EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 14,181 μηνύματα.
14-05-21
23:15
Εσυ παλι
Ποιος ειναι ο πιο γκαφατζης?
Ποιος ειναι ο πιο γκαφατζης?
yorkie
Πολύ δραστήριο μέλος
Η yorkie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,468 μηνύματα.
15-05-21
03:29
Με κάποιους τραυματισμούς στη δουλειά που έχει αναφέρει καθώς και το ότι είναι υπερδραστήριος και ανυπόμονος, θα έλεγα ο @SOxΠοιος ειναι ο πιο γκαφατζης?
Ποιος/α πιστεύεις είναι εμμονικός/η κουτσομπόλης/α και συνεχώς σχολιάζει κόσμο ;
Slytherin
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Slytherin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1,116 μηνύματα.
16-05-21
14:55
το έκανα πρίν ρε φίλε ,ναι
ο πιο τσιγγούνης νομίζω θα είναι ο @Slytherin για κάποιο λόγο
Ποιος-α πιστεύεις έχει το πιο ωραίο σωμα;
Ναι όντως είμαι αρκετά τσιγγούνης τον τελευταίο καιρό.
Με κάποιους τραυματισμούς στη δουλειά που έχει αναφέρει καθώς και το ότι είναι υπερδραστήριος και ανυπόμονος, θα έλεγα ο @SOx
Ποιος/α πιστεύεις είναι εμμονικός/η κουτσομπόλης/α και συνεχώς σχολιάζει κόσμο ;
Ο @Viedo
Ποιός πιστεύεις πως σκυλοβαριέται όλη την μέρα μην έχοντας τι να κάνει για να περάσει τον χρόνο του ;
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,243 μηνύματα.
16-05-21
16:32
θα έλεγα ο @juste un instant έτσι μου βγάζει αυτή τη αίσθηση
Ποιος/α μέλος θα διάλεγες για συνεπιβάτη/παρέα σε ένα μεγάλο road trip;
Ποιος/α μέλος θα διάλεγες για συνεπιβάτη/παρέα σε ένα μεγάλο road trip;
Guest 209912
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
16-05-21
16:34
16-05-21
20:31
Τον @giannhs2001
Τον είδα κάπως μικροκαμωμένο και έτσι δεν θα προκαλούσα πρόβλημα και στο τρένο..
Ποιος είναι ο πιο ντόμπρος ;
Τον είδα κάπως μικροκαμωμένο και έτσι δεν θα προκαλούσα πρόβλημα και στο τρένο..
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 20,814 μηνύματα.
16-05-21
20:37
1.85 και 80 κιλά μάλλον δεν το λες τόσο μικροκαμωμένοΤον είδα κάπως μικροκαμωμένο και έτσι δεν θα προκαλούσα πρόβλημα και στο τρένο..
Ωστόσο το τρένο γενικά δεν θα είχε κανένα πρόβλημα από όποιον και αν περνούσε από πάνω
Guest 896561
Επισκέπτης
16-05-21
23:05
Η @_Christine_ αλλά και ο @giannhs2001.Τον @giannhs2001
Ποιος είναι το πιο καλά καμουφλαρισμένο τρολ;
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 20,814 μηνύματα.
16-05-21
23:06
Είσαι ο μόνος που με έκανε tag σε κάτι καλό ως τώρα. Έχω συλλέξει όλα τα αρνητικά εδώ μέσα
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 14,181 μηνύματα.
16-05-21
23:07
giannhs2001
Επιφανές μέλος
16-05-21
23:08
Είπαμε καμουφλαρισμένο τρολ ρε συ Άννα, όχι ξεκάθαρο τρολ.
Έλα εγώ ξεκάθαρα. Δικαιωματικά μου ανήκει αυτός ο τίτλος του απαισιόδοξου.
Ίδια ερώτηση.
Guest 896561
Επισκέπτης
16-05-21
23:08
Αν και έχουμε τελείως διαφορετικές απόψεις σε συμπαθώ.Είσαι ο μόνος που με έκανε tag σε κάτι καλό ως τώρα. Έχω συλλέξει όλα τα αρνητικά εδώ μέσα
Guest 890013
Επισκέπτης
16-05-21
23:09
Κι εγώ τον συμπαθώ πλάκα πλάκα για ενα περίεργο λόγοΑν και έχουμε τελείως διαφορετικές απόψεις σε συμπαθώ.
Guest 896561
Επισκέπτης
16-05-21
23:12
Ρε συ όντως, είπαμε καμουφλαρισμένο
Η πιο απαισιόδοξη είναι η @Nelliel για την κάθε νέα γνωριμία στο tinder
Παραμένει η ερώτηση για το πιο καλά καμουφλαρισμένο τρολ.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
16-05-21
23:15
Ενταξει θα πω χμμμμ ε δεν μου ερχεται ας πει κανενας αλλος το ακαμουφλαριστο τρολΡε συ όντως, είπαμε καμουφλαρισμένο
Η πιο απαισιόδοξη είναι η @Nelliel για την κάθε νέα γνωριμία στο tinder
16-05-21
23:31
Και εγώ για καλό σου απευθύνθηκα και ας μη φαίνεται.Είσαι ο μόνος που με έκανε tag σε κάτι καλό ως τώρα. Έχω συλλέξει όλα τα αρνητικά εδώ μέσα
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5,328 μηνύματα.
17-05-21
00:54
Δε θεωρώ ότι υπάρχει καλά καμουφλαρισμένο τρολλ εδώ, πιστεύω ότι εν μέρει τα πιστεύουν αυτά που λένε γιατί τα περισσότερα δεν είναι καν αστεία. Παρολ' αυτά για χάρη της ερώτησης θα πω τον @Fast
Ποιο μέλος πιστεύεις ότι κάνει το καλύτερο κρεβάτι;
Ποιο μέλος πιστεύεις ότι κάνει το καλύτερο κρεβάτι;
yorkie
Πολύ δραστήριο μέλος
Η yorkie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,468 μηνύματα.
17-05-21
04:46
είσαι γκρινιαρούλης συνονόματε, σε έχω ταγκαρει (μόνο) σε θετικάΕίσαι ο μόνος που με έκανε tag σε κάτι καλό ως τώρα. Έχω συλλέξει όλα τα αρνητικά εδώ μέσα
εδω ολόκληρος καφές προτάθηκε μαζί με τον αναρχικό και κάποιες μικροπολιτικές διάφορες πήγαν πίσω
εμ καποι@ τελειομανής και αυστηρός (ως προς την επιλογή του συντρόφου) και με έντονο ταπεραμέντο μάλλον.. θα πω γυναίκα για να μην παρεξηγηθώ και αρχίσουν ιστορίες για άγριους. @_Christine_ δικό σουΠοιο μέλος πιστεύεις ότι κάνει το καλύτερο κρεβάτι;
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
17-05-21
08:07
καλε @yorkie δεν αφησες ερωτηση για τον επομεν@είσαι γκρινιαρούλης συνονόματε, σε έχω ταγκαρει (μόνο) σε θετικά
εδω ολόκληρος καφές προτάθηκε μαζί με τον αναρχικό και κάποιες μικροπολιτικές διάφορες πήγαν πίσω
εμ καποι@ τελειομανής και αυστηρός (ως προς την επιλογή του συντρόφου) και με έντονο ταπεραμέντο μάλλον.. θα πω γυναίκα για να μην παρεξηγηθώ και αρχίσουν ιστορίες για άγριους. @_Christine_ δικό σου
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 152 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- rafaela11
- nearos
- Kate1914
- Hased Babis
- jellojina
- Joji
- chester20080
- American Economist
- Fernando_A
- charmander
- Memetchi
- iren
- giannhs2001
- Jack of Spades
- Wonderkid
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- Libertus
- Εριφύλη
- Φινεύς
- Cupid
- User2350
- GeorgePap2003
- Euge.loukia
- Αντικειμενικός
- Εχέμυθη
- fockos
- Isida
- jj!
- Giorgos03
- Nikos 7
- SlimShady
- mathboi
- CiNeFiL
- Mhtrogoal
- New member
- Scandal
- Johnny15
- Κατερινα Κρ.
- το κοριτσι του μαη
- martha03
- Demlogic
- globglogabgalab
- iminspain
- eukleidhs1821
- harry akritas
- Νηματολάγνος
- Luke.
- Viedo
- Slytherin
- fretoe
- Ariana2018
- Cookie_Monster
- The_Unorthodox
- Alex_t
- uni77
- Satan Claus
- gwgw_5
- Anonyme
- Μαυρίκιος
- Feli
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.