Εικόνες που μας κάνουν να cringαρουμε

• Thread starter Thread starter Skiyo
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
FB_IMG_1615138934371.jpg

fay_pap.jpg

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Lampatzampa_ic46.jpg

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

hysteria_gr_ic511.jpg
denmeleskaikala6.jpg

D3H9b4tX0AEpRaK.jpg

FB_IMG_1615330052317.jpg

FB_IMG_1615330076187.jpg

Ευχαριστώ πολύ την @Εχέμυθη για τα credits σε αυτό το θέμα:give_rose:
Η αλήθεια είναι ότι αυτές οι εικόνες είναι ελάχιστες σε σχέση με το πόσες έχω στο μυαλό μου.

3d1d5374f46442f9f3c69d9af812a13b.jpg

Ε ναι, το λες και πρόταση γάμου.

ΤΙΜΠΙΝΤΙΜΠΙΝΤΙΜΠΙΝΤΑΕΙ ΤΙΜΠΗΝΤΑΕΙ ΑΙ ΑΙ ΑΙ ΝΤΑΡΙ ΝΤΑΡΙ ΝΤΑΡΙ ΝΤΑΡΙ ΣΤΟ ΓΥΑΛΟ ΠΕΤΑΕΙ ΕΝΑ ΠΑΤΑΡΙ:

eikoneskailogia.gif

ΤΙΜΠΙΝΤΙΜΠΙΝΤΙΜΠΙΝΤΑΕΙ ΤΙΜΠΗΝΤΑΕΙ ΑΙ ΑΙ ΑΙ ΝΤΑΡΙ ΝΤΑΡΙ ΝΤΑΡΙ ΝΤΑΡΙ ΣΤΟ ΓΥΑΛΟ ΠΕΤΑΕΙ ΕΝΑ ΠΑΤΑΡΙ:

eikoneskailogia.gif
Μ αρεσει που η Μαρία Βογιατζάκη - Ντουζα υπογράφει την εικόνα αυτή, έτσι ώστε να εχει διασφαλισμένα τα πνευματικά της δικαιώματα και να μην γίνει θύμα λογοκλοπής :lol:

Μ αρεσει που η Μαρία Βογιατζάκη - Ντουζα υπογράφει την εικόνα αυτή, έτσι ώστε να εχει διασφαλισμένα τα πνευματικά της δικαιώματα και να μην γίνει θύμα λογοκλοπής :lol:

Δεν έχει μια βυζαντινή μεγαλοπρέπεια αυτή η εικόνα έτσι όπως αστράφτει με τα καρδουλιτσώματα;

Φρονώ πως προσφέρει πολλά στην πολιτιστική κληρονομιά του τόπου, η κάθε δημιουργία της, κι εσείς πείτε ότι θέλετε.

Εγω συγκινούμαι από το κάθε πόνημα της κυρίας και θα ήθελα πολύ να της φιλήσω τα άγια χέρια που φτιάχνουν αυτές τις υπέροχες και τόσο θετικές εικόνες.

Μάθετε να εκτιμάτε την προπομπό της Αυτοκρατορικής τεχνοτροπίας, ιερόσυλοι.

Όπως το είπες αυτοκράτορα! Βυζαντινή μεγαλοπρέπεια! Κάτι σαν τοιχογραφία σε βασιλική με τρούλο...
Νιώθω ντροπή που δεν κατάφερα να εκτιμήσω την υψηλή αυτή μορφή τέχνης σε πρώτη ανάγνωση.
Ευτυχώς μου το εξήγησες.
(καρδουλιτσώματα!!! δεν μπορω :lol: :lol: :lol: )

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back