Απο τις ...250 που έχω πάει (!) με τεράστια διαφορά, η μικροτεράστια χώρα μας, είναι μακράν η ομορφότερη. Ακου...Ευρώπη !!!
Μπρρρρ! Με 100% υγρασία (αχχχ τα αρθριτικά μου, αυτά) και μόνιμη συννεφιά κατακρυόκωλο πληθυσμό, κλπ. Οχι ευχαριστώ, δεν θα πάρω.
Να πάτε, να πάτε.
Αργεντινή ειμαι τώρα, και την ημέρα (χειμώνας υποτίθεται εδω) φοράω κοντομάνικο και το βράδυ κασκολ, παλτο και σκούφο.Ε, όχι ρε!
Μαλντιβες με πράσινα νερά, λευκή άμμο και καλοκάγαθους μαυρούκους που χαμογελάνε ακομα κι αν τους βρίζεις.
Για δίμετρες Ρωσίδες, ασπρες σαν το γάλα που παιρνουν το χρωμα βρασμένης καραβίδας σε κατι ώρες, καλά ειναι. Πανάκριβα εισητήρια, τροπικάλ
το σύστημα, γεωγρ. πλάτος 1 μοιρα βόρειο, αν θυμάμαι καλά, οπερ, 12 μήνες καλοκαίρι.
Παρε και αντηλιακό με δεικτη προστασίας 5000 κι αν σε πειράζει το βράσιμο, κατσε σπιτι καλύτερα.
Ταυλάνδες και Ασίες, τσού, εκτός κι αν το στομάχι αλέθει κοτρώνες χωρίς ιδιαίτερο προβλημα.
Μπάνιο στην θάλασσα, τσού, γιατι κατι ζαχαρίες 6μετροι σε περιμένοθν για τσαπ-τσαπ.
Πήγα βόρεια Ελλάδα πέρσι, πρώτη φορά και ζαλίστηκα. Κάτι, δάση, τρεχούμενα νερά, Chalkidiki καταπράσινη, με νερά,
αναμφίβολα πιο πράσινα και όμορφα απο εκείνα σε Μαλντιβες, και λοιπούς τροπικάλ προορισμούς.
Ασε που ηπια και κάτι Caipirinha's στην Θεσσαλονίκη που κοντράρουν στα ισα εκείνες που είχα πιει στο Ilha Porscha στο Σάντος.
Αν δεν παινέψει κανείς το σπίτι του θα πεις....αλλα, όχι φίλε δεν είναι έτσι.
Είχαμε την τύχη, μέσα στην ατυχία μας, να γεννηθούμε στην ομορφότερη χώρα του κόσμου.
Τα λέμε...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.