weak and powerless
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill_1992
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
viki_thess
Διακεκριμένο μέλος
ειμαι λιγο ξενερωτη τι να κανουμε;(ετσι με λεει ο κολητος μου)
adespoto
Περιβόητο μέλος
ΡΗΝΟΥΛΑ
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mercury
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΡΗΝΟΥΛΑ
Νεοφερμένος
-έλα!! δεν θα μου ανοίξεις!!
-γιατί? τί έγινε?
-χτυπάω τόση ώρα το κουδούνι και δεν μου ανοίγει κανείς! περιμένω πολύ ώρα έξω.
-ααα.. έρχομαι να σου ανοίξω!
πάει στην πόρτα, την ανοίγει και κανείς δεν ήταν έξω.. μετά από λίγο με παίρνει τηλέφωνο. Το σηκώνω και της λέω "καλή πρωταπριλιά!!"
Το θυμόμαστε με την αδερφή μου και ακόμα γελάμε!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ElinakiBlouBlou
Νεοφερμένος
μόλις τον έβαλε να δοκιμάσει τα έχασε ο καημενούλης χιχιχιχι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nektariosmakris
Εκκολαπτόμενο μέλος
-εγώ: γεια σας θα θελαμε να σας ανακοινωσουμε για τα νεα μας προφθλακτικα
-τι???
-με καινουριες γευσεις
-χαχαχαχαχχα
-με γευση τίλιο τσαι του βουνου παιδακια στη σουβλα παστιτσιο κλπ.κλπ.
και μια αλλη που ειχα κανει σε μια φιλη μου ηταν: καθομασταν στο τραπεζι και τρογαμε και της λεω οι πατατες δεν εχουν αλατι.παιρνω και εγω το αλατι βαζω λιγο στις πατατες μου και μετα το γυριζω το καπακι απο την μερια που ριχνει κανα κιλο.το παιρνει αυτη βαζει και ουπσ ολο το αλατι στις πατατες.
ακομα εχω εναν φιλο μου που κανει τρομερες πλακες.για παραδειγμα μια φορα ειχε πεταξει νερομπαλονο σε μηχανοβιο που περνουσε απο το δρομο βεβαια εγω με το φιλο μου ημασταν στο δευτερο οροφο και κρυφτηκαμε κατευθειαν ενω ο αλλος με τη μηχανη μας εψαχνε για καμια ωρα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.