Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2020 στις 18:06 Η Ιππολύτη έγραψε: #121 11-12-20 18:06 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: εσύ ακόμη σε περιμένω να σκάσεις σε meeting Η @Ιππολύτη . Ό,τι non mainstream τραγούδι έχω πατήσει ως τώρα στο track of the day ήταν ένα μακρόσυρτο νιαουρητό που καπάρει στα 3 bpm και με κάνει να σπαμάρω fast forward μήπως είναι κάποια εισαγωγή και τελειώνει ποτέ. μπορεί να τα βάζει για να νανουρίζει τη γάτα και να σταματήσει να αντιστέκεται στο ζούληγμα who knows ποια (ή ποιον ) από δω φαντάζεσαι να χει την πιο ψιλή φωνή; Click για ανάπτυξη... Ενα πολύ μικρό οφφ τοπικ να σου αφιερώσω τη χθεσινή μου ανακάλυψη για την οποία πολύ έχω χαρεί. Ακόμα κι αν δε σου αρέσει το τραγούδι μπορεί να σου αρέσει το κορίτσι (σεξινεςς οβερλοντ αν με ρωτάς). Ον τοπικ ποια ή ποιον από δω φαντάζεσαι να έχει την πιο ψιλή φωνή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:16 Ο Guest 875331: #122 14-12-20 15:16 την @Gate4 γτ είναι κοντούλα και σίγουρα φωνακλού! Ποιος/α πιστεύεις ότι είναι ρομαντικός σε βαθμό να γράφει ποιηματάκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:28 Η Gate4 έγραψε: #123 14-12-20 15:28 Φαστ πήγες κουβά η φωνή μου είναι νταλικέρης ον τόπικ κρίνοντας από τα ποστ-σεντόνια θα λεγα @Valder ποιος πιστεύεις ότι ήταν το σπαστικό φυτό της τάξης μικρός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:33 Ο Valder έγραψε: #124 14-12-20 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Φαστ πήγες κουβά η φωνή μου είναι νταλικέρης ον τόπικ κρίνοντας από τα ποστ-σεντόνια θα λεγα @Valder ποιος πιστεύεις ότι ήταν το σπαστικό φυτό της τάξης μικρός; Click για ανάπτυξη... 'Επεσες μέσα, στις καλύτερες μέρες μου έχω γράψει ρομαντικά ποιήματα. Το σπαστικό φυτό θα έλεγα ότι θα ήταν κάποια που με έχει κάνει ιγκνορ εδω μέσα, ξέρουμε όλοι ποια (γκουχ..Αγά...γκουχ πη). Ποιός/α πιστεύεις απο δω μέσα ότι έχει κακή υγιεινή και δεν πλένεται συχνά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:35 Η meetmeinmontauk: #125 14-12-20 15:35 χωρίς συγκεκριμένο λόγο ο @hack3r ποιο μέλος έχεις τις περισσότερες επιτυχίες με το άλλο (ή και το ίδιο) φύλο irl; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:51 Ο Guest 875331: #126 14-12-20 15:51 o @Viedo ξεκάθαρα... τον ξέρουν όλα τα πρωτοπαλίκαρα της Κύπρου. Ποιος πιστεύεις ότι κάνει το πιο σέξυ twerk; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.432 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:51 Η Himela έγραψε: #127 14-12-20 15:51 Φυσικά η @Agaphbou Ποιο μέλος πιστεύετε οτι έχουν όλοι τη μεγαλύτερη περιέργεια να γνωρίσουν από κοντά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:56 Ο Guest 986132: #128 14-12-20 15:56 Spoiler Όταν έχεις κάτι αιώνες να κάνεις login και βλέπεις τα tags τής @Agaphbou με ωραία λογάκια. Το καλύτερο "καλωσόρισμα". Thanks a lot, dear. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:00 Ο Guest 986132: #129 19-12-20 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Φυσικά η @Agaphbou Ποιο μέλος πιστεύετε οτι έχουν όλοι τη μεγαλύτερη περιέργεια να γνωρίσουν από κοντά; Click για ανάπτυξη... Αφού δεν απαντά κανείς άλλος, ας πάρω το βάρος στους ώμους μου και να πω τον @Δεσμώτη. Παλιό μέλος, βέβαια, οπότε πολλοί δεν θα τον ξέρουν. Όμως, όσοι τον πρόλαβαν, νομίζω πως θα ήθελαν να τον γνωρίσουν από κοντά. Έπαιζε σε άλλες στροφές, και, προσωπικά, μ' αρέσουν οι άνθρωποι που προκαλούν εγκεφαλικές δονήσεις. Εσύ ποιον/α θα ήθελες να γνωρίσεις από κοντά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.195 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:12 Ο giannhs2001: #130 19-12-20 15:12 @hack3r @Volkswagen Fan @Fast @Valder @Dreamweaver @Μαυρίκιος @Devil Αυτή είναι η βασική σύνθεση. Από εκεί και πέρα υπάρχουν πολλά άτομα που θα ήθελα να γνωρίσω από εδώ. Ποιος/ποιοι πιστεύετε από κοντά θα ήταν οι πιο " ανήσυχοι/ταραχοποιοί " της παρέας που θα κρατούσαν πάντα ζωντανη την παρέα και δεν θα τους ηρεμουσες με τίποτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:16 Ο Guest 209912: #131 19-12-20 15:16 Νο brainer η EvanesenceQ Με ποιο μέλος θα πήγαινες βόλτα να τάισεις τις πάπιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:22 Η EvanescenceQ: #132 19-12-20 15:22 Με @hack3r και @Devil αν δε σας ενοχλει παιδια Εσεις μου κεντρισατε το ενδιαφερον όχι οτι δεν υπαρχουν κι αλλα ατομα εδω που ειναι οκ. Απλα με εσας τους 2 εχω μιλησει περισσοτερο αυτο είναι ολο @hack3r ποια ειναι η διαστροφη ή γενικα η φαντασιωση στο σεξ που δεν έχεις κανει ακομη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:27 Ο Guest 209912: #133 19-12-20 15:27 Note: Στο παιχνίδι ρωτάμε γενικά, όχι κάποιον συγκεκριμένο, για να μπορούν να συμμετέχουν όλοι. Έχω άπειρες φαντασιώσεις που δεν έχω κάνει. Η επόμενη στην λίστα είναι defiling αθώας κορασίδας μέσα σε εκκλησία. Ποιο μέλος πιστεύεις είναι ο πιο γκρινιάρης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:33 Η EvanescenceQ: #134 19-12-20 15:33 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Note: Στο παιχνίδι ρωτάμε γενικά, όχι κάποιον συγκεκριμένο, για να μπορούν να συμμετέχουν όλοι. Έχω άπειρες φαντασιώσεις που δεν έχω κάνει. Η επόμενη στην λίστα είναι defiling αθώας κορασίδας μέσα σε εκκλησία. Ποιο μέλος πιστεύεις είναι ο πιο γκρινιάρης. Click για ανάπτυξη... Α συγνωμη δεν ηξερα τους κανονες. Σορρυ Οσο για το defiling εννοεις να ειναι παρθενα ή δεν παιζει ρολο? Γκρινιαρης ο @Valder και λιγο η @Λενω βγαζει κατι νευρα τελευταια δηλαδη. Αλλα ο @Valder απαλευτος κυριολεκτικά Εκνευριζει και τον πιο ηρεμο στη γη. Ποιος ειναι το καρφι εδω μεσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Δεκεμβρίου 2020 Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 16:18 Η Aura έγραψε: #135 19-12-20 16:18 @Gaspar που είναι και αστυνομικός γιατί κάτι πρέπει να πούμε. Τι εννοείς καρφί; δεν κατάλαβα Ποιος είναι ο πιο σνομπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 16:21 Η EvanescenceQ: #136 19-12-20 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Aura: @Gaspar που είναι και αστυνομικός γιατί κάτι πρέπει να πούμε. Τι εννοείς καρφί; δεν κατάλαβα Ποιος είναι ο πιο σνομπ; Click για ανάπτυξη... Καρφί εννοω αυτον που τα λεει ολα, που καρφωνει αλλους. Αλλα και παλι οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 16:35 Ο Guest 209912: #137 19-12-20 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Aura: @Gaspar που είναι και αστυνομικός γιατί κάτι πρέπει να πούμε. Τι εννοείς καρφί; δεν κατάλαβα Ποιος είναι ο πιο σνομπ; Click για ανάπτυξη... Ο @Fast Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Οσο για το defiling εννοεις να ειναι παρθενα ή δεν παιζει ρολο? Click για ανάπτυξη... No thanks. Θα προτιμούσα να είναι απλά καλή ηθοποιός. Ποιος κάνει μπάνιο με μπρατσακια ακόμη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 17:07 Η Aura έγραψε: #138 19-12-20 17:07 @hack3r οι ερωτήσεις σου είναι ψιλομαλακίες με το μπαρδόν. Αλλά θα πω @Agaphbou γιατί βγάζει κάτι χαριτωμένο, οπότε μπορώ να τη φανταστώ να πλατσουρίζει με μπρατσάκια Ποιος σου κάνει για να τον τρόλαρες ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 18:29 Η CiNeFiL έγραψε: #139 19-12-20 18:29 @giannhs2001 sorry mate nothing personal ποιος πιστευεις οτι ειναι το μεγαλυτερο control freak? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 18:48 Η Agaphbou έγραψε: #140 19-12-20 18:48 Η @Nelliel, επειδή είναι πολύ αυτοπειθαρχημένη κι έχει δηλώσει και η ίδια high maintenance, θα θέλει να είναι όλα υπό τον έλεγχό της ώστε να βεβαιωθεί ότι είναι στην εντέλεια. Btw @Aura δε θέλω να στο χαλάσω αλλά έχω πετάξει τα μπρατσάκια εδώ και 17 χρόνια Ποιος θα ήθελες να σε φιλοξενήσει σπίτι του για λίγες μέρες και γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander giannhs2001 Μήτσος10 Kate1914 rafaela11 Joji Jack of Spades A350 Memetchi jellojina chester20080 American Economist Fernando_A iren Wonderkid Paragontas7000 Libertus Εριφύλη Φινεύς Cupid User2350 GeorgePap2003 Αντικειμενικός Εχέμυθη fockos Isida jj! Giorgos03 Nikos 7 SlimShady mathboi CiNeFiL Mhtrogoal New member Scandal Johnny15 Κατερινα Κρ. το κοριτσι του μαη martha03 Demlogic globglogabgalab iminspain eukleidhs1821 harry akritas Νηματολάγνος Luke. Viedo Slytherin fretoe Ariana2018 Cookie_Monster The_Unorthodox Alex_t uni77 Satan Claus gwgw_5 Anonyme Μαυρίκιος Feli Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: εσύ ακόμη σε περιμένω να σκάσεις σε meeting Η @Ιππολύτη . Ό,τι non mainstream τραγούδι έχω πατήσει ως τώρα στο track of the day ήταν ένα μακρόσυρτο νιαουρητό που καπάρει στα 3 bpm και με κάνει να σπαμάρω fast forward μήπως είναι κάποια εισαγωγή και τελειώνει ποτέ. μπορεί να τα βάζει για να νανουρίζει τη γάτα και να σταματήσει να αντιστέκεται στο ζούληγμα who knows ποια (ή ποιον ) από δω φαντάζεσαι να χει την πιο ψιλή φωνή; Click για ανάπτυξη... Ενα πολύ μικρό οφφ τοπικ να σου αφιερώσω τη χθεσινή μου ανακάλυψη για την οποία πολύ έχω χαρεί. Ακόμα κι αν δε σου αρέσει το τραγούδι μπορεί να σου αρέσει το κορίτσι (σεξινεςς οβερλοντ αν με ρωτάς). Ον τοπικ ποια ή ποιον από δω φαντάζεσαι να έχει την πιο ψιλή φωνή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:16 Ο Guest 875331: #122 14-12-20 15:16 την @Gate4 γτ είναι κοντούλα και σίγουρα φωνακλού! Ποιος/α πιστεύεις ότι είναι ρομαντικός σε βαθμό να γράφει ποιηματάκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:28 Η Gate4 έγραψε: #123 14-12-20 15:28 Φαστ πήγες κουβά η φωνή μου είναι νταλικέρης ον τόπικ κρίνοντας από τα ποστ-σεντόνια θα λεγα @Valder ποιος πιστεύεις ότι ήταν το σπαστικό φυτό της τάξης μικρός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:33 Ο Valder έγραψε: #124 14-12-20 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Φαστ πήγες κουβά η φωνή μου είναι νταλικέρης ον τόπικ κρίνοντας από τα ποστ-σεντόνια θα λεγα @Valder ποιος πιστεύεις ότι ήταν το σπαστικό φυτό της τάξης μικρός; Click για ανάπτυξη... 'Επεσες μέσα, στις καλύτερες μέρες μου έχω γράψει ρομαντικά ποιήματα. Το σπαστικό φυτό θα έλεγα ότι θα ήταν κάποια που με έχει κάνει ιγκνορ εδω μέσα, ξέρουμε όλοι ποια (γκουχ..Αγά...γκουχ πη). Ποιός/α πιστεύεις απο δω μέσα ότι έχει κακή υγιεινή και δεν πλένεται συχνά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:35 Η meetmeinmontauk: #125 14-12-20 15:35 χωρίς συγκεκριμένο λόγο ο @hack3r ποιο μέλος έχεις τις περισσότερες επιτυχίες με το άλλο (ή και το ίδιο) φύλο irl; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:51 Ο Guest 875331: #126 14-12-20 15:51 o @Viedo ξεκάθαρα... τον ξέρουν όλα τα πρωτοπαλίκαρα της Κύπρου. Ποιος πιστεύεις ότι κάνει το πιο σέξυ twerk; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.432 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:51 Η Himela έγραψε: #127 14-12-20 15:51 Φυσικά η @Agaphbou Ποιο μέλος πιστεύετε οτι έχουν όλοι τη μεγαλύτερη περιέργεια να γνωρίσουν από κοντά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:56 Ο Guest 986132: #128 14-12-20 15:56 Spoiler Όταν έχεις κάτι αιώνες να κάνεις login και βλέπεις τα tags τής @Agaphbou με ωραία λογάκια. Το καλύτερο "καλωσόρισμα". Thanks a lot, dear. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:00 Ο Guest 986132: #129 19-12-20 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Φυσικά η @Agaphbou Ποιο μέλος πιστεύετε οτι έχουν όλοι τη μεγαλύτερη περιέργεια να γνωρίσουν από κοντά; Click για ανάπτυξη... Αφού δεν απαντά κανείς άλλος, ας πάρω το βάρος στους ώμους μου και να πω τον @Δεσμώτη. Παλιό μέλος, βέβαια, οπότε πολλοί δεν θα τον ξέρουν. Όμως, όσοι τον πρόλαβαν, νομίζω πως θα ήθελαν να τον γνωρίσουν από κοντά. Έπαιζε σε άλλες στροφές, και, προσωπικά, μ' αρέσουν οι άνθρωποι που προκαλούν εγκεφαλικές δονήσεις. Εσύ ποιον/α θα ήθελες να γνωρίσεις από κοντά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.195 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:12 Ο giannhs2001: #130 19-12-20 15:12 @hack3r @Volkswagen Fan @Fast @Valder @Dreamweaver @Μαυρίκιος @Devil Αυτή είναι η βασική σύνθεση. Από εκεί και πέρα υπάρχουν πολλά άτομα που θα ήθελα να γνωρίσω από εδώ. Ποιος/ποιοι πιστεύετε από κοντά θα ήταν οι πιο " ανήσυχοι/ταραχοποιοί " της παρέας που θα κρατούσαν πάντα ζωντανη την παρέα και δεν θα τους ηρεμουσες με τίποτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:16 Ο Guest 209912: #131 19-12-20 15:16 Νο brainer η EvanesenceQ Με ποιο μέλος θα πήγαινες βόλτα να τάισεις τις πάπιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:22 Η EvanescenceQ: #132 19-12-20 15:22 Με @hack3r και @Devil αν δε σας ενοχλει παιδια Εσεις μου κεντρισατε το ενδιαφερον όχι οτι δεν υπαρχουν κι αλλα ατομα εδω που ειναι οκ. Απλα με εσας τους 2 εχω μιλησει περισσοτερο αυτο είναι ολο @hack3r ποια ειναι η διαστροφη ή γενικα η φαντασιωση στο σεξ που δεν έχεις κανει ακομη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:27 Ο Guest 209912: #133 19-12-20 15:27 Note: Στο παιχνίδι ρωτάμε γενικά, όχι κάποιον συγκεκριμένο, για να μπορούν να συμμετέχουν όλοι. Έχω άπειρες φαντασιώσεις που δεν έχω κάνει. Η επόμενη στην λίστα είναι defiling αθώας κορασίδας μέσα σε εκκλησία. Ποιο μέλος πιστεύεις είναι ο πιο γκρινιάρης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:33 Η EvanescenceQ: #134 19-12-20 15:33 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Note: Στο παιχνίδι ρωτάμε γενικά, όχι κάποιον συγκεκριμένο, για να μπορούν να συμμετέχουν όλοι. Έχω άπειρες φαντασιώσεις που δεν έχω κάνει. Η επόμενη στην λίστα είναι defiling αθώας κορασίδας μέσα σε εκκλησία. Ποιο μέλος πιστεύεις είναι ο πιο γκρινιάρης. Click για ανάπτυξη... Α συγνωμη δεν ηξερα τους κανονες. Σορρυ Οσο για το defiling εννοεις να ειναι παρθενα ή δεν παιζει ρολο? Γκρινιαρης ο @Valder και λιγο η @Λενω βγαζει κατι νευρα τελευταια δηλαδη. Αλλα ο @Valder απαλευτος κυριολεκτικά Εκνευριζει και τον πιο ηρεμο στη γη. Ποιος ειναι το καρφι εδω μεσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Δεκεμβρίου 2020 Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 16:18 Η Aura έγραψε: #135 19-12-20 16:18 @Gaspar που είναι και αστυνομικός γιατί κάτι πρέπει να πούμε. Τι εννοείς καρφί; δεν κατάλαβα Ποιος είναι ο πιο σνομπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 16:21 Η EvanescenceQ: #136 19-12-20 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Aura: @Gaspar που είναι και αστυνομικός γιατί κάτι πρέπει να πούμε. Τι εννοείς καρφί; δεν κατάλαβα Ποιος είναι ο πιο σνομπ; Click για ανάπτυξη... Καρφί εννοω αυτον που τα λεει ολα, που καρφωνει αλλους. Αλλα και παλι οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 16:35 Ο Guest 209912: #137 19-12-20 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Aura: @Gaspar που είναι και αστυνομικός γιατί κάτι πρέπει να πούμε. Τι εννοείς καρφί; δεν κατάλαβα Ποιος είναι ο πιο σνομπ; Click για ανάπτυξη... Ο @Fast Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Οσο για το defiling εννοεις να ειναι παρθενα ή δεν παιζει ρολο? Click για ανάπτυξη... No thanks. Θα προτιμούσα να είναι απλά καλή ηθοποιός. Ποιος κάνει μπάνιο με μπρατσακια ακόμη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 17:07 Η Aura έγραψε: #138 19-12-20 17:07 @hack3r οι ερωτήσεις σου είναι ψιλομαλακίες με το μπαρδόν. Αλλά θα πω @Agaphbou γιατί βγάζει κάτι χαριτωμένο, οπότε μπορώ να τη φανταστώ να πλατσουρίζει με μπρατσάκια Ποιος σου κάνει για να τον τρόλαρες ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 18:29 Η CiNeFiL έγραψε: #139 19-12-20 18:29 @giannhs2001 sorry mate nothing personal ποιος πιστευεις οτι ειναι το μεγαλυτερο control freak? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 18:48 Η Agaphbou έγραψε: #140 19-12-20 18:48 Η @Nelliel, επειδή είναι πολύ αυτοπειθαρχημένη κι έχει δηλώσει και η ίδια high maintenance, θα θέλει να είναι όλα υπό τον έλεγχό της ώστε να βεβαιωθεί ότι είναι στην εντέλεια. Btw @Aura δε θέλω να στο χαλάσω αλλά έχω πετάξει τα μπρατσάκια εδώ και 17 χρόνια Ποιος θα ήθελες να σε φιλοξενήσει σπίτι του για λίγες μέρες και γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander giannhs2001 Μήτσος10 Kate1914 rafaela11 Joji Jack of Spades A350 Memetchi jellojina chester20080 American Economist Fernando_A iren Wonderkid Paragontas7000 Libertus Εριφύλη Φινεύς Cupid User2350 GeorgePap2003 Αντικειμενικός Εχέμυθη fockos Isida jj! Giorgos03 Nikos 7 SlimShady mathboi CiNeFiL Mhtrogoal New member Scandal Johnny15 Κατερινα Κρ. το κοριτσι του μαη martha03 Demlogic globglogabgalab iminspain eukleidhs1821 harry akritas Νηματολάγνος Luke. Viedo Slytherin fretoe Ariana2018 Cookie_Monster The_Unorthodox Alex_t uni77 Satan Claus gwgw_5 Anonyme Μαυρίκιος Feli Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
την @Gate4 γτ είναι κοντούλα και σίγουρα φωνακλού! Ποιος/α πιστεύεις ότι είναι ρομαντικός σε βαθμό να γράφει ποιηματάκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:28 Η Gate4 έγραψε: #123 14-12-20 15:28 Φαστ πήγες κουβά η φωνή μου είναι νταλικέρης ον τόπικ κρίνοντας από τα ποστ-σεντόνια θα λεγα @Valder ποιος πιστεύεις ότι ήταν το σπαστικό φυτό της τάξης μικρός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:33 Ο Valder έγραψε: #124 14-12-20 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Φαστ πήγες κουβά η φωνή μου είναι νταλικέρης ον τόπικ κρίνοντας από τα ποστ-σεντόνια θα λεγα @Valder ποιος πιστεύεις ότι ήταν το σπαστικό φυτό της τάξης μικρός; Click για ανάπτυξη... 'Επεσες μέσα, στις καλύτερες μέρες μου έχω γράψει ρομαντικά ποιήματα. Το σπαστικό φυτό θα έλεγα ότι θα ήταν κάποια που με έχει κάνει ιγκνορ εδω μέσα, ξέρουμε όλοι ποια (γκουχ..Αγά...γκουχ πη). Ποιός/α πιστεύεις απο δω μέσα ότι έχει κακή υγιεινή και δεν πλένεται συχνά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:35 Η meetmeinmontauk: #125 14-12-20 15:35 χωρίς συγκεκριμένο λόγο ο @hack3r ποιο μέλος έχεις τις περισσότερες επιτυχίες με το άλλο (ή και το ίδιο) φύλο irl; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:51 Ο Guest 875331: #126 14-12-20 15:51 o @Viedo ξεκάθαρα... τον ξέρουν όλα τα πρωτοπαλίκαρα της Κύπρου. Ποιος πιστεύεις ότι κάνει το πιο σέξυ twerk; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.432 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:51 Η Himela έγραψε: #127 14-12-20 15:51 Φυσικά η @Agaphbou Ποιο μέλος πιστεύετε οτι έχουν όλοι τη μεγαλύτερη περιέργεια να γνωρίσουν από κοντά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:56 Ο Guest 986132: #128 14-12-20 15:56 Spoiler Όταν έχεις κάτι αιώνες να κάνεις login και βλέπεις τα tags τής @Agaphbou με ωραία λογάκια. Το καλύτερο "καλωσόρισμα". Thanks a lot, dear. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:00 Ο Guest 986132: #129 19-12-20 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Φυσικά η @Agaphbou Ποιο μέλος πιστεύετε οτι έχουν όλοι τη μεγαλύτερη περιέργεια να γνωρίσουν από κοντά; Click για ανάπτυξη... Αφού δεν απαντά κανείς άλλος, ας πάρω το βάρος στους ώμους μου και να πω τον @Δεσμώτη. Παλιό μέλος, βέβαια, οπότε πολλοί δεν θα τον ξέρουν. Όμως, όσοι τον πρόλαβαν, νομίζω πως θα ήθελαν να τον γνωρίσουν από κοντά. Έπαιζε σε άλλες στροφές, και, προσωπικά, μ' αρέσουν οι άνθρωποι που προκαλούν εγκεφαλικές δονήσεις. Εσύ ποιον/α θα ήθελες να γνωρίσεις από κοντά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.195 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:12 Ο giannhs2001: #130 19-12-20 15:12 @hack3r @Volkswagen Fan @Fast @Valder @Dreamweaver @Μαυρίκιος @Devil Αυτή είναι η βασική σύνθεση. Από εκεί και πέρα υπάρχουν πολλά άτομα που θα ήθελα να γνωρίσω από εδώ. Ποιος/ποιοι πιστεύετε από κοντά θα ήταν οι πιο " ανήσυχοι/ταραχοποιοί " της παρέας που θα κρατούσαν πάντα ζωντανη την παρέα και δεν θα τους ηρεμουσες με τίποτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:16 Ο Guest 209912: #131 19-12-20 15:16 Νο brainer η EvanesenceQ Με ποιο μέλος θα πήγαινες βόλτα να τάισεις τις πάπιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:22 Η EvanescenceQ: #132 19-12-20 15:22 Με @hack3r και @Devil αν δε σας ενοχλει παιδια Εσεις μου κεντρισατε το ενδιαφερον όχι οτι δεν υπαρχουν κι αλλα ατομα εδω που ειναι οκ. Απλα με εσας τους 2 εχω μιλησει περισσοτερο αυτο είναι ολο @hack3r ποια ειναι η διαστροφη ή γενικα η φαντασιωση στο σεξ που δεν έχεις κανει ακομη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:27 Ο Guest 209912: #133 19-12-20 15:27 Note: Στο παιχνίδι ρωτάμε γενικά, όχι κάποιον συγκεκριμένο, για να μπορούν να συμμετέχουν όλοι. Έχω άπειρες φαντασιώσεις που δεν έχω κάνει. Η επόμενη στην λίστα είναι defiling αθώας κορασίδας μέσα σε εκκλησία. Ποιο μέλος πιστεύεις είναι ο πιο γκρινιάρης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:33 Η EvanescenceQ: #134 19-12-20 15:33 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Note: Στο παιχνίδι ρωτάμε γενικά, όχι κάποιον συγκεκριμένο, για να μπορούν να συμμετέχουν όλοι. Έχω άπειρες φαντασιώσεις που δεν έχω κάνει. Η επόμενη στην λίστα είναι defiling αθώας κορασίδας μέσα σε εκκλησία. Ποιο μέλος πιστεύεις είναι ο πιο γκρινιάρης. Click για ανάπτυξη... Α συγνωμη δεν ηξερα τους κανονες. Σορρυ Οσο για το defiling εννοεις να ειναι παρθενα ή δεν παιζει ρολο? Γκρινιαρης ο @Valder και λιγο η @Λενω βγαζει κατι νευρα τελευταια δηλαδη. Αλλα ο @Valder απαλευτος κυριολεκτικά Εκνευριζει και τον πιο ηρεμο στη γη. Ποιος ειναι το καρφι εδω μεσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Δεκεμβρίου 2020 Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 16:18 Η Aura έγραψε: #135 19-12-20 16:18 @Gaspar που είναι και αστυνομικός γιατί κάτι πρέπει να πούμε. Τι εννοείς καρφί; δεν κατάλαβα Ποιος είναι ο πιο σνομπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 16:21 Η EvanescenceQ: #136 19-12-20 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Aura: @Gaspar που είναι και αστυνομικός γιατί κάτι πρέπει να πούμε. Τι εννοείς καρφί; δεν κατάλαβα Ποιος είναι ο πιο σνομπ; Click για ανάπτυξη... Καρφί εννοω αυτον που τα λεει ολα, που καρφωνει αλλους. Αλλα και παλι οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 16:35 Ο Guest 209912: #137 19-12-20 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Aura: @Gaspar που είναι και αστυνομικός γιατί κάτι πρέπει να πούμε. Τι εννοείς καρφί; δεν κατάλαβα Ποιος είναι ο πιο σνομπ; Click για ανάπτυξη... Ο @Fast Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Οσο για το defiling εννοεις να ειναι παρθενα ή δεν παιζει ρολο? Click για ανάπτυξη... No thanks. Θα προτιμούσα να είναι απλά καλή ηθοποιός. Ποιος κάνει μπάνιο με μπρατσακια ακόμη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 17:07 Η Aura έγραψε: #138 19-12-20 17:07 @hack3r οι ερωτήσεις σου είναι ψιλομαλακίες με το μπαρδόν. Αλλά θα πω @Agaphbou γιατί βγάζει κάτι χαριτωμένο, οπότε μπορώ να τη φανταστώ να πλατσουρίζει με μπρατσάκια Ποιος σου κάνει για να τον τρόλαρες ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 18:29 Η CiNeFiL έγραψε: #139 19-12-20 18:29 @giannhs2001 sorry mate nothing personal ποιος πιστευεις οτι ειναι το μεγαλυτερο control freak? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 18:48 Η Agaphbou έγραψε: #140 19-12-20 18:48 Η @Nelliel, επειδή είναι πολύ αυτοπειθαρχημένη κι έχει δηλώσει και η ίδια high maintenance, θα θέλει να είναι όλα υπό τον έλεγχό της ώστε να βεβαιωθεί ότι είναι στην εντέλεια. Btw @Aura δε θέλω να στο χαλάσω αλλά έχω πετάξει τα μπρατσάκια εδώ και 17 χρόνια Ποιος θα ήθελες να σε φιλοξενήσει σπίτι του για λίγες μέρες και γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander giannhs2001 Μήτσος10 Kate1914 rafaela11 Joji Jack of Spades A350 Memetchi jellojina chester20080 American Economist Fernando_A iren Wonderkid Paragontas7000 Libertus Εριφύλη Φινεύς Cupid User2350 GeorgePap2003 Αντικειμενικός Εχέμυθη fockos Isida jj! Giorgos03 Nikos 7 SlimShady mathboi CiNeFiL Mhtrogoal New member Scandal Johnny15 Κατερινα Κρ. το κοριτσι του μαη martha03 Demlogic globglogabgalab iminspain eukleidhs1821 harry akritas Νηματολάγνος Luke. Viedo Slytherin fretoe Ariana2018 Cookie_Monster The_Unorthodox Alex_t uni77 Satan Claus gwgw_5 Anonyme Μαυρίκιος Feli Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Φαστ πήγες κουβά η φωνή μου είναι νταλικέρης ον τόπικ κρίνοντας από τα ποστ-σεντόνια θα λεγα @Valder ποιος πιστεύεις ότι ήταν το σπαστικό φυτό της τάξης μικρός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:33 Ο Valder έγραψε: #124 14-12-20 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Φαστ πήγες κουβά η φωνή μου είναι νταλικέρης ον τόπικ κρίνοντας από τα ποστ-σεντόνια θα λεγα @Valder ποιος πιστεύεις ότι ήταν το σπαστικό φυτό της τάξης μικρός; Click για ανάπτυξη... 'Επεσες μέσα, στις καλύτερες μέρες μου έχω γράψει ρομαντικά ποιήματα. Το σπαστικό φυτό θα έλεγα ότι θα ήταν κάποια που με έχει κάνει ιγκνορ εδω μέσα, ξέρουμε όλοι ποια (γκουχ..Αγά...γκουχ πη). Ποιός/α πιστεύεις απο δω μέσα ότι έχει κακή υγιεινή και δεν πλένεται συχνά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:35 Η meetmeinmontauk: #125 14-12-20 15:35 χωρίς συγκεκριμένο λόγο ο @hack3r ποιο μέλος έχεις τις περισσότερες επιτυχίες με το άλλο (ή και το ίδιο) φύλο irl; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:51 Ο Guest 875331: #126 14-12-20 15:51 o @Viedo ξεκάθαρα... τον ξέρουν όλα τα πρωτοπαλίκαρα της Κύπρου. Ποιος πιστεύεις ότι κάνει το πιο σέξυ twerk; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.432 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:51 Η Himela έγραψε: #127 14-12-20 15:51 Φυσικά η @Agaphbou Ποιο μέλος πιστεύετε οτι έχουν όλοι τη μεγαλύτερη περιέργεια να γνωρίσουν από κοντά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:56 Ο Guest 986132: #128 14-12-20 15:56 Spoiler Όταν έχεις κάτι αιώνες να κάνεις login και βλέπεις τα tags τής @Agaphbou με ωραία λογάκια. Το καλύτερο "καλωσόρισμα". Thanks a lot, dear. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:00 Ο Guest 986132: #129 19-12-20 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Φυσικά η @Agaphbou Ποιο μέλος πιστεύετε οτι έχουν όλοι τη μεγαλύτερη περιέργεια να γνωρίσουν από κοντά; Click για ανάπτυξη... Αφού δεν απαντά κανείς άλλος, ας πάρω το βάρος στους ώμους μου και να πω τον @Δεσμώτη. Παλιό μέλος, βέβαια, οπότε πολλοί δεν θα τον ξέρουν. Όμως, όσοι τον πρόλαβαν, νομίζω πως θα ήθελαν να τον γνωρίσουν από κοντά. Έπαιζε σε άλλες στροφές, και, προσωπικά, μ' αρέσουν οι άνθρωποι που προκαλούν εγκεφαλικές δονήσεις. Εσύ ποιον/α θα ήθελες να γνωρίσεις από κοντά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.195 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:12 Ο giannhs2001: #130 19-12-20 15:12 @hack3r @Volkswagen Fan @Fast @Valder @Dreamweaver @Μαυρίκιος @Devil Αυτή είναι η βασική σύνθεση. Από εκεί και πέρα υπάρχουν πολλά άτομα που θα ήθελα να γνωρίσω από εδώ. Ποιος/ποιοι πιστεύετε από κοντά θα ήταν οι πιο " ανήσυχοι/ταραχοποιοί " της παρέας που θα κρατούσαν πάντα ζωντανη την παρέα και δεν θα τους ηρεμουσες με τίποτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:16 Ο Guest 209912: #131 19-12-20 15:16 Νο brainer η EvanesenceQ Με ποιο μέλος θα πήγαινες βόλτα να τάισεις τις πάπιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:22 Η EvanescenceQ: #132 19-12-20 15:22 Με @hack3r και @Devil αν δε σας ενοχλει παιδια Εσεις μου κεντρισατε το ενδιαφερον όχι οτι δεν υπαρχουν κι αλλα ατομα εδω που ειναι οκ. Απλα με εσας τους 2 εχω μιλησει περισσοτερο αυτο είναι ολο @hack3r ποια ειναι η διαστροφη ή γενικα η φαντασιωση στο σεξ που δεν έχεις κανει ακομη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:27 Ο Guest 209912: #133 19-12-20 15:27 Note: Στο παιχνίδι ρωτάμε γενικά, όχι κάποιον συγκεκριμένο, για να μπορούν να συμμετέχουν όλοι. Έχω άπειρες φαντασιώσεις που δεν έχω κάνει. Η επόμενη στην λίστα είναι defiling αθώας κορασίδας μέσα σε εκκλησία. Ποιο μέλος πιστεύεις είναι ο πιο γκρινιάρης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:33 Η EvanescenceQ: #134 19-12-20 15:33 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Note: Στο παιχνίδι ρωτάμε γενικά, όχι κάποιον συγκεκριμένο, για να μπορούν να συμμετέχουν όλοι. Έχω άπειρες φαντασιώσεις που δεν έχω κάνει. Η επόμενη στην λίστα είναι defiling αθώας κορασίδας μέσα σε εκκλησία. Ποιο μέλος πιστεύεις είναι ο πιο γκρινιάρης. Click για ανάπτυξη... Α συγνωμη δεν ηξερα τους κανονες. Σορρυ Οσο για το defiling εννοεις να ειναι παρθενα ή δεν παιζει ρολο? Γκρινιαρης ο @Valder και λιγο η @Λενω βγαζει κατι νευρα τελευταια δηλαδη. Αλλα ο @Valder απαλευτος κυριολεκτικά Εκνευριζει και τον πιο ηρεμο στη γη. Ποιος ειναι το καρφι εδω μεσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Δεκεμβρίου 2020 Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 16:18 Η Aura έγραψε: #135 19-12-20 16:18 @Gaspar που είναι και αστυνομικός γιατί κάτι πρέπει να πούμε. Τι εννοείς καρφί; δεν κατάλαβα Ποιος είναι ο πιο σνομπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 16:21 Η EvanescenceQ: #136 19-12-20 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Aura: @Gaspar που είναι και αστυνομικός γιατί κάτι πρέπει να πούμε. Τι εννοείς καρφί; δεν κατάλαβα Ποιος είναι ο πιο σνομπ; Click για ανάπτυξη... Καρφί εννοω αυτον που τα λεει ολα, που καρφωνει αλλους. Αλλα και παλι οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 16:35 Ο Guest 209912: #137 19-12-20 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Aura: @Gaspar που είναι και αστυνομικός γιατί κάτι πρέπει να πούμε. Τι εννοείς καρφί; δεν κατάλαβα Ποιος είναι ο πιο σνομπ; Click για ανάπτυξη... Ο @Fast Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Οσο για το defiling εννοεις να ειναι παρθενα ή δεν παιζει ρολο? Click για ανάπτυξη... No thanks. Θα προτιμούσα να είναι απλά καλή ηθοποιός. Ποιος κάνει μπάνιο με μπρατσακια ακόμη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 17:07 Η Aura έγραψε: #138 19-12-20 17:07 @hack3r οι ερωτήσεις σου είναι ψιλομαλακίες με το μπαρδόν. Αλλά θα πω @Agaphbou γιατί βγάζει κάτι χαριτωμένο, οπότε μπορώ να τη φανταστώ να πλατσουρίζει με μπρατσάκια Ποιος σου κάνει για να τον τρόλαρες ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 18:29 Η CiNeFiL έγραψε: #139 19-12-20 18:29 @giannhs2001 sorry mate nothing personal ποιος πιστευεις οτι ειναι το μεγαλυτερο control freak? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 18:48 Η Agaphbou έγραψε: #140 19-12-20 18:48 Η @Nelliel, επειδή είναι πολύ αυτοπειθαρχημένη κι έχει δηλώσει και η ίδια high maintenance, θα θέλει να είναι όλα υπό τον έλεγχό της ώστε να βεβαιωθεί ότι είναι στην εντέλεια. Btw @Aura δε θέλω να στο χαλάσω αλλά έχω πετάξει τα μπρατσάκια εδώ και 17 χρόνια Ποιος θα ήθελες να σε φιλοξενήσει σπίτι του για λίγες μέρες και γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander giannhs2001 Μήτσος10 Kate1914 rafaela11 Joji Jack of Spades A350 Memetchi jellojina chester20080 American Economist Fernando_A iren Wonderkid Paragontas7000 Libertus Εριφύλη Φινεύς Cupid User2350 GeorgePap2003 Αντικειμενικός Εχέμυθη fockos Isida jj! Giorgos03 Nikos 7 SlimShady mathboi CiNeFiL Mhtrogoal New member Scandal Johnny15 Κατερινα Κρ. το κοριτσι του μαη martha03 Demlogic globglogabgalab iminspain eukleidhs1821 harry akritas Νηματολάγνος Luke. Viedo Slytherin fretoe Ariana2018 Cookie_Monster The_Unorthodox Alex_t uni77 Satan Claus gwgw_5 Anonyme Μαυρίκιος Feli Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Φαστ πήγες κουβά η φωνή μου είναι νταλικέρης ον τόπικ κρίνοντας από τα ποστ-σεντόνια θα λεγα @Valder ποιος πιστεύεις ότι ήταν το σπαστικό φυτό της τάξης μικρός; Click για ανάπτυξη... 'Επεσες μέσα, στις καλύτερες μέρες μου έχω γράψει ρομαντικά ποιήματα. Το σπαστικό φυτό θα έλεγα ότι θα ήταν κάποια που με έχει κάνει ιγκνορ εδω μέσα, ξέρουμε όλοι ποια (γκουχ..Αγά...γκουχ πη). Ποιός/α πιστεύεις απο δω μέσα ότι έχει κακή υγιεινή και δεν πλένεται συχνά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:35 Η meetmeinmontauk: #125 14-12-20 15:35 χωρίς συγκεκριμένο λόγο ο @hack3r ποιο μέλος έχεις τις περισσότερες επιτυχίες με το άλλο (ή και το ίδιο) φύλο irl; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:51 Ο Guest 875331: #126 14-12-20 15:51 o @Viedo ξεκάθαρα... τον ξέρουν όλα τα πρωτοπαλίκαρα της Κύπρου. Ποιος πιστεύεις ότι κάνει το πιο σέξυ twerk; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.432 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:51 Η Himela έγραψε: #127 14-12-20 15:51 Φυσικά η @Agaphbou Ποιο μέλος πιστεύετε οτι έχουν όλοι τη μεγαλύτερη περιέργεια να γνωρίσουν από κοντά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:56 Ο Guest 986132: #128 14-12-20 15:56 Spoiler Όταν έχεις κάτι αιώνες να κάνεις login και βλέπεις τα tags τής @Agaphbou με ωραία λογάκια. Το καλύτερο "καλωσόρισμα". Thanks a lot, dear. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:00 Ο Guest 986132: #129 19-12-20 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Φυσικά η @Agaphbou Ποιο μέλος πιστεύετε οτι έχουν όλοι τη μεγαλύτερη περιέργεια να γνωρίσουν από κοντά; Click για ανάπτυξη... Αφού δεν απαντά κανείς άλλος, ας πάρω το βάρος στους ώμους μου και να πω τον @Δεσμώτη. Παλιό μέλος, βέβαια, οπότε πολλοί δεν θα τον ξέρουν. Όμως, όσοι τον πρόλαβαν, νομίζω πως θα ήθελαν να τον γνωρίσουν από κοντά. Έπαιζε σε άλλες στροφές, και, προσωπικά, μ' αρέσουν οι άνθρωποι που προκαλούν εγκεφαλικές δονήσεις. Εσύ ποιον/α θα ήθελες να γνωρίσεις από κοντά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.195 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:12 Ο giannhs2001: #130 19-12-20 15:12 @hack3r @Volkswagen Fan @Fast @Valder @Dreamweaver @Μαυρίκιος @Devil Αυτή είναι η βασική σύνθεση. Από εκεί και πέρα υπάρχουν πολλά άτομα που θα ήθελα να γνωρίσω από εδώ. Ποιος/ποιοι πιστεύετε από κοντά θα ήταν οι πιο " ανήσυχοι/ταραχοποιοί " της παρέας που θα κρατούσαν πάντα ζωντανη την παρέα και δεν θα τους ηρεμουσες με τίποτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:16 Ο Guest 209912: #131 19-12-20 15:16 Νο brainer η EvanesenceQ Με ποιο μέλος θα πήγαινες βόλτα να τάισεις τις πάπιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:22 Η EvanescenceQ: #132 19-12-20 15:22 Με @hack3r και @Devil αν δε σας ενοχλει παιδια Εσεις μου κεντρισατε το ενδιαφερον όχι οτι δεν υπαρχουν κι αλλα ατομα εδω που ειναι οκ. Απλα με εσας τους 2 εχω μιλησει περισσοτερο αυτο είναι ολο @hack3r ποια ειναι η διαστροφη ή γενικα η φαντασιωση στο σεξ που δεν έχεις κανει ακομη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:27 Ο Guest 209912: #133 19-12-20 15:27 Note: Στο παιχνίδι ρωτάμε γενικά, όχι κάποιον συγκεκριμένο, για να μπορούν να συμμετέχουν όλοι. Έχω άπειρες φαντασιώσεις που δεν έχω κάνει. Η επόμενη στην λίστα είναι defiling αθώας κορασίδας μέσα σε εκκλησία. Ποιο μέλος πιστεύεις είναι ο πιο γκρινιάρης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:33 Η EvanescenceQ: #134 19-12-20 15:33 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Note: Στο παιχνίδι ρωτάμε γενικά, όχι κάποιον συγκεκριμένο, για να μπορούν να συμμετέχουν όλοι. Έχω άπειρες φαντασιώσεις που δεν έχω κάνει. Η επόμενη στην λίστα είναι defiling αθώας κορασίδας μέσα σε εκκλησία. Ποιο μέλος πιστεύεις είναι ο πιο γκρινιάρης. Click για ανάπτυξη... Α συγνωμη δεν ηξερα τους κανονες. Σορρυ Οσο για το defiling εννοεις να ειναι παρθενα ή δεν παιζει ρολο? Γκρινιαρης ο @Valder και λιγο η @Λενω βγαζει κατι νευρα τελευταια δηλαδη. Αλλα ο @Valder απαλευτος κυριολεκτικά Εκνευριζει και τον πιο ηρεμο στη γη. Ποιος ειναι το καρφι εδω μεσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Δεκεμβρίου 2020 Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 16:18 Η Aura έγραψε: #135 19-12-20 16:18 @Gaspar που είναι και αστυνομικός γιατί κάτι πρέπει να πούμε. Τι εννοείς καρφί; δεν κατάλαβα Ποιος είναι ο πιο σνομπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 16:21 Η EvanescenceQ: #136 19-12-20 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Aura: @Gaspar που είναι και αστυνομικός γιατί κάτι πρέπει να πούμε. Τι εννοείς καρφί; δεν κατάλαβα Ποιος είναι ο πιο σνομπ; Click για ανάπτυξη... Καρφί εννοω αυτον που τα λεει ολα, που καρφωνει αλλους. Αλλα και παλι οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 16:35 Ο Guest 209912: #137 19-12-20 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Aura: @Gaspar που είναι και αστυνομικός γιατί κάτι πρέπει να πούμε. Τι εννοείς καρφί; δεν κατάλαβα Ποιος είναι ο πιο σνομπ; Click για ανάπτυξη... Ο @Fast Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Οσο για το defiling εννοεις να ειναι παρθενα ή δεν παιζει ρολο? Click για ανάπτυξη... No thanks. Θα προτιμούσα να είναι απλά καλή ηθοποιός. Ποιος κάνει μπάνιο με μπρατσακια ακόμη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 17:07 Η Aura έγραψε: #138 19-12-20 17:07 @hack3r οι ερωτήσεις σου είναι ψιλομαλακίες με το μπαρδόν. Αλλά θα πω @Agaphbou γιατί βγάζει κάτι χαριτωμένο, οπότε μπορώ να τη φανταστώ να πλατσουρίζει με μπρατσάκια Ποιος σου κάνει για να τον τρόλαρες ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 18:29 Η CiNeFiL έγραψε: #139 19-12-20 18:29 @giannhs2001 sorry mate nothing personal ποιος πιστευεις οτι ειναι το μεγαλυτερο control freak? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 18:48 Η Agaphbou έγραψε: #140 19-12-20 18:48 Η @Nelliel, επειδή είναι πολύ αυτοπειθαρχημένη κι έχει δηλώσει και η ίδια high maintenance, θα θέλει να είναι όλα υπό τον έλεγχό της ώστε να βεβαιωθεί ότι είναι στην εντέλεια. Btw @Aura δε θέλω να στο χαλάσω αλλά έχω πετάξει τα μπρατσάκια εδώ και 17 χρόνια Ποιος θα ήθελες να σε φιλοξενήσει σπίτι του για λίγες μέρες και γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander giannhs2001 Μήτσος10 Kate1914 rafaela11 Joji Jack of Spades A350 Memetchi jellojina chester20080 American Economist Fernando_A iren Wonderkid Paragontas7000 Libertus Εριφύλη Φινεύς Cupid User2350 GeorgePap2003 Αντικειμενικός Εχέμυθη fockos Isida jj! Giorgos03 Nikos 7 SlimShady mathboi CiNeFiL Mhtrogoal New member Scandal Johnny15 Κατερινα Κρ. το κοριτσι του μαη martha03 Demlogic globglogabgalab iminspain eukleidhs1821 harry akritas Νηματολάγνος Luke. Viedo Slytherin fretoe Ariana2018 Cookie_Monster The_Unorthodox Alex_t uni77 Satan Claus gwgw_5 Anonyme Μαυρίκιος Feli Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
χωρίς συγκεκριμένο λόγο ο @hack3r ποιο μέλος έχεις τις περισσότερες επιτυχίες με το άλλο (ή και το ίδιο) φύλο irl; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:51 Ο Guest 875331: #126 14-12-20 15:51 o @Viedo ξεκάθαρα... τον ξέρουν όλα τα πρωτοπαλίκαρα της Κύπρου. Ποιος πιστεύεις ότι κάνει το πιο σέξυ twerk; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.432 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:51 Η Himela έγραψε: #127 14-12-20 15:51 Φυσικά η @Agaphbou Ποιο μέλος πιστεύετε οτι έχουν όλοι τη μεγαλύτερη περιέργεια να γνωρίσουν από κοντά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:56 Ο Guest 986132: #128 14-12-20 15:56 Spoiler Όταν έχεις κάτι αιώνες να κάνεις login και βλέπεις τα tags τής @Agaphbou με ωραία λογάκια. Το καλύτερο "καλωσόρισμα". Thanks a lot, dear. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:00 Ο Guest 986132: #129 19-12-20 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Φυσικά η @Agaphbou Ποιο μέλος πιστεύετε οτι έχουν όλοι τη μεγαλύτερη περιέργεια να γνωρίσουν από κοντά; Click για ανάπτυξη... Αφού δεν απαντά κανείς άλλος, ας πάρω το βάρος στους ώμους μου και να πω τον @Δεσμώτη. Παλιό μέλος, βέβαια, οπότε πολλοί δεν θα τον ξέρουν. Όμως, όσοι τον πρόλαβαν, νομίζω πως θα ήθελαν να τον γνωρίσουν από κοντά. Έπαιζε σε άλλες στροφές, και, προσωπικά, μ' αρέσουν οι άνθρωποι που προκαλούν εγκεφαλικές δονήσεις. Εσύ ποιον/α θα ήθελες να γνωρίσεις από κοντά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.195 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:12 Ο giannhs2001: #130 19-12-20 15:12 @hack3r @Volkswagen Fan @Fast @Valder @Dreamweaver @Μαυρίκιος @Devil Αυτή είναι η βασική σύνθεση. Από εκεί και πέρα υπάρχουν πολλά άτομα που θα ήθελα να γνωρίσω από εδώ. Ποιος/ποιοι πιστεύετε από κοντά θα ήταν οι πιο " ανήσυχοι/ταραχοποιοί " της παρέας που θα κρατούσαν πάντα ζωντανη την παρέα και δεν θα τους ηρεμουσες με τίποτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:16 Ο Guest 209912: #131 19-12-20 15:16 Νο brainer η EvanesenceQ Με ποιο μέλος θα πήγαινες βόλτα να τάισεις τις πάπιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:22 Η EvanescenceQ: #132 19-12-20 15:22 Με @hack3r και @Devil αν δε σας ενοχλει παιδια Εσεις μου κεντρισατε το ενδιαφερον όχι οτι δεν υπαρχουν κι αλλα ατομα εδω που ειναι οκ. Απλα με εσας τους 2 εχω μιλησει περισσοτερο αυτο είναι ολο @hack3r ποια ειναι η διαστροφη ή γενικα η φαντασιωση στο σεξ που δεν έχεις κανει ακομη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:27 Ο Guest 209912: #133 19-12-20 15:27 Note: Στο παιχνίδι ρωτάμε γενικά, όχι κάποιον συγκεκριμένο, για να μπορούν να συμμετέχουν όλοι. Έχω άπειρες φαντασιώσεις που δεν έχω κάνει. Η επόμενη στην λίστα είναι defiling αθώας κορασίδας μέσα σε εκκλησία. Ποιο μέλος πιστεύεις είναι ο πιο γκρινιάρης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:33 Η EvanescenceQ: #134 19-12-20 15:33 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Note: Στο παιχνίδι ρωτάμε γενικά, όχι κάποιον συγκεκριμένο, για να μπορούν να συμμετέχουν όλοι. Έχω άπειρες φαντασιώσεις που δεν έχω κάνει. Η επόμενη στην λίστα είναι defiling αθώας κορασίδας μέσα σε εκκλησία. Ποιο μέλος πιστεύεις είναι ο πιο γκρινιάρης. Click για ανάπτυξη... Α συγνωμη δεν ηξερα τους κανονες. Σορρυ Οσο για το defiling εννοεις να ειναι παρθενα ή δεν παιζει ρολο? Γκρινιαρης ο @Valder και λιγο η @Λενω βγαζει κατι νευρα τελευταια δηλαδη. Αλλα ο @Valder απαλευτος κυριολεκτικά Εκνευριζει και τον πιο ηρεμο στη γη. Ποιος ειναι το καρφι εδω μεσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Δεκεμβρίου 2020 Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 16:18 Η Aura έγραψε: #135 19-12-20 16:18 @Gaspar που είναι και αστυνομικός γιατί κάτι πρέπει να πούμε. Τι εννοείς καρφί; δεν κατάλαβα Ποιος είναι ο πιο σνομπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 16:21 Η EvanescenceQ: #136 19-12-20 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Aura: @Gaspar που είναι και αστυνομικός γιατί κάτι πρέπει να πούμε. Τι εννοείς καρφί; δεν κατάλαβα Ποιος είναι ο πιο σνομπ; Click για ανάπτυξη... Καρφί εννοω αυτον που τα λεει ολα, που καρφωνει αλλους. Αλλα και παλι οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 16:35 Ο Guest 209912: #137 19-12-20 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Aura: @Gaspar που είναι και αστυνομικός γιατί κάτι πρέπει να πούμε. Τι εννοείς καρφί; δεν κατάλαβα Ποιος είναι ο πιο σνομπ; Click για ανάπτυξη... Ο @Fast Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Οσο για το defiling εννοεις να ειναι παρθενα ή δεν παιζει ρολο? Click για ανάπτυξη... No thanks. Θα προτιμούσα να είναι απλά καλή ηθοποιός. Ποιος κάνει μπάνιο με μπρατσακια ακόμη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 17:07 Η Aura έγραψε: #138 19-12-20 17:07 @hack3r οι ερωτήσεις σου είναι ψιλομαλακίες με το μπαρδόν. Αλλά θα πω @Agaphbou γιατί βγάζει κάτι χαριτωμένο, οπότε μπορώ να τη φανταστώ να πλατσουρίζει με μπρατσάκια Ποιος σου κάνει για να τον τρόλαρες ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 18:29 Η CiNeFiL έγραψε: #139 19-12-20 18:29 @giannhs2001 sorry mate nothing personal ποιος πιστευεις οτι ειναι το μεγαλυτερο control freak? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 18:48 Η Agaphbou έγραψε: #140 19-12-20 18:48 Η @Nelliel, επειδή είναι πολύ αυτοπειθαρχημένη κι έχει δηλώσει και η ίδια high maintenance, θα θέλει να είναι όλα υπό τον έλεγχό της ώστε να βεβαιωθεί ότι είναι στην εντέλεια. Btw @Aura δε θέλω να στο χαλάσω αλλά έχω πετάξει τα μπρατσάκια εδώ και 17 χρόνια Ποιος θα ήθελες να σε φιλοξενήσει σπίτι του για λίγες μέρες και γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander giannhs2001 Μήτσος10 Kate1914 rafaela11 Joji Jack of Spades A350 Memetchi jellojina chester20080 American Economist Fernando_A iren Wonderkid Paragontas7000 Libertus Εριφύλη Φινεύς Cupid User2350 GeorgePap2003 Αντικειμενικός Εχέμυθη fockos Isida jj! Giorgos03 Nikos 7 SlimShady mathboi CiNeFiL Mhtrogoal New member Scandal Johnny15 Κατερινα Κρ. το κοριτσι του μαη martha03 Demlogic globglogabgalab iminspain eukleidhs1821 harry akritas Νηματολάγνος Luke. Viedo Slytherin fretoe Ariana2018 Cookie_Monster The_Unorthodox Alex_t uni77 Satan Claus gwgw_5 Anonyme Μαυρίκιος Feli Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
o @Viedo ξεκάθαρα... τον ξέρουν όλα τα πρωτοπαλίκαρα της Κύπρου. Ποιος πιστεύεις ότι κάνει το πιο σέξυ twerk; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.432 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:51 Η Himela έγραψε: #127 14-12-20 15:51 Φυσικά η @Agaphbou Ποιο μέλος πιστεύετε οτι έχουν όλοι τη μεγαλύτερη περιέργεια να γνωρίσουν από κοντά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:56 Ο Guest 986132: #128 14-12-20 15:56 Spoiler Όταν έχεις κάτι αιώνες να κάνεις login και βλέπεις τα tags τής @Agaphbou με ωραία λογάκια. Το καλύτερο "καλωσόρισμα". Thanks a lot, dear. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:00 Ο Guest 986132: #129 19-12-20 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Φυσικά η @Agaphbou Ποιο μέλος πιστεύετε οτι έχουν όλοι τη μεγαλύτερη περιέργεια να γνωρίσουν από κοντά; Click για ανάπτυξη... Αφού δεν απαντά κανείς άλλος, ας πάρω το βάρος στους ώμους μου και να πω τον @Δεσμώτη. Παλιό μέλος, βέβαια, οπότε πολλοί δεν θα τον ξέρουν. Όμως, όσοι τον πρόλαβαν, νομίζω πως θα ήθελαν να τον γνωρίσουν από κοντά. Έπαιζε σε άλλες στροφές, και, προσωπικά, μ' αρέσουν οι άνθρωποι που προκαλούν εγκεφαλικές δονήσεις. Εσύ ποιον/α θα ήθελες να γνωρίσεις από κοντά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.195 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:12 Ο giannhs2001: #130 19-12-20 15:12 @hack3r @Volkswagen Fan @Fast @Valder @Dreamweaver @Μαυρίκιος @Devil Αυτή είναι η βασική σύνθεση. Από εκεί και πέρα υπάρχουν πολλά άτομα που θα ήθελα να γνωρίσω από εδώ. Ποιος/ποιοι πιστεύετε από κοντά θα ήταν οι πιο " ανήσυχοι/ταραχοποιοί " της παρέας που θα κρατούσαν πάντα ζωντανη την παρέα και δεν θα τους ηρεμουσες με τίποτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:16 Ο Guest 209912: #131 19-12-20 15:16 Νο brainer η EvanesenceQ Με ποιο μέλος θα πήγαινες βόλτα να τάισεις τις πάπιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:22 Η EvanescenceQ: #132 19-12-20 15:22 Με @hack3r και @Devil αν δε σας ενοχλει παιδια Εσεις μου κεντρισατε το ενδιαφερον όχι οτι δεν υπαρχουν κι αλλα ατομα εδω που ειναι οκ. Απλα με εσας τους 2 εχω μιλησει περισσοτερο αυτο είναι ολο @hack3r ποια ειναι η διαστροφη ή γενικα η φαντασιωση στο σεξ που δεν έχεις κανει ακομη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:27 Ο Guest 209912: #133 19-12-20 15:27 Note: Στο παιχνίδι ρωτάμε γενικά, όχι κάποιον συγκεκριμένο, για να μπορούν να συμμετέχουν όλοι. Έχω άπειρες φαντασιώσεις που δεν έχω κάνει. Η επόμενη στην λίστα είναι defiling αθώας κορασίδας μέσα σε εκκλησία. Ποιο μέλος πιστεύεις είναι ο πιο γκρινιάρης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:33 Η EvanescenceQ: #134 19-12-20 15:33 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Note: Στο παιχνίδι ρωτάμε γενικά, όχι κάποιον συγκεκριμένο, για να μπορούν να συμμετέχουν όλοι. Έχω άπειρες φαντασιώσεις που δεν έχω κάνει. Η επόμενη στην λίστα είναι defiling αθώας κορασίδας μέσα σε εκκλησία. Ποιο μέλος πιστεύεις είναι ο πιο γκρινιάρης. Click για ανάπτυξη... Α συγνωμη δεν ηξερα τους κανονες. Σορρυ Οσο για το defiling εννοεις να ειναι παρθενα ή δεν παιζει ρολο? Γκρινιαρης ο @Valder και λιγο η @Λενω βγαζει κατι νευρα τελευταια δηλαδη. Αλλα ο @Valder απαλευτος κυριολεκτικά Εκνευριζει και τον πιο ηρεμο στη γη. Ποιος ειναι το καρφι εδω μεσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Δεκεμβρίου 2020 Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 16:18 Η Aura έγραψε: #135 19-12-20 16:18 @Gaspar που είναι και αστυνομικός γιατί κάτι πρέπει να πούμε. Τι εννοείς καρφί; δεν κατάλαβα Ποιος είναι ο πιο σνομπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 16:21 Η EvanescenceQ: #136 19-12-20 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Aura: @Gaspar που είναι και αστυνομικός γιατί κάτι πρέπει να πούμε. Τι εννοείς καρφί; δεν κατάλαβα Ποιος είναι ο πιο σνομπ; Click για ανάπτυξη... Καρφί εννοω αυτον που τα λεει ολα, που καρφωνει αλλους. Αλλα και παλι οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 16:35 Ο Guest 209912: #137 19-12-20 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Aura: @Gaspar που είναι και αστυνομικός γιατί κάτι πρέπει να πούμε. Τι εννοείς καρφί; δεν κατάλαβα Ποιος είναι ο πιο σνομπ; Click για ανάπτυξη... Ο @Fast Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Οσο για το defiling εννοεις να ειναι παρθενα ή δεν παιζει ρολο? Click για ανάπτυξη... No thanks. Θα προτιμούσα να είναι απλά καλή ηθοποιός. Ποιος κάνει μπάνιο με μπρατσακια ακόμη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 17:07 Η Aura έγραψε: #138 19-12-20 17:07 @hack3r οι ερωτήσεις σου είναι ψιλομαλακίες με το μπαρδόν. Αλλά θα πω @Agaphbou γιατί βγάζει κάτι χαριτωμένο, οπότε μπορώ να τη φανταστώ να πλατσουρίζει με μπρατσάκια Ποιος σου κάνει για να τον τρόλαρες ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 18:29 Η CiNeFiL έγραψε: #139 19-12-20 18:29 @giannhs2001 sorry mate nothing personal ποιος πιστευεις οτι ειναι το μεγαλυτερο control freak? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 18:48 Η Agaphbou έγραψε: #140 19-12-20 18:48 Η @Nelliel, επειδή είναι πολύ αυτοπειθαρχημένη κι έχει δηλώσει και η ίδια high maintenance, θα θέλει να είναι όλα υπό τον έλεγχό της ώστε να βεβαιωθεί ότι είναι στην εντέλεια. Btw @Aura δε θέλω να στο χαλάσω αλλά έχω πετάξει τα μπρατσάκια εδώ και 17 χρόνια Ποιος θα ήθελες να σε φιλοξενήσει σπίτι του για λίγες μέρες και γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander giannhs2001 Μήτσος10 Kate1914 rafaela11 Joji Jack of Spades A350 Memetchi jellojina chester20080 American Economist Fernando_A iren Wonderkid Paragontas7000 Libertus Εριφύλη Φινεύς Cupid User2350 GeorgePap2003 Αντικειμενικός Εχέμυθη fockos Isida jj! Giorgos03 Nikos 7 SlimShady mathboi CiNeFiL Mhtrogoal New member Scandal Johnny15 Κατερινα Κρ. το κοριτσι του μαη martha03 Demlogic globglogabgalab iminspain eukleidhs1821 harry akritas Νηματολάγνος Luke. Viedo Slytherin fretoe Ariana2018 Cookie_Monster The_Unorthodox Alex_t uni77 Satan Claus gwgw_5 Anonyme Μαυρίκιος Feli Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Φυσικά η @Agaphbou Ποιο μέλος πιστεύετε οτι έχουν όλοι τη μεγαλύτερη περιέργεια να γνωρίσουν από κοντά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:56 Ο Guest 986132: #128 14-12-20 15:56 Spoiler Όταν έχεις κάτι αιώνες να κάνεις login και βλέπεις τα tags τής @Agaphbou με ωραία λογάκια. Το καλύτερο "καλωσόρισμα". Thanks a lot, dear. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:00 Ο Guest 986132: #129 19-12-20 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Φυσικά η @Agaphbou Ποιο μέλος πιστεύετε οτι έχουν όλοι τη μεγαλύτερη περιέργεια να γνωρίσουν από κοντά; Click για ανάπτυξη... Αφού δεν απαντά κανείς άλλος, ας πάρω το βάρος στους ώμους μου και να πω τον @Δεσμώτη. Παλιό μέλος, βέβαια, οπότε πολλοί δεν θα τον ξέρουν. Όμως, όσοι τον πρόλαβαν, νομίζω πως θα ήθελαν να τον γνωρίσουν από κοντά. Έπαιζε σε άλλες στροφές, και, προσωπικά, μ' αρέσουν οι άνθρωποι που προκαλούν εγκεφαλικές δονήσεις. Εσύ ποιον/α θα ήθελες να γνωρίσεις από κοντά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.195 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:12 Ο giannhs2001: #130 19-12-20 15:12 @hack3r @Volkswagen Fan @Fast @Valder @Dreamweaver @Μαυρίκιος @Devil Αυτή είναι η βασική σύνθεση. Από εκεί και πέρα υπάρχουν πολλά άτομα που θα ήθελα να γνωρίσω από εδώ. Ποιος/ποιοι πιστεύετε από κοντά θα ήταν οι πιο " ανήσυχοι/ταραχοποιοί " της παρέας που θα κρατούσαν πάντα ζωντανη την παρέα και δεν θα τους ηρεμουσες με τίποτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:16 Ο Guest 209912: #131 19-12-20 15:16 Νο brainer η EvanesenceQ Με ποιο μέλος θα πήγαινες βόλτα να τάισεις τις πάπιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:22 Η EvanescenceQ: #132 19-12-20 15:22 Με @hack3r και @Devil αν δε σας ενοχλει παιδια Εσεις μου κεντρισατε το ενδιαφερον όχι οτι δεν υπαρχουν κι αλλα ατομα εδω που ειναι οκ. Απλα με εσας τους 2 εχω μιλησει περισσοτερο αυτο είναι ολο @hack3r ποια ειναι η διαστροφη ή γενικα η φαντασιωση στο σεξ που δεν έχεις κανει ακομη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:27 Ο Guest 209912: #133 19-12-20 15:27 Note: Στο παιχνίδι ρωτάμε γενικά, όχι κάποιον συγκεκριμένο, για να μπορούν να συμμετέχουν όλοι. Έχω άπειρες φαντασιώσεις που δεν έχω κάνει. Η επόμενη στην λίστα είναι defiling αθώας κορασίδας μέσα σε εκκλησία. Ποιο μέλος πιστεύεις είναι ο πιο γκρινιάρης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:33 Η EvanescenceQ: #134 19-12-20 15:33 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Note: Στο παιχνίδι ρωτάμε γενικά, όχι κάποιον συγκεκριμένο, για να μπορούν να συμμετέχουν όλοι. Έχω άπειρες φαντασιώσεις που δεν έχω κάνει. Η επόμενη στην λίστα είναι defiling αθώας κορασίδας μέσα σε εκκλησία. Ποιο μέλος πιστεύεις είναι ο πιο γκρινιάρης. Click για ανάπτυξη... Α συγνωμη δεν ηξερα τους κανονες. Σορρυ Οσο για το defiling εννοεις να ειναι παρθενα ή δεν παιζει ρολο? Γκρινιαρης ο @Valder και λιγο η @Λενω βγαζει κατι νευρα τελευταια δηλαδη. Αλλα ο @Valder απαλευτος κυριολεκτικά Εκνευριζει και τον πιο ηρεμο στη γη. Ποιος ειναι το καρφι εδω μεσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Δεκεμβρίου 2020 Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 16:18 Η Aura έγραψε: #135 19-12-20 16:18 @Gaspar που είναι και αστυνομικός γιατί κάτι πρέπει να πούμε. Τι εννοείς καρφί; δεν κατάλαβα Ποιος είναι ο πιο σνομπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 16:21 Η EvanescenceQ: #136 19-12-20 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Aura: @Gaspar που είναι και αστυνομικός γιατί κάτι πρέπει να πούμε. Τι εννοείς καρφί; δεν κατάλαβα Ποιος είναι ο πιο σνομπ; Click για ανάπτυξη... Καρφί εννοω αυτον που τα λεει ολα, που καρφωνει αλλους. Αλλα και παλι οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 16:35 Ο Guest 209912: #137 19-12-20 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Aura: @Gaspar που είναι και αστυνομικός γιατί κάτι πρέπει να πούμε. Τι εννοείς καρφί; δεν κατάλαβα Ποιος είναι ο πιο σνομπ; Click για ανάπτυξη... Ο @Fast Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Οσο για το defiling εννοεις να ειναι παρθενα ή δεν παιζει ρολο? Click για ανάπτυξη... No thanks. Θα προτιμούσα να είναι απλά καλή ηθοποιός. Ποιος κάνει μπάνιο με μπρατσακια ακόμη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 17:07 Η Aura έγραψε: #138 19-12-20 17:07 @hack3r οι ερωτήσεις σου είναι ψιλομαλακίες με το μπαρδόν. Αλλά θα πω @Agaphbou γιατί βγάζει κάτι χαριτωμένο, οπότε μπορώ να τη φανταστώ να πλατσουρίζει με μπρατσάκια Ποιος σου κάνει για να τον τρόλαρες ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 18:29 Η CiNeFiL έγραψε: #139 19-12-20 18:29 @giannhs2001 sorry mate nothing personal ποιος πιστευεις οτι ειναι το μεγαλυτερο control freak? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 18:48 Η Agaphbou έγραψε: #140 19-12-20 18:48 Η @Nelliel, επειδή είναι πολύ αυτοπειθαρχημένη κι έχει δηλώσει και η ίδια high maintenance, θα θέλει να είναι όλα υπό τον έλεγχό της ώστε να βεβαιωθεί ότι είναι στην εντέλεια. Btw @Aura δε θέλω να στο χαλάσω αλλά έχω πετάξει τα μπρατσάκια εδώ και 17 χρόνια Ποιος θα ήθελες να σε φιλοξενήσει σπίτι του για λίγες μέρες και γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander giannhs2001 Μήτσος10 Kate1914 rafaela11 Joji Jack of Spades A350 Memetchi jellojina chester20080 American Economist Fernando_A iren Wonderkid Paragontas7000 Libertus Εριφύλη Φινεύς Cupid User2350 GeorgePap2003 Αντικειμενικός Εχέμυθη fockos Isida jj! Giorgos03 Nikos 7 SlimShady mathboi CiNeFiL Mhtrogoal New member Scandal Johnny15 Κατερινα Κρ. το κοριτσι του μαη martha03 Demlogic globglogabgalab iminspain eukleidhs1821 harry akritas Νηματολάγνος Luke. Viedo Slytherin fretoe Ariana2018 Cookie_Monster The_Unorthodox Alex_t uni77 Satan Claus gwgw_5 Anonyme Μαυρίκιος Feli Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Spoiler Όταν έχεις κάτι αιώνες να κάνεις login και βλέπεις τα tags τής @Agaphbou με ωραία λογάκια. Το καλύτερο "καλωσόρισμα". Thanks a lot, dear. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:00 Ο Guest 986132: #129 19-12-20 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Φυσικά η @Agaphbou Ποιο μέλος πιστεύετε οτι έχουν όλοι τη μεγαλύτερη περιέργεια να γνωρίσουν από κοντά; Click για ανάπτυξη... Αφού δεν απαντά κανείς άλλος, ας πάρω το βάρος στους ώμους μου και να πω τον @Δεσμώτη. Παλιό μέλος, βέβαια, οπότε πολλοί δεν θα τον ξέρουν. Όμως, όσοι τον πρόλαβαν, νομίζω πως θα ήθελαν να τον γνωρίσουν από κοντά. Έπαιζε σε άλλες στροφές, και, προσωπικά, μ' αρέσουν οι άνθρωποι που προκαλούν εγκεφαλικές δονήσεις. Εσύ ποιον/α θα ήθελες να γνωρίσεις από κοντά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.195 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:12 Ο giannhs2001: #130 19-12-20 15:12 @hack3r @Volkswagen Fan @Fast @Valder @Dreamweaver @Μαυρίκιος @Devil Αυτή είναι η βασική σύνθεση. Από εκεί και πέρα υπάρχουν πολλά άτομα που θα ήθελα να γνωρίσω από εδώ. Ποιος/ποιοι πιστεύετε από κοντά θα ήταν οι πιο " ανήσυχοι/ταραχοποιοί " της παρέας που θα κρατούσαν πάντα ζωντανη την παρέα και δεν θα τους ηρεμουσες με τίποτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:16 Ο Guest 209912: #131 19-12-20 15:16 Νο brainer η EvanesenceQ Με ποιο μέλος θα πήγαινες βόλτα να τάισεις τις πάπιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:22 Η EvanescenceQ: #132 19-12-20 15:22 Με @hack3r και @Devil αν δε σας ενοχλει παιδια Εσεις μου κεντρισατε το ενδιαφερον όχι οτι δεν υπαρχουν κι αλλα ατομα εδω που ειναι οκ. Απλα με εσας τους 2 εχω μιλησει περισσοτερο αυτο είναι ολο @hack3r ποια ειναι η διαστροφη ή γενικα η φαντασιωση στο σεξ που δεν έχεις κανει ακομη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:27 Ο Guest 209912: #133 19-12-20 15:27 Note: Στο παιχνίδι ρωτάμε γενικά, όχι κάποιον συγκεκριμένο, για να μπορούν να συμμετέχουν όλοι. Έχω άπειρες φαντασιώσεις που δεν έχω κάνει. Η επόμενη στην λίστα είναι defiling αθώας κορασίδας μέσα σε εκκλησία. Ποιο μέλος πιστεύεις είναι ο πιο γκρινιάρης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:33 Η EvanescenceQ: #134 19-12-20 15:33 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Note: Στο παιχνίδι ρωτάμε γενικά, όχι κάποιον συγκεκριμένο, για να μπορούν να συμμετέχουν όλοι. Έχω άπειρες φαντασιώσεις που δεν έχω κάνει. Η επόμενη στην λίστα είναι defiling αθώας κορασίδας μέσα σε εκκλησία. Ποιο μέλος πιστεύεις είναι ο πιο γκρινιάρης. Click για ανάπτυξη... Α συγνωμη δεν ηξερα τους κανονες. Σορρυ Οσο για το defiling εννοεις να ειναι παρθενα ή δεν παιζει ρολο? Γκρινιαρης ο @Valder και λιγο η @Λενω βγαζει κατι νευρα τελευταια δηλαδη. Αλλα ο @Valder απαλευτος κυριολεκτικά Εκνευριζει και τον πιο ηρεμο στη γη. Ποιος ειναι το καρφι εδω μεσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Δεκεμβρίου 2020 Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 16:18 Η Aura έγραψε: #135 19-12-20 16:18 @Gaspar που είναι και αστυνομικός γιατί κάτι πρέπει να πούμε. Τι εννοείς καρφί; δεν κατάλαβα Ποιος είναι ο πιο σνομπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 16:21 Η EvanescenceQ: #136 19-12-20 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Aura: @Gaspar που είναι και αστυνομικός γιατί κάτι πρέπει να πούμε. Τι εννοείς καρφί; δεν κατάλαβα Ποιος είναι ο πιο σνομπ; Click για ανάπτυξη... Καρφί εννοω αυτον που τα λεει ολα, που καρφωνει αλλους. Αλλα και παλι οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 16:35 Ο Guest 209912: #137 19-12-20 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Aura: @Gaspar που είναι και αστυνομικός γιατί κάτι πρέπει να πούμε. Τι εννοείς καρφί; δεν κατάλαβα Ποιος είναι ο πιο σνομπ; Click για ανάπτυξη... Ο @Fast Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Οσο για το defiling εννοεις να ειναι παρθενα ή δεν παιζει ρολο? Click για ανάπτυξη... No thanks. Θα προτιμούσα να είναι απλά καλή ηθοποιός. Ποιος κάνει μπάνιο με μπρατσακια ακόμη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 17:07 Η Aura έγραψε: #138 19-12-20 17:07 @hack3r οι ερωτήσεις σου είναι ψιλομαλακίες με το μπαρδόν. Αλλά θα πω @Agaphbou γιατί βγάζει κάτι χαριτωμένο, οπότε μπορώ να τη φανταστώ να πλατσουρίζει με μπρατσάκια Ποιος σου κάνει για να τον τρόλαρες ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 18:29 Η CiNeFiL έγραψε: #139 19-12-20 18:29 @giannhs2001 sorry mate nothing personal ποιος πιστευεις οτι ειναι το μεγαλυτερο control freak? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 18:48 Η Agaphbou έγραψε: #140 19-12-20 18:48 Η @Nelliel, επειδή είναι πολύ αυτοπειθαρχημένη κι έχει δηλώσει και η ίδια high maintenance, θα θέλει να είναι όλα υπό τον έλεγχό της ώστε να βεβαιωθεί ότι είναι στην εντέλεια. Btw @Aura δε θέλω να στο χαλάσω αλλά έχω πετάξει τα μπρατσάκια εδώ και 17 χρόνια Ποιος θα ήθελες να σε φιλοξενήσει σπίτι του για λίγες μέρες και γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander giannhs2001 Μήτσος10 Kate1914 rafaela11 Joji Jack of Spades A350 Memetchi jellojina chester20080 American Economist Fernando_A iren Wonderkid Paragontas7000 Libertus Εριφύλη Φινεύς Cupid User2350 GeorgePap2003 Αντικειμενικός Εχέμυθη fockos Isida jj! Giorgos03 Nikos 7 SlimShady mathboi CiNeFiL Mhtrogoal New member Scandal Johnny15 Κατερινα Κρ. το κοριτσι του μαη martha03 Demlogic globglogabgalab iminspain eukleidhs1821 harry akritas Νηματολάγνος Luke. Viedo Slytherin fretoe Ariana2018 Cookie_Monster The_Unorthodox Alex_t uni77 Satan Claus gwgw_5 Anonyme Μαυρίκιος Feli Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Φυσικά η @Agaphbou Ποιο μέλος πιστεύετε οτι έχουν όλοι τη μεγαλύτερη περιέργεια να γνωρίσουν από κοντά; Click για ανάπτυξη... Αφού δεν απαντά κανείς άλλος, ας πάρω το βάρος στους ώμους μου και να πω τον @Δεσμώτη. Παλιό μέλος, βέβαια, οπότε πολλοί δεν θα τον ξέρουν. Όμως, όσοι τον πρόλαβαν, νομίζω πως θα ήθελαν να τον γνωρίσουν από κοντά. Έπαιζε σε άλλες στροφές, και, προσωπικά, μ' αρέσουν οι άνθρωποι που προκαλούν εγκεφαλικές δονήσεις. Εσύ ποιον/α θα ήθελες να γνωρίσεις από κοντά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.195 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:12 Ο giannhs2001: #130 19-12-20 15:12 @hack3r @Volkswagen Fan @Fast @Valder @Dreamweaver @Μαυρίκιος @Devil Αυτή είναι η βασική σύνθεση. Από εκεί και πέρα υπάρχουν πολλά άτομα που θα ήθελα να γνωρίσω από εδώ. Ποιος/ποιοι πιστεύετε από κοντά θα ήταν οι πιο " ανήσυχοι/ταραχοποιοί " της παρέας που θα κρατούσαν πάντα ζωντανη την παρέα και δεν θα τους ηρεμουσες με τίποτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:16 Ο Guest 209912: #131 19-12-20 15:16 Νο brainer η EvanesenceQ Με ποιο μέλος θα πήγαινες βόλτα να τάισεις τις πάπιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:22 Η EvanescenceQ: #132 19-12-20 15:22 Με @hack3r και @Devil αν δε σας ενοχλει παιδια Εσεις μου κεντρισατε το ενδιαφερον όχι οτι δεν υπαρχουν κι αλλα ατομα εδω που ειναι οκ. Απλα με εσας τους 2 εχω μιλησει περισσοτερο αυτο είναι ολο @hack3r ποια ειναι η διαστροφη ή γενικα η φαντασιωση στο σεξ που δεν έχεις κανει ακομη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:27 Ο Guest 209912: #133 19-12-20 15:27 Note: Στο παιχνίδι ρωτάμε γενικά, όχι κάποιον συγκεκριμένο, για να μπορούν να συμμετέχουν όλοι. Έχω άπειρες φαντασιώσεις που δεν έχω κάνει. Η επόμενη στην λίστα είναι defiling αθώας κορασίδας μέσα σε εκκλησία. Ποιο μέλος πιστεύεις είναι ο πιο γκρινιάρης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:33 Η EvanescenceQ: #134 19-12-20 15:33 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Note: Στο παιχνίδι ρωτάμε γενικά, όχι κάποιον συγκεκριμένο, για να μπορούν να συμμετέχουν όλοι. Έχω άπειρες φαντασιώσεις που δεν έχω κάνει. Η επόμενη στην λίστα είναι defiling αθώας κορασίδας μέσα σε εκκλησία. Ποιο μέλος πιστεύεις είναι ο πιο γκρινιάρης. Click για ανάπτυξη... Α συγνωμη δεν ηξερα τους κανονες. Σορρυ Οσο για το defiling εννοεις να ειναι παρθενα ή δεν παιζει ρολο? Γκρινιαρης ο @Valder και λιγο η @Λενω βγαζει κατι νευρα τελευταια δηλαδη. Αλλα ο @Valder απαλευτος κυριολεκτικά Εκνευριζει και τον πιο ηρεμο στη γη. Ποιος ειναι το καρφι εδω μεσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Δεκεμβρίου 2020 Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 16:18 Η Aura έγραψε: #135 19-12-20 16:18 @Gaspar που είναι και αστυνομικός γιατί κάτι πρέπει να πούμε. Τι εννοείς καρφί; δεν κατάλαβα Ποιος είναι ο πιο σνομπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 16:21 Η EvanescenceQ: #136 19-12-20 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Aura: @Gaspar που είναι και αστυνομικός γιατί κάτι πρέπει να πούμε. Τι εννοείς καρφί; δεν κατάλαβα Ποιος είναι ο πιο σνομπ; Click για ανάπτυξη... Καρφί εννοω αυτον που τα λεει ολα, που καρφωνει αλλους. Αλλα και παλι οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 16:35 Ο Guest 209912: #137 19-12-20 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Aura: @Gaspar που είναι και αστυνομικός γιατί κάτι πρέπει να πούμε. Τι εννοείς καρφί; δεν κατάλαβα Ποιος είναι ο πιο σνομπ; Click για ανάπτυξη... Ο @Fast Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Οσο για το defiling εννοεις να ειναι παρθενα ή δεν παιζει ρολο? Click για ανάπτυξη... No thanks. Θα προτιμούσα να είναι απλά καλή ηθοποιός. Ποιος κάνει μπάνιο με μπρατσακια ακόμη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 17:07 Η Aura έγραψε: #138 19-12-20 17:07 @hack3r οι ερωτήσεις σου είναι ψιλομαλακίες με το μπαρδόν. Αλλά θα πω @Agaphbou γιατί βγάζει κάτι χαριτωμένο, οπότε μπορώ να τη φανταστώ να πλατσουρίζει με μπρατσάκια Ποιος σου κάνει για να τον τρόλαρες ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 18:29 Η CiNeFiL έγραψε: #139 19-12-20 18:29 @giannhs2001 sorry mate nothing personal ποιος πιστευεις οτι ειναι το μεγαλυτερο control freak? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 18:48 Η Agaphbou έγραψε: #140 19-12-20 18:48 Η @Nelliel, επειδή είναι πολύ αυτοπειθαρχημένη κι έχει δηλώσει και η ίδια high maintenance, θα θέλει να είναι όλα υπό τον έλεγχό της ώστε να βεβαιωθεί ότι είναι στην εντέλεια. Btw @Aura δε θέλω να στο χαλάσω αλλά έχω πετάξει τα μπρατσάκια εδώ και 17 χρόνια Ποιος θα ήθελες να σε φιλοξενήσει σπίτι του για λίγες μέρες και γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander giannhs2001 Μήτσος10 Kate1914 rafaela11 Joji Jack of Spades A350 Memetchi jellojina chester20080 American Economist Fernando_A iren Wonderkid Paragontas7000 Libertus Εριφύλη Φινεύς Cupid User2350 GeorgePap2003 Αντικειμενικός Εχέμυθη fockos Isida jj! Giorgos03 Nikos 7 SlimShady mathboi CiNeFiL Mhtrogoal New member Scandal Johnny15 Κατερινα Κρ. το κοριτσι του μαη martha03 Demlogic globglogabgalab iminspain eukleidhs1821 harry akritas Νηματολάγνος Luke. Viedo Slytherin fretoe Ariana2018 Cookie_Monster The_Unorthodox Alex_t uni77 Satan Claus gwgw_5 Anonyme Μαυρίκιος Feli Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
@hack3r @Volkswagen Fan @Fast @Valder @Dreamweaver @Μαυρίκιος @Devil Αυτή είναι η βασική σύνθεση. Από εκεί και πέρα υπάρχουν πολλά άτομα που θα ήθελα να γνωρίσω από εδώ. Ποιος/ποιοι πιστεύετε από κοντά θα ήταν οι πιο " ανήσυχοι/ταραχοποιοί " της παρέας που θα κρατούσαν πάντα ζωντανη την παρέα και δεν θα τους ηρεμουσες με τίποτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:16 Ο Guest 209912: #131 19-12-20 15:16 Νο brainer η EvanesenceQ Με ποιο μέλος θα πήγαινες βόλτα να τάισεις τις πάπιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:22 Η EvanescenceQ: #132 19-12-20 15:22 Με @hack3r και @Devil αν δε σας ενοχλει παιδια Εσεις μου κεντρισατε το ενδιαφερον όχι οτι δεν υπαρχουν κι αλλα ατομα εδω που ειναι οκ. Απλα με εσας τους 2 εχω μιλησει περισσοτερο αυτο είναι ολο @hack3r ποια ειναι η διαστροφη ή γενικα η φαντασιωση στο σεξ που δεν έχεις κανει ακομη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:27 Ο Guest 209912: #133 19-12-20 15:27 Note: Στο παιχνίδι ρωτάμε γενικά, όχι κάποιον συγκεκριμένο, για να μπορούν να συμμετέχουν όλοι. Έχω άπειρες φαντασιώσεις που δεν έχω κάνει. Η επόμενη στην λίστα είναι defiling αθώας κορασίδας μέσα σε εκκλησία. Ποιο μέλος πιστεύεις είναι ο πιο γκρινιάρης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:33 Η EvanescenceQ: #134 19-12-20 15:33 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Note: Στο παιχνίδι ρωτάμε γενικά, όχι κάποιον συγκεκριμένο, για να μπορούν να συμμετέχουν όλοι. Έχω άπειρες φαντασιώσεις που δεν έχω κάνει. Η επόμενη στην λίστα είναι defiling αθώας κορασίδας μέσα σε εκκλησία. Ποιο μέλος πιστεύεις είναι ο πιο γκρινιάρης. Click για ανάπτυξη... Α συγνωμη δεν ηξερα τους κανονες. Σορρυ Οσο για το defiling εννοεις να ειναι παρθενα ή δεν παιζει ρολο? Γκρινιαρης ο @Valder και λιγο η @Λενω βγαζει κατι νευρα τελευταια δηλαδη. Αλλα ο @Valder απαλευτος κυριολεκτικά Εκνευριζει και τον πιο ηρεμο στη γη. Ποιος ειναι το καρφι εδω μεσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Δεκεμβρίου 2020 Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 16:18 Η Aura έγραψε: #135 19-12-20 16:18 @Gaspar που είναι και αστυνομικός γιατί κάτι πρέπει να πούμε. Τι εννοείς καρφί; δεν κατάλαβα Ποιος είναι ο πιο σνομπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 16:21 Η EvanescenceQ: #136 19-12-20 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Aura: @Gaspar που είναι και αστυνομικός γιατί κάτι πρέπει να πούμε. Τι εννοείς καρφί; δεν κατάλαβα Ποιος είναι ο πιο σνομπ; Click για ανάπτυξη... Καρφί εννοω αυτον που τα λεει ολα, που καρφωνει αλλους. Αλλα και παλι οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 16:35 Ο Guest 209912: #137 19-12-20 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Aura: @Gaspar που είναι και αστυνομικός γιατί κάτι πρέπει να πούμε. Τι εννοείς καρφί; δεν κατάλαβα Ποιος είναι ο πιο σνομπ; Click για ανάπτυξη... Ο @Fast Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Οσο για το defiling εννοεις να ειναι παρθενα ή δεν παιζει ρολο? Click για ανάπτυξη... No thanks. Θα προτιμούσα να είναι απλά καλή ηθοποιός. Ποιος κάνει μπάνιο με μπρατσακια ακόμη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 17:07 Η Aura έγραψε: #138 19-12-20 17:07 @hack3r οι ερωτήσεις σου είναι ψιλομαλακίες με το μπαρδόν. Αλλά θα πω @Agaphbou γιατί βγάζει κάτι χαριτωμένο, οπότε μπορώ να τη φανταστώ να πλατσουρίζει με μπρατσάκια Ποιος σου κάνει για να τον τρόλαρες ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 18:29 Η CiNeFiL έγραψε: #139 19-12-20 18:29 @giannhs2001 sorry mate nothing personal ποιος πιστευεις οτι ειναι το μεγαλυτερο control freak? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 18:48 Η Agaphbou έγραψε: #140 19-12-20 18:48 Η @Nelliel, επειδή είναι πολύ αυτοπειθαρχημένη κι έχει δηλώσει και η ίδια high maintenance, θα θέλει να είναι όλα υπό τον έλεγχό της ώστε να βεβαιωθεί ότι είναι στην εντέλεια. Btw @Aura δε θέλω να στο χαλάσω αλλά έχω πετάξει τα μπρατσάκια εδώ και 17 χρόνια Ποιος θα ήθελες να σε φιλοξενήσει σπίτι του για λίγες μέρες και γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander giannhs2001 Μήτσος10 Kate1914 rafaela11 Joji Jack of Spades A350 Memetchi jellojina chester20080 American Economist Fernando_A iren Wonderkid Paragontas7000 Libertus Εριφύλη Φινεύς Cupid User2350 GeorgePap2003 Αντικειμενικός Εχέμυθη fockos Isida jj! Giorgos03 Nikos 7 SlimShady mathboi CiNeFiL Mhtrogoal New member Scandal Johnny15 Κατερινα Κρ. το κοριτσι του μαη martha03 Demlogic globglogabgalab iminspain eukleidhs1821 harry akritas Νηματολάγνος Luke. Viedo Slytherin fretoe Ariana2018 Cookie_Monster The_Unorthodox Alex_t uni77 Satan Claus gwgw_5 Anonyme Μαυρίκιος Feli Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νο brainer η EvanesenceQ Με ποιο μέλος θα πήγαινες βόλτα να τάισεις τις πάπιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:22 Η EvanescenceQ: #132 19-12-20 15:22 Με @hack3r και @Devil αν δε σας ενοχλει παιδια Εσεις μου κεντρισατε το ενδιαφερον όχι οτι δεν υπαρχουν κι αλλα ατομα εδω που ειναι οκ. Απλα με εσας τους 2 εχω μιλησει περισσοτερο αυτο είναι ολο @hack3r ποια ειναι η διαστροφη ή γενικα η φαντασιωση στο σεξ που δεν έχεις κανει ακομη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:27 Ο Guest 209912: #133 19-12-20 15:27 Note: Στο παιχνίδι ρωτάμε γενικά, όχι κάποιον συγκεκριμένο, για να μπορούν να συμμετέχουν όλοι. Έχω άπειρες φαντασιώσεις που δεν έχω κάνει. Η επόμενη στην λίστα είναι defiling αθώας κορασίδας μέσα σε εκκλησία. Ποιο μέλος πιστεύεις είναι ο πιο γκρινιάρης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:33 Η EvanescenceQ: #134 19-12-20 15:33 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Note: Στο παιχνίδι ρωτάμε γενικά, όχι κάποιον συγκεκριμένο, για να μπορούν να συμμετέχουν όλοι. Έχω άπειρες φαντασιώσεις που δεν έχω κάνει. Η επόμενη στην λίστα είναι defiling αθώας κορασίδας μέσα σε εκκλησία. Ποιο μέλος πιστεύεις είναι ο πιο γκρινιάρης. Click για ανάπτυξη... Α συγνωμη δεν ηξερα τους κανονες. Σορρυ Οσο για το defiling εννοεις να ειναι παρθενα ή δεν παιζει ρολο? Γκρινιαρης ο @Valder και λιγο η @Λενω βγαζει κατι νευρα τελευταια δηλαδη. Αλλα ο @Valder απαλευτος κυριολεκτικά Εκνευριζει και τον πιο ηρεμο στη γη. Ποιος ειναι το καρφι εδω μεσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Δεκεμβρίου 2020 Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 16:18 Η Aura έγραψε: #135 19-12-20 16:18 @Gaspar που είναι και αστυνομικός γιατί κάτι πρέπει να πούμε. Τι εννοείς καρφί; δεν κατάλαβα Ποιος είναι ο πιο σνομπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 16:21 Η EvanescenceQ: #136 19-12-20 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Aura: @Gaspar που είναι και αστυνομικός γιατί κάτι πρέπει να πούμε. Τι εννοείς καρφί; δεν κατάλαβα Ποιος είναι ο πιο σνομπ; Click για ανάπτυξη... Καρφί εννοω αυτον που τα λεει ολα, που καρφωνει αλλους. Αλλα και παλι οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 16:35 Ο Guest 209912: #137 19-12-20 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Aura: @Gaspar που είναι και αστυνομικός γιατί κάτι πρέπει να πούμε. Τι εννοείς καρφί; δεν κατάλαβα Ποιος είναι ο πιο σνομπ; Click για ανάπτυξη... Ο @Fast Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Οσο για το defiling εννοεις να ειναι παρθενα ή δεν παιζει ρολο? Click για ανάπτυξη... No thanks. Θα προτιμούσα να είναι απλά καλή ηθοποιός. Ποιος κάνει μπάνιο με μπρατσακια ακόμη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 17:07 Η Aura έγραψε: #138 19-12-20 17:07 @hack3r οι ερωτήσεις σου είναι ψιλομαλακίες με το μπαρδόν. Αλλά θα πω @Agaphbou γιατί βγάζει κάτι χαριτωμένο, οπότε μπορώ να τη φανταστώ να πλατσουρίζει με μπρατσάκια Ποιος σου κάνει για να τον τρόλαρες ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 18:29 Η CiNeFiL έγραψε: #139 19-12-20 18:29 @giannhs2001 sorry mate nothing personal ποιος πιστευεις οτι ειναι το μεγαλυτερο control freak? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 18:48 Η Agaphbou έγραψε: #140 19-12-20 18:48 Η @Nelliel, επειδή είναι πολύ αυτοπειθαρχημένη κι έχει δηλώσει και η ίδια high maintenance, θα θέλει να είναι όλα υπό τον έλεγχό της ώστε να βεβαιωθεί ότι είναι στην εντέλεια. Btw @Aura δε θέλω να στο χαλάσω αλλά έχω πετάξει τα μπρατσάκια εδώ και 17 χρόνια Ποιος θα ήθελες να σε φιλοξενήσει σπίτι του για λίγες μέρες και γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander giannhs2001 Μήτσος10 Kate1914 rafaela11 Joji Jack of Spades A350 Memetchi jellojina chester20080 American Economist Fernando_A iren Wonderkid Paragontas7000 Libertus Εριφύλη Φινεύς Cupid User2350 GeorgePap2003 Αντικειμενικός Εχέμυθη fockos Isida jj! Giorgos03 Nikos 7 SlimShady mathboi CiNeFiL Mhtrogoal New member Scandal Johnny15 Κατερινα Κρ. το κοριτσι του μαη martha03 Demlogic globglogabgalab iminspain eukleidhs1821 harry akritas Νηματολάγνος Luke. Viedo Slytherin fretoe Ariana2018 Cookie_Monster The_Unorthodox Alex_t uni77 Satan Claus gwgw_5 Anonyme Μαυρίκιος Feli Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Με @hack3r και @Devil αν δε σας ενοχλει παιδια Εσεις μου κεντρισατε το ενδιαφερον όχι οτι δεν υπαρχουν κι αλλα ατομα εδω που ειναι οκ. Απλα με εσας τους 2 εχω μιλησει περισσοτερο αυτο είναι ολο @hack3r ποια ειναι η διαστροφη ή γενικα η φαντασιωση στο σεξ που δεν έχεις κανει ακομη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:27 Ο Guest 209912: #133 19-12-20 15:27 Note: Στο παιχνίδι ρωτάμε γενικά, όχι κάποιον συγκεκριμένο, για να μπορούν να συμμετέχουν όλοι. Έχω άπειρες φαντασιώσεις που δεν έχω κάνει. Η επόμενη στην λίστα είναι defiling αθώας κορασίδας μέσα σε εκκλησία. Ποιο μέλος πιστεύεις είναι ο πιο γκρινιάρης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:33 Η EvanescenceQ: #134 19-12-20 15:33 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Note: Στο παιχνίδι ρωτάμε γενικά, όχι κάποιον συγκεκριμένο, για να μπορούν να συμμετέχουν όλοι. Έχω άπειρες φαντασιώσεις που δεν έχω κάνει. Η επόμενη στην λίστα είναι defiling αθώας κορασίδας μέσα σε εκκλησία. Ποιο μέλος πιστεύεις είναι ο πιο γκρινιάρης. Click για ανάπτυξη... Α συγνωμη δεν ηξερα τους κανονες. Σορρυ Οσο για το defiling εννοεις να ειναι παρθενα ή δεν παιζει ρολο? Γκρινιαρης ο @Valder και λιγο η @Λενω βγαζει κατι νευρα τελευταια δηλαδη. Αλλα ο @Valder απαλευτος κυριολεκτικά Εκνευριζει και τον πιο ηρεμο στη γη. Ποιος ειναι το καρφι εδω μεσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Δεκεμβρίου 2020 Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 16:18 Η Aura έγραψε: #135 19-12-20 16:18 @Gaspar που είναι και αστυνομικός γιατί κάτι πρέπει να πούμε. Τι εννοείς καρφί; δεν κατάλαβα Ποιος είναι ο πιο σνομπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 16:21 Η EvanescenceQ: #136 19-12-20 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Aura: @Gaspar που είναι και αστυνομικός γιατί κάτι πρέπει να πούμε. Τι εννοείς καρφί; δεν κατάλαβα Ποιος είναι ο πιο σνομπ; Click για ανάπτυξη... Καρφί εννοω αυτον που τα λεει ολα, που καρφωνει αλλους. Αλλα και παλι οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 16:35 Ο Guest 209912: #137 19-12-20 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Aura: @Gaspar που είναι και αστυνομικός γιατί κάτι πρέπει να πούμε. Τι εννοείς καρφί; δεν κατάλαβα Ποιος είναι ο πιο σνομπ; Click για ανάπτυξη... Ο @Fast Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Οσο για το defiling εννοεις να ειναι παρθενα ή δεν παιζει ρολο? Click για ανάπτυξη... No thanks. Θα προτιμούσα να είναι απλά καλή ηθοποιός. Ποιος κάνει μπάνιο με μπρατσακια ακόμη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 17:07 Η Aura έγραψε: #138 19-12-20 17:07 @hack3r οι ερωτήσεις σου είναι ψιλομαλακίες με το μπαρδόν. Αλλά θα πω @Agaphbou γιατί βγάζει κάτι χαριτωμένο, οπότε μπορώ να τη φανταστώ να πλατσουρίζει με μπρατσάκια Ποιος σου κάνει για να τον τρόλαρες ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 18:29 Η CiNeFiL έγραψε: #139 19-12-20 18:29 @giannhs2001 sorry mate nothing personal ποιος πιστευεις οτι ειναι το μεγαλυτερο control freak? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 18:48 Η Agaphbou έγραψε: #140 19-12-20 18:48 Η @Nelliel, επειδή είναι πολύ αυτοπειθαρχημένη κι έχει δηλώσει και η ίδια high maintenance, θα θέλει να είναι όλα υπό τον έλεγχό της ώστε να βεβαιωθεί ότι είναι στην εντέλεια. Btw @Aura δε θέλω να στο χαλάσω αλλά έχω πετάξει τα μπρατσάκια εδώ και 17 χρόνια Ποιος θα ήθελες να σε φιλοξενήσει σπίτι του για λίγες μέρες και γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander giannhs2001 Μήτσος10 Kate1914 rafaela11 Joji Jack of Spades A350 Memetchi jellojina chester20080 American Economist Fernando_A iren Wonderkid Paragontas7000 Libertus Εριφύλη Φινεύς Cupid User2350 GeorgePap2003 Αντικειμενικός Εχέμυθη fockos Isida jj! Giorgos03 Nikos 7 SlimShady mathboi CiNeFiL Mhtrogoal New member Scandal Johnny15 Κατερινα Κρ. το κοριτσι του μαη martha03 Demlogic globglogabgalab iminspain eukleidhs1821 harry akritas Νηματολάγνος Luke. Viedo Slytherin fretoe Ariana2018 Cookie_Monster The_Unorthodox Alex_t uni77 Satan Claus gwgw_5 Anonyme Μαυρίκιος Feli Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Note: Στο παιχνίδι ρωτάμε γενικά, όχι κάποιον συγκεκριμένο, για να μπορούν να συμμετέχουν όλοι. Έχω άπειρες φαντασιώσεις που δεν έχω κάνει. Η επόμενη στην λίστα είναι defiling αθώας κορασίδας μέσα σε εκκλησία. Ποιο μέλος πιστεύεις είναι ο πιο γκρινιάρης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:33 Η EvanescenceQ: #134 19-12-20 15:33 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Note: Στο παιχνίδι ρωτάμε γενικά, όχι κάποιον συγκεκριμένο, για να μπορούν να συμμετέχουν όλοι. Έχω άπειρες φαντασιώσεις που δεν έχω κάνει. Η επόμενη στην λίστα είναι defiling αθώας κορασίδας μέσα σε εκκλησία. Ποιο μέλος πιστεύεις είναι ο πιο γκρινιάρης. Click για ανάπτυξη... Α συγνωμη δεν ηξερα τους κανονες. Σορρυ Οσο για το defiling εννοεις να ειναι παρθενα ή δεν παιζει ρολο? Γκρινιαρης ο @Valder και λιγο η @Λενω βγαζει κατι νευρα τελευταια δηλαδη. Αλλα ο @Valder απαλευτος κυριολεκτικά Εκνευριζει και τον πιο ηρεμο στη γη. Ποιος ειναι το καρφι εδω μεσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Δεκεμβρίου 2020 Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 16:18 Η Aura έγραψε: #135 19-12-20 16:18 @Gaspar που είναι και αστυνομικός γιατί κάτι πρέπει να πούμε. Τι εννοείς καρφί; δεν κατάλαβα Ποιος είναι ο πιο σνομπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 16:21 Η EvanescenceQ: #136 19-12-20 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Aura: @Gaspar που είναι και αστυνομικός γιατί κάτι πρέπει να πούμε. Τι εννοείς καρφί; δεν κατάλαβα Ποιος είναι ο πιο σνομπ; Click για ανάπτυξη... Καρφί εννοω αυτον που τα λεει ολα, που καρφωνει αλλους. Αλλα και παλι οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 16:35 Ο Guest 209912: #137 19-12-20 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Aura: @Gaspar που είναι και αστυνομικός γιατί κάτι πρέπει να πούμε. Τι εννοείς καρφί; δεν κατάλαβα Ποιος είναι ο πιο σνομπ; Click για ανάπτυξη... Ο @Fast Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Οσο για το defiling εννοεις να ειναι παρθενα ή δεν παιζει ρολο? Click για ανάπτυξη... No thanks. Θα προτιμούσα να είναι απλά καλή ηθοποιός. Ποιος κάνει μπάνιο με μπρατσακια ακόμη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 17:07 Η Aura έγραψε: #138 19-12-20 17:07 @hack3r οι ερωτήσεις σου είναι ψιλομαλακίες με το μπαρδόν. Αλλά θα πω @Agaphbou γιατί βγάζει κάτι χαριτωμένο, οπότε μπορώ να τη φανταστώ να πλατσουρίζει με μπρατσάκια Ποιος σου κάνει για να τον τρόλαρες ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 18:29 Η CiNeFiL έγραψε: #139 19-12-20 18:29 @giannhs2001 sorry mate nothing personal ποιος πιστευεις οτι ειναι το μεγαλυτερο control freak? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 18:48 Η Agaphbou έγραψε: #140 19-12-20 18:48 Η @Nelliel, επειδή είναι πολύ αυτοπειθαρχημένη κι έχει δηλώσει και η ίδια high maintenance, θα θέλει να είναι όλα υπό τον έλεγχό της ώστε να βεβαιωθεί ότι είναι στην εντέλεια. Btw @Aura δε θέλω να στο χαλάσω αλλά έχω πετάξει τα μπρατσάκια εδώ και 17 χρόνια Ποιος θα ήθελες να σε φιλοξενήσει σπίτι του για λίγες μέρες και γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander giannhs2001 Μήτσος10 Kate1914 rafaela11 Joji Jack of Spades A350 Memetchi jellojina chester20080 American Economist Fernando_A iren Wonderkid Paragontas7000 Libertus Εριφύλη Φινεύς Cupid User2350 GeorgePap2003 Αντικειμενικός Εχέμυθη fockos Isida jj! Giorgos03 Nikos 7 SlimShady mathboi CiNeFiL Mhtrogoal New member Scandal Johnny15 Κατερινα Κρ. το κοριτσι του μαη martha03 Demlogic globglogabgalab iminspain eukleidhs1821 harry akritas Νηματολάγνος Luke. Viedo Slytherin fretoe Ariana2018 Cookie_Monster The_Unorthodox Alex_t uni77 Satan Claus gwgw_5 Anonyme Μαυρίκιος Feli Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Note: Στο παιχνίδι ρωτάμε γενικά, όχι κάποιον συγκεκριμένο, για να μπορούν να συμμετέχουν όλοι. Έχω άπειρες φαντασιώσεις που δεν έχω κάνει. Η επόμενη στην λίστα είναι defiling αθώας κορασίδας μέσα σε εκκλησία. Ποιο μέλος πιστεύεις είναι ο πιο γκρινιάρης. Click για ανάπτυξη... Α συγνωμη δεν ηξερα τους κανονες. Σορρυ Οσο για το defiling εννοεις να ειναι παρθενα ή δεν παιζει ρολο? Γκρινιαρης ο @Valder και λιγο η @Λενω βγαζει κατι νευρα τελευταια δηλαδη. Αλλα ο @Valder απαλευτος κυριολεκτικά Εκνευριζει και τον πιο ηρεμο στη γη. Ποιος ειναι το καρφι εδω μεσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 16:18 Η Aura έγραψε: #135 19-12-20 16:18 @Gaspar που είναι και αστυνομικός γιατί κάτι πρέπει να πούμε. Τι εννοείς καρφί; δεν κατάλαβα Ποιος είναι ο πιο σνομπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 16:21 Η EvanescenceQ: #136 19-12-20 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Aura: @Gaspar που είναι και αστυνομικός γιατί κάτι πρέπει να πούμε. Τι εννοείς καρφί; δεν κατάλαβα Ποιος είναι ο πιο σνομπ; Click για ανάπτυξη... Καρφί εννοω αυτον που τα λεει ολα, που καρφωνει αλλους. Αλλα και παλι οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 16:35 Ο Guest 209912: #137 19-12-20 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Aura: @Gaspar που είναι και αστυνομικός γιατί κάτι πρέπει να πούμε. Τι εννοείς καρφί; δεν κατάλαβα Ποιος είναι ο πιο σνομπ; Click για ανάπτυξη... Ο @Fast Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Οσο για το defiling εννοεις να ειναι παρθενα ή δεν παιζει ρολο? Click για ανάπτυξη... No thanks. Θα προτιμούσα να είναι απλά καλή ηθοποιός. Ποιος κάνει μπάνιο με μπρατσακια ακόμη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 17:07 Η Aura έγραψε: #138 19-12-20 17:07 @hack3r οι ερωτήσεις σου είναι ψιλομαλακίες με το μπαρδόν. Αλλά θα πω @Agaphbou γιατί βγάζει κάτι χαριτωμένο, οπότε μπορώ να τη φανταστώ να πλατσουρίζει με μπρατσάκια Ποιος σου κάνει για να τον τρόλαρες ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 18:29 Η CiNeFiL έγραψε: #139 19-12-20 18:29 @giannhs2001 sorry mate nothing personal ποιος πιστευεις οτι ειναι το μεγαλυτερο control freak? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 18:48 Η Agaphbou έγραψε: #140 19-12-20 18:48 Η @Nelliel, επειδή είναι πολύ αυτοπειθαρχημένη κι έχει δηλώσει και η ίδια high maintenance, θα θέλει να είναι όλα υπό τον έλεγχό της ώστε να βεβαιωθεί ότι είναι στην εντέλεια. Btw @Aura δε θέλω να στο χαλάσω αλλά έχω πετάξει τα μπρατσάκια εδώ και 17 χρόνια Ποιος θα ήθελες να σε φιλοξενήσει σπίτι του για λίγες μέρες και γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander giannhs2001 Μήτσος10 Kate1914 rafaela11 Joji Jack of Spades A350 Memetchi jellojina chester20080 American Economist Fernando_A iren Wonderkid Paragontas7000 Libertus Εριφύλη Φινεύς Cupid User2350 GeorgePap2003 Αντικειμενικός Εχέμυθη fockos Isida jj! Giorgos03 Nikos 7 SlimShady mathboi CiNeFiL Mhtrogoal New member Scandal Johnny15 Κατερινα Κρ. το κοριτσι του μαη martha03 Demlogic globglogabgalab iminspain eukleidhs1821 harry akritas Νηματολάγνος Luke. Viedo Slytherin fretoe Ariana2018 Cookie_Monster The_Unorthodox Alex_t uni77 Satan Claus gwgw_5 Anonyme Μαυρίκιος Feli Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
@Gaspar που είναι και αστυνομικός γιατί κάτι πρέπει να πούμε. Τι εννοείς καρφί; δεν κατάλαβα Ποιος είναι ο πιο σνομπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 16:21 Η EvanescenceQ: #136 19-12-20 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Aura: @Gaspar που είναι και αστυνομικός γιατί κάτι πρέπει να πούμε. Τι εννοείς καρφί; δεν κατάλαβα Ποιος είναι ο πιο σνομπ; Click για ανάπτυξη... Καρφί εννοω αυτον που τα λεει ολα, που καρφωνει αλλους. Αλλα και παλι οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 16:35 Ο Guest 209912: #137 19-12-20 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Aura: @Gaspar που είναι και αστυνομικός γιατί κάτι πρέπει να πούμε. Τι εννοείς καρφί; δεν κατάλαβα Ποιος είναι ο πιο σνομπ; Click για ανάπτυξη... Ο @Fast Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Οσο για το defiling εννοεις να ειναι παρθενα ή δεν παιζει ρολο? Click για ανάπτυξη... No thanks. Θα προτιμούσα να είναι απλά καλή ηθοποιός. Ποιος κάνει μπάνιο με μπρατσακια ακόμη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 17:07 Η Aura έγραψε: #138 19-12-20 17:07 @hack3r οι ερωτήσεις σου είναι ψιλομαλακίες με το μπαρδόν. Αλλά θα πω @Agaphbou γιατί βγάζει κάτι χαριτωμένο, οπότε μπορώ να τη φανταστώ να πλατσουρίζει με μπρατσάκια Ποιος σου κάνει για να τον τρόλαρες ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 18:29 Η CiNeFiL έγραψε: #139 19-12-20 18:29 @giannhs2001 sorry mate nothing personal ποιος πιστευεις οτι ειναι το μεγαλυτερο control freak? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 18:48 Η Agaphbou έγραψε: #140 19-12-20 18:48 Η @Nelliel, επειδή είναι πολύ αυτοπειθαρχημένη κι έχει δηλώσει και η ίδια high maintenance, θα θέλει να είναι όλα υπό τον έλεγχό της ώστε να βεβαιωθεί ότι είναι στην εντέλεια. Btw @Aura δε θέλω να στο χαλάσω αλλά έχω πετάξει τα μπρατσάκια εδώ και 17 χρόνια Ποιος θα ήθελες να σε φιλοξενήσει σπίτι του για λίγες μέρες και γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander giannhs2001 Μήτσος10 Kate1914 rafaela11 Joji Jack of Spades A350 Memetchi jellojina chester20080 American Economist Fernando_A iren Wonderkid Paragontas7000 Libertus Εριφύλη Φινεύς Cupid User2350 GeorgePap2003 Αντικειμενικός Εχέμυθη fockos Isida jj! Giorgos03 Nikos 7 SlimShady mathboi CiNeFiL Mhtrogoal New member Scandal Johnny15 Κατερινα Κρ. το κοριτσι του μαη martha03 Demlogic globglogabgalab iminspain eukleidhs1821 harry akritas Νηματολάγνος Luke. Viedo Slytherin fretoe Ariana2018 Cookie_Monster The_Unorthodox Alex_t uni77 Satan Claus gwgw_5 Anonyme Μαυρίκιος Feli Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Aura: @Gaspar που είναι και αστυνομικός γιατί κάτι πρέπει να πούμε. Τι εννοείς καρφί; δεν κατάλαβα Ποιος είναι ο πιο σνομπ; Click για ανάπτυξη... Καρφί εννοω αυτον που τα λεει ολα, που καρφωνει αλλους. Αλλα και παλι οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 16:35 Ο Guest 209912: #137 19-12-20 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Aura: @Gaspar που είναι και αστυνομικός γιατί κάτι πρέπει να πούμε. Τι εννοείς καρφί; δεν κατάλαβα Ποιος είναι ο πιο σνομπ; Click για ανάπτυξη... Ο @Fast Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Οσο για το defiling εννοεις να ειναι παρθενα ή δεν παιζει ρολο? Click για ανάπτυξη... No thanks. Θα προτιμούσα να είναι απλά καλή ηθοποιός. Ποιος κάνει μπάνιο με μπρατσακια ακόμη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 17:07 Η Aura έγραψε: #138 19-12-20 17:07 @hack3r οι ερωτήσεις σου είναι ψιλομαλακίες με το μπαρδόν. Αλλά θα πω @Agaphbou γιατί βγάζει κάτι χαριτωμένο, οπότε μπορώ να τη φανταστώ να πλατσουρίζει με μπρατσάκια Ποιος σου κάνει για να τον τρόλαρες ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 18:29 Η CiNeFiL έγραψε: #139 19-12-20 18:29 @giannhs2001 sorry mate nothing personal ποιος πιστευεις οτι ειναι το μεγαλυτερο control freak? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 18:48 Η Agaphbou έγραψε: #140 19-12-20 18:48 Η @Nelliel, επειδή είναι πολύ αυτοπειθαρχημένη κι έχει δηλώσει και η ίδια high maintenance, θα θέλει να είναι όλα υπό τον έλεγχό της ώστε να βεβαιωθεί ότι είναι στην εντέλεια. Btw @Aura δε θέλω να στο χαλάσω αλλά έχω πετάξει τα μπρατσάκια εδώ και 17 χρόνια Ποιος θα ήθελες να σε φιλοξενήσει σπίτι του για λίγες μέρες και γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander giannhs2001 Μήτσος10 Kate1914 rafaela11 Joji Jack of Spades A350 Memetchi jellojina chester20080 American Economist Fernando_A iren Wonderkid Paragontas7000 Libertus Εριφύλη Φινεύς Cupid User2350 GeorgePap2003 Αντικειμενικός Εχέμυθη fockos Isida jj! Giorgos03 Nikos 7 SlimShady mathboi CiNeFiL Mhtrogoal New member Scandal Johnny15 Κατερινα Κρ. το κοριτσι του μαη martha03 Demlogic globglogabgalab iminspain eukleidhs1821 harry akritas Νηματολάγνος Luke. Viedo Slytherin fretoe Ariana2018 Cookie_Monster The_Unorthodox Alex_t uni77 Satan Claus gwgw_5 Anonyme Μαυρίκιος Feli Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Aura: @Gaspar που είναι και αστυνομικός γιατί κάτι πρέπει να πούμε. Τι εννοείς καρφί; δεν κατάλαβα Ποιος είναι ο πιο σνομπ; Click για ανάπτυξη... Ο @Fast Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Οσο για το defiling εννοεις να ειναι παρθενα ή δεν παιζει ρολο? Click για ανάπτυξη... No thanks. Θα προτιμούσα να είναι απλά καλή ηθοποιός. Ποιος κάνει μπάνιο με μπρατσακια ακόμη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 17:07 Η Aura έγραψε: #138 19-12-20 17:07 @hack3r οι ερωτήσεις σου είναι ψιλομαλακίες με το μπαρδόν. Αλλά θα πω @Agaphbou γιατί βγάζει κάτι χαριτωμένο, οπότε μπορώ να τη φανταστώ να πλατσουρίζει με μπρατσάκια Ποιος σου κάνει για να τον τρόλαρες ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 18:29 Η CiNeFiL έγραψε: #139 19-12-20 18:29 @giannhs2001 sorry mate nothing personal ποιος πιστευεις οτι ειναι το μεγαλυτερο control freak? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 18:48 Η Agaphbou έγραψε: #140 19-12-20 18:48 Η @Nelliel, επειδή είναι πολύ αυτοπειθαρχημένη κι έχει δηλώσει και η ίδια high maintenance, θα θέλει να είναι όλα υπό τον έλεγχό της ώστε να βεβαιωθεί ότι είναι στην εντέλεια. Btw @Aura δε θέλω να στο χαλάσω αλλά έχω πετάξει τα μπρατσάκια εδώ και 17 χρόνια Ποιος θα ήθελες να σε φιλοξενήσει σπίτι του για λίγες μέρες και γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander giannhs2001 Μήτσος10 Kate1914 rafaela11 Joji Jack of Spades A350 Memetchi jellojina chester20080 American Economist Fernando_A iren Wonderkid Paragontas7000 Libertus Εριφύλη Φινεύς Cupid User2350 GeorgePap2003 Αντικειμενικός Εχέμυθη fockos Isida jj! Giorgos03 Nikos 7 SlimShady mathboi CiNeFiL Mhtrogoal New member Scandal Johnny15 Κατερινα Κρ. το κοριτσι του μαη martha03 Demlogic globglogabgalab iminspain eukleidhs1821 harry akritas Νηματολάγνος Luke. Viedo Slytherin fretoe Ariana2018 Cookie_Monster The_Unorthodox Alex_t uni77 Satan Claus gwgw_5 Anonyme Μαυρίκιος Feli Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
@hack3r οι ερωτήσεις σου είναι ψιλομαλακίες με το μπαρδόν. Αλλά θα πω @Agaphbou γιατί βγάζει κάτι χαριτωμένο, οπότε μπορώ να τη φανταστώ να πλατσουρίζει με μπρατσάκια Ποιος σου κάνει για να τον τρόλαρες ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 18:29 Η CiNeFiL έγραψε: #139 19-12-20 18:29 @giannhs2001 sorry mate nothing personal ποιος πιστευεις οτι ειναι το μεγαλυτερο control freak? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 18:48 Η Agaphbou έγραψε: #140 19-12-20 18:48 Η @Nelliel, επειδή είναι πολύ αυτοπειθαρχημένη κι έχει δηλώσει και η ίδια high maintenance, θα θέλει να είναι όλα υπό τον έλεγχό της ώστε να βεβαιωθεί ότι είναι στην εντέλεια. Btw @Aura δε θέλω να στο χαλάσω αλλά έχω πετάξει τα μπρατσάκια εδώ και 17 χρόνια Ποιος θα ήθελες να σε φιλοξενήσει σπίτι του για λίγες μέρες και γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
@giannhs2001 sorry mate nothing personal ποιος πιστευεις οτι ειναι το μεγαλυτερο control freak? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2020 στις 18:48 Η Agaphbou έγραψε: #140 19-12-20 18:48 Η @Nelliel, επειδή είναι πολύ αυτοπειθαρχημένη κι έχει δηλώσει και η ίδια high maintenance, θα θέλει να είναι όλα υπό τον έλεγχό της ώστε να βεβαιωθεί ότι είναι στην εντέλεια. Btw @Aura δε θέλω να στο χαλάσω αλλά έχω πετάξει τα μπρατσάκια εδώ και 17 χρόνια Ποιος θα ήθελες να σε φιλοξενήσει σπίτι του για λίγες μέρες και γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Η @Nelliel, επειδή είναι πολύ αυτοπειθαρχημένη κι έχει δηλώσει και η ίδια high maintenance, θα θέλει να είναι όλα υπό τον έλεγχό της ώστε να βεβαιωθεί ότι είναι στην εντέλεια. Btw @Aura δε θέλω να στο χαλάσω αλλά έχω πετάξει τα μπρατσάκια εδώ και 17 χρόνια Ποιος θα ήθελες να σε φιλοξενήσει σπίτι του για λίγες μέρες και γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.