χαλάλι τα PMs...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Στις εντυπώσεις την πατάω ρε γμτ! Ενώ είμαι πιστή οι άλλοι με βλέπουν για άπιστη!
Και ιο στο 3 το ίδιο έβαλα, αν και δεν είμαι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
τι σκατά φόβος είναι αυτός? έχω ήδη δύο στο ενεργητικό μου, αν δε φοβόμουν δλδ πόσους θα είχα?
Nininaou
Διάσημο μέλος
2. γ·Φίδι
3.β·Γάτα
4.δ·Καρχαρίας
5.δ·Πουλί
6.δ·Πουλί
7.β·Άσπρη τίγρη
8.δ·Περιστέρι
έντιτ.
Αρχική Δημοσίευση από giver:1. Τι χαρακτήρας είστε.
δ Άλογο -; Ανεξάρτητοι.
2. Με ποίο τρόπο φλερτάρετε και δείχνετε την αγάπη σας στο έτερο ήμισυ.
γ Φίδι -; Άλλοτε θερμοί και άλλοτε κρύοι σαν τον πάγο!
3. Τι εντύπωση δίνετε στον σύντροφο σας.
β Γάτα -;Ανεξάρτητος/η
4. Ποιο γεγονός θα σας ανάγκαζε για να χωρίσετε με το σύντροφο σας;
δ Καρχαρίας - Επισφαλής
5. Ποιο είδος σχέσης θα επιθυμούσατε να χτίσετε με τον σύντροφο σας
δ Πουλί - Φροντίζετε όχι μόνο για το παρόν αλλά και το μέλλον με το σύντροφο σας. Χτίζετε μια μακράς διαρκείας σχέση με την οποία θα καταλήξετε και στο γάμο.
6. Αν θα απατούσατε τον σύντροφο σας.
δ Πουλί - Εσείς δεν μπορείτε ποτέ να είστε σταθεροί. Δεν είστε κατάλληλοι για το γάμο και δεν θέλετε να δεσμευτείτε.
7. Τι σκέφτεστε για το γάμο.
β Άσπρη τίγρη - Σκέφτεστε ότι ο γάμος είναι ένα πολύτιμο πράγμα. Μόλις παντρευτείτε αγαπάτε και φροντίζετε τον σύντροφο σας σαν τον πιο πολύτιμο θησαυρό.
8. Οι σκέψεις σας περί έρωτος...
δ Περιστέρι -; Η αγάπη για σας είναι το πιο όμορφο και αγνό συναίσθημα. Αν αγαπήσετε πραγματικά θα είναι για πάντα!
Συμπέρασμα: Μάλλον είμαι μικρή για γάμους ακόμα...
υ.γ. Ευχαριστώ ρε Gi!
daliapan
Νεοφερμένος
1.δ
2.β
3.γ
4.γ
5.β
6.α
7.β
8.γ
άγχος αγχος αγχος..........
Ανεξάρτητοι.
2. Με ποίο τρόπο φλερτάρετε και δείχνετε την αγάπη σας στο έτερο ήμισυ.
Δημιουργικός και πρωτότυπος. Κρατάει πάντα ζωντανό το συναίσθημα.
3. Τι εντύπωση δίνετε στον σύντροφο σας.
Πιστός/η
4. Ποιο γεγονός θα σας ανάγκαζε για να χωρίσετε με το σύντροφο σας;
Άσπλαχνος και ειρωνικός.
5. Ποιο είδος σχέσης θα επιθυμούσατε να χτίσετε με τον σύντροφο σας
Θέλετε να ξέρετε όλα τα μυστικά του και εσείς είστε διατεθειμένοι να αποκαλύψετε τα πάντα για την ζωή σας.
6. Αν θα απατούσατε τον σύντροφο σας.
Πιστοί!
7. Τι σκέφτεστε για το γάμο.
Δεν ξέρετε ακόμη τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε, αλλά πολύ βαθιάααα (σιγά μην χτυπήσουμε κόκαλο) μέσα σας θέλετε να παντρευτείτε!
8. Οι σκέψεις σας περί έρωτος...
Είστε αρκετά μόνος και αναζητάτε την αληθινή αγάπη.
2. δ
3. α
4. γ
5. δ
6. α
7. δ
8. δ
soydelsur
Δραστήριο μέλος
2.α
3.δ
4.δ
5.γ
6.β
7.α
8.α
Ειμαι πολυ περιεργη...
Ophelia
Διάσημο μέλος
τα αποτελέσματα: πρόβατο,άλογο,γουρούνι,αγελάδα,τίγης (δηλαδή αγάπη,οικογένεια,χρήμα,καριέρα,περηφάνια--και μετά σου λέει πως για ένα κούτελο ζούμε....)
στα ζώα γίναμε μαλλιοκούβαρα:
σκύλος---->αγκαλίτσα (εγώ;;)
γάτα--->επτάψυχη (ο έτσι)
αρουραίος--->μάστερ σπλίντερ (έλεος όμως! τώρα εγώ πρέπει να συμπεράνω ότι οι εχθροί μου είναι ποντικοί με μπορντώ ρόμπα και μπαταρισμένο αστράγαλο που προπονούν τα χελωνονιντζάκια;!)
καφές--->γλυκός (σεξ,ε;!)
θάλασσα--->κοράλια (η ζωή μου
καλά τα χρώματα δεν τα γράφω καν.....ένα πράγμα θα σας πω:
άσπρο--->ian kurtis (δηλαδή έχω για soulmate έναν πεθαμένο; καλά το πάω...)
Εαν υπάρχει στην παρέα κανένας κλινικός ψυχολόγος ας επικοινωνήσει μαζί μου...αχ!!
Παιχνίδι αποκαλύψεων....
Λοιπόν...
Γράψτε τις απαντήσεις σας σε ένα φύλο χαρτί.
1. Γράψτε το όνομα ενός προσώπου του αντίθετου φύλλου.
2. Ποιο είναι το αγαπημένο σας χρώμα μεταξύ κόκκινου, μαύρου, μπλε & κίτρινου ;
3. Το αρχικό του ονόματός σας ;
4. Ο μήνας γέννησής σας ;
5. Ποιο χρώμα προτιμάτε, το άσπρο ή το μαύρο ;
6. Γράψτε το όνομα ενός ατόμου του ίδιου φύλλου με σας.
7. Ο τυχερός σας αριθμός ;
8. Προτιμάτε Sidney ή Brisbane;
9. Προτιμάτε λίμνη ή ωκεανό ;
Αφού τελειώσατε το τεστ... μόνο τοτε!!!!
δείτε το συνημμένο αρχείο... και πείτε μου αν σας άρεσε...
View attachment results... .doc
Subject to change
e-steki.gr Founder
ότι να 'ναι μου βγήκαν! χαχα
Metallou19
Πολύ δραστήριο μέλος
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Κάτι χοντρο-κουλά τα είχε, σε άλλα έπεσε σα το διάολο στο κέντρο, αλλά νταξ' παιχνιδάκι είναι και ωραιούλι μάλιστα!
joannaki
Νεοφερμένος
1β
2α
3α
4δ
5β
6α
7γ
8δ
k@thy-Ki
Νεοφερμένος
2α
3γ
4β
5δ
6γ
7β
8δ
Rempeskes
Επιφανές μέλος
Neraida
Επιφανές μέλος
fandago
Διακεκριμένο μέλος
edit: Βρήκα μόλις 14
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.