Giovanna
Επιφανές μέλος

...τί είναι αυτό που θα ήθελες να ξέρεις!
(Που ξέρεις, μπορεί αυτό που δεν ξέρεις να το βρείς αύριο απαντημένο απο κάποιον που το ήξερε...

πολύ "ξ" ρε αδερφάκι μ!
και ξεκινάω πρώτη...
Το αποτέλεσμα όλων των πιθανών επιλογών μου.
Και ποιός κρύβεται πίσω από τις φλόγες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania
Επιφανές μέλος

tserno
Πολύ δραστήριο μέλος

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Τι νοημα έχει να λές χρονια πολλα(γενεθλια-γιορτη) στην πρωην σου για 2η χρονια απο τοτε που χωρίσατε χωρις να εχετε ενδιαμεση επικοινωνια ποτε??![]()
αυτό 8α ήθελα να το ήξερα κι εγώ!
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Giovanna
Επιφανές μέλος

borat
Επιφανές μέλος

tserno
Πολύ δραστήριο μέλος

Μαλλον κανένα γιαυτο λέω φέτος να μην εμφανιστώ όσο και αν θα "ηθελα" να επικοινωνήσω
Giovanna
Επιφανές μέλος

Τι νοημα έχει να λές χρονια πολλα(γενεθλια-γιορτη) στην πρωην σου για 2η χρονια απο τοτε που χωρίσατε χωρις να εχετε ενδιαμεση επικοινωνια ποτε??![]()
Μαλλον κανένα γιαυτο λέω φέτος να μην εμφανιστώ όσο και αν θα "ηθελα" να επικοινωνήσω
παιδες, ειναι απλα πολυ ευγενικο να θυμασαι, να στελνεις και να λες μια ευχη σε καποιον που περασες καποιο απο το χρονο σου μαζι του... η ποσο μαλλον στην αγκαλια του...
αν ο χωρισμος ηταν νορμαλ, το βρισκω λογικο και ομορφο... αν σκοτωθηκατε, τοτε το βρισκω απλα οχι απαραιτητο... ο καθενας οπως νιωθει κανει!
Vkey
Επιφανές μέλος

evouli
Διάσημο μέλος

αν μπορω κι εγω να παω μαζι με το εβουλι στο επομενο μπονους (σ)τριπ του!
αυτο ειναι ευκολο νι, νι.. all you have to do is get hired!!!

μη σου πω οτι ετσι θα πηγαινεις και περισσοτερα απο'μενα..

Εγώ θα'θελα να'ξερα...
...αν κανει να ανοιξουμε ενα θεμα που θα αναφερουμε ολα τα ξενοδοχεια-δωματια που μειναμε και που εχουμε μεινει πολυ ευχαριστημενοι (από ολες τις αποψεις) ή θα θεωρηθεί διαφημιση...

(γιατι εχω να σας πω για ενα τελειο πετρινο στην καστορια...)

Giovanna
Επιφανές μέλος

ηρθε η ωρα? που πας φετος καλο μ?Τι θα γίνει με την σχέση μου τώρα που φεύγω....
(γιατι εχω να σας πω για ενα τελειο πετρινο στην καστορια...)![]()
κι εγω εχω ενα τελειο! και την ιδια απορια!
ας μας πει καποιος!!

θα θελα να ξερα που δουλευει το εβουλι.... ας μου στειλει ενα πμ πιαααααα!

tserno
Πολύ δραστήριο μέλος

παιδες, ειναι απλα πολυ ευγενικο να θυμασαι, να στελνεις και να λες μια ευχη σε καποιον που περασες καποιο απο το χρονο σου μαζι του... η ποσο μαλλον στην αγκαλια του...
αν ο χωρισμος ηταν νορμαλ, το βρισκω λογικο και ομορφο... αν σκοτωθηκατε, τοτε το βρισκω απλα οχι απαραιτητο... ο καθενας οπως νιωθει κανει!
Μπορεί να έχεις και δίκιο...Ξέρω γω το θέμα επικοινωνια με τους/ις πρώην ειναι λίγο κάπως.....
Επιπλέον θα ήθελα να ήξερα όταν η Gio και Evouli συνεργαστούν αν θα με πέρνουν μαζί τους για σωφέρ η αχθοφόρο¨

Giovanna
Επιφανές μέλος

θα θελα να ξερα ΤΩΡΑ τι γινεται με την υποτροφια... δεν αντεχω αλλο να περιμενω, κι ας ειναι μονο μια βδομαδααααα!
Vkey
Επιφανές μέλος

ηρθε η ωρα? που πας φετος καλο μ?
Πλησιάζει η ώρα και δεν έχω ιδέα...
Απλά φεύγουμε και οι δύο από Βόλο για δουλειά...
Και δεν θέλω απόσταση...δεν μπορώ απόσταση... και δεν θέλω να μείνω μόνη μου σε μια πόλη που δεν ξέρω και δεν θέλω να μείνω μόνη μου στο νέο μου σπίτι και γενικά αρχίζω και φρικάρω πάλι

Valder
Τιμώμενο Μέλος

misslittledevil
Επιφανές μέλος

Kakerlak
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- mic
- badliar
- *
- charmander
- Isida
- An_uknown_world
- Memetchi
- Nikos 7
- *
- *
- *
- Viedo
- harry akritas
- *
- *
- CiNeFiL
- *
- Kostas98
- Νηματολάγνος
- *
- *
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.