Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68.445 εγγεγραμμένα μέλη και 3.564.722 μηνύματα σε 105.984 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 331 άτομα.
Με τον @giannhs2001 γιατι σίγουρα θα διάβαζε ιστορία και δεν θα μπορούσε να κρατηθεί και να μην πει κάτι για τον εθνικισμό οπότε εγώ θα εκανα insta trigger και θα μιλούσαμε με τις ώρες καταλήγοντας στο οτι είμαι προδότρια.
Με ποιον θα μοιραζόσουν το πιο αρρωστο μυστικό σου χωρις να φοβηθείς πως θα σε παρεξηγήσει;
Χμμμ από την @meetmeinmontauk και τον @Valder. Είναι ψύχραιμοι (θα διαχειρίζονταν τη φλυαρία και ενδεχομενως το άγχος, στεναχώρια, απογοήτευση που θα ένιωθα), ευγενικοί (θα με έκαναν να ανοιχτώ και να τους ακούσω χωρίς να νιώθω ότι πρέπει να κρατήσω άμυνες) και δεν θα μου τα ωραιοποιούσαν επειδή με συμπαθούν-αν με συμπαθούν.
Ααα και έχω δει πως δίνουν καλές συμβουλές σε άλλους
Δεν θα έκανα, είχα μπει στη φάση όταν ήμουν Σαμοθράκη και το έχω απορρίψει για μια πλειάδα λόγων.
Αλλά, αν έκανα, θα ταν με το σύντροφο μου που εκεί θα το έκανα για άλλους λόγους και όχι γιατί γουστάρω τη φάση γενικότερα. Αλλά αυτό μάλλον δεν νοείται και ως γυμνισμός έτσι κι αλλιώς γιατί με αυτή τη λογική κάνω γυμνισμό και στο σπίτι
Μιας που δεν έχω, θα πω κάποια κοπέλα που νομίζω δεν την νοιάζει, την @_Christine_
Ποιο μέλος θα διάλεγες να πάτε μαζί για extreme sport ;
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.