truffinho Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αγγελος (όνομα και πράμα) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 1.416 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:24 Ο truffinho: #21 13-09-07 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Nosaltres: Μπηκα κι εγω! Ετοιμαστειτε να αντιμετωπισετε την Ezquerra d' Atenes ! Click για ανάπτυξη... Όχι που δεν θα έμπαινες μικρέ θεούλη της Μπάρτσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nosaltres Δραστήριο μέλος Ο Nosaltres αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 444 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:45 Ο Nosaltres: #22 13-09-07 21:45 Eτσι... χεχε Υ.Γ. Μπαρσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. truffinho Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αγγελος (όνομα και πράμα) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 1.416 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:49 Ο truffinho: #23 13-09-07 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Nosaltres: Eτσι... χεχε Υ.Γ. Μπαρσα Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο. Είμαι ασυγχώρητος, έχω κάνει πολλά κυρήγματα για την προφορά και τώρα ατιμάζομαι μπροστά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nosaltres: Μπηκα κι εγω! Ετοιμαστειτε να αντιμετωπισετε την Ezquerra d' Atenes ! Click για ανάπτυξη... Όχι που δεν θα έμπαινες μικρέ θεούλη της Μπάρτσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nosaltres Δραστήριο μέλος Ο Nosaltres αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 444 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:45 Ο Nosaltres: #22 13-09-07 21:45 Eτσι... χεχε Υ.Γ. Μπαρσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. truffinho Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αγγελος (όνομα και πράμα) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 1.416 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:49 Ο truffinho: #23 13-09-07 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Nosaltres: Eτσι... χεχε Υ.Γ. Μπαρσα Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο. Είμαι ασυγχώρητος, έχω κάνει πολλά κυρήγματα για την προφορά και τώρα ατιμάζομαι μπροστά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Eτσι... χεχε Υ.Γ. Μπαρσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
truffinho Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αγγελος (όνομα και πράμα) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 1.416 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:49 Ο truffinho: #23 13-09-07 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Nosaltres: Eτσι... χεχε Υ.Γ. Μπαρσα Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο. Είμαι ασυγχώρητος, έχω κάνει πολλά κυρήγματα για την προφορά και τώρα ατιμάζομαι μπροστά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Nosaltres: Eτσι... χεχε Υ.Γ. Μπαρσα Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο. Είμαι ασυγχώρητος, έχω κάνει πολλά κυρήγματα για την προφορά και τώρα ατιμάζομαι μπροστά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.