Κουιζ με ταινιες.

EvanescenceQ

Επιφανές μέλος

Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα.
Ξεκιναμε ενα παιχνιδι οπου καποιος θα δινει ενα δυο στοιχεια ή σκηνες ταινιας και ο αλλος θα προσπαθει να μαντεψει σε ποια ταινια αναφερομαστε.Ταινιες ελληνικες/ξενες κλπ
Ξεκινω.

Κλασικη σκηνη το παλιο αμαξι κι ενας περιεργος οδηγος που ακολουθει κοπελες οδηγους στο δρομο.Αμερικανικη.Θριλερ

Τελευταία επεξεργασία:
οχι αλλη ταινια
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Κλασικη σκηνη το παλιο αμαξι κι ενας περιεργος οδηγος που ακολουθει κοπελες οδηγους στο δρομο.Αμερικανικη.Θριλερ
το διορθωσα

Τελευταία επεξεργασία:
Ξέρεις πόσες χιλιάδες ταινίες με αυτό το σενάριο έχουν γυριστεί; (και πόσες έχω δει, ως λάτρης των θρίλερ; ) Και να τις είχα δει όλες, δεν θα τις θυμόμουν. :P

Πες άλλο κάτι χαρακτηριστικό, μπας και βοηθήσει άλλους συμμετέχοντες, γιατί από μένα...:rolleyes:

Ξέρεις πόσες χιλιάδες ταινίες με αυτό το σενάριο έχουν γυριστεί; (και πόσες έχω δει, ως λάτρης των θρίλερ; ) Και να τις είχα δει όλες, δεν θα τις θυμόμουν. :P

Πες άλλο κάτι χαρακτηριστικό, μπας και βοηθήσει άλλους συμμετέχοντες, γιατί από μένα...:rolleyes:
πρωταγωνιστει ο Kurt Russell

Μπράβο, αυτό βοηθάει. :thumbup:

Όχι εμένα βέβαια (έχω ξεκαθαρίσει εξ αρχής τη θέση μου), μιας που η μόνη ταινία που θυμάμαι με τον Κερτ Ράσελ είναι το "Απόδραση από τη Ν. Υόρκη". :hehe:

ναιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!Μπραβοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :clapup: :clapup: :air_kiss:
GWvk.gif

Λοιπον ταινια που ειναι γυρισμενη σε ενα ποταμι σε ποταμοπλοιο για την ακριβεια και πρωταγωνιστει ο χαμφρευ μπογκαρτ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back