Διαφήμισέ το!

Morelo

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,475 μηνύματα.
Εσυ φιλε νεκρε που ειχες μπουχτισει απτις συνηθισμενες στερεοτυπες κηδειες των συνανθρωπων σου μην στεναχωριεσαι και μην απελπιζεσαι!Χαμογελασε!Το αριστα και αρτια εκπαιδευμενο προσωπικο του γραφειου κηδειων μας "Ο χαρος βγηκε παγανια" σου δινει τη λυση!
Η τσικνοκηδεια!!
Προκειται για μια τριωρη τελετη κηδειας με αφθονη διασκεδαση!Οι καλυτερες μπουζουκζηδες της πολης μαζι με την καλυτερη ορχηστρα σας προσφερουν μια ξεχωριστη στυλατη κηδεια που θα αφησει εποχη!Τερμα τα κλαματα και οι μοιρολατριες!Σουβλιστα αρνια και γουρουνουπολα συνθετουν ενα ευχαριστο γιορτινο σκηνικο για τους περευρισκομενους με αποτελεσμα να πεφτουν ολοι στο φαι και κανεις δεν θυμαται οτι εχεις πεθανει!Ετσι απολαμβανεις ηρεμα και ευχαριστα την κηδεια σου χωρις την φασαρια των διαφορων συγγενων απο πανω σου!
Τηλεφωνησε τωρα στο επτα επτα επτα επτακοσια εβδομηντα επτα και αποκτησε την απολυτη τελετη κηδειας " τσικνοκηδεια" στη τιμη σοκ του 1.0000.0000.0000 ευρω!!
Για τους 5.000.000 φιλους που θα τηλεφωνησουν πρωτοι δωρο μια επιπλεον τσικνοκηδεια για την πεθερα σας!
Γραφειο κηδειων "Ο χαρος βγηκε παγανια" ......γιατι και η κηδεια θελει το κεφι της!

οτι ναναι xDDDDD
εδιτ: ξεχασα να βαλω για τον επομενο
ψησταρια τα "εγκληματα"
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Τάσος97

Τιμώμενο Μέλος

Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Βιολόγος και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11,113 μηνύματα.
Γουστάρεις να δοκιμάζεις νέα πράγματα; Βαρέθηκες τις συνηθισμένες γεύσεις; Θες γεύσεις που να σε "ταξιδεύουν"; Τότε το ΝΕΟ στέκι της παρέας σου θα γίνει η ψησταριά Τα Εγκλήματα. Προσφέρουμε μια ποικιλία γευστικών "εγκλημάτων" όπως πλατανόφυλλα με γέμιση ρυζιού ή/και κιμά συνοδευόμενο με "παπαρούνες", γαλοπούλα τηγανητή γεμιστή με "ταξιδεμένα μπαχαρικά" και "αιθέρια έλαια"( if ya know what I mean) και τη σπεσιαλιτέ μας πίτσα καπνιστή( με όλη τη σημασία της λέξεως).. Αυτές είναι μερικές από τις χιλιάδες συνταγές που προσφέρονται στην ψησταριά μας. Βέβαια στη ψησταριά Τα Εγκλήματα οι πελάτες μας μας εμπιστεύονται όσο πουθενά αλλού, δείχνοντας έμπρακτα την εμπιστοσύνη τους προσφέροντας μας και χρηματική αμοιβή-μπουρμπουαρ (το μικρότερο που δεχτήκαμε ήταν γύρω στα 500-1500Ε)..


Ψησταριά Τα Εγκλήματα
γεύσεις που σας συνοδεύουν σε όλο το ταξίδι​








Επόμενος: Κουμπαράς/ "Ο Μετρητής"
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top