Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 18:38 Η Subject to change: #1 29-04-08 18:38 Σε αυτό το παιχνίδι, θα γράφει ο καθένας ένα κλισέ, και θα απαντάει όποιος είτε αποτελεί ζωντανό αντιπαράδειγμα σε αυτό είτε γνωρίζει καλά κάποιον άλλον στο e-steki που αποτελεί, λέγοντας ένα άλλο κλισέ και ούτω καθεξής. Ξεκινάω: Αρχική Δημοσίευση από κλισέ: Οι γυναίκες δεν είναι καλές στα μαθηματικά Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Απριλίου 2008 Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 18:39 Ο Γιώργος έγραψε: #2 29-04-08 18:39 Ψέμα, η αποπάνω μου πήρε άριστα στην πρόοδο των διακριτών. ^_^ Οι Γάλλοι είναι βρωμιάρηδες. Click για ανάπτυξη... Καλά το πάω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 18:44 Η Subject to change: #3 29-04-08 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Ψέμα, η αποπάνω μου πήρε άριστα στην πρόοδο των διακριτών. ^_^ Καλά το πάω; Click για ανάπτυξη... Δεν το πας καλά, αλλά προτιμώ τη δική σου εκδοχή, μιας και η δική μου μπορεί να "κολλούσε" κάποια στιγμή. Θα κάνω edit. ΥΓ: Καλά έλεος, την πρόοδο των διακριτών βρήκες για να καταρρίψεις αυτό το κλισε; Ούτε καν το 10 στην εξεταστική; Έλεορ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 18:46 Η Isiliel έγραψε: #4 29-04-08 18:46 Καλά το πάω; Click για ανάπτυξη... Ναι, μόνο που τώρα πρέπει να απαντήσει μια Γαλλίδα ή ένας Γάλλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 18:47 Ο Γιώργος έγραψε: #5 29-04-08 18:47 Δόθηκαν διευκρινήσεις μαντμουαζέλ! Οπότε αλλάζω: Οι γυναίκες δεν αυνανίζονται. Click για ανάπτυξη... Ουπς, το κόλλησα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 18:53 Η Subject to change: #6 29-04-08 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Οπότε αλλάζω: Οι γυναίκες δεν αυνανίζονται. Click για ανάπτυξη... Ουπς, το κόλλησα; Click για ανάπτυξη... Ψέμα, όπως φαίνεται από τη σχετική δημοσκόπηση. Αρχική Δημοσίευση από κλισέ: Οι έλληνες κατακρίνουν τους ομοφυλόφιλους. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 18:57 Ο Γιώργος έγραψε: #7 29-04-08 18:57 Μετά το edit το παιχνίδι έγινε πιο ενδιαφέρον! Ψέμα προφανώς: Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Επειδή έχω φίλο- γνωστό ομοφυλόφιλο δεν το κατακρίνω και δεν έχω αρνητική στάση...Το δέχομαι και το σέβομαι από την στιγμή που είναι επιλογή του άλλου! Η κοινωνία μας - καλώς ή κακώς- όσο και να θέλει να το παίξει ανοιχτή και προοδευτική δεν είναι τόσο...ίσως φταίει και ο τρόπος προβολής από τα ΜΜΕ...πάντως είναι θέμα που σηκώνει μεγάλη συζήτηση 8) Click για ανάπτυξη... Κλισέ: Ο Έλληνας πιστεύει ότι το internet είναι μόνο για αθλητικά και για τσόντες. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 19:03 Ο Buggs έγραψε: #8 29-04-08 19:03 Ψέμα. Όλος ο λαός στα φόρουμς τότε τί κάνει; Κλισέ Μερικά παιδιά που δεν έχοιυν να φάνε είναι ευτυχισμένα με τα λίγα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 20:05 Η fantasmenos: #9 29-04-08 20:05 Ψέμα, όταν πεινάω θέλω να φάω. Μέχρι να φάω θα τσαντίσω όλο το κόσμο. Οι γυναίκες είναι κακές στην οδήγηση Click για ανάπτυξη... (δύσκολο να το καταρρίψει κάποιος αυτό ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Απριλίου 2008 Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 20:17 Η Kakerlak έγραψε: #10 29-04-08 20:17 Δεν είμαι κακή οδηγός γιατί δεν τρέχω πάνω από τα όρια ταχύτητας, δεν προσπερνάω όταν δεν επιτρέπετε, δεν βρίζω άλλους οδηγούς, κοιτάω καλά το σταυροδρόμι πριν περάσω για να είμαι σίγουρη,γιατί ξέρω τα σήματα κ τους νόμους καλύτερα από πολλούς άντρες οδηγούς,γιατί όταν περνάω από σχολείο κ κατοικημένη περιοχή έχω τα μάτια μου 14141414 μήπως κ περάσει κάποιο παιδάκι.θες κ άλλα???? γιατί οι γονείς όταν μας ρίχνουν κατσάδες δεν σκέφτονται ότι κ αυτοί ήταν κάποτε παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 20:54 Η roumana έγραψε: #11 29-04-08 20:54 Οι γυναίκες είναι κακές στην οδήγηση Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: (δύσκολο να το καταρρίψει κάποιος αυτό ) Click για ανάπτυξη... αληθεια? για δες... Οι οδηγοί υψηλού κινδύνου Οι άνδρες έχουν υπερσυμμετοχή στα υπεραστικά ατυχήματα και στις νωτιαιομετωπικές συγκρούσεις, λόγω της επιθετικής οδήγησής τους. Ακόμη ατυχήματα που οφείλονται σε μη τήρηση αποστάσεων ασφαλείας, μη πλήρους ακινητοποίησης σε STOP προκαλούνται κατά συντριπτική πλειονότητα, σύμφωνα με τους υπολογισμούς των ειδικών, από άνδρες οδηγούς. Click για ανάπτυξη... κλισε: Οι ξανθιές είναι χαζές. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 02:58 Η fantasmenos: #12 30-04-08 02:58 Ψέμα, Ο χρήστης του προηγούμενου post έδωσε έξυπνη απάντηση και νομίζω είναι και ξανθιά... Οι άντρες είναι γουρούνια και αναίσθητοι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 03:13 Ο Dark_kronos: #13 30-04-08 03:13 Δεν ισχιει γιατι ο μπαμπας μου δεν μου ριχνει κατσαδες, μου εξηγει απλα τι ειναι το λαθος και μου δεινει να καταλαβω μεσα απο την δικη του εμπειρια στο θεμα τα εμο ειναι απλα ποζερακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δανάη Πολύ δραστήριο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 1.127 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 14:29 Η Δανάη έγραψε: #14 03-05-08 14:29 τα εμο ειναι απλα ποζερακια Click για ανάπτυξη... μάλλον κανείς δε μπορεί να το καταρρίψει, γι'αυτό δεν απαντάνε...!!! (αστειάκι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 01:56 Ο Rempeskes: #15 04-05-08 01:56 είμαι εμο και το παίρνω στα σοβαρά. σχεδιάσα στις φλέβες μου με το ξυράφι τον Κοργιαλά. κλισέ: το αντίθετο του βιομήχανου είναι ο μηχανόβιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 13:20 Η Γίδι έγραψε: #16 15-06-08 13:20 Ξέρω κάποιον, που ήταν βιομήχανος και Χαρλεάς. Κλισέ: Οι κεντροευρωπαίοι είναι κρυόπωποι. (εδώ σας θέλω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2008 στις 23:12 Ο Γιώργος έγραψε: #17 26-06-08 23:12 Ψέμα, αλλιώς θα τα 'χες με μένα κι όχι με τον ιχλίμπεντιχ. Μετρώντας τ' αστέρια βγάζεις σπυράκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 09:51 Η mania έγραψε: #18 27-06-08 09:51 Ψέμα γιατί τα ζευγαράκια που τα μετράνε αγγαλιά έπρεπε να ήταν όλα σαν τον κ%λο της μαιμούς απο τα σπυριά Οι γερμανοί έχοπυν τα καλύτερα λουκάνικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 11:08 Η Γίδι έγραψε: #19 27-06-08 11:08 Αχ αυτά τα λένε οι ίδιοι... Κάτσε να φας ελβετικό St. Galler Bratwurst ή ελληνικό χωριάτικο λουκάνικο, και τα λέμε, παλιοβαυαρέ!!! Η ασιαιτκή κουζίνα δεν παχαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2008 στις 16:58 Η invalid έγραψε: #20 28-06-08 16:58 Τότε γιατί οι παλαιστές του Σούμο είναι χοντροί; Τα κορίτσια δεν κάνει να κάθονται εξω μέχρι αργά γιατί θα τις κακοχαρακτηρίσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ck_chrysiis Kate1914 charmander Nikos 7 globglogabgalab CiNeFiL Εχέμυθη harry akritas Νηματολάγνος jj! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σε αυτό το παιχνίδι, θα γράφει ο καθένας ένα κλισέ, και θα απαντάει όποιος είτε αποτελεί ζωντανό αντιπαράδειγμα σε αυτό είτε γνωρίζει καλά κάποιον άλλον στο e-steki που αποτελεί, λέγοντας ένα άλλο κλισέ και ούτω καθεξής. Ξεκινάω: Αρχική Δημοσίευση από κλισέ: Οι γυναίκες δεν είναι καλές στα μαθηματικά Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 18:39 Ο Γιώργος έγραψε: #2 29-04-08 18:39 Ψέμα, η αποπάνω μου πήρε άριστα στην πρόοδο των διακριτών. ^_^ Οι Γάλλοι είναι βρωμιάρηδες. Click για ανάπτυξη... Καλά το πάω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 18:44 Η Subject to change: #3 29-04-08 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Ψέμα, η αποπάνω μου πήρε άριστα στην πρόοδο των διακριτών. ^_^ Καλά το πάω; Click για ανάπτυξη... Δεν το πας καλά, αλλά προτιμώ τη δική σου εκδοχή, μιας και η δική μου μπορεί να "κολλούσε" κάποια στιγμή. Θα κάνω edit. ΥΓ: Καλά έλεος, την πρόοδο των διακριτών βρήκες για να καταρρίψεις αυτό το κλισε; Ούτε καν το 10 στην εξεταστική; Έλεορ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 18:46 Η Isiliel έγραψε: #4 29-04-08 18:46 Καλά το πάω; Click για ανάπτυξη... Ναι, μόνο που τώρα πρέπει να απαντήσει μια Γαλλίδα ή ένας Γάλλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 18:47 Ο Γιώργος έγραψε: #5 29-04-08 18:47 Δόθηκαν διευκρινήσεις μαντμουαζέλ! Οπότε αλλάζω: Οι γυναίκες δεν αυνανίζονται. Click για ανάπτυξη... Ουπς, το κόλλησα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 18:53 Η Subject to change: #6 29-04-08 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Οπότε αλλάζω: Οι γυναίκες δεν αυνανίζονται. Click για ανάπτυξη... Ουπς, το κόλλησα; Click για ανάπτυξη... Ψέμα, όπως φαίνεται από τη σχετική δημοσκόπηση. Αρχική Δημοσίευση από κλισέ: Οι έλληνες κατακρίνουν τους ομοφυλόφιλους. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 18:57 Ο Γιώργος έγραψε: #7 29-04-08 18:57 Μετά το edit το παιχνίδι έγινε πιο ενδιαφέρον! Ψέμα προφανώς: Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Επειδή έχω φίλο- γνωστό ομοφυλόφιλο δεν το κατακρίνω και δεν έχω αρνητική στάση...Το δέχομαι και το σέβομαι από την στιγμή που είναι επιλογή του άλλου! Η κοινωνία μας - καλώς ή κακώς- όσο και να θέλει να το παίξει ανοιχτή και προοδευτική δεν είναι τόσο...ίσως φταίει και ο τρόπος προβολής από τα ΜΜΕ...πάντως είναι θέμα που σηκώνει μεγάλη συζήτηση 8) Click για ανάπτυξη... Κλισέ: Ο Έλληνας πιστεύει ότι το internet είναι μόνο για αθλητικά και για τσόντες. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 19:03 Ο Buggs έγραψε: #8 29-04-08 19:03 Ψέμα. Όλος ο λαός στα φόρουμς τότε τί κάνει; Κλισέ Μερικά παιδιά που δεν έχοιυν να φάνε είναι ευτυχισμένα με τα λίγα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 20:05 Η fantasmenos: #9 29-04-08 20:05 Ψέμα, όταν πεινάω θέλω να φάω. Μέχρι να φάω θα τσαντίσω όλο το κόσμο. Οι γυναίκες είναι κακές στην οδήγηση Click για ανάπτυξη... (δύσκολο να το καταρρίψει κάποιος αυτό ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Απριλίου 2008 Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 20:17 Η Kakerlak έγραψε: #10 29-04-08 20:17 Δεν είμαι κακή οδηγός γιατί δεν τρέχω πάνω από τα όρια ταχύτητας, δεν προσπερνάω όταν δεν επιτρέπετε, δεν βρίζω άλλους οδηγούς, κοιτάω καλά το σταυροδρόμι πριν περάσω για να είμαι σίγουρη,γιατί ξέρω τα σήματα κ τους νόμους καλύτερα από πολλούς άντρες οδηγούς,γιατί όταν περνάω από σχολείο κ κατοικημένη περιοχή έχω τα μάτια μου 14141414 μήπως κ περάσει κάποιο παιδάκι.θες κ άλλα???? γιατί οι γονείς όταν μας ρίχνουν κατσάδες δεν σκέφτονται ότι κ αυτοί ήταν κάποτε παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 20:54 Η roumana έγραψε: #11 29-04-08 20:54 Οι γυναίκες είναι κακές στην οδήγηση Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: (δύσκολο να το καταρρίψει κάποιος αυτό ) Click για ανάπτυξη... αληθεια? για δες... Οι οδηγοί υψηλού κινδύνου Οι άνδρες έχουν υπερσυμμετοχή στα υπεραστικά ατυχήματα και στις νωτιαιομετωπικές συγκρούσεις, λόγω της επιθετικής οδήγησής τους. Ακόμη ατυχήματα που οφείλονται σε μη τήρηση αποστάσεων ασφαλείας, μη πλήρους ακινητοποίησης σε STOP προκαλούνται κατά συντριπτική πλειονότητα, σύμφωνα με τους υπολογισμούς των ειδικών, από άνδρες οδηγούς. Click για ανάπτυξη... κλισε: Οι ξανθιές είναι χαζές. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 02:58 Η fantasmenos: #12 30-04-08 02:58 Ψέμα, Ο χρήστης του προηγούμενου post έδωσε έξυπνη απάντηση και νομίζω είναι και ξανθιά... Οι άντρες είναι γουρούνια και αναίσθητοι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 03:13 Ο Dark_kronos: #13 30-04-08 03:13 Δεν ισχιει γιατι ο μπαμπας μου δεν μου ριχνει κατσαδες, μου εξηγει απλα τι ειναι το λαθος και μου δεινει να καταλαβω μεσα απο την δικη του εμπειρια στο θεμα τα εμο ειναι απλα ποζερακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δανάη Πολύ δραστήριο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 1.127 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 14:29 Η Δανάη έγραψε: #14 03-05-08 14:29 τα εμο ειναι απλα ποζερακια Click για ανάπτυξη... μάλλον κανείς δε μπορεί να το καταρρίψει, γι'αυτό δεν απαντάνε...!!! (αστειάκι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 01:56 Ο Rempeskes: #15 04-05-08 01:56 είμαι εμο και το παίρνω στα σοβαρά. σχεδιάσα στις φλέβες μου με το ξυράφι τον Κοργιαλά. κλισέ: το αντίθετο του βιομήχανου είναι ο μηχανόβιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 13:20 Η Γίδι έγραψε: #16 15-06-08 13:20 Ξέρω κάποιον, που ήταν βιομήχανος και Χαρλεάς. Κλισέ: Οι κεντροευρωπαίοι είναι κρυόπωποι. (εδώ σας θέλω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2008 στις 23:12 Ο Γιώργος έγραψε: #17 26-06-08 23:12 Ψέμα, αλλιώς θα τα 'χες με μένα κι όχι με τον ιχλίμπεντιχ. Μετρώντας τ' αστέρια βγάζεις σπυράκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 09:51 Η mania έγραψε: #18 27-06-08 09:51 Ψέμα γιατί τα ζευγαράκια που τα μετράνε αγγαλιά έπρεπε να ήταν όλα σαν τον κ%λο της μαιμούς απο τα σπυριά Οι γερμανοί έχοπυν τα καλύτερα λουκάνικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 11:08 Η Γίδι έγραψε: #19 27-06-08 11:08 Αχ αυτά τα λένε οι ίδιοι... Κάτσε να φας ελβετικό St. Galler Bratwurst ή ελληνικό χωριάτικο λουκάνικο, και τα λέμε, παλιοβαυαρέ!!! Η ασιαιτκή κουζίνα δεν παχαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2008 στις 16:58 Η invalid έγραψε: #20 28-06-08 16:58 Τότε γιατί οι παλαιστές του Σούμο είναι χοντροί; Τα κορίτσια δεν κάνει να κάθονται εξω μέχρι αργά γιατί θα τις κακοχαρακτηρίσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ck_chrysiis Kate1914 charmander Nikos 7 globglogabgalab CiNeFiL Εχέμυθη harry akritas Νηματολάγνος jj! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ψέμα, η αποπάνω μου πήρε άριστα στην πρόοδο των διακριτών. ^_^ Οι Γάλλοι είναι βρωμιάρηδες. Click για ανάπτυξη... Καλά το πάω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 18:44 Η Subject to change: #3 29-04-08 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Ψέμα, η αποπάνω μου πήρε άριστα στην πρόοδο των διακριτών. ^_^ Καλά το πάω; Click για ανάπτυξη... Δεν το πας καλά, αλλά προτιμώ τη δική σου εκδοχή, μιας και η δική μου μπορεί να "κολλούσε" κάποια στιγμή. Θα κάνω edit. ΥΓ: Καλά έλεος, την πρόοδο των διακριτών βρήκες για να καταρρίψεις αυτό το κλισε; Ούτε καν το 10 στην εξεταστική; Έλεορ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 18:46 Η Isiliel έγραψε: #4 29-04-08 18:46 Καλά το πάω; Click για ανάπτυξη... Ναι, μόνο που τώρα πρέπει να απαντήσει μια Γαλλίδα ή ένας Γάλλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 18:47 Ο Γιώργος έγραψε: #5 29-04-08 18:47 Δόθηκαν διευκρινήσεις μαντμουαζέλ! Οπότε αλλάζω: Οι γυναίκες δεν αυνανίζονται. Click για ανάπτυξη... Ουπς, το κόλλησα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 18:53 Η Subject to change: #6 29-04-08 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Οπότε αλλάζω: Οι γυναίκες δεν αυνανίζονται. Click για ανάπτυξη... Ουπς, το κόλλησα; Click για ανάπτυξη... Ψέμα, όπως φαίνεται από τη σχετική δημοσκόπηση. Αρχική Δημοσίευση από κλισέ: Οι έλληνες κατακρίνουν τους ομοφυλόφιλους. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 18:57 Ο Γιώργος έγραψε: #7 29-04-08 18:57 Μετά το edit το παιχνίδι έγινε πιο ενδιαφέρον! Ψέμα προφανώς: Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Επειδή έχω φίλο- γνωστό ομοφυλόφιλο δεν το κατακρίνω και δεν έχω αρνητική στάση...Το δέχομαι και το σέβομαι από την στιγμή που είναι επιλογή του άλλου! Η κοινωνία μας - καλώς ή κακώς- όσο και να θέλει να το παίξει ανοιχτή και προοδευτική δεν είναι τόσο...ίσως φταίει και ο τρόπος προβολής από τα ΜΜΕ...πάντως είναι θέμα που σηκώνει μεγάλη συζήτηση 8) Click για ανάπτυξη... Κλισέ: Ο Έλληνας πιστεύει ότι το internet είναι μόνο για αθλητικά και για τσόντες. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 19:03 Ο Buggs έγραψε: #8 29-04-08 19:03 Ψέμα. Όλος ο λαός στα φόρουμς τότε τί κάνει; Κλισέ Μερικά παιδιά που δεν έχοιυν να φάνε είναι ευτυχισμένα με τα λίγα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 20:05 Η fantasmenos: #9 29-04-08 20:05 Ψέμα, όταν πεινάω θέλω να φάω. Μέχρι να φάω θα τσαντίσω όλο το κόσμο. Οι γυναίκες είναι κακές στην οδήγηση Click για ανάπτυξη... (δύσκολο να το καταρρίψει κάποιος αυτό ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Απριλίου 2008 Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 20:17 Η Kakerlak έγραψε: #10 29-04-08 20:17 Δεν είμαι κακή οδηγός γιατί δεν τρέχω πάνω από τα όρια ταχύτητας, δεν προσπερνάω όταν δεν επιτρέπετε, δεν βρίζω άλλους οδηγούς, κοιτάω καλά το σταυροδρόμι πριν περάσω για να είμαι σίγουρη,γιατί ξέρω τα σήματα κ τους νόμους καλύτερα από πολλούς άντρες οδηγούς,γιατί όταν περνάω από σχολείο κ κατοικημένη περιοχή έχω τα μάτια μου 14141414 μήπως κ περάσει κάποιο παιδάκι.θες κ άλλα???? γιατί οι γονείς όταν μας ρίχνουν κατσάδες δεν σκέφτονται ότι κ αυτοί ήταν κάποτε παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 20:54 Η roumana έγραψε: #11 29-04-08 20:54 Οι γυναίκες είναι κακές στην οδήγηση Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: (δύσκολο να το καταρρίψει κάποιος αυτό ) Click για ανάπτυξη... αληθεια? για δες... Οι οδηγοί υψηλού κινδύνου Οι άνδρες έχουν υπερσυμμετοχή στα υπεραστικά ατυχήματα και στις νωτιαιομετωπικές συγκρούσεις, λόγω της επιθετικής οδήγησής τους. Ακόμη ατυχήματα που οφείλονται σε μη τήρηση αποστάσεων ασφαλείας, μη πλήρους ακινητοποίησης σε STOP προκαλούνται κατά συντριπτική πλειονότητα, σύμφωνα με τους υπολογισμούς των ειδικών, από άνδρες οδηγούς. Click για ανάπτυξη... κλισε: Οι ξανθιές είναι χαζές. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 02:58 Η fantasmenos: #12 30-04-08 02:58 Ψέμα, Ο χρήστης του προηγούμενου post έδωσε έξυπνη απάντηση και νομίζω είναι και ξανθιά... Οι άντρες είναι γουρούνια και αναίσθητοι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 03:13 Ο Dark_kronos: #13 30-04-08 03:13 Δεν ισχιει γιατι ο μπαμπας μου δεν μου ριχνει κατσαδες, μου εξηγει απλα τι ειναι το λαθος και μου δεινει να καταλαβω μεσα απο την δικη του εμπειρια στο θεμα τα εμο ειναι απλα ποζερακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δανάη Πολύ δραστήριο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 1.127 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 14:29 Η Δανάη έγραψε: #14 03-05-08 14:29 τα εμο ειναι απλα ποζερακια Click για ανάπτυξη... μάλλον κανείς δε μπορεί να το καταρρίψει, γι'αυτό δεν απαντάνε...!!! (αστειάκι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 01:56 Ο Rempeskes: #15 04-05-08 01:56 είμαι εμο και το παίρνω στα σοβαρά. σχεδιάσα στις φλέβες μου με το ξυράφι τον Κοργιαλά. κλισέ: το αντίθετο του βιομήχανου είναι ο μηχανόβιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 13:20 Η Γίδι έγραψε: #16 15-06-08 13:20 Ξέρω κάποιον, που ήταν βιομήχανος και Χαρλεάς. Κλισέ: Οι κεντροευρωπαίοι είναι κρυόπωποι. (εδώ σας θέλω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2008 στις 23:12 Ο Γιώργος έγραψε: #17 26-06-08 23:12 Ψέμα, αλλιώς θα τα 'χες με μένα κι όχι με τον ιχλίμπεντιχ. Μετρώντας τ' αστέρια βγάζεις σπυράκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 09:51 Η mania έγραψε: #18 27-06-08 09:51 Ψέμα γιατί τα ζευγαράκια που τα μετράνε αγγαλιά έπρεπε να ήταν όλα σαν τον κ%λο της μαιμούς απο τα σπυριά Οι γερμανοί έχοπυν τα καλύτερα λουκάνικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 11:08 Η Γίδι έγραψε: #19 27-06-08 11:08 Αχ αυτά τα λένε οι ίδιοι... Κάτσε να φας ελβετικό St. Galler Bratwurst ή ελληνικό χωριάτικο λουκάνικο, και τα λέμε, παλιοβαυαρέ!!! Η ασιαιτκή κουζίνα δεν παχαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2008 στις 16:58 Η invalid έγραψε: #20 28-06-08 16:58 Τότε γιατί οι παλαιστές του Σούμο είναι χοντροί; Τα κορίτσια δεν κάνει να κάθονται εξω μέχρι αργά γιατί θα τις κακοχαρακτηρίσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ck_chrysiis Kate1914 charmander Nikos 7 globglogabgalab CiNeFiL Εχέμυθη harry akritas Νηματολάγνος jj! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Ψέμα, η αποπάνω μου πήρε άριστα στην πρόοδο των διακριτών. ^_^ Καλά το πάω; Click για ανάπτυξη... Δεν το πας καλά, αλλά προτιμώ τη δική σου εκδοχή, μιας και η δική μου μπορεί να "κολλούσε" κάποια στιγμή. Θα κάνω edit. ΥΓ: Καλά έλεος, την πρόοδο των διακριτών βρήκες για να καταρρίψεις αυτό το κλισε; Ούτε καν το 10 στην εξεταστική; Έλεορ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 18:46 Η Isiliel έγραψε: #4 29-04-08 18:46 Καλά το πάω; Click για ανάπτυξη... Ναι, μόνο που τώρα πρέπει να απαντήσει μια Γαλλίδα ή ένας Γάλλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 18:47 Ο Γιώργος έγραψε: #5 29-04-08 18:47 Δόθηκαν διευκρινήσεις μαντμουαζέλ! Οπότε αλλάζω: Οι γυναίκες δεν αυνανίζονται. Click για ανάπτυξη... Ουπς, το κόλλησα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 18:53 Η Subject to change: #6 29-04-08 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Οπότε αλλάζω: Οι γυναίκες δεν αυνανίζονται. Click για ανάπτυξη... Ουπς, το κόλλησα; Click για ανάπτυξη... Ψέμα, όπως φαίνεται από τη σχετική δημοσκόπηση. Αρχική Δημοσίευση από κλισέ: Οι έλληνες κατακρίνουν τους ομοφυλόφιλους. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 18:57 Ο Γιώργος έγραψε: #7 29-04-08 18:57 Μετά το edit το παιχνίδι έγινε πιο ενδιαφέρον! Ψέμα προφανώς: Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Επειδή έχω φίλο- γνωστό ομοφυλόφιλο δεν το κατακρίνω και δεν έχω αρνητική στάση...Το δέχομαι και το σέβομαι από την στιγμή που είναι επιλογή του άλλου! Η κοινωνία μας - καλώς ή κακώς- όσο και να θέλει να το παίξει ανοιχτή και προοδευτική δεν είναι τόσο...ίσως φταίει και ο τρόπος προβολής από τα ΜΜΕ...πάντως είναι θέμα που σηκώνει μεγάλη συζήτηση 8) Click για ανάπτυξη... Κλισέ: Ο Έλληνας πιστεύει ότι το internet είναι μόνο για αθλητικά και για τσόντες. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 19:03 Ο Buggs έγραψε: #8 29-04-08 19:03 Ψέμα. Όλος ο λαός στα φόρουμς τότε τί κάνει; Κλισέ Μερικά παιδιά που δεν έχοιυν να φάνε είναι ευτυχισμένα με τα λίγα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 20:05 Η fantasmenos: #9 29-04-08 20:05 Ψέμα, όταν πεινάω θέλω να φάω. Μέχρι να φάω θα τσαντίσω όλο το κόσμο. Οι γυναίκες είναι κακές στην οδήγηση Click για ανάπτυξη... (δύσκολο να το καταρρίψει κάποιος αυτό ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Απριλίου 2008 Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 20:17 Η Kakerlak έγραψε: #10 29-04-08 20:17 Δεν είμαι κακή οδηγός γιατί δεν τρέχω πάνω από τα όρια ταχύτητας, δεν προσπερνάω όταν δεν επιτρέπετε, δεν βρίζω άλλους οδηγούς, κοιτάω καλά το σταυροδρόμι πριν περάσω για να είμαι σίγουρη,γιατί ξέρω τα σήματα κ τους νόμους καλύτερα από πολλούς άντρες οδηγούς,γιατί όταν περνάω από σχολείο κ κατοικημένη περιοχή έχω τα μάτια μου 14141414 μήπως κ περάσει κάποιο παιδάκι.θες κ άλλα???? γιατί οι γονείς όταν μας ρίχνουν κατσάδες δεν σκέφτονται ότι κ αυτοί ήταν κάποτε παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 20:54 Η roumana έγραψε: #11 29-04-08 20:54 Οι γυναίκες είναι κακές στην οδήγηση Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: (δύσκολο να το καταρρίψει κάποιος αυτό ) Click για ανάπτυξη... αληθεια? για δες... Οι οδηγοί υψηλού κινδύνου Οι άνδρες έχουν υπερσυμμετοχή στα υπεραστικά ατυχήματα και στις νωτιαιομετωπικές συγκρούσεις, λόγω της επιθετικής οδήγησής τους. Ακόμη ατυχήματα που οφείλονται σε μη τήρηση αποστάσεων ασφαλείας, μη πλήρους ακινητοποίησης σε STOP προκαλούνται κατά συντριπτική πλειονότητα, σύμφωνα με τους υπολογισμούς των ειδικών, από άνδρες οδηγούς. Click για ανάπτυξη... κλισε: Οι ξανθιές είναι χαζές. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 02:58 Η fantasmenos: #12 30-04-08 02:58 Ψέμα, Ο χρήστης του προηγούμενου post έδωσε έξυπνη απάντηση και νομίζω είναι και ξανθιά... Οι άντρες είναι γουρούνια και αναίσθητοι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 03:13 Ο Dark_kronos: #13 30-04-08 03:13 Δεν ισχιει γιατι ο μπαμπας μου δεν μου ριχνει κατσαδες, μου εξηγει απλα τι ειναι το λαθος και μου δεινει να καταλαβω μεσα απο την δικη του εμπειρια στο θεμα τα εμο ειναι απλα ποζερακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δανάη Πολύ δραστήριο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 1.127 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 14:29 Η Δανάη έγραψε: #14 03-05-08 14:29 τα εμο ειναι απλα ποζερακια Click για ανάπτυξη... μάλλον κανείς δε μπορεί να το καταρρίψει, γι'αυτό δεν απαντάνε...!!! (αστειάκι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 01:56 Ο Rempeskes: #15 04-05-08 01:56 είμαι εμο και το παίρνω στα σοβαρά. σχεδιάσα στις φλέβες μου με το ξυράφι τον Κοργιαλά. κλισέ: το αντίθετο του βιομήχανου είναι ο μηχανόβιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 13:20 Η Γίδι έγραψε: #16 15-06-08 13:20 Ξέρω κάποιον, που ήταν βιομήχανος και Χαρλεάς. Κλισέ: Οι κεντροευρωπαίοι είναι κρυόπωποι. (εδώ σας θέλω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2008 στις 23:12 Ο Γιώργος έγραψε: #17 26-06-08 23:12 Ψέμα, αλλιώς θα τα 'χες με μένα κι όχι με τον ιχλίμπεντιχ. Μετρώντας τ' αστέρια βγάζεις σπυράκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 09:51 Η mania έγραψε: #18 27-06-08 09:51 Ψέμα γιατί τα ζευγαράκια που τα μετράνε αγγαλιά έπρεπε να ήταν όλα σαν τον κ%λο της μαιμούς απο τα σπυριά Οι γερμανοί έχοπυν τα καλύτερα λουκάνικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 11:08 Η Γίδι έγραψε: #19 27-06-08 11:08 Αχ αυτά τα λένε οι ίδιοι... Κάτσε να φας ελβετικό St. Galler Bratwurst ή ελληνικό χωριάτικο λουκάνικο, και τα λέμε, παλιοβαυαρέ!!! Η ασιαιτκή κουζίνα δεν παχαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2008 στις 16:58 Η invalid έγραψε: #20 28-06-08 16:58 Τότε γιατί οι παλαιστές του Σούμο είναι χοντροί; Τα κορίτσια δεν κάνει να κάθονται εξω μέχρι αργά γιατί θα τις κακοχαρακτηρίσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ck_chrysiis Kate1914 charmander Nikos 7 globglogabgalab CiNeFiL Εχέμυθη harry akritas Νηματολάγνος jj! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλά το πάω; Click για ανάπτυξη... Ναι, μόνο που τώρα πρέπει να απαντήσει μια Γαλλίδα ή ένας Γάλλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 18:47 Ο Γιώργος έγραψε: #5 29-04-08 18:47 Δόθηκαν διευκρινήσεις μαντμουαζέλ! Οπότε αλλάζω: Οι γυναίκες δεν αυνανίζονται. Click για ανάπτυξη... Ουπς, το κόλλησα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 18:53 Η Subject to change: #6 29-04-08 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Οπότε αλλάζω: Οι γυναίκες δεν αυνανίζονται. Click για ανάπτυξη... Ουπς, το κόλλησα; Click για ανάπτυξη... Ψέμα, όπως φαίνεται από τη σχετική δημοσκόπηση. Αρχική Δημοσίευση από κλισέ: Οι έλληνες κατακρίνουν τους ομοφυλόφιλους. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 18:57 Ο Γιώργος έγραψε: #7 29-04-08 18:57 Μετά το edit το παιχνίδι έγινε πιο ενδιαφέρον! Ψέμα προφανώς: Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Επειδή έχω φίλο- γνωστό ομοφυλόφιλο δεν το κατακρίνω και δεν έχω αρνητική στάση...Το δέχομαι και το σέβομαι από την στιγμή που είναι επιλογή του άλλου! Η κοινωνία μας - καλώς ή κακώς- όσο και να θέλει να το παίξει ανοιχτή και προοδευτική δεν είναι τόσο...ίσως φταίει και ο τρόπος προβολής από τα ΜΜΕ...πάντως είναι θέμα που σηκώνει μεγάλη συζήτηση 8) Click για ανάπτυξη... Κλισέ: Ο Έλληνας πιστεύει ότι το internet είναι μόνο για αθλητικά και για τσόντες. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 19:03 Ο Buggs έγραψε: #8 29-04-08 19:03 Ψέμα. Όλος ο λαός στα φόρουμς τότε τί κάνει; Κλισέ Μερικά παιδιά που δεν έχοιυν να φάνε είναι ευτυχισμένα με τα λίγα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 20:05 Η fantasmenos: #9 29-04-08 20:05 Ψέμα, όταν πεινάω θέλω να φάω. Μέχρι να φάω θα τσαντίσω όλο το κόσμο. Οι γυναίκες είναι κακές στην οδήγηση Click για ανάπτυξη... (δύσκολο να το καταρρίψει κάποιος αυτό ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Απριλίου 2008 Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 20:17 Η Kakerlak έγραψε: #10 29-04-08 20:17 Δεν είμαι κακή οδηγός γιατί δεν τρέχω πάνω από τα όρια ταχύτητας, δεν προσπερνάω όταν δεν επιτρέπετε, δεν βρίζω άλλους οδηγούς, κοιτάω καλά το σταυροδρόμι πριν περάσω για να είμαι σίγουρη,γιατί ξέρω τα σήματα κ τους νόμους καλύτερα από πολλούς άντρες οδηγούς,γιατί όταν περνάω από σχολείο κ κατοικημένη περιοχή έχω τα μάτια μου 14141414 μήπως κ περάσει κάποιο παιδάκι.θες κ άλλα???? γιατί οι γονείς όταν μας ρίχνουν κατσάδες δεν σκέφτονται ότι κ αυτοί ήταν κάποτε παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 20:54 Η roumana έγραψε: #11 29-04-08 20:54 Οι γυναίκες είναι κακές στην οδήγηση Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: (δύσκολο να το καταρρίψει κάποιος αυτό ) Click για ανάπτυξη... αληθεια? για δες... Οι οδηγοί υψηλού κινδύνου Οι άνδρες έχουν υπερσυμμετοχή στα υπεραστικά ατυχήματα και στις νωτιαιομετωπικές συγκρούσεις, λόγω της επιθετικής οδήγησής τους. Ακόμη ατυχήματα που οφείλονται σε μη τήρηση αποστάσεων ασφαλείας, μη πλήρους ακινητοποίησης σε STOP προκαλούνται κατά συντριπτική πλειονότητα, σύμφωνα με τους υπολογισμούς των ειδικών, από άνδρες οδηγούς. Click για ανάπτυξη... κλισε: Οι ξανθιές είναι χαζές. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 02:58 Η fantasmenos: #12 30-04-08 02:58 Ψέμα, Ο χρήστης του προηγούμενου post έδωσε έξυπνη απάντηση και νομίζω είναι και ξανθιά... Οι άντρες είναι γουρούνια και αναίσθητοι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 03:13 Ο Dark_kronos: #13 30-04-08 03:13 Δεν ισχιει γιατι ο μπαμπας μου δεν μου ριχνει κατσαδες, μου εξηγει απλα τι ειναι το λαθος και μου δεινει να καταλαβω μεσα απο την δικη του εμπειρια στο θεμα τα εμο ειναι απλα ποζερακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δανάη Πολύ δραστήριο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 1.127 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 14:29 Η Δανάη έγραψε: #14 03-05-08 14:29 τα εμο ειναι απλα ποζερακια Click για ανάπτυξη... μάλλον κανείς δε μπορεί να το καταρρίψει, γι'αυτό δεν απαντάνε...!!! (αστειάκι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 01:56 Ο Rempeskes: #15 04-05-08 01:56 είμαι εμο και το παίρνω στα σοβαρά. σχεδιάσα στις φλέβες μου με το ξυράφι τον Κοργιαλά. κλισέ: το αντίθετο του βιομήχανου είναι ο μηχανόβιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 13:20 Η Γίδι έγραψε: #16 15-06-08 13:20 Ξέρω κάποιον, που ήταν βιομήχανος και Χαρλεάς. Κλισέ: Οι κεντροευρωπαίοι είναι κρυόπωποι. (εδώ σας θέλω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2008 στις 23:12 Ο Γιώργος έγραψε: #17 26-06-08 23:12 Ψέμα, αλλιώς θα τα 'χες με μένα κι όχι με τον ιχλίμπεντιχ. Μετρώντας τ' αστέρια βγάζεις σπυράκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 09:51 Η mania έγραψε: #18 27-06-08 09:51 Ψέμα γιατί τα ζευγαράκια που τα μετράνε αγγαλιά έπρεπε να ήταν όλα σαν τον κ%λο της μαιμούς απο τα σπυριά Οι γερμανοί έχοπυν τα καλύτερα λουκάνικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 11:08 Η Γίδι έγραψε: #19 27-06-08 11:08 Αχ αυτά τα λένε οι ίδιοι... Κάτσε να φας ελβετικό St. Galler Bratwurst ή ελληνικό χωριάτικο λουκάνικο, και τα λέμε, παλιοβαυαρέ!!! Η ασιαιτκή κουζίνα δεν παχαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2008 στις 16:58 Η invalid έγραψε: #20 28-06-08 16:58 Τότε γιατί οι παλαιστές του Σούμο είναι χοντροί; Τα κορίτσια δεν κάνει να κάθονται εξω μέχρι αργά γιατί θα τις κακοχαρακτηρίσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ck_chrysiis Kate1914 charmander Nikos 7 globglogabgalab CiNeFiL Εχέμυθη harry akritas Νηματολάγνος jj! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δόθηκαν διευκρινήσεις μαντμουαζέλ! Οπότε αλλάζω: Οι γυναίκες δεν αυνανίζονται. Click για ανάπτυξη... Ουπς, το κόλλησα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 18:53 Η Subject to change: #6 29-04-08 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Οπότε αλλάζω: Οι γυναίκες δεν αυνανίζονται. Click για ανάπτυξη... Ουπς, το κόλλησα; Click για ανάπτυξη... Ψέμα, όπως φαίνεται από τη σχετική δημοσκόπηση. Αρχική Δημοσίευση από κλισέ: Οι έλληνες κατακρίνουν τους ομοφυλόφιλους. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 18:57 Ο Γιώργος έγραψε: #7 29-04-08 18:57 Μετά το edit το παιχνίδι έγινε πιο ενδιαφέρον! Ψέμα προφανώς: Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Επειδή έχω φίλο- γνωστό ομοφυλόφιλο δεν το κατακρίνω και δεν έχω αρνητική στάση...Το δέχομαι και το σέβομαι από την στιγμή που είναι επιλογή του άλλου! Η κοινωνία μας - καλώς ή κακώς- όσο και να θέλει να το παίξει ανοιχτή και προοδευτική δεν είναι τόσο...ίσως φταίει και ο τρόπος προβολής από τα ΜΜΕ...πάντως είναι θέμα που σηκώνει μεγάλη συζήτηση 8) Click για ανάπτυξη... Κλισέ: Ο Έλληνας πιστεύει ότι το internet είναι μόνο για αθλητικά και για τσόντες. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 19:03 Ο Buggs έγραψε: #8 29-04-08 19:03 Ψέμα. Όλος ο λαός στα φόρουμς τότε τί κάνει; Κλισέ Μερικά παιδιά που δεν έχοιυν να φάνε είναι ευτυχισμένα με τα λίγα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 20:05 Η fantasmenos: #9 29-04-08 20:05 Ψέμα, όταν πεινάω θέλω να φάω. Μέχρι να φάω θα τσαντίσω όλο το κόσμο. Οι γυναίκες είναι κακές στην οδήγηση Click για ανάπτυξη... (δύσκολο να το καταρρίψει κάποιος αυτό ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Απριλίου 2008 Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 20:17 Η Kakerlak έγραψε: #10 29-04-08 20:17 Δεν είμαι κακή οδηγός γιατί δεν τρέχω πάνω από τα όρια ταχύτητας, δεν προσπερνάω όταν δεν επιτρέπετε, δεν βρίζω άλλους οδηγούς, κοιτάω καλά το σταυροδρόμι πριν περάσω για να είμαι σίγουρη,γιατί ξέρω τα σήματα κ τους νόμους καλύτερα από πολλούς άντρες οδηγούς,γιατί όταν περνάω από σχολείο κ κατοικημένη περιοχή έχω τα μάτια μου 14141414 μήπως κ περάσει κάποιο παιδάκι.θες κ άλλα???? γιατί οι γονείς όταν μας ρίχνουν κατσάδες δεν σκέφτονται ότι κ αυτοί ήταν κάποτε παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 20:54 Η roumana έγραψε: #11 29-04-08 20:54 Οι γυναίκες είναι κακές στην οδήγηση Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: (δύσκολο να το καταρρίψει κάποιος αυτό ) Click για ανάπτυξη... αληθεια? για δες... Οι οδηγοί υψηλού κινδύνου Οι άνδρες έχουν υπερσυμμετοχή στα υπεραστικά ατυχήματα και στις νωτιαιομετωπικές συγκρούσεις, λόγω της επιθετικής οδήγησής τους. Ακόμη ατυχήματα που οφείλονται σε μη τήρηση αποστάσεων ασφαλείας, μη πλήρους ακινητοποίησης σε STOP προκαλούνται κατά συντριπτική πλειονότητα, σύμφωνα με τους υπολογισμούς των ειδικών, από άνδρες οδηγούς. Click για ανάπτυξη... κλισε: Οι ξανθιές είναι χαζές. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 02:58 Η fantasmenos: #12 30-04-08 02:58 Ψέμα, Ο χρήστης του προηγούμενου post έδωσε έξυπνη απάντηση και νομίζω είναι και ξανθιά... Οι άντρες είναι γουρούνια και αναίσθητοι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 03:13 Ο Dark_kronos: #13 30-04-08 03:13 Δεν ισχιει γιατι ο μπαμπας μου δεν μου ριχνει κατσαδες, μου εξηγει απλα τι ειναι το λαθος και μου δεινει να καταλαβω μεσα απο την δικη του εμπειρια στο θεμα τα εμο ειναι απλα ποζερακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δανάη Πολύ δραστήριο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 1.127 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 14:29 Η Δανάη έγραψε: #14 03-05-08 14:29 τα εμο ειναι απλα ποζερακια Click για ανάπτυξη... μάλλον κανείς δε μπορεί να το καταρρίψει, γι'αυτό δεν απαντάνε...!!! (αστειάκι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 01:56 Ο Rempeskes: #15 04-05-08 01:56 είμαι εμο και το παίρνω στα σοβαρά. σχεδιάσα στις φλέβες μου με το ξυράφι τον Κοργιαλά. κλισέ: το αντίθετο του βιομήχανου είναι ο μηχανόβιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 13:20 Η Γίδι έγραψε: #16 15-06-08 13:20 Ξέρω κάποιον, που ήταν βιομήχανος και Χαρλεάς. Κλισέ: Οι κεντροευρωπαίοι είναι κρυόπωποι. (εδώ σας θέλω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2008 στις 23:12 Ο Γιώργος έγραψε: #17 26-06-08 23:12 Ψέμα, αλλιώς θα τα 'χες με μένα κι όχι με τον ιχλίμπεντιχ. Μετρώντας τ' αστέρια βγάζεις σπυράκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 09:51 Η mania έγραψε: #18 27-06-08 09:51 Ψέμα γιατί τα ζευγαράκια που τα μετράνε αγγαλιά έπρεπε να ήταν όλα σαν τον κ%λο της μαιμούς απο τα σπυριά Οι γερμανοί έχοπυν τα καλύτερα λουκάνικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 11:08 Η Γίδι έγραψε: #19 27-06-08 11:08 Αχ αυτά τα λένε οι ίδιοι... Κάτσε να φας ελβετικό St. Galler Bratwurst ή ελληνικό χωριάτικο λουκάνικο, και τα λέμε, παλιοβαυαρέ!!! Η ασιαιτκή κουζίνα δεν παχαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2008 στις 16:58 Η invalid έγραψε: #20 28-06-08 16:58 Τότε γιατί οι παλαιστές του Σούμο είναι χοντροί; Τα κορίτσια δεν κάνει να κάθονται εξω μέχρι αργά γιατί θα τις κακοχαρακτηρίσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ck_chrysiis Kate1914 charmander Nikos 7 globglogabgalab CiNeFiL Εχέμυθη harry akritas Νηματολάγνος jj! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Οπότε αλλάζω: Οι γυναίκες δεν αυνανίζονται. Click για ανάπτυξη... Ουπς, το κόλλησα; Click για ανάπτυξη... Ψέμα, όπως φαίνεται από τη σχετική δημοσκόπηση. Αρχική Δημοσίευση από κλισέ: Οι έλληνες κατακρίνουν τους ομοφυλόφιλους. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 18:57 Ο Γιώργος έγραψε: #7 29-04-08 18:57 Μετά το edit το παιχνίδι έγινε πιο ενδιαφέρον! Ψέμα προφανώς: Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Επειδή έχω φίλο- γνωστό ομοφυλόφιλο δεν το κατακρίνω και δεν έχω αρνητική στάση...Το δέχομαι και το σέβομαι από την στιγμή που είναι επιλογή του άλλου! Η κοινωνία μας - καλώς ή κακώς- όσο και να θέλει να το παίξει ανοιχτή και προοδευτική δεν είναι τόσο...ίσως φταίει και ο τρόπος προβολής από τα ΜΜΕ...πάντως είναι θέμα που σηκώνει μεγάλη συζήτηση 8) Click για ανάπτυξη... Κλισέ: Ο Έλληνας πιστεύει ότι το internet είναι μόνο για αθλητικά και για τσόντες. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 19:03 Ο Buggs έγραψε: #8 29-04-08 19:03 Ψέμα. Όλος ο λαός στα φόρουμς τότε τί κάνει; Κλισέ Μερικά παιδιά που δεν έχοιυν να φάνε είναι ευτυχισμένα με τα λίγα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 20:05 Η fantasmenos: #9 29-04-08 20:05 Ψέμα, όταν πεινάω θέλω να φάω. Μέχρι να φάω θα τσαντίσω όλο το κόσμο. Οι γυναίκες είναι κακές στην οδήγηση Click για ανάπτυξη... (δύσκολο να το καταρρίψει κάποιος αυτό ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Απριλίου 2008 Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 20:17 Η Kakerlak έγραψε: #10 29-04-08 20:17 Δεν είμαι κακή οδηγός γιατί δεν τρέχω πάνω από τα όρια ταχύτητας, δεν προσπερνάω όταν δεν επιτρέπετε, δεν βρίζω άλλους οδηγούς, κοιτάω καλά το σταυροδρόμι πριν περάσω για να είμαι σίγουρη,γιατί ξέρω τα σήματα κ τους νόμους καλύτερα από πολλούς άντρες οδηγούς,γιατί όταν περνάω από σχολείο κ κατοικημένη περιοχή έχω τα μάτια μου 14141414 μήπως κ περάσει κάποιο παιδάκι.θες κ άλλα???? γιατί οι γονείς όταν μας ρίχνουν κατσάδες δεν σκέφτονται ότι κ αυτοί ήταν κάποτε παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 20:54 Η roumana έγραψε: #11 29-04-08 20:54 Οι γυναίκες είναι κακές στην οδήγηση Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: (δύσκολο να το καταρρίψει κάποιος αυτό ) Click για ανάπτυξη... αληθεια? για δες... Οι οδηγοί υψηλού κινδύνου Οι άνδρες έχουν υπερσυμμετοχή στα υπεραστικά ατυχήματα και στις νωτιαιομετωπικές συγκρούσεις, λόγω της επιθετικής οδήγησής τους. Ακόμη ατυχήματα που οφείλονται σε μη τήρηση αποστάσεων ασφαλείας, μη πλήρους ακινητοποίησης σε STOP προκαλούνται κατά συντριπτική πλειονότητα, σύμφωνα με τους υπολογισμούς των ειδικών, από άνδρες οδηγούς. Click για ανάπτυξη... κλισε: Οι ξανθιές είναι χαζές. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 02:58 Η fantasmenos: #12 30-04-08 02:58 Ψέμα, Ο χρήστης του προηγούμενου post έδωσε έξυπνη απάντηση και νομίζω είναι και ξανθιά... Οι άντρες είναι γουρούνια και αναίσθητοι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 03:13 Ο Dark_kronos: #13 30-04-08 03:13 Δεν ισχιει γιατι ο μπαμπας μου δεν μου ριχνει κατσαδες, μου εξηγει απλα τι ειναι το λαθος και μου δεινει να καταλαβω μεσα απο την δικη του εμπειρια στο θεμα τα εμο ειναι απλα ποζερακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δανάη Πολύ δραστήριο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 1.127 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 14:29 Η Δανάη έγραψε: #14 03-05-08 14:29 τα εμο ειναι απλα ποζερακια Click για ανάπτυξη... μάλλον κανείς δε μπορεί να το καταρρίψει, γι'αυτό δεν απαντάνε...!!! (αστειάκι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 01:56 Ο Rempeskes: #15 04-05-08 01:56 είμαι εμο και το παίρνω στα σοβαρά. σχεδιάσα στις φλέβες μου με το ξυράφι τον Κοργιαλά. κλισέ: το αντίθετο του βιομήχανου είναι ο μηχανόβιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 13:20 Η Γίδι έγραψε: #16 15-06-08 13:20 Ξέρω κάποιον, που ήταν βιομήχανος και Χαρλεάς. Κλισέ: Οι κεντροευρωπαίοι είναι κρυόπωποι. (εδώ σας θέλω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2008 στις 23:12 Ο Γιώργος έγραψε: #17 26-06-08 23:12 Ψέμα, αλλιώς θα τα 'χες με μένα κι όχι με τον ιχλίμπεντιχ. Μετρώντας τ' αστέρια βγάζεις σπυράκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 09:51 Η mania έγραψε: #18 27-06-08 09:51 Ψέμα γιατί τα ζευγαράκια που τα μετράνε αγγαλιά έπρεπε να ήταν όλα σαν τον κ%λο της μαιμούς απο τα σπυριά Οι γερμανοί έχοπυν τα καλύτερα λουκάνικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 11:08 Η Γίδι έγραψε: #19 27-06-08 11:08 Αχ αυτά τα λένε οι ίδιοι... Κάτσε να φας ελβετικό St. Galler Bratwurst ή ελληνικό χωριάτικο λουκάνικο, και τα λέμε, παλιοβαυαρέ!!! Η ασιαιτκή κουζίνα δεν παχαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2008 στις 16:58 Η invalid έγραψε: #20 28-06-08 16:58 Τότε γιατί οι παλαιστές του Σούμο είναι χοντροί; Τα κορίτσια δεν κάνει να κάθονται εξω μέχρι αργά γιατί θα τις κακοχαρακτηρίσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ck_chrysiis Kate1914 charmander Nikos 7 globglogabgalab CiNeFiL Εχέμυθη harry akritas Νηματολάγνος jj! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μετά το edit το παιχνίδι έγινε πιο ενδιαφέρον! Ψέμα προφανώς: Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Επειδή έχω φίλο- γνωστό ομοφυλόφιλο δεν το κατακρίνω και δεν έχω αρνητική στάση...Το δέχομαι και το σέβομαι από την στιγμή που είναι επιλογή του άλλου! Η κοινωνία μας - καλώς ή κακώς- όσο και να θέλει να το παίξει ανοιχτή και προοδευτική δεν είναι τόσο...ίσως φταίει και ο τρόπος προβολής από τα ΜΜΕ...πάντως είναι θέμα που σηκώνει μεγάλη συζήτηση 8) Click για ανάπτυξη... Κλισέ: Ο Έλληνας πιστεύει ότι το internet είναι μόνο για αθλητικά και για τσόντες. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 19:03 Ο Buggs έγραψε: #8 29-04-08 19:03 Ψέμα. Όλος ο λαός στα φόρουμς τότε τί κάνει; Κλισέ Μερικά παιδιά που δεν έχοιυν να φάνε είναι ευτυχισμένα με τα λίγα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 20:05 Η fantasmenos: #9 29-04-08 20:05 Ψέμα, όταν πεινάω θέλω να φάω. Μέχρι να φάω θα τσαντίσω όλο το κόσμο. Οι γυναίκες είναι κακές στην οδήγηση Click για ανάπτυξη... (δύσκολο να το καταρρίψει κάποιος αυτό ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Απριλίου 2008 Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 20:17 Η Kakerlak έγραψε: #10 29-04-08 20:17 Δεν είμαι κακή οδηγός γιατί δεν τρέχω πάνω από τα όρια ταχύτητας, δεν προσπερνάω όταν δεν επιτρέπετε, δεν βρίζω άλλους οδηγούς, κοιτάω καλά το σταυροδρόμι πριν περάσω για να είμαι σίγουρη,γιατί ξέρω τα σήματα κ τους νόμους καλύτερα από πολλούς άντρες οδηγούς,γιατί όταν περνάω από σχολείο κ κατοικημένη περιοχή έχω τα μάτια μου 14141414 μήπως κ περάσει κάποιο παιδάκι.θες κ άλλα???? γιατί οι γονείς όταν μας ρίχνουν κατσάδες δεν σκέφτονται ότι κ αυτοί ήταν κάποτε παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 20:54 Η roumana έγραψε: #11 29-04-08 20:54 Οι γυναίκες είναι κακές στην οδήγηση Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: (δύσκολο να το καταρρίψει κάποιος αυτό ) Click για ανάπτυξη... αληθεια? για δες... Οι οδηγοί υψηλού κινδύνου Οι άνδρες έχουν υπερσυμμετοχή στα υπεραστικά ατυχήματα και στις νωτιαιομετωπικές συγκρούσεις, λόγω της επιθετικής οδήγησής τους. Ακόμη ατυχήματα που οφείλονται σε μη τήρηση αποστάσεων ασφαλείας, μη πλήρους ακινητοποίησης σε STOP προκαλούνται κατά συντριπτική πλειονότητα, σύμφωνα με τους υπολογισμούς των ειδικών, από άνδρες οδηγούς. Click για ανάπτυξη... κλισε: Οι ξανθιές είναι χαζές. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 02:58 Η fantasmenos: #12 30-04-08 02:58 Ψέμα, Ο χρήστης του προηγούμενου post έδωσε έξυπνη απάντηση και νομίζω είναι και ξανθιά... Οι άντρες είναι γουρούνια και αναίσθητοι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 03:13 Ο Dark_kronos: #13 30-04-08 03:13 Δεν ισχιει γιατι ο μπαμπας μου δεν μου ριχνει κατσαδες, μου εξηγει απλα τι ειναι το λαθος και μου δεινει να καταλαβω μεσα απο την δικη του εμπειρια στο θεμα τα εμο ειναι απλα ποζερακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δανάη Πολύ δραστήριο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 1.127 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 14:29 Η Δανάη έγραψε: #14 03-05-08 14:29 τα εμο ειναι απλα ποζερακια Click για ανάπτυξη... μάλλον κανείς δε μπορεί να το καταρρίψει, γι'αυτό δεν απαντάνε...!!! (αστειάκι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 01:56 Ο Rempeskes: #15 04-05-08 01:56 είμαι εμο και το παίρνω στα σοβαρά. σχεδιάσα στις φλέβες μου με το ξυράφι τον Κοργιαλά. κλισέ: το αντίθετο του βιομήχανου είναι ο μηχανόβιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 13:20 Η Γίδι έγραψε: #16 15-06-08 13:20 Ξέρω κάποιον, που ήταν βιομήχανος και Χαρλεάς. Κλισέ: Οι κεντροευρωπαίοι είναι κρυόπωποι. (εδώ σας θέλω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2008 στις 23:12 Ο Γιώργος έγραψε: #17 26-06-08 23:12 Ψέμα, αλλιώς θα τα 'χες με μένα κι όχι με τον ιχλίμπεντιχ. Μετρώντας τ' αστέρια βγάζεις σπυράκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 09:51 Η mania έγραψε: #18 27-06-08 09:51 Ψέμα γιατί τα ζευγαράκια που τα μετράνε αγγαλιά έπρεπε να ήταν όλα σαν τον κ%λο της μαιμούς απο τα σπυριά Οι γερμανοί έχοπυν τα καλύτερα λουκάνικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 11:08 Η Γίδι έγραψε: #19 27-06-08 11:08 Αχ αυτά τα λένε οι ίδιοι... Κάτσε να φας ελβετικό St. Galler Bratwurst ή ελληνικό χωριάτικο λουκάνικο, και τα λέμε, παλιοβαυαρέ!!! Η ασιαιτκή κουζίνα δεν παχαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2008 στις 16:58 Η invalid έγραψε: #20 28-06-08 16:58 Τότε γιατί οι παλαιστές του Σούμο είναι χοντροί; Τα κορίτσια δεν κάνει να κάθονται εξω μέχρι αργά γιατί θα τις κακοχαρακτηρίσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ck_chrysiis Kate1914 charmander Nikos 7 globglogabgalab CiNeFiL Εχέμυθη harry akritas Νηματολάγνος jj! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ψέμα. Όλος ο λαός στα φόρουμς τότε τί κάνει; Κλισέ Μερικά παιδιά που δεν έχοιυν να φάνε είναι ευτυχισμένα με τα λίγα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 20:05 Η fantasmenos: #9 29-04-08 20:05 Ψέμα, όταν πεινάω θέλω να φάω. Μέχρι να φάω θα τσαντίσω όλο το κόσμο. Οι γυναίκες είναι κακές στην οδήγηση Click για ανάπτυξη... (δύσκολο να το καταρρίψει κάποιος αυτό ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Απριλίου 2008 Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 20:17 Η Kakerlak έγραψε: #10 29-04-08 20:17 Δεν είμαι κακή οδηγός γιατί δεν τρέχω πάνω από τα όρια ταχύτητας, δεν προσπερνάω όταν δεν επιτρέπετε, δεν βρίζω άλλους οδηγούς, κοιτάω καλά το σταυροδρόμι πριν περάσω για να είμαι σίγουρη,γιατί ξέρω τα σήματα κ τους νόμους καλύτερα από πολλούς άντρες οδηγούς,γιατί όταν περνάω από σχολείο κ κατοικημένη περιοχή έχω τα μάτια μου 14141414 μήπως κ περάσει κάποιο παιδάκι.θες κ άλλα???? γιατί οι γονείς όταν μας ρίχνουν κατσάδες δεν σκέφτονται ότι κ αυτοί ήταν κάποτε παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 20:54 Η roumana έγραψε: #11 29-04-08 20:54 Οι γυναίκες είναι κακές στην οδήγηση Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: (δύσκολο να το καταρρίψει κάποιος αυτό ) Click για ανάπτυξη... αληθεια? για δες... Οι οδηγοί υψηλού κινδύνου Οι άνδρες έχουν υπερσυμμετοχή στα υπεραστικά ατυχήματα και στις νωτιαιομετωπικές συγκρούσεις, λόγω της επιθετικής οδήγησής τους. Ακόμη ατυχήματα που οφείλονται σε μη τήρηση αποστάσεων ασφαλείας, μη πλήρους ακινητοποίησης σε STOP προκαλούνται κατά συντριπτική πλειονότητα, σύμφωνα με τους υπολογισμούς των ειδικών, από άνδρες οδηγούς. Click για ανάπτυξη... κλισε: Οι ξανθιές είναι χαζές. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 02:58 Η fantasmenos: #12 30-04-08 02:58 Ψέμα, Ο χρήστης του προηγούμενου post έδωσε έξυπνη απάντηση και νομίζω είναι και ξανθιά... Οι άντρες είναι γουρούνια και αναίσθητοι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 03:13 Ο Dark_kronos: #13 30-04-08 03:13 Δεν ισχιει γιατι ο μπαμπας μου δεν μου ριχνει κατσαδες, μου εξηγει απλα τι ειναι το λαθος και μου δεινει να καταλαβω μεσα απο την δικη του εμπειρια στο θεμα τα εμο ειναι απλα ποζερακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δανάη Πολύ δραστήριο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 1.127 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 14:29 Η Δανάη έγραψε: #14 03-05-08 14:29 τα εμο ειναι απλα ποζερακια Click για ανάπτυξη... μάλλον κανείς δε μπορεί να το καταρρίψει, γι'αυτό δεν απαντάνε...!!! (αστειάκι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 01:56 Ο Rempeskes: #15 04-05-08 01:56 είμαι εμο και το παίρνω στα σοβαρά. σχεδιάσα στις φλέβες μου με το ξυράφι τον Κοργιαλά. κλισέ: το αντίθετο του βιομήχανου είναι ο μηχανόβιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 13:20 Η Γίδι έγραψε: #16 15-06-08 13:20 Ξέρω κάποιον, που ήταν βιομήχανος και Χαρλεάς. Κλισέ: Οι κεντροευρωπαίοι είναι κρυόπωποι. (εδώ σας θέλω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2008 στις 23:12 Ο Γιώργος έγραψε: #17 26-06-08 23:12 Ψέμα, αλλιώς θα τα 'χες με μένα κι όχι με τον ιχλίμπεντιχ. Μετρώντας τ' αστέρια βγάζεις σπυράκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 09:51 Η mania έγραψε: #18 27-06-08 09:51 Ψέμα γιατί τα ζευγαράκια που τα μετράνε αγγαλιά έπρεπε να ήταν όλα σαν τον κ%λο της μαιμούς απο τα σπυριά Οι γερμανοί έχοπυν τα καλύτερα λουκάνικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 11:08 Η Γίδι έγραψε: #19 27-06-08 11:08 Αχ αυτά τα λένε οι ίδιοι... Κάτσε να φας ελβετικό St. Galler Bratwurst ή ελληνικό χωριάτικο λουκάνικο, και τα λέμε, παλιοβαυαρέ!!! Η ασιαιτκή κουζίνα δεν παχαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2008 στις 16:58 Η invalid έγραψε: #20 28-06-08 16:58 Τότε γιατί οι παλαιστές του Σούμο είναι χοντροί; Τα κορίτσια δεν κάνει να κάθονται εξω μέχρι αργά γιατί θα τις κακοχαρακτηρίσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ck_chrysiis Kate1914 charmander Nikos 7 globglogabgalab CiNeFiL Εχέμυθη harry akritas Νηματολάγνος jj! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ψέμα, όταν πεινάω θέλω να φάω. Μέχρι να φάω θα τσαντίσω όλο το κόσμο. Οι γυναίκες είναι κακές στην οδήγηση Click για ανάπτυξη... (δύσκολο να το καταρρίψει κάποιος αυτό ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 20:17 Η Kakerlak έγραψε: #10 29-04-08 20:17 Δεν είμαι κακή οδηγός γιατί δεν τρέχω πάνω από τα όρια ταχύτητας, δεν προσπερνάω όταν δεν επιτρέπετε, δεν βρίζω άλλους οδηγούς, κοιτάω καλά το σταυροδρόμι πριν περάσω για να είμαι σίγουρη,γιατί ξέρω τα σήματα κ τους νόμους καλύτερα από πολλούς άντρες οδηγούς,γιατί όταν περνάω από σχολείο κ κατοικημένη περιοχή έχω τα μάτια μου 14141414 μήπως κ περάσει κάποιο παιδάκι.θες κ άλλα???? γιατί οι γονείς όταν μας ρίχνουν κατσάδες δεν σκέφτονται ότι κ αυτοί ήταν κάποτε παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 20:54 Η roumana έγραψε: #11 29-04-08 20:54 Οι γυναίκες είναι κακές στην οδήγηση Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: (δύσκολο να το καταρρίψει κάποιος αυτό ) Click για ανάπτυξη... αληθεια? για δες... Οι οδηγοί υψηλού κινδύνου Οι άνδρες έχουν υπερσυμμετοχή στα υπεραστικά ατυχήματα και στις νωτιαιομετωπικές συγκρούσεις, λόγω της επιθετικής οδήγησής τους. Ακόμη ατυχήματα που οφείλονται σε μη τήρηση αποστάσεων ασφαλείας, μη πλήρους ακινητοποίησης σε STOP προκαλούνται κατά συντριπτική πλειονότητα, σύμφωνα με τους υπολογισμούς των ειδικών, από άνδρες οδηγούς. Click για ανάπτυξη... κλισε: Οι ξανθιές είναι χαζές. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 02:58 Η fantasmenos: #12 30-04-08 02:58 Ψέμα, Ο χρήστης του προηγούμενου post έδωσε έξυπνη απάντηση και νομίζω είναι και ξανθιά... Οι άντρες είναι γουρούνια και αναίσθητοι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 03:13 Ο Dark_kronos: #13 30-04-08 03:13 Δεν ισχιει γιατι ο μπαμπας μου δεν μου ριχνει κατσαδες, μου εξηγει απλα τι ειναι το λαθος και μου δεινει να καταλαβω μεσα απο την δικη του εμπειρια στο θεμα τα εμο ειναι απλα ποζερακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δανάη Πολύ δραστήριο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 1.127 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 14:29 Η Δανάη έγραψε: #14 03-05-08 14:29 τα εμο ειναι απλα ποζερακια Click για ανάπτυξη... μάλλον κανείς δε μπορεί να το καταρρίψει, γι'αυτό δεν απαντάνε...!!! (αστειάκι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 01:56 Ο Rempeskes: #15 04-05-08 01:56 είμαι εμο και το παίρνω στα σοβαρά. σχεδιάσα στις φλέβες μου με το ξυράφι τον Κοργιαλά. κλισέ: το αντίθετο του βιομήχανου είναι ο μηχανόβιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 13:20 Η Γίδι έγραψε: #16 15-06-08 13:20 Ξέρω κάποιον, που ήταν βιομήχανος και Χαρλεάς. Κλισέ: Οι κεντροευρωπαίοι είναι κρυόπωποι. (εδώ σας θέλω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2008 στις 23:12 Ο Γιώργος έγραψε: #17 26-06-08 23:12 Ψέμα, αλλιώς θα τα 'χες με μένα κι όχι με τον ιχλίμπεντιχ. Μετρώντας τ' αστέρια βγάζεις σπυράκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 09:51 Η mania έγραψε: #18 27-06-08 09:51 Ψέμα γιατί τα ζευγαράκια που τα μετράνε αγγαλιά έπρεπε να ήταν όλα σαν τον κ%λο της μαιμούς απο τα σπυριά Οι γερμανοί έχοπυν τα καλύτερα λουκάνικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 11:08 Η Γίδι έγραψε: #19 27-06-08 11:08 Αχ αυτά τα λένε οι ίδιοι... Κάτσε να φας ελβετικό St. Galler Bratwurst ή ελληνικό χωριάτικο λουκάνικο, και τα λέμε, παλιοβαυαρέ!!! Η ασιαιτκή κουζίνα δεν παχαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2008 στις 16:58 Η invalid έγραψε: #20 28-06-08 16:58 Τότε γιατί οι παλαιστές του Σούμο είναι χοντροί; Τα κορίτσια δεν κάνει να κάθονται εξω μέχρι αργά γιατί θα τις κακοχαρακτηρίσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ck_chrysiis Kate1914 charmander Nikos 7 globglogabgalab CiNeFiL Εχέμυθη harry akritas Νηματολάγνος jj! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν είμαι κακή οδηγός γιατί δεν τρέχω πάνω από τα όρια ταχύτητας, δεν προσπερνάω όταν δεν επιτρέπετε, δεν βρίζω άλλους οδηγούς, κοιτάω καλά το σταυροδρόμι πριν περάσω για να είμαι σίγουρη,γιατί ξέρω τα σήματα κ τους νόμους καλύτερα από πολλούς άντρες οδηγούς,γιατί όταν περνάω από σχολείο κ κατοικημένη περιοχή έχω τα μάτια μου 14141414 μήπως κ περάσει κάποιο παιδάκι.θες κ άλλα???? γιατί οι γονείς όταν μας ρίχνουν κατσάδες δεν σκέφτονται ότι κ αυτοί ήταν κάποτε παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 20:54 Η roumana έγραψε: #11 29-04-08 20:54 Οι γυναίκες είναι κακές στην οδήγηση Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: (δύσκολο να το καταρρίψει κάποιος αυτό ) Click για ανάπτυξη... αληθεια? για δες... Οι οδηγοί υψηλού κινδύνου Οι άνδρες έχουν υπερσυμμετοχή στα υπεραστικά ατυχήματα και στις νωτιαιομετωπικές συγκρούσεις, λόγω της επιθετικής οδήγησής τους. Ακόμη ατυχήματα που οφείλονται σε μη τήρηση αποστάσεων ασφαλείας, μη πλήρους ακινητοποίησης σε STOP προκαλούνται κατά συντριπτική πλειονότητα, σύμφωνα με τους υπολογισμούς των ειδικών, από άνδρες οδηγούς. Click για ανάπτυξη... κλισε: Οι ξανθιές είναι χαζές. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 02:58 Η fantasmenos: #12 30-04-08 02:58 Ψέμα, Ο χρήστης του προηγούμενου post έδωσε έξυπνη απάντηση και νομίζω είναι και ξανθιά... Οι άντρες είναι γουρούνια και αναίσθητοι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 03:13 Ο Dark_kronos: #13 30-04-08 03:13 Δεν ισχιει γιατι ο μπαμπας μου δεν μου ριχνει κατσαδες, μου εξηγει απλα τι ειναι το λαθος και μου δεινει να καταλαβω μεσα απο την δικη του εμπειρια στο θεμα τα εμο ειναι απλα ποζερακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δανάη Πολύ δραστήριο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 1.127 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 14:29 Η Δανάη έγραψε: #14 03-05-08 14:29 τα εμο ειναι απλα ποζερακια Click για ανάπτυξη... μάλλον κανείς δε μπορεί να το καταρρίψει, γι'αυτό δεν απαντάνε...!!! (αστειάκι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 01:56 Ο Rempeskes: #15 04-05-08 01:56 είμαι εμο και το παίρνω στα σοβαρά. σχεδιάσα στις φλέβες μου με το ξυράφι τον Κοργιαλά. κλισέ: το αντίθετο του βιομήχανου είναι ο μηχανόβιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 13:20 Η Γίδι έγραψε: #16 15-06-08 13:20 Ξέρω κάποιον, που ήταν βιομήχανος και Χαρλεάς. Κλισέ: Οι κεντροευρωπαίοι είναι κρυόπωποι. (εδώ σας θέλω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2008 στις 23:12 Ο Γιώργος έγραψε: #17 26-06-08 23:12 Ψέμα, αλλιώς θα τα 'χες με μένα κι όχι με τον ιχλίμπεντιχ. Μετρώντας τ' αστέρια βγάζεις σπυράκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 09:51 Η mania έγραψε: #18 27-06-08 09:51 Ψέμα γιατί τα ζευγαράκια που τα μετράνε αγγαλιά έπρεπε να ήταν όλα σαν τον κ%λο της μαιμούς απο τα σπυριά Οι γερμανοί έχοπυν τα καλύτερα λουκάνικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 11:08 Η Γίδι έγραψε: #19 27-06-08 11:08 Αχ αυτά τα λένε οι ίδιοι... Κάτσε να φας ελβετικό St. Galler Bratwurst ή ελληνικό χωριάτικο λουκάνικο, και τα λέμε, παλιοβαυαρέ!!! Η ασιαιτκή κουζίνα δεν παχαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2008 στις 16:58 Η invalid έγραψε: #20 28-06-08 16:58 Τότε γιατί οι παλαιστές του Σούμο είναι χοντροί; Τα κορίτσια δεν κάνει να κάθονται εξω μέχρι αργά γιατί θα τις κακοχαρακτηρίσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ck_chrysiis Kate1914 charmander Nikos 7 globglogabgalab CiNeFiL Εχέμυθη harry akritas Νηματολάγνος jj! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οι γυναίκες είναι κακές στην οδήγηση Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: (δύσκολο να το καταρρίψει κάποιος αυτό ) Click για ανάπτυξη... αληθεια? για δες... Οι οδηγοί υψηλού κινδύνου Οι άνδρες έχουν υπερσυμμετοχή στα υπεραστικά ατυχήματα και στις νωτιαιομετωπικές συγκρούσεις, λόγω της επιθετικής οδήγησής τους. Ακόμη ατυχήματα που οφείλονται σε μη τήρηση αποστάσεων ασφαλείας, μη πλήρους ακινητοποίησης σε STOP προκαλούνται κατά συντριπτική πλειονότητα, σύμφωνα με τους υπολογισμούς των ειδικών, από άνδρες οδηγούς. Click για ανάπτυξη... κλισε: Οι ξανθιές είναι χαζές. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 02:58 Η fantasmenos: #12 30-04-08 02:58 Ψέμα, Ο χρήστης του προηγούμενου post έδωσε έξυπνη απάντηση και νομίζω είναι και ξανθιά... Οι άντρες είναι γουρούνια και αναίσθητοι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 03:13 Ο Dark_kronos: #13 30-04-08 03:13 Δεν ισχιει γιατι ο μπαμπας μου δεν μου ριχνει κατσαδες, μου εξηγει απλα τι ειναι το λαθος και μου δεινει να καταλαβω μεσα απο την δικη του εμπειρια στο θεμα τα εμο ειναι απλα ποζερακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δανάη Πολύ δραστήριο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 1.127 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 14:29 Η Δανάη έγραψε: #14 03-05-08 14:29 τα εμο ειναι απλα ποζερακια Click για ανάπτυξη... μάλλον κανείς δε μπορεί να το καταρρίψει, γι'αυτό δεν απαντάνε...!!! (αστειάκι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 01:56 Ο Rempeskes: #15 04-05-08 01:56 είμαι εμο και το παίρνω στα σοβαρά. σχεδιάσα στις φλέβες μου με το ξυράφι τον Κοργιαλά. κλισέ: το αντίθετο του βιομήχανου είναι ο μηχανόβιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 13:20 Η Γίδι έγραψε: #16 15-06-08 13:20 Ξέρω κάποιον, που ήταν βιομήχανος και Χαρλεάς. Κλισέ: Οι κεντροευρωπαίοι είναι κρυόπωποι. (εδώ σας θέλω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2008 στις 23:12 Ο Γιώργος έγραψε: #17 26-06-08 23:12 Ψέμα, αλλιώς θα τα 'χες με μένα κι όχι με τον ιχλίμπεντιχ. Μετρώντας τ' αστέρια βγάζεις σπυράκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 09:51 Η mania έγραψε: #18 27-06-08 09:51 Ψέμα γιατί τα ζευγαράκια που τα μετράνε αγγαλιά έπρεπε να ήταν όλα σαν τον κ%λο της μαιμούς απο τα σπυριά Οι γερμανοί έχοπυν τα καλύτερα λουκάνικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 11:08 Η Γίδι έγραψε: #19 27-06-08 11:08 Αχ αυτά τα λένε οι ίδιοι... Κάτσε να φας ελβετικό St. Galler Bratwurst ή ελληνικό χωριάτικο λουκάνικο, και τα λέμε, παλιοβαυαρέ!!! Η ασιαιτκή κουζίνα δεν παχαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2008 στις 16:58 Η invalid έγραψε: #20 28-06-08 16:58 Τότε γιατί οι παλαιστές του Σούμο είναι χοντροί; Τα κορίτσια δεν κάνει να κάθονται εξω μέχρι αργά γιατί θα τις κακοχαρακτηρίσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ck_chrysiis Kate1914 charmander Nikos 7 globglogabgalab CiNeFiL Εχέμυθη harry akritas Νηματολάγνος jj! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ψέμα, Ο χρήστης του προηγούμενου post έδωσε έξυπνη απάντηση και νομίζω είναι και ξανθιά... Οι άντρες είναι γουρούνια και αναίσθητοι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 03:13 Ο Dark_kronos: #13 30-04-08 03:13 Δεν ισχιει γιατι ο μπαμπας μου δεν μου ριχνει κατσαδες, μου εξηγει απλα τι ειναι το λαθος και μου δεινει να καταλαβω μεσα απο την δικη του εμπειρια στο θεμα τα εμο ειναι απλα ποζερακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δανάη Πολύ δραστήριο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 1.127 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 14:29 Η Δανάη έγραψε: #14 03-05-08 14:29 τα εμο ειναι απλα ποζερακια Click για ανάπτυξη... μάλλον κανείς δε μπορεί να το καταρρίψει, γι'αυτό δεν απαντάνε...!!! (αστειάκι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 01:56 Ο Rempeskes: #15 04-05-08 01:56 είμαι εμο και το παίρνω στα σοβαρά. σχεδιάσα στις φλέβες μου με το ξυράφι τον Κοργιαλά. κλισέ: το αντίθετο του βιομήχανου είναι ο μηχανόβιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 13:20 Η Γίδι έγραψε: #16 15-06-08 13:20 Ξέρω κάποιον, που ήταν βιομήχανος και Χαρλεάς. Κλισέ: Οι κεντροευρωπαίοι είναι κρυόπωποι. (εδώ σας θέλω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2008 στις 23:12 Ο Γιώργος έγραψε: #17 26-06-08 23:12 Ψέμα, αλλιώς θα τα 'χες με μένα κι όχι με τον ιχλίμπεντιχ. Μετρώντας τ' αστέρια βγάζεις σπυράκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 09:51 Η mania έγραψε: #18 27-06-08 09:51 Ψέμα γιατί τα ζευγαράκια που τα μετράνε αγγαλιά έπρεπε να ήταν όλα σαν τον κ%λο της μαιμούς απο τα σπυριά Οι γερμανοί έχοπυν τα καλύτερα λουκάνικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 11:08 Η Γίδι έγραψε: #19 27-06-08 11:08 Αχ αυτά τα λένε οι ίδιοι... Κάτσε να φας ελβετικό St. Galler Bratwurst ή ελληνικό χωριάτικο λουκάνικο, και τα λέμε, παλιοβαυαρέ!!! Η ασιαιτκή κουζίνα δεν παχαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2008 στις 16:58 Η invalid έγραψε: #20 28-06-08 16:58 Τότε γιατί οι παλαιστές του Σούμο είναι χοντροί; Τα κορίτσια δεν κάνει να κάθονται εξω μέχρι αργά γιατί θα τις κακοχαρακτηρίσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ck_chrysiis Kate1914 charmander Nikos 7 globglogabgalab CiNeFiL Εχέμυθη harry akritas Νηματολάγνος jj! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν ισχιει γιατι ο μπαμπας μου δεν μου ριχνει κατσαδες, μου εξηγει απλα τι ειναι το λαθος και μου δεινει να καταλαβω μεσα απο την δικη του εμπειρια στο θεμα τα εμο ειναι απλα ποζερακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δανάη Πολύ δραστήριο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 1.127 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 14:29 Η Δανάη έγραψε: #14 03-05-08 14:29 τα εμο ειναι απλα ποζερακια Click για ανάπτυξη... μάλλον κανείς δε μπορεί να το καταρρίψει, γι'αυτό δεν απαντάνε...!!! (αστειάκι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 01:56 Ο Rempeskes: #15 04-05-08 01:56 είμαι εμο και το παίρνω στα σοβαρά. σχεδιάσα στις φλέβες μου με το ξυράφι τον Κοργιαλά. κλισέ: το αντίθετο του βιομήχανου είναι ο μηχανόβιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 13:20 Η Γίδι έγραψε: #16 15-06-08 13:20 Ξέρω κάποιον, που ήταν βιομήχανος και Χαρλεάς. Κλισέ: Οι κεντροευρωπαίοι είναι κρυόπωποι. (εδώ σας θέλω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2008 στις 23:12 Ο Γιώργος έγραψε: #17 26-06-08 23:12 Ψέμα, αλλιώς θα τα 'χες με μένα κι όχι με τον ιχλίμπεντιχ. Μετρώντας τ' αστέρια βγάζεις σπυράκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 09:51 Η mania έγραψε: #18 27-06-08 09:51 Ψέμα γιατί τα ζευγαράκια που τα μετράνε αγγαλιά έπρεπε να ήταν όλα σαν τον κ%λο της μαιμούς απο τα σπυριά Οι γερμανοί έχοπυν τα καλύτερα λουκάνικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 11:08 Η Γίδι έγραψε: #19 27-06-08 11:08 Αχ αυτά τα λένε οι ίδιοι... Κάτσε να φας ελβετικό St. Galler Bratwurst ή ελληνικό χωριάτικο λουκάνικο, και τα λέμε, παλιοβαυαρέ!!! Η ασιαιτκή κουζίνα δεν παχαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2008 στις 16:58 Η invalid έγραψε: #20 28-06-08 16:58 Τότε γιατί οι παλαιστές του Σούμο είναι χοντροί; Τα κορίτσια δεν κάνει να κάθονται εξω μέχρι αργά γιατί θα τις κακοχαρακτηρίσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ck_chrysiis Kate1914 charmander Nikos 7 globglogabgalab CiNeFiL Εχέμυθη harry akritas Νηματολάγνος jj! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
τα εμο ειναι απλα ποζερακια Click για ανάπτυξη... μάλλον κανείς δε μπορεί να το καταρρίψει, γι'αυτό δεν απαντάνε...!!! (αστειάκι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 01:56 Ο Rempeskes: #15 04-05-08 01:56 είμαι εμο και το παίρνω στα σοβαρά. σχεδιάσα στις φλέβες μου με το ξυράφι τον Κοργιαλά. κλισέ: το αντίθετο του βιομήχανου είναι ο μηχανόβιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 13:20 Η Γίδι έγραψε: #16 15-06-08 13:20 Ξέρω κάποιον, που ήταν βιομήχανος και Χαρλεάς. Κλισέ: Οι κεντροευρωπαίοι είναι κρυόπωποι. (εδώ σας θέλω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2008 στις 23:12 Ο Γιώργος έγραψε: #17 26-06-08 23:12 Ψέμα, αλλιώς θα τα 'χες με μένα κι όχι με τον ιχλίμπεντιχ. Μετρώντας τ' αστέρια βγάζεις σπυράκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 09:51 Η mania έγραψε: #18 27-06-08 09:51 Ψέμα γιατί τα ζευγαράκια που τα μετράνε αγγαλιά έπρεπε να ήταν όλα σαν τον κ%λο της μαιμούς απο τα σπυριά Οι γερμανοί έχοπυν τα καλύτερα λουκάνικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 11:08 Η Γίδι έγραψε: #19 27-06-08 11:08 Αχ αυτά τα λένε οι ίδιοι... Κάτσε να φας ελβετικό St. Galler Bratwurst ή ελληνικό χωριάτικο λουκάνικο, και τα λέμε, παλιοβαυαρέ!!! Η ασιαιτκή κουζίνα δεν παχαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2008 στις 16:58 Η invalid έγραψε: #20 28-06-08 16:58 Τότε γιατί οι παλαιστές του Σούμο είναι χοντροί; Τα κορίτσια δεν κάνει να κάθονται εξω μέχρι αργά γιατί θα τις κακοχαρακτηρίσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ck_chrysiis Kate1914 charmander Nikos 7 globglogabgalab CiNeFiL Εχέμυθη harry akritas Νηματολάγνος jj! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
είμαι εμο και το παίρνω στα σοβαρά. σχεδιάσα στις φλέβες μου με το ξυράφι τον Κοργιαλά. κλισέ: το αντίθετο του βιομήχανου είναι ο μηχανόβιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2008 στις 13:20 Η Γίδι έγραψε: #16 15-06-08 13:20 Ξέρω κάποιον, που ήταν βιομήχανος και Χαρλεάς. Κλισέ: Οι κεντροευρωπαίοι είναι κρυόπωποι. (εδώ σας θέλω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2008 στις 23:12 Ο Γιώργος έγραψε: #17 26-06-08 23:12 Ψέμα, αλλιώς θα τα 'χες με μένα κι όχι με τον ιχλίμπεντιχ. Μετρώντας τ' αστέρια βγάζεις σπυράκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 09:51 Η mania έγραψε: #18 27-06-08 09:51 Ψέμα γιατί τα ζευγαράκια που τα μετράνε αγγαλιά έπρεπε να ήταν όλα σαν τον κ%λο της μαιμούς απο τα σπυριά Οι γερμανοί έχοπυν τα καλύτερα λουκάνικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 11:08 Η Γίδι έγραψε: #19 27-06-08 11:08 Αχ αυτά τα λένε οι ίδιοι... Κάτσε να φας ελβετικό St. Galler Bratwurst ή ελληνικό χωριάτικο λουκάνικο, και τα λέμε, παλιοβαυαρέ!!! Η ασιαιτκή κουζίνα δεν παχαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2008 στις 16:58 Η invalid έγραψε: #20 28-06-08 16:58 Τότε γιατί οι παλαιστές του Σούμο είναι χοντροί; Τα κορίτσια δεν κάνει να κάθονται εξω μέχρι αργά γιατί θα τις κακοχαρακτηρίσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ck_chrysiis Kate1914 charmander Nikos 7 globglogabgalab CiNeFiL Εχέμυθη harry akritas Νηματολάγνος jj! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ξέρω κάποιον, που ήταν βιομήχανος και Χαρλεάς. Κλισέ: Οι κεντροευρωπαίοι είναι κρυόπωποι. (εδώ σας θέλω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2008 στις 23:12 Ο Γιώργος έγραψε: #17 26-06-08 23:12 Ψέμα, αλλιώς θα τα 'χες με μένα κι όχι με τον ιχλίμπεντιχ. Μετρώντας τ' αστέρια βγάζεις σπυράκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 09:51 Η mania έγραψε: #18 27-06-08 09:51 Ψέμα γιατί τα ζευγαράκια που τα μετράνε αγγαλιά έπρεπε να ήταν όλα σαν τον κ%λο της μαιμούς απο τα σπυριά Οι γερμανοί έχοπυν τα καλύτερα λουκάνικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 11:08 Η Γίδι έγραψε: #19 27-06-08 11:08 Αχ αυτά τα λένε οι ίδιοι... Κάτσε να φας ελβετικό St. Galler Bratwurst ή ελληνικό χωριάτικο λουκάνικο, και τα λέμε, παλιοβαυαρέ!!! Η ασιαιτκή κουζίνα δεν παχαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2008 στις 16:58 Η invalid έγραψε: #20 28-06-08 16:58 Τότε γιατί οι παλαιστές του Σούμο είναι χοντροί; Τα κορίτσια δεν κάνει να κάθονται εξω μέχρι αργά γιατί θα τις κακοχαρακτηρίσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ck_chrysiis Kate1914 charmander Nikos 7 globglogabgalab CiNeFiL Εχέμυθη harry akritas Νηματολάγνος jj! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ψέμα, αλλιώς θα τα 'χες με μένα κι όχι με τον ιχλίμπεντιχ. Μετρώντας τ' αστέρια βγάζεις σπυράκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 09:51 Η mania έγραψε: #18 27-06-08 09:51 Ψέμα γιατί τα ζευγαράκια που τα μετράνε αγγαλιά έπρεπε να ήταν όλα σαν τον κ%λο της μαιμούς απο τα σπυριά Οι γερμανοί έχοπυν τα καλύτερα λουκάνικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 11:08 Η Γίδι έγραψε: #19 27-06-08 11:08 Αχ αυτά τα λένε οι ίδιοι... Κάτσε να φας ελβετικό St. Galler Bratwurst ή ελληνικό χωριάτικο λουκάνικο, και τα λέμε, παλιοβαυαρέ!!! Η ασιαιτκή κουζίνα δεν παχαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2008 στις 16:58 Η invalid έγραψε: #20 28-06-08 16:58 Τότε γιατί οι παλαιστές του Σούμο είναι χοντροί; Τα κορίτσια δεν κάνει να κάθονται εξω μέχρι αργά γιατί θα τις κακοχαρακτηρίσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ck_chrysiis Kate1914 charmander Nikos 7 globglogabgalab CiNeFiL Εχέμυθη harry akritas Νηματολάγνος jj! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ψέμα γιατί τα ζευγαράκια που τα μετράνε αγγαλιά έπρεπε να ήταν όλα σαν τον κ%λο της μαιμούς απο τα σπυριά Οι γερμανοί έχοπυν τα καλύτερα λουκάνικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 11:08 Η Γίδι έγραψε: #19 27-06-08 11:08 Αχ αυτά τα λένε οι ίδιοι... Κάτσε να φας ελβετικό St. Galler Bratwurst ή ελληνικό χωριάτικο λουκάνικο, και τα λέμε, παλιοβαυαρέ!!! Η ασιαιτκή κουζίνα δεν παχαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2008 στις 16:58 Η invalid έγραψε: #20 28-06-08 16:58 Τότε γιατί οι παλαιστές του Σούμο είναι χοντροί; Τα κορίτσια δεν κάνει να κάθονται εξω μέχρι αργά γιατί θα τις κακοχαρακτηρίσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αχ αυτά τα λένε οι ίδιοι... Κάτσε να φας ελβετικό St. Galler Bratwurst ή ελληνικό χωριάτικο λουκάνικο, και τα λέμε, παλιοβαυαρέ!!! Η ασιαιτκή κουζίνα δεν παχαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2008 στις 16:58 Η invalid έγραψε: #20 28-06-08 16:58 Τότε γιατί οι παλαιστές του Σούμο είναι χοντροί; Τα κορίτσια δεν κάνει να κάθονται εξω μέχρι αργά γιατί θα τις κακοχαρακτηρίσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τότε γιατί οι παλαιστές του Σούμο είναι χοντροί; Τα κορίτσια δεν κάνει να κάθονται εξω μέχρι αργά γιατί θα τις κακοχαρακτηρίσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.