Εεε, πες μια ΚΑΚΗ κουβέντα ντε!

Συγνώμη Ταμάρα αλλά εδω θίγεται προσωπικο ζήτημα .. :P ( Δεν εχεις την Ταμάρα πια για προφαιλ πικ :( )
Άι μωρή chemysterious που θα με πεις και αλητάκο!!! Καρακαλτάκα!
Τι; Τι είπες; Βρε ουστ..
Ακους εκεί.. :pfff: Και τέλος πάντων τι σοι username είναι αυτό;
Τρε σικ ε τρε κλισέ..
Αμφιβάλλω αν μπορείς να καταλάβεις τι σου λέω.. :tongue:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συγνώμη Ταμάρα αλλά εδω θίγεται προσωπικο ζήτημα .. :P ( Δεν εχεις την Ταμάρα πια για προφαιλ πικ :( )

Τι; Τι είπες; Βρε ουστ..
Ακους εκεί.. :pfff: Και τέλος πάντων τι σοι username είναι αυτό;
Τρε σικ ε τρε κλισέ..
Αμφιβάλλω αν μπορείς να καταλάβεις τι σου λέω.. :tongue:

Αν θες να μάθεις έχω το Sorbonne C2 που θα πεις το username μου πολύ τετριμμένο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν θες να μάθεις έχω το Sorbonne C2 που θα πεις το username μου πολύ τετριμμένο.

:pfff:
Σιγά τα ωά.. :pfff:
Δεν θα πέσω στο επίπεδο σου φίλτατε..
Το μόνο που θα πω είναι ότι είσαι επιδειξιομανής.. Τι με νοιάζει εμένα αν πήρες το C2? Δεν με νοιάζει.. :tongue:
Και το username σου δεν μου αρέσει καθόλου.. Δεν μου αρέσει το 95.. :teasing:

:pfff:
Σιγά τα ωά.. :pfff:
Δεν θα πέσω στο επίπεδο σου φίλτατε..
Το μόνο που θα πω είναι ότι είσαι επιδειξιομανής.. Τι με νοιάζει εμένα αν πήρες το C2? Δεν με νοιάζει.. :tongue:
Και το username σου δεν μου αρέσει καθόλου.. Δεν μου αρέσει το 95.. :teasing:

Ούτε το δικό σου μ' αρέσει!:whistle:

Ούτε το δικό σου μ' αρέσει!:whistle:

Tο είδατε όλοι.. Με αντιγράφει.. :pfff:
Εμα έτσι είναι, αν δεν έχεις τι να πεις λες ότι λέω..Δεν μου φαίνεται παράξενο γιατί το συνηθίζεις.. :whistle:

τσακώνεται :pfff:

Είναι παχύς για την ηλικία τους.. Μαυρούλη πρέπει να χάσεις κιλά.. :whistle:

Να τα χάσεις εσύ μωρή που δεν ξέρεις να μαγειρεύεις και τρως όλο απ' έξω και έχεις γίνει σα φακλάνα.

Χα - χα - χα.. Εδώ γελάμε.. Όποιος βλέπει την σωματάρα μου πέφτει ξερός.. Σε αντίθεση με εσένα που όποιος δει το prooo - κοιλιακό σου θα πάθει ψυχολογικό.. :tongue:
Τι λέω σήμερα; :loltooth:

Χα - χα - χα.. Εδώ γελάμε.. Όποιος βλέπει την σωματάρα μου πέφτει ξερός.. Σε αντίθεση με εσένα που όποιος δει το prooo - κοιλιακό σου θα πάθει ψυχολογικό.. :tongue:
Τι λέω σήμερα; :loltooth:

Ο προκοιλιακός είναι αρχοντιά. Επίσης, γυναίκα χωρίς πιασίματα, δρόμος χωρίς σήματα. :P:P:P

Ο προκοιλιακός είναι αρχοντιά. Επίσης, γυναίκα χωρίς πιασίματα, δρόμος χωρίς σήματα. :P:P:P
:redface: :redface:
Θες να μου πεις ότι δεν σου κάνω; :cry_x: :'(
Ναι όμως στον δρόμο χωρίς σήματα είσαι πάντα πιο ελεύθερος. (αυτό δεν ξέρω που κολλάει :P)
Δεν μου αρέσει η φράουλα.. :confused:

:redface: :redface:
Θες να μου πεις ότι δεν σου κάνω; :cry_x: :'(
Ναι όμως στον δρόμο χωρίς σήματα είσαι πάντα πιο ελεύθερος. (αυτό δεν ξέρω που κολλάει :P)
Δεν μου αρέσει η φράουλα.. :confused:

Σ' αρέσουν δηλαδή τα σκατά;;; Αυτό θες να πεις. Γίνονται audition για ένα σχετικό βίντεο που δεν μπορώ να επεκταθώ εδώ πέρα χαχαχαχα! :whatever:

Σ' αρέσουν δηλαδή τα σκατά;;; Αυτό θες να πεις. Γίνονται audition για ένα σχετικό βίντεο που δεν μπορώ να επεκταθώ εδώ πέρα χαχαχαχα! :whatever:

Oύτε το συνοδευτικό σου μου αρέσει..
Μισώ τους ανθρώπους που βγάζουν εύκολα συμπεράσματα και..μπαντεψε.
Είσαι ένας απο αυτούς.. :whistle:

Oύτε το συνοδευτικό σου μου αρέσει..
Μισώ τους ανθρώπους που βγάζουν εύκολα συμπεράσματα και..μπαντεψε.
Είσαι ένας απο αυτούς.. :whistle:

MΠΑΝΤΕΨΕ??????? Αμόρφωτη ανορθόγραφη βλαχάρα! :P

MΠΑΝΤΕΨΕ??????? Αμόρφωτη ανορθόγραφη βλαχάρα! :P

Μπάντεψε θέλω να το λέω εγώ..Έχεις κανα πρόβλημα; :pfff:
Εγκώ ότι θέλω θα κάνω.. :whistle:
Αμέσως..Επεπλέον μισώ τους ανθρώπους που διορθώνουν τους άλλους επιδεικνύοντας τον ευατό τους και μπαντεψε..είσαι ένας απο αυτούς.. :rant:

Μπάντεψε θέλω να το λέω εγώ..Έχεις κανα πρόβλημα; :pfff:
Εγκώ ότι θέλω θα κάνω.. :whistle:
Αμέσως..Επεπλέον μισώ τους ανθρώπους που διορθώνουν τους άλλους επιδεικνύοντας τον ευατό τους και μπαντεψε..είσαι ένας απο αυτούς.. :rant:

Εντάξει, παραδίνομαι, το ομολογώ ότι με αποστόμωσες. Κέρδισες. Λευκή σημαία.:giveup::giveup:

Δεν μου αρέσει το όνομά του. :P Period. :P

Δεν μου αρέσει το όνομά του. :P Period. :P

ειναι σπασικλας, μερικες φορες σε γραφει οταν του μιλας, και φευγει χωρις να χαιρετησει αμα δεν εισαι γκομενα:mad:

Νομίζει πως είναι βασιλιάς της σκόνης :pfff: :P

Νομίζει πως είναι βασιλιάς της σκόνης :pfff: :P

Νομίζει πως νομιζω πως ειμαι ο βασιλιας της σκονης :mad:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back