roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 08:42 Η roumana έγραψε: #2.421 23-12-09 08:42 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Περιμένουμε μέχρι τις 24 και ο νικητής θα κερδίσει μια ..μασημένη τσίχλα! (δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούμε να δώσουμε.. ) Click για ανάπτυξη... Θα του αφιερώσουμε ένα τραγούδι. (You tube rules.) Τι ? Δεν ειναι κινητρο αυτο? καλαααα... ακομα δεν ειδατε τις αφιερωσεις μου, γι'αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 22:14 Η Noisette έγραψε: #2.422 07-04-10 22:14 Θέλετε να παίτσουμε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 30 Απριλίου 2010 στις 01:52 Η roumana έγραψε: #2.423 30-04-10 01:52 Τα Χριστούγεννα πέρασαν. Το Πάσχα επίσης. Τι θέμα να βάλουμε να παίξουμε τώρα? Πρωτομαγιά, άνοιξη, ερωτευμενακια, εξετάσεις, φύση, θάλασσα, βουνά (που θα πάρω σε λίγο), εθισμός, κομιξ, πολιτική… Δώστε καμιά ιδέα να βάλουμε και την ψήφο μας κάπου που δεν το μετανιώνουμε… Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Απριλίου 2010 Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 30 Απριλίου 2010 στις 02:26 Ο Γιώργος έγραψε: #2.424 30-04-10 02:26 Εγώ προτείνω το θέμα να είναι κάτι σε σχέση με έρωτα. Βασικό επιχείρημα : βαριέμαι να αλλάζω την υπογραφή μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 30 Απριλίου 2010 στις 03:45 Η Myrtle έγραψε: #2.425 30-04-10 03:45 Άνοιξη, άνοιξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 30 Απριλίου 2010 στις 08:09 Η roumana έγραψε: #2.426 30-04-10 08:09 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Εγώ προτείνω το θέμα να είναι κάτι σε σχέση με έρωτα. Βασικό επιχείρημα : βαριέμαι να αλλάζω την υπογραφή μου. Click για ανάπτυξη... Καινούριος κανόνας του παιχνιδιού. (Δήμητρα, μου επιτρέπεις?) Οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να παρουσιάσουν πρωτοεμφανιζόμενες δημιουργίες. ( Όπως στους διαγωνισμούς που θεωρούνται κάποιου επιπέδου. π.χ Eurovision ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alllantin Νεοφερμένο μέλος Ο alllantin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 30 Απριλίου 2010 στις 15:16 Ο alllantin: #2.427 30-04-10 15:16 εγώ προτείνω το θέμα να μην έχει σχέση με τον έρωτα βασικό επιχείρημα : θα αλλάξει ο ζορζ την υπογραφή του καλά θα σοβαρευτώ γιατί παρίσταται η ρουμάνα προτείνω ως θέμα τις υπαρξιακές αγωνίες και τους επιθανάτιες ατάκες εναλλακτικά προτείνω να είναι φράση στεκομέλους και πάω να ψάξω ήδη τα ποστ του αντωνάκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 1 Μαΐου 2010 στις 04:25 Η roumana έγραψε: #2.428 01-05-10 04:25 Αρχική Δημοσίευση από alllantin: εγώ προτείνω το θέμα να μην έχει σχέση με τον έρωτα βασικό επιχείρημα : θα αλλάξει ο ζορζ την υπογραφή του καλά θα σοβαρευτώ γιατί παρίσταται η ρουμάνα Click για ανάπτυξη... Μην τολμήσεις να σοβαρευτείς. φράση στεκομέλους Click για ανάπτυξη... Δεν ειν' κακουο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hliana+Mixalhs Νεοφερμένο μέλος Η Ηλιάνα - Αρχοντία - Κεραμιδά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 00:24 Η Hliana+Mixalhs: #2.429 05-06-10 00:24 Καλά εγώ δεν ξέρω άμα σας αρέσει η υπογραφή μου τώρα αλλά την βάζω απλώς για να την δείτε..και άμα σας αρέσει κάντε κάνα like ..Σας ευχαριστώ πολύ!!Α!Και αυτό που έγραψα για την αγάπη το έχω δει κάπου..Τώρα το από κάτω είναι συνηθισμένο μέχρι το πρώτο θαυμαστικό,και η συνέχεια το έγραψα με τελείως δικιά μου σκέψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 23:16 Ο fockos έγραψε: #2.430 12-08-10 23:16 Θα κουρέψω τον Μπλιο..και θα τον βάλω για υπογραφή. Ή να βάλω την μαγική τετράδα που ποτέ δε χάνει.(Mπλιο, Τσοφ, Διάλα, Nταβέ) Αν είναι με θέμα τον έρωτα θα μου έιναι δύσκολο γιατί είναι δύσκολο να βρω και στους τέσσερεις κοπέλες (ειδικά ο Νταβέ θα έχει πρόβλημα). Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Αυγούστου 2010 self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 23:19 Ο self-instructive depressing: #2.431 12-08-10 23:19 καταρχήν , καλά κάνεις και ρωτάς σε αυτό το τόπικ η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους (λολ , πολύ μέτρια ατάκα) προτείνω να βάλεις την τετράδα και να ποστάρεις παντού , για να ανοίγει ένα τόπικ από την στιγμή που κάνουμε κλικ , σε κάνα μισάωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 23:21 Η Noisette έγραψε: #2.432 12-08-10 23:21 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: για να ανοίγει ένα τόπικ από την στιγμή που κάνουμε κλικ , σε κάνα μισάωρο Click για ανάπτυξη... Δεν είπαμε να μην κλέβεις ίντερνετ;;; Αχ αχ θα σε μαλώσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 23:49 Ο fockos έγραψε: #2.433 12-08-10 23:49 Tα κουρέματα του Μπλιο είναι πολλά . Πρέπει να διαλέξω ένα από αυτά του Μπλιο του αρέσει το κανονικό ... δε θέλει κανένα άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 23:59 Ο self-instructive depressing: #2.434 12-08-10 23:59 το νο1 από αριστερά είναι σαν κομπάρσος σε ταινία του ψάλτη το νο2 σαν σερβιτόρος στο μοναστηράκι το νο3 σαν τον justin bieber και το νο4 σαν την britney spears κουρεμένη γουλί νο2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. paoktsis9 Νεοφερμένο μέλος Ο paoktsis9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 00:50 Ο paoktsis9: #2.435 21-08-10 00:50 πώς συμμετάσχω στο διαγωνισμό υπογραφής;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Σεπτεμβρίου 2010 maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2011 στις 17:41 Η maria_lulu: #2.436 22-03-11 17:41 Ειπα να επαναφερω το θεμα! Γιατι δεν συνεχιζουμε τον διαγωνισμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 00:59 Η roumana έγραψε: #2.437 26-03-11 00:59 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Ειπα να επαναφερω το θεμα! Γιατι δεν συνεχιζουμε τον διαγωνισμο; Click για ανάπτυξη... Καλη ιδεα. Διαλεξτε θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 01:12 Η maria_lulu: #2.438 26-03-11 01:12 Τι λετε να γινετε σε διαφορετικο θεμα (βλ:διαγωνισμος καλυτερου αβαταρ) και οταν τελιωνει το θεμα του διαγωνισμου, να ενωνεται με το παρον θεμα; Τι λετε να δημιουργηθει βοηθητικο θεμα; Εκει θα μπορουμε να συζηταμε οτι εχει σχεση με τον διαγωνισμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 13:10 Η maria_lulu: #2.439 26-03-11 13:10 Νεο θεμα διαγωνισμου: 1ος Διαγωνισμός Καλύτερης Υπογραφής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 121 122 First Προηγούμενη 122 από 122 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 122 από 122 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: onion giannhs2001 το κοριτσι του μαη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kajira: Περιμένουμε μέχρι τις 24 και ο νικητής θα κερδίσει μια ..μασημένη τσίχλα! (δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούμε να δώσουμε.. ) Click για ανάπτυξη... Θα του αφιερώσουμε ένα τραγούδι. (You tube rules.) Τι ? Δεν ειναι κινητρο αυτο? καλαααα... ακομα δεν ειδατε τις αφιερωσεις μου, γι'αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 22:14 Η Noisette έγραψε: #2.422 07-04-10 22:14 Θέλετε να παίτσουμε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 30 Απριλίου 2010 στις 01:52 Η roumana έγραψε: #2.423 30-04-10 01:52 Τα Χριστούγεννα πέρασαν. Το Πάσχα επίσης. Τι θέμα να βάλουμε να παίξουμε τώρα? Πρωτομαγιά, άνοιξη, ερωτευμενακια, εξετάσεις, φύση, θάλασσα, βουνά (που θα πάρω σε λίγο), εθισμός, κομιξ, πολιτική… Δώστε καμιά ιδέα να βάλουμε και την ψήφο μας κάπου που δεν το μετανιώνουμε… Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Απριλίου 2010 Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 30 Απριλίου 2010 στις 02:26 Ο Γιώργος έγραψε: #2.424 30-04-10 02:26 Εγώ προτείνω το θέμα να είναι κάτι σε σχέση με έρωτα. Βασικό επιχείρημα : βαριέμαι να αλλάζω την υπογραφή μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 30 Απριλίου 2010 στις 03:45 Η Myrtle έγραψε: #2.425 30-04-10 03:45 Άνοιξη, άνοιξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 30 Απριλίου 2010 στις 08:09 Η roumana έγραψε: #2.426 30-04-10 08:09 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Εγώ προτείνω το θέμα να είναι κάτι σε σχέση με έρωτα. Βασικό επιχείρημα : βαριέμαι να αλλάζω την υπογραφή μου. Click για ανάπτυξη... Καινούριος κανόνας του παιχνιδιού. (Δήμητρα, μου επιτρέπεις?) Οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να παρουσιάσουν πρωτοεμφανιζόμενες δημιουργίες. ( Όπως στους διαγωνισμούς που θεωρούνται κάποιου επιπέδου. π.χ Eurovision ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alllantin Νεοφερμένο μέλος Ο alllantin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 30 Απριλίου 2010 στις 15:16 Ο alllantin: #2.427 30-04-10 15:16 εγώ προτείνω το θέμα να μην έχει σχέση με τον έρωτα βασικό επιχείρημα : θα αλλάξει ο ζορζ την υπογραφή του καλά θα σοβαρευτώ γιατί παρίσταται η ρουμάνα προτείνω ως θέμα τις υπαρξιακές αγωνίες και τους επιθανάτιες ατάκες εναλλακτικά προτείνω να είναι φράση στεκομέλους και πάω να ψάξω ήδη τα ποστ του αντωνάκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 1 Μαΐου 2010 στις 04:25 Η roumana έγραψε: #2.428 01-05-10 04:25 Αρχική Δημοσίευση από alllantin: εγώ προτείνω το θέμα να μην έχει σχέση με τον έρωτα βασικό επιχείρημα : θα αλλάξει ο ζορζ την υπογραφή του καλά θα σοβαρευτώ γιατί παρίσταται η ρουμάνα Click για ανάπτυξη... Μην τολμήσεις να σοβαρευτείς. φράση στεκομέλους Click για ανάπτυξη... Δεν ειν' κακουο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hliana+Mixalhs Νεοφερμένο μέλος Η Ηλιάνα - Αρχοντία - Κεραμιδά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 00:24 Η Hliana+Mixalhs: #2.429 05-06-10 00:24 Καλά εγώ δεν ξέρω άμα σας αρέσει η υπογραφή μου τώρα αλλά την βάζω απλώς για να την δείτε..και άμα σας αρέσει κάντε κάνα like ..Σας ευχαριστώ πολύ!!Α!Και αυτό που έγραψα για την αγάπη το έχω δει κάπου..Τώρα το από κάτω είναι συνηθισμένο μέχρι το πρώτο θαυμαστικό,και η συνέχεια το έγραψα με τελείως δικιά μου σκέψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 23:16 Ο fockos έγραψε: #2.430 12-08-10 23:16 Θα κουρέψω τον Μπλιο..και θα τον βάλω για υπογραφή. Ή να βάλω την μαγική τετράδα που ποτέ δε χάνει.(Mπλιο, Τσοφ, Διάλα, Nταβέ) Αν είναι με θέμα τον έρωτα θα μου έιναι δύσκολο γιατί είναι δύσκολο να βρω και στους τέσσερεις κοπέλες (ειδικά ο Νταβέ θα έχει πρόβλημα). Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Αυγούστου 2010 self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 23:19 Ο self-instructive depressing: #2.431 12-08-10 23:19 καταρχήν , καλά κάνεις και ρωτάς σε αυτό το τόπικ η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους (λολ , πολύ μέτρια ατάκα) προτείνω να βάλεις την τετράδα και να ποστάρεις παντού , για να ανοίγει ένα τόπικ από την στιγμή που κάνουμε κλικ , σε κάνα μισάωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 23:21 Η Noisette έγραψε: #2.432 12-08-10 23:21 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: για να ανοίγει ένα τόπικ από την στιγμή που κάνουμε κλικ , σε κάνα μισάωρο Click για ανάπτυξη... Δεν είπαμε να μην κλέβεις ίντερνετ;;; Αχ αχ θα σε μαλώσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 23:49 Ο fockos έγραψε: #2.433 12-08-10 23:49 Tα κουρέματα του Μπλιο είναι πολλά . Πρέπει να διαλέξω ένα από αυτά του Μπλιο του αρέσει το κανονικό ... δε θέλει κανένα άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 23:59 Ο self-instructive depressing: #2.434 12-08-10 23:59 το νο1 από αριστερά είναι σαν κομπάρσος σε ταινία του ψάλτη το νο2 σαν σερβιτόρος στο μοναστηράκι το νο3 σαν τον justin bieber και το νο4 σαν την britney spears κουρεμένη γουλί νο2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. paoktsis9 Νεοφερμένο μέλος Ο paoktsis9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 00:50 Ο paoktsis9: #2.435 21-08-10 00:50 πώς συμμετάσχω στο διαγωνισμό υπογραφής;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Σεπτεμβρίου 2010 maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2011 στις 17:41 Η maria_lulu: #2.436 22-03-11 17:41 Ειπα να επαναφερω το θεμα! Γιατι δεν συνεχιζουμε τον διαγωνισμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 00:59 Η roumana έγραψε: #2.437 26-03-11 00:59 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Ειπα να επαναφερω το θεμα! Γιατι δεν συνεχιζουμε τον διαγωνισμο; Click για ανάπτυξη... Καλη ιδεα. Διαλεξτε θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 01:12 Η maria_lulu: #2.438 26-03-11 01:12 Τι λετε να γινετε σε διαφορετικο θεμα (βλ:διαγωνισμος καλυτερου αβαταρ) και οταν τελιωνει το θεμα του διαγωνισμου, να ενωνεται με το παρον θεμα; Τι λετε να δημιουργηθει βοηθητικο θεμα; Εκει θα μπορουμε να συζηταμε οτι εχει σχεση με τον διαγωνισμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 13:10 Η maria_lulu: #2.439 26-03-11 13:10 Νεο θεμα διαγωνισμου: 1ος Διαγωνισμός Καλύτερης Υπογραφής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 121 122 First Προηγούμενη 122 από 122 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 122 από 122 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: onion giannhs2001 το κοριτσι του μαη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θέλετε να παίτσουμε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 30 Απριλίου 2010 στις 01:52 Η roumana έγραψε: #2.423 30-04-10 01:52 Τα Χριστούγεννα πέρασαν. Το Πάσχα επίσης. Τι θέμα να βάλουμε να παίξουμε τώρα? Πρωτομαγιά, άνοιξη, ερωτευμενακια, εξετάσεις, φύση, θάλασσα, βουνά (που θα πάρω σε λίγο), εθισμός, κομιξ, πολιτική… Δώστε καμιά ιδέα να βάλουμε και την ψήφο μας κάπου που δεν το μετανιώνουμε… Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Απριλίου 2010 Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 30 Απριλίου 2010 στις 02:26 Ο Γιώργος έγραψε: #2.424 30-04-10 02:26 Εγώ προτείνω το θέμα να είναι κάτι σε σχέση με έρωτα. Βασικό επιχείρημα : βαριέμαι να αλλάζω την υπογραφή μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 30 Απριλίου 2010 στις 03:45 Η Myrtle έγραψε: #2.425 30-04-10 03:45 Άνοιξη, άνοιξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 30 Απριλίου 2010 στις 08:09 Η roumana έγραψε: #2.426 30-04-10 08:09 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Εγώ προτείνω το θέμα να είναι κάτι σε σχέση με έρωτα. Βασικό επιχείρημα : βαριέμαι να αλλάζω την υπογραφή μου. Click για ανάπτυξη... Καινούριος κανόνας του παιχνιδιού. (Δήμητρα, μου επιτρέπεις?) Οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να παρουσιάσουν πρωτοεμφανιζόμενες δημιουργίες. ( Όπως στους διαγωνισμούς που θεωρούνται κάποιου επιπέδου. π.χ Eurovision ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alllantin Νεοφερμένο μέλος Ο alllantin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 30 Απριλίου 2010 στις 15:16 Ο alllantin: #2.427 30-04-10 15:16 εγώ προτείνω το θέμα να μην έχει σχέση με τον έρωτα βασικό επιχείρημα : θα αλλάξει ο ζορζ την υπογραφή του καλά θα σοβαρευτώ γιατί παρίσταται η ρουμάνα προτείνω ως θέμα τις υπαρξιακές αγωνίες και τους επιθανάτιες ατάκες εναλλακτικά προτείνω να είναι φράση στεκομέλους και πάω να ψάξω ήδη τα ποστ του αντωνάκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 1 Μαΐου 2010 στις 04:25 Η roumana έγραψε: #2.428 01-05-10 04:25 Αρχική Δημοσίευση από alllantin: εγώ προτείνω το θέμα να μην έχει σχέση με τον έρωτα βασικό επιχείρημα : θα αλλάξει ο ζορζ την υπογραφή του καλά θα σοβαρευτώ γιατί παρίσταται η ρουμάνα Click για ανάπτυξη... Μην τολμήσεις να σοβαρευτείς. φράση στεκομέλους Click για ανάπτυξη... Δεν ειν' κακουο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hliana+Mixalhs Νεοφερμένο μέλος Η Ηλιάνα - Αρχοντία - Κεραμιδά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 00:24 Η Hliana+Mixalhs: #2.429 05-06-10 00:24 Καλά εγώ δεν ξέρω άμα σας αρέσει η υπογραφή μου τώρα αλλά την βάζω απλώς για να την δείτε..και άμα σας αρέσει κάντε κάνα like ..Σας ευχαριστώ πολύ!!Α!Και αυτό που έγραψα για την αγάπη το έχω δει κάπου..Τώρα το από κάτω είναι συνηθισμένο μέχρι το πρώτο θαυμαστικό,και η συνέχεια το έγραψα με τελείως δικιά μου σκέψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 23:16 Ο fockos έγραψε: #2.430 12-08-10 23:16 Θα κουρέψω τον Μπλιο..και θα τον βάλω για υπογραφή. Ή να βάλω την μαγική τετράδα που ποτέ δε χάνει.(Mπλιο, Τσοφ, Διάλα, Nταβέ) Αν είναι με θέμα τον έρωτα θα μου έιναι δύσκολο γιατί είναι δύσκολο να βρω και στους τέσσερεις κοπέλες (ειδικά ο Νταβέ θα έχει πρόβλημα). Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Αυγούστου 2010 self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 23:19 Ο self-instructive depressing: #2.431 12-08-10 23:19 καταρχήν , καλά κάνεις και ρωτάς σε αυτό το τόπικ η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους (λολ , πολύ μέτρια ατάκα) προτείνω να βάλεις την τετράδα και να ποστάρεις παντού , για να ανοίγει ένα τόπικ από την στιγμή που κάνουμε κλικ , σε κάνα μισάωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 23:21 Η Noisette έγραψε: #2.432 12-08-10 23:21 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: για να ανοίγει ένα τόπικ από την στιγμή που κάνουμε κλικ , σε κάνα μισάωρο Click για ανάπτυξη... Δεν είπαμε να μην κλέβεις ίντερνετ;;; Αχ αχ θα σε μαλώσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 23:49 Ο fockos έγραψε: #2.433 12-08-10 23:49 Tα κουρέματα του Μπλιο είναι πολλά . Πρέπει να διαλέξω ένα από αυτά του Μπλιο του αρέσει το κανονικό ... δε θέλει κανένα άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 23:59 Ο self-instructive depressing: #2.434 12-08-10 23:59 το νο1 από αριστερά είναι σαν κομπάρσος σε ταινία του ψάλτη το νο2 σαν σερβιτόρος στο μοναστηράκι το νο3 σαν τον justin bieber και το νο4 σαν την britney spears κουρεμένη γουλί νο2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. paoktsis9 Νεοφερμένο μέλος Ο paoktsis9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 00:50 Ο paoktsis9: #2.435 21-08-10 00:50 πώς συμμετάσχω στο διαγωνισμό υπογραφής;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Σεπτεμβρίου 2010 maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2011 στις 17:41 Η maria_lulu: #2.436 22-03-11 17:41 Ειπα να επαναφερω το θεμα! Γιατι δεν συνεχιζουμε τον διαγωνισμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 00:59 Η roumana έγραψε: #2.437 26-03-11 00:59 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Ειπα να επαναφερω το θεμα! Γιατι δεν συνεχιζουμε τον διαγωνισμο; Click για ανάπτυξη... Καλη ιδεα. Διαλεξτε θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 01:12 Η maria_lulu: #2.438 26-03-11 01:12 Τι λετε να γινετε σε διαφορετικο θεμα (βλ:διαγωνισμος καλυτερου αβαταρ) και οταν τελιωνει το θεμα του διαγωνισμου, να ενωνεται με το παρον θεμα; Τι λετε να δημιουργηθει βοηθητικο θεμα; Εκει θα μπορουμε να συζηταμε οτι εχει σχεση με τον διαγωνισμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 13:10 Η maria_lulu: #2.439 26-03-11 13:10 Νεο θεμα διαγωνισμου: 1ος Διαγωνισμός Καλύτερης Υπογραφής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 121 122 First Προηγούμενη 122 από 122 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 122 από 122 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: onion giannhs2001 το κοριτσι του μαη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα Χριστούγεννα πέρασαν. Το Πάσχα επίσης. Τι θέμα να βάλουμε να παίξουμε τώρα? Πρωτομαγιά, άνοιξη, ερωτευμενακια, εξετάσεις, φύση, θάλασσα, βουνά (που θα πάρω σε λίγο), εθισμός, κομιξ, πολιτική… Δώστε καμιά ιδέα να βάλουμε και την ψήφο μας κάπου που δεν το μετανιώνουμε… Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 30 Απριλίου 2010 στις 02:26 Ο Γιώργος έγραψε: #2.424 30-04-10 02:26 Εγώ προτείνω το θέμα να είναι κάτι σε σχέση με έρωτα. Βασικό επιχείρημα : βαριέμαι να αλλάζω την υπογραφή μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 30 Απριλίου 2010 στις 03:45 Η Myrtle έγραψε: #2.425 30-04-10 03:45 Άνοιξη, άνοιξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 30 Απριλίου 2010 στις 08:09 Η roumana έγραψε: #2.426 30-04-10 08:09 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Εγώ προτείνω το θέμα να είναι κάτι σε σχέση με έρωτα. Βασικό επιχείρημα : βαριέμαι να αλλάζω την υπογραφή μου. Click για ανάπτυξη... Καινούριος κανόνας του παιχνιδιού. (Δήμητρα, μου επιτρέπεις?) Οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να παρουσιάσουν πρωτοεμφανιζόμενες δημιουργίες. ( Όπως στους διαγωνισμούς που θεωρούνται κάποιου επιπέδου. π.χ Eurovision ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alllantin Νεοφερμένο μέλος Ο alllantin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 30 Απριλίου 2010 στις 15:16 Ο alllantin: #2.427 30-04-10 15:16 εγώ προτείνω το θέμα να μην έχει σχέση με τον έρωτα βασικό επιχείρημα : θα αλλάξει ο ζορζ την υπογραφή του καλά θα σοβαρευτώ γιατί παρίσταται η ρουμάνα προτείνω ως θέμα τις υπαρξιακές αγωνίες και τους επιθανάτιες ατάκες εναλλακτικά προτείνω να είναι φράση στεκομέλους και πάω να ψάξω ήδη τα ποστ του αντωνάκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 1 Μαΐου 2010 στις 04:25 Η roumana έγραψε: #2.428 01-05-10 04:25 Αρχική Δημοσίευση από alllantin: εγώ προτείνω το θέμα να μην έχει σχέση με τον έρωτα βασικό επιχείρημα : θα αλλάξει ο ζορζ την υπογραφή του καλά θα σοβαρευτώ γιατί παρίσταται η ρουμάνα Click για ανάπτυξη... Μην τολμήσεις να σοβαρευτείς. φράση στεκομέλους Click για ανάπτυξη... Δεν ειν' κακουο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hliana+Mixalhs Νεοφερμένο μέλος Η Ηλιάνα - Αρχοντία - Κεραμιδά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 00:24 Η Hliana+Mixalhs: #2.429 05-06-10 00:24 Καλά εγώ δεν ξέρω άμα σας αρέσει η υπογραφή μου τώρα αλλά την βάζω απλώς για να την δείτε..και άμα σας αρέσει κάντε κάνα like ..Σας ευχαριστώ πολύ!!Α!Και αυτό που έγραψα για την αγάπη το έχω δει κάπου..Τώρα το από κάτω είναι συνηθισμένο μέχρι το πρώτο θαυμαστικό,και η συνέχεια το έγραψα με τελείως δικιά μου σκέψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 23:16 Ο fockos έγραψε: #2.430 12-08-10 23:16 Θα κουρέψω τον Μπλιο..και θα τον βάλω για υπογραφή. Ή να βάλω την μαγική τετράδα που ποτέ δε χάνει.(Mπλιο, Τσοφ, Διάλα, Nταβέ) Αν είναι με θέμα τον έρωτα θα μου έιναι δύσκολο γιατί είναι δύσκολο να βρω και στους τέσσερεις κοπέλες (ειδικά ο Νταβέ θα έχει πρόβλημα). Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Αυγούστου 2010 self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 23:19 Ο self-instructive depressing: #2.431 12-08-10 23:19 καταρχήν , καλά κάνεις και ρωτάς σε αυτό το τόπικ η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους (λολ , πολύ μέτρια ατάκα) προτείνω να βάλεις την τετράδα και να ποστάρεις παντού , για να ανοίγει ένα τόπικ από την στιγμή που κάνουμε κλικ , σε κάνα μισάωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 23:21 Η Noisette έγραψε: #2.432 12-08-10 23:21 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: για να ανοίγει ένα τόπικ από την στιγμή που κάνουμε κλικ , σε κάνα μισάωρο Click για ανάπτυξη... Δεν είπαμε να μην κλέβεις ίντερνετ;;; Αχ αχ θα σε μαλώσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 23:49 Ο fockos έγραψε: #2.433 12-08-10 23:49 Tα κουρέματα του Μπλιο είναι πολλά . Πρέπει να διαλέξω ένα από αυτά του Μπλιο του αρέσει το κανονικό ... δε θέλει κανένα άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 23:59 Ο self-instructive depressing: #2.434 12-08-10 23:59 το νο1 από αριστερά είναι σαν κομπάρσος σε ταινία του ψάλτη το νο2 σαν σερβιτόρος στο μοναστηράκι το νο3 σαν τον justin bieber και το νο4 σαν την britney spears κουρεμένη γουλί νο2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. paoktsis9 Νεοφερμένο μέλος Ο paoktsis9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 00:50 Ο paoktsis9: #2.435 21-08-10 00:50 πώς συμμετάσχω στο διαγωνισμό υπογραφής;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Σεπτεμβρίου 2010 maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2011 στις 17:41 Η maria_lulu: #2.436 22-03-11 17:41 Ειπα να επαναφερω το θεμα! Γιατι δεν συνεχιζουμε τον διαγωνισμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 00:59 Η roumana έγραψε: #2.437 26-03-11 00:59 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Ειπα να επαναφερω το θεμα! Γιατι δεν συνεχιζουμε τον διαγωνισμο; Click για ανάπτυξη... Καλη ιδεα. Διαλεξτε θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 01:12 Η maria_lulu: #2.438 26-03-11 01:12 Τι λετε να γινετε σε διαφορετικο θεμα (βλ:διαγωνισμος καλυτερου αβαταρ) και οταν τελιωνει το θεμα του διαγωνισμου, να ενωνεται με το παρον θεμα; Τι λετε να δημιουργηθει βοηθητικο θεμα; Εκει θα μπορουμε να συζηταμε οτι εχει σχεση με τον διαγωνισμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 13:10 Η maria_lulu: #2.439 26-03-11 13:10 Νεο θεμα διαγωνισμου: 1ος Διαγωνισμός Καλύτερης Υπογραφής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 121 122 First Προηγούμενη 122 από 122 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 122 από 122 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: onion giannhs2001 το κοριτσι του μαη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ προτείνω το θέμα να είναι κάτι σε σχέση με έρωτα. Βασικό επιχείρημα : βαριέμαι να αλλάζω την υπογραφή μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 30 Απριλίου 2010 στις 03:45 Η Myrtle έγραψε: #2.425 30-04-10 03:45 Άνοιξη, άνοιξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 30 Απριλίου 2010 στις 08:09 Η roumana έγραψε: #2.426 30-04-10 08:09 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Εγώ προτείνω το θέμα να είναι κάτι σε σχέση με έρωτα. Βασικό επιχείρημα : βαριέμαι να αλλάζω την υπογραφή μου. Click για ανάπτυξη... Καινούριος κανόνας του παιχνιδιού. (Δήμητρα, μου επιτρέπεις?) Οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να παρουσιάσουν πρωτοεμφανιζόμενες δημιουργίες. ( Όπως στους διαγωνισμούς που θεωρούνται κάποιου επιπέδου. π.χ Eurovision ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alllantin Νεοφερμένο μέλος Ο alllantin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 30 Απριλίου 2010 στις 15:16 Ο alllantin: #2.427 30-04-10 15:16 εγώ προτείνω το θέμα να μην έχει σχέση με τον έρωτα βασικό επιχείρημα : θα αλλάξει ο ζορζ την υπογραφή του καλά θα σοβαρευτώ γιατί παρίσταται η ρουμάνα προτείνω ως θέμα τις υπαρξιακές αγωνίες και τους επιθανάτιες ατάκες εναλλακτικά προτείνω να είναι φράση στεκομέλους και πάω να ψάξω ήδη τα ποστ του αντωνάκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 1 Μαΐου 2010 στις 04:25 Η roumana έγραψε: #2.428 01-05-10 04:25 Αρχική Δημοσίευση από alllantin: εγώ προτείνω το θέμα να μην έχει σχέση με τον έρωτα βασικό επιχείρημα : θα αλλάξει ο ζορζ την υπογραφή του καλά θα σοβαρευτώ γιατί παρίσταται η ρουμάνα Click για ανάπτυξη... Μην τολμήσεις να σοβαρευτείς. φράση στεκομέλους Click για ανάπτυξη... Δεν ειν' κακουο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hliana+Mixalhs Νεοφερμένο μέλος Η Ηλιάνα - Αρχοντία - Κεραμιδά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 00:24 Η Hliana+Mixalhs: #2.429 05-06-10 00:24 Καλά εγώ δεν ξέρω άμα σας αρέσει η υπογραφή μου τώρα αλλά την βάζω απλώς για να την δείτε..και άμα σας αρέσει κάντε κάνα like ..Σας ευχαριστώ πολύ!!Α!Και αυτό που έγραψα για την αγάπη το έχω δει κάπου..Τώρα το από κάτω είναι συνηθισμένο μέχρι το πρώτο θαυμαστικό,και η συνέχεια το έγραψα με τελείως δικιά μου σκέψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 23:16 Ο fockos έγραψε: #2.430 12-08-10 23:16 Θα κουρέψω τον Μπλιο..και θα τον βάλω για υπογραφή. Ή να βάλω την μαγική τετράδα που ποτέ δε χάνει.(Mπλιο, Τσοφ, Διάλα, Nταβέ) Αν είναι με θέμα τον έρωτα θα μου έιναι δύσκολο γιατί είναι δύσκολο να βρω και στους τέσσερεις κοπέλες (ειδικά ο Νταβέ θα έχει πρόβλημα). Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Αυγούστου 2010 self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 23:19 Ο self-instructive depressing: #2.431 12-08-10 23:19 καταρχήν , καλά κάνεις και ρωτάς σε αυτό το τόπικ η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους (λολ , πολύ μέτρια ατάκα) προτείνω να βάλεις την τετράδα και να ποστάρεις παντού , για να ανοίγει ένα τόπικ από την στιγμή που κάνουμε κλικ , σε κάνα μισάωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 23:21 Η Noisette έγραψε: #2.432 12-08-10 23:21 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: για να ανοίγει ένα τόπικ από την στιγμή που κάνουμε κλικ , σε κάνα μισάωρο Click για ανάπτυξη... Δεν είπαμε να μην κλέβεις ίντερνετ;;; Αχ αχ θα σε μαλώσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 23:49 Ο fockos έγραψε: #2.433 12-08-10 23:49 Tα κουρέματα του Μπλιο είναι πολλά . Πρέπει να διαλέξω ένα από αυτά του Μπλιο του αρέσει το κανονικό ... δε θέλει κανένα άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 23:59 Ο self-instructive depressing: #2.434 12-08-10 23:59 το νο1 από αριστερά είναι σαν κομπάρσος σε ταινία του ψάλτη το νο2 σαν σερβιτόρος στο μοναστηράκι το νο3 σαν τον justin bieber και το νο4 σαν την britney spears κουρεμένη γουλί νο2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. paoktsis9 Νεοφερμένο μέλος Ο paoktsis9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 00:50 Ο paoktsis9: #2.435 21-08-10 00:50 πώς συμμετάσχω στο διαγωνισμό υπογραφής;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Σεπτεμβρίου 2010 maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2011 στις 17:41 Η maria_lulu: #2.436 22-03-11 17:41 Ειπα να επαναφερω το θεμα! Γιατι δεν συνεχιζουμε τον διαγωνισμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 00:59 Η roumana έγραψε: #2.437 26-03-11 00:59 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Ειπα να επαναφερω το θεμα! Γιατι δεν συνεχιζουμε τον διαγωνισμο; Click για ανάπτυξη... Καλη ιδεα. Διαλεξτε θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 01:12 Η maria_lulu: #2.438 26-03-11 01:12 Τι λετε να γινετε σε διαφορετικο θεμα (βλ:διαγωνισμος καλυτερου αβαταρ) και οταν τελιωνει το θεμα του διαγωνισμου, να ενωνεται με το παρον θεμα; Τι λετε να δημιουργηθει βοηθητικο θεμα; Εκει θα μπορουμε να συζηταμε οτι εχει σχεση με τον διαγωνισμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 13:10 Η maria_lulu: #2.439 26-03-11 13:10 Νεο θεμα διαγωνισμου: 1ος Διαγωνισμός Καλύτερης Υπογραφής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 121 122 First Προηγούμενη 122 από 122 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 122 από 122 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: onion giannhs2001 το κοριτσι του μαη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Άνοιξη, άνοιξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 30 Απριλίου 2010 στις 08:09 Η roumana έγραψε: #2.426 30-04-10 08:09 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Εγώ προτείνω το θέμα να είναι κάτι σε σχέση με έρωτα. Βασικό επιχείρημα : βαριέμαι να αλλάζω την υπογραφή μου. Click για ανάπτυξη... Καινούριος κανόνας του παιχνιδιού. (Δήμητρα, μου επιτρέπεις?) Οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να παρουσιάσουν πρωτοεμφανιζόμενες δημιουργίες. ( Όπως στους διαγωνισμούς που θεωρούνται κάποιου επιπέδου. π.χ Eurovision ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alllantin Νεοφερμένο μέλος Ο alllantin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 30 Απριλίου 2010 στις 15:16 Ο alllantin: #2.427 30-04-10 15:16 εγώ προτείνω το θέμα να μην έχει σχέση με τον έρωτα βασικό επιχείρημα : θα αλλάξει ο ζορζ την υπογραφή του καλά θα σοβαρευτώ γιατί παρίσταται η ρουμάνα προτείνω ως θέμα τις υπαρξιακές αγωνίες και τους επιθανάτιες ατάκες εναλλακτικά προτείνω να είναι φράση στεκομέλους και πάω να ψάξω ήδη τα ποστ του αντωνάκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 1 Μαΐου 2010 στις 04:25 Η roumana έγραψε: #2.428 01-05-10 04:25 Αρχική Δημοσίευση από alllantin: εγώ προτείνω το θέμα να μην έχει σχέση με τον έρωτα βασικό επιχείρημα : θα αλλάξει ο ζορζ την υπογραφή του καλά θα σοβαρευτώ γιατί παρίσταται η ρουμάνα Click για ανάπτυξη... Μην τολμήσεις να σοβαρευτείς. φράση στεκομέλους Click για ανάπτυξη... Δεν ειν' κακουο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hliana+Mixalhs Νεοφερμένο μέλος Η Ηλιάνα - Αρχοντία - Κεραμιδά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 00:24 Η Hliana+Mixalhs: #2.429 05-06-10 00:24 Καλά εγώ δεν ξέρω άμα σας αρέσει η υπογραφή μου τώρα αλλά την βάζω απλώς για να την δείτε..και άμα σας αρέσει κάντε κάνα like ..Σας ευχαριστώ πολύ!!Α!Και αυτό που έγραψα για την αγάπη το έχω δει κάπου..Τώρα το από κάτω είναι συνηθισμένο μέχρι το πρώτο θαυμαστικό,και η συνέχεια το έγραψα με τελείως δικιά μου σκέψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 23:16 Ο fockos έγραψε: #2.430 12-08-10 23:16 Θα κουρέψω τον Μπλιο..και θα τον βάλω για υπογραφή. Ή να βάλω την μαγική τετράδα που ποτέ δε χάνει.(Mπλιο, Τσοφ, Διάλα, Nταβέ) Αν είναι με θέμα τον έρωτα θα μου έιναι δύσκολο γιατί είναι δύσκολο να βρω και στους τέσσερεις κοπέλες (ειδικά ο Νταβέ θα έχει πρόβλημα). Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Αυγούστου 2010 self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 23:19 Ο self-instructive depressing: #2.431 12-08-10 23:19 καταρχήν , καλά κάνεις και ρωτάς σε αυτό το τόπικ η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους (λολ , πολύ μέτρια ατάκα) προτείνω να βάλεις την τετράδα και να ποστάρεις παντού , για να ανοίγει ένα τόπικ από την στιγμή που κάνουμε κλικ , σε κάνα μισάωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 23:21 Η Noisette έγραψε: #2.432 12-08-10 23:21 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: για να ανοίγει ένα τόπικ από την στιγμή που κάνουμε κλικ , σε κάνα μισάωρο Click για ανάπτυξη... Δεν είπαμε να μην κλέβεις ίντερνετ;;; Αχ αχ θα σε μαλώσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 23:49 Ο fockos έγραψε: #2.433 12-08-10 23:49 Tα κουρέματα του Μπλιο είναι πολλά . Πρέπει να διαλέξω ένα από αυτά του Μπλιο του αρέσει το κανονικό ... δε θέλει κανένα άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 23:59 Ο self-instructive depressing: #2.434 12-08-10 23:59 το νο1 από αριστερά είναι σαν κομπάρσος σε ταινία του ψάλτη το νο2 σαν σερβιτόρος στο μοναστηράκι το νο3 σαν τον justin bieber και το νο4 σαν την britney spears κουρεμένη γουλί νο2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. paoktsis9 Νεοφερμένο μέλος Ο paoktsis9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 00:50 Ο paoktsis9: #2.435 21-08-10 00:50 πώς συμμετάσχω στο διαγωνισμό υπογραφής;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Σεπτεμβρίου 2010 maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2011 στις 17:41 Η maria_lulu: #2.436 22-03-11 17:41 Ειπα να επαναφερω το θεμα! Γιατι δεν συνεχιζουμε τον διαγωνισμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 00:59 Η roumana έγραψε: #2.437 26-03-11 00:59 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Ειπα να επαναφερω το θεμα! Γιατι δεν συνεχιζουμε τον διαγωνισμο; Click για ανάπτυξη... Καλη ιδεα. Διαλεξτε θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 01:12 Η maria_lulu: #2.438 26-03-11 01:12 Τι λετε να γινετε σε διαφορετικο θεμα (βλ:διαγωνισμος καλυτερου αβαταρ) και οταν τελιωνει το θεμα του διαγωνισμου, να ενωνεται με το παρον θεμα; Τι λετε να δημιουργηθει βοηθητικο θεμα; Εκει θα μπορουμε να συζηταμε οτι εχει σχεση με τον διαγωνισμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 13:10 Η maria_lulu: #2.439 26-03-11 13:10 Νεο θεμα διαγωνισμου: 1ος Διαγωνισμός Καλύτερης Υπογραφής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 121 122 First Προηγούμενη 122 από 122 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 122 από 122 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: onion giannhs2001 το κοριτσι του μαη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Εγώ προτείνω το θέμα να είναι κάτι σε σχέση με έρωτα. Βασικό επιχείρημα : βαριέμαι να αλλάζω την υπογραφή μου. Click για ανάπτυξη... Καινούριος κανόνας του παιχνιδιού. (Δήμητρα, μου επιτρέπεις?) Οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να παρουσιάσουν πρωτοεμφανιζόμενες δημιουργίες. ( Όπως στους διαγωνισμούς που θεωρούνται κάποιου επιπέδου. π.χ Eurovision ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alllantin Νεοφερμένο μέλος Ο alllantin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 30 Απριλίου 2010 στις 15:16 Ο alllantin: #2.427 30-04-10 15:16 εγώ προτείνω το θέμα να μην έχει σχέση με τον έρωτα βασικό επιχείρημα : θα αλλάξει ο ζορζ την υπογραφή του καλά θα σοβαρευτώ γιατί παρίσταται η ρουμάνα προτείνω ως θέμα τις υπαρξιακές αγωνίες και τους επιθανάτιες ατάκες εναλλακτικά προτείνω να είναι φράση στεκομέλους και πάω να ψάξω ήδη τα ποστ του αντωνάκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 1 Μαΐου 2010 στις 04:25 Η roumana έγραψε: #2.428 01-05-10 04:25 Αρχική Δημοσίευση από alllantin: εγώ προτείνω το θέμα να μην έχει σχέση με τον έρωτα βασικό επιχείρημα : θα αλλάξει ο ζορζ την υπογραφή του καλά θα σοβαρευτώ γιατί παρίσταται η ρουμάνα Click για ανάπτυξη... Μην τολμήσεις να σοβαρευτείς. φράση στεκομέλους Click για ανάπτυξη... Δεν ειν' κακουο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hliana+Mixalhs Νεοφερμένο μέλος Η Ηλιάνα - Αρχοντία - Κεραμιδά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 00:24 Η Hliana+Mixalhs: #2.429 05-06-10 00:24 Καλά εγώ δεν ξέρω άμα σας αρέσει η υπογραφή μου τώρα αλλά την βάζω απλώς για να την δείτε..και άμα σας αρέσει κάντε κάνα like ..Σας ευχαριστώ πολύ!!Α!Και αυτό που έγραψα για την αγάπη το έχω δει κάπου..Τώρα το από κάτω είναι συνηθισμένο μέχρι το πρώτο θαυμαστικό,και η συνέχεια το έγραψα με τελείως δικιά μου σκέψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 23:16 Ο fockos έγραψε: #2.430 12-08-10 23:16 Θα κουρέψω τον Μπλιο..και θα τον βάλω για υπογραφή. Ή να βάλω την μαγική τετράδα που ποτέ δε χάνει.(Mπλιο, Τσοφ, Διάλα, Nταβέ) Αν είναι με θέμα τον έρωτα θα μου έιναι δύσκολο γιατί είναι δύσκολο να βρω και στους τέσσερεις κοπέλες (ειδικά ο Νταβέ θα έχει πρόβλημα). Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Αυγούστου 2010 self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 23:19 Ο self-instructive depressing: #2.431 12-08-10 23:19 καταρχήν , καλά κάνεις και ρωτάς σε αυτό το τόπικ η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους (λολ , πολύ μέτρια ατάκα) προτείνω να βάλεις την τετράδα και να ποστάρεις παντού , για να ανοίγει ένα τόπικ από την στιγμή που κάνουμε κλικ , σε κάνα μισάωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 23:21 Η Noisette έγραψε: #2.432 12-08-10 23:21 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: για να ανοίγει ένα τόπικ από την στιγμή που κάνουμε κλικ , σε κάνα μισάωρο Click για ανάπτυξη... Δεν είπαμε να μην κλέβεις ίντερνετ;;; Αχ αχ θα σε μαλώσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 23:49 Ο fockos έγραψε: #2.433 12-08-10 23:49 Tα κουρέματα του Μπλιο είναι πολλά . Πρέπει να διαλέξω ένα από αυτά του Μπλιο του αρέσει το κανονικό ... δε θέλει κανένα άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 23:59 Ο self-instructive depressing: #2.434 12-08-10 23:59 το νο1 από αριστερά είναι σαν κομπάρσος σε ταινία του ψάλτη το νο2 σαν σερβιτόρος στο μοναστηράκι το νο3 σαν τον justin bieber και το νο4 σαν την britney spears κουρεμένη γουλί νο2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. paoktsis9 Νεοφερμένο μέλος Ο paoktsis9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 00:50 Ο paoktsis9: #2.435 21-08-10 00:50 πώς συμμετάσχω στο διαγωνισμό υπογραφής;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Σεπτεμβρίου 2010 maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2011 στις 17:41 Η maria_lulu: #2.436 22-03-11 17:41 Ειπα να επαναφερω το θεμα! Γιατι δεν συνεχιζουμε τον διαγωνισμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 00:59 Η roumana έγραψε: #2.437 26-03-11 00:59 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Ειπα να επαναφερω το θεμα! Γιατι δεν συνεχιζουμε τον διαγωνισμο; Click για ανάπτυξη... Καλη ιδεα. Διαλεξτε θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 01:12 Η maria_lulu: #2.438 26-03-11 01:12 Τι λετε να γινετε σε διαφορετικο θεμα (βλ:διαγωνισμος καλυτερου αβαταρ) και οταν τελιωνει το θεμα του διαγωνισμου, να ενωνεται με το παρον θεμα; Τι λετε να δημιουργηθει βοηθητικο θεμα; Εκει θα μπορουμε να συζηταμε οτι εχει σχεση με τον διαγωνισμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 13:10 Η maria_lulu: #2.439 26-03-11 13:10 Νεο θεμα διαγωνισμου: 1ος Διαγωνισμός Καλύτερης Υπογραφής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 121 122 First Προηγούμενη 122 από 122 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 122 από 122 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: onion giannhs2001 το κοριτσι του μαη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγώ προτείνω το θέμα να μην έχει σχέση με τον έρωτα βασικό επιχείρημα : θα αλλάξει ο ζορζ την υπογραφή του καλά θα σοβαρευτώ γιατί παρίσταται η ρουμάνα προτείνω ως θέμα τις υπαρξιακές αγωνίες και τους επιθανάτιες ατάκες εναλλακτικά προτείνω να είναι φράση στεκομέλους και πάω να ψάξω ήδη τα ποστ του αντωνάκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 1 Μαΐου 2010 στις 04:25 Η roumana έγραψε: #2.428 01-05-10 04:25 Αρχική Δημοσίευση από alllantin: εγώ προτείνω το θέμα να μην έχει σχέση με τον έρωτα βασικό επιχείρημα : θα αλλάξει ο ζορζ την υπογραφή του καλά θα σοβαρευτώ γιατί παρίσταται η ρουμάνα Click για ανάπτυξη... Μην τολμήσεις να σοβαρευτείς. φράση στεκομέλους Click για ανάπτυξη... Δεν ειν' κακουο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hliana+Mixalhs Νεοφερμένο μέλος Η Ηλιάνα - Αρχοντία - Κεραμιδά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 00:24 Η Hliana+Mixalhs: #2.429 05-06-10 00:24 Καλά εγώ δεν ξέρω άμα σας αρέσει η υπογραφή μου τώρα αλλά την βάζω απλώς για να την δείτε..και άμα σας αρέσει κάντε κάνα like ..Σας ευχαριστώ πολύ!!Α!Και αυτό που έγραψα για την αγάπη το έχω δει κάπου..Τώρα το από κάτω είναι συνηθισμένο μέχρι το πρώτο θαυμαστικό,και η συνέχεια το έγραψα με τελείως δικιά μου σκέψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 23:16 Ο fockos έγραψε: #2.430 12-08-10 23:16 Θα κουρέψω τον Μπλιο..και θα τον βάλω για υπογραφή. Ή να βάλω την μαγική τετράδα που ποτέ δε χάνει.(Mπλιο, Τσοφ, Διάλα, Nταβέ) Αν είναι με θέμα τον έρωτα θα μου έιναι δύσκολο γιατί είναι δύσκολο να βρω και στους τέσσερεις κοπέλες (ειδικά ο Νταβέ θα έχει πρόβλημα). Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Αυγούστου 2010 self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 23:19 Ο self-instructive depressing: #2.431 12-08-10 23:19 καταρχήν , καλά κάνεις και ρωτάς σε αυτό το τόπικ η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους (λολ , πολύ μέτρια ατάκα) προτείνω να βάλεις την τετράδα και να ποστάρεις παντού , για να ανοίγει ένα τόπικ από την στιγμή που κάνουμε κλικ , σε κάνα μισάωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 23:21 Η Noisette έγραψε: #2.432 12-08-10 23:21 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: για να ανοίγει ένα τόπικ από την στιγμή που κάνουμε κλικ , σε κάνα μισάωρο Click για ανάπτυξη... Δεν είπαμε να μην κλέβεις ίντερνετ;;; Αχ αχ θα σε μαλώσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 23:49 Ο fockos έγραψε: #2.433 12-08-10 23:49 Tα κουρέματα του Μπλιο είναι πολλά . Πρέπει να διαλέξω ένα από αυτά του Μπλιο του αρέσει το κανονικό ... δε θέλει κανένα άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 23:59 Ο self-instructive depressing: #2.434 12-08-10 23:59 το νο1 από αριστερά είναι σαν κομπάρσος σε ταινία του ψάλτη το νο2 σαν σερβιτόρος στο μοναστηράκι το νο3 σαν τον justin bieber και το νο4 σαν την britney spears κουρεμένη γουλί νο2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. paoktsis9 Νεοφερμένο μέλος Ο paoktsis9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 00:50 Ο paoktsis9: #2.435 21-08-10 00:50 πώς συμμετάσχω στο διαγωνισμό υπογραφής;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Σεπτεμβρίου 2010 maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2011 στις 17:41 Η maria_lulu: #2.436 22-03-11 17:41 Ειπα να επαναφερω το θεμα! Γιατι δεν συνεχιζουμε τον διαγωνισμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 00:59 Η roumana έγραψε: #2.437 26-03-11 00:59 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Ειπα να επαναφερω το θεμα! Γιατι δεν συνεχιζουμε τον διαγωνισμο; Click για ανάπτυξη... Καλη ιδεα. Διαλεξτε θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 01:12 Η maria_lulu: #2.438 26-03-11 01:12 Τι λετε να γινετε σε διαφορετικο θεμα (βλ:διαγωνισμος καλυτερου αβαταρ) και οταν τελιωνει το θεμα του διαγωνισμου, να ενωνεται με το παρον θεμα; Τι λετε να δημιουργηθει βοηθητικο θεμα; Εκει θα μπορουμε να συζηταμε οτι εχει σχεση με τον διαγωνισμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 13:10 Η maria_lulu: #2.439 26-03-11 13:10 Νεο θεμα διαγωνισμου: 1ος Διαγωνισμός Καλύτερης Υπογραφής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 121 122 First Προηγούμενη 122 από 122 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 122 από 122 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: onion giannhs2001 το κοριτσι του μαη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από alllantin: εγώ προτείνω το θέμα να μην έχει σχέση με τον έρωτα βασικό επιχείρημα : θα αλλάξει ο ζορζ την υπογραφή του καλά θα σοβαρευτώ γιατί παρίσταται η ρουμάνα Click για ανάπτυξη... Μην τολμήσεις να σοβαρευτείς. φράση στεκομέλους Click για ανάπτυξη... Δεν ειν' κακουο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hliana+Mixalhs Νεοφερμένο μέλος Η Ηλιάνα - Αρχοντία - Κεραμιδά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2010 στις 00:24 Η Hliana+Mixalhs: #2.429 05-06-10 00:24 Καλά εγώ δεν ξέρω άμα σας αρέσει η υπογραφή μου τώρα αλλά την βάζω απλώς για να την δείτε..και άμα σας αρέσει κάντε κάνα like ..Σας ευχαριστώ πολύ!!Α!Και αυτό που έγραψα για την αγάπη το έχω δει κάπου..Τώρα το από κάτω είναι συνηθισμένο μέχρι το πρώτο θαυμαστικό,και η συνέχεια το έγραψα με τελείως δικιά μου σκέψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 23:16 Ο fockos έγραψε: #2.430 12-08-10 23:16 Θα κουρέψω τον Μπλιο..και θα τον βάλω για υπογραφή. Ή να βάλω την μαγική τετράδα που ποτέ δε χάνει.(Mπλιο, Τσοφ, Διάλα, Nταβέ) Αν είναι με θέμα τον έρωτα θα μου έιναι δύσκολο γιατί είναι δύσκολο να βρω και στους τέσσερεις κοπέλες (ειδικά ο Νταβέ θα έχει πρόβλημα). Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Αυγούστου 2010 self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 23:19 Ο self-instructive depressing: #2.431 12-08-10 23:19 καταρχήν , καλά κάνεις και ρωτάς σε αυτό το τόπικ η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους (λολ , πολύ μέτρια ατάκα) προτείνω να βάλεις την τετράδα και να ποστάρεις παντού , για να ανοίγει ένα τόπικ από την στιγμή που κάνουμε κλικ , σε κάνα μισάωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 23:21 Η Noisette έγραψε: #2.432 12-08-10 23:21 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: για να ανοίγει ένα τόπικ από την στιγμή που κάνουμε κλικ , σε κάνα μισάωρο Click για ανάπτυξη... Δεν είπαμε να μην κλέβεις ίντερνετ;;; Αχ αχ θα σε μαλώσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 23:49 Ο fockos έγραψε: #2.433 12-08-10 23:49 Tα κουρέματα του Μπλιο είναι πολλά . Πρέπει να διαλέξω ένα από αυτά του Μπλιο του αρέσει το κανονικό ... δε θέλει κανένα άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 23:59 Ο self-instructive depressing: #2.434 12-08-10 23:59 το νο1 από αριστερά είναι σαν κομπάρσος σε ταινία του ψάλτη το νο2 σαν σερβιτόρος στο μοναστηράκι το νο3 σαν τον justin bieber και το νο4 σαν την britney spears κουρεμένη γουλί νο2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. paoktsis9 Νεοφερμένο μέλος Ο paoktsis9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 00:50 Ο paoktsis9: #2.435 21-08-10 00:50 πώς συμμετάσχω στο διαγωνισμό υπογραφής;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Σεπτεμβρίου 2010 maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2011 στις 17:41 Η maria_lulu: #2.436 22-03-11 17:41 Ειπα να επαναφερω το θεμα! Γιατι δεν συνεχιζουμε τον διαγωνισμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 00:59 Η roumana έγραψε: #2.437 26-03-11 00:59 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Ειπα να επαναφερω το θεμα! Γιατι δεν συνεχιζουμε τον διαγωνισμο; Click για ανάπτυξη... Καλη ιδεα. Διαλεξτε θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 01:12 Η maria_lulu: #2.438 26-03-11 01:12 Τι λετε να γινετε σε διαφορετικο θεμα (βλ:διαγωνισμος καλυτερου αβαταρ) και οταν τελιωνει το θεμα του διαγωνισμου, να ενωνεται με το παρον θεμα; Τι λετε να δημιουργηθει βοηθητικο θεμα; Εκει θα μπορουμε να συζηταμε οτι εχει σχεση με τον διαγωνισμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 13:10 Η maria_lulu: #2.439 26-03-11 13:10 Νεο θεμα διαγωνισμου: 1ος Διαγωνισμός Καλύτερης Υπογραφής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 121 122 First Προηγούμενη 122 από 122 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 122 από 122 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: onion giannhs2001 το κοριτσι του μαη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλά εγώ δεν ξέρω άμα σας αρέσει η υπογραφή μου τώρα αλλά την βάζω απλώς για να την δείτε..και άμα σας αρέσει κάντε κάνα like ..Σας ευχαριστώ πολύ!!Α!Και αυτό που έγραψα για την αγάπη το έχω δει κάπου..Τώρα το από κάτω είναι συνηθισμένο μέχρι το πρώτο θαυμαστικό,και η συνέχεια το έγραψα με τελείως δικιά μου σκέψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 23:16 Ο fockos έγραψε: #2.430 12-08-10 23:16 Θα κουρέψω τον Μπλιο..και θα τον βάλω για υπογραφή. Ή να βάλω την μαγική τετράδα που ποτέ δε χάνει.(Mπλιο, Τσοφ, Διάλα, Nταβέ) Αν είναι με θέμα τον έρωτα θα μου έιναι δύσκολο γιατί είναι δύσκολο να βρω και στους τέσσερεις κοπέλες (ειδικά ο Νταβέ θα έχει πρόβλημα). Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Αυγούστου 2010 self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 23:19 Ο self-instructive depressing: #2.431 12-08-10 23:19 καταρχήν , καλά κάνεις και ρωτάς σε αυτό το τόπικ η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους (λολ , πολύ μέτρια ατάκα) προτείνω να βάλεις την τετράδα και να ποστάρεις παντού , για να ανοίγει ένα τόπικ από την στιγμή που κάνουμε κλικ , σε κάνα μισάωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 23:21 Η Noisette έγραψε: #2.432 12-08-10 23:21 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: για να ανοίγει ένα τόπικ από την στιγμή που κάνουμε κλικ , σε κάνα μισάωρο Click για ανάπτυξη... Δεν είπαμε να μην κλέβεις ίντερνετ;;; Αχ αχ θα σε μαλώσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 23:49 Ο fockos έγραψε: #2.433 12-08-10 23:49 Tα κουρέματα του Μπλιο είναι πολλά . Πρέπει να διαλέξω ένα από αυτά του Μπλιο του αρέσει το κανονικό ... δε θέλει κανένα άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 23:59 Ο self-instructive depressing: #2.434 12-08-10 23:59 το νο1 από αριστερά είναι σαν κομπάρσος σε ταινία του ψάλτη το νο2 σαν σερβιτόρος στο μοναστηράκι το νο3 σαν τον justin bieber και το νο4 σαν την britney spears κουρεμένη γουλί νο2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. paoktsis9 Νεοφερμένο μέλος Ο paoktsis9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 00:50 Ο paoktsis9: #2.435 21-08-10 00:50 πώς συμμετάσχω στο διαγωνισμό υπογραφής;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Σεπτεμβρίου 2010 maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2011 στις 17:41 Η maria_lulu: #2.436 22-03-11 17:41 Ειπα να επαναφερω το θεμα! Γιατι δεν συνεχιζουμε τον διαγωνισμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 00:59 Η roumana έγραψε: #2.437 26-03-11 00:59 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Ειπα να επαναφερω το θεμα! Γιατι δεν συνεχιζουμε τον διαγωνισμο; Click για ανάπτυξη... Καλη ιδεα. Διαλεξτε θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 01:12 Η maria_lulu: #2.438 26-03-11 01:12 Τι λετε να γινετε σε διαφορετικο θεμα (βλ:διαγωνισμος καλυτερου αβαταρ) και οταν τελιωνει το θεμα του διαγωνισμου, να ενωνεται με το παρον θεμα; Τι λετε να δημιουργηθει βοηθητικο θεμα; Εκει θα μπορουμε να συζηταμε οτι εχει σχεση με τον διαγωνισμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 13:10 Η maria_lulu: #2.439 26-03-11 13:10 Νεο θεμα διαγωνισμου: 1ος Διαγωνισμός Καλύτερης Υπογραφής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 121 122 First Προηγούμενη 122 από 122 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 122 από 122 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: onion giannhs2001 το κοριτσι του μαη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα κουρέψω τον Μπλιο..και θα τον βάλω για υπογραφή. Ή να βάλω την μαγική τετράδα που ποτέ δε χάνει.(Mπλιο, Τσοφ, Διάλα, Nταβέ) Αν είναι με θέμα τον έρωτα θα μου έιναι δύσκολο γιατί είναι δύσκολο να βρω και στους τέσσερεις κοπέλες (ειδικά ο Νταβέ θα έχει πρόβλημα). Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 23:19 Ο self-instructive depressing: #2.431 12-08-10 23:19 καταρχήν , καλά κάνεις και ρωτάς σε αυτό το τόπικ η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους (λολ , πολύ μέτρια ατάκα) προτείνω να βάλεις την τετράδα και να ποστάρεις παντού , για να ανοίγει ένα τόπικ από την στιγμή που κάνουμε κλικ , σε κάνα μισάωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 23:21 Η Noisette έγραψε: #2.432 12-08-10 23:21 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: για να ανοίγει ένα τόπικ από την στιγμή που κάνουμε κλικ , σε κάνα μισάωρο Click για ανάπτυξη... Δεν είπαμε να μην κλέβεις ίντερνετ;;; Αχ αχ θα σε μαλώσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 23:49 Ο fockos έγραψε: #2.433 12-08-10 23:49 Tα κουρέματα του Μπλιο είναι πολλά . Πρέπει να διαλέξω ένα από αυτά του Μπλιο του αρέσει το κανονικό ... δε θέλει κανένα άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 23:59 Ο self-instructive depressing: #2.434 12-08-10 23:59 το νο1 από αριστερά είναι σαν κομπάρσος σε ταινία του ψάλτη το νο2 σαν σερβιτόρος στο μοναστηράκι το νο3 σαν τον justin bieber και το νο4 σαν την britney spears κουρεμένη γουλί νο2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. paoktsis9 Νεοφερμένο μέλος Ο paoktsis9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 00:50 Ο paoktsis9: #2.435 21-08-10 00:50 πώς συμμετάσχω στο διαγωνισμό υπογραφής;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Σεπτεμβρίου 2010 maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2011 στις 17:41 Η maria_lulu: #2.436 22-03-11 17:41 Ειπα να επαναφερω το θεμα! Γιατι δεν συνεχιζουμε τον διαγωνισμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 00:59 Η roumana έγραψε: #2.437 26-03-11 00:59 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Ειπα να επαναφερω το θεμα! Γιατι δεν συνεχιζουμε τον διαγωνισμο; Click για ανάπτυξη... Καλη ιδεα. Διαλεξτε θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 01:12 Η maria_lulu: #2.438 26-03-11 01:12 Τι λετε να γινετε σε διαφορετικο θεμα (βλ:διαγωνισμος καλυτερου αβαταρ) και οταν τελιωνει το θεμα του διαγωνισμου, να ενωνεται με το παρον θεμα; Τι λετε να δημιουργηθει βοηθητικο θεμα; Εκει θα μπορουμε να συζηταμε οτι εχει σχεση με τον διαγωνισμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 13:10 Η maria_lulu: #2.439 26-03-11 13:10 Νεο θεμα διαγωνισμου: 1ος Διαγωνισμός Καλύτερης Υπογραφής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 121 122 First Προηγούμενη 122 από 122 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 122 από 122 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: onion giannhs2001 το κοριτσι του μαη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καταρχήν , καλά κάνεις και ρωτάς σε αυτό το τόπικ η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους (λολ , πολύ μέτρια ατάκα) προτείνω να βάλεις την τετράδα και να ποστάρεις παντού , για να ανοίγει ένα τόπικ από την στιγμή που κάνουμε κλικ , σε κάνα μισάωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 23:21 Η Noisette έγραψε: #2.432 12-08-10 23:21 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: για να ανοίγει ένα τόπικ από την στιγμή που κάνουμε κλικ , σε κάνα μισάωρο Click για ανάπτυξη... Δεν είπαμε να μην κλέβεις ίντερνετ;;; Αχ αχ θα σε μαλώσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 23:49 Ο fockos έγραψε: #2.433 12-08-10 23:49 Tα κουρέματα του Μπλιο είναι πολλά . Πρέπει να διαλέξω ένα από αυτά του Μπλιο του αρέσει το κανονικό ... δε θέλει κανένα άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 23:59 Ο self-instructive depressing: #2.434 12-08-10 23:59 το νο1 από αριστερά είναι σαν κομπάρσος σε ταινία του ψάλτη το νο2 σαν σερβιτόρος στο μοναστηράκι το νο3 σαν τον justin bieber και το νο4 σαν την britney spears κουρεμένη γουλί νο2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. paoktsis9 Νεοφερμένο μέλος Ο paoktsis9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 00:50 Ο paoktsis9: #2.435 21-08-10 00:50 πώς συμμετάσχω στο διαγωνισμό υπογραφής;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Σεπτεμβρίου 2010 maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2011 στις 17:41 Η maria_lulu: #2.436 22-03-11 17:41 Ειπα να επαναφερω το θεμα! Γιατι δεν συνεχιζουμε τον διαγωνισμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 00:59 Η roumana έγραψε: #2.437 26-03-11 00:59 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Ειπα να επαναφερω το θεμα! Γιατι δεν συνεχιζουμε τον διαγωνισμο; Click για ανάπτυξη... Καλη ιδεα. Διαλεξτε θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 01:12 Η maria_lulu: #2.438 26-03-11 01:12 Τι λετε να γινετε σε διαφορετικο θεμα (βλ:διαγωνισμος καλυτερου αβαταρ) και οταν τελιωνει το θεμα του διαγωνισμου, να ενωνεται με το παρον θεμα; Τι λετε να δημιουργηθει βοηθητικο θεμα; Εκει θα μπορουμε να συζηταμε οτι εχει σχεση με τον διαγωνισμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 13:10 Η maria_lulu: #2.439 26-03-11 13:10 Νεο θεμα διαγωνισμου: 1ος Διαγωνισμός Καλύτερης Υπογραφής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 121 122 First Προηγούμενη 122 από 122 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 122 από 122 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: onion giannhs2001 το κοριτσι του μαη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: για να ανοίγει ένα τόπικ από την στιγμή που κάνουμε κλικ , σε κάνα μισάωρο Click για ανάπτυξη... Δεν είπαμε να μην κλέβεις ίντερνετ;;; Αχ αχ θα σε μαλώσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 23:49 Ο fockos έγραψε: #2.433 12-08-10 23:49 Tα κουρέματα του Μπλιο είναι πολλά . Πρέπει να διαλέξω ένα από αυτά του Μπλιο του αρέσει το κανονικό ... δε θέλει κανένα άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 23:59 Ο self-instructive depressing: #2.434 12-08-10 23:59 το νο1 από αριστερά είναι σαν κομπάρσος σε ταινία του ψάλτη το νο2 σαν σερβιτόρος στο μοναστηράκι το νο3 σαν τον justin bieber και το νο4 σαν την britney spears κουρεμένη γουλί νο2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. paoktsis9 Νεοφερμένο μέλος Ο paoktsis9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 00:50 Ο paoktsis9: #2.435 21-08-10 00:50 πώς συμμετάσχω στο διαγωνισμό υπογραφής;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Σεπτεμβρίου 2010 maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2011 στις 17:41 Η maria_lulu: #2.436 22-03-11 17:41 Ειπα να επαναφερω το θεμα! Γιατι δεν συνεχιζουμε τον διαγωνισμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 00:59 Η roumana έγραψε: #2.437 26-03-11 00:59 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Ειπα να επαναφερω το θεμα! Γιατι δεν συνεχιζουμε τον διαγωνισμο; Click για ανάπτυξη... Καλη ιδεα. Διαλεξτε θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 01:12 Η maria_lulu: #2.438 26-03-11 01:12 Τι λετε να γινετε σε διαφορετικο θεμα (βλ:διαγωνισμος καλυτερου αβαταρ) και οταν τελιωνει το θεμα του διαγωνισμου, να ενωνεται με το παρον θεμα; Τι λετε να δημιουργηθει βοηθητικο θεμα; Εκει θα μπορουμε να συζηταμε οτι εχει σχεση με τον διαγωνισμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 13:10 Η maria_lulu: #2.439 26-03-11 13:10 Νεο θεμα διαγωνισμου: 1ος Διαγωνισμός Καλύτερης Υπογραφής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 121 122 First Προηγούμενη 122 από 122 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 122 από 122 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: onion giannhs2001 το κοριτσι του μαη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Tα κουρέματα του Μπλιο είναι πολλά . Πρέπει να διαλέξω ένα από αυτά του Μπλιο του αρέσει το κανονικό ... δε θέλει κανένα άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 23:59 Ο self-instructive depressing: #2.434 12-08-10 23:59 το νο1 από αριστερά είναι σαν κομπάρσος σε ταινία του ψάλτη το νο2 σαν σερβιτόρος στο μοναστηράκι το νο3 σαν τον justin bieber και το νο4 σαν την britney spears κουρεμένη γουλί νο2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. paoktsis9 Νεοφερμένο μέλος Ο paoktsis9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 00:50 Ο paoktsis9: #2.435 21-08-10 00:50 πώς συμμετάσχω στο διαγωνισμό υπογραφής;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Σεπτεμβρίου 2010 maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2011 στις 17:41 Η maria_lulu: #2.436 22-03-11 17:41 Ειπα να επαναφερω το θεμα! Γιατι δεν συνεχιζουμε τον διαγωνισμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 00:59 Η roumana έγραψε: #2.437 26-03-11 00:59 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Ειπα να επαναφερω το θεμα! Γιατι δεν συνεχιζουμε τον διαγωνισμο; Click για ανάπτυξη... Καλη ιδεα. Διαλεξτε θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 01:12 Η maria_lulu: #2.438 26-03-11 01:12 Τι λετε να γινετε σε διαφορετικο θεμα (βλ:διαγωνισμος καλυτερου αβαταρ) και οταν τελιωνει το θεμα του διαγωνισμου, να ενωνεται με το παρον θεμα; Τι λετε να δημιουργηθει βοηθητικο θεμα; Εκει θα μπορουμε να συζηταμε οτι εχει σχεση με τον διαγωνισμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 13:10 Η maria_lulu: #2.439 26-03-11 13:10 Νεο θεμα διαγωνισμου: 1ος Διαγωνισμός Καλύτερης Υπογραφής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 121 122 First Προηγούμενη 122 από 122 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 122 από 122 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: onion giannhs2001 το κοριτσι του μαη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
το νο1 από αριστερά είναι σαν κομπάρσος σε ταινία του ψάλτη το νο2 σαν σερβιτόρος στο μοναστηράκι το νο3 σαν τον justin bieber και το νο4 σαν την britney spears κουρεμένη γουλί νο2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
paoktsis9 Νεοφερμένο μέλος Ο paoktsis9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 00:50 Ο paoktsis9: #2.435 21-08-10 00:50 πώς συμμετάσχω στο διαγωνισμό υπογραφής;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Σεπτεμβρίου 2010 maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2011 στις 17:41 Η maria_lulu: #2.436 22-03-11 17:41 Ειπα να επαναφερω το θεμα! Γιατι δεν συνεχιζουμε τον διαγωνισμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 00:59 Η roumana έγραψε: #2.437 26-03-11 00:59 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Ειπα να επαναφερω το θεμα! Γιατι δεν συνεχιζουμε τον διαγωνισμο; Click για ανάπτυξη... Καλη ιδεα. Διαλεξτε θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 01:12 Η maria_lulu: #2.438 26-03-11 01:12 Τι λετε να γινετε σε διαφορετικο θεμα (βλ:διαγωνισμος καλυτερου αβαταρ) και οταν τελιωνει το θεμα του διαγωνισμου, να ενωνεται με το παρον θεμα; Τι λετε να δημιουργηθει βοηθητικο θεμα; Εκει θα μπορουμε να συζηταμε οτι εχει σχεση με τον διαγωνισμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 13:10 Η maria_lulu: #2.439 26-03-11 13:10 Νεο θεμα διαγωνισμου: 1ος Διαγωνισμός Καλύτερης Υπογραφής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 121 122 First Προηγούμενη 122 από 122 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 122 από 122 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: onion giannhs2001 το κοριτσι του μαη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
πώς συμμετάσχω στο διαγωνισμό υπογραφής;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2011 στις 17:41 Η maria_lulu: #2.436 22-03-11 17:41 Ειπα να επαναφερω το θεμα! Γιατι δεν συνεχιζουμε τον διαγωνισμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 00:59 Η roumana έγραψε: #2.437 26-03-11 00:59 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Ειπα να επαναφερω το θεμα! Γιατι δεν συνεχιζουμε τον διαγωνισμο; Click για ανάπτυξη... Καλη ιδεα. Διαλεξτε θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 01:12 Η maria_lulu: #2.438 26-03-11 01:12 Τι λετε να γινετε σε διαφορετικο θεμα (βλ:διαγωνισμος καλυτερου αβαταρ) και οταν τελιωνει το θεμα του διαγωνισμου, να ενωνεται με το παρον θεμα; Τι λετε να δημιουργηθει βοηθητικο θεμα; Εκει θα μπορουμε να συζηταμε οτι εχει σχεση με τον διαγωνισμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 13:10 Η maria_lulu: #2.439 26-03-11 13:10 Νεο θεμα διαγωνισμου: 1ος Διαγωνισμός Καλύτερης Υπογραφής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 121 122 First Προηγούμενη 122 από 122 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 122 από 122 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: onion giannhs2001 το κοριτσι του μαη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ειπα να επαναφερω το θεμα! Γιατι δεν συνεχιζουμε τον διαγωνισμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 00:59 Η roumana έγραψε: #2.437 26-03-11 00:59 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Ειπα να επαναφερω το θεμα! Γιατι δεν συνεχιζουμε τον διαγωνισμο; Click για ανάπτυξη... Καλη ιδεα. Διαλεξτε θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 01:12 Η maria_lulu: #2.438 26-03-11 01:12 Τι λετε να γινετε σε διαφορετικο θεμα (βλ:διαγωνισμος καλυτερου αβαταρ) και οταν τελιωνει το θεμα του διαγωνισμου, να ενωνεται με το παρον θεμα; Τι λετε να δημιουργηθει βοηθητικο θεμα; Εκει θα μπορουμε να συζηταμε οτι εχει σχεση με τον διαγωνισμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 13:10 Η maria_lulu: #2.439 26-03-11 13:10 Νεο θεμα διαγωνισμου: 1ος Διαγωνισμός Καλύτερης Υπογραφής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 121 122 First Προηγούμενη 122 από 122 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 122 από 122 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: onion giannhs2001 το κοριτσι του μαη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Ειπα να επαναφερω το θεμα! Γιατι δεν συνεχιζουμε τον διαγωνισμο; Click για ανάπτυξη... Καλη ιδεα. Διαλεξτε θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 01:12 Η maria_lulu: #2.438 26-03-11 01:12 Τι λετε να γινετε σε διαφορετικο θεμα (βλ:διαγωνισμος καλυτερου αβαταρ) και οταν τελιωνει το θεμα του διαγωνισμου, να ενωνεται με το παρον θεμα; Τι λετε να δημιουργηθει βοηθητικο θεμα; Εκει θα μπορουμε να συζηταμε οτι εχει σχεση με τον διαγωνισμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 13:10 Η maria_lulu: #2.439 26-03-11 13:10 Νεο θεμα διαγωνισμου: 1ος Διαγωνισμός Καλύτερης Υπογραφής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 121 122 First Προηγούμενη 122 από 122 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 122 από 122 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Τι λετε να γινετε σε διαφορετικο θεμα (βλ:διαγωνισμος καλυτερου αβαταρ) και οταν τελιωνει το θεμα του διαγωνισμου, να ενωνεται με το παρον θεμα; Τι λετε να δημιουργηθει βοηθητικο θεμα; Εκει θα μπορουμε να συζηταμε οτι εχει σχεση με τον διαγωνισμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2011 στις 13:10 Η maria_lulu: #2.439 26-03-11 13:10 Νεο θεμα διαγωνισμου: 1ος Διαγωνισμός Καλύτερης Υπογραφής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεο θεμα διαγωνισμου: 1ος Διαγωνισμός Καλύτερης Υπογραφής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.