Καλοκαίρι Vs Χειμώνας

Καλοκαίρι ή χειμώνας
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 69)

• Σύνολο ψηφοφόρων
    69
Καλοκαίρι! Λατρεύω την ζέστη, άσε που δεν νυχτώνει από τις πέντε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χειμώνας με χίλια!!!
Τη ζέστη δε την παλεύω με τίποτα!!!

+1
:clapup::clapup::clapup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χειμώνα θα διάλεγα, αλλά ξέρετε πού έχει φτάσει το πετρέλαιο?

άνοιξη δε γίνεται?:P:P

χειμώνα θα διάλεγα, αλλά ξέρετε πού έχει φτάσει το πετρέλαιο?

άνοιξη δε γίνεται?:P:P

................. όχι.

καλά.
διαλέγω καλοκαίρι στη Γροιλανδία:P

ΨΗΦΙΖΩ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ!!

Καλοκαίρι χαλαρά με την προυπόθεση ότι φοράμε βερμούδες και κομμένα μανίκια παντού , αλλά παντού όμως.

Βρε παιδιά οι περισσότεροι χειμώνας;:( Τι μεσογειακός λαός είμαστε;:P
Εγώ δεν θα άντεχα την έλλειψη εναλλαγών αλλά αν έπρεπε να επιλέξω χαλαρά καλοκαίρι! Άλλη αίσθηση σου δημιουργεί. Θάλασσα, κέφι, καλοκαιρινά ρούχα! Καλοκαίρι με τα χίλια!:)

δεν μπορώ να πω ότι θα προτιμούσα να έχουμε μόνο χειμώνα ή μόνο καλοκαίρι,γιατί κι εμένα μ'αρέσουν οι εναλλαγές του καιρού.. :hmm:

μπορώ να διαλέξω μέχρι το απόγευμα να είναι χειμώνας και τα βράδυα να καλοκαιριάζει..??? :clapup:

χειμώνας... Και εγώ δεν την μπορώ την ζέστη...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

θα συμφωνήσω... χειμώνας!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλοκαιρι εννοειται....
εγω επρεπε να χω γεννηθει στην αφρικη που εχει παντα ζεστο κλιμα...;)

Προτιμώ τον χειμώνα,για λόγους που θα δείξω παρακάτω,αλλά αυτό το 12 μήνες το ένα η το άλλο,πολύ τραβηγμένο μου ακούγεται!:)

Χειμώνας,έξω χιόνι,μέσα καλή παρέα;),κρασάκι,ζεστά μεζεδάκια,φλοκάτες,σιγανή μουσικούλα και...
82772143ob6fx3.gif

Άλλαξα, γνώμη :P
Καλοκαιράκι!! :clapup:

Καλοκαίρι φυσικά άν θέλω χειμώνα ταξιδέβω σε μέρη με χιόνια μου αρέσει πολλύ ο χειμώνας άλλα δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου πάντα μέσα σε αυτόν:)

Και βέβαια χειμώνας...
:yahoo:

καλοκαιρι που θα γινει χειμωνας :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χειμωνας! με κρυο, παλτα, καπαρντινες, γοβες, κασκολ, παπλωματα,τζακι,χουζουρεμα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γλυκό καλοκαίρι να σε αντάμωνα για άλλη μια φορά!

(Αν και προτιμώ την άνοιξη :P)

Δεν μπορώ να διαλέξω....Για μένα και τα δυο είναι εξίσου σημαντικά και ωραία...Τον χειμώνα δεν τον αλλάζω γιατί λατρευω το κρύο, τα παλτά και τα ζεστά καφεδακια οταν εξω βρεχει...Το καλοκαιρι παλι δεν το αλλάζω γιατι δεν μπορω να ζήσω χωρίς μπανάκια στην θάλασσα από το πρωι ως το βράδυ...Χωρις σαγιοναρουλες και αναλαφρο ντυσιμο και βολτες σε γραφικα νησακια...

Μπορούμε να έχουμε 6 μήνες καλοκαίρι και 6 μήνες χειμώνα???:worry:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back