Κόκκινα..πράσινα...κίτρινα...μπλε...!!!

Η ψυχή μου δεν έχει χρώμα. Είναι ένας καθρέπτης που πάνω του καθρεπτίζονται τα χρώματα των εμπειριών μου...

Με λίγα λόγια, συμφωνώ με Κρόνο! ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

η ψυχή μου δεν έχει χρώμα :pfff: . Μόνο το στομάχι χρωστικές από γλειφιτζούρια ...

Τσς, τσς...πάλι μου κάνει μαύρη τη ψυχή από αγωνία, αυτό το παιδί, με τόσα γλειφιτζούρια που καταναλώνει!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πράσινη. Μπήκε όμως στο πλυντήριο με τα χρωματιστά και πήρε σκατουλί χρώμα πρόπερσι. Εξού και το σκατόψυχος

Μοβ :D

Ανοιχτό γκρι. :)

Πίσσα κατράμι! Η δική σας;
Το μαύρο δεν είναι χρώμα , είναι η απουσία του ...
οπότε μάλλον πρέπει να διαλέξεις κάτι άλλο από την παλέτα :)

Τι χρώμα πιστεύετε ότι έχει ψυχή σας...???
Όπως όλες οι ψυχές ...
Λευκό δλδ το χρώμα που περιέχει όλα τα χρώματα , αν κινήσεις το δίσκο ( ακα κύκλο )
με μεγάλη ταχύτητα βλέπεις λευκό , αν μειώσεις την ταχύτητα τότε βλέπεις τις διάφορες αποχρώσεις κι αν μείνει ακίνητος τότε η βελόνα στέκεται στο χρώμα που η διάθεση σου θέλει να σταθεί .
( ελεύθερη απόδοση = Αμέλεια )

Το σοβάρεψα ?

Ωραία λοιπόν !

Μπουρδολαχανοκυπαρισομελί τα πρωινά ....

αλλά τις νύχτες ..... ζουζουνί :P

Εμενα ειναι το αγαπημενο χρωμα μου το μπλε σε ολες τις αποχρωσεις..οποτε προσπαθησε να μαντεψεις τι χρωμα ειναι η Ψυχη μου...:D
Χαχαχα!
Με κάλυψες! :P

Μαυρο για την συχνη διαθεση μου και κιτρινο για τον θεου του πολεμου εννοειται τον ΑΡΗ

ροζ, γιατι σε ζω σε ενα ροζ συννεφακι και τα βλεπω ολα ρομαντικα και με συναισθημα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ροζ και μωβ με φουξ ανταυγιες........

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ πάντως νομίζω ότι η ψυχή μου έχει χρώμα βυσσινί (παρεμπιπτόντως είναι και το αγαπημένο μου χρώμα :P)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back