Nascentes morimur
Διάσημο μέλος
Η Nascentes morimur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3,080 μηνύματα.
07-12-21
19:07
Εσύ εκεί
κι εγώ στου κοσμου το υπόγειο
να σε γυρεύω
σε μια ψεύτικη υδρόγειο
Εσύ εκεί ..
κι εγώ στου κοσμου το υπόγειο
να σε γυρεύω
σε μια ψεύτικη υδρόγειο
Εσύ εκεί ..
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13,079 μηνύματα.
17-12-21
11:23
Με διαφορά η καλύτερη εκτέλεση του τραγουδιούΑχ τώρα που έβαλες υπόγεια ρεύματα
Μ αρέσει να μη λέω πολλά
Το αγαπημένο μου .
Γενικά οι Ράδιο Αρβύλα έχουν χαρίσει ωραίες εκτελέσεις και τώρα κινδυνεύουν να εξαφανιστούν.
Nascentes morimur
Διάσημο μέλος
Η Nascentes morimur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3,080 μηνύματα.
17-12-21
14:57
Θέλω να πω στην ψυχή μου πως υπάρχω
είμαι εδώ, είμαι εδώ.
είμαι εδώ, είμαι εδώ.
17-12-21
19:26
Nascentes morimur
Διάσημο μέλος
18-12-21
14:16
"Είμαστε αιχμάλωτοι στο σπίτι μας, μωρό μου,
και πρέπει να `χουμε σαφή διακριτικά"
έγραφε ο Τζιμακος το '84
και πρέπει να `χουμε σαφή διακριτικά"
έγραφε ο Τζιμακος το '84
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 14,181 μηνύματα.
Guest 896561
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
27-12-21
22:44
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η Trix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,291 μηνύματα.
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η Trix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,291 μηνύματα.
Nascentes morimur
Διάσημο μέλος
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 14,181 μηνύματα.
parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,565 μηνύματα.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Nascentes morimur
Διάσημο μέλος
10-01-22
11:37
Η μοναξιά η μοναξιά μας λέω.
Για τη δική μας λέω είναι τσεκούρι στα χέρια μας
που πάνω από τα κεφάλια σας γυρίζει γυρίζει γυρίζει γυρίζει.
Για τη δική μας λέω είναι τσεκούρι στα χέρια μας
που πάνω από τα κεφάλια σας γυρίζει γυρίζει γυρίζει γυρίζει.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
10-01-22
22:09
Περπατάμε στην πόλη σα μια μηχανή
και νιώθουμε σα βόμβα έτοιμη να εκραγεί
κάνουμε θόρυβο κι αυτό είναι γεγονός
Μιλάω για μια γενιά που δοκιμάζει την τύχη της αλλιώς, κάπως αλλιώς
και νιώθουμε σα βόμβα έτοιμη να εκραγεί
κάνουμε θόρυβο κι αυτό είναι γεγονός
Μιλάω για μια γενιά που δοκιμάζει την τύχη της αλλιώς, κάπως αλλιώς
Nascentes morimur
Διάσημο μέλος
11-01-22
14:00
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,565 μηνύματα.
Nascentes morimur
Διάσημο μέλος
27-07-23
14:40
Γεννήθηκε σαν σήμερα το 1948.
( ένα τραγούδι για αυτόν από τον Σίμο και την ομάδα του, περισσότερα στην περιγραφή )
( ένα τραγούδι για αυτόν από τον Σίμο και την ομάδα του, περισσότερα στην περιγραφή )
Nascentes morimur
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 49 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.