Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68.476 εγγεγραμμένα μέλη και 3.569.451 μηνύματα σε 106.125 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 551 άτομα.
Πρώτη εκτέλεση Σωκράτης Μάλαμας, ερμηνεύει, σε δική του σύνθεση και στίχους,
στον δίσκο του («Ο φύλακας κι ο βασιλιάς» / 2000), ένα κομμάτι, την «Πριγκηπέσα» Σωκράτης Μάλαμας: Η πριγκηπέσσα τυχαίο link από το YouTube Δεύτερη εκτέλεση Μπάμπης Τσέρτος, «Το μονοπάτι» (2006)
Τo έκαναν αγνώριστο το κομμάτι (not in a good way). Τέτοιοι στίχοι απλά δεν πάνε σε αυτό που έκαναν τα παιδιά και το σκότωσαν.(προσωπική άποψη πάντα). Αν και κάποιες διασκευές που αλλάζουν τελείως το πνεύμα του κομματιού είναι καλές.
Halestorm όπως και πριν
.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τo έκαναν αγνώριστο το κομμάτι (not in a good way). Τέτοιοι στίχοι απλά δεν πάνε σε αυτό που έκαναν τα παιδιά και το σκότωσαν.(προσωπική άποψη πάντα). Αν και κάποιες διασκευές που αλλάζουν τελείως το πνεύμα του κομματιού είναι καλές.
Halestorm όπως και πριν
.
Halestorm όπως και πριν
.
Δεν είναι κακό να δίνεις διαφορετική διάσταση σε αγαπημένα κομμάτια... Είναι εξέλιξη, είναι πειραματισμός! Πολλοί άνθρωποι έχουν διαφορετικά ερεθίσματα και τους συγκινούν διαφορετικές μελωδίες... Εγώ για παράδειγμα, θα έλεγα ότι η διασκευή που παρέθεσες δεν ήταν στο γούστο μου αν και ακούω metal
Όπως επίσης πολλές φορές αν διαβάσουμε τους στίχους αυτούς καθ' αυτούς συνειδητοποιούμε πώς μία χαρούμενη μουσική δεν συνάδει με το πνεύμα αυτών (βλ. Rehab από Amy Winehouse, για παράδειγμα!).
Εμένα μου άρεσε η διασκευή
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.