπενθυμίζει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:03 Η Burp έγραψε: #36 02-12-09 00:03 ρε πάτε καλά; όχι καλέ μαιντ φαντάζομαι εννοείς venidivici Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:10 Η mindcircus: #37 02-12-09 00:10 αυτο. ειναι μεγαλο ονομα και μπερδευομαι ε ποια ειναι μας εχεις σκασει! η μπουρου ειναι. ε? (η μπουρου δεν εχει γαβ και νιαου στο προφιλ της!!!!) κοιτα να δεις σε αγωνια που μας εχει βαλει και θα χει βαλει κανα ακυρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:12 Η Burp έγραψε: #38 02-12-09 00:12 καλά το παίρνει το ποτάμι γτ βαρέθηκα η λοβ είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:14 Η love_angel: #39 02-12-09 00:14 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:15 Η mindcircus: #40 02-12-09 00:15 απαραδεκτες και οι δυο σας!!! και με κανετε και ψαχνω!!!! μα που το χει το γαβ? κατσε να δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κοιτα να δεις που θα βρηκε κανα παναρχαιο μελος που δε μπαινει πια, και θα βαλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:48 Η mindcircus: #30 01-12-09 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Apro: αν σου πω οτί συγκεκριμένη στιγμή δεν αφομοίωσα το μήνυμα σου, θα με θεωρήσεις όπως νομίζεις.... αρχικά φαίνομαι χαζός, αλλλά στη συνέχεια ξεπερνάω το ΄΄νόημα΄΄ Click για ανάπτυξη... περιμενε βρε λεω να μας πει η μπερπ ποιο ατομο ειναι για να μπορεσουμε να συνεχισουμε να βρουμε και αυτα που εβαλες εσυ! καταλαβες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:51 Η Burp έγραψε: #31 01-12-09 23:51 εσείς θα με τρελάνετε ποιά είναι στν τελευταία σελίδα και στο προφίλ της γραφει γαβ;οεο; κάποια απαυτές που είπες είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:53 Η love_angel: #32 01-12-09 23:53 η παλατιν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:55 Η Burp έγραψε: #33 01-12-09 23:55 ναδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:59 Η mindcircus: #34 01-12-09 23:59 βιν...?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:00 Ο Apro έγραψε: #35 02-12-09 00:00 το θέμα κυλάει..., αλλά μέχρι που...; μήπως ξεχνάμε τα ''όρια'' μου... σου... του... μας.... θα ήθελα να έχει σημασία ποιος μπορώ να είμαι και όχι ποιος θα μπορούσα να ήμουν.... όσο και αν με ενοχλεί..., το μέλλον θα μου δείξει.... και όχι το παρελθόν.... αυτό απλά μου υπενθυμίζει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:03 Η Burp έγραψε: #36 02-12-09 00:03 ρε πάτε καλά; όχι καλέ μαιντ φαντάζομαι εννοείς venidivici Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:10 Η mindcircus: #37 02-12-09 00:10 αυτο. ειναι μεγαλο ονομα και μπερδευομαι ε ποια ειναι μας εχεις σκασει! η μπουρου ειναι. ε? (η μπουρου δεν εχει γαβ και νιαου στο προφιλ της!!!!) κοιτα να δεις σε αγωνια που μας εχει βαλει και θα χει βαλει κανα ακυρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:12 Η Burp έγραψε: #38 02-12-09 00:12 καλά το παίρνει το ποτάμι γτ βαρέθηκα η λοβ είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:14 Η love_angel: #39 02-12-09 00:14 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:15 Η mindcircus: #40 02-12-09 00:15 απαραδεκτες και οι δυο σας!!! και με κανετε και ψαχνω!!!! μα που το χει το γαβ? κατσε να δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Apro: αν σου πω οτί συγκεκριμένη στιγμή δεν αφομοίωσα το μήνυμα σου, θα με θεωρήσεις όπως νομίζεις.... αρχικά φαίνομαι χαζός, αλλλά στη συνέχεια ξεπερνάω το ΄΄νόημα΄΄ Click για ανάπτυξη... περιμενε βρε λεω να μας πει η μπερπ ποιο ατομο ειναι για να μπορεσουμε να συνεχισουμε να βρουμε και αυτα που εβαλες εσυ! καταλαβες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:51 Η Burp έγραψε: #31 01-12-09 23:51 εσείς θα με τρελάνετε ποιά είναι στν τελευταία σελίδα και στο προφίλ της γραφει γαβ;οεο; κάποια απαυτές που είπες είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:53 Η love_angel: #32 01-12-09 23:53 η παλατιν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:55 Η Burp έγραψε: #33 01-12-09 23:55 ναδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:59 Η mindcircus: #34 01-12-09 23:59 βιν...?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:00 Ο Apro έγραψε: #35 02-12-09 00:00 το θέμα κυλάει..., αλλά μέχρι που...; μήπως ξεχνάμε τα ''όρια'' μου... σου... του... μας.... θα ήθελα να έχει σημασία ποιος μπορώ να είμαι και όχι ποιος θα μπορούσα να ήμουν.... όσο και αν με ενοχλεί..., το μέλλον θα μου δείξει.... και όχι το παρελθόν.... αυτό απλά μου υπενθυμίζει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:03 Η Burp έγραψε: #36 02-12-09 00:03 ρε πάτε καλά; όχι καλέ μαιντ φαντάζομαι εννοείς venidivici Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:10 Η mindcircus: #37 02-12-09 00:10 αυτο. ειναι μεγαλο ονομα και μπερδευομαι ε ποια ειναι μας εχεις σκασει! η μπουρου ειναι. ε? (η μπουρου δεν εχει γαβ και νιαου στο προφιλ της!!!!) κοιτα να δεις σε αγωνια που μας εχει βαλει και θα χει βαλει κανα ακυρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:12 Η Burp έγραψε: #38 02-12-09 00:12 καλά το παίρνει το ποτάμι γτ βαρέθηκα η λοβ είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:14 Η love_angel: #39 02-12-09 00:14 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:15 Η mindcircus: #40 02-12-09 00:15 απαραδεκτες και οι δυο σας!!! και με κανετε και ψαχνω!!!! μα που το χει το γαβ? κατσε να δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εσείς θα με τρελάνετε ποιά είναι στν τελευταία σελίδα και στο προφίλ της γραφει γαβ;οεο; κάποια απαυτές που είπες είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:53 Η love_angel: #32 01-12-09 23:53 η παλατιν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:55 Η Burp έγραψε: #33 01-12-09 23:55 ναδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:59 Η mindcircus: #34 01-12-09 23:59 βιν...?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:00 Ο Apro έγραψε: #35 02-12-09 00:00 το θέμα κυλάει..., αλλά μέχρι που...; μήπως ξεχνάμε τα ''όρια'' μου... σου... του... μας.... θα ήθελα να έχει σημασία ποιος μπορώ να είμαι και όχι ποιος θα μπορούσα να ήμουν.... όσο και αν με ενοχλεί..., το μέλλον θα μου δείξει.... και όχι το παρελθόν.... αυτό απλά μου υπενθυμίζει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:03 Η Burp έγραψε: #36 02-12-09 00:03 ρε πάτε καλά; όχι καλέ μαιντ φαντάζομαι εννοείς venidivici Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:10 Η mindcircus: #37 02-12-09 00:10 αυτο. ειναι μεγαλο ονομα και μπερδευομαι ε ποια ειναι μας εχεις σκασει! η μπουρου ειναι. ε? (η μπουρου δεν εχει γαβ και νιαου στο προφιλ της!!!!) κοιτα να δεις σε αγωνια που μας εχει βαλει και θα χει βαλει κανα ακυρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:12 Η Burp έγραψε: #38 02-12-09 00:12 καλά το παίρνει το ποτάμι γτ βαρέθηκα η λοβ είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:14 Η love_angel: #39 02-12-09 00:14 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:15 Η mindcircus: #40 02-12-09 00:15 απαραδεκτες και οι δυο σας!!! και με κανετε και ψαχνω!!!! μα που το χει το γαβ? κατσε να δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
η παλατιν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:55 Η Burp έγραψε: #33 01-12-09 23:55 ναδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:59 Η mindcircus: #34 01-12-09 23:59 βιν...?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:00 Ο Apro έγραψε: #35 02-12-09 00:00 το θέμα κυλάει..., αλλά μέχρι που...; μήπως ξεχνάμε τα ''όρια'' μου... σου... του... μας.... θα ήθελα να έχει σημασία ποιος μπορώ να είμαι και όχι ποιος θα μπορούσα να ήμουν.... όσο και αν με ενοχλεί..., το μέλλον θα μου δείξει.... και όχι το παρελθόν.... αυτό απλά μου υπενθυμίζει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:03 Η Burp έγραψε: #36 02-12-09 00:03 ρε πάτε καλά; όχι καλέ μαιντ φαντάζομαι εννοείς venidivici Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:10 Η mindcircus: #37 02-12-09 00:10 αυτο. ειναι μεγαλο ονομα και μπερδευομαι ε ποια ειναι μας εχεις σκασει! η μπουρου ειναι. ε? (η μπουρου δεν εχει γαβ και νιαου στο προφιλ της!!!!) κοιτα να δεις σε αγωνια που μας εχει βαλει και θα χει βαλει κανα ακυρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:12 Η Burp έγραψε: #38 02-12-09 00:12 καλά το παίρνει το ποτάμι γτ βαρέθηκα η λοβ είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:14 Η love_angel: #39 02-12-09 00:14 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:15 Η mindcircus: #40 02-12-09 00:15 απαραδεκτες και οι δυο σας!!! και με κανετε και ψαχνω!!!! μα που το χει το γαβ? κατσε να δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ναδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:59 Η mindcircus: #34 01-12-09 23:59 βιν...?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:00 Ο Apro έγραψε: #35 02-12-09 00:00 το θέμα κυλάει..., αλλά μέχρι που...; μήπως ξεχνάμε τα ''όρια'' μου... σου... του... μας.... θα ήθελα να έχει σημασία ποιος μπορώ να είμαι και όχι ποιος θα μπορούσα να ήμουν.... όσο και αν με ενοχλεί..., το μέλλον θα μου δείξει.... και όχι το παρελθόν.... αυτό απλά μου υπενθυμίζει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:03 Η Burp έγραψε: #36 02-12-09 00:03 ρε πάτε καλά; όχι καλέ μαιντ φαντάζομαι εννοείς venidivici Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:10 Η mindcircus: #37 02-12-09 00:10 αυτο. ειναι μεγαλο ονομα και μπερδευομαι ε ποια ειναι μας εχεις σκασει! η μπουρου ειναι. ε? (η μπουρου δεν εχει γαβ και νιαου στο προφιλ της!!!!) κοιτα να δεις σε αγωνια που μας εχει βαλει και θα χει βαλει κανα ακυρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:12 Η Burp έγραψε: #38 02-12-09 00:12 καλά το παίρνει το ποτάμι γτ βαρέθηκα η λοβ είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:14 Η love_angel: #39 02-12-09 00:14 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:15 Η mindcircus: #40 02-12-09 00:15 απαραδεκτες και οι δυο σας!!! και με κανετε και ψαχνω!!!! μα που το χει το γαβ? κατσε να δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
βιν...?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:00 Ο Apro έγραψε: #35 02-12-09 00:00 το θέμα κυλάει..., αλλά μέχρι που...; μήπως ξεχνάμε τα ''όρια'' μου... σου... του... μας.... θα ήθελα να έχει σημασία ποιος μπορώ να είμαι και όχι ποιος θα μπορούσα να ήμουν.... όσο και αν με ενοχλεί..., το μέλλον θα μου δείξει.... και όχι το παρελθόν.... αυτό απλά μου υπενθυμίζει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:03 Η Burp έγραψε: #36 02-12-09 00:03 ρε πάτε καλά; όχι καλέ μαιντ φαντάζομαι εννοείς venidivici Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:10 Η mindcircus: #37 02-12-09 00:10 αυτο. ειναι μεγαλο ονομα και μπερδευομαι ε ποια ειναι μας εχεις σκασει! η μπουρου ειναι. ε? (η μπουρου δεν εχει γαβ και νιαου στο προφιλ της!!!!) κοιτα να δεις σε αγωνια που μας εχει βαλει και θα χει βαλει κανα ακυρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:12 Η Burp έγραψε: #38 02-12-09 00:12 καλά το παίρνει το ποτάμι γτ βαρέθηκα η λοβ είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:14 Η love_angel: #39 02-12-09 00:14 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:15 Η mindcircus: #40 02-12-09 00:15 απαραδεκτες και οι δυο σας!!! και με κανετε και ψαχνω!!!! μα που το χει το γαβ? κατσε να δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
το θέμα κυλάει..., αλλά μέχρι που...; μήπως ξεχνάμε τα ''όρια'' μου... σου... του... μας.... θα ήθελα να έχει σημασία ποιος μπορώ να είμαι και όχι ποιος θα μπορούσα να ήμουν.... όσο και αν με ενοχλεί..., το μέλλον θα μου δείξει.... και όχι το παρελθόν.... αυτό απλά μου υπενθυμίζει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:03 Η Burp έγραψε: #36 02-12-09 00:03 ρε πάτε καλά; όχι καλέ μαιντ φαντάζομαι εννοείς venidivici Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:10 Η mindcircus: #37 02-12-09 00:10 αυτο. ειναι μεγαλο ονομα και μπερδευομαι ε ποια ειναι μας εχεις σκασει! η μπουρου ειναι. ε? (η μπουρου δεν εχει γαβ και νιαου στο προφιλ της!!!!) κοιτα να δεις σε αγωνια που μας εχει βαλει και θα χει βαλει κανα ακυρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:12 Η Burp έγραψε: #38 02-12-09 00:12 καλά το παίρνει το ποτάμι γτ βαρέθηκα η λοβ είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:14 Η love_angel: #39 02-12-09 00:14 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:15 Η mindcircus: #40 02-12-09 00:15 απαραδεκτες και οι δυο σας!!! και με κανετε και ψαχνω!!!! μα που το χει το γαβ? κατσε να δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ρε πάτε καλά; όχι καλέ μαιντ φαντάζομαι εννοείς venidivici Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:10 Η mindcircus: #37 02-12-09 00:10 αυτο. ειναι μεγαλο ονομα και μπερδευομαι ε ποια ειναι μας εχεις σκασει! η μπουρου ειναι. ε? (η μπουρου δεν εχει γαβ και νιαου στο προφιλ της!!!!) κοιτα να δεις σε αγωνια που μας εχει βαλει και θα χει βαλει κανα ακυρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:12 Η Burp έγραψε: #38 02-12-09 00:12 καλά το παίρνει το ποτάμι γτ βαρέθηκα η λοβ είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:14 Η love_angel: #39 02-12-09 00:14 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:15 Η mindcircus: #40 02-12-09 00:15 απαραδεκτες και οι δυο σας!!! και με κανετε και ψαχνω!!!! μα που το χει το γαβ? κατσε να δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αυτο. ειναι μεγαλο ονομα και μπερδευομαι ε ποια ειναι μας εχεις σκασει! η μπουρου ειναι. ε? (η μπουρου δεν εχει γαβ και νιαου στο προφιλ της!!!!) κοιτα να δεις σε αγωνια που μας εχει βαλει και θα χει βαλει κανα ακυρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:12 Η Burp έγραψε: #38 02-12-09 00:12 καλά το παίρνει το ποτάμι γτ βαρέθηκα η λοβ είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:14 Η love_angel: #39 02-12-09 00:14 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:15 Η mindcircus: #40 02-12-09 00:15 απαραδεκτες και οι δυο σας!!! και με κανετε και ψαχνω!!!! μα που το χει το γαβ? κατσε να δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλά το παίρνει το ποτάμι γτ βαρέθηκα η λοβ είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:14 Η love_angel: #39 02-12-09 00:14 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:15 Η mindcircus: #40 02-12-09 00:15 απαραδεκτες και οι δυο σας!!! και με κανετε και ψαχνω!!!! μα που το χει το γαβ? κατσε να δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:15 Η mindcircus: #40 02-12-09 00:15 απαραδεκτες και οι δυο σας!!! και με κανετε και ψαχνω!!!! μα που το χει το γαβ? κατσε να δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
απαραδεκτες και οι δυο σας!!! και με κανετε και ψαχνω!!!! μα που το χει το γαβ? κατσε να δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.