Νηματολάγνος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Νηματολάγνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και επαγγέλλεται Συγγραφέας. Έχει γράψει 338 μηνύματα.

13-03-18

21:05
Επειδή το νηματολόγιο phorum.gr μόλις έπαψε να υπάρχει αποφάσισα να κάνω εγγραφή σε μια καινούργια διαδικτυακή κοινότητα...
Υπάρχει μήπως κανένας άλλος εδώ μέσα που έγραφε τακτικά στο phorum ;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Donatella
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Donatella αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα.

13-03-18

21:16
Εγώ προσωπικά όχι αλλά δεν πειράζει. Καλώς ήρθες στην παρέα. 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηματολάγνος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Νηματολάγνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και επαγγέλλεται Συγγραφέας. Έχει γράψει 338 μηνύματα.

13-03-18

21:24
Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα !
Με λένε Ανέστη, εσένα;

Με λένε Ανέστη, εσένα;
Τσιγάρα σέρτικα
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Στράτος :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.191 μηνύματα.

13-03-18

21:27
καλησπέρα και καλώς σε κι από εμένα! Τι έπαθε το μαγαζάκι του τρόμου; Κατεδαφίστηκε; Και να σκεφτείς πως μου το είχαν προτείνει προ ημερών. Δεν φαντάζομαι να κατεδαφίσεις και τούτο δω ε;

madrilenos
Νεοφερμένο μέλος
Ο madrilenos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 61 μηνύματα.

21-03-18

02:38
Κι εγω εγραφα εκει, αν και σπανια.
Κριμα που επεσε ετσι ξαφνικα και χαθηκαν τοσες δημοσιευσεις.
Κριμα που επεσε ετσι ξαφνικα και χαθηκαν τοσες δημοσιευσεις.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.020 μηνύματα.

28-05-21

17:50
Ε...καλα ελεγα απο την αρχη που σε ειδα πουλακι μου,ποιο Χαυγιτακι ησουν απο το πχωρουμ/βοθρουμ.Δεν ξαναγυρνας εκει;Επειδή το νηματολόγιο phorum.gr μόλις έπαψε να υπάρχει αποφάσισα να κάνω εγγραφή σε μια καινούργια διαδικτυακή κοινότητα...

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.020 μηνύματα.

29-05-21

09:36
Πήγε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...