Ζητούνται ατμοσφαιρικά κομμάτια

Την Διαμάντω δεν την έβαλε κανείς;

edit : και κάτιπου ξέρω από μια φίλη που ακούει το είδος φανατικά :

The Bolshoi

To αγαπημένο μου : "A Way"

+

θα την ρωτήξω μιας και ξέρει πολλά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Ούτε που την ήξερα τη Διαμάντω εγώ :P. Πολύ όμορφο το κομμάτι πάντως. :) Εκτός από την Corpse με ωφέλησε και μένα αυτό το topic!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αφού είναι αχταρμάς και όχι αυστηρώς και μόνο gothic όπως λες δες και τους portishead.

roads, humming, glory box, etc

Παπαφλέσσα τα κομμάτια αυτά σε ποίο album της καλλιτέχνιδας είναι; (...)
To "Come Tenderness" είναι από το άλμπουμ , Silver Tree.
&
Το "Sanvean ( I am your Shadow)" είναι από το , Mirror Pool.

Εδώ είναι και το επίσημο portal της Gerrard, η οποία Gerrard προέρχεται από τους γνωστούς Dead Can Dance.

Κορπσίδι Mogwai; Δεν ξέρω αν είναι αυτό που ζητάς- πε με

απο τη στιγμη που δεν θες πολυ gothila (εγω εκει κυμαινομαι αλλα θα προσπαθησω να το παω λιγο πιο ατμοσφαιρικα ) θα μπορουσες αν θελεις κατι σε πιο αργο να βαλεις κατι σε nick cave, joy division, η ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ απο tuxedomoon το παρακατω πανεμορφο κομματι ...:
https://www.youtube.com/watch?v=kxIFaGkQQPk&feature=related

Καταληξαμε τελικα σε bohren & der club of gore, cradle of filth, joy division, sigur ros, mogwaii και κατι αλλα αργοσυρτα :) Σας μερσω πολυ :-*

Χαρά μας που σε βοηθήσαμε! :D :P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back