Καρέζη VS Βουγιουκλάκη

Καρέζη VS Βουγιουκλάκη

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 33)
  • Αλίκη Βουγιουκλάκη

Ψήφοι: 17 51,5%
  • Τζένη Καρέζη

Ψήφοι: 15 45,5%
  • Καμία από τις παραπάνω

Ψήφοι: 1 3,0%

• Σύνολο ψηφοφόρων
    33
Περιμένω να μου πεις τις αντιθέσεις σου:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βαριέμαι υπερβολικά για να το κάνω τώρα...

Κράτα απλώς ότι δεν μου αρέσει καθόλου το στυλ που είχε όταν έπαιζε... Καθόλου...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αλικη,παλια ομως...τωρα δεν την πολυχωνευω...

Σε πολλούς έκανε εντύπωση ο τρόπος που αποχαιρέτισε η Βουγιουκλάκη την Καρέζη ότι ήταν σαν να υποδυόταν έναν ρόλο δραματικό, ότι δηλαδή ήταν δήθεν:
Εγώ προσωπικά δεν το θεωρώ ψεύτικο, γενικά οι ηθοποιοί ανακαλούν αισθήματα από το σανίδι όταν εκφράζονται και ουσιαστικά η ηθοποιία τους βγαίνει και στα πραγματικά τους συναισθήματα.

Η Βουγιουκλάκη ήταν καλή για την εποχή της, εμένα μου φαίνεται πλέον πολύ ξεπερασμένο και πιο δήθεν το παίξιμό της.

Μου άρεσε πολύ εδώ:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ποτέ μα ποτέ δεν κατάλαβα τι έβρισκε ο κόσμος στη Βουγιουκλάκη.

Η Καρέζη ήταν ακριβώς ότι έπρεπε. Κουκλάρα.-

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ποτέ μα ποτέ δεν κατάλαβα τι έβρισκε ο κόσμος στη Βουγιουκλάκη.

Η Καρέζη ήταν ακριβώς ότι έπρεπε. Κουκλάρα.-

Ήταν ξανθιά και έπαιζε πάντα ρόλους αθώου φτωχοκόριτσου.

Η Καρέζη είχε τρομερό eye area και ήταν γενικά όμορφη σε επίπεδα μοντέλου. Η Βουγιουκλάκη φυσικά δεν ήταν άσχημη κι αυτή όμορφη ήτανε απλά ήτανε όμορφη τύπου κορίτσι της διπλανής πόρτας και εν τέλει ίσως γι αυτό είχε μεγαλύτερη πέραση. Φαινόταν πιο προσιτή.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back