Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Αυγούστου 2017 στις 22:38 Ο Guest 186240: #101 23-08-17 22:38 Το original Και το cover της κόρης του Mustaine(frontman των Megadeth) Spoiler Κορυφαίο comment>To prove her talent Electra needs to be able to turn Megadeth - Head Crusher into a mellow 20 BPM country song. I'll get my popcorn. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2017 στις 17:43 Η Ερις έγραψε: #102 02-09-17 17:43 Temple of the king Spoiler Rainbow Blackmore's night Axel Rudi Pell Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jon Snow. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Valar Morghulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2017 στις 22:14 Ο Jon Snow.: #103 02-09-17 22:14 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Σεπτεμβρίου 2017 στις 23:10 Ο Guest 186240: #104 02-09-17 23:10 Queen Metallica Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuspiciousMinds Νεοφερμένο μέλος Η SuspiciousMinds αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2017 στις 23:38 Η SuspiciousMinds: #105 02-09-17 23:38 Επειδή αγαπώ τα ρεμπέτικα θα παραθέσω αυτό: Πολύ καλή δουλειά κατά τη γνώμη μου!Εξαιρετικός μουσικός ο Μυστακίδης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2017 στις 23:48 Η Ερις έγραψε: #106 02-09-17 23:48 Αρχική Δημοσίευση από SuspiciousMinds: Επειδή αγαπώ τα ρεμπέτικα θα παραθέσω αυτό: https://www.youtube.com/watch?v=https://youtu.be/_jBBOupAIDQ Πολύ καλή δουλειά κατά τη γνώμη μου!Εξαιρετικός μουσικός ο Μυστακίδης Click για ανάπτυξη... Ισχύει, αλλά λέει μη διαθέσιμο βίντεο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 00:14 Η Claire Rentfield: #107 03-09-17 00:14 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris S: Queen Metallica Click για ανάπτυξη... Δεν το ήξερα αυτό το κομμάτι αλλά ομολογουμένως μου άρεσε καλύτερα με τους Metallica. Αρχική Δημοσίευση από SuspiciousMinds: Επειδή αγαπώ τα ρεμπέτικα θα παραθέσω αυτό: https://www.youtube.com/watch?v=https://youtu.be/_jBBOupAIDQ Πολύ καλή δουλειά κατά τη γνώμη μου!Εξαιρετικός μουσικός ο Μυστακίδης Click για ανάπτυξη... Πράγματι, έχει δίκιο η ΄Ερις. Βγάζει μη διαθέσιμο αλλά επειδή ξέρω τον Μυστακίδη καλά, όπως και τη δουλεία του, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Προσπάθησε να το ανεβάσεις πάλι κάνοντας επεξεργασία στο μήνυμά σου, θα ήθελα να το ακούσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 00:28 Ο Guest 186240: #108 03-09-17 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Claire Rentfield: Δεν το ήξερα αυτό το κομμάτι αλλά ομολογουμένως μου άρεσε καλύτερα με τους Metallica. Click για ανάπτυξη... O Freddie το ερμηνεύει πιο θεατρικά ενώ οι Metallica του έδωσαν (ακόμα) περισσότερο δυναμισμό. Εμένα μου αρέσει περισσότερο από τους Queen Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 00:31 Η Ερις έγραψε: #109 03-09-17 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Claire Rentfield: Πράγματι, έχει δίκιο η ΄Ερις. Βγάζει μη διαθέσιμο αλλά επειδή ξέρω τον Μυστακίδη καλά, όπως και τη δουλεία του, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Προσπάθησε να το ανεβάσεις πάλι κάνοντας επεξεργασία στο μήνυμά σου, θα ήθελα να το ακούσω. Click για ανάπτυξη... Eίναι αυτό Πράγματι φανταστικό! Suspicious και στον Μυστακίδη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 00:38 Η Claire Rentfield: #110 03-09-17 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Eίναι αυτό Πράγματι φανταστικό! Suspicious και στον Μυστακίδη! Click για ανάπτυξη... Καλά ο άνθρωπος κάνει παπάδες! Εγώ προσωπικά τον λατρεύω γιατί λατρεύω και την κιθάρα. Γιατί όμως Suspicious;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 00:41 Η Ερις έγραψε: #111 03-09-17 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Claire Rentfield: Καλά ο άνθρωπος κάνει παπάδες! Εγώ προσωπικά τον λατρεύω γιατί λατρεύω και την κιθάρα. Γιατί όμως Suspicious;;;; Click για ανάπτυξη... Η κοπέλα που το ανέβασε, SuspiciousMinds. Δίνω τα εύσημα δηλαδή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 00:42 Η Claire Rentfield: #112 03-09-17 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Η κοπέλα που το ανέβασε, SuspiciousMinds. Δίνω τα εύσημα δηλαδή. Click για ανάπτυξη... Αχ σόρυ... Δεν το κατάλαβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuspiciousMinds Νεοφερμένο μέλος Η SuspiciousMinds αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 18:14 Η SuspiciousMinds: #113 03-09-17 18:14 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Ισχύει, αλλά λέει μη διαθέσιμο βίντεο. Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη, δεν το είδα ότι έλεγε "μη διαθέσιμο" Είχα την τύχη να είμαι προχτές σε μία εμφάνιση που έκανε στη Θεσσαλονίκη και πραγματικά ξετρελάθηκα. Ήταν λες και όλοι εκεί μέσα ήμασταν μια μεγάλη παρέα, υπήρχε μια πολύ ζεστή και όμορφη ατμόσφαιρα. Και οι μουσικοί που έχει μαζί του είναι ιδιαίτερα ταλαντούχοι. Νέα παιδιά, αν δεν κάνω λάθος είπε ότι ήταν φοιτητές του στο πανεπιστήμιο στην Άρτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 20:29 Η Claire Rentfield: #114 03-09-17 20:29 Αρχική Δημοσίευση από SuspiciousMinds: Συγγνώμη, δεν το είδα ότι έλεγε "μη διαθέσιμο" Είχα την τύχη να είμαι προχτές σε μία εμφάνιση που έκανε στη Θεσσαλονίκη και πραγματικά ξετρελάθηκα. Ήταν λες και όλοι εκεί μέσα ήμασταν μια μεγάλη παρέα, υπήρχε μια πολύ ζεστή και όμορφη ατμόσφαιρα. Και οι μουσικοί που έχει μαζί του είναι ιδιαίτερα ταλαντούχοι. Νέα παιδιά, αν δεν κάνω λάθος είπε ότι ήταν φοιτητές του στο πανεπιστήμιο στην Άρτα. Click για ανάπτυξη... Σε ζηλεύω, πολύ θα ήθελα να τον άκουγα ζωντανά. Για την ώρα αρκούμαι στο youtube... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jon Snow. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Valar Morghulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 22:01 Ο Jon Snow.: #115 03-09-17 22:01 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 22:57 Ο Guest 186240: #116 03-09-17 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Jon Snow.: Click για ανάπτυξη... That's my song Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jon Snow. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Valar Morghulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2017 στις 22:23 Ο Jon Snow.: #117 04-09-17 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris S: That's my song Click για ανάπτυξη... χαίρομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. paper+ Νεοφερμένο μέλος Ο paper+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2017 στις 17:53 Ο paper+ έγραψε: #118 06-09-17 17:53 https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=Ajp0Uaw4rqo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Σεπτεμβρίου 2017 στις 23:31 Ο Guest 186240: #119 07-09-17 23:31 Stevie Wonder Red Hot Chili Peppers Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Σεπτεμβρίου 2017 στις 22:44 Ο Guest 186240: #120 25-09-17 22:44 Britney Spears Richard Thompson Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 158 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cristal American Economist charmander giannhs2001 Μήτσος10 pendejo Kate1914 jellojina rafaela11 Joji kamekiwii23 ZoumeroMpifteki kiyoshi medousa fretoe harry akritas Πουπουλίνα Εχέμυθη Cookie_Monster Wonderkid fmarulezkd chester20080 CiNeFiL Panos_02 snowy Unboxholics SlimShady An_uknown_world Tangible Thundergirl Dora140303 Ada ada sunsetpp Loozen Insertcoin Τodoroki pacheiko ΠηνελόπηΤ Metalhead_4_life Viedo azula tsiobieman Luke. Cupid ManinaK Mhtrogoal Αναήλ Scandal Snoopy Doo Myrtilo Scott fockos Αγάπη_Πλατωνική orchidea kogba Βλα JoeDon D.a.i.s.y Μάρκος Βασίλης tslef8 GiorgosAsi dazed uni77 T C jj! Stelios Libertus Magdalik eukleidhs1821 john29 Hyper_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το original Και το cover της κόρης του Mustaine(frontman των Megadeth) Spoiler Κορυφαίο comment>To prove her talent Electra needs to be able to turn Megadeth - Head Crusher into a mellow 20 BPM country song. I'll get my popcorn. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2017 στις 17:43 Η Ερις έγραψε: #102 02-09-17 17:43 Temple of the king Spoiler Rainbow Blackmore's night Axel Rudi Pell Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jon Snow. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Valar Morghulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2017 στις 22:14 Ο Jon Snow.: #103 02-09-17 22:14 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Σεπτεμβρίου 2017 στις 23:10 Ο Guest 186240: #104 02-09-17 23:10 Queen Metallica Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuspiciousMinds Νεοφερμένο μέλος Η SuspiciousMinds αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2017 στις 23:38 Η SuspiciousMinds: #105 02-09-17 23:38 Επειδή αγαπώ τα ρεμπέτικα θα παραθέσω αυτό: Πολύ καλή δουλειά κατά τη γνώμη μου!Εξαιρετικός μουσικός ο Μυστακίδης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2017 στις 23:48 Η Ερις έγραψε: #106 02-09-17 23:48 Αρχική Δημοσίευση από SuspiciousMinds: Επειδή αγαπώ τα ρεμπέτικα θα παραθέσω αυτό: https://www.youtube.com/watch?v=https://youtu.be/_jBBOupAIDQ Πολύ καλή δουλειά κατά τη γνώμη μου!Εξαιρετικός μουσικός ο Μυστακίδης Click για ανάπτυξη... Ισχύει, αλλά λέει μη διαθέσιμο βίντεο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 00:14 Η Claire Rentfield: #107 03-09-17 00:14 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris S: Queen Metallica Click για ανάπτυξη... Δεν το ήξερα αυτό το κομμάτι αλλά ομολογουμένως μου άρεσε καλύτερα με τους Metallica. Αρχική Δημοσίευση από SuspiciousMinds: Επειδή αγαπώ τα ρεμπέτικα θα παραθέσω αυτό: https://www.youtube.com/watch?v=https://youtu.be/_jBBOupAIDQ Πολύ καλή δουλειά κατά τη γνώμη μου!Εξαιρετικός μουσικός ο Μυστακίδης Click για ανάπτυξη... Πράγματι, έχει δίκιο η ΄Ερις. Βγάζει μη διαθέσιμο αλλά επειδή ξέρω τον Μυστακίδη καλά, όπως και τη δουλεία του, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Προσπάθησε να το ανεβάσεις πάλι κάνοντας επεξεργασία στο μήνυμά σου, θα ήθελα να το ακούσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 00:28 Ο Guest 186240: #108 03-09-17 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Claire Rentfield: Δεν το ήξερα αυτό το κομμάτι αλλά ομολογουμένως μου άρεσε καλύτερα με τους Metallica. Click για ανάπτυξη... O Freddie το ερμηνεύει πιο θεατρικά ενώ οι Metallica του έδωσαν (ακόμα) περισσότερο δυναμισμό. Εμένα μου αρέσει περισσότερο από τους Queen Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 00:31 Η Ερις έγραψε: #109 03-09-17 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Claire Rentfield: Πράγματι, έχει δίκιο η ΄Ερις. Βγάζει μη διαθέσιμο αλλά επειδή ξέρω τον Μυστακίδη καλά, όπως και τη δουλεία του, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Προσπάθησε να το ανεβάσεις πάλι κάνοντας επεξεργασία στο μήνυμά σου, θα ήθελα να το ακούσω. Click για ανάπτυξη... Eίναι αυτό Πράγματι φανταστικό! Suspicious και στον Μυστακίδη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 00:38 Η Claire Rentfield: #110 03-09-17 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Eίναι αυτό Πράγματι φανταστικό! Suspicious και στον Μυστακίδη! Click για ανάπτυξη... Καλά ο άνθρωπος κάνει παπάδες! Εγώ προσωπικά τον λατρεύω γιατί λατρεύω και την κιθάρα. Γιατί όμως Suspicious;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 00:41 Η Ερις έγραψε: #111 03-09-17 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Claire Rentfield: Καλά ο άνθρωπος κάνει παπάδες! Εγώ προσωπικά τον λατρεύω γιατί λατρεύω και την κιθάρα. Γιατί όμως Suspicious;;;; Click για ανάπτυξη... Η κοπέλα που το ανέβασε, SuspiciousMinds. Δίνω τα εύσημα δηλαδή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 00:42 Η Claire Rentfield: #112 03-09-17 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Η κοπέλα που το ανέβασε, SuspiciousMinds. Δίνω τα εύσημα δηλαδή. Click για ανάπτυξη... Αχ σόρυ... Δεν το κατάλαβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuspiciousMinds Νεοφερμένο μέλος Η SuspiciousMinds αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 18:14 Η SuspiciousMinds: #113 03-09-17 18:14 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Ισχύει, αλλά λέει μη διαθέσιμο βίντεο. Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη, δεν το είδα ότι έλεγε "μη διαθέσιμο" Είχα την τύχη να είμαι προχτές σε μία εμφάνιση που έκανε στη Θεσσαλονίκη και πραγματικά ξετρελάθηκα. Ήταν λες και όλοι εκεί μέσα ήμασταν μια μεγάλη παρέα, υπήρχε μια πολύ ζεστή και όμορφη ατμόσφαιρα. Και οι μουσικοί που έχει μαζί του είναι ιδιαίτερα ταλαντούχοι. Νέα παιδιά, αν δεν κάνω λάθος είπε ότι ήταν φοιτητές του στο πανεπιστήμιο στην Άρτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 20:29 Η Claire Rentfield: #114 03-09-17 20:29 Αρχική Δημοσίευση από SuspiciousMinds: Συγγνώμη, δεν το είδα ότι έλεγε "μη διαθέσιμο" Είχα την τύχη να είμαι προχτές σε μία εμφάνιση που έκανε στη Θεσσαλονίκη και πραγματικά ξετρελάθηκα. Ήταν λες και όλοι εκεί μέσα ήμασταν μια μεγάλη παρέα, υπήρχε μια πολύ ζεστή και όμορφη ατμόσφαιρα. Και οι μουσικοί που έχει μαζί του είναι ιδιαίτερα ταλαντούχοι. Νέα παιδιά, αν δεν κάνω λάθος είπε ότι ήταν φοιτητές του στο πανεπιστήμιο στην Άρτα. Click για ανάπτυξη... Σε ζηλεύω, πολύ θα ήθελα να τον άκουγα ζωντανά. Για την ώρα αρκούμαι στο youtube... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jon Snow. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Valar Morghulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 22:01 Ο Jon Snow.: #115 03-09-17 22:01 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 22:57 Ο Guest 186240: #116 03-09-17 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Jon Snow.: Click για ανάπτυξη... That's my song Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jon Snow. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Valar Morghulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2017 στις 22:23 Ο Jon Snow.: #117 04-09-17 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris S: That's my song Click για ανάπτυξη... χαίρομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. paper+ Νεοφερμένο μέλος Ο paper+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2017 στις 17:53 Ο paper+ έγραψε: #118 06-09-17 17:53 https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=Ajp0Uaw4rqo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Σεπτεμβρίου 2017 στις 23:31 Ο Guest 186240: #119 07-09-17 23:31 Stevie Wonder Red Hot Chili Peppers Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Σεπτεμβρίου 2017 στις 22:44 Ο Guest 186240: #120 25-09-17 22:44 Britney Spears Richard Thompson Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 158 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cristal American Economist charmander giannhs2001 Μήτσος10 pendejo Kate1914 jellojina rafaela11 Joji kamekiwii23 ZoumeroMpifteki kiyoshi medousa fretoe harry akritas Πουπουλίνα Εχέμυθη Cookie_Monster Wonderkid fmarulezkd chester20080 CiNeFiL Panos_02 snowy Unboxholics SlimShady An_uknown_world Tangible Thundergirl Dora140303 Ada ada sunsetpp Loozen Insertcoin Τodoroki pacheiko ΠηνελόπηΤ Metalhead_4_life Viedo azula tsiobieman Luke. Cupid ManinaK Mhtrogoal Αναήλ Scandal Snoopy Doo Myrtilo Scott fockos Αγάπη_Πλατωνική orchidea kogba Βλα JoeDon D.a.i.s.y Μάρκος Βασίλης tslef8 GiorgosAsi dazed uni77 T C jj! Stelios Libertus Magdalik eukleidhs1821 john29 Hyper_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Temple of the king Spoiler Rainbow Blackmore's night Axel Rudi Pell Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jon Snow. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Valar Morghulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2017 στις 22:14 Ο Jon Snow.: #103 02-09-17 22:14 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Σεπτεμβρίου 2017 στις 23:10 Ο Guest 186240: #104 02-09-17 23:10 Queen Metallica Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuspiciousMinds Νεοφερμένο μέλος Η SuspiciousMinds αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2017 στις 23:38 Η SuspiciousMinds: #105 02-09-17 23:38 Επειδή αγαπώ τα ρεμπέτικα θα παραθέσω αυτό: Πολύ καλή δουλειά κατά τη γνώμη μου!Εξαιρετικός μουσικός ο Μυστακίδης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2017 στις 23:48 Η Ερις έγραψε: #106 02-09-17 23:48 Αρχική Δημοσίευση από SuspiciousMinds: Επειδή αγαπώ τα ρεμπέτικα θα παραθέσω αυτό: https://www.youtube.com/watch?v=https://youtu.be/_jBBOupAIDQ Πολύ καλή δουλειά κατά τη γνώμη μου!Εξαιρετικός μουσικός ο Μυστακίδης Click για ανάπτυξη... Ισχύει, αλλά λέει μη διαθέσιμο βίντεο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 00:14 Η Claire Rentfield: #107 03-09-17 00:14 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris S: Queen Metallica Click για ανάπτυξη... Δεν το ήξερα αυτό το κομμάτι αλλά ομολογουμένως μου άρεσε καλύτερα με τους Metallica. Αρχική Δημοσίευση από SuspiciousMinds: Επειδή αγαπώ τα ρεμπέτικα θα παραθέσω αυτό: https://www.youtube.com/watch?v=https://youtu.be/_jBBOupAIDQ Πολύ καλή δουλειά κατά τη γνώμη μου!Εξαιρετικός μουσικός ο Μυστακίδης Click για ανάπτυξη... Πράγματι, έχει δίκιο η ΄Ερις. Βγάζει μη διαθέσιμο αλλά επειδή ξέρω τον Μυστακίδη καλά, όπως και τη δουλεία του, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Προσπάθησε να το ανεβάσεις πάλι κάνοντας επεξεργασία στο μήνυμά σου, θα ήθελα να το ακούσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 00:28 Ο Guest 186240: #108 03-09-17 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Claire Rentfield: Δεν το ήξερα αυτό το κομμάτι αλλά ομολογουμένως μου άρεσε καλύτερα με τους Metallica. Click για ανάπτυξη... O Freddie το ερμηνεύει πιο θεατρικά ενώ οι Metallica του έδωσαν (ακόμα) περισσότερο δυναμισμό. Εμένα μου αρέσει περισσότερο από τους Queen Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 00:31 Η Ερις έγραψε: #109 03-09-17 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Claire Rentfield: Πράγματι, έχει δίκιο η ΄Ερις. Βγάζει μη διαθέσιμο αλλά επειδή ξέρω τον Μυστακίδη καλά, όπως και τη δουλεία του, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Προσπάθησε να το ανεβάσεις πάλι κάνοντας επεξεργασία στο μήνυμά σου, θα ήθελα να το ακούσω. Click για ανάπτυξη... Eίναι αυτό Πράγματι φανταστικό! Suspicious και στον Μυστακίδη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 00:38 Η Claire Rentfield: #110 03-09-17 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Eίναι αυτό Πράγματι φανταστικό! Suspicious και στον Μυστακίδη! Click για ανάπτυξη... Καλά ο άνθρωπος κάνει παπάδες! Εγώ προσωπικά τον λατρεύω γιατί λατρεύω και την κιθάρα. Γιατί όμως Suspicious;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 00:41 Η Ερις έγραψε: #111 03-09-17 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Claire Rentfield: Καλά ο άνθρωπος κάνει παπάδες! Εγώ προσωπικά τον λατρεύω γιατί λατρεύω και την κιθάρα. Γιατί όμως Suspicious;;;; Click για ανάπτυξη... Η κοπέλα που το ανέβασε, SuspiciousMinds. Δίνω τα εύσημα δηλαδή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 00:42 Η Claire Rentfield: #112 03-09-17 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Η κοπέλα που το ανέβασε, SuspiciousMinds. Δίνω τα εύσημα δηλαδή. Click για ανάπτυξη... Αχ σόρυ... Δεν το κατάλαβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuspiciousMinds Νεοφερμένο μέλος Η SuspiciousMinds αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 18:14 Η SuspiciousMinds: #113 03-09-17 18:14 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Ισχύει, αλλά λέει μη διαθέσιμο βίντεο. Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη, δεν το είδα ότι έλεγε "μη διαθέσιμο" Είχα την τύχη να είμαι προχτές σε μία εμφάνιση που έκανε στη Θεσσαλονίκη και πραγματικά ξετρελάθηκα. Ήταν λες και όλοι εκεί μέσα ήμασταν μια μεγάλη παρέα, υπήρχε μια πολύ ζεστή και όμορφη ατμόσφαιρα. Και οι μουσικοί που έχει μαζί του είναι ιδιαίτερα ταλαντούχοι. Νέα παιδιά, αν δεν κάνω λάθος είπε ότι ήταν φοιτητές του στο πανεπιστήμιο στην Άρτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 20:29 Η Claire Rentfield: #114 03-09-17 20:29 Αρχική Δημοσίευση από SuspiciousMinds: Συγγνώμη, δεν το είδα ότι έλεγε "μη διαθέσιμο" Είχα την τύχη να είμαι προχτές σε μία εμφάνιση που έκανε στη Θεσσαλονίκη και πραγματικά ξετρελάθηκα. Ήταν λες και όλοι εκεί μέσα ήμασταν μια μεγάλη παρέα, υπήρχε μια πολύ ζεστή και όμορφη ατμόσφαιρα. Και οι μουσικοί που έχει μαζί του είναι ιδιαίτερα ταλαντούχοι. Νέα παιδιά, αν δεν κάνω λάθος είπε ότι ήταν φοιτητές του στο πανεπιστήμιο στην Άρτα. Click για ανάπτυξη... Σε ζηλεύω, πολύ θα ήθελα να τον άκουγα ζωντανά. Για την ώρα αρκούμαι στο youtube... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jon Snow. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Valar Morghulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 22:01 Ο Jon Snow.: #115 03-09-17 22:01 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 22:57 Ο Guest 186240: #116 03-09-17 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Jon Snow.: Click για ανάπτυξη... That's my song Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jon Snow. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Valar Morghulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2017 στις 22:23 Ο Jon Snow.: #117 04-09-17 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris S: That's my song Click για ανάπτυξη... χαίρομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. paper+ Νεοφερμένο μέλος Ο paper+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2017 στις 17:53 Ο paper+ έγραψε: #118 06-09-17 17:53 https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=Ajp0Uaw4rqo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Σεπτεμβρίου 2017 στις 23:31 Ο Guest 186240: #119 07-09-17 23:31 Stevie Wonder Red Hot Chili Peppers Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Σεπτεμβρίου 2017 στις 22:44 Ο Guest 186240: #120 25-09-17 22:44 Britney Spears Richard Thompson Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 158 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cristal American Economist charmander giannhs2001 Μήτσος10 pendejo Kate1914 jellojina rafaela11 Joji kamekiwii23 ZoumeroMpifteki kiyoshi medousa fretoe harry akritas Πουπουλίνα Εχέμυθη Cookie_Monster Wonderkid fmarulezkd chester20080 CiNeFiL Panos_02 snowy Unboxholics SlimShady An_uknown_world Tangible Thundergirl Dora140303 Ada ada sunsetpp Loozen Insertcoin Τodoroki pacheiko ΠηνελόπηΤ Metalhead_4_life Viedo azula tsiobieman Luke. Cupid ManinaK Mhtrogoal Αναήλ Scandal Snoopy Doo Myrtilo Scott fockos Αγάπη_Πλατωνική orchidea kogba Βλα JoeDon D.a.i.s.y Μάρκος Βασίλης tslef8 GiorgosAsi dazed uni77 T C jj! Stelios Libertus Magdalik eukleidhs1821 john29 Hyper_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Σεπτεμβρίου 2017 στις 23:10 Ο Guest 186240: #104 02-09-17 23:10 Queen Metallica Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuspiciousMinds Νεοφερμένο μέλος Η SuspiciousMinds αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2017 στις 23:38 Η SuspiciousMinds: #105 02-09-17 23:38 Επειδή αγαπώ τα ρεμπέτικα θα παραθέσω αυτό: Πολύ καλή δουλειά κατά τη γνώμη μου!Εξαιρετικός μουσικός ο Μυστακίδης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2017 στις 23:48 Η Ερις έγραψε: #106 02-09-17 23:48 Αρχική Δημοσίευση από SuspiciousMinds: Επειδή αγαπώ τα ρεμπέτικα θα παραθέσω αυτό: https://www.youtube.com/watch?v=https://youtu.be/_jBBOupAIDQ Πολύ καλή δουλειά κατά τη γνώμη μου!Εξαιρετικός μουσικός ο Μυστακίδης Click για ανάπτυξη... Ισχύει, αλλά λέει μη διαθέσιμο βίντεο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 00:14 Η Claire Rentfield: #107 03-09-17 00:14 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris S: Queen Metallica Click για ανάπτυξη... Δεν το ήξερα αυτό το κομμάτι αλλά ομολογουμένως μου άρεσε καλύτερα με τους Metallica. Αρχική Δημοσίευση από SuspiciousMinds: Επειδή αγαπώ τα ρεμπέτικα θα παραθέσω αυτό: https://www.youtube.com/watch?v=https://youtu.be/_jBBOupAIDQ Πολύ καλή δουλειά κατά τη γνώμη μου!Εξαιρετικός μουσικός ο Μυστακίδης Click για ανάπτυξη... Πράγματι, έχει δίκιο η ΄Ερις. Βγάζει μη διαθέσιμο αλλά επειδή ξέρω τον Μυστακίδη καλά, όπως και τη δουλεία του, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Προσπάθησε να το ανεβάσεις πάλι κάνοντας επεξεργασία στο μήνυμά σου, θα ήθελα να το ακούσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 00:28 Ο Guest 186240: #108 03-09-17 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Claire Rentfield: Δεν το ήξερα αυτό το κομμάτι αλλά ομολογουμένως μου άρεσε καλύτερα με τους Metallica. Click για ανάπτυξη... O Freddie το ερμηνεύει πιο θεατρικά ενώ οι Metallica του έδωσαν (ακόμα) περισσότερο δυναμισμό. Εμένα μου αρέσει περισσότερο από τους Queen Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 00:31 Η Ερις έγραψε: #109 03-09-17 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Claire Rentfield: Πράγματι, έχει δίκιο η ΄Ερις. Βγάζει μη διαθέσιμο αλλά επειδή ξέρω τον Μυστακίδη καλά, όπως και τη δουλεία του, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Προσπάθησε να το ανεβάσεις πάλι κάνοντας επεξεργασία στο μήνυμά σου, θα ήθελα να το ακούσω. Click για ανάπτυξη... Eίναι αυτό Πράγματι φανταστικό! Suspicious και στον Μυστακίδη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 00:38 Η Claire Rentfield: #110 03-09-17 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Eίναι αυτό Πράγματι φανταστικό! Suspicious και στον Μυστακίδη! Click για ανάπτυξη... Καλά ο άνθρωπος κάνει παπάδες! Εγώ προσωπικά τον λατρεύω γιατί λατρεύω και την κιθάρα. Γιατί όμως Suspicious;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 00:41 Η Ερις έγραψε: #111 03-09-17 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Claire Rentfield: Καλά ο άνθρωπος κάνει παπάδες! Εγώ προσωπικά τον λατρεύω γιατί λατρεύω και την κιθάρα. Γιατί όμως Suspicious;;;; Click για ανάπτυξη... Η κοπέλα που το ανέβασε, SuspiciousMinds. Δίνω τα εύσημα δηλαδή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 00:42 Η Claire Rentfield: #112 03-09-17 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Η κοπέλα που το ανέβασε, SuspiciousMinds. Δίνω τα εύσημα δηλαδή. Click για ανάπτυξη... Αχ σόρυ... Δεν το κατάλαβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuspiciousMinds Νεοφερμένο μέλος Η SuspiciousMinds αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 18:14 Η SuspiciousMinds: #113 03-09-17 18:14 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Ισχύει, αλλά λέει μη διαθέσιμο βίντεο. Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη, δεν το είδα ότι έλεγε "μη διαθέσιμο" Είχα την τύχη να είμαι προχτές σε μία εμφάνιση που έκανε στη Θεσσαλονίκη και πραγματικά ξετρελάθηκα. Ήταν λες και όλοι εκεί μέσα ήμασταν μια μεγάλη παρέα, υπήρχε μια πολύ ζεστή και όμορφη ατμόσφαιρα. Και οι μουσικοί που έχει μαζί του είναι ιδιαίτερα ταλαντούχοι. Νέα παιδιά, αν δεν κάνω λάθος είπε ότι ήταν φοιτητές του στο πανεπιστήμιο στην Άρτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 20:29 Η Claire Rentfield: #114 03-09-17 20:29 Αρχική Δημοσίευση από SuspiciousMinds: Συγγνώμη, δεν το είδα ότι έλεγε "μη διαθέσιμο" Είχα την τύχη να είμαι προχτές σε μία εμφάνιση που έκανε στη Θεσσαλονίκη και πραγματικά ξετρελάθηκα. Ήταν λες και όλοι εκεί μέσα ήμασταν μια μεγάλη παρέα, υπήρχε μια πολύ ζεστή και όμορφη ατμόσφαιρα. Και οι μουσικοί που έχει μαζί του είναι ιδιαίτερα ταλαντούχοι. Νέα παιδιά, αν δεν κάνω λάθος είπε ότι ήταν φοιτητές του στο πανεπιστήμιο στην Άρτα. Click για ανάπτυξη... Σε ζηλεύω, πολύ θα ήθελα να τον άκουγα ζωντανά. Για την ώρα αρκούμαι στο youtube... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jon Snow. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Valar Morghulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 22:01 Ο Jon Snow.: #115 03-09-17 22:01 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 22:57 Ο Guest 186240: #116 03-09-17 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Jon Snow.: Click για ανάπτυξη... That's my song Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jon Snow. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Valar Morghulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2017 στις 22:23 Ο Jon Snow.: #117 04-09-17 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris S: That's my song Click για ανάπτυξη... χαίρομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. paper+ Νεοφερμένο μέλος Ο paper+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2017 στις 17:53 Ο paper+ έγραψε: #118 06-09-17 17:53 https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=Ajp0Uaw4rqo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Σεπτεμβρίου 2017 στις 23:31 Ο Guest 186240: #119 07-09-17 23:31 Stevie Wonder Red Hot Chili Peppers Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Σεπτεμβρίου 2017 στις 22:44 Ο Guest 186240: #120 25-09-17 22:44 Britney Spears Richard Thompson Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 158 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cristal American Economist charmander giannhs2001 Μήτσος10 pendejo Kate1914 jellojina rafaela11 Joji kamekiwii23 ZoumeroMpifteki kiyoshi medousa fretoe harry akritas Πουπουλίνα Εχέμυθη Cookie_Monster Wonderkid fmarulezkd chester20080 CiNeFiL Panos_02 snowy Unboxholics SlimShady An_uknown_world Tangible Thundergirl Dora140303 Ada ada sunsetpp Loozen Insertcoin Τodoroki pacheiko ΠηνελόπηΤ Metalhead_4_life Viedo azula tsiobieman Luke. Cupid ManinaK Mhtrogoal Αναήλ Scandal Snoopy Doo Myrtilo Scott fockos Αγάπη_Πλατωνική orchidea kogba Βλα JoeDon D.a.i.s.y Μάρκος Βασίλης tslef8 GiorgosAsi dazed uni77 T C jj! Stelios Libertus Magdalik eukleidhs1821 john29 Hyper_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Queen Metallica Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SuspiciousMinds Νεοφερμένο μέλος Η SuspiciousMinds αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2017 στις 23:38 Η SuspiciousMinds: #105 02-09-17 23:38 Επειδή αγαπώ τα ρεμπέτικα θα παραθέσω αυτό: Πολύ καλή δουλειά κατά τη γνώμη μου!Εξαιρετικός μουσικός ο Μυστακίδης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2017 στις 23:48 Η Ερις έγραψε: #106 02-09-17 23:48 Αρχική Δημοσίευση από SuspiciousMinds: Επειδή αγαπώ τα ρεμπέτικα θα παραθέσω αυτό: https://www.youtube.com/watch?v=https://youtu.be/_jBBOupAIDQ Πολύ καλή δουλειά κατά τη γνώμη μου!Εξαιρετικός μουσικός ο Μυστακίδης Click για ανάπτυξη... Ισχύει, αλλά λέει μη διαθέσιμο βίντεο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 00:14 Η Claire Rentfield: #107 03-09-17 00:14 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris S: Queen Metallica Click για ανάπτυξη... Δεν το ήξερα αυτό το κομμάτι αλλά ομολογουμένως μου άρεσε καλύτερα με τους Metallica. Αρχική Δημοσίευση από SuspiciousMinds: Επειδή αγαπώ τα ρεμπέτικα θα παραθέσω αυτό: https://www.youtube.com/watch?v=https://youtu.be/_jBBOupAIDQ Πολύ καλή δουλειά κατά τη γνώμη μου!Εξαιρετικός μουσικός ο Μυστακίδης Click για ανάπτυξη... Πράγματι, έχει δίκιο η ΄Ερις. Βγάζει μη διαθέσιμο αλλά επειδή ξέρω τον Μυστακίδη καλά, όπως και τη δουλεία του, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Προσπάθησε να το ανεβάσεις πάλι κάνοντας επεξεργασία στο μήνυμά σου, θα ήθελα να το ακούσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 00:28 Ο Guest 186240: #108 03-09-17 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Claire Rentfield: Δεν το ήξερα αυτό το κομμάτι αλλά ομολογουμένως μου άρεσε καλύτερα με τους Metallica. Click για ανάπτυξη... O Freddie το ερμηνεύει πιο θεατρικά ενώ οι Metallica του έδωσαν (ακόμα) περισσότερο δυναμισμό. Εμένα μου αρέσει περισσότερο από τους Queen Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 00:31 Η Ερις έγραψε: #109 03-09-17 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Claire Rentfield: Πράγματι, έχει δίκιο η ΄Ερις. Βγάζει μη διαθέσιμο αλλά επειδή ξέρω τον Μυστακίδη καλά, όπως και τη δουλεία του, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Προσπάθησε να το ανεβάσεις πάλι κάνοντας επεξεργασία στο μήνυμά σου, θα ήθελα να το ακούσω. Click για ανάπτυξη... Eίναι αυτό Πράγματι φανταστικό! Suspicious και στον Μυστακίδη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 00:38 Η Claire Rentfield: #110 03-09-17 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Eίναι αυτό Πράγματι φανταστικό! Suspicious και στον Μυστακίδη! Click για ανάπτυξη... Καλά ο άνθρωπος κάνει παπάδες! Εγώ προσωπικά τον λατρεύω γιατί λατρεύω και την κιθάρα. Γιατί όμως Suspicious;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 00:41 Η Ερις έγραψε: #111 03-09-17 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Claire Rentfield: Καλά ο άνθρωπος κάνει παπάδες! Εγώ προσωπικά τον λατρεύω γιατί λατρεύω και την κιθάρα. Γιατί όμως Suspicious;;;; Click για ανάπτυξη... Η κοπέλα που το ανέβασε, SuspiciousMinds. Δίνω τα εύσημα δηλαδή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 00:42 Η Claire Rentfield: #112 03-09-17 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Η κοπέλα που το ανέβασε, SuspiciousMinds. Δίνω τα εύσημα δηλαδή. Click για ανάπτυξη... Αχ σόρυ... Δεν το κατάλαβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuspiciousMinds Νεοφερμένο μέλος Η SuspiciousMinds αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 18:14 Η SuspiciousMinds: #113 03-09-17 18:14 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Ισχύει, αλλά λέει μη διαθέσιμο βίντεο. Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη, δεν το είδα ότι έλεγε "μη διαθέσιμο" Είχα την τύχη να είμαι προχτές σε μία εμφάνιση που έκανε στη Θεσσαλονίκη και πραγματικά ξετρελάθηκα. Ήταν λες και όλοι εκεί μέσα ήμασταν μια μεγάλη παρέα, υπήρχε μια πολύ ζεστή και όμορφη ατμόσφαιρα. Και οι μουσικοί που έχει μαζί του είναι ιδιαίτερα ταλαντούχοι. Νέα παιδιά, αν δεν κάνω λάθος είπε ότι ήταν φοιτητές του στο πανεπιστήμιο στην Άρτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 20:29 Η Claire Rentfield: #114 03-09-17 20:29 Αρχική Δημοσίευση από SuspiciousMinds: Συγγνώμη, δεν το είδα ότι έλεγε "μη διαθέσιμο" Είχα την τύχη να είμαι προχτές σε μία εμφάνιση που έκανε στη Θεσσαλονίκη και πραγματικά ξετρελάθηκα. Ήταν λες και όλοι εκεί μέσα ήμασταν μια μεγάλη παρέα, υπήρχε μια πολύ ζεστή και όμορφη ατμόσφαιρα. Και οι μουσικοί που έχει μαζί του είναι ιδιαίτερα ταλαντούχοι. Νέα παιδιά, αν δεν κάνω λάθος είπε ότι ήταν φοιτητές του στο πανεπιστήμιο στην Άρτα. Click για ανάπτυξη... Σε ζηλεύω, πολύ θα ήθελα να τον άκουγα ζωντανά. Για την ώρα αρκούμαι στο youtube... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jon Snow. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Valar Morghulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 22:01 Ο Jon Snow.: #115 03-09-17 22:01 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 22:57 Ο Guest 186240: #116 03-09-17 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Jon Snow.: Click για ανάπτυξη... That's my song Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jon Snow. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Valar Morghulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2017 στις 22:23 Ο Jon Snow.: #117 04-09-17 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris S: That's my song Click για ανάπτυξη... χαίρομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. paper+ Νεοφερμένο μέλος Ο paper+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2017 στις 17:53 Ο paper+ έγραψε: #118 06-09-17 17:53 https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=Ajp0Uaw4rqo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Σεπτεμβρίου 2017 στις 23:31 Ο Guest 186240: #119 07-09-17 23:31 Stevie Wonder Red Hot Chili Peppers Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Σεπτεμβρίου 2017 στις 22:44 Ο Guest 186240: #120 25-09-17 22:44 Britney Spears Richard Thompson Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 158 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cristal American Economist charmander giannhs2001 Μήτσος10 pendejo Kate1914 jellojina rafaela11 Joji kamekiwii23 ZoumeroMpifteki kiyoshi medousa fretoe harry akritas Πουπουλίνα Εχέμυθη Cookie_Monster Wonderkid fmarulezkd chester20080 CiNeFiL Panos_02 snowy Unboxholics SlimShady An_uknown_world Tangible Thundergirl Dora140303 Ada ada sunsetpp Loozen Insertcoin Τodoroki pacheiko ΠηνελόπηΤ Metalhead_4_life Viedo azula tsiobieman Luke. Cupid ManinaK Mhtrogoal Αναήλ Scandal Snoopy Doo Myrtilo Scott fockos Αγάπη_Πλατωνική orchidea kogba Βλα JoeDon D.a.i.s.y Μάρκος Βασίλης tslef8 GiorgosAsi dazed uni77 T C jj! Stelios Libertus Magdalik eukleidhs1821 john29 Hyper_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Επειδή αγαπώ τα ρεμπέτικα θα παραθέσω αυτό: Πολύ καλή δουλειά κατά τη γνώμη μου!Εξαιρετικός μουσικός ο Μυστακίδης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2017 στις 23:48 Η Ερις έγραψε: #106 02-09-17 23:48 Αρχική Δημοσίευση από SuspiciousMinds: Επειδή αγαπώ τα ρεμπέτικα θα παραθέσω αυτό: https://www.youtube.com/watch?v=https://youtu.be/_jBBOupAIDQ Πολύ καλή δουλειά κατά τη γνώμη μου!Εξαιρετικός μουσικός ο Μυστακίδης Click για ανάπτυξη... Ισχύει, αλλά λέει μη διαθέσιμο βίντεο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 00:14 Η Claire Rentfield: #107 03-09-17 00:14 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris S: Queen Metallica Click για ανάπτυξη... Δεν το ήξερα αυτό το κομμάτι αλλά ομολογουμένως μου άρεσε καλύτερα με τους Metallica. Αρχική Δημοσίευση από SuspiciousMinds: Επειδή αγαπώ τα ρεμπέτικα θα παραθέσω αυτό: https://www.youtube.com/watch?v=https://youtu.be/_jBBOupAIDQ Πολύ καλή δουλειά κατά τη γνώμη μου!Εξαιρετικός μουσικός ο Μυστακίδης Click για ανάπτυξη... Πράγματι, έχει δίκιο η ΄Ερις. Βγάζει μη διαθέσιμο αλλά επειδή ξέρω τον Μυστακίδη καλά, όπως και τη δουλεία του, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Προσπάθησε να το ανεβάσεις πάλι κάνοντας επεξεργασία στο μήνυμά σου, θα ήθελα να το ακούσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 00:28 Ο Guest 186240: #108 03-09-17 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Claire Rentfield: Δεν το ήξερα αυτό το κομμάτι αλλά ομολογουμένως μου άρεσε καλύτερα με τους Metallica. Click για ανάπτυξη... O Freddie το ερμηνεύει πιο θεατρικά ενώ οι Metallica του έδωσαν (ακόμα) περισσότερο δυναμισμό. Εμένα μου αρέσει περισσότερο από τους Queen Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 00:31 Η Ερις έγραψε: #109 03-09-17 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Claire Rentfield: Πράγματι, έχει δίκιο η ΄Ερις. Βγάζει μη διαθέσιμο αλλά επειδή ξέρω τον Μυστακίδη καλά, όπως και τη δουλεία του, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Προσπάθησε να το ανεβάσεις πάλι κάνοντας επεξεργασία στο μήνυμά σου, θα ήθελα να το ακούσω. Click για ανάπτυξη... Eίναι αυτό Πράγματι φανταστικό! Suspicious και στον Μυστακίδη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 00:38 Η Claire Rentfield: #110 03-09-17 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Eίναι αυτό Πράγματι φανταστικό! Suspicious και στον Μυστακίδη! Click για ανάπτυξη... Καλά ο άνθρωπος κάνει παπάδες! Εγώ προσωπικά τον λατρεύω γιατί λατρεύω και την κιθάρα. Γιατί όμως Suspicious;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 00:41 Η Ερις έγραψε: #111 03-09-17 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Claire Rentfield: Καλά ο άνθρωπος κάνει παπάδες! Εγώ προσωπικά τον λατρεύω γιατί λατρεύω και την κιθάρα. Γιατί όμως Suspicious;;;; Click για ανάπτυξη... Η κοπέλα που το ανέβασε, SuspiciousMinds. Δίνω τα εύσημα δηλαδή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 00:42 Η Claire Rentfield: #112 03-09-17 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Η κοπέλα που το ανέβασε, SuspiciousMinds. Δίνω τα εύσημα δηλαδή. Click για ανάπτυξη... Αχ σόρυ... Δεν το κατάλαβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuspiciousMinds Νεοφερμένο μέλος Η SuspiciousMinds αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 18:14 Η SuspiciousMinds: #113 03-09-17 18:14 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Ισχύει, αλλά λέει μη διαθέσιμο βίντεο. Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη, δεν το είδα ότι έλεγε "μη διαθέσιμο" Είχα την τύχη να είμαι προχτές σε μία εμφάνιση που έκανε στη Θεσσαλονίκη και πραγματικά ξετρελάθηκα. Ήταν λες και όλοι εκεί μέσα ήμασταν μια μεγάλη παρέα, υπήρχε μια πολύ ζεστή και όμορφη ατμόσφαιρα. Και οι μουσικοί που έχει μαζί του είναι ιδιαίτερα ταλαντούχοι. Νέα παιδιά, αν δεν κάνω λάθος είπε ότι ήταν φοιτητές του στο πανεπιστήμιο στην Άρτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 20:29 Η Claire Rentfield: #114 03-09-17 20:29 Αρχική Δημοσίευση από SuspiciousMinds: Συγγνώμη, δεν το είδα ότι έλεγε "μη διαθέσιμο" Είχα την τύχη να είμαι προχτές σε μία εμφάνιση που έκανε στη Θεσσαλονίκη και πραγματικά ξετρελάθηκα. Ήταν λες και όλοι εκεί μέσα ήμασταν μια μεγάλη παρέα, υπήρχε μια πολύ ζεστή και όμορφη ατμόσφαιρα. Και οι μουσικοί που έχει μαζί του είναι ιδιαίτερα ταλαντούχοι. Νέα παιδιά, αν δεν κάνω λάθος είπε ότι ήταν φοιτητές του στο πανεπιστήμιο στην Άρτα. Click για ανάπτυξη... Σε ζηλεύω, πολύ θα ήθελα να τον άκουγα ζωντανά. Για την ώρα αρκούμαι στο youtube... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jon Snow. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Valar Morghulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 22:01 Ο Jon Snow.: #115 03-09-17 22:01 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 22:57 Ο Guest 186240: #116 03-09-17 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Jon Snow.: Click για ανάπτυξη... That's my song Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jon Snow. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Valar Morghulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2017 στις 22:23 Ο Jon Snow.: #117 04-09-17 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris S: That's my song Click για ανάπτυξη... χαίρομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. paper+ Νεοφερμένο μέλος Ο paper+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2017 στις 17:53 Ο paper+ έγραψε: #118 06-09-17 17:53 https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=Ajp0Uaw4rqo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Σεπτεμβρίου 2017 στις 23:31 Ο Guest 186240: #119 07-09-17 23:31 Stevie Wonder Red Hot Chili Peppers Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Σεπτεμβρίου 2017 στις 22:44 Ο Guest 186240: #120 25-09-17 22:44 Britney Spears Richard Thompson Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 158 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cristal American Economist charmander giannhs2001 Μήτσος10 pendejo Kate1914 jellojina rafaela11 Joji kamekiwii23 ZoumeroMpifteki kiyoshi medousa fretoe harry akritas Πουπουλίνα Εχέμυθη Cookie_Monster Wonderkid fmarulezkd chester20080 CiNeFiL Panos_02 snowy Unboxholics SlimShady An_uknown_world Tangible Thundergirl Dora140303 Ada ada sunsetpp Loozen Insertcoin Τodoroki pacheiko ΠηνελόπηΤ Metalhead_4_life Viedo azula tsiobieman Luke. Cupid ManinaK Mhtrogoal Αναήλ Scandal Snoopy Doo Myrtilo Scott fockos Αγάπη_Πλατωνική orchidea kogba Βλα JoeDon D.a.i.s.y Μάρκος Βασίλης tslef8 GiorgosAsi dazed uni77 T C jj! Stelios Libertus Magdalik eukleidhs1821 john29 Hyper_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από SuspiciousMinds: Επειδή αγαπώ τα ρεμπέτικα θα παραθέσω αυτό: https://www.youtube.com/watch?v=https://youtu.be/_jBBOupAIDQ Πολύ καλή δουλειά κατά τη γνώμη μου!Εξαιρετικός μουσικός ο Μυστακίδης Click για ανάπτυξη... Ισχύει, αλλά λέει μη διαθέσιμο βίντεο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 00:14 Η Claire Rentfield: #107 03-09-17 00:14 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris S: Queen Metallica Click για ανάπτυξη... Δεν το ήξερα αυτό το κομμάτι αλλά ομολογουμένως μου άρεσε καλύτερα με τους Metallica. Αρχική Δημοσίευση από SuspiciousMinds: Επειδή αγαπώ τα ρεμπέτικα θα παραθέσω αυτό: https://www.youtube.com/watch?v=https://youtu.be/_jBBOupAIDQ Πολύ καλή δουλειά κατά τη γνώμη μου!Εξαιρετικός μουσικός ο Μυστακίδης Click για ανάπτυξη... Πράγματι, έχει δίκιο η ΄Ερις. Βγάζει μη διαθέσιμο αλλά επειδή ξέρω τον Μυστακίδη καλά, όπως και τη δουλεία του, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Προσπάθησε να το ανεβάσεις πάλι κάνοντας επεξεργασία στο μήνυμά σου, θα ήθελα να το ακούσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 00:28 Ο Guest 186240: #108 03-09-17 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Claire Rentfield: Δεν το ήξερα αυτό το κομμάτι αλλά ομολογουμένως μου άρεσε καλύτερα με τους Metallica. Click για ανάπτυξη... O Freddie το ερμηνεύει πιο θεατρικά ενώ οι Metallica του έδωσαν (ακόμα) περισσότερο δυναμισμό. Εμένα μου αρέσει περισσότερο από τους Queen Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 00:31 Η Ερις έγραψε: #109 03-09-17 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Claire Rentfield: Πράγματι, έχει δίκιο η ΄Ερις. Βγάζει μη διαθέσιμο αλλά επειδή ξέρω τον Μυστακίδη καλά, όπως και τη δουλεία του, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Προσπάθησε να το ανεβάσεις πάλι κάνοντας επεξεργασία στο μήνυμά σου, θα ήθελα να το ακούσω. Click για ανάπτυξη... Eίναι αυτό Πράγματι φανταστικό! Suspicious και στον Μυστακίδη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 00:38 Η Claire Rentfield: #110 03-09-17 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Eίναι αυτό Πράγματι φανταστικό! Suspicious και στον Μυστακίδη! Click για ανάπτυξη... Καλά ο άνθρωπος κάνει παπάδες! Εγώ προσωπικά τον λατρεύω γιατί λατρεύω και την κιθάρα. Γιατί όμως Suspicious;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 00:41 Η Ερις έγραψε: #111 03-09-17 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Claire Rentfield: Καλά ο άνθρωπος κάνει παπάδες! Εγώ προσωπικά τον λατρεύω γιατί λατρεύω και την κιθάρα. Γιατί όμως Suspicious;;;; Click για ανάπτυξη... Η κοπέλα που το ανέβασε, SuspiciousMinds. Δίνω τα εύσημα δηλαδή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 00:42 Η Claire Rentfield: #112 03-09-17 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Η κοπέλα που το ανέβασε, SuspiciousMinds. Δίνω τα εύσημα δηλαδή. Click για ανάπτυξη... Αχ σόρυ... Δεν το κατάλαβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuspiciousMinds Νεοφερμένο μέλος Η SuspiciousMinds αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 18:14 Η SuspiciousMinds: #113 03-09-17 18:14 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Ισχύει, αλλά λέει μη διαθέσιμο βίντεο. Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη, δεν το είδα ότι έλεγε "μη διαθέσιμο" Είχα την τύχη να είμαι προχτές σε μία εμφάνιση που έκανε στη Θεσσαλονίκη και πραγματικά ξετρελάθηκα. Ήταν λες και όλοι εκεί μέσα ήμασταν μια μεγάλη παρέα, υπήρχε μια πολύ ζεστή και όμορφη ατμόσφαιρα. Και οι μουσικοί που έχει μαζί του είναι ιδιαίτερα ταλαντούχοι. Νέα παιδιά, αν δεν κάνω λάθος είπε ότι ήταν φοιτητές του στο πανεπιστήμιο στην Άρτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 20:29 Η Claire Rentfield: #114 03-09-17 20:29 Αρχική Δημοσίευση από SuspiciousMinds: Συγγνώμη, δεν το είδα ότι έλεγε "μη διαθέσιμο" Είχα την τύχη να είμαι προχτές σε μία εμφάνιση που έκανε στη Θεσσαλονίκη και πραγματικά ξετρελάθηκα. Ήταν λες και όλοι εκεί μέσα ήμασταν μια μεγάλη παρέα, υπήρχε μια πολύ ζεστή και όμορφη ατμόσφαιρα. Και οι μουσικοί που έχει μαζί του είναι ιδιαίτερα ταλαντούχοι. Νέα παιδιά, αν δεν κάνω λάθος είπε ότι ήταν φοιτητές του στο πανεπιστήμιο στην Άρτα. Click για ανάπτυξη... Σε ζηλεύω, πολύ θα ήθελα να τον άκουγα ζωντανά. Για την ώρα αρκούμαι στο youtube... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jon Snow. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Valar Morghulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 22:01 Ο Jon Snow.: #115 03-09-17 22:01 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 22:57 Ο Guest 186240: #116 03-09-17 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Jon Snow.: Click για ανάπτυξη... That's my song Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jon Snow. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Valar Morghulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2017 στις 22:23 Ο Jon Snow.: #117 04-09-17 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris S: That's my song Click για ανάπτυξη... χαίρομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. paper+ Νεοφερμένο μέλος Ο paper+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2017 στις 17:53 Ο paper+ έγραψε: #118 06-09-17 17:53 https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=Ajp0Uaw4rqo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Σεπτεμβρίου 2017 στις 23:31 Ο Guest 186240: #119 07-09-17 23:31 Stevie Wonder Red Hot Chili Peppers Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Σεπτεμβρίου 2017 στις 22:44 Ο Guest 186240: #120 25-09-17 22:44 Britney Spears Richard Thompson Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 158 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cristal American Economist charmander giannhs2001 Μήτσος10 pendejo Kate1914 jellojina rafaela11 Joji kamekiwii23 ZoumeroMpifteki kiyoshi medousa fretoe harry akritas Πουπουλίνα Εχέμυθη Cookie_Monster Wonderkid fmarulezkd chester20080 CiNeFiL Panos_02 snowy Unboxholics SlimShady An_uknown_world Tangible Thundergirl Dora140303 Ada ada sunsetpp Loozen Insertcoin Τodoroki pacheiko ΠηνελόπηΤ Metalhead_4_life Viedo azula tsiobieman Luke. Cupid ManinaK Mhtrogoal Αναήλ Scandal Snoopy Doo Myrtilo Scott fockos Αγάπη_Πλατωνική orchidea kogba Βλα JoeDon D.a.i.s.y Μάρκος Βασίλης tslef8 GiorgosAsi dazed uni77 T C jj! Stelios Libertus Magdalik eukleidhs1821 john29 Hyper_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dimitris S: Queen Metallica Click για ανάπτυξη... Δεν το ήξερα αυτό το κομμάτι αλλά ομολογουμένως μου άρεσε καλύτερα με τους Metallica. Αρχική Δημοσίευση από SuspiciousMinds: Επειδή αγαπώ τα ρεμπέτικα θα παραθέσω αυτό: https://www.youtube.com/watch?v=https://youtu.be/_jBBOupAIDQ Πολύ καλή δουλειά κατά τη γνώμη μου!Εξαιρετικός μουσικός ο Μυστακίδης Click για ανάπτυξη... Πράγματι, έχει δίκιο η ΄Ερις. Βγάζει μη διαθέσιμο αλλά επειδή ξέρω τον Μυστακίδη καλά, όπως και τη δουλεία του, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Προσπάθησε να το ανεβάσεις πάλι κάνοντας επεξεργασία στο μήνυμά σου, θα ήθελα να το ακούσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 00:28 Ο Guest 186240: #108 03-09-17 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Claire Rentfield: Δεν το ήξερα αυτό το κομμάτι αλλά ομολογουμένως μου άρεσε καλύτερα με τους Metallica. Click για ανάπτυξη... O Freddie το ερμηνεύει πιο θεατρικά ενώ οι Metallica του έδωσαν (ακόμα) περισσότερο δυναμισμό. Εμένα μου αρέσει περισσότερο από τους Queen Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 00:31 Η Ερις έγραψε: #109 03-09-17 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Claire Rentfield: Πράγματι, έχει δίκιο η ΄Ερις. Βγάζει μη διαθέσιμο αλλά επειδή ξέρω τον Μυστακίδη καλά, όπως και τη δουλεία του, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Προσπάθησε να το ανεβάσεις πάλι κάνοντας επεξεργασία στο μήνυμά σου, θα ήθελα να το ακούσω. Click για ανάπτυξη... Eίναι αυτό Πράγματι φανταστικό! Suspicious και στον Μυστακίδη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 00:38 Η Claire Rentfield: #110 03-09-17 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Eίναι αυτό Πράγματι φανταστικό! Suspicious και στον Μυστακίδη! Click για ανάπτυξη... Καλά ο άνθρωπος κάνει παπάδες! Εγώ προσωπικά τον λατρεύω γιατί λατρεύω και την κιθάρα. Γιατί όμως Suspicious;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 00:41 Η Ερις έγραψε: #111 03-09-17 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Claire Rentfield: Καλά ο άνθρωπος κάνει παπάδες! Εγώ προσωπικά τον λατρεύω γιατί λατρεύω και την κιθάρα. Γιατί όμως Suspicious;;;; Click για ανάπτυξη... Η κοπέλα που το ανέβασε, SuspiciousMinds. Δίνω τα εύσημα δηλαδή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 00:42 Η Claire Rentfield: #112 03-09-17 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Η κοπέλα που το ανέβασε, SuspiciousMinds. Δίνω τα εύσημα δηλαδή. Click για ανάπτυξη... Αχ σόρυ... Δεν το κατάλαβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuspiciousMinds Νεοφερμένο μέλος Η SuspiciousMinds αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 18:14 Η SuspiciousMinds: #113 03-09-17 18:14 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Ισχύει, αλλά λέει μη διαθέσιμο βίντεο. Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη, δεν το είδα ότι έλεγε "μη διαθέσιμο" Είχα την τύχη να είμαι προχτές σε μία εμφάνιση που έκανε στη Θεσσαλονίκη και πραγματικά ξετρελάθηκα. Ήταν λες και όλοι εκεί μέσα ήμασταν μια μεγάλη παρέα, υπήρχε μια πολύ ζεστή και όμορφη ατμόσφαιρα. Και οι μουσικοί που έχει μαζί του είναι ιδιαίτερα ταλαντούχοι. Νέα παιδιά, αν δεν κάνω λάθος είπε ότι ήταν φοιτητές του στο πανεπιστήμιο στην Άρτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 20:29 Η Claire Rentfield: #114 03-09-17 20:29 Αρχική Δημοσίευση από SuspiciousMinds: Συγγνώμη, δεν το είδα ότι έλεγε "μη διαθέσιμο" Είχα την τύχη να είμαι προχτές σε μία εμφάνιση που έκανε στη Θεσσαλονίκη και πραγματικά ξετρελάθηκα. Ήταν λες και όλοι εκεί μέσα ήμασταν μια μεγάλη παρέα, υπήρχε μια πολύ ζεστή και όμορφη ατμόσφαιρα. Και οι μουσικοί που έχει μαζί του είναι ιδιαίτερα ταλαντούχοι. Νέα παιδιά, αν δεν κάνω λάθος είπε ότι ήταν φοιτητές του στο πανεπιστήμιο στην Άρτα. Click για ανάπτυξη... Σε ζηλεύω, πολύ θα ήθελα να τον άκουγα ζωντανά. Για την ώρα αρκούμαι στο youtube... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jon Snow. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Valar Morghulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 22:01 Ο Jon Snow.: #115 03-09-17 22:01 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 22:57 Ο Guest 186240: #116 03-09-17 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Jon Snow.: Click για ανάπτυξη... That's my song Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jon Snow. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Valar Morghulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2017 στις 22:23 Ο Jon Snow.: #117 04-09-17 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris S: That's my song Click για ανάπτυξη... χαίρομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. paper+ Νεοφερμένο μέλος Ο paper+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2017 στις 17:53 Ο paper+ έγραψε: #118 06-09-17 17:53 https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=Ajp0Uaw4rqo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Σεπτεμβρίου 2017 στις 23:31 Ο Guest 186240: #119 07-09-17 23:31 Stevie Wonder Red Hot Chili Peppers Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Σεπτεμβρίου 2017 στις 22:44 Ο Guest 186240: #120 25-09-17 22:44 Britney Spears Richard Thompson Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 158 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cristal American Economist charmander giannhs2001 Μήτσος10 pendejo Kate1914 jellojina rafaela11 Joji kamekiwii23 ZoumeroMpifteki kiyoshi medousa fretoe harry akritas Πουπουλίνα Εχέμυθη Cookie_Monster Wonderkid fmarulezkd chester20080 CiNeFiL Panos_02 snowy Unboxholics SlimShady An_uknown_world Tangible Thundergirl Dora140303 Ada ada sunsetpp Loozen Insertcoin Τodoroki pacheiko ΠηνελόπηΤ Metalhead_4_life Viedo azula tsiobieman Luke. Cupid ManinaK Mhtrogoal Αναήλ Scandal Snoopy Doo Myrtilo Scott fockos Αγάπη_Πλατωνική orchidea kogba Βλα JoeDon D.a.i.s.y Μάρκος Βασίλης tslef8 GiorgosAsi dazed uni77 T C jj! Stelios Libertus Magdalik eukleidhs1821 john29 Hyper_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Claire Rentfield: Δεν το ήξερα αυτό το κομμάτι αλλά ομολογουμένως μου άρεσε καλύτερα με τους Metallica. Click για ανάπτυξη... O Freddie το ερμηνεύει πιο θεατρικά ενώ οι Metallica του έδωσαν (ακόμα) περισσότερο δυναμισμό. Εμένα μου αρέσει περισσότερο από τους Queen Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 00:31 Η Ερις έγραψε: #109 03-09-17 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Claire Rentfield: Πράγματι, έχει δίκιο η ΄Ερις. Βγάζει μη διαθέσιμο αλλά επειδή ξέρω τον Μυστακίδη καλά, όπως και τη δουλεία του, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Προσπάθησε να το ανεβάσεις πάλι κάνοντας επεξεργασία στο μήνυμά σου, θα ήθελα να το ακούσω. Click για ανάπτυξη... Eίναι αυτό Πράγματι φανταστικό! Suspicious και στον Μυστακίδη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 00:38 Η Claire Rentfield: #110 03-09-17 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Eίναι αυτό Πράγματι φανταστικό! Suspicious και στον Μυστακίδη! Click για ανάπτυξη... Καλά ο άνθρωπος κάνει παπάδες! Εγώ προσωπικά τον λατρεύω γιατί λατρεύω και την κιθάρα. Γιατί όμως Suspicious;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 00:41 Η Ερις έγραψε: #111 03-09-17 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Claire Rentfield: Καλά ο άνθρωπος κάνει παπάδες! Εγώ προσωπικά τον λατρεύω γιατί λατρεύω και την κιθάρα. Γιατί όμως Suspicious;;;; Click για ανάπτυξη... Η κοπέλα που το ανέβασε, SuspiciousMinds. Δίνω τα εύσημα δηλαδή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 00:42 Η Claire Rentfield: #112 03-09-17 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Η κοπέλα που το ανέβασε, SuspiciousMinds. Δίνω τα εύσημα δηλαδή. Click για ανάπτυξη... Αχ σόρυ... Δεν το κατάλαβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuspiciousMinds Νεοφερμένο μέλος Η SuspiciousMinds αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 18:14 Η SuspiciousMinds: #113 03-09-17 18:14 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Ισχύει, αλλά λέει μη διαθέσιμο βίντεο. Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη, δεν το είδα ότι έλεγε "μη διαθέσιμο" Είχα την τύχη να είμαι προχτές σε μία εμφάνιση που έκανε στη Θεσσαλονίκη και πραγματικά ξετρελάθηκα. Ήταν λες και όλοι εκεί μέσα ήμασταν μια μεγάλη παρέα, υπήρχε μια πολύ ζεστή και όμορφη ατμόσφαιρα. Και οι μουσικοί που έχει μαζί του είναι ιδιαίτερα ταλαντούχοι. Νέα παιδιά, αν δεν κάνω λάθος είπε ότι ήταν φοιτητές του στο πανεπιστήμιο στην Άρτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 20:29 Η Claire Rentfield: #114 03-09-17 20:29 Αρχική Δημοσίευση από SuspiciousMinds: Συγγνώμη, δεν το είδα ότι έλεγε "μη διαθέσιμο" Είχα την τύχη να είμαι προχτές σε μία εμφάνιση που έκανε στη Θεσσαλονίκη και πραγματικά ξετρελάθηκα. Ήταν λες και όλοι εκεί μέσα ήμασταν μια μεγάλη παρέα, υπήρχε μια πολύ ζεστή και όμορφη ατμόσφαιρα. Και οι μουσικοί που έχει μαζί του είναι ιδιαίτερα ταλαντούχοι. Νέα παιδιά, αν δεν κάνω λάθος είπε ότι ήταν φοιτητές του στο πανεπιστήμιο στην Άρτα. Click για ανάπτυξη... Σε ζηλεύω, πολύ θα ήθελα να τον άκουγα ζωντανά. Για την ώρα αρκούμαι στο youtube... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jon Snow. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Valar Morghulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 22:01 Ο Jon Snow.: #115 03-09-17 22:01 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 22:57 Ο Guest 186240: #116 03-09-17 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Jon Snow.: Click για ανάπτυξη... That's my song Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jon Snow. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Valar Morghulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2017 στις 22:23 Ο Jon Snow.: #117 04-09-17 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris S: That's my song Click για ανάπτυξη... χαίρομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. paper+ Νεοφερμένο μέλος Ο paper+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2017 στις 17:53 Ο paper+ έγραψε: #118 06-09-17 17:53 https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=Ajp0Uaw4rqo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Σεπτεμβρίου 2017 στις 23:31 Ο Guest 186240: #119 07-09-17 23:31 Stevie Wonder Red Hot Chili Peppers Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Σεπτεμβρίου 2017 στις 22:44 Ο Guest 186240: #120 25-09-17 22:44 Britney Spears Richard Thompson Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 158 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cristal American Economist charmander giannhs2001 Μήτσος10 pendejo Kate1914 jellojina rafaela11 Joji kamekiwii23 ZoumeroMpifteki kiyoshi medousa fretoe harry akritas Πουπουλίνα Εχέμυθη Cookie_Monster Wonderkid fmarulezkd chester20080 CiNeFiL Panos_02 snowy Unboxholics SlimShady An_uknown_world Tangible Thundergirl Dora140303 Ada ada sunsetpp Loozen Insertcoin Τodoroki pacheiko ΠηνελόπηΤ Metalhead_4_life Viedo azula tsiobieman Luke. Cupid ManinaK Mhtrogoal Αναήλ Scandal Snoopy Doo Myrtilo Scott fockos Αγάπη_Πλατωνική orchidea kogba Βλα JoeDon D.a.i.s.y Μάρκος Βασίλης tslef8 GiorgosAsi dazed uni77 T C jj! Stelios Libertus Magdalik eukleidhs1821 john29 Hyper_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Claire Rentfield: Πράγματι, έχει δίκιο η ΄Ερις. Βγάζει μη διαθέσιμο αλλά επειδή ξέρω τον Μυστακίδη καλά, όπως και τη δουλεία του, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Προσπάθησε να το ανεβάσεις πάλι κάνοντας επεξεργασία στο μήνυμά σου, θα ήθελα να το ακούσω. Click για ανάπτυξη... Eίναι αυτό Πράγματι φανταστικό! Suspicious και στον Μυστακίδη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 00:38 Η Claire Rentfield: #110 03-09-17 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Eίναι αυτό Πράγματι φανταστικό! Suspicious και στον Μυστακίδη! Click για ανάπτυξη... Καλά ο άνθρωπος κάνει παπάδες! Εγώ προσωπικά τον λατρεύω γιατί λατρεύω και την κιθάρα. Γιατί όμως Suspicious;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 00:41 Η Ερις έγραψε: #111 03-09-17 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Claire Rentfield: Καλά ο άνθρωπος κάνει παπάδες! Εγώ προσωπικά τον λατρεύω γιατί λατρεύω και την κιθάρα. Γιατί όμως Suspicious;;;; Click για ανάπτυξη... Η κοπέλα που το ανέβασε, SuspiciousMinds. Δίνω τα εύσημα δηλαδή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 00:42 Η Claire Rentfield: #112 03-09-17 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Η κοπέλα που το ανέβασε, SuspiciousMinds. Δίνω τα εύσημα δηλαδή. Click για ανάπτυξη... Αχ σόρυ... Δεν το κατάλαβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuspiciousMinds Νεοφερμένο μέλος Η SuspiciousMinds αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 18:14 Η SuspiciousMinds: #113 03-09-17 18:14 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Ισχύει, αλλά λέει μη διαθέσιμο βίντεο. Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη, δεν το είδα ότι έλεγε "μη διαθέσιμο" Είχα την τύχη να είμαι προχτές σε μία εμφάνιση που έκανε στη Θεσσαλονίκη και πραγματικά ξετρελάθηκα. Ήταν λες και όλοι εκεί μέσα ήμασταν μια μεγάλη παρέα, υπήρχε μια πολύ ζεστή και όμορφη ατμόσφαιρα. Και οι μουσικοί που έχει μαζί του είναι ιδιαίτερα ταλαντούχοι. Νέα παιδιά, αν δεν κάνω λάθος είπε ότι ήταν φοιτητές του στο πανεπιστήμιο στην Άρτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 20:29 Η Claire Rentfield: #114 03-09-17 20:29 Αρχική Δημοσίευση από SuspiciousMinds: Συγγνώμη, δεν το είδα ότι έλεγε "μη διαθέσιμο" Είχα την τύχη να είμαι προχτές σε μία εμφάνιση που έκανε στη Θεσσαλονίκη και πραγματικά ξετρελάθηκα. Ήταν λες και όλοι εκεί μέσα ήμασταν μια μεγάλη παρέα, υπήρχε μια πολύ ζεστή και όμορφη ατμόσφαιρα. Και οι μουσικοί που έχει μαζί του είναι ιδιαίτερα ταλαντούχοι. Νέα παιδιά, αν δεν κάνω λάθος είπε ότι ήταν φοιτητές του στο πανεπιστήμιο στην Άρτα. Click για ανάπτυξη... Σε ζηλεύω, πολύ θα ήθελα να τον άκουγα ζωντανά. Για την ώρα αρκούμαι στο youtube... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jon Snow. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Valar Morghulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 22:01 Ο Jon Snow.: #115 03-09-17 22:01 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 22:57 Ο Guest 186240: #116 03-09-17 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Jon Snow.: Click για ανάπτυξη... That's my song Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jon Snow. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Valar Morghulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2017 στις 22:23 Ο Jon Snow.: #117 04-09-17 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris S: That's my song Click για ανάπτυξη... χαίρομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. paper+ Νεοφερμένο μέλος Ο paper+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2017 στις 17:53 Ο paper+ έγραψε: #118 06-09-17 17:53 https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=Ajp0Uaw4rqo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Σεπτεμβρίου 2017 στις 23:31 Ο Guest 186240: #119 07-09-17 23:31 Stevie Wonder Red Hot Chili Peppers Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Σεπτεμβρίου 2017 στις 22:44 Ο Guest 186240: #120 25-09-17 22:44 Britney Spears Richard Thompson Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 158 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cristal American Economist charmander giannhs2001 Μήτσος10 pendejo Kate1914 jellojina rafaela11 Joji kamekiwii23 ZoumeroMpifteki kiyoshi medousa fretoe harry akritas Πουπουλίνα Εχέμυθη Cookie_Monster Wonderkid fmarulezkd chester20080 CiNeFiL Panos_02 snowy Unboxholics SlimShady An_uknown_world Tangible Thundergirl Dora140303 Ada ada sunsetpp Loozen Insertcoin Τodoroki pacheiko ΠηνελόπηΤ Metalhead_4_life Viedo azula tsiobieman Luke. Cupid ManinaK Mhtrogoal Αναήλ Scandal Snoopy Doo Myrtilo Scott fockos Αγάπη_Πλατωνική orchidea kogba Βλα JoeDon D.a.i.s.y Μάρκος Βασίλης tslef8 GiorgosAsi dazed uni77 T C jj! Stelios Libertus Magdalik eukleidhs1821 john29 Hyper_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Eίναι αυτό Πράγματι φανταστικό! Suspicious και στον Μυστακίδη! Click για ανάπτυξη... Καλά ο άνθρωπος κάνει παπάδες! Εγώ προσωπικά τον λατρεύω γιατί λατρεύω και την κιθάρα. Γιατί όμως Suspicious;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 00:41 Η Ερις έγραψε: #111 03-09-17 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Claire Rentfield: Καλά ο άνθρωπος κάνει παπάδες! Εγώ προσωπικά τον λατρεύω γιατί λατρεύω και την κιθάρα. Γιατί όμως Suspicious;;;; Click για ανάπτυξη... Η κοπέλα που το ανέβασε, SuspiciousMinds. Δίνω τα εύσημα δηλαδή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 00:42 Η Claire Rentfield: #112 03-09-17 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Η κοπέλα που το ανέβασε, SuspiciousMinds. Δίνω τα εύσημα δηλαδή. Click για ανάπτυξη... Αχ σόρυ... Δεν το κατάλαβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuspiciousMinds Νεοφερμένο μέλος Η SuspiciousMinds αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 18:14 Η SuspiciousMinds: #113 03-09-17 18:14 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Ισχύει, αλλά λέει μη διαθέσιμο βίντεο. Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη, δεν το είδα ότι έλεγε "μη διαθέσιμο" Είχα την τύχη να είμαι προχτές σε μία εμφάνιση που έκανε στη Θεσσαλονίκη και πραγματικά ξετρελάθηκα. Ήταν λες και όλοι εκεί μέσα ήμασταν μια μεγάλη παρέα, υπήρχε μια πολύ ζεστή και όμορφη ατμόσφαιρα. Και οι μουσικοί που έχει μαζί του είναι ιδιαίτερα ταλαντούχοι. Νέα παιδιά, αν δεν κάνω λάθος είπε ότι ήταν φοιτητές του στο πανεπιστήμιο στην Άρτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 20:29 Η Claire Rentfield: #114 03-09-17 20:29 Αρχική Δημοσίευση από SuspiciousMinds: Συγγνώμη, δεν το είδα ότι έλεγε "μη διαθέσιμο" Είχα την τύχη να είμαι προχτές σε μία εμφάνιση που έκανε στη Θεσσαλονίκη και πραγματικά ξετρελάθηκα. Ήταν λες και όλοι εκεί μέσα ήμασταν μια μεγάλη παρέα, υπήρχε μια πολύ ζεστή και όμορφη ατμόσφαιρα. Και οι μουσικοί που έχει μαζί του είναι ιδιαίτερα ταλαντούχοι. Νέα παιδιά, αν δεν κάνω λάθος είπε ότι ήταν φοιτητές του στο πανεπιστήμιο στην Άρτα. Click για ανάπτυξη... Σε ζηλεύω, πολύ θα ήθελα να τον άκουγα ζωντανά. Για την ώρα αρκούμαι στο youtube... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jon Snow. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Valar Morghulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 22:01 Ο Jon Snow.: #115 03-09-17 22:01 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 22:57 Ο Guest 186240: #116 03-09-17 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Jon Snow.: Click για ανάπτυξη... That's my song Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jon Snow. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Valar Morghulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2017 στις 22:23 Ο Jon Snow.: #117 04-09-17 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris S: That's my song Click για ανάπτυξη... χαίρομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. paper+ Νεοφερμένο μέλος Ο paper+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2017 στις 17:53 Ο paper+ έγραψε: #118 06-09-17 17:53 https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=Ajp0Uaw4rqo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Σεπτεμβρίου 2017 στις 23:31 Ο Guest 186240: #119 07-09-17 23:31 Stevie Wonder Red Hot Chili Peppers Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Σεπτεμβρίου 2017 στις 22:44 Ο Guest 186240: #120 25-09-17 22:44 Britney Spears Richard Thompson Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 158 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cristal American Economist charmander giannhs2001 Μήτσος10 pendejo Kate1914 jellojina rafaela11 Joji kamekiwii23 ZoumeroMpifteki kiyoshi medousa fretoe harry akritas Πουπουλίνα Εχέμυθη Cookie_Monster Wonderkid fmarulezkd chester20080 CiNeFiL Panos_02 snowy Unboxholics SlimShady An_uknown_world Tangible Thundergirl Dora140303 Ada ada sunsetpp Loozen Insertcoin Τodoroki pacheiko ΠηνελόπηΤ Metalhead_4_life Viedo azula tsiobieman Luke. Cupid ManinaK Mhtrogoal Αναήλ Scandal Snoopy Doo Myrtilo Scott fockos Αγάπη_Πλατωνική orchidea kogba Βλα JoeDon D.a.i.s.y Μάρκος Βασίλης tslef8 GiorgosAsi dazed uni77 T C jj! Stelios Libertus Magdalik eukleidhs1821 john29 Hyper_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Claire Rentfield: Καλά ο άνθρωπος κάνει παπάδες! Εγώ προσωπικά τον λατρεύω γιατί λατρεύω και την κιθάρα. Γιατί όμως Suspicious;;;; Click για ανάπτυξη... Η κοπέλα που το ανέβασε, SuspiciousMinds. Δίνω τα εύσημα δηλαδή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 00:42 Η Claire Rentfield: #112 03-09-17 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Η κοπέλα που το ανέβασε, SuspiciousMinds. Δίνω τα εύσημα δηλαδή. Click για ανάπτυξη... Αχ σόρυ... Δεν το κατάλαβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuspiciousMinds Νεοφερμένο μέλος Η SuspiciousMinds αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 18:14 Η SuspiciousMinds: #113 03-09-17 18:14 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Ισχύει, αλλά λέει μη διαθέσιμο βίντεο. Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη, δεν το είδα ότι έλεγε "μη διαθέσιμο" Είχα την τύχη να είμαι προχτές σε μία εμφάνιση που έκανε στη Θεσσαλονίκη και πραγματικά ξετρελάθηκα. Ήταν λες και όλοι εκεί μέσα ήμασταν μια μεγάλη παρέα, υπήρχε μια πολύ ζεστή και όμορφη ατμόσφαιρα. Και οι μουσικοί που έχει μαζί του είναι ιδιαίτερα ταλαντούχοι. Νέα παιδιά, αν δεν κάνω λάθος είπε ότι ήταν φοιτητές του στο πανεπιστήμιο στην Άρτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 20:29 Η Claire Rentfield: #114 03-09-17 20:29 Αρχική Δημοσίευση από SuspiciousMinds: Συγγνώμη, δεν το είδα ότι έλεγε "μη διαθέσιμο" Είχα την τύχη να είμαι προχτές σε μία εμφάνιση που έκανε στη Θεσσαλονίκη και πραγματικά ξετρελάθηκα. Ήταν λες και όλοι εκεί μέσα ήμασταν μια μεγάλη παρέα, υπήρχε μια πολύ ζεστή και όμορφη ατμόσφαιρα. Και οι μουσικοί που έχει μαζί του είναι ιδιαίτερα ταλαντούχοι. Νέα παιδιά, αν δεν κάνω λάθος είπε ότι ήταν φοιτητές του στο πανεπιστήμιο στην Άρτα. Click για ανάπτυξη... Σε ζηλεύω, πολύ θα ήθελα να τον άκουγα ζωντανά. Για την ώρα αρκούμαι στο youtube... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jon Snow. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Valar Morghulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 22:01 Ο Jon Snow.: #115 03-09-17 22:01 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 22:57 Ο Guest 186240: #116 03-09-17 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Jon Snow.: Click για ανάπτυξη... That's my song Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jon Snow. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Valar Morghulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2017 στις 22:23 Ο Jon Snow.: #117 04-09-17 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris S: That's my song Click για ανάπτυξη... χαίρομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. paper+ Νεοφερμένο μέλος Ο paper+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2017 στις 17:53 Ο paper+ έγραψε: #118 06-09-17 17:53 https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=Ajp0Uaw4rqo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Σεπτεμβρίου 2017 στις 23:31 Ο Guest 186240: #119 07-09-17 23:31 Stevie Wonder Red Hot Chili Peppers Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Σεπτεμβρίου 2017 στις 22:44 Ο Guest 186240: #120 25-09-17 22:44 Britney Spears Richard Thompson Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 158 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cristal American Economist charmander giannhs2001 Μήτσος10 pendejo Kate1914 jellojina rafaela11 Joji kamekiwii23 ZoumeroMpifteki kiyoshi medousa fretoe harry akritas Πουπουλίνα Εχέμυθη Cookie_Monster Wonderkid fmarulezkd chester20080 CiNeFiL Panos_02 snowy Unboxholics SlimShady An_uknown_world Tangible Thundergirl Dora140303 Ada ada sunsetpp Loozen Insertcoin Τodoroki pacheiko ΠηνελόπηΤ Metalhead_4_life Viedo azula tsiobieman Luke. Cupid ManinaK Mhtrogoal Αναήλ Scandal Snoopy Doo Myrtilo Scott fockos Αγάπη_Πλατωνική orchidea kogba Βλα JoeDon D.a.i.s.y Μάρκος Βασίλης tslef8 GiorgosAsi dazed uni77 T C jj! Stelios Libertus Magdalik eukleidhs1821 john29 Hyper_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Η κοπέλα που το ανέβασε, SuspiciousMinds. Δίνω τα εύσημα δηλαδή. Click για ανάπτυξη... Αχ σόρυ... Δεν το κατάλαβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SuspiciousMinds Νεοφερμένο μέλος Η SuspiciousMinds αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 18:14 Η SuspiciousMinds: #113 03-09-17 18:14 Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Ισχύει, αλλά λέει μη διαθέσιμο βίντεο. Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη, δεν το είδα ότι έλεγε "μη διαθέσιμο" Είχα την τύχη να είμαι προχτές σε μία εμφάνιση που έκανε στη Θεσσαλονίκη και πραγματικά ξετρελάθηκα. Ήταν λες και όλοι εκεί μέσα ήμασταν μια μεγάλη παρέα, υπήρχε μια πολύ ζεστή και όμορφη ατμόσφαιρα. Και οι μουσικοί που έχει μαζί του είναι ιδιαίτερα ταλαντούχοι. Νέα παιδιά, αν δεν κάνω λάθος είπε ότι ήταν φοιτητές του στο πανεπιστήμιο στην Άρτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 20:29 Η Claire Rentfield: #114 03-09-17 20:29 Αρχική Δημοσίευση από SuspiciousMinds: Συγγνώμη, δεν το είδα ότι έλεγε "μη διαθέσιμο" Είχα την τύχη να είμαι προχτές σε μία εμφάνιση που έκανε στη Θεσσαλονίκη και πραγματικά ξετρελάθηκα. Ήταν λες και όλοι εκεί μέσα ήμασταν μια μεγάλη παρέα, υπήρχε μια πολύ ζεστή και όμορφη ατμόσφαιρα. Και οι μουσικοί που έχει μαζί του είναι ιδιαίτερα ταλαντούχοι. Νέα παιδιά, αν δεν κάνω λάθος είπε ότι ήταν φοιτητές του στο πανεπιστήμιο στην Άρτα. Click για ανάπτυξη... Σε ζηλεύω, πολύ θα ήθελα να τον άκουγα ζωντανά. Για την ώρα αρκούμαι στο youtube... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jon Snow. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Valar Morghulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 22:01 Ο Jon Snow.: #115 03-09-17 22:01 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 22:57 Ο Guest 186240: #116 03-09-17 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Jon Snow.: Click για ανάπτυξη... That's my song Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jon Snow. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Valar Morghulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2017 στις 22:23 Ο Jon Snow.: #117 04-09-17 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris S: That's my song Click για ανάπτυξη... χαίρομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. paper+ Νεοφερμένο μέλος Ο paper+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2017 στις 17:53 Ο paper+ έγραψε: #118 06-09-17 17:53 https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=Ajp0Uaw4rqo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Σεπτεμβρίου 2017 στις 23:31 Ο Guest 186240: #119 07-09-17 23:31 Stevie Wonder Red Hot Chili Peppers Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Σεπτεμβρίου 2017 στις 22:44 Ο Guest 186240: #120 25-09-17 22:44 Britney Spears Richard Thompson Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 158 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cristal American Economist charmander giannhs2001 Μήτσος10 pendejo Kate1914 jellojina rafaela11 Joji kamekiwii23 ZoumeroMpifteki kiyoshi medousa fretoe harry akritas Πουπουλίνα Εχέμυθη Cookie_Monster Wonderkid fmarulezkd chester20080 CiNeFiL Panos_02 snowy Unboxholics SlimShady An_uknown_world Tangible Thundergirl Dora140303 Ada ada sunsetpp Loozen Insertcoin Τodoroki pacheiko ΠηνελόπηΤ Metalhead_4_life Viedo azula tsiobieman Luke. Cupid ManinaK Mhtrogoal Αναήλ Scandal Snoopy Doo Myrtilo Scott fockos Αγάπη_Πλατωνική orchidea kogba Βλα JoeDon D.a.i.s.y Μάρκος Βασίλης tslef8 GiorgosAsi dazed uni77 T C jj! Stelios Libertus Magdalik eukleidhs1821 john29 Hyper_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ερις: Ισχύει, αλλά λέει μη διαθέσιμο βίντεο. Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη, δεν το είδα ότι έλεγε "μη διαθέσιμο" Είχα την τύχη να είμαι προχτές σε μία εμφάνιση που έκανε στη Θεσσαλονίκη και πραγματικά ξετρελάθηκα. Ήταν λες και όλοι εκεί μέσα ήμασταν μια μεγάλη παρέα, υπήρχε μια πολύ ζεστή και όμορφη ατμόσφαιρα. Και οι μουσικοί που έχει μαζί του είναι ιδιαίτερα ταλαντούχοι. Νέα παιδιά, αν δεν κάνω λάθος είπε ότι ήταν φοιτητές του στο πανεπιστήμιο στην Άρτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 20:29 Η Claire Rentfield: #114 03-09-17 20:29 Αρχική Δημοσίευση από SuspiciousMinds: Συγγνώμη, δεν το είδα ότι έλεγε "μη διαθέσιμο" Είχα την τύχη να είμαι προχτές σε μία εμφάνιση που έκανε στη Θεσσαλονίκη και πραγματικά ξετρελάθηκα. Ήταν λες και όλοι εκεί μέσα ήμασταν μια μεγάλη παρέα, υπήρχε μια πολύ ζεστή και όμορφη ατμόσφαιρα. Και οι μουσικοί που έχει μαζί του είναι ιδιαίτερα ταλαντούχοι. Νέα παιδιά, αν δεν κάνω λάθος είπε ότι ήταν φοιτητές του στο πανεπιστήμιο στην Άρτα. Click για ανάπτυξη... Σε ζηλεύω, πολύ θα ήθελα να τον άκουγα ζωντανά. Για την ώρα αρκούμαι στο youtube... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jon Snow. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Valar Morghulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 22:01 Ο Jon Snow.: #115 03-09-17 22:01 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 22:57 Ο Guest 186240: #116 03-09-17 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Jon Snow.: Click για ανάπτυξη... That's my song Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jon Snow. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Valar Morghulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2017 στις 22:23 Ο Jon Snow.: #117 04-09-17 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris S: That's my song Click για ανάπτυξη... χαίρομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. paper+ Νεοφερμένο μέλος Ο paper+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2017 στις 17:53 Ο paper+ έγραψε: #118 06-09-17 17:53 https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=Ajp0Uaw4rqo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Σεπτεμβρίου 2017 στις 23:31 Ο Guest 186240: #119 07-09-17 23:31 Stevie Wonder Red Hot Chili Peppers Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Σεπτεμβρίου 2017 στις 22:44 Ο Guest 186240: #120 25-09-17 22:44 Britney Spears Richard Thompson Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 158 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cristal American Economist charmander giannhs2001 Μήτσος10 pendejo Kate1914 jellojina rafaela11 Joji kamekiwii23 ZoumeroMpifteki kiyoshi medousa fretoe harry akritas Πουπουλίνα Εχέμυθη Cookie_Monster Wonderkid fmarulezkd chester20080 CiNeFiL Panos_02 snowy Unboxholics SlimShady An_uknown_world Tangible Thundergirl Dora140303 Ada ada sunsetpp Loozen Insertcoin Τodoroki pacheiko ΠηνελόπηΤ Metalhead_4_life Viedo azula tsiobieman Luke. Cupid ManinaK Mhtrogoal Αναήλ Scandal Snoopy Doo Myrtilo Scott fockos Αγάπη_Πλατωνική orchidea kogba Βλα JoeDon D.a.i.s.y Μάρκος Βασίλης tslef8 GiorgosAsi dazed uni77 T C jj! Stelios Libertus Magdalik eukleidhs1821 john29 Hyper_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από SuspiciousMinds: Συγγνώμη, δεν το είδα ότι έλεγε "μη διαθέσιμο" Είχα την τύχη να είμαι προχτές σε μία εμφάνιση που έκανε στη Θεσσαλονίκη και πραγματικά ξετρελάθηκα. Ήταν λες και όλοι εκεί μέσα ήμασταν μια μεγάλη παρέα, υπήρχε μια πολύ ζεστή και όμορφη ατμόσφαιρα. Και οι μουσικοί που έχει μαζί του είναι ιδιαίτερα ταλαντούχοι. Νέα παιδιά, αν δεν κάνω λάθος είπε ότι ήταν φοιτητές του στο πανεπιστήμιο στην Άρτα. Click για ανάπτυξη... Σε ζηλεύω, πολύ θα ήθελα να τον άκουγα ζωντανά. Για την ώρα αρκούμαι στο youtube... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jon Snow. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Valar Morghulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 22:01 Ο Jon Snow.: #115 03-09-17 22:01 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 22:57 Ο Guest 186240: #116 03-09-17 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Jon Snow.: Click για ανάπτυξη... That's my song Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jon Snow. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Valar Morghulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2017 στις 22:23 Ο Jon Snow.: #117 04-09-17 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris S: That's my song Click για ανάπτυξη... χαίρομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. paper+ Νεοφερμένο μέλος Ο paper+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2017 στις 17:53 Ο paper+ έγραψε: #118 06-09-17 17:53 https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=Ajp0Uaw4rqo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Σεπτεμβρίου 2017 στις 23:31 Ο Guest 186240: #119 07-09-17 23:31 Stevie Wonder Red Hot Chili Peppers Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Σεπτεμβρίου 2017 στις 22:44 Ο Guest 186240: #120 25-09-17 22:44 Britney Spears Richard Thompson Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 158 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cristal American Economist charmander giannhs2001 Μήτσος10 pendejo Kate1914 jellojina rafaela11 Joji kamekiwii23 ZoumeroMpifteki kiyoshi medousa fretoe harry akritas Πουπουλίνα Εχέμυθη Cookie_Monster Wonderkid fmarulezkd chester20080 CiNeFiL Panos_02 snowy Unboxholics SlimShady An_uknown_world Tangible Thundergirl Dora140303 Ada ada sunsetpp Loozen Insertcoin Τodoroki pacheiko ΠηνελόπηΤ Metalhead_4_life Viedo azula tsiobieman Luke. Cupid ManinaK Mhtrogoal Αναήλ Scandal Snoopy Doo Myrtilo Scott fockos Αγάπη_Πλατωνική orchidea kogba Βλα JoeDon D.a.i.s.y Μάρκος Βασίλης tslef8 GiorgosAsi dazed uni77 T C jj! Stelios Libertus Magdalik eukleidhs1821 john29 Hyper_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 22:57 Ο Guest 186240: #116 03-09-17 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Jon Snow.: Click για ανάπτυξη... That's my song Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jon Snow. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Valar Morghulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2017 στις 22:23 Ο Jon Snow.: #117 04-09-17 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris S: That's my song Click για ανάπτυξη... χαίρομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. paper+ Νεοφερμένο μέλος Ο paper+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2017 στις 17:53 Ο paper+ έγραψε: #118 06-09-17 17:53 https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=Ajp0Uaw4rqo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Σεπτεμβρίου 2017 στις 23:31 Ο Guest 186240: #119 07-09-17 23:31 Stevie Wonder Red Hot Chili Peppers Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Σεπτεμβρίου 2017 στις 22:44 Ο Guest 186240: #120 25-09-17 22:44 Britney Spears Richard Thompson Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 158 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cristal American Economist charmander giannhs2001 Μήτσος10 pendejo Kate1914 jellojina rafaela11 Joji kamekiwii23 ZoumeroMpifteki kiyoshi medousa fretoe harry akritas Πουπουλίνα Εχέμυθη Cookie_Monster Wonderkid fmarulezkd chester20080 CiNeFiL Panos_02 snowy Unboxholics SlimShady An_uknown_world Tangible Thundergirl Dora140303 Ada ada sunsetpp Loozen Insertcoin Τodoroki pacheiko ΠηνελόπηΤ Metalhead_4_life Viedo azula tsiobieman Luke. Cupid ManinaK Mhtrogoal Αναήλ Scandal Snoopy Doo Myrtilo Scott fockos Αγάπη_Πλατωνική orchidea kogba Βλα JoeDon D.a.i.s.y Μάρκος Βασίλης tslef8 GiorgosAsi dazed uni77 T C jj! Stelios Libertus Magdalik eukleidhs1821 john29 Hyper_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Jon Snow.: Click για ανάπτυξη... That's my song Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jon Snow. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Valar Morghulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2017 στις 22:23 Ο Jon Snow.: #117 04-09-17 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris S: That's my song Click για ανάπτυξη... χαίρομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. paper+ Νεοφερμένο μέλος Ο paper+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2017 στις 17:53 Ο paper+ έγραψε: #118 06-09-17 17:53 https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=Ajp0Uaw4rqo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Σεπτεμβρίου 2017 στις 23:31 Ο Guest 186240: #119 07-09-17 23:31 Stevie Wonder Red Hot Chili Peppers Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Σεπτεμβρίου 2017 στις 22:44 Ο Guest 186240: #120 25-09-17 22:44 Britney Spears Richard Thompson Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 158 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cristal American Economist charmander giannhs2001 Μήτσος10 pendejo Kate1914 jellojina rafaela11 Joji kamekiwii23 ZoumeroMpifteki kiyoshi medousa fretoe harry akritas Πουπουλίνα Εχέμυθη Cookie_Monster Wonderkid fmarulezkd chester20080 CiNeFiL Panos_02 snowy Unboxholics SlimShady An_uknown_world Tangible Thundergirl Dora140303 Ada ada sunsetpp Loozen Insertcoin Τodoroki pacheiko ΠηνελόπηΤ Metalhead_4_life Viedo azula tsiobieman Luke. Cupid ManinaK Mhtrogoal Αναήλ Scandal Snoopy Doo Myrtilo Scott fockos Αγάπη_Πλατωνική orchidea kogba Βλα JoeDon D.a.i.s.y Μάρκος Βασίλης tslef8 GiorgosAsi dazed uni77 T C jj! Stelios Libertus Magdalik eukleidhs1821 john29 Hyper_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dimitris S: That's my song Click για ανάπτυξη... χαίρομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
paper+ Νεοφερμένο μέλος Ο paper+ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2017 στις 17:53 Ο paper+ έγραψε: #118 06-09-17 17:53 https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=Ajp0Uaw4rqo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Σεπτεμβρίου 2017 στις 23:31 Ο Guest 186240: #119 07-09-17 23:31 Stevie Wonder Red Hot Chili Peppers Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Σεπτεμβρίου 2017 στις 22:44 Ο Guest 186240: #120 25-09-17 22:44 Britney Spears Richard Thompson Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 158 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cristal American Economist charmander giannhs2001 Μήτσος10 pendejo Kate1914 jellojina rafaela11 Joji kamekiwii23 ZoumeroMpifteki kiyoshi medousa fretoe harry akritas Πουπουλίνα Εχέμυθη Cookie_Monster Wonderkid fmarulezkd chester20080 CiNeFiL Panos_02 snowy Unboxholics SlimShady An_uknown_world Tangible Thundergirl Dora140303 Ada ada sunsetpp Loozen Insertcoin Τodoroki pacheiko ΠηνελόπηΤ Metalhead_4_life Viedo azula tsiobieman Luke. Cupid ManinaK Mhtrogoal Αναήλ Scandal Snoopy Doo Myrtilo Scott fockos Αγάπη_Πλατωνική orchidea kogba Βλα JoeDon D.a.i.s.y Μάρκος Βασίλης tslef8 GiorgosAsi dazed uni77 T C jj! Stelios Libertus Magdalik eukleidhs1821 john29 Hyper_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=Ajp0Uaw4rqo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Σεπτεμβρίου 2017 στις 23:31 Ο Guest 186240: #119 07-09-17 23:31 Stevie Wonder Red Hot Chili Peppers Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Σεπτεμβρίου 2017 στις 22:44 Ο Guest 186240: #120 25-09-17 22:44 Britney Spears Richard Thompson Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Stevie Wonder Red Hot Chili Peppers Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Σεπτεμβρίου 2017 στις 22:44 Ο Guest 186240: #120 25-09-17 22:44 Britney Spears Richard Thompson Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Britney Spears Richard Thompson Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.