Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:23 Η Ηρώ έγραψε: #2.301 31-03-08 04:23 Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: μπορεις να με βοηθησεις σε κατι?εσυ που εχεις και καουρα; Click για ανάπτυξη... Ααααα .. καλά το κατάλληλο άτομο ρώτησες.. χαλί θα γίνει να τον πατήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεφελη! Νεοφερμένο μέλος Η Νεφελη! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:24 Η Νεφελη! έγραψε: #2.302 31-03-08 04:24 Γεια σου Ηρω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεφελη! Νεοφερμένο μέλος Η Νεφελη! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:25 Η Νεφελη! έγραψε: #2.303 31-03-08 04:25 ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.752 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:31 Ο Valder έγραψε: #2.304 31-03-08 04:31 Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: μπορεις να με βοηθησεις σε κατι?εσυ που εχεις και καουρα; Click για ανάπτυξη... Πες μου! Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Σου κάνει κόγξες μάλλον.. δε σε θέλει.. το ζορίζω αλλά δεεεεεεεεεν...... Δεν πειράζει wolf φτάνει που σε θέλει ο χρήστης! Click για ανάπτυξη... Όσες φορές δε θα μπεί το μσν, τόσες θα σε ζορίσω εγώ! Έλα να βλέπω τα ποντίκια να παίρνουν φωτιά! Κλίκ συνέχεια! Σηκωνόμαστε από ντιβάνια καναπέδες καρέκλες στρώματα, πατώματα, λεκάνες, μπανιέρες ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΛΙΚ ΣΤΗΣ ΗΡΟΥΣ ΤΟ ΜΣΝ! Κι εγώ θέλω τον χρήστη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aggelos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 128 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:35 Ο aggelos έγραψε: #2.305 31-03-08 04:35 Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ; Click για ανάπτυξη... σου απανταω εγω με βλεπεις? καλησπερα στους υπολοιπους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:37 Η Ηρώ έγραψε: #2.306 31-03-08 04:37 Αρχική Δημοσίευση από aggelos: καλησπερα στους υπολοιπους.. Click για ανάπτυξη... Βρε, καλώς τον Αγγελο! Καλησπέρα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.752 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:42 Ο Valder έγραψε: #2.307 31-03-08 04:42 Αρχική Δημοσίευση από aggelos: σου απανταω εγω με βλεπεις? καλησπερα στους υπολοιπους.. Click για ανάπτυξη... Χώσου Άγγελε! Είναι ωραίο κομμάτι το Νεφελάκι! Καλησπέρα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεφελη! Νεοφερμένο μέλος Η Νεφελη! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:43 Η Νεφελη! έγραψε: #2.308 31-03-08 04:43 Σε βλεπω οκ θα το μαθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:44 Η Ηρώ έγραψε: #2.309 31-03-08 04:44 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Όσες φορές δε θα μπεί το μσν, τόσες θα σε ζορίσω εγώ! Έλα να βλέπω τα ποντίκια να παίρνουν φωτιά! Κλίκ συνέχεια! Σηκωνόμαστε από ντιβάνια καναπέδες καρέκλες στρώματα, πατώματα, λεκάνες, μπανιέρες ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΛΙΚ ΣΤΗΣ ΗΡΟΥΣ ΤΟ ΜΣΝ! Κι εγώ θέλω τον χρήστη! Click για ανάπτυξη... Μόνο εσύ θα με πιέζεις.. είπαμε.. άσε τους άλλους στην ησυχία τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aggelos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 128 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:46 Ο aggelos έγραψε: #2.310 31-03-08 04:46 ε οχι και να χωθουμε στο νεο μελος καλωσορισμα κανυμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεφελη! Νεοφερμένο μέλος Η Νεφελη! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:46 Η Νεφελη! έγραψε: #2.311 31-03-08 04:46 να υποθεσω πως εισαι το αλανι της παρεας...; Αρχων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:48 Η Ηρώ έγραψε: #2.312 31-03-08 04:48 Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: να υποθεσω πως εισαι το αλανι της παρεας...; Αρχων... Click για ανάπτυξη... Βρε.. με το καλημέρα σας! ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεφελη! Νεοφερμένο μέλος Η Νεφελη! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:48 Η Νεφελη! έγραψε: #2.313 31-03-08 04:48 πεστα βρε αγγελε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aggelos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 128 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:50 Ο aggelos έγραψε: #2.314 31-03-08 04:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: πεστα βρε αγγελε! Click για ανάπτυξη... εγω τα λεω και παλι καλα που με ακουνε και καποιοι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.752 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:58 Ο Valder έγραψε: #2.315 31-03-08 04:58 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Μόνο εσύ θα με πιέζεις.. είπαμε.. άσε τους άλλους στην ησυχία τους! Click για ανάπτυξη... Σμπρώχνω Μαγδάλω και δε μπαίνει, με χέρι θα τη βγάλουμε απόψε! Αρχική Δημοσίευση από aggelos: ε οχι και να χωθουμε στο νεο μελος καλωσορισμα κανυμε.. Click για ανάπτυξη... Εγώ έτσι τα κάνω τα καλοσωρίσματα. "Γειά σου Ελένη, τι κάνεις Ελένη, ανθεκτικό το στρώμα Ελένη;;; Ελένη....είσαι βρεγμένη!!!" Stick with me young man and you shall go far! Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: να υποθεσω πως εισαι το αλανι της παρεας...; Αρχων... Click για ανάπτυξη... Αλάνι.... γουάου! Και προσπαθώ να τον γλυτώσω τον τίτλο αλλά θα μου κόψουν τα γαλόνια και θα χάσω την επικουρική σύνταξη αν συνεχίσω να είμαι τόσο τσαχπινογαργαλιάρης. Θα αναγκαστώ να δεχθώ την προσφώνησή σου όμως! Αλάνι all the way! Άρχων όμως Ηρωικός! Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Βρε.. με το καλημέρα σας! ... Click για ανάπτυξη... Το καλημέρα σας να μη σε ανησυχεί. Το καληνύχτα σας είναι το θέμα! Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: πεστα βρε αγγελε! Click για ανάπτυξη... Επ! Κοννέ πάω να σου κάνω και το σνομπάρεις! Καλά σου! Τουλάχιστον ο Άγγελος είναι άξιο παλικάρι, δε λειτουργεί με λίστα στις στεκίτισσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεφελη! Νεοφερμένο μέλος Η Νεφελη! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 05:02 Η Νεφελη! έγραψε: #2.316 31-03-08 05:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: Τελικα δεν ειμαι η μονη που ξενυχταει!κανενα νεο; καινουργια ειμαι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aggelos: εγω τα λεω και παλι καλα που με ακουνε και καποιοι.. Click για ανάπτυξη... Λοιπον ο αρχων ειναι αλανι...ουτε καληνυχτα ουτε καλημερα να φοβαστε...βαριεμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 05:05 Η Ηρώ έγραψε: #2.317 31-03-08 05:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άρχων όμως Ηρωικός! Click για ανάπτυξη... ΕΕΕΕΕΕΠ! Ξέχασες μία σημαντική παύλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 05:05 Η Ηρώ έγραψε: #2.318 31-03-08 05:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αυτό πως έγινε δύο φορές???? Click για ανάπτυξη... ΕΕΕΕΕΕΠ! Ξέχασες μία σημαντική παύλα!!! Καλά ότι να ναι!!! Δεν καταλαβαίνω.. Δεν το πες εσυ Βαλ το παραπάνω.. εγώ το λέω.. αλλά μπήκε σφήνα.. Το νετ μου ή δε θα με βάζει καθόλου.. ή θα μου τα στέλνει διπλά! Και όχι Νεφέλη, εγώ δεν ανησυχώ, μάλλον ο Βάλντερ ανησυχεί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Μαρτίου 2008 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.752 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 05:13 Ο Valder έγραψε: #2.319 31-03-08 05:13 Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: Λοιπον ο αρχων ειναι αλανι...ουτε καληνυχτα ουτε καλημερα να φοβαστε...βαριεμαι! Click για ανάπτυξη... Ο Άρχων τα σπάει και έχει και καούρες είπαμε! Φιάξε καναν πατσά να φάμε Νεφελίδι, άντε ακόμα δεν ήρθες και βαριέσαι. Σόδομα και Γόμορα και Βαρεμάρα (η τρίτη πόλη)... που πάει το στέκι ειλικρινά, χάθηκε ο παλιός καλός καιρός που χόρευα γυμνή επάνω στο σωλήνα με τον Εξπόζεντ να μου κολλάει τα κατοσταδόλλαρα σαν πετσετάκια στον δεξιό γλουτό μου (πρόσεξε, τον δεξιό, αν είσαι πασοκατζού μη το μπερδέψεις με τη δεξιά πολιτική τους) Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: ΕΕΕΕΕΕΠ! Ξέχασες μία σημαντική παύλα!!! Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ, ΗΡΩ ΕΙΣΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ...ζουζουνίτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aggelos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 128 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 05:24 Ο aggelos έγραψε: #2.320 31-03-08 05:24 valder να σε ρωτησω κατι ασχετο?τι κεφαλαιο χρειαζομαι για να βγαζω 6 χιλιαρικα το μηνα με ασφαλεις σχετικα επενδυσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 115 116 117 118 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 116 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 116 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: μπορεις να με βοηθησεις σε κατι?εσυ που εχεις και καουρα; Click για ανάπτυξη... Ααααα .. καλά το κατάλληλο άτομο ρώτησες.. χαλί θα γίνει να τον πατήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεφελη! Νεοφερμένο μέλος Η Νεφελη! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:24 Η Νεφελη! έγραψε: #2.302 31-03-08 04:24 Γεια σου Ηρω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεφελη! Νεοφερμένο μέλος Η Νεφελη! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:25 Η Νεφελη! έγραψε: #2.303 31-03-08 04:25 ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.752 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:31 Ο Valder έγραψε: #2.304 31-03-08 04:31 Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: μπορεις να με βοηθησεις σε κατι?εσυ που εχεις και καουρα; Click για ανάπτυξη... Πες μου! Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Σου κάνει κόγξες μάλλον.. δε σε θέλει.. το ζορίζω αλλά δεεεεεεεεεν...... Δεν πειράζει wolf φτάνει που σε θέλει ο χρήστης! Click για ανάπτυξη... Όσες φορές δε θα μπεί το μσν, τόσες θα σε ζορίσω εγώ! Έλα να βλέπω τα ποντίκια να παίρνουν φωτιά! Κλίκ συνέχεια! Σηκωνόμαστε από ντιβάνια καναπέδες καρέκλες στρώματα, πατώματα, λεκάνες, μπανιέρες ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΛΙΚ ΣΤΗΣ ΗΡΟΥΣ ΤΟ ΜΣΝ! Κι εγώ θέλω τον χρήστη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aggelos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 128 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:35 Ο aggelos έγραψε: #2.305 31-03-08 04:35 Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ; Click για ανάπτυξη... σου απανταω εγω με βλεπεις? καλησπερα στους υπολοιπους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:37 Η Ηρώ έγραψε: #2.306 31-03-08 04:37 Αρχική Δημοσίευση από aggelos: καλησπερα στους υπολοιπους.. Click για ανάπτυξη... Βρε, καλώς τον Αγγελο! Καλησπέρα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.752 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:42 Ο Valder έγραψε: #2.307 31-03-08 04:42 Αρχική Δημοσίευση από aggelos: σου απανταω εγω με βλεπεις? καλησπερα στους υπολοιπους.. Click για ανάπτυξη... Χώσου Άγγελε! Είναι ωραίο κομμάτι το Νεφελάκι! Καλησπέρα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεφελη! Νεοφερμένο μέλος Η Νεφελη! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:43 Η Νεφελη! έγραψε: #2.308 31-03-08 04:43 Σε βλεπω οκ θα το μαθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:44 Η Ηρώ έγραψε: #2.309 31-03-08 04:44 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Όσες φορές δε θα μπεί το μσν, τόσες θα σε ζορίσω εγώ! Έλα να βλέπω τα ποντίκια να παίρνουν φωτιά! Κλίκ συνέχεια! Σηκωνόμαστε από ντιβάνια καναπέδες καρέκλες στρώματα, πατώματα, λεκάνες, μπανιέρες ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΛΙΚ ΣΤΗΣ ΗΡΟΥΣ ΤΟ ΜΣΝ! Κι εγώ θέλω τον χρήστη! Click για ανάπτυξη... Μόνο εσύ θα με πιέζεις.. είπαμε.. άσε τους άλλους στην ησυχία τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aggelos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 128 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:46 Ο aggelos έγραψε: #2.310 31-03-08 04:46 ε οχι και να χωθουμε στο νεο μελος καλωσορισμα κανυμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεφελη! Νεοφερμένο μέλος Η Νεφελη! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:46 Η Νεφελη! έγραψε: #2.311 31-03-08 04:46 να υποθεσω πως εισαι το αλανι της παρεας...; Αρχων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:48 Η Ηρώ έγραψε: #2.312 31-03-08 04:48 Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: να υποθεσω πως εισαι το αλανι της παρεας...; Αρχων... Click για ανάπτυξη... Βρε.. με το καλημέρα σας! ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεφελη! Νεοφερμένο μέλος Η Νεφελη! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:48 Η Νεφελη! έγραψε: #2.313 31-03-08 04:48 πεστα βρε αγγελε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aggelos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 128 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:50 Ο aggelos έγραψε: #2.314 31-03-08 04:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: πεστα βρε αγγελε! Click για ανάπτυξη... εγω τα λεω και παλι καλα που με ακουνε και καποιοι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.752 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:58 Ο Valder έγραψε: #2.315 31-03-08 04:58 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Μόνο εσύ θα με πιέζεις.. είπαμε.. άσε τους άλλους στην ησυχία τους! Click για ανάπτυξη... Σμπρώχνω Μαγδάλω και δε μπαίνει, με χέρι θα τη βγάλουμε απόψε! Αρχική Δημοσίευση από aggelos: ε οχι και να χωθουμε στο νεο μελος καλωσορισμα κανυμε.. Click για ανάπτυξη... Εγώ έτσι τα κάνω τα καλοσωρίσματα. "Γειά σου Ελένη, τι κάνεις Ελένη, ανθεκτικό το στρώμα Ελένη;;; Ελένη....είσαι βρεγμένη!!!" Stick with me young man and you shall go far! Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: να υποθεσω πως εισαι το αλανι της παρεας...; Αρχων... Click για ανάπτυξη... Αλάνι.... γουάου! Και προσπαθώ να τον γλυτώσω τον τίτλο αλλά θα μου κόψουν τα γαλόνια και θα χάσω την επικουρική σύνταξη αν συνεχίσω να είμαι τόσο τσαχπινογαργαλιάρης. Θα αναγκαστώ να δεχθώ την προσφώνησή σου όμως! Αλάνι all the way! Άρχων όμως Ηρωικός! Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Βρε.. με το καλημέρα σας! ... Click για ανάπτυξη... Το καλημέρα σας να μη σε ανησυχεί. Το καληνύχτα σας είναι το θέμα! Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: πεστα βρε αγγελε! Click για ανάπτυξη... Επ! Κοννέ πάω να σου κάνω και το σνομπάρεις! Καλά σου! Τουλάχιστον ο Άγγελος είναι άξιο παλικάρι, δε λειτουργεί με λίστα στις στεκίτισσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεφελη! Νεοφερμένο μέλος Η Νεφελη! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 05:02 Η Νεφελη! έγραψε: #2.316 31-03-08 05:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: Τελικα δεν ειμαι η μονη που ξενυχταει!κανενα νεο; καινουργια ειμαι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aggelos: εγω τα λεω και παλι καλα που με ακουνε και καποιοι.. Click για ανάπτυξη... Λοιπον ο αρχων ειναι αλανι...ουτε καληνυχτα ουτε καλημερα να φοβαστε...βαριεμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 05:05 Η Ηρώ έγραψε: #2.317 31-03-08 05:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άρχων όμως Ηρωικός! Click για ανάπτυξη... ΕΕΕΕΕΕΠ! Ξέχασες μία σημαντική παύλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 05:05 Η Ηρώ έγραψε: #2.318 31-03-08 05:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αυτό πως έγινε δύο φορές???? Click για ανάπτυξη... ΕΕΕΕΕΕΠ! Ξέχασες μία σημαντική παύλα!!! Καλά ότι να ναι!!! Δεν καταλαβαίνω.. Δεν το πες εσυ Βαλ το παραπάνω.. εγώ το λέω.. αλλά μπήκε σφήνα.. Το νετ μου ή δε θα με βάζει καθόλου.. ή θα μου τα στέλνει διπλά! Και όχι Νεφέλη, εγώ δεν ανησυχώ, μάλλον ο Βάλντερ ανησυχεί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Μαρτίου 2008 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.752 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 05:13 Ο Valder έγραψε: #2.319 31-03-08 05:13 Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: Λοιπον ο αρχων ειναι αλανι...ουτε καληνυχτα ουτε καλημερα να φοβαστε...βαριεμαι! Click για ανάπτυξη... Ο Άρχων τα σπάει και έχει και καούρες είπαμε! Φιάξε καναν πατσά να φάμε Νεφελίδι, άντε ακόμα δεν ήρθες και βαριέσαι. Σόδομα και Γόμορα και Βαρεμάρα (η τρίτη πόλη)... που πάει το στέκι ειλικρινά, χάθηκε ο παλιός καλός καιρός που χόρευα γυμνή επάνω στο σωλήνα με τον Εξπόζεντ να μου κολλάει τα κατοσταδόλλαρα σαν πετσετάκια στον δεξιό γλουτό μου (πρόσεξε, τον δεξιό, αν είσαι πασοκατζού μη το μπερδέψεις με τη δεξιά πολιτική τους) Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: ΕΕΕΕΕΕΠ! Ξέχασες μία σημαντική παύλα!!! Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ, ΗΡΩ ΕΙΣΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ...ζουζουνίτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aggelos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 128 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 05:24 Ο aggelos έγραψε: #2.320 31-03-08 05:24 valder να σε ρωτησω κατι ασχετο?τι κεφαλαιο χρειαζομαι για να βγαζω 6 χιλιαρικα το μηνα με ασφαλεις σχετικα επενδυσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 115 116 117 118 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 116 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 116 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σου Ηρω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεφελη! Νεοφερμένο μέλος Η Νεφελη! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:25 Η Νεφελη! έγραψε: #2.303 31-03-08 04:25 ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.752 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:31 Ο Valder έγραψε: #2.304 31-03-08 04:31 Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: μπορεις να με βοηθησεις σε κατι?εσυ που εχεις και καουρα; Click για ανάπτυξη... Πες μου! Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Σου κάνει κόγξες μάλλον.. δε σε θέλει.. το ζορίζω αλλά δεεεεεεεεεν...... Δεν πειράζει wolf φτάνει που σε θέλει ο χρήστης! Click για ανάπτυξη... Όσες φορές δε θα μπεί το μσν, τόσες θα σε ζορίσω εγώ! Έλα να βλέπω τα ποντίκια να παίρνουν φωτιά! Κλίκ συνέχεια! Σηκωνόμαστε από ντιβάνια καναπέδες καρέκλες στρώματα, πατώματα, λεκάνες, μπανιέρες ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΛΙΚ ΣΤΗΣ ΗΡΟΥΣ ΤΟ ΜΣΝ! Κι εγώ θέλω τον χρήστη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aggelos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 128 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:35 Ο aggelos έγραψε: #2.305 31-03-08 04:35 Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ; Click για ανάπτυξη... σου απανταω εγω με βλεπεις? καλησπερα στους υπολοιπους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:37 Η Ηρώ έγραψε: #2.306 31-03-08 04:37 Αρχική Δημοσίευση από aggelos: καλησπερα στους υπολοιπους.. Click για ανάπτυξη... Βρε, καλώς τον Αγγελο! Καλησπέρα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.752 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:42 Ο Valder έγραψε: #2.307 31-03-08 04:42 Αρχική Δημοσίευση από aggelos: σου απανταω εγω με βλεπεις? καλησπερα στους υπολοιπους.. Click για ανάπτυξη... Χώσου Άγγελε! Είναι ωραίο κομμάτι το Νεφελάκι! Καλησπέρα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεφελη! Νεοφερμένο μέλος Η Νεφελη! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:43 Η Νεφελη! έγραψε: #2.308 31-03-08 04:43 Σε βλεπω οκ θα το μαθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:44 Η Ηρώ έγραψε: #2.309 31-03-08 04:44 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Όσες φορές δε θα μπεί το μσν, τόσες θα σε ζορίσω εγώ! Έλα να βλέπω τα ποντίκια να παίρνουν φωτιά! Κλίκ συνέχεια! Σηκωνόμαστε από ντιβάνια καναπέδες καρέκλες στρώματα, πατώματα, λεκάνες, μπανιέρες ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΛΙΚ ΣΤΗΣ ΗΡΟΥΣ ΤΟ ΜΣΝ! Κι εγώ θέλω τον χρήστη! Click για ανάπτυξη... Μόνο εσύ θα με πιέζεις.. είπαμε.. άσε τους άλλους στην ησυχία τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aggelos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 128 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:46 Ο aggelos έγραψε: #2.310 31-03-08 04:46 ε οχι και να χωθουμε στο νεο μελος καλωσορισμα κανυμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεφελη! Νεοφερμένο μέλος Η Νεφελη! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:46 Η Νεφελη! έγραψε: #2.311 31-03-08 04:46 να υποθεσω πως εισαι το αλανι της παρεας...; Αρχων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:48 Η Ηρώ έγραψε: #2.312 31-03-08 04:48 Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: να υποθεσω πως εισαι το αλανι της παρεας...; Αρχων... Click για ανάπτυξη... Βρε.. με το καλημέρα σας! ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεφελη! Νεοφερμένο μέλος Η Νεφελη! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:48 Η Νεφελη! έγραψε: #2.313 31-03-08 04:48 πεστα βρε αγγελε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aggelos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 128 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:50 Ο aggelos έγραψε: #2.314 31-03-08 04:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: πεστα βρε αγγελε! Click για ανάπτυξη... εγω τα λεω και παλι καλα που με ακουνε και καποιοι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.752 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:58 Ο Valder έγραψε: #2.315 31-03-08 04:58 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Μόνο εσύ θα με πιέζεις.. είπαμε.. άσε τους άλλους στην ησυχία τους! Click για ανάπτυξη... Σμπρώχνω Μαγδάλω και δε μπαίνει, με χέρι θα τη βγάλουμε απόψε! Αρχική Δημοσίευση από aggelos: ε οχι και να χωθουμε στο νεο μελος καλωσορισμα κανυμε.. Click για ανάπτυξη... Εγώ έτσι τα κάνω τα καλοσωρίσματα. "Γειά σου Ελένη, τι κάνεις Ελένη, ανθεκτικό το στρώμα Ελένη;;; Ελένη....είσαι βρεγμένη!!!" Stick with me young man and you shall go far! Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: να υποθεσω πως εισαι το αλανι της παρεας...; Αρχων... Click για ανάπτυξη... Αλάνι.... γουάου! Και προσπαθώ να τον γλυτώσω τον τίτλο αλλά θα μου κόψουν τα γαλόνια και θα χάσω την επικουρική σύνταξη αν συνεχίσω να είμαι τόσο τσαχπινογαργαλιάρης. Θα αναγκαστώ να δεχθώ την προσφώνησή σου όμως! Αλάνι all the way! Άρχων όμως Ηρωικός! Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Βρε.. με το καλημέρα σας! ... Click για ανάπτυξη... Το καλημέρα σας να μη σε ανησυχεί. Το καληνύχτα σας είναι το θέμα! Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: πεστα βρε αγγελε! Click για ανάπτυξη... Επ! Κοννέ πάω να σου κάνω και το σνομπάρεις! Καλά σου! Τουλάχιστον ο Άγγελος είναι άξιο παλικάρι, δε λειτουργεί με λίστα στις στεκίτισσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεφελη! Νεοφερμένο μέλος Η Νεφελη! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 05:02 Η Νεφελη! έγραψε: #2.316 31-03-08 05:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: Τελικα δεν ειμαι η μονη που ξενυχταει!κανενα νεο; καινουργια ειμαι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aggelos: εγω τα λεω και παλι καλα που με ακουνε και καποιοι.. Click για ανάπτυξη... Λοιπον ο αρχων ειναι αλανι...ουτε καληνυχτα ουτε καλημερα να φοβαστε...βαριεμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 05:05 Η Ηρώ έγραψε: #2.317 31-03-08 05:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άρχων όμως Ηρωικός! Click για ανάπτυξη... ΕΕΕΕΕΕΠ! Ξέχασες μία σημαντική παύλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 05:05 Η Ηρώ έγραψε: #2.318 31-03-08 05:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αυτό πως έγινε δύο φορές???? Click για ανάπτυξη... ΕΕΕΕΕΕΠ! Ξέχασες μία σημαντική παύλα!!! Καλά ότι να ναι!!! Δεν καταλαβαίνω.. Δεν το πες εσυ Βαλ το παραπάνω.. εγώ το λέω.. αλλά μπήκε σφήνα.. Το νετ μου ή δε θα με βάζει καθόλου.. ή θα μου τα στέλνει διπλά! Και όχι Νεφέλη, εγώ δεν ανησυχώ, μάλλον ο Βάλντερ ανησυχεί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Μαρτίου 2008 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.752 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 05:13 Ο Valder έγραψε: #2.319 31-03-08 05:13 Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: Λοιπον ο αρχων ειναι αλανι...ουτε καληνυχτα ουτε καλημερα να φοβαστε...βαριεμαι! Click για ανάπτυξη... Ο Άρχων τα σπάει και έχει και καούρες είπαμε! Φιάξε καναν πατσά να φάμε Νεφελίδι, άντε ακόμα δεν ήρθες και βαριέσαι. Σόδομα και Γόμορα και Βαρεμάρα (η τρίτη πόλη)... που πάει το στέκι ειλικρινά, χάθηκε ο παλιός καλός καιρός που χόρευα γυμνή επάνω στο σωλήνα με τον Εξπόζεντ να μου κολλάει τα κατοσταδόλλαρα σαν πετσετάκια στον δεξιό γλουτό μου (πρόσεξε, τον δεξιό, αν είσαι πασοκατζού μη το μπερδέψεις με τη δεξιά πολιτική τους) Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: ΕΕΕΕΕΕΠ! Ξέχασες μία σημαντική παύλα!!! Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ, ΗΡΩ ΕΙΣΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ...ζουζουνίτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aggelos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 128 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 05:24 Ο aggelos έγραψε: #2.320 31-03-08 05:24 valder να σε ρωτησω κατι ασχετο?τι κεφαλαιο χρειαζομαι για να βγαζω 6 χιλιαρικα το μηνα με ασφαλεις σχετικα επενδυσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 115 116 117 118 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 116 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 116 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.752 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:31 Ο Valder έγραψε: #2.304 31-03-08 04:31 Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: μπορεις να με βοηθησεις σε κατι?εσυ που εχεις και καουρα; Click για ανάπτυξη... Πες μου! Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Σου κάνει κόγξες μάλλον.. δε σε θέλει.. το ζορίζω αλλά δεεεεεεεεεν...... Δεν πειράζει wolf φτάνει που σε θέλει ο χρήστης! Click για ανάπτυξη... Όσες φορές δε θα μπεί το μσν, τόσες θα σε ζορίσω εγώ! Έλα να βλέπω τα ποντίκια να παίρνουν φωτιά! Κλίκ συνέχεια! Σηκωνόμαστε από ντιβάνια καναπέδες καρέκλες στρώματα, πατώματα, λεκάνες, μπανιέρες ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΛΙΚ ΣΤΗΣ ΗΡΟΥΣ ΤΟ ΜΣΝ! Κι εγώ θέλω τον χρήστη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aggelos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 128 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:35 Ο aggelos έγραψε: #2.305 31-03-08 04:35 Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ; Click για ανάπτυξη... σου απανταω εγω με βλεπεις? καλησπερα στους υπολοιπους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:37 Η Ηρώ έγραψε: #2.306 31-03-08 04:37 Αρχική Δημοσίευση από aggelos: καλησπερα στους υπολοιπους.. Click για ανάπτυξη... Βρε, καλώς τον Αγγελο! Καλησπέρα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.752 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:42 Ο Valder έγραψε: #2.307 31-03-08 04:42 Αρχική Δημοσίευση από aggelos: σου απανταω εγω με βλεπεις? καλησπερα στους υπολοιπους.. Click για ανάπτυξη... Χώσου Άγγελε! Είναι ωραίο κομμάτι το Νεφελάκι! Καλησπέρα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεφελη! Νεοφερμένο μέλος Η Νεφελη! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:43 Η Νεφελη! έγραψε: #2.308 31-03-08 04:43 Σε βλεπω οκ θα το μαθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:44 Η Ηρώ έγραψε: #2.309 31-03-08 04:44 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Όσες φορές δε θα μπεί το μσν, τόσες θα σε ζορίσω εγώ! Έλα να βλέπω τα ποντίκια να παίρνουν φωτιά! Κλίκ συνέχεια! Σηκωνόμαστε από ντιβάνια καναπέδες καρέκλες στρώματα, πατώματα, λεκάνες, μπανιέρες ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΛΙΚ ΣΤΗΣ ΗΡΟΥΣ ΤΟ ΜΣΝ! Κι εγώ θέλω τον χρήστη! Click για ανάπτυξη... Μόνο εσύ θα με πιέζεις.. είπαμε.. άσε τους άλλους στην ησυχία τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aggelos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 128 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:46 Ο aggelos έγραψε: #2.310 31-03-08 04:46 ε οχι και να χωθουμε στο νεο μελος καλωσορισμα κανυμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεφελη! Νεοφερμένο μέλος Η Νεφελη! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:46 Η Νεφελη! έγραψε: #2.311 31-03-08 04:46 να υποθεσω πως εισαι το αλανι της παρεας...; Αρχων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:48 Η Ηρώ έγραψε: #2.312 31-03-08 04:48 Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: να υποθεσω πως εισαι το αλανι της παρεας...; Αρχων... Click για ανάπτυξη... Βρε.. με το καλημέρα σας! ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεφελη! Νεοφερμένο μέλος Η Νεφελη! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:48 Η Νεφελη! έγραψε: #2.313 31-03-08 04:48 πεστα βρε αγγελε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aggelos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 128 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:50 Ο aggelos έγραψε: #2.314 31-03-08 04:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: πεστα βρε αγγελε! Click για ανάπτυξη... εγω τα λεω και παλι καλα που με ακουνε και καποιοι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.752 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:58 Ο Valder έγραψε: #2.315 31-03-08 04:58 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Μόνο εσύ θα με πιέζεις.. είπαμε.. άσε τους άλλους στην ησυχία τους! Click για ανάπτυξη... Σμπρώχνω Μαγδάλω και δε μπαίνει, με χέρι θα τη βγάλουμε απόψε! Αρχική Δημοσίευση από aggelos: ε οχι και να χωθουμε στο νεο μελος καλωσορισμα κανυμε.. Click για ανάπτυξη... Εγώ έτσι τα κάνω τα καλοσωρίσματα. "Γειά σου Ελένη, τι κάνεις Ελένη, ανθεκτικό το στρώμα Ελένη;;; Ελένη....είσαι βρεγμένη!!!" Stick with me young man and you shall go far! Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: να υποθεσω πως εισαι το αλανι της παρεας...; Αρχων... Click για ανάπτυξη... Αλάνι.... γουάου! Και προσπαθώ να τον γλυτώσω τον τίτλο αλλά θα μου κόψουν τα γαλόνια και θα χάσω την επικουρική σύνταξη αν συνεχίσω να είμαι τόσο τσαχπινογαργαλιάρης. Θα αναγκαστώ να δεχθώ την προσφώνησή σου όμως! Αλάνι all the way! Άρχων όμως Ηρωικός! Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Βρε.. με το καλημέρα σας! ... Click για ανάπτυξη... Το καλημέρα σας να μη σε ανησυχεί. Το καληνύχτα σας είναι το θέμα! Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: πεστα βρε αγγελε! Click για ανάπτυξη... Επ! Κοννέ πάω να σου κάνω και το σνομπάρεις! Καλά σου! Τουλάχιστον ο Άγγελος είναι άξιο παλικάρι, δε λειτουργεί με λίστα στις στεκίτισσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεφελη! Νεοφερμένο μέλος Η Νεφελη! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 05:02 Η Νεφελη! έγραψε: #2.316 31-03-08 05:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: Τελικα δεν ειμαι η μονη που ξενυχταει!κανενα νεο; καινουργια ειμαι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aggelos: εγω τα λεω και παλι καλα που με ακουνε και καποιοι.. Click για ανάπτυξη... Λοιπον ο αρχων ειναι αλανι...ουτε καληνυχτα ουτε καλημερα να φοβαστε...βαριεμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 05:05 Η Ηρώ έγραψε: #2.317 31-03-08 05:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άρχων όμως Ηρωικός! Click για ανάπτυξη... ΕΕΕΕΕΕΠ! Ξέχασες μία σημαντική παύλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 05:05 Η Ηρώ έγραψε: #2.318 31-03-08 05:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αυτό πως έγινε δύο φορές???? Click για ανάπτυξη... ΕΕΕΕΕΕΠ! Ξέχασες μία σημαντική παύλα!!! Καλά ότι να ναι!!! Δεν καταλαβαίνω.. Δεν το πες εσυ Βαλ το παραπάνω.. εγώ το λέω.. αλλά μπήκε σφήνα.. Το νετ μου ή δε θα με βάζει καθόλου.. ή θα μου τα στέλνει διπλά! Και όχι Νεφέλη, εγώ δεν ανησυχώ, μάλλον ο Βάλντερ ανησυχεί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Μαρτίου 2008 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.752 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 05:13 Ο Valder έγραψε: #2.319 31-03-08 05:13 Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: Λοιπον ο αρχων ειναι αλανι...ουτε καληνυχτα ουτε καλημερα να φοβαστε...βαριεμαι! Click για ανάπτυξη... Ο Άρχων τα σπάει και έχει και καούρες είπαμε! Φιάξε καναν πατσά να φάμε Νεφελίδι, άντε ακόμα δεν ήρθες και βαριέσαι. Σόδομα και Γόμορα και Βαρεμάρα (η τρίτη πόλη)... που πάει το στέκι ειλικρινά, χάθηκε ο παλιός καλός καιρός που χόρευα γυμνή επάνω στο σωλήνα με τον Εξπόζεντ να μου κολλάει τα κατοσταδόλλαρα σαν πετσετάκια στον δεξιό γλουτό μου (πρόσεξε, τον δεξιό, αν είσαι πασοκατζού μη το μπερδέψεις με τη δεξιά πολιτική τους) Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: ΕΕΕΕΕΕΠ! Ξέχασες μία σημαντική παύλα!!! Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ, ΗΡΩ ΕΙΣΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ...ζουζουνίτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aggelos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 128 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 05:24 Ο aggelos έγραψε: #2.320 31-03-08 05:24 valder να σε ρωτησω κατι ασχετο?τι κεφαλαιο χρειαζομαι για να βγαζω 6 χιλιαρικα το μηνα με ασφαλεις σχετικα επενδυσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 115 116 117 118 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 116 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 116 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: μπορεις να με βοηθησεις σε κατι?εσυ που εχεις και καουρα; Click για ανάπτυξη... Πες μου! Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Σου κάνει κόγξες μάλλον.. δε σε θέλει.. το ζορίζω αλλά δεεεεεεεεεν...... Δεν πειράζει wolf φτάνει που σε θέλει ο χρήστης! Click για ανάπτυξη... Όσες φορές δε θα μπεί το μσν, τόσες θα σε ζορίσω εγώ! Έλα να βλέπω τα ποντίκια να παίρνουν φωτιά! Κλίκ συνέχεια! Σηκωνόμαστε από ντιβάνια καναπέδες καρέκλες στρώματα, πατώματα, λεκάνες, μπανιέρες ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΛΙΚ ΣΤΗΣ ΗΡΟΥΣ ΤΟ ΜΣΝ! Κι εγώ θέλω τον χρήστη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aggelos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aggelos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 128 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:35 Ο aggelos έγραψε: #2.305 31-03-08 04:35 Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ; Click για ανάπτυξη... σου απανταω εγω με βλεπεις? καλησπερα στους υπολοιπους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:37 Η Ηρώ έγραψε: #2.306 31-03-08 04:37 Αρχική Δημοσίευση από aggelos: καλησπερα στους υπολοιπους.. Click για ανάπτυξη... Βρε, καλώς τον Αγγελο! Καλησπέρα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.752 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:42 Ο Valder έγραψε: #2.307 31-03-08 04:42 Αρχική Δημοσίευση από aggelos: σου απανταω εγω με βλεπεις? καλησπερα στους υπολοιπους.. Click για ανάπτυξη... Χώσου Άγγελε! Είναι ωραίο κομμάτι το Νεφελάκι! Καλησπέρα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεφελη! Νεοφερμένο μέλος Η Νεφελη! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:43 Η Νεφελη! έγραψε: #2.308 31-03-08 04:43 Σε βλεπω οκ θα το μαθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:44 Η Ηρώ έγραψε: #2.309 31-03-08 04:44 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Όσες φορές δε θα μπεί το μσν, τόσες θα σε ζορίσω εγώ! Έλα να βλέπω τα ποντίκια να παίρνουν φωτιά! Κλίκ συνέχεια! Σηκωνόμαστε από ντιβάνια καναπέδες καρέκλες στρώματα, πατώματα, λεκάνες, μπανιέρες ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΛΙΚ ΣΤΗΣ ΗΡΟΥΣ ΤΟ ΜΣΝ! Κι εγώ θέλω τον χρήστη! Click για ανάπτυξη... Μόνο εσύ θα με πιέζεις.. είπαμε.. άσε τους άλλους στην ησυχία τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aggelos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 128 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:46 Ο aggelos έγραψε: #2.310 31-03-08 04:46 ε οχι και να χωθουμε στο νεο μελος καλωσορισμα κανυμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεφελη! Νεοφερμένο μέλος Η Νεφελη! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:46 Η Νεφελη! έγραψε: #2.311 31-03-08 04:46 να υποθεσω πως εισαι το αλανι της παρεας...; Αρχων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:48 Η Ηρώ έγραψε: #2.312 31-03-08 04:48 Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: να υποθεσω πως εισαι το αλανι της παρεας...; Αρχων... Click για ανάπτυξη... Βρε.. με το καλημέρα σας! ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεφελη! Νεοφερμένο μέλος Η Νεφελη! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:48 Η Νεφελη! έγραψε: #2.313 31-03-08 04:48 πεστα βρε αγγελε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aggelos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 128 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:50 Ο aggelos έγραψε: #2.314 31-03-08 04:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: πεστα βρε αγγελε! Click για ανάπτυξη... εγω τα λεω και παλι καλα που με ακουνε και καποιοι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.752 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:58 Ο Valder έγραψε: #2.315 31-03-08 04:58 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Μόνο εσύ θα με πιέζεις.. είπαμε.. άσε τους άλλους στην ησυχία τους! Click για ανάπτυξη... Σμπρώχνω Μαγδάλω και δε μπαίνει, με χέρι θα τη βγάλουμε απόψε! Αρχική Δημοσίευση από aggelos: ε οχι και να χωθουμε στο νεο μελος καλωσορισμα κανυμε.. Click για ανάπτυξη... Εγώ έτσι τα κάνω τα καλοσωρίσματα. "Γειά σου Ελένη, τι κάνεις Ελένη, ανθεκτικό το στρώμα Ελένη;;; Ελένη....είσαι βρεγμένη!!!" Stick with me young man and you shall go far! Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: να υποθεσω πως εισαι το αλανι της παρεας...; Αρχων... Click για ανάπτυξη... Αλάνι.... γουάου! Και προσπαθώ να τον γλυτώσω τον τίτλο αλλά θα μου κόψουν τα γαλόνια και θα χάσω την επικουρική σύνταξη αν συνεχίσω να είμαι τόσο τσαχπινογαργαλιάρης. Θα αναγκαστώ να δεχθώ την προσφώνησή σου όμως! Αλάνι all the way! Άρχων όμως Ηρωικός! Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Βρε.. με το καλημέρα σας! ... Click για ανάπτυξη... Το καλημέρα σας να μη σε ανησυχεί. Το καληνύχτα σας είναι το θέμα! Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: πεστα βρε αγγελε! Click για ανάπτυξη... Επ! Κοννέ πάω να σου κάνω και το σνομπάρεις! Καλά σου! Τουλάχιστον ο Άγγελος είναι άξιο παλικάρι, δε λειτουργεί με λίστα στις στεκίτισσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεφελη! Νεοφερμένο μέλος Η Νεφελη! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 05:02 Η Νεφελη! έγραψε: #2.316 31-03-08 05:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: Τελικα δεν ειμαι η μονη που ξενυχταει!κανενα νεο; καινουργια ειμαι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aggelos: εγω τα λεω και παλι καλα που με ακουνε και καποιοι.. Click για ανάπτυξη... Λοιπον ο αρχων ειναι αλανι...ουτε καληνυχτα ουτε καλημερα να φοβαστε...βαριεμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 05:05 Η Ηρώ έγραψε: #2.317 31-03-08 05:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άρχων όμως Ηρωικός! Click για ανάπτυξη... ΕΕΕΕΕΕΠ! Ξέχασες μία σημαντική παύλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 05:05 Η Ηρώ έγραψε: #2.318 31-03-08 05:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αυτό πως έγινε δύο φορές???? Click για ανάπτυξη... ΕΕΕΕΕΕΠ! Ξέχασες μία σημαντική παύλα!!! Καλά ότι να ναι!!! Δεν καταλαβαίνω.. Δεν το πες εσυ Βαλ το παραπάνω.. εγώ το λέω.. αλλά μπήκε σφήνα.. Το νετ μου ή δε θα με βάζει καθόλου.. ή θα μου τα στέλνει διπλά! Και όχι Νεφέλη, εγώ δεν ανησυχώ, μάλλον ο Βάλντερ ανησυχεί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Μαρτίου 2008 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.752 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 05:13 Ο Valder έγραψε: #2.319 31-03-08 05:13 Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: Λοιπον ο αρχων ειναι αλανι...ουτε καληνυχτα ουτε καλημερα να φοβαστε...βαριεμαι! Click για ανάπτυξη... Ο Άρχων τα σπάει και έχει και καούρες είπαμε! Φιάξε καναν πατσά να φάμε Νεφελίδι, άντε ακόμα δεν ήρθες και βαριέσαι. Σόδομα και Γόμορα και Βαρεμάρα (η τρίτη πόλη)... που πάει το στέκι ειλικρινά, χάθηκε ο παλιός καλός καιρός που χόρευα γυμνή επάνω στο σωλήνα με τον Εξπόζεντ να μου κολλάει τα κατοσταδόλλαρα σαν πετσετάκια στον δεξιό γλουτό μου (πρόσεξε, τον δεξιό, αν είσαι πασοκατζού μη το μπερδέψεις με τη δεξιά πολιτική τους) Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: ΕΕΕΕΕΕΠ! Ξέχασες μία σημαντική παύλα!!! Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ, ΗΡΩ ΕΙΣΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ...ζουζουνίτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aggelos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 128 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 05:24 Ο aggelos έγραψε: #2.320 31-03-08 05:24 valder να σε ρωτησω κατι ασχετο?τι κεφαλαιο χρειαζομαι για να βγαζω 6 χιλιαρικα το μηνα με ασφαλεις σχετικα επενδυσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 115 116 117 118 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 116 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 116 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ; Click για ανάπτυξη... σου απανταω εγω με βλεπεις? καλησπερα στους υπολοιπους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:37 Η Ηρώ έγραψε: #2.306 31-03-08 04:37 Αρχική Δημοσίευση από aggelos: καλησπερα στους υπολοιπους.. Click για ανάπτυξη... Βρε, καλώς τον Αγγελο! Καλησπέρα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.752 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:42 Ο Valder έγραψε: #2.307 31-03-08 04:42 Αρχική Δημοσίευση από aggelos: σου απανταω εγω με βλεπεις? καλησπερα στους υπολοιπους.. Click για ανάπτυξη... Χώσου Άγγελε! Είναι ωραίο κομμάτι το Νεφελάκι! Καλησπέρα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεφελη! Νεοφερμένο μέλος Η Νεφελη! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:43 Η Νεφελη! έγραψε: #2.308 31-03-08 04:43 Σε βλεπω οκ θα το μαθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:44 Η Ηρώ έγραψε: #2.309 31-03-08 04:44 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Όσες φορές δε θα μπεί το μσν, τόσες θα σε ζορίσω εγώ! Έλα να βλέπω τα ποντίκια να παίρνουν φωτιά! Κλίκ συνέχεια! Σηκωνόμαστε από ντιβάνια καναπέδες καρέκλες στρώματα, πατώματα, λεκάνες, μπανιέρες ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΛΙΚ ΣΤΗΣ ΗΡΟΥΣ ΤΟ ΜΣΝ! Κι εγώ θέλω τον χρήστη! Click για ανάπτυξη... Μόνο εσύ θα με πιέζεις.. είπαμε.. άσε τους άλλους στην ησυχία τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aggelos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 128 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:46 Ο aggelos έγραψε: #2.310 31-03-08 04:46 ε οχι και να χωθουμε στο νεο μελος καλωσορισμα κανυμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεφελη! Νεοφερμένο μέλος Η Νεφελη! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:46 Η Νεφελη! έγραψε: #2.311 31-03-08 04:46 να υποθεσω πως εισαι το αλανι της παρεας...; Αρχων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:48 Η Ηρώ έγραψε: #2.312 31-03-08 04:48 Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: να υποθεσω πως εισαι το αλανι της παρεας...; Αρχων... Click για ανάπτυξη... Βρε.. με το καλημέρα σας! ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεφελη! Νεοφερμένο μέλος Η Νεφελη! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:48 Η Νεφελη! έγραψε: #2.313 31-03-08 04:48 πεστα βρε αγγελε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aggelos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 128 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:50 Ο aggelos έγραψε: #2.314 31-03-08 04:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: πεστα βρε αγγελε! Click για ανάπτυξη... εγω τα λεω και παλι καλα που με ακουνε και καποιοι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.752 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:58 Ο Valder έγραψε: #2.315 31-03-08 04:58 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Μόνο εσύ θα με πιέζεις.. είπαμε.. άσε τους άλλους στην ησυχία τους! Click για ανάπτυξη... Σμπρώχνω Μαγδάλω και δε μπαίνει, με χέρι θα τη βγάλουμε απόψε! Αρχική Δημοσίευση από aggelos: ε οχι και να χωθουμε στο νεο μελος καλωσορισμα κανυμε.. Click για ανάπτυξη... Εγώ έτσι τα κάνω τα καλοσωρίσματα. "Γειά σου Ελένη, τι κάνεις Ελένη, ανθεκτικό το στρώμα Ελένη;;; Ελένη....είσαι βρεγμένη!!!" Stick with me young man and you shall go far! Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: να υποθεσω πως εισαι το αλανι της παρεας...; Αρχων... Click για ανάπτυξη... Αλάνι.... γουάου! Και προσπαθώ να τον γλυτώσω τον τίτλο αλλά θα μου κόψουν τα γαλόνια και θα χάσω την επικουρική σύνταξη αν συνεχίσω να είμαι τόσο τσαχπινογαργαλιάρης. Θα αναγκαστώ να δεχθώ την προσφώνησή σου όμως! Αλάνι all the way! Άρχων όμως Ηρωικός! Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Βρε.. με το καλημέρα σας! ... Click για ανάπτυξη... Το καλημέρα σας να μη σε ανησυχεί. Το καληνύχτα σας είναι το θέμα! Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: πεστα βρε αγγελε! Click για ανάπτυξη... Επ! Κοννέ πάω να σου κάνω και το σνομπάρεις! Καλά σου! Τουλάχιστον ο Άγγελος είναι άξιο παλικάρι, δε λειτουργεί με λίστα στις στεκίτισσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεφελη! Νεοφερμένο μέλος Η Νεφελη! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 05:02 Η Νεφελη! έγραψε: #2.316 31-03-08 05:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: Τελικα δεν ειμαι η μονη που ξενυχταει!κανενα νεο; καινουργια ειμαι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aggelos: εγω τα λεω και παλι καλα που με ακουνε και καποιοι.. Click για ανάπτυξη... Λοιπον ο αρχων ειναι αλανι...ουτε καληνυχτα ουτε καλημερα να φοβαστε...βαριεμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 05:05 Η Ηρώ έγραψε: #2.317 31-03-08 05:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άρχων όμως Ηρωικός! Click για ανάπτυξη... ΕΕΕΕΕΕΠ! Ξέχασες μία σημαντική παύλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 05:05 Η Ηρώ έγραψε: #2.318 31-03-08 05:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αυτό πως έγινε δύο φορές???? Click για ανάπτυξη... ΕΕΕΕΕΕΠ! Ξέχασες μία σημαντική παύλα!!! Καλά ότι να ναι!!! Δεν καταλαβαίνω.. Δεν το πες εσυ Βαλ το παραπάνω.. εγώ το λέω.. αλλά μπήκε σφήνα.. Το νετ μου ή δε θα με βάζει καθόλου.. ή θα μου τα στέλνει διπλά! Και όχι Νεφέλη, εγώ δεν ανησυχώ, μάλλον ο Βάλντερ ανησυχεί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Μαρτίου 2008 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.752 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 05:13 Ο Valder έγραψε: #2.319 31-03-08 05:13 Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: Λοιπον ο αρχων ειναι αλανι...ουτε καληνυχτα ουτε καλημερα να φοβαστε...βαριεμαι! Click για ανάπτυξη... Ο Άρχων τα σπάει και έχει και καούρες είπαμε! Φιάξε καναν πατσά να φάμε Νεφελίδι, άντε ακόμα δεν ήρθες και βαριέσαι. Σόδομα και Γόμορα και Βαρεμάρα (η τρίτη πόλη)... που πάει το στέκι ειλικρινά, χάθηκε ο παλιός καλός καιρός που χόρευα γυμνή επάνω στο σωλήνα με τον Εξπόζεντ να μου κολλάει τα κατοσταδόλλαρα σαν πετσετάκια στον δεξιό γλουτό μου (πρόσεξε, τον δεξιό, αν είσαι πασοκατζού μη το μπερδέψεις με τη δεξιά πολιτική τους) Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: ΕΕΕΕΕΕΠ! Ξέχασες μία σημαντική παύλα!!! Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ, ΗΡΩ ΕΙΣΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ...ζουζουνίτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aggelos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 128 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 05:24 Ο aggelos έγραψε: #2.320 31-03-08 05:24 valder να σε ρωτησω κατι ασχετο?τι κεφαλαιο χρειαζομαι για να βγαζω 6 χιλιαρικα το μηνα με ασφαλεις σχετικα επενδυσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 115 116 117 118 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 116 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 116 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aggelos: καλησπερα στους υπολοιπους.. Click για ανάπτυξη... Βρε, καλώς τον Αγγελο! Καλησπέρα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.752 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:42 Ο Valder έγραψε: #2.307 31-03-08 04:42 Αρχική Δημοσίευση από aggelos: σου απανταω εγω με βλεπεις? καλησπερα στους υπολοιπους.. Click για ανάπτυξη... Χώσου Άγγελε! Είναι ωραίο κομμάτι το Νεφελάκι! Καλησπέρα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεφελη! Νεοφερμένο μέλος Η Νεφελη! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:43 Η Νεφελη! έγραψε: #2.308 31-03-08 04:43 Σε βλεπω οκ θα το μαθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:44 Η Ηρώ έγραψε: #2.309 31-03-08 04:44 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Όσες φορές δε θα μπεί το μσν, τόσες θα σε ζορίσω εγώ! Έλα να βλέπω τα ποντίκια να παίρνουν φωτιά! Κλίκ συνέχεια! Σηκωνόμαστε από ντιβάνια καναπέδες καρέκλες στρώματα, πατώματα, λεκάνες, μπανιέρες ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΛΙΚ ΣΤΗΣ ΗΡΟΥΣ ΤΟ ΜΣΝ! Κι εγώ θέλω τον χρήστη! Click για ανάπτυξη... Μόνο εσύ θα με πιέζεις.. είπαμε.. άσε τους άλλους στην ησυχία τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aggelos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 128 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:46 Ο aggelos έγραψε: #2.310 31-03-08 04:46 ε οχι και να χωθουμε στο νεο μελος καλωσορισμα κανυμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεφελη! Νεοφερμένο μέλος Η Νεφελη! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:46 Η Νεφελη! έγραψε: #2.311 31-03-08 04:46 να υποθεσω πως εισαι το αλανι της παρεας...; Αρχων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:48 Η Ηρώ έγραψε: #2.312 31-03-08 04:48 Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: να υποθεσω πως εισαι το αλανι της παρεας...; Αρχων... Click για ανάπτυξη... Βρε.. με το καλημέρα σας! ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεφελη! Νεοφερμένο μέλος Η Νεφελη! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:48 Η Νεφελη! έγραψε: #2.313 31-03-08 04:48 πεστα βρε αγγελε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aggelos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 128 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:50 Ο aggelos έγραψε: #2.314 31-03-08 04:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: πεστα βρε αγγελε! Click για ανάπτυξη... εγω τα λεω και παλι καλα που με ακουνε και καποιοι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.752 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:58 Ο Valder έγραψε: #2.315 31-03-08 04:58 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Μόνο εσύ θα με πιέζεις.. είπαμε.. άσε τους άλλους στην ησυχία τους! Click για ανάπτυξη... Σμπρώχνω Μαγδάλω και δε μπαίνει, με χέρι θα τη βγάλουμε απόψε! Αρχική Δημοσίευση από aggelos: ε οχι και να χωθουμε στο νεο μελος καλωσορισμα κανυμε.. Click για ανάπτυξη... Εγώ έτσι τα κάνω τα καλοσωρίσματα. "Γειά σου Ελένη, τι κάνεις Ελένη, ανθεκτικό το στρώμα Ελένη;;; Ελένη....είσαι βρεγμένη!!!" Stick with me young man and you shall go far! Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: να υποθεσω πως εισαι το αλανι της παρεας...; Αρχων... Click για ανάπτυξη... Αλάνι.... γουάου! Και προσπαθώ να τον γλυτώσω τον τίτλο αλλά θα μου κόψουν τα γαλόνια και θα χάσω την επικουρική σύνταξη αν συνεχίσω να είμαι τόσο τσαχπινογαργαλιάρης. Θα αναγκαστώ να δεχθώ την προσφώνησή σου όμως! Αλάνι all the way! Άρχων όμως Ηρωικός! Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Βρε.. με το καλημέρα σας! ... Click για ανάπτυξη... Το καλημέρα σας να μη σε ανησυχεί. Το καληνύχτα σας είναι το θέμα! Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: πεστα βρε αγγελε! Click για ανάπτυξη... Επ! Κοννέ πάω να σου κάνω και το σνομπάρεις! Καλά σου! Τουλάχιστον ο Άγγελος είναι άξιο παλικάρι, δε λειτουργεί με λίστα στις στεκίτισσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεφελη! Νεοφερμένο μέλος Η Νεφελη! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 05:02 Η Νεφελη! έγραψε: #2.316 31-03-08 05:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: Τελικα δεν ειμαι η μονη που ξενυχταει!κανενα νεο; καινουργια ειμαι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aggelos: εγω τα λεω και παλι καλα που με ακουνε και καποιοι.. Click για ανάπτυξη... Λοιπον ο αρχων ειναι αλανι...ουτε καληνυχτα ουτε καλημερα να φοβαστε...βαριεμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 05:05 Η Ηρώ έγραψε: #2.317 31-03-08 05:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άρχων όμως Ηρωικός! Click για ανάπτυξη... ΕΕΕΕΕΕΠ! Ξέχασες μία σημαντική παύλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 05:05 Η Ηρώ έγραψε: #2.318 31-03-08 05:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αυτό πως έγινε δύο φορές???? Click για ανάπτυξη... ΕΕΕΕΕΕΠ! Ξέχασες μία σημαντική παύλα!!! Καλά ότι να ναι!!! Δεν καταλαβαίνω.. Δεν το πες εσυ Βαλ το παραπάνω.. εγώ το λέω.. αλλά μπήκε σφήνα.. Το νετ μου ή δε θα με βάζει καθόλου.. ή θα μου τα στέλνει διπλά! Και όχι Νεφέλη, εγώ δεν ανησυχώ, μάλλον ο Βάλντερ ανησυχεί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Μαρτίου 2008 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.752 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 05:13 Ο Valder έγραψε: #2.319 31-03-08 05:13 Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: Λοιπον ο αρχων ειναι αλανι...ουτε καληνυχτα ουτε καλημερα να φοβαστε...βαριεμαι! Click για ανάπτυξη... Ο Άρχων τα σπάει και έχει και καούρες είπαμε! Φιάξε καναν πατσά να φάμε Νεφελίδι, άντε ακόμα δεν ήρθες και βαριέσαι. Σόδομα και Γόμορα και Βαρεμάρα (η τρίτη πόλη)... που πάει το στέκι ειλικρινά, χάθηκε ο παλιός καλός καιρός που χόρευα γυμνή επάνω στο σωλήνα με τον Εξπόζεντ να μου κολλάει τα κατοσταδόλλαρα σαν πετσετάκια στον δεξιό γλουτό μου (πρόσεξε, τον δεξιό, αν είσαι πασοκατζού μη το μπερδέψεις με τη δεξιά πολιτική τους) Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: ΕΕΕΕΕΕΠ! Ξέχασες μία σημαντική παύλα!!! Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ, ΗΡΩ ΕΙΣΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ...ζουζουνίτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aggelos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 128 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 05:24 Ο aggelos έγραψε: #2.320 31-03-08 05:24 valder να σε ρωτησω κατι ασχετο?τι κεφαλαιο χρειαζομαι για να βγαζω 6 χιλιαρικα το μηνα με ασφαλεις σχετικα επενδυσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 115 116 117 118 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 116 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 116 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aggelos: σου απανταω εγω με βλεπεις? καλησπερα στους υπολοιπους.. Click για ανάπτυξη... Χώσου Άγγελε! Είναι ωραίο κομμάτι το Νεφελάκι! Καλησπέρα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεφελη! Νεοφερμένο μέλος Η Νεφελη! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:43 Η Νεφελη! έγραψε: #2.308 31-03-08 04:43 Σε βλεπω οκ θα το μαθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:44 Η Ηρώ έγραψε: #2.309 31-03-08 04:44 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Όσες φορές δε θα μπεί το μσν, τόσες θα σε ζορίσω εγώ! Έλα να βλέπω τα ποντίκια να παίρνουν φωτιά! Κλίκ συνέχεια! Σηκωνόμαστε από ντιβάνια καναπέδες καρέκλες στρώματα, πατώματα, λεκάνες, μπανιέρες ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΛΙΚ ΣΤΗΣ ΗΡΟΥΣ ΤΟ ΜΣΝ! Κι εγώ θέλω τον χρήστη! Click για ανάπτυξη... Μόνο εσύ θα με πιέζεις.. είπαμε.. άσε τους άλλους στην ησυχία τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aggelos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 128 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:46 Ο aggelos έγραψε: #2.310 31-03-08 04:46 ε οχι και να χωθουμε στο νεο μελος καλωσορισμα κανυμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεφελη! Νεοφερμένο μέλος Η Νεφελη! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:46 Η Νεφελη! έγραψε: #2.311 31-03-08 04:46 να υποθεσω πως εισαι το αλανι της παρεας...; Αρχων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:48 Η Ηρώ έγραψε: #2.312 31-03-08 04:48 Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: να υποθεσω πως εισαι το αλανι της παρεας...; Αρχων... Click για ανάπτυξη... Βρε.. με το καλημέρα σας! ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεφελη! Νεοφερμένο μέλος Η Νεφελη! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:48 Η Νεφελη! έγραψε: #2.313 31-03-08 04:48 πεστα βρε αγγελε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aggelos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 128 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:50 Ο aggelos έγραψε: #2.314 31-03-08 04:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: πεστα βρε αγγελε! Click για ανάπτυξη... εγω τα λεω και παλι καλα που με ακουνε και καποιοι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.752 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:58 Ο Valder έγραψε: #2.315 31-03-08 04:58 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Μόνο εσύ θα με πιέζεις.. είπαμε.. άσε τους άλλους στην ησυχία τους! Click για ανάπτυξη... Σμπρώχνω Μαγδάλω και δε μπαίνει, με χέρι θα τη βγάλουμε απόψε! Αρχική Δημοσίευση από aggelos: ε οχι και να χωθουμε στο νεο μελος καλωσορισμα κανυμε.. Click για ανάπτυξη... Εγώ έτσι τα κάνω τα καλοσωρίσματα. "Γειά σου Ελένη, τι κάνεις Ελένη, ανθεκτικό το στρώμα Ελένη;;; Ελένη....είσαι βρεγμένη!!!" Stick with me young man and you shall go far! Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: να υποθεσω πως εισαι το αλανι της παρεας...; Αρχων... Click για ανάπτυξη... Αλάνι.... γουάου! Και προσπαθώ να τον γλυτώσω τον τίτλο αλλά θα μου κόψουν τα γαλόνια και θα χάσω την επικουρική σύνταξη αν συνεχίσω να είμαι τόσο τσαχπινογαργαλιάρης. Θα αναγκαστώ να δεχθώ την προσφώνησή σου όμως! Αλάνι all the way! Άρχων όμως Ηρωικός! Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Βρε.. με το καλημέρα σας! ... Click για ανάπτυξη... Το καλημέρα σας να μη σε ανησυχεί. Το καληνύχτα σας είναι το θέμα! Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: πεστα βρε αγγελε! Click για ανάπτυξη... Επ! Κοννέ πάω να σου κάνω και το σνομπάρεις! Καλά σου! Τουλάχιστον ο Άγγελος είναι άξιο παλικάρι, δε λειτουργεί με λίστα στις στεκίτισσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεφελη! Νεοφερμένο μέλος Η Νεφελη! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 05:02 Η Νεφελη! έγραψε: #2.316 31-03-08 05:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: Τελικα δεν ειμαι η μονη που ξενυχταει!κανενα νεο; καινουργια ειμαι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aggelos: εγω τα λεω και παλι καλα που με ακουνε και καποιοι.. Click για ανάπτυξη... Λοιπον ο αρχων ειναι αλανι...ουτε καληνυχτα ουτε καλημερα να φοβαστε...βαριεμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 05:05 Η Ηρώ έγραψε: #2.317 31-03-08 05:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άρχων όμως Ηρωικός! Click για ανάπτυξη... ΕΕΕΕΕΕΠ! Ξέχασες μία σημαντική παύλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 05:05 Η Ηρώ έγραψε: #2.318 31-03-08 05:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αυτό πως έγινε δύο φορές???? Click για ανάπτυξη... ΕΕΕΕΕΕΠ! Ξέχασες μία σημαντική παύλα!!! Καλά ότι να ναι!!! Δεν καταλαβαίνω.. Δεν το πες εσυ Βαλ το παραπάνω.. εγώ το λέω.. αλλά μπήκε σφήνα.. Το νετ μου ή δε θα με βάζει καθόλου.. ή θα μου τα στέλνει διπλά! Και όχι Νεφέλη, εγώ δεν ανησυχώ, μάλλον ο Βάλντερ ανησυχεί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Μαρτίου 2008 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.752 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 05:13 Ο Valder έγραψε: #2.319 31-03-08 05:13 Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: Λοιπον ο αρχων ειναι αλανι...ουτε καληνυχτα ουτε καλημερα να φοβαστε...βαριεμαι! Click για ανάπτυξη... Ο Άρχων τα σπάει και έχει και καούρες είπαμε! Φιάξε καναν πατσά να φάμε Νεφελίδι, άντε ακόμα δεν ήρθες και βαριέσαι. Σόδομα και Γόμορα και Βαρεμάρα (η τρίτη πόλη)... που πάει το στέκι ειλικρινά, χάθηκε ο παλιός καλός καιρός που χόρευα γυμνή επάνω στο σωλήνα με τον Εξπόζεντ να μου κολλάει τα κατοσταδόλλαρα σαν πετσετάκια στον δεξιό γλουτό μου (πρόσεξε, τον δεξιό, αν είσαι πασοκατζού μη το μπερδέψεις με τη δεξιά πολιτική τους) Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: ΕΕΕΕΕΕΠ! Ξέχασες μία σημαντική παύλα!!! Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ, ΗΡΩ ΕΙΣΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ...ζουζουνίτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aggelos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 128 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 05:24 Ο aggelos έγραψε: #2.320 31-03-08 05:24 valder να σε ρωτησω κατι ασχετο?τι κεφαλαιο χρειαζομαι για να βγαζω 6 χιλιαρικα το μηνα με ασφαλεις σχετικα επενδυσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 115 116 117 118 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 116 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 116 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σε βλεπω οκ θα το μαθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:44 Η Ηρώ έγραψε: #2.309 31-03-08 04:44 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Όσες φορές δε θα μπεί το μσν, τόσες θα σε ζορίσω εγώ! Έλα να βλέπω τα ποντίκια να παίρνουν φωτιά! Κλίκ συνέχεια! Σηκωνόμαστε από ντιβάνια καναπέδες καρέκλες στρώματα, πατώματα, λεκάνες, μπανιέρες ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΛΙΚ ΣΤΗΣ ΗΡΟΥΣ ΤΟ ΜΣΝ! Κι εγώ θέλω τον χρήστη! Click για ανάπτυξη... Μόνο εσύ θα με πιέζεις.. είπαμε.. άσε τους άλλους στην ησυχία τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aggelos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 128 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:46 Ο aggelos έγραψε: #2.310 31-03-08 04:46 ε οχι και να χωθουμε στο νεο μελος καλωσορισμα κανυμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεφελη! Νεοφερμένο μέλος Η Νεφελη! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:46 Η Νεφελη! έγραψε: #2.311 31-03-08 04:46 να υποθεσω πως εισαι το αλανι της παρεας...; Αρχων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:48 Η Ηρώ έγραψε: #2.312 31-03-08 04:48 Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: να υποθεσω πως εισαι το αλανι της παρεας...; Αρχων... Click για ανάπτυξη... Βρε.. με το καλημέρα σας! ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεφελη! Νεοφερμένο μέλος Η Νεφελη! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:48 Η Νεφελη! έγραψε: #2.313 31-03-08 04:48 πεστα βρε αγγελε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aggelos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 128 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:50 Ο aggelos έγραψε: #2.314 31-03-08 04:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: πεστα βρε αγγελε! Click για ανάπτυξη... εγω τα λεω και παλι καλα που με ακουνε και καποιοι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.752 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:58 Ο Valder έγραψε: #2.315 31-03-08 04:58 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Μόνο εσύ θα με πιέζεις.. είπαμε.. άσε τους άλλους στην ησυχία τους! Click για ανάπτυξη... Σμπρώχνω Μαγδάλω και δε μπαίνει, με χέρι θα τη βγάλουμε απόψε! Αρχική Δημοσίευση από aggelos: ε οχι και να χωθουμε στο νεο μελος καλωσορισμα κανυμε.. Click για ανάπτυξη... Εγώ έτσι τα κάνω τα καλοσωρίσματα. "Γειά σου Ελένη, τι κάνεις Ελένη, ανθεκτικό το στρώμα Ελένη;;; Ελένη....είσαι βρεγμένη!!!" Stick with me young man and you shall go far! Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: να υποθεσω πως εισαι το αλανι της παρεας...; Αρχων... Click για ανάπτυξη... Αλάνι.... γουάου! Και προσπαθώ να τον γλυτώσω τον τίτλο αλλά θα μου κόψουν τα γαλόνια και θα χάσω την επικουρική σύνταξη αν συνεχίσω να είμαι τόσο τσαχπινογαργαλιάρης. Θα αναγκαστώ να δεχθώ την προσφώνησή σου όμως! Αλάνι all the way! Άρχων όμως Ηρωικός! Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Βρε.. με το καλημέρα σας! ... Click για ανάπτυξη... Το καλημέρα σας να μη σε ανησυχεί. Το καληνύχτα σας είναι το θέμα! Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: πεστα βρε αγγελε! Click για ανάπτυξη... Επ! Κοννέ πάω να σου κάνω και το σνομπάρεις! Καλά σου! Τουλάχιστον ο Άγγελος είναι άξιο παλικάρι, δε λειτουργεί με λίστα στις στεκίτισσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεφελη! Νεοφερμένο μέλος Η Νεφελη! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 05:02 Η Νεφελη! έγραψε: #2.316 31-03-08 05:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: Τελικα δεν ειμαι η μονη που ξενυχταει!κανενα νεο; καινουργια ειμαι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aggelos: εγω τα λεω και παλι καλα που με ακουνε και καποιοι.. Click για ανάπτυξη... Λοιπον ο αρχων ειναι αλανι...ουτε καληνυχτα ουτε καλημερα να φοβαστε...βαριεμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 05:05 Η Ηρώ έγραψε: #2.317 31-03-08 05:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άρχων όμως Ηρωικός! Click για ανάπτυξη... ΕΕΕΕΕΕΠ! Ξέχασες μία σημαντική παύλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 05:05 Η Ηρώ έγραψε: #2.318 31-03-08 05:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αυτό πως έγινε δύο φορές???? Click για ανάπτυξη... ΕΕΕΕΕΕΠ! Ξέχασες μία σημαντική παύλα!!! Καλά ότι να ναι!!! Δεν καταλαβαίνω.. Δεν το πες εσυ Βαλ το παραπάνω.. εγώ το λέω.. αλλά μπήκε σφήνα.. Το νετ μου ή δε θα με βάζει καθόλου.. ή θα μου τα στέλνει διπλά! Και όχι Νεφέλη, εγώ δεν ανησυχώ, μάλλον ο Βάλντερ ανησυχεί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Μαρτίου 2008 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.752 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 05:13 Ο Valder έγραψε: #2.319 31-03-08 05:13 Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: Λοιπον ο αρχων ειναι αλανι...ουτε καληνυχτα ουτε καλημερα να φοβαστε...βαριεμαι! Click για ανάπτυξη... Ο Άρχων τα σπάει και έχει και καούρες είπαμε! Φιάξε καναν πατσά να φάμε Νεφελίδι, άντε ακόμα δεν ήρθες και βαριέσαι. Σόδομα και Γόμορα και Βαρεμάρα (η τρίτη πόλη)... που πάει το στέκι ειλικρινά, χάθηκε ο παλιός καλός καιρός που χόρευα γυμνή επάνω στο σωλήνα με τον Εξπόζεντ να μου κολλάει τα κατοσταδόλλαρα σαν πετσετάκια στον δεξιό γλουτό μου (πρόσεξε, τον δεξιό, αν είσαι πασοκατζού μη το μπερδέψεις με τη δεξιά πολιτική τους) Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: ΕΕΕΕΕΕΠ! Ξέχασες μία σημαντική παύλα!!! Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ, ΗΡΩ ΕΙΣΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ...ζουζουνίτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aggelos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 128 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 05:24 Ο aggelos έγραψε: #2.320 31-03-08 05:24 valder να σε ρωτησω κατι ασχετο?τι κεφαλαιο χρειαζομαι για να βγαζω 6 χιλιαρικα το μηνα με ασφαλεις σχετικα επενδυσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 115 116 117 118 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 116 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 116 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Όσες φορές δε θα μπεί το μσν, τόσες θα σε ζορίσω εγώ! Έλα να βλέπω τα ποντίκια να παίρνουν φωτιά! Κλίκ συνέχεια! Σηκωνόμαστε από ντιβάνια καναπέδες καρέκλες στρώματα, πατώματα, λεκάνες, μπανιέρες ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΛΙΚ ΣΤΗΣ ΗΡΟΥΣ ΤΟ ΜΣΝ! Κι εγώ θέλω τον χρήστη! Click για ανάπτυξη... Μόνο εσύ θα με πιέζεις.. είπαμε.. άσε τους άλλους στην ησυχία τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aggelos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aggelos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 128 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:46 Ο aggelos έγραψε: #2.310 31-03-08 04:46 ε οχι και να χωθουμε στο νεο μελος καλωσορισμα κανυμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεφελη! Νεοφερμένο μέλος Η Νεφελη! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:46 Η Νεφελη! έγραψε: #2.311 31-03-08 04:46 να υποθεσω πως εισαι το αλανι της παρεας...; Αρχων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:48 Η Ηρώ έγραψε: #2.312 31-03-08 04:48 Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: να υποθεσω πως εισαι το αλανι της παρεας...; Αρχων... Click για ανάπτυξη... Βρε.. με το καλημέρα σας! ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεφελη! Νεοφερμένο μέλος Η Νεφελη! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:48 Η Νεφελη! έγραψε: #2.313 31-03-08 04:48 πεστα βρε αγγελε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aggelos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 128 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:50 Ο aggelos έγραψε: #2.314 31-03-08 04:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: πεστα βρε αγγελε! Click για ανάπτυξη... εγω τα λεω και παλι καλα που με ακουνε και καποιοι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.752 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:58 Ο Valder έγραψε: #2.315 31-03-08 04:58 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Μόνο εσύ θα με πιέζεις.. είπαμε.. άσε τους άλλους στην ησυχία τους! Click για ανάπτυξη... Σμπρώχνω Μαγδάλω και δε μπαίνει, με χέρι θα τη βγάλουμε απόψε! Αρχική Δημοσίευση από aggelos: ε οχι και να χωθουμε στο νεο μελος καλωσορισμα κανυμε.. Click για ανάπτυξη... Εγώ έτσι τα κάνω τα καλοσωρίσματα. "Γειά σου Ελένη, τι κάνεις Ελένη, ανθεκτικό το στρώμα Ελένη;;; Ελένη....είσαι βρεγμένη!!!" Stick with me young man and you shall go far! Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: να υποθεσω πως εισαι το αλανι της παρεας...; Αρχων... Click για ανάπτυξη... Αλάνι.... γουάου! Και προσπαθώ να τον γλυτώσω τον τίτλο αλλά θα μου κόψουν τα γαλόνια και θα χάσω την επικουρική σύνταξη αν συνεχίσω να είμαι τόσο τσαχπινογαργαλιάρης. Θα αναγκαστώ να δεχθώ την προσφώνησή σου όμως! Αλάνι all the way! Άρχων όμως Ηρωικός! Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Βρε.. με το καλημέρα σας! ... Click για ανάπτυξη... Το καλημέρα σας να μη σε ανησυχεί. Το καληνύχτα σας είναι το θέμα! Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: πεστα βρε αγγελε! Click για ανάπτυξη... Επ! Κοννέ πάω να σου κάνω και το σνομπάρεις! Καλά σου! Τουλάχιστον ο Άγγελος είναι άξιο παλικάρι, δε λειτουργεί με λίστα στις στεκίτισσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεφελη! Νεοφερμένο μέλος Η Νεφελη! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 05:02 Η Νεφελη! έγραψε: #2.316 31-03-08 05:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: Τελικα δεν ειμαι η μονη που ξενυχταει!κανενα νεο; καινουργια ειμαι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aggelos: εγω τα λεω και παλι καλα που με ακουνε και καποιοι.. Click για ανάπτυξη... Λοιπον ο αρχων ειναι αλανι...ουτε καληνυχτα ουτε καλημερα να φοβαστε...βαριεμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 05:05 Η Ηρώ έγραψε: #2.317 31-03-08 05:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άρχων όμως Ηρωικός! Click για ανάπτυξη... ΕΕΕΕΕΕΠ! Ξέχασες μία σημαντική παύλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 05:05 Η Ηρώ έγραψε: #2.318 31-03-08 05:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αυτό πως έγινε δύο φορές???? Click για ανάπτυξη... ΕΕΕΕΕΕΠ! Ξέχασες μία σημαντική παύλα!!! Καλά ότι να ναι!!! Δεν καταλαβαίνω.. Δεν το πες εσυ Βαλ το παραπάνω.. εγώ το λέω.. αλλά μπήκε σφήνα.. Το νετ μου ή δε θα με βάζει καθόλου.. ή θα μου τα στέλνει διπλά! Και όχι Νεφέλη, εγώ δεν ανησυχώ, μάλλον ο Βάλντερ ανησυχεί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Μαρτίου 2008 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.752 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 05:13 Ο Valder έγραψε: #2.319 31-03-08 05:13 Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: Λοιπον ο αρχων ειναι αλανι...ουτε καληνυχτα ουτε καλημερα να φοβαστε...βαριεμαι! Click για ανάπτυξη... Ο Άρχων τα σπάει και έχει και καούρες είπαμε! Φιάξε καναν πατσά να φάμε Νεφελίδι, άντε ακόμα δεν ήρθες και βαριέσαι. Σόδομα και Γόμορα και Βαρεμάρα (η τρίτη πόλη)... που πάει το στέκι ειλικρινά, χάθηκε ο παλιός καλός καιρός που χόρευα γυμνή επάνω στο σωλήνα με τον Εξπόζεντ να μου κολλάει τα κατοσταδόλλαρα σαν πετσετάκια στον δεξιό γλουτό μου (πρόσεξε, τον δεξιό, αν είσαι πασοκατζού μη το μπερδέψεις με τη δεξιά πολιτική τους) Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: ΕΕΕΕΕΕΠ! Ξέχασες μία σημαντική παύλα!!! Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ, ΗΡΩ ΕΙΣΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ...ζουζουνίτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aggelos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 128 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 05:24 Ο aggelos έγραψε: #2.320 31-03-08 05:24 valder να σε ρωτησω κατι ασχετο?τι κεφαλαιο χρειαζομαι για να βγαζω 6 χιλιαρικα το μηνα με ασφαλεις σχετικα επενδυσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 115 116 117 118 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 116 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 116 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ε οχι και να χωθουμε στο νεο μελος καλωσορισμα κανυμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεφελη! Νεοφερμένο μέλος Η Νεφελη! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:46 Η Νεφελη! έγραψε: #2.311 31-03-08 04:46 να υποθεσω πως εισαι το αλανι της παρεας...; Αρχων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:48 Η Ηρώ έγραψε: #2.312 31-03-08 04:48 Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: να υποθεσω πως εισαι το αλανι της παρεας...; Αρχων... Click για ανάπτυξη... Βρε.. με το καλημέρα σας! ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεφελη! Νεοφερμένο μέλος Η Νεφελη! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:48 Η Νεφελη! έγραψε: #2.313 31-03-08 04:48 πεστα βρε αγγελε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aggelos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 128 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:50 Ο aggelos έγραψε: #2.314 31-03-08 04:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: πεστα βρε αγγελε! Click για ανάπτυξη... εγω τα λεω και παλι καλα που με ακουνε και καποιοι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.752 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:58 Ο Valder έγραψε: #2.315 31-03-08 04:58 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Μόνο εσύ θα με πιέζεις.. είπαμε.. άσε τους άλλους στην ησυχία τους! Click για ανάπτυξη... Σμπρώχνω Μαγδάλω και δε μπαίνει, με χέρι θα τη βγάλουμε απόψε! Αρχική Δημοσίευση από aggelos: ε οχι και να χωθουμε στο νεο μελος καλωσορισμα κανυμε.. Click για ανάπτυξη... Εγώ έτσι τα κάνω τα καλοσωρίσματα. "Γειά σου Ελένη, τι κάνεις Ελένη, ανθεκτικό το στρώμα Ελένη;;; Ελένη....είσαι βρεγμένη!!!" Stick with me young man and you shall go far! Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: να υποθεσω πως εισαι το αλανι της παρεας...; Αρχων... Click για ανάπτυξη... Αλάνι.... γουάου! Και προσπαθώ να τον γλυτώσω τον τίτλο αλλά θα μου κόψουν τα γαλόνια και θα χάσω την επικουρική σύνταξη αν συνεχίσω να είμαι τόσο τσαχπινογαργαλιάρης. Θα αναγκαστώ να δεχθώ την προσφώνησή σου όμως! Αλάνι all the way! Άρχων όμως Ηρωικός! Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Βρε.. με το καλημέρα σας! ... Click για ανάπτυξη... Το καλημέρα σας να μη σε ανησυχεί. Το καληνύχτα σας είναι το θέμα! Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: πεστα βρε αγγελε! Click για ανάπτυξη... Επ! Κοννέ πάω να σου κάνω και το σνομπάρεις! Καλά σου! Τουλάχιστον ο Άγγελος είναι άξιο παλικάρι, δε λειτουργεί με λίστα στις στεκίτισσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεφελη! Νεοφερμένο μέλος Η Νεφελη! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 05:02 Η Νεφελη! έγραψε: #2.316 31-03-08 05:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: Τελικα δεν ειμαι η μονη που ξενυχταει!κανενα νεο; καινουργια ειμαι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aggelos: εγω τα λεω και παλι καλα που με ακουνε και καποιοι.. Click για ανάπτυξη... Λοιπον ο αρχων ειναι αλανι...ουτε καληνυχτα ουτε καλημερα να φοβαστε...βαριεμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 05:05 Η Ηρώ έγραψε: #2.317 31-03-08 05:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άρχων όμως Ηρωικός! Click για ανάπτυξη... ΕΕΕΕΕΕΠ! Ξέχασες μία σημαντική παύλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 05:05 Η Ηρώ έγραψε: #2.318 31-03-08 05:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αυτό πως έγινε δύο φορές???? Click για ανάπτυξη... ΕΕΕΕΕΕΠ! Ξέχασες μία σημαντική παύλα!!! Καλά ότι να ναι!!! Δεν καταλαβαίνω.. Δεν το πες εσυ Βαλ το παραπάνω.. εγώ το λέω.. αλλά μπήκε σφήνα.. Το νετ μου ή δε θα με βάζει καθόλου.. ή θα μου τα στέλνει διπλά! Και όχι Νεφέλη, εγώ δεν ανησυχώ, μάλλον ο Βάλντερ ανησυχεί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Μαρτίου 2008 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.752 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 05:13 Ο Valder έγραψε: #2.319 31-03-08 05:13 Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: Λοιπον ο αρχων ειναι αλανι...ουτε καληνυχτα ουτε καλημερα να φοβαστε...βαριεμαι! Click για ανάπτυξη... Ο Άρχων τα σπάει και έχει και καούρες είπαμε! Φιάξε καναν πατσά να φάμε Νεφελίδι, άντε ακόμα δεν ήρθες και βαριέσαι. Σόδομα και Γόμορα και Βαρεμάρα (η τρίτη πόλη)... που πάει το στέκι ειλικρινά, χάθηκε ο παλιός καλός καιρός που χόρευα γυμνή επάνω στο σωλήνα με τον Εξπόζεντ να μου κολλάει τα κατοσταδόλλαρα σαν πετσετάκια στον δεξιό γλουτό μου (πρόσεξε, τον δεξιό, αν είσαι πασοκατζού μη το μπερδέψεις με τη δεξιά πολιτική τους) Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: ΕΕΕΕΕΕΠ! Ξέχασες μία σημαντική παύλα!!! Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ, ΗΡΩ ΕΙΣΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ...ζουζουνίτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aggelos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 128 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 05:24 Ο aggelos έγραψε: #2.320 31-03-08 05:24 valder να σε ρωτησω κατι ασχετο?τι κεφαλαιο χρειαζομαι για να βγαζω 6 χιλιαρικα το μηνα με ασφαλεις σχετικα επενδυσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 115 116 117 118 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 116 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 116 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
να υποθεσω πως εισαι το αλανι της παρεας...; Αρχων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:48 Η Ηρώ έγραψε: #2.312 31-03-08 04:48 Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: να υποθεσω πως εισαι το αλανι της παρεας...; Αρχων... Click για ανάπτυξη... Βρε.. με το καλημέρα σας! ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεφελη! Νεοφερμένο μέλος Η Νεφελη! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:48 Η Νεφελη! έγραψε: #2.313 31-03-08 04:48 πεστα βρε αγγελε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aggelos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 128 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:50 Ο aggelos έγραψε: #2.314 31-03-08 04:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: πεστα βρε αγγελε! Click για ανάπτυξη... εγω τα λεω και παλι καλα που με ακουνε και καποιοι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.752 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:58 Ο Valder έγραψε: #2.315 31-03-08 04:58 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Μόνο εσύ θα με πιέζεις.. είπαμε.. άσε τους άλλους στην ησυχία τους! Click για ανάπτυξη... Σμπρώχνω Μαγδάλω και δε μπαίνει, με χέρι θα τη βγάλουμε απόψε! Αρχική Δημοσίευση από aggelos: ε οχι και να χωθουμε στο νεο μελος καλωσορισμα κανυμε.. Click για ανάπτυξη... Εγώ έτσι τα κάνω τα καλοσωρίσματα. "Γειά σου Ελένη, τι κάνεις Ελένη, ανθεκτικό το στρώμα Ελένη;;; Ελένη....είσαι βρεγμένη!!!" Stick with me young man and you shall go far! Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: να υποθεσω πως εισαι το αλανι της παρεας...; Αρχων... Click για ανάπτυξη... Αλάνι.... γουάου! Και προσπαθώ να τον γλυτώσω τον τίτλο αλλά θα μου κόψουν τα γαλόνια και θα χάσω την επικουρική σύνταξη αν συνεχίσω να είμαι τόσο τσαχπινογαργαλιάρης. Θα αναγκαστώ να δεχθώ την προσφώνησή σου όμως! Αλάνι all the way! Άρχων όμως Ηρωικός! Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Βρε.. με το καλημέρα σας! ... Click για ανάπτυξη... Το καλημέρα σας να μη σε ανησυχεί. Το καληνύχτα σας είναι το θέμα! Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: πεστα βρε αγγελε! Click για ανάπτυξη... Επ! Κοννέ πάω να σου κάνω και το σνομπάρεις! Καλά σου! Τουλάχιστον ο Άγγελος είναι άξιο παλικάρι, δε λειτουργεί με λίστα στις στεκίτισσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεφελη! Νεοφερμένο μέλος Η Νεφελη! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 05:02 Η Νεφελη! έγραψε: #2.316 31-03-08 05:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: Τελικα δεν ειμαι η μονη που ξενυχταει!κανενα νεο; καινουργια ειμαι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aggelos: εγω τα λεω και παλι καλα που με ακουνε και καποιοι.. Click για ανάπτυξη... Λοιπον ο αρχων ειναι αλανι...ουτε καληνυχτα ουτε καλημερα να φοβαστε...βαριεμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 05:05 Η Ηρώ έγραψε: #2.317 31-03-08 05:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άρχων όμως Ηρωικός! Click για ανάπτυξη... ΕΕΕΕΕΕΠ! Ξέχασες μία σημαντική παύλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 05:05 Η Ηρώ έγραψε: #2.318 31-03-08 05:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αυτό πως έγινε δύο φορές???? Click για ανάπτυξη... ΕΕΕΕΕΕΠ! Ξέχασες μία σημαντική παύλα!!! Καλά ότι να ναι!!! Δεν καταλαβαίνω.. Δεν το πες εσυ Βαλ το παραπάνω.. εγώ το λέω.. αλλά μπήκε σφήνα.. Το νετ μου ή δε θα με βάζει καθόλου.. ή θα μου τα στέλνει διπλά! Και όχι Νεφέλη, εγώ δεν ανησυχώ, μάλλον ο Βάλντερ ανησυχεί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Μαρτίου 2008 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.752 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 05:13 Ο Valder έγραψε: #2.319 31-03-08 05:13 Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: Λοιπον ο αρχων ειναι αλανι...ουτε καληνυχτα ουτε καλημερα να φοβαστε...βαριεμαι! Click για ανάπτυξη... Ο Άρχων τα σπάει και έχει και καούρες είπαμε! Φιάξε καναν πατσά να φάμε Νεφελίδι, άντε ακόμα δεν ήρθες και βαριέσαι. Σόδομα και Γόμορα και Βαρεμάρα (η τρίτη πόλη)... που πάει το στέκι ειλικρινά, χάθηκε ο παλιός καλός καιρός που χόρευα γυμνή επάνω στο σωλήνα με τον Εξπόζεντ να μου κολλάει τα κατοσταδόλλαρα σαν πετσετάκια στον δεξιό γλουτό μου (πρόσεξε, τον δεξιό, αν είσαι πασοκατζού μη το μπερδέψεις με τη δεξιά πολιτική τους) Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: ΕΕΕΕΕΕΠ! Ξέχασες μία σημαντική παύλα!!! Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ, ΗΡΩ ΕΙΣΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ...ζουζουνίτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aggelos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 128 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 05:24 Ο aggelos έγραψε: #2.320 31-03-08 05:24 valder να σε ρωτησω κατι ασχετο?τι κεφαλαιο χρειαζομαι για να βγαζω 6 χιλιαρικα το μηνα με ασφαλεις σχετικα επενδυσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 115 116 117 118 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 116 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 116 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: να υποθεσω πως εισαι το αλανι της παρεας...; Αρχων... Click για ανάπτυξη... Βρε.. με το καλημέρα σας! ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεφελη! Νεοφερμένο μέλος Η Νεφελη! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:48 Η Νεφελη! έγραψε: #2.313 31-03-08 04:48 πεστα βρε αγγελε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aggelos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 128 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:50 Ο aggelos έγραψε: #2.314 31-03-08 04:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: πεστα βρε αγγελε! Click για ανάπτυξη... εγω τα λεω και παλι καλα που με ακουνε και καποιοι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.752 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:58 Ο Valder έγραψε: #2.315 31-03-08 04:58 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Μόνο εσύ θα με πιέζεις.. είπαμε.. άσε τους άλλους στην ησυχία τους! Click για ανάπτυξη... Σμπρώχνω Μαγδάλω και δε μπαίνει, με χέρι θα τη βγάλουμε απόψε! Αρχική Δημοσίευση από aggelos: ε οχι και να χωθουμε στο νεο μελος καλωσορισμα κανυμε.. Click για ανάπτυξη... Εγώ έτσι τα κάνω τα καλοσωρίσματα. "Γειά σου Ελένη, τι κάνεις Ελένη, ανθεκτικό το στρώμα Ελένη;;; Ελένη....είσαι βρεγμένη!!!" Stick with me young man and you shall go far! Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: να υποθεσω πως εισαι το αλανι της παρεας...; Αρχων... Click για ανάπτυξη... Αλάνι.... γουάου! Και προσπαθώ να τον γλυτώσω τον τίτλο αλλά θα μου κόψουν τα γαλόνια και θα χάσω την επικουρική σύνταξη αν συνεχίσω να είμαι τόσο τσαχπινογαργαλιάρης. Θα αναγκαστώ να δεχθώ την προσφώνησή σου όμως! Αλάνι all the way! Άρχων όμως Ηρωικός! Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Βρε.. με το καλημέρα σας! ... Click για ανάπτυξη... Το καλημέρα σας να μη σε ανησυχεί. Το καληνύχτα σας είναι το θέμα! Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: πεστα βρε αγγελε! Click για ανάπτυξη... Επ! Κοννέ πάω να σου κάνω και το σνομπάρεις! Καλά σου! Τουλάχιστον ο Άγγελος είναι άξιο παλικάρι, δε λειτουργεί με λίστα στις στεκίτισσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεφελη! Νεοφερμένο μέλος Η Νεφελη! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 05:02 Η Νεφελη! έγραψε: #2.316 31-03-08 05:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: Τελικα δεν ειμαι η μονη που ξενυχταει!κανενα νεο; καινουργια ειμαι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aggelos: εγω τα λεω και παλι καλα που με ακουνε και καποιοι.. Click για ανάπτυξη... Λοιπον ο αρχων ειναι αλανι...ουτε καληνυχτα ουτε καλημερα να φοβαστε...βαριεμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 05:05 Η Ηρώ έγραψε: #2.317 31-03-08 05:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άρχων όμως Ηρωικός! Click για ανάπτυξη... ΕΕΕΕΕΕΠ! Ξέχασες μία σημαντική παύλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 05:05 Η Ηρώ έγραψε: #2.318 31-03-08 05:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αυτό πως έγινε δύο φορές???? Click για ανάπτυξη... ΕΕΕΕΕΕΠ! Ξέχασες μία σημαντική παύλα!!! Καλά ότι να ναι!!! Δεν καταλαβαίνω.. Δεν το πες εσυ Βαλ το παραπάνω.. εγώ το λέω.. αλλά μπήκε σφήνα.. Το νετ μου ή δε θα με βάζει καθόλου.. ή θα μου τα στέλνει διπλά! Και όχι Νεφέλη, εγώ δεν ανησυχώ, μάλλον ο Βάλντερ ανησυχεί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Μαρτίου 2008 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.752 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 05:13 Ο Valder έγραψε: #2.319 31-03-08 05:13 Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: Λοιπον ο αρχων ειναι αλανι...ουτε καληνυχτα ουτε καλημερα να φοβαστε...βαριεμαι! Click για ανάπτυξη... Ο Άρχων τα σπάει και έχει και καούρες είπαμε! Φιάξε καναν πατσά να φάμε Νεφελίδι, άντε ακόμα δεν ήρθες και βαριέσαι. Σόδομα και Γόμορα και Βαρεμάρα (η τρίτη πόλη)... που πάει το στέκι ειλικρινά, χάθηκε ο παλιός καλός καιρός που χόρευα γυμνή επάνω στο σωλήνα με τον Εξπόζεντ να μου κολλάει τα κατοσταδόλλαρα σαν πετσετάκια στον δεξιό γλουτό μου (πρόσεξε, τον δεξιό, αν είσαι πασοκατζού μη το μπερδέψεις με τη δεξιά πολιτική τους) Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: ΕΕΕΕΕΕΠ! Ξέχασες μία σημαντική παύλα!!! Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ, ΗΡΩ ΕΙΣΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ...ζουζουνίτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aggelos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 128 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 05:24 Ο aggelos έγραψε: #2.320 31-03-08 05:24 valder να σε ρωτησω κατι ασχετο?τι κεφαλαιο χρειαζομαι για να βγαζω 6 χιλιαρικα το μηνα με ασφαλεις σχετικα επενδυσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 115 116 117 118 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 116 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 116 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
πεστα βρε αγγελε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aggelos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aggelos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 128 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:50 Ο aggelos έγραψε: #2.314 31-03-08 04:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: πεστα βρε αγγελε! Click για ανάπτυξη... εγω τα λεω και παλι καλα που με ακουνε και καποιοι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.752 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:58 Ο Valder έγραψε: #2.315 31-03-08 04:58 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Μόνο εσύ θα με πιέζεις.. είπαμε.. άσε τους άλλους στην ησυχία τους! Click για ανάπτυξη... Σμπρώχνω Μαγδάλω και δε μπαίνει, με χέρι θα τη βγάλουμε απόψε! Αρχική Δημοσίευση από aggelos: ε οχι και να χωθουμε στο νεο μελος καλωσορισμα κανυμε.. Click για ανάπτυξη... Εγώ έτσι τα κάνω τα καλοσωρίσματα. "Γειά σου Ελένη, τι κάνεις Ελένη, ανθεκτικό το στρώμα Ελένη;;; Ελένη....είσαι βρεγμένη!!!" Stick with me young man and you shall go far! Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: να υποθεσω πως εισαι το αλανι της παρεας...; Αρχων... Click για ανάπτυξη... Αλάνι.... γουάου! Και προσπαθώ να τον γλυτώσω τον τίτλο αλλά θα μου κόψουν τα γαλόνια και θα χάσω την επικουρική σύνταξη αν συνεχίσω να είμαι τόσο τσαχπινογαργαλιάρης. Θα αναγκαστώ να δεχθώ την προσφώνησή σου όμως! Αλάνι all the way! Άρχων όμως Ηρωικός! Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Βρε.. με το καλημέρα σας! ... Click για ανάπτυξη... Το καλημέρα σας να μη σε ανησυχεί. Το καληνύχτα σας είναι το θέμα! Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: πεστα βρε αγγελε! Click για ανάπτυξη... Επ! Κοννέ πάω να σου κάνω και το σνομπάρεις! Καλά σου! Τουλάχιστον ο Άγγελος είναι άξιο παλικάρι, δε λειτουργεί με λίστα στις στεκίτισσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεφελη! Νεοφερμένο μέλος Η Νεφελη! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 05:02 Η Νεφελη! έγραψε: #2.316 31-03-08 05:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: Τελικα δεν ειμαι η μονη που ξενυχταει!κανενα νεο; καινουργια ειμαι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aggelos: εγω τα λεω και παλι καλα που με ακουνε και καποιοι.. Click για ανάπτυξη... Λοιπον ο αρχων ειναι αλανι...ουτε καληνυχτα ουτε καλημερα να φοβαστε...βαριεμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 05:05 Η Ηρώ έγραψε: #2.317 31-03-08 05:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άρχων όμως Ηρωικός! Click για ανάπτυξη... ΕΕΕΕΕΕΠ! Ξέχασες μία σημαντική παύλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 05:05 Η Ηρώ έγραψε: #2.318 31-03-08 05:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αυτό πως έγινε δύο φορές???? Click για ανάπτυξη... ΕΕΕΕΕΕΠ! Ξέχασες μία σημαντική παύλα!!! Καλά ότι να ναι!!! Δεν καταλαβαίνω.. Δεν το πες εσυ Βαλ το παραπάνω.. εγώ το λέω.. αλλά μπήκε σφήνα.. Το νετ μου ή δε θα με βάζει καθόλου.. ή θα μου τα στέλνει διπλά! Και όχι Νεφέλη, εγώ δεν ανησυχώ, μάλλον ο Βάλντερ ανησυχεί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Μαρτίου 2008 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.752 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 05:13 Ο Valder έγραψε: #2.319 31-03-08 05:13 Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: Λοιπον ο αρχων ειναι αλανι...ουτε καληνυχτα ουτε καλημερα να φοβαστε...βαριεμαι! Click για ανάπτυξη... Ο Άρχων τα σπάει και έχει και καούρες είπαμε! Φιάξε καναν πατσά να φάμε Νεφελίδι, άντε ακόμα δεν ήρθες και βαριέσαι. Σόδομα και Γόμορα και Βαρεμάρα (η τρίτη πόλη)... που πάει το στέκι ειλικρινά, χάθηκε ο παλιός καλός καιρός που χόρευα γυμνή επάνω στο σωλήνα με τον Εξπόζεντ να μου κολλάει τα κατοσταδόλλαρα σαν πετσετάκια στον δεξιό γλουτό μου (πρόσεξε, τον δεξιό, αν είσαι πασοκατζού μη το μπερδέψεις με τη δεξιά πολιτική τους) Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: ΕΕΕΕΕΕΠ! Ξέχασες μία σημαντική παύλα!!! Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ, ΗΡΩ ΕΙΣΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ...ζουζουνίτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aggelos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 128 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 05:24 Ο aggelos έγραψε: #2.320 31-03-08 05:24 valder να σε ρωτησω κατι ασχετο?τι κεφαλαιο χρειαζομαι για να βγαζω 6 χιλιαρικα το μηνα με ασφαλεις σχετικα επενδυσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 115 116 117 118 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 116 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 116 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: πεστα βρε αγγελε! Click για ανάπτυξη... εγω τα λεω και παλι καλα που με ακουνε και καποιοι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.752 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 04:58 Ο Valder έγραψε: #2.315 31-03-08 04:58 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Μόνο εσύ θα με πιέζεις.. είπαμε.. άσε τους άλλους στην ησυχία τους! Click για ανάπτυξη... Σμπρώχνω Μαγδάλω και δε μπαίνει, με χέρι θα τη βγάλουμε απόψε! Αρχική Δημοσίευση από aggelos: ε οχι και να χωθουμε στο νεο μελος καλωσορισμα κανυμε.. Click για ανάπτυξη... Εγώ έτσι τα κάνω τα καλοσωρίσματα. "Γειά σου Ελένη, τι κάνεις Ελένη, ανθεκτικό το στρώμα Ελένη;;; Ελένη....είσαι βρεγμένη!!!" Stick with me young man and you shall go far! Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: να υποθεσω πως εισαι το αλανι της παρεας...; Αρχων... Click για ανάπτυξη... Αλάνι.... γουάου! Και προσπαθώ να τον γλυτώσω τον τίτλο αλλά θα μου κόψουν τα γαλόνια και θα χάσω την επικουρική σύνταξη αν συνεχίσω να είμαι τόσο τσαχπινογαργαλιάρης. Θα αναγκαστώ να δεχθώ την προσφώνησή σου όμως! Αλάνι all the way! Άρχων όμως Ηρωικός! Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Βρε.. με το καλημέρα σας! ... Click για ανάπτυξη... Το καλημέρα σας να μη σε ανησυχεί. Το καληνύχτα σας είναι το θέμα! Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: πεστα βρε αγγελε! Click για ανάπτυξη... Επ! Κοννέ πάω να σου κάνω και το σνομπάρεις! Καλά σου! Τουλάχιστον ο Άγγελος είναι άξιο παλικάρι, δε λειτουργεί με λίστα στις στεκίτισσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεφελη! Νεοφερμένο μέλος Η Νεφελη! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 05:02 Η Νεφελη! έγραψε: #2.316 31-03-08 05:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: Τελικα δεν ειμαι η μονη που ξενυχταει!κανενα νεο; καινουργια ειμαι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aggelos: εγω τα λεω και παλι καλα που με ακουνε και καποιοι.. Click για ανάπτυξη... Λοιπον ο αρχων ειναι αλανι...ουτε καληνυχτα ουτε καλημερα να φοβαστε...βαριεμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 05:05 Η Ηρώ έγραψε: #2.317 31-03-08 05:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άρχων όμως Ηρωικός! Click για ανάπτυξη... ΕΕΕΕΕΕΠ! Ξέχασες μία σημαντική παύλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 05:05 Η Ηρώ έγραψε: #2.318 31-03-08 05:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αυτό πως έγινε δύο φορές???? Click για ανάπτυξη... ΕΕΕΕΕΕΠ! Ξέχασες μία σημαντική παύλα!!! Καλά ότι να ναι!!! Δεν καταλαβαίνω.. Δεν το πες εσυ Βαλ το παραπάνω.. εγώ το λέω.. αλλά μπήκε σφήνα.. Το νετ μου ή δε θα με βάζει καθόλου.. ή θα μου τα στέλνει διπλά! Και όχι Νεφέλη, εγώ δεν ανησυχώ, μάλλον ο Βάλντερ ανησυχεί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Μαρτίου 2008 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.752 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 05:13 Ο Valder έγραψε: #2.319 31-03-08 05:13 Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: Λοιπον ο αρχων ειναι αλανι...ουτε καληνυχτα ουτε καλημερα να φοβαστε...βαριεμαι! Click για ανάπτυξη... Ο Άρχων τα σπάει και έχει και καούρες είπαμε! Φιάξε καναν πατσά να φάμε Νεφελίδι, άντε ακόμα δεν ήρθες και βαριέσαι. Σόδομα και Γόμορα και Βαρεμάρα (η τρίτη πόλη)... που πάει το στέκι ειλικρινά, χάθηκε ο παλιός καλός καιρός που χόρευα γυμνή επάνω στο σωλήνα με τον Εξπόζεντ να μου κολλάει τα κατοσταδόλλαρα σαν πετσετάκια στον δεξιό γλουτό μου (πρόσεξε, τον δεξιό, αν είσαι πασοκατζού μη το μπερδέψεις με τη δεξιά πολιτική τους) Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: ΕΕΕΕΕΕΠ! Ξέχασες μία σημαντική παύλα!!! Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ, ΗΡΩ ΕΙΣΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ...ζουζουνίτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aggelos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 128 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 05:24 Ο aggelos έγραψε: #2.320 31-03-08 05:24 valder να σε ρωτησω κατι ασχετο?τι κεφαλαιο χρειαζομαι για να βγαζω 6 χιλιαρικα το μηνα με ασφαλεις σχετικα επενδυσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 115 116 117 118 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 116 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 116 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Μόνο εσύ θα με πιέζεις.. είπαμε.. άσε τους άλλους στην ησυχία τους! Click για ανάπτυξη... Σμπρώχνω Μαγδάλω και δε μπαίνει, με χέρι θα τη βγάλουμε απόψε! Αρχική Δημοσίευση από aggelos: ε οχι και να χωθουμε στο νεο μελος καλωσορισμα κανυμε.. Click για ανάπτυξη... Εγώ έτσι τα κάνω τα καλοσωρίσματα. "Γειά σου Ελένη, τι κάνεις Ελένη, ανθεκτικό το στρώμα Ελένη;;; Ελένη....είσαι βρεγμένη!!!" Stick with me young man and you shall go far! Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: να υποθεσω πως εισαι το αλανι της παρεας...; Αρχων... Click για ανάπτυξη... Αλάνι.... γουάου! Και προσπαθώ να τον γλυτώσω τον τίτλο αλλά θα μου κόψουν τα γαλόνια και θα χάσω την επικουρική σύνταξη αν συνεχίσω να είμαι τόσο τσαχπινογαργαλιάρης. Θα αναγκαστώ να δεχθώ την προσφώνησή σου όμως! Αλάνι all the way! Άρχων όμως Ηρωικός! Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Βρε.. με το καλημέρα σας! ... Click για ανάπτυξη... Το καλημέρα σας να μη σε ανησυχεί. Το καληνύχτα σας είναι το θέμα! Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: πεστα βρε αγγελε! Click για ανάπτυξη... Επ! Κοννέ πάω να σου κάνω και το σνομπάρεις! Καλά σου! Τουλάχιστον ο Άγγελος είναι άξιο παλικάρι, δε λειτουργεί με λίστα στις στεκίτισσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεφελη! Νεοφερμένο μέλος Η Νεφελη! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 05:02 Η Νεφελη! έγραψε: #2.316 31-03-08 05:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: Τελικα δεν ειμαι η μονη που ξενυχταει!κανενα νεο; καινουργια ειμαι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aggelos: εγω τα λεω και παλι καλα που με ακουνε και καποιοι.. Click για ανάπτυξη... Λοιπον ο αρχων ειναι αλανι...ουτε καληνυχτα ουτε καλημερα να φοβαστε...βαριεμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 05:05 Η Ηρώ έγραψε: #2.317 31-03-08 05:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άρχων όμως Ηρωικός! Click για ανάπτυξη... ΕΕΕΕΕΕΠ! Ξέχασες μία σημαντική παύλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 05:05 Η Ηρώ έγραψε: #2.318 31-03-08 05:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αυτό πως έγινε δύο φορές???? Click για ανάπτυξη... ΕΕΕΕΕΕΠ! Ξέχασες μία σημαντική παύλα!!! Καλά ότι να ναι!!! Δεν καταλαβαίνω.. Δεν το πες εσυ Βαλ το παραπάνω.. εγώ το λέω.. αλλά μπήκε σφήνα.. Το νετ μου ή δε θα με βάζει καθόλου.. ή θα μου τα στέλνει διπλά! Και όχι Νεφέλη, εγώ δεν ανησυχώ, μάλλον ο Βάλντερ ανησυχεί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Μαρτίου 2008 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.752 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 05:13 Ο Valder έγραψε: #2.319 31-03-08 05:13 Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: Λοιπον ο αρχων ειναι αλανι...ουτε καληνυχτα ουτε καλημερα να φοβαστε...βαριεμαι! Click για ανάπτυξη... Ο Άρχων τα σπάει και έχει και καούρες είπαμε! Φιάξε καναν πατσά να φάμε Νεφελίδι, άντε ακόμα δεν ήρθες και βαριέσαι. Σόδομα και Γόμορα και Βαρεμάρα (η τρίτη πόλη)... που πάει το στέκι ειλικρινά, χάθηκε ο παλιός καλός καιρός που χόρευα γυμνή επάνω στο σωλήνα με τον Εξπόζεντ να μου κολλάει τα κατοσταδόλλαρα σαν πετσετάκια στον δεξιό γλουτό μου (πρόσεξε, τον δεξιό, αν είσαι πασοκατζού μη το μπερδέψεις με τη δεξιά πολιτική τους) Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: ΕΕΕΕΕΕΠ! Ξέχασες μία σημαντική παύλα!!! Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ, ΗΡΩ ΕΙΣΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ...ζουζουνίτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aggelos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 128 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 05:24 Ο aggelos έγραψε: #2.320 31-03-08 05:24 valder να σε ρωτησω κατι ασχετο?τι κεφαλαιο χρειαζομαι για να βγαζω 6 χιλιαρικα το μηνα με ασφαλεις σχετικα επενδυσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 115 116 117 118 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 116 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 116 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: Τελικα δεν ειμαι η μονη που ξενυχταει!κανενα νεο; καινουργια ειμαι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aggelos: εγω τα λεω και παλι καλα που με ακουνε και καποιοι.. Click για ανάπτυξη... Λοιπον ο αρχων ειναι αλανι...ουτε καληνυχτα ουτε καλημερα να φοβαστε...βαριεμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 05:05 Η Ηρώ έγραψε: #2.317 31-03-08 05:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άρχων όμως Ηρωικός! Click για ανάπτυξη... ΕΕΕΕΕΕΠ! Ξέχασες μία σημαντική παύλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 05:05 Η Ηρώ έγραψε: #2.318 31-03-08 05:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αυτό πως έγινε δύο φορές???? Click για ανάπτυξη... ΕΕΕΕΕΕΠ! Ξέχασες μία σημαντική παύλα!!! Καλά ότι να ναι!!! Δεν καταλαβαίνω.. Δεν το πες εσυ Βαλ το παραπάνω.. εγώ το λέω.. αλλά μπήκε σφήνα.. Το νετ μου ή δε θα με βάζει καθόλου.. ή θα μου τα στέλνει διπλά! Και όχι Νεφέλη, εγώ δεν ανησυχώ, μάλλον ο Βάλντερ ανησυχεί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Μαρτίου 2008 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.752 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 05:13 Ο Valder έγραψε: #2.319 31-03-08 05:13 Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: Λοιπον ο αρχων ειναι αλανι...ουτε καληνυχτα ουτε καλημερα να φοβαστε...βαριεμαι! Click για ανάπτυξη... Ο Άρχων τα σπάει και έχει και καούρες είπαμε! Φιάξε καναν πατσά να φάμε Νεφελίδι, άντε ακόμα δεν ήρθες και βαριέσαι. Σόδομα και Γόμορα και Βαρεμάρα (η τρίτη πόλη)... που πάει το στέκι ειλικρινά, χάθηκε ο παλιός καλός καιρός που χόρευα γυμνή επάνω στο σωλήνα με τον Εξπόζεντ να μου κολλάει τα κατοσταδόλλαρα σαν πετσετάκια στον δεξιό γλουτό μου (πρόσεξε, τον δεξιό, αν είσαι πασοκατζού μη το μπερδέψεις με τη δεξιά πολιτική τους) Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: ΕΕΕΕΕΕΠ! Ξέχασες μία σημαντική παύλα!!! Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ, ΗΡΩ ΕΙΣΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ...ζουζουνίτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aggelos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 128 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 05:24 Ο aggelos έγραψε: #2.320 31-03-08 05:24 valder να σε ρωτησω κατι ασχετο?τι κεφαλαιο χρειαζομαι για να βγαζω 6 χιλιαρικα το μηνα με ασφαλεις σχετικα επενδυσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 115 116 117 118 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 116 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 116 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άρχων όμως Ηρωικός! Click για ανάπτυξη... ΕΕΕΕΕΕΠ! Ξέχασες μία σημαντική παύλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 05:05 Η Ηρώ έγραψε: #2.318 31-03-08 05:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αυτό πως έγινε δύο φορές???? Click για ανάπτυξη... ΕΕΕΕΕΕΠ! Ξέχασες μία σημαντική παύλα!!! Καλά ότι να ναι!!! Δεν καταλαβαίνω.. Δεν το πες εσυ Βαλ το παραπάνω.. εγώ το λέω.. αλλά μπήκε σφήνα.. Το νετ μου ή δε θα με βάζει καθόλου.. ή θα μου τα στέλνει διπλά! Και όχι Νεφέλη, εγώ δεν ανησυχώ, μάλλον ο Βάλντερ ανησυχεί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Μαρτίου 2008 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.752 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 05:13 Ο Valder έγραψε: #2.319 31-03-08 05:13 Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: Λοιπον ο αρχων ειναι αλανι...ουτε καληνυχτα ουτε καλημερα να φοβαστε...βαριεμαι! Click για ανάπτυξη... Ο Άρχων τα σπάει και έχει και καούρες είπαμε! Φιάξε καναν πατσά να φάμε Νεφελίδι, άντε ακόμα δεν ήρθες και βαριέσαι. Σόδομα και Γόμορα και Βαρεμάρα (η τρίτη πόλη)... που πάει το στέκι ειλικρινά, χάθηκε ο παλιός καλός καιρός που χόρευα γυμνή επάνω στο σωλήνα με τον Εξπόζεντ να μου κολλάει τα κατοσταδόλλαρα σαν πετσετάκια στον δεξιό γλουτό μου (πρόσεξε, τον δεξιό, αν είσαι πασοκατζού μη το μπερδέψεις με τη δεξιά πολιτική τους) Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: ΕΕΕΕΕΕΠ! Ξέχασες μία σημαντική παύλα!!! Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ, ΗΡΩ ΕΙΣΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ...ζουζουνίτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aggelos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 128 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 05:24 Ο aggelos έγραψε: #2.320 31-03-08 05:24 valder να σε ρωτησω κατι ασχετο?τι κεφαλαιο χρειαζομαι για να βγαζω 6 χιλιαρικα το μηνα με ασφαλεις σχετικα επενδυσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 115 116 117 118 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 116 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 116 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αυτό πως έγινε δύο φορές???? Click για ανάπτυξη... ΕΕΕΕΕΕΠ! Ξέχασες μία σημαντική παύλα!!! Καλά ότι να ναι!!! Δεν καταλαβαίνω.. Δεν το πες εσυ Βαλ το παραπάνω.. εγώ το λέω.. αλλά μπήκε σφήνα.. Το νετ μου ή δε θα με βάζει καθόλου.. ή θα μου τα στέλνει διπλά! Και όχι Νεφέλη, εγώ δεν ανησυχώ, μάλλον ο Βάλντερ ανησυχεί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.752 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 05:13 Ο Valder έγραψε: #2.319 31-03-08 05:13 Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: Λοιπον ο αρχων ειναι αλανι...ουτε καληνυχτα ουτε καλημερα να φοβαστε...βαριεμαι! Click για ανάπτυξη... Ο Άρχων τα σπάει και έχει και καούρες είπαμε! Φιάξε καναν πατσά να φάμε Νεφελίδι, άντε ακόμα δεν ήρθες και βαριέσαι. Σόδομα και Γόμορα και Βαρεμάρα (η τρίτη πόλη)... που πάει το στέκι ειλικρινά, χάθηκε ο παλιός καλός καιρός που χόρευα γυμνή επάνω στο σωλήνα με τον Εξπόζεντ να μου κολλάει τα κατοσταδόλλαρα σαν πετσετάκια στον δεξιό γλουτό μου (πρόσεξε, τον δεξιό, αν είσαι πασοκατζού μη το μπερδέψεις με τη δεξιά πολιτική τους) Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: ΕΕΕΕΕΕΠ! Ξέχασες μία σημαντική παύλα!!! Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ, ΗΡΩ ΕΙΣΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ...ζουζουνίτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aggelos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 128 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 05:24 Ο aggelos έγραψε: #2.320 31-03-08 05:24 valder να σε ρωτησω κατι ασχετο?τι κεφαλαιο χρειαζομαι για να βγαζω 6 χιλιαρικα το μηνα με ασφαλεις σχετικα επενδυσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 115 116 117 118 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 116 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 116 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Νεφελη!: Λοιπον ο αρχων ειναι αλανι...ουτε καληνυχτα ουτε καλημερα να φοβαστε...βαριεμαι! Click για ανάπτυξη... Ο Άρχων τα σπάει και έχει και καούρες είπαμε! Φιάξε καναν πατσά να φάμε Νεφελίδι, άντε ακόμα δεν ήρθες και βαριέσαι. Σόδομα και Γόμορα και Βαρεμάρα (η τρίτη πόλη)... που πάει το στέκι ειλικρινά, χάθηκε ο παλιός καλός καιρός που χόρευα γυμνή επάνω στο σωλήνα με τον Εξπόζεντ να μου κολλάει τα κατοσταδόλλαρα σαν πετσετάκια στον δεξιό γλουτό μου (πρόσεξε, τον δεξιό, αν είσαι πασοκατζού μη το μπερδέψεις με τη δεξιά πολιτική τους) Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: ΕΕΕΕΕΕΠ! Ξέχασες μία σημαντική παύλα!!! Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ, ΗΡΩ ΕΙΣΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ...ζουζουνίτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aggelos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aggelos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 128 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 05:24 Ο aggelos έγραψε: #2.320 31-03-08 05:24 valder να σε ρωτησω κατι ασχετο?τι κεφαλαιο χρειαζομαι για να βγαζω 6 χιλιαρικα το μηνα με ασφαλεις σχετικα επενδυσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
valder να σε ρωτησω κατι ασχετο?τι κεφαλαιο χρειαζομαι για να βγαζω 6 χιλιαρικα το μηνα με ασφαλεις σχετικα επενδυσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.