Νηματολάγνος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νηματολάγνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλλεται Συγγραφέας. Έχει γράψει 338 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2018 στις 21:05 Ο Νηματολάγνος: #1 13-03-18 21:05 Επειδή το νηματολόγιο phorum.gr μόλις έπαψε να υπάρχει αποφάσισα να κάνω εγγραφή σε μια καινούργια διαδικτυακή κοινότητα... Υπάρχει μήπως κανένας άλλος εδώ μέσα που έγραφε τακτικά στο phorum ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Donatella Εκκολαπτόμενο μέλος Η Donatella δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2018 στις 21:16 Η Donatella: #2 13-03-18 21:16 Εγώ προσωπικά όχι αλλά δεν πειράζει. Καλώς ήρθες στην παρέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηματολάγνος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νηματολάγνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλλεται Συγγραφέας. Έχει γράψει 338 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2018 στις 21:24 Ο Νηματολάγνος: #3 13-03-18 21:24 Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα ! Με λένε Ανέστη, εσένα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τσιγάρα σέρτικα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στράτος :P δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2018 στις 21:27 Ο Τσιγάρα σέρτικα: #4 13-03-18 21:27 καλησπέρα και καλώς σε κι από εμένα! Τι έπαθε το μαγαζάκι του τρόμου; Κατεδαφίστηκε; Και να σκεφτείς πως μου το είχαν προτείνει προ ημερών. Δεν φαντάζομαι να κατεδαφίσεις και τούτο δω ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. madrilenos Νεοφερμένο μέλος Ο madrilenos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2018 στις 02:38 Ο madrilenos: #5 21-03-18 02:38 Κι εγω εγραφα εκει, αν και σπανια. Κριμα που επεσε ετσι ξαφνικα και χαθηκαν τοσες δημοσιευσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Μαρτίου 2018 Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. 28 Μαΐου 2021 στις 17:50 Η Πουπουλίνα: #6 28-05-21 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Νηματολάγνος: Επειδή το νηματολόγιο phorum.gr μόλις έπαψε να υπάρχει αποφάσισα να κάνω εγγραφή σε μια καινούργια διαδικτυακή κοινότητα... Υπάρχει μήπως κανένας άλλος εδώ μέσα που έγραφε τακτικά στο phorum ; Click για ανάπτυξη... Ε...καλα ελεγα απο την αρχη που σε ειδα πουλακι μου,ποιο Χαυγιτακι ησουν απο το πχωρουμ/βοθρουμ.Δεν ξαναγυρνας εκει; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. 29 Μαΐου 2021 στις 09:36 Η Πουπουλίνα: #7 29-05-21 09:36 Πήγε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Nikos 7 harry akritas charmander SlimShady Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Επειδή το νηματολόγιο phorum.gr μόλις έπαψε να υπάρχει αποφάσισα να κάνω εγγραφή σε μια καινούργια διαδικτυακή κοινότητα... Υπάρχει μήπως κανένας άλλος εδώ μέσα που έγραφε τακτικά στο phorum ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Donatella Εκκολαπτόμενο μέλος Η Donatella δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2018 στις 21:16 Η Donatella: #2 13-03-18 21:16 Εγώ προσωπικά όχι αλλά δεν πειράζει. Καλώς ήρθες στην παρέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηματολάγνος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νηματολάγνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλλεται Συγγραφέας. Έχει γράψει 338 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2018 στις 21:24 Ο Νηματολάγνος: #3 13-03-18 21:24 Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα ! Με λένε Ανέστη, εσένα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τσιγάρα σέρτικα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στράτος :P δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2018 στις 21:27 Ο Τσιγάρα σέρτικα: #4 13-03-18 21:27 καλησπέρα και καλώς σε κι από εμένα! Τι έπαθε το μαγαζάκι του τρόμου; Κατεδαφίστηκε; Και να σκεφτείς πως μου το είχαν προτείνει προ ημερών. Δεν φαντάζομαι να κατεδαφίσεις και τούτο δω ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. madrilenos Νεοφερμένο μέλος Ο madrilenos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2018 στις 02:38 Ο madrilenos: #5 21-03-18 02:38 Κι εγω εγραφα εκει, αν και σπανια. Κριμα που επεσε ετσι ξαφνικα και χαθηκαν τοσες δημοσιευσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Μαρτίου 2018 Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. 28 Μαΐου 2021 στις 17:50 Η Πουπουλίνα: #6 28-05-21 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Νηματολάγνος: Επειδή το νηματολόγιο phorum.gr μόλις έπαψε να υπάρχει αποφάσισα να κάνω εγγραφή σε μια καινούργια διαδικτυακή κοινότητα... Υπάρχει μήπως κανένας άλλος εδώ μέσα που έγραφε τακτικά στο phorum ; Click για ανάπτυξη... Ε...καλα ελεγα απο την αρχη που σε ειδα πουλακι μου,ποιο Χαυγιτακι ησουν απο το πχωρουμ/βοθρουμ.Δεν ξαναγυρνας εκει; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. 29 Μαΐου 2021 στις 09:36 Η Πουπουλίνα: #7 29-05-21 09:36 Πήγε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Nikos 7 harry akritas charmander SlimShady Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ προσωπικά όχι αλλά δεν πειράζει. Καλώς ήρθες στην παρέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηματολάγνος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νηματολάγνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλλεται Συγγραφέας. Έχει γράψει 338 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2018 στις 21:24 Ο Νηματολάγνος: #3 13-03-18 21:24 Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα ! Με λένε Ανέστη, εσένα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τσιγάρα σέρτικα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στράτος :P δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2018 στις 21:27 Ο Τσιγάρα σέρτικα: #4 13-03-18 21:27 καλησπέρα και καλώς σε κι από εμένα! Τι έπαθε το μαγαζάκι του τρόμου; Κατεδαφίστηκε; Και να σκεφτείς πως μου το είχαν προτείνει προ ημερών. Δεν φαντάζομαι να κατεδαφίσεις και τούτο δω ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. madrilenos Νεοφερμένο μέλος Ο madrilenos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2018 στις 02:38 Ο madrilenos: #5 21-03-18 02:38 Κι εγω εγραφα εκει, αν και σπανια. Κριμα που επεσε ετσι ξαφνικα και χαθηκαν τοσες δημοσιευσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Μαρτίου 2018 Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. 28 Μαΐου 2021 στις 17:50 Η Πουπουλίνα: #6 28-05-21 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Νηματολάγνος: Επειδή το νηματολόγιο phorum.gr μόλις έπαψε να υπάρχει αποφάσισα να κάνω εγγραφή σε μια καινούργια διαδικτυακή κοινότητα... Υπάρχει μήπως κανένας άλλος εδώ μέσα που έγραφε τακτικά στο phorum ; Click για ανάπτυξη... Ε...καλα ελεγα απο την αρχη που σε ειδα πουλακι μου,ποιο Χαυγιτακι ησουν απο το πχωρουμ/βοθρουμ.Δεν ξαναγυρνας εκει; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. 29 Μαΐου 2021 στις 09:36 Η Πουπουλίνα: #7 29-05-21 09:36 Πήγε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Nikos 7 harry akritas charmander SlimShady Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα ! Με λένε Ανέστη, εσένα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τσιγάρα σέρτικα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στράτος :P δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2018 στις 21:27 Ο Τσιγάρα σέρτικα: #4 13-03-18 21:27 καλησπέρα και καλώς σε κι από εμένα! Τι έπαθε το μαγαζάκι του τρόμου; Κατεδαφίστηκε; Και να σκεφτείς πως μου το είχαν προτείνει προ ημερών. Δεν φαντάζομαι να κατεδαφίσεις και τούτο δω ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. madrilenos Νεοφερμένο μέλος Ο madrilenos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2018 στις 02:38 Ο madrilenos: #5 21-03-18 02:38 Κι εγω εγραφα εκει, αν και σπανια. Κριμα που επεσε ετσι ξαφνικα και χαθηκαν τοσες δημοσιευσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Μαρτίου 2018 Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. 28 Μαΐου 2021 στις 17:50 Η Πουπουλίνα: #6 28-05-21 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Νηματολάγνος: Επειδή το νηματολόγιο phorum.gr μόλις έπαψε να υπάρχει αποφάσισα να κάνω εγγραφή σε μια καινούργια διαδικτυακή κοινότητα... Υπάρχει μήπως κανένας άλλος εδώ μέσα που έγραφε τακτικά στο phorum ; Click για ανάπτυξη... Ε...καλα ελεγα απο την αρχη που σε ειδα πουλακι μου,ποιο Χαυγιτακι ησουν απο το πχωρουμ/βοθρουμ.Δεν ξαναγυρνας εκει; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. 29 Μαΐου 2021 στις 09:36 Η Πουπουλίνα: #7 29-05-21 09:36 Πήγε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Nikos 7 harry akritas charmander SlimShady Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλησπέρα και καλώς σε κι από εμένα! Τι έπαθε το μαγαζάκι του τρόμου; Κατεδαφίστηκε; Και να σκεφτείς πως μου το είχαν προτείνει προ ημερών. Δεν φαντάζομαι να κατεδαφίσεις και τούτο δω ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
madrilenos Νεοφερμένο μέλος Ο madrilenos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2018 στις 02:38 Ο madrilenos: #5 21-03-18 02:38 Κι εγω εγραφα εκει, αν και σπανια. Κριμα που επεσε ετσι ξαφνικα και χαθηκαν τοσες δημοσιευσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Μαρτίου 2018 Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. 28 Μαΐου 2021 στις 17:50 Η Πουπουλίνα: #6 28-05-21 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Νηματολάγνος: Επειδή το νηματολόγιο phorum.gr μόλις έπαψε να υπάρχει αποφάσισα να κάνω εγγραφή σε μια καινούργια διαδικτυακή κοινότητα... Υπάρχει μήπως κανένας άλλος εδώ μέσα που έγραφε τακτικά στο phorum ; Click για ανάπτυξη... Ε...καλα ελεγα απο την αρχη που σε ειδα πουλακι μου,ποιο Χαυγιτακι ησουν απο το πχωρουμ/βοθρουμ.Δεν ξαναγυρνας εκει; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. 29 Μαΐου 2021 στις 09:36 Η Πουπουλίνα: #7 29-05-21 09:36 Πήγε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Nikos 7 harry akritas charmander SlimShady Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κι εγω εγραφα εκει, αν και σπανια. Κριμα που επεσε ετσι ξαφνικα και χαθηκαν τοσες δημοσιευσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. 28 Μαΐου 2021 στις 17:50 Η Πουπουλίνα: #6 28-05-21 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Νηματολάγνος: Επειδή το νηματολόγιο phorum.gr μόλις έπαψε να υπάρχει αποφάσισα να κάνω εγγραφή σε μια καινούργια διαδικτυακή κοινότητα... Υπάρχει μήπως κανένας άλλος εδώ μέσα που έγραφε τακτικά στο phorum ; Click για ανάπτυξη... Ε...καλα ελεγα απο την αρχη που σε ειδα πουλακι μου,ποιο Χαυγιτακι ησουν απο το πχωρουμ/βοθρουμ.Δεν ξαναγυρνας εκει; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. 29 Μαΐου 2021 στις 09:36 Η Πουπουλίνα: #7 29-05-21 09:36 Πήγε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Νηματολάγνος: Επειδή το νηματολόγιο phorum.gr μόλις έπαψε να υπάρχει αποφάσισα να κάνω εγγραφή σε μια καινούργια διαδικτυακή κοινότητα... Υπάρχει μήπως κανένας άλλος εδώ μέσα που έγραφε τακτικά στο phorum ; Click για ανάπτυξη... Ε...καλα ελεγα απο την αρχη που σε ειδα πουλακι μου,ποιο Χαυγιτακι ησουν απο το πχωρουμ/βοθρουμ.Δεν ξαναγυρνας εκει;
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.610 μηνύματα. 29 Μαΐου 2021 στις 09:36 Η Πουπουλίνα: #7 29-05-21 09:36 Πήγε.