Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2008 στις 06:10 Ο Bill έγραψε: #2.261 27-03-08 06:10 Ρίξε καναν ύπνο και για μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2008 στις 06:16 Η Ηρώ έγραψε: #2.262 27-03-08 06:16 Καλό διάβασμα Billako μου! Και όσο για τον ύπνο.. ντάξει.. το μόνο εύκολο, μείνει ήσυχος! Δε θα σε αφήσω παραπονεμένο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2008 στις 06:17 Ο Bill έγραψε: #2.263 27-03-08 06:17 Μερσί! Ελπίζω να με βγάλεις ασπροπρόσωπο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Μαρτίου 2008 στις 12:46 Ο Guest 990498: #2.264 27-03-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Ειπα να ξενυχτησω και απομεινα μοναχη!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μάλλον δε σε πρόλαβα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Καλημέρα Bill Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bill: Δεν πειράζει πρόλαβα την Ηρώ! Γιατί τέτοια ώρα ξύπνια κυρία μου; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Για μένα κυριέ μου δεν είναι παράξενο.. εσύ δε μας έχεις συνηθίσει! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ανακάλυψες την ώρα που ξυπνάω Ειχα πει θα βάλω τον ύπνο μου σε τάξη.Πλέον αντί να κοιμάμαι τέτοια ώρα , είναι η ώρα που σηκώνομαι.(καμια φορά) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Τώρα άν σου πω ότι ακριβώς το ίδιο έχω κάνει κι εγώ θα το πιστέψεις? Το έκανα δυο μέρες τώρα στο πατρικό μου.. αλλά σήμερα δε με βλέπω καλά, ενώ ξύπνησα τώρα, με βλέπω να ξαναπέφτω! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bill: Κι εγώ στους γονείς μου είμαι τώρα και προσπαθώ να κοιμάμαι νωρίς.(μεχρι να την κανω για Πάτρα) Εγώ άμα σηκωθώ μετά δεν ξαναπέφτω εύκολα ρε γμτ. Ευκαιρία να διαβάσω. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Άντε.. τράβα να διαβάσεις κι εσύ μιας και είναι ευκαιρία.. και ξέρεις τέτοιες ευκαιρίες δε χάνονται Να πάω κι εγώ να πάρω την κουβερτούλα μου να ξαπλώσω στον καναπέ, γιατί έτσι και ξαπλώσω πάλι στο κρεβάτι, με βλέπω να ξυπνάω το μεσημέρι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ρίξε καναν ύπνο και για μένα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Καλό διάβασμα Billako μου! Και όσο για τον ύπνο.. ντάξει.. το μόνο εύκολο, μείνει ήσυχος! Δε θα σε αφήσω παραπονεμένο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μερσί! Ελπίζω να με βγάλεις ασπροπρόσωπο! Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη παίδες, δεν άντεξα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 03:38 Η Ηρώ έγραψε: #2.265 29-03-08 03:38 Bρε, βρε , βρε.. καλημέρες σας!! Ιs anybody here? Πείτε μου ότι κάποιος είναι.. ελάτε που έχω πολλή όρεξη για κουβέντα σήμερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 03:56 Ο fandago έγραψε: #2.266 29-03-08 03:56 Δεν είναι κανείς εδώ, μπορείς να φύγεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:02 Η Ηρώ έγραψε: #2.267 29-03-08 04:02 Με διώχνεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:03 Η fantasmenos: #2.268 29-03-08 04:03 Ας γράψω και εγώ τώρα στους ξενύχτηδες που είναι λίγος ο κόσμος. Τα έπινα με φιλαράκια μέχρι πριν από λίγο και μετά λύπης κατάλαβα τα εξής: Ότι α) αντέχω επικίνδυνα το αλκοόλ τελευταία (ένα μπουκάλι κρασί με ρακές και είμαι σχεδόν ξενέρωτος) και β) το σταμάτησα νωρίς (είναι 4:00, σε άλλες εποχές θα κράταγε πολύυυ περισσότερο), μήπως μεγαλώνουμε τελικά; fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu*******************ck my bad luck... Γουστάρω στέκι... Η εξομολόγηση σε άγνωστα άτομα μετράει. Δε περιμένω απάντηση. Έστω και ένας να τα διαβάσει ξελάφρωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:08 Η Ηρώ έγραψε: #2.269 29-03-08 04:08 Μια απ τα ίδια φαντασμένε.. Αλλά τουλάχιστον το ποτό ορισμένες φορές σου ανοίγει τα μάτια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:20 Ο fandago έγραψε: #2.270 29-03-08 04:20 Μπαστάτε παιδιά... ούτε τα 30 δεν έχετε πατήσει και μεγαλώσατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:25 Η Ηρώ έγραψε: #2.271 29-03-08 04:25 Ποιος είπε ότι μεγάλωσε..? Εγώ.. ούτε 16 δε νιώθω σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:28 Ο fandago έγραψε: #2.272 29-03-08 04:28 Αύριο ίσως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:30 Η Ηρώ έγραψε: #2.273 29-03-08 04:30 Το αύριο είναι ... αύριο.. ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:34 Η fantasmenos: #2.274 29-03-08 04:34 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Μπαστάτε παιδιά... ούτε τα 30 δεν έχετε πατήσει και μεγαλώσατε; Click για ανάπτυξη... Φίλε όταν το πανεπιστήμιο τελειώνει (είμαι και καλός φοιτητής τρομάρα μου) στα 4 χρόνια και αναγκάζεσαι να παρατήσεις τη φοιτητική σου ζωή για μια νέα ζωή είναι κάτι το οποίο δε σου αρέσει μιας και θα αναγκαστείς να αλλάξεις ωραίες συνήθειες. Ίσα-ίσα επειδή δε μεγάλωσα νιώθω έτσι. 4 μήνες... Μετά τι; Δουλειά αλλά αναγκαστική (θα με τρέφουν οι γονείς μου αιώνια, δε νομίζω δε το αντέχω). Αν δεν είσαι έτοιμος ακόμα τι κάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:35 Η Ηρώ έγραψε: #2.275 29-03-08 04:35 Βαλνερινάκο μου!!!! Που είσαι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:37 Ο fandago έγραψε: #2.276 29-03-08 04:37 @fantasmenos... Εμένα μου λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:44 Η fantasmenos: #2.277 29-03-08 04:44 Αρχική Δημοσίευση από fandago: @fantasmenos... Εμένα μου λες; Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω φίλε, απόλυτα, για αυτό δε γουστάρω τελευταία. Γιατί είναι όλα μηχανικά. Έκανες τη τρέλα σου 4 χρόνια και μετά κάνε ότι πρέπει (δουλίτσα και ξερό ψωμί). Αλλά δε πειράζει θα αντέξουμε. Εμείς που λέγαμε ότι δε θα κάνουμε αυτά που είναι στερεότυπα πάμε κατευθείαν εκεί. Όλα γυρίζουν και όλα έρχονται μπροστά μας. Τελικά χάσαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:51 Η Ηρώ έγραψε: #2.278 29-03-08 04:51 Αααααααχ , μη μου λέτε τέτοια.. και με πιάνει κάτι..!.. γιατί είμαι κ στο τελευταίο έτος.. Και το άσχετο.. ω ναι.. καλά το είχα καταλάβει.. (μη δίνετε σημασία.. ας δώσει αυτός που πρέπει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.752 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:57 Ο Valder έγραψε: #2.279 29-03-08 04:57 Για πλησίασε λιγάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:58 Η fantasmenos: #2.280 29-03-08 04:58 Μπορείς να πεις ότι θες Ηρώ. Κανείς δε δίνει σημασία Δε το επιτρέπει η ώρα άλλωστε Μη νομίζεις ότι λέω και τίποτα σημαντικό... Ένας μ******ς φοιτητής είμαι έτσι και αλλιώς με κοινότυπες απόψεις Καληνύχτα και να περνάτε καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρίξε καναν ύπνο και για μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2008 στις 06:16 Η Ηρώ έγραψε: #2.262 27-03-08 06:16 Καλό διάβασμα Billako μου! Και όσο για τον ύπνο.. ντάξει.. το μόνο εύκολο, μείνει ήσυχος! Δε θα σε αφήσω παραπονεμένο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2008 στις 06:17 Ο Bill έγραψε: #2.263 27-03-08 06:17 Μερσί! Ελπίζω να με βγάλεις ασπροπρόσωπο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Μαρτίου 2008 στις 12:46 Ο Guest 990498: #2.264 27-03-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Ειπα να ξενυχτησω και απομεινα μοναχη!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μάλλον δε σε πρόλαβα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Καλημέρα Bill Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bill: Δεν πειράζει πρόλαβα την Ηρώ! Γιατί τέτοια ώρα ξύπνια κυρία μου; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Για μένα κυριέ μου δεν είναι παράξενο.. εσύ δε μας έχεις συνηθίσει! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ανακάλυψες την ώρα που ξυπνάω Ειχα πει θα βάλω τον ύπνο μου σε τάξη.Πλέον αντί να κοιμάμαι τέτοια ώρα , είναι η ώρα που σηκώνομαι.(καμια φορά) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Τώρα άν σου πω ότι ακριβώς το ίδιο έχω κάνει κι εγώ θα το πιστέψεις? Το έκανα δυο μέρες τώρα στο πατρικό μου.. αλλά σήμερα δε με βλέπω καλά, ενώ ξύπνησα τώρα, με βλέπω να ξαναπέφτω! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bill: Κι εγώ στους γονείς μου είμαι τώρα και προσπαθώ να κοιμάμαι νωρίς.(μεχρι να την κανω για Πάτρα) Εγώ άμα σηκωθώ μετά δεν ξαναπέφτω εύκολα ρε γμτ. Ευκαιρία να διαβάσω. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Άντε.. τράβα να διαβάσεις κι εσύ μιας και είναι ευκαιρία.. και ξέρεις τέτοιες ευκαιρίες δε χάνονται Να πάω κι εγώ να πάρω την κουβερτούλα μου να ξαπλώσω στον καναπέ, γιατί έτσι και ξαπλώσω πάλι στο κρεβάτι, με βλέπω να ξυπνάω το μεσημέρι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ρίξε καναν ύπνο και για μένα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Καλό διάβασμα Billako μου! Και όσο για τον ύπνο.. ντάξει.. το μόνο εύκολο, μείνει ήσυχος! Δε θα σε αφήσω παραπονεμένο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μερσί! Ελπίζω να με βγάλεις ασπροπρόσωπο! Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη παίδες, δεν άντεξα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 03:38 Η Ηρώ έγραψε: #2.265 29-03-08 03:38 Bρε, βρε , βρε.. καλημέρες σας!! Ιs anybody here? Πείτε μου ότι κάποιος είναι.. ελάτε που έχω πολλή όρεξη για κουβέντα σήμερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 03:56 Ο fandago έγραψε: #2.266 29-03-08 03:56 Δεν είναι κανείς εδώ, μπορείς να φύγεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:02 Η Ηρώ έγραψε: #2.267 29-03-08 04:02 Με διώχνεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:03 Η fantasmenos: #2.268 29-03-08 04:03 Ας γράψω και εγώ τώρα στους ξενύχτηδες που είναι λίγος ο κόσμος. Τα έπινα με φιλαράκια μέχρι πριν από λίγο και μετά λύπης κατάλαβα τα εξής: Ότι α) αντέχω επικίνδυνα το αλκοόλ τελευταία (ένα μπουκάλι κρασί με ρακές και είμαι σχεδόν ξενέρωτος) και β) το σταμάτησα νωρίς (είναι 4:00, σε άλλες εποχές θα κράταγε πολύυυ περισσότερο), μήπως μεγαλώνουμε τελικά; fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu*******************ck my bad luck... Γουστάρω στέκι... Η εξομολόγηση σε άγνωστα άτομα μετράει. Δε περιμένω απάντηση. Έστω και ένας να τα διαβάσει ξελάφρωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:08 Η Ηρώ έγραψε: #2.269 29-03-08 04:08 Μια απ τα ίδια φαντασμένε.. Αλλά τουλάχιστον το ποτό ορισμένες φορές σου ανοίγει τα μάτια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:20 Ο fandago έγραψε: #2.270 29-03-08 04:20 Μπαστάτε παιδιά... ούτε τα 30 δεν έχετε πατήσει και μεγαλώσατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:25 Η Ηρώ έγραψε: #2.271 29-03-08 04:25 Ποιος είπε ότι μεγάλωσε..? Εγώ.. ούτε 16 δε νιώθω σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:28 Ο fandago έγραψε: #2.272 29-03-08 04:28 Αύριο ίσως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:30 Η Ηρώ έγραψε: #2.273 29-03-08 04:30 Το αύριο είναι ... αύριο.. ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:34 Η fantasmenos: #2.274 29-03-08 04:34 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Μπαστάτε παιδιά... ούτε τα 30 δεν έχετε πατήσει και μεγαλώσατε; Click για ανάπτυξη... Φίλε όταν το πανεπιστήμιο τελειώνει (είμαι και καλός φοιτητής τρομάρα μου) στα 4 χρόνια και αναγκάζεσαι να παρατήσεις τη φοιτητική σου ζωή για μια νέα ζωή είναι κάτι το οποίο δε σου αρέσει μιας και θα αναγκαστείς να αλλάξεις ωραίες συνήθειες. Ίσα-ίσα επειδή δε μεγάλωσα νιώθω έτσι. 4 μήνες... Μετά τι; Δουλειά αλλά αναγκαστική (θα με τρέφουν οι γονείς μου αιώνια, δε νομίζω δε το αντέχω). Αν δεν είσαι έτοιμος ακόμα τι κάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:35 Η Ηρώ έγραψε: #2.275 29-03-08 04:35 Βαλνερινάκο μου!!!! Που είσαι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:37 Ο fandago έγραψε: #2.276 29-03-08 04:37 @fantasmenos... Εμένα μου λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:44 Η fantasmenos: #2.277 29-03-08 04:44 Αρχική Δημοσίευση από fandago: @fantasmenos... Εμένα μου λες; Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω φίλε, απόλυτα, για αυτό δε γουστάρω τελευταία. Γιατί είναι όλα μηχανικά. Έκανες τη τρέλα σου 4 χρόνια και μετά κάνε ότι πρέπει (δουλίτσα και ξερό ψωμί). Αλλά δε πειράζει θα αντέξουμε. Εμείς που λέγαμε ότι δε θα κάνουμε αυτά που είναι στερεότυπα πάμε κατευθείαν εκεί. Όλα γυρίζουν και όλα έρχονται μπροστά μας. Τελικά χάσαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:51 Η Ηρώ έγραψε: #2.278 29-03-08 04:51 Αααααααχ , μη μου λέτε τέτοια.. και με πιάνει κάτι..!.. γιατί είμαι κ στο τελευταίο έτος.. Και το άσχετο.. ω ναι.. καλά το είχα καταλάβει.. (μη δίνετε σημασία.. ας δώσει αυτός που πρέπει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.752 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:57 Ο Valder έγραψε: #2.279 29-03-08 04:57 Για πλησίασε λιγάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:58 Η fantasmenos: #2.280 29-03-08 04:58 Μπορείς να πεις ότι θες Ηρώ. Κανείς δε δίνει σημασία Δε το επιτρέπει η ώρα άλλωστε Μη νομίζεις ότι λέω και τίποτα σημαντικό... Ένας μ******ς φοιτητής είμαι έτσι και αλλιώς με κοινότυπες απόψεις Καληνύχτα και να περνάτε καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλό διάβασμα Billako μου! Και όσο για τον ύπνο.. ντάξει.. το μόνο εύκολο, μείνει ήσυχος! Δε θα σε αφήσω παραπονεμένο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2008 στις 06:17 Ο Bill έγραψε: #2.263 27-03-08 06:17 Μερσί! Ελπίζω να με βγάλεις ασπροπρόσωπο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Μαρτίου 2008 στις 12:46 Ο Guest 990498: #2.264 27-03-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Ειπα να ξενυχτησω και απομεινα μοναχη!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μάλλον δε σε πρόλαβα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Καλημέρα Bill Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bill: Δεν πειράζει πρόλαβα την Ηρώ! Γιατί τέτοια ώρα ξύπνια κυρία μου; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Για μένα κυριέ μου δεν είναι παράξενο.. εσύ δε μας έχεις συνηθίσει! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ανακάλυψες την ώρα που ξυπνάω Ειχα πει θα βάλω τον ύπνο μου σε τάξη.Πλέον αντί να κοιμάμαι τέτοια ώρα , είναι η ώρα που σηκώνομαι.(καμια φορά) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Τώρα άν σου πω ότι ακριβώς το ίδιο έχω κάνει κι εγώ θα το πιστέψεις? Το έκανα δυο μέρες τώρα στο πατρικό μου.. αλλά σήμερα δε με βλέπω καλά, ενώ ξύπνησα τώρα, με βλέπω να ξαναπέφτω! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bill: Κι εγώ στους γονείς μου είμαι τώρα και προσπαθώ να κοιμάμαι νωρίς.(μεχρι να την κανω για Πάτρα) Εγώ άμα σηκωθώ μετά δεν ξαναπέφτω εύκολα ρε γμτ. Ευκαιρία να διαβάσω. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Άντε.. τράβα να διαβάσεις κι εσύ μιας και είναι ευκαιρία.. και ξέρεις τέτοιες ευκαιρίες δε χάνονται Να πάω κι εγώ να πάρω την κουβερτούλα μου να ξαπλώσω στον καναπέ, γιατί έτσι και ξαπλώσω πάλι στο κρεβάτι, με βλέπω να ξυπνάω το μεσημέρι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ρίξε καναν ύπνο και για μένα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Καλό διάβασμα Billako μου! Και όσο για τον ύπνο.. ντάξει.. το μόνο εύκολο, μείνει ήσυχος! Δε θα σε αφήσω παραπονεμένο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μερσί! Ελπίζω να με βγάλεις ασπροπρόσωπο! Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη παίδες, δεν άντεξα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 03:38 Η Ηρώ έγραψε: #2.265 29-03-08 03:38 Bρε, βρε , βρε.. καλημέρες σας!! Ιs anybody here? Πείτε μου ότι κάποιος είναι.. ελάτε που έχω πολλή όρεξη για κουβέντα σήμερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 03:56 Ο fandago έγραψε: #2.266 29-03-08 03:56 Δεν είναι κανείς εδώ, μπορείς να φύγεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:02 Η Ηρώ έγραψε: #2.267 29-03-08 04:02 Με διώχνεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:03 Η fantasmenos: #2.268 29-03-08 04:03 Ας γράψω και εγώ τώρα στους ξενύχτηδες που είναι λίγος ο κόσμος. Τα έπινα με φιλαράκια μέχρι πριν από λίγο και μετά λύπης κατάλαβα τα εξής: Ότι α) αντέχω επικίνδυνα το αλκοόλ τελευταία (ένα μπουκάλι κρασί με ρακές και είμαι σχεδόν ξενέρωτος) και β) το σταμάτησα νωρίς (είναι 4:00, σε άλλες εποχές θα κράταγε πολύυυ περισσότερο), μήπως μεγαλώνουμε τελικά; fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu*******************ck my bad luck... Γουστάρω στέκι... Η εξομολόγηση σε άγνωστα άτομα μετράει. Δε περιμένω απάντηση. Έστω και ένας να τα διαβάσει ξελάφρωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:08 Η Ηρώ έγραψε: #2.269 29-03-08 04:08 Μια απ τα ίδια φαντασμένε.. Αλλά τουλάχιστον το ποτό ορισμένες φορές σου ανοίγει τα μάτια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:20 Ο fandago έγραψε: #2.270 29-03-08 04:20 Μπαστάτε παιδιά... ούτε τα 30 δεν έχετε πατήσει και μεγαλώσατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:25 Η Ηρώ έγραψε: #2.271 29-03-08 04:25 Ποιος είπε ότι μεγάλωσε..? Εγώ.. ούτε 16 δε νιώθω σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:28 Ο fandago έγραψε: #2.272 29-03-08 04:28 Αύριο ίσως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:30 Η Ηρώ έγραψε: #2.273 29-03-08 04:30 Το αύριο είναι ... αύριο.. ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:34 Η fantasmenos: #2.274 29-03-08 04:34 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Μπαστάτε παιδιά... ούτε τα 30 δεν έχετε πατήσει και μεγαλώσατε; Click για ανάπτυξη... Φίλε όταν το πανεπιστήμιο τελειώνει (είμαι και καλός φοιτητής τρομάρα μου) στα 4 χρόνια και αναγκάζεσαι να παρατήσεις τη φοιτητική σου ζωή για μια νέα ζωή είναι κάτι το οποίο δε σου αρέσει μιας και θα αναγκαστείς να αλλάξεις ωραίες συνήθειες. Ίσα-ίσα επειδή δε μεγάλωσα νιώθω έτσι. 4 μήνες... Μετά τι; Δουλειά αλλά αναγκαστική (θα με τρέφουν οι γονείς μου αιώνια, δε νομίζω δε το αντέχω). Αν δεν είσαι έτοιμος ακόμα τι κάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:35 Η Ηρώ έγραψε: #2.275 29-03-08 04:35 Βαλνερινάκο μου!!!! Που είσαι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:37 Ο fandago έγραψε: #2.276 29-03-08 04:37 @fantasmenos... Εμένα μου λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:44 Η fantasmenos: #2.277 29-03-08 04:44 Αρχική Δημοσίευση από fandago: @fantasmenos... Εμένα μου λες; Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω φίλε, απόλυτα, για αυτό δε γουστάρω τελευταία. Γιατί είναι όλα μηχανικά. Έκανες τη τρέλα σου 4 χρόνια και μετά κάνε ότι πρέπει (δουλίτσα και ξερό ψωμί). Αλλά δε πειράζει θα αντέξουμε. Εμείς που λέγαμε ότι δε θα κάνουμε αυτά που είναι στερεότυπα πάμε κατευθείαν εκεί. Όλα γυρίζουν και όλα έρχονται μπροστά μας. Τελικά χάσαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:51 Η Ηρώ έγραψε: #2.278 29-03-08 04:51 Αααααααχ , μη μου λέτε τέτοια.. και με πιάνει κάτι..!.. γιατί είμαι κ στο τελευταίο έτος.. Και το άσχετο.. ω ναι.. καλά το είχα καταλάβει.. (μη δίνετε σημασία.. ας δώσει αυτός που πρέπει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.752 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:57 Ο Valder έγραψε: #2.279 29-03-08 04:57 Για πλησίασε λιγάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:58 Η fantasmenos: #2.280 29-03-08 04:58 Μπορείς να πεις ότι θες Ηρώ. Κανείς δε δίνει σημασία Δε το επιτρέπει η ώρα άλλωστε Μη νομίζεις ότι λέω και τίποτα σημαντικό... Ένας μ******ς φοιτητής είμαι έτσι και αλλιώς με κοινότυπες απόψεις Καληνύχτα και να περνάτε καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μερσί! Ελπίζω να με βγάλεις ασπροπρόσωπο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Μαρτίου 2008 στις 12:46 Ο Guest 990498: #2.264 27-03-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Ειπα να ξενυχτησω και απομεινα μοναχη!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μάλλον δε σε πρόλαβα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Καλημέρα Bill Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bill: Δεν πειράζει πρόλαβα την Ηρώ! Γιατί τέτοια ώρα ξύπνια κυρία μου; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Για μένα κυριέ μου δεν είναι παράξενο.. εσύ δε μας έχεις συνηθίσει! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ανακάλυψες την ώρα που ξυπνάω Ειχα πει θα βάλω τον ύπνο μου σε τάξη.Πλέον αντί να κοιμάμαι τέτοια ώρα , είναι η ώρα που σηκώνομαι.(καμια φορά) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Τώρα άν σου πω ότι ακριβώς το ίδιο έχω κάνει κι εγώ θα το πιστέψεις? Το έκανα δυο μέρες τώρα στο πατρικό μου.. αλλά σήμερα δε με βλέπω καλά, ενώ ξύπνησα τώρα, με βλέπω να ξαναπέφτω! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bill: Κι εγώ στους γονείς μου είμαι τώρα και προσπαθώ να κοιμάμαι νωρίς.(μεχρι να την κανω για Πάτρα) Εγώ άμα σηκωθώ μετά δεν ξαναπέφτω εύκολα ρε γμτ. Ευκαιρία να διαβάσω. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Άντε.. τράβα να διαβάσεις κι εσύ μιας και είναι ευκαιρία.. και ξέρεις τέτοιες ευκαιρίες δε χάνονται Να πάω κι εγώ να πάρω την κουβερτούλα μου να ξαπλώσω στον καναπέ, γιατί έτσι και ξαπλώσω πάλι στο κρεβάτι, με βλέπω να ξυπνάω το μεσημέρι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ρίξε καναν ύπνο και για μένα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Καλό διάβασμα Billako μου! Και όσο για τον ύπνο.. ντάξει.. το μόνο εύκολο, μείνει ήσυχος! Δε θα σε αφήσω παραπονεμένο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μερσί! Ελπίζω να με βγάλεις ασπροπρόσωπο! Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη παίδες, δεν άντεξα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 03:38 Η Ηρώ έγραψε: #2.265 29-03-08 03:38 Bρε, βρε , βρε.. καλημέρες σας!! Ιs anybody here? Πείτε μου ότι κάποιος είναι.. ελάτε που έχω πολλή όρεξη για κουβέντα σήμερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 03:56 Ο fandago έγραψε: #2.266 29-03-08 03:56 Δεν είναι κανείς εδώ, μπορείς να φύγεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:02 Η Ηρώ έγραψε: #2.267 29-03-08 04:02 Με διώχνεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:03 Η fantasmenos: #2.268 29-03-08 04:03 Ας γράψω και εγώ τώρα στους ξενύχτηδες που είναι λίγος ο κόσμος. Τα έπινα με φιλαράκια μέχρι πριν από λίγο και μετά λύπης κατάλαβα τα εξής: Ότι α) αντέχω επικίνδυνα το αλκοόλ τελευταία (ένα μπουκάλι κρασί με ρακές και είμαι σχεδόν ξενέρωτος) και β) το σταμάτησα νωρίς (είναι 4:00, σε άλλες εποχές θα κράταγε πολύυυ περισσότερο), μήπως μεγαλώνουμε τελικά; fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu*******************ck my bad luck... Γουστάρω στέκι... Η εξομολόγηση σε άγνωστα άτομα μετράει. Δε περιμένω απάντηση. Έστω και ένας να τα διαβάσει ξελάφρωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:08 Η Ηρώ έγραψε: #2.269 29-03-08 04:08 Μια απ τα ίδια φαντασμένε.. Αλλά τουλάχιστον το ποτό ορισμένες φορές σου ανοίγει τα μάτια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:20 Ο fandago έγραψε: #2.270 29-03-08 04:20 Μπαστάτε παιδιά... ούτε τα 30 δεν έχετε πατήσει και μεγαλώσατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:25 Η Ηρώ έγραψε: #2.271 29-03-08 04:25 Ποιος είπε ότι μεγάλωσε..? Εγώ.. ούτε 16 δε νιώθω σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:28 Ο fandago έγραψε: #2.272 29-03-08 04:28 Αύριο ίσως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:30 Η Ηρώ έγραψε: #2.273 29-03-08 04:30 Το αύριο είναι ... αύριο.. ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:34 Η fantasmenos: #2.274 29-03-08 04:34 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Μπαστάτε παιδιά... ούτε τα 30 δεν έχετε πατήσει και μεγαλώσατε; Click για ανάπτυξη... Φίλε όταν το πανεπιστήμιο τελειώνει (είμαι και καλός φοιτητής τρομάρα μου) στα 4 χρόνια και αναγκάζεσαι να παρατήσεις τη φοιτητική σου ζωή για μια νέα ζωή είναι κάτι το οποίο δε σου αρέσει μιας και θα αναγκαστείς να αλλάξεις ωραίες συνήθειες. Ίσα-ίσα επειδή δε μεγάλωσα νιώθω έτσι. 4 μήνες... Μετά τι; Δουλειά αλλά αναγκαστική (θα με τρέφουν οι γονείς μου αιώνια, δε νομίζω δε το αντέχω). Αν δεν είσαι έτοιμος ακόμα τι κάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:35 Η Ηρώ έγραψε: #2.275 29-03-08 04:35 Βαλνερινάκο μου!!!! Που είσαι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:37 Ο fandago έγραψε: #2.276 29-03-08 04:37 @fantasmenos... Εμένα μου λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:44 Η fantasmenos: #2.277 29-03-08 04:44 Αρχική Δημοσίευση από fandago: @fantasmenos... Εμένα μου λες; Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω φίλε, απόλυτα, για αυτό δε γουστάρω τελευταία. Γιατί είναι όλα μηχανικά. Έκανες τη τρέλα σου 4 χρόνια και μετά κάνε ότι πρέπει (δουλίτσα και ξερό ψωμί). Αλλά δε πειράζει θα αντέξουμε. Εμείς που λέγαμε ότι δε θα κάνουμε αυτά που είναι στερεότυπα πάμε κατευθείαν εκεί. Όλα γυρίζουν και όλα έρχονται μπροστά μας. Τελικά χάσαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:51 Η Ηρώ έγραψε: #2.278 29-03-08 04:51 Αααααααχ , μη μου λέτε τέτοια.. και με πιάνει κάτι..!.. γιατί είμαι κ στο τελευταίο έτος.. Και το άσχετο.. ω ναι.. καλά το είχα καταλάβει.. (μη δίνετε σημασία.. ας δώσει αυτός που πρέπει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.752 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:57 Ο Valder έγραψε: #2.279 29-03-08 04:57 Για πλησίασε λιγάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:58 Η fantasmenos: #2.280 29-03-08 04:58 Μπορείς να πεις ότι θες Ηρώ. Κανείς δε δίνει σημασία Δε το επιτρέπει η ώρα άλλωστε Μη νομίζεις ότι λέω και τίποτα σημαντικό... Ένας μ******ς φοιτητής είμαι έτσι και αλλιώς με κοινότυπες απόψεις Καληνύχτα και να περνάτε καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Ειπα να ξενυχτησω και απομεινα μοναχη!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μάλλον δε σε πρόλαβα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Καλημέρα Bill Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bill: Δεν πειράζει πρόλαβα την Ηρώ! Γιατί τέτοια ώρα ξύπνια κυρία μου; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Για μένα κυριέ μου δεν είναι παράξενο.. εσύ δε μας έχεις συνηθίσει! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ανακάλυψες την ώρα που ξυπνάω Ειχα πει θα βάλω τον ύπνο μου σε τάξη.Πλέον αντί να κοιμάμαι τέτοια ώρα , είναι η ώρα που σηκώνομαι.(καμια φορά) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Τώρα άν σου πω ότι ακριβώς το ίδιο έχω κάνει κι εγώ θα το πιστέψεις? Το έκανα δυο μέρες τώρα στο πατρικό μου.. αλλά σήμερα δε με βλέπω καλά, ενώ ξύπνησα τώρα, με βλέπω να ξαναπέφτω! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bill: Κι εγώ στους γονείς μου είμαι τώρα και προσπαθώ να κοιμάμαι νωρίς.(μεχρι να την κανω για Πάτρα) Εγώ άμα σηκωθώ μετά δεν ξαναπέφτω εύκολα ρε γμτ. Ευκαιρία να διαβάσω. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Άντε.. τράβα να διαβάσεις κι εσύ μιας και είναι ευκαιρία.. και ξέρεις τέτοιες ευκαιρίες δε χάνονται Να πάω κι εγώ να πάρω την κουβερτούλα μου να ξαπλώσω στον καναπέ, γιατί έτσι και ξαπλώσω πάλι στο κρεβάτι, με βλέπω να ξυπνάω το μεσημέρι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ρίξε καναν ύπνο και για μένα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Καλό διάβασμα Billako μου! Και όσο για τον ύπνο.. ντάξει.. το μόνο εύκολο, μείνει ήσυχος! Δε θα σε αφήσω παραπονεμένο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μερσί! Ελπίζω να με βγάλεις ασπροπρόσωπο! Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη παίδες, δεν άντεξα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 03:38 Η Ηρώ έγραψε: #2.265 29-03-08 03:38 Bρε, βρε , βρε.. καλημέρες σας!! Ιs anybody here? Πείτε μου ότι κάποιος είναι.. ελάτε που έχω πολλή όρεξη για κουβέντα σήμερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 03:56 Ο fandago έγραψε: #2.266 29-03-08 03:56 Δεν είναι κανείς εδώ, μπορείς να φύγεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:02 Η Ηρώ έγραψε: #2.267 29-03-08 04:02 Με διώχνεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:03 Η fantasmenos: #2.268 29-03-08 04:03 Ας γράψω και εγώ τώρα στους ξενύχτηδες που είναι λίγος ο κόσμος. Τα έπινα με φιλαράκια μέχρι πριν από λίγο και μετά λύπης κατάλαβα τα εξής: Ότι α) αντέχω επικίνδυνα το αλκοόλ τελευταία (ένα μπουκάλι κρασί με ρακές και είμαι σχεδόν ξενέρωτος) και β) το σταμάτησα νωρίς (είναι 4:00, σε άλλες εποχές θα κράταγε πολύυυ περισσότερο), μήπως μεγαλώνουμε τελικά; fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu*******************ck my bad luck... Γουστάρω στέκι... Η εξομολόγηση σε άγνωστα άτομα μετράει. Δε περιμένω απάντηση. Έστω και ένας να τα διαβάσει ξελάφρωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:08 Η Ηρώ έγραψε: #2.269 29-03-08 04:08 Μια απ τα ίδια φαντασμένε.. Αλλά τουλάχιστον το ποτό ορισμένες φορές σου ανοίγει τα μάτια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:20 Ο fandago έγραψε: #2.270 29-03-08 04:20 Μπαστάτε παιδιά... ούτε τα 30 δεν έχετε πατήσει και μεγαλώσατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:25 Η Ηρώ έγραψε: #2.271 29-03-08 04:25 Ποιος είπε ότι μεγάλωσε..? Εγώ.. ούτε 16 δε νιώθω σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:28 Ο fandago έγραψε: #2.272 29-03-08 04:28 Αύριο ίσως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:30 Η Ηρώ έγραψε: #2.273 29-03-08 04:30 Το αύριο είναι ... αύριο.. ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:34 Η fantasmenos: #2.274 29-03-08 04:34 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Μπαστάτε παιδιά... ούτε τα 30 δεν έχετε πατήσει και μεγαλώσατε; Click για ανάπτυξη... Φίλε όταν το πανεπιστήμιο τελειώνει (είμαι και καλός φοιτητής τρομάρα μου) στα 4 χρόνια και αναγκάζεσαι να παρατήσεις τη φοιτητική σου ζωή για μια νέα ζωή είναι κάτι το οποίο δε σου αρέσει μιας και θα αναγκαστείς να αλλάξεις ωραίες συνήθειες. Ίσα-ίσα επειδή δε μεγάλωσα νιώθω έτσι. 4 μήνες... Μετά τι; Δουλειά αλλά αναγκαστική (θα με τρέφουν οι γονείς μου αιώνια, δε νομίζω δε το αντέχω). Αν δεν είσαι έτοιμος ακόμα τι κάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:35 Η Ηρώ έγραψε: #2.275 29-03-08 04:35 Βαλνερινάκο μου!!!! Που είσαι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:37 Ο fandago έγραψε: #2.276 29-03-08 04:37 @fantasmenos... Εμένα μου λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:44 Η fantasmenos: #2.277 29-03-08 04:44 Αρχική Δημοσίευση από fandago: @fantasmenos... Εμένα μου λες; Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω φίλε, απόλυτα, για αυτό δε γουστάρω τελευταία. Γιατί είναι όλα μηχανικά. Έκανες τη τρέλα σου 4 χρόνια και μετά κάνε ότι πρέπει (δουλίτσα και ξερό ψωμί). Αλλά δε πειράζει θα αντέξουμε. Εμείς που λέγαμε ότι δε θα κάνουμε αυτά που είναι στερεότυπα πάμε κατευθείαν εκεί. Όλα γυρίζουν και όλα έρχονται μπροστά μας. Τελικά χάσαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:51 Η Ηρώ έγραψε: #2.278 29-03-08 04:51 Αααααααχ , μη μου λέτε τέτοια.. και με πιάνει κάτι..!.. γιατί είμαι κ στο τελευταίο έτος.. Και το άσχετο.. ω ναι.. καλά το είχα καταλάβει.. (μη δίνετε σημασία.. ας δώσει αυτός που πρέπει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.752 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:57 Ο Valder έγραψε: #2.279 29-03-08 04:57 Για πλησίασε λιγάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:58 Η fantasmenos: #2.280 29-03-08 04:58 Μπορείς να πεις ότι θες Ηρώ. Κανείς δε δίνει σημασία Δε το επιτρέπει η ώρα άλλωστε Μη νομίζεις ότι λέω και τίποτα σημαντικό... Ένας μ******ς φοιτητής είμαι έτσι και αλλιώς με κοινότυπες απόψεις Καληνύχτα και να περνάτε καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Bρε, βρε , βρε.. καλημέρες σας!! Ιs anybody here? Πείτε μου ότι κάποιος είναι.. ελάτε που έχω πολλή όρεξη για κουβέντα σήμερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 03:56 Ο fandago έγραψε: #2.266 29-03-08 03:56 Δεν είναι κανείς εδώ, μπορείς να φύγεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:02 Η Ηρώ έγραψε: #2.267 29-03-08 04:02 Με διώχνεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:03 Η fantasmenos: #2.268 29-03-08 04:03 Ας γράψω και εγώ τώρα στους ξενύχτηδες που είναι λίγος ο κόσμος. Τα έπινα με φιλαράκια μέχρι πριν από λίγο και μετά λύπης κατάλαβα τα εξής: Ότι α) αντέχω επικίνδυνα το αλκοόλ τελευταία (ένα μπουκάλι κρασί με ρακές και είμαι σχεδόν ξενέρωτος) και β) το σταμάτησα νωρίς (είναι 4:00, σε άλλες εποχές θα κράταγε πολύυυ περισσότερο), μήπως μεγαλώνουμε τελικά; fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu*******************ck my bad luck... Γουστάρω στέκι... Η εξομολόγηση σε άγνωστα άτομα μετράει. Δε περιμένω απάντηση. Έστω και ένας να τα διαβάσει ξελάφρωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:08 Η Ηρώ έγραψε: #2.269 29-03-08 04:08 Μια απ τα ίδια φαντασμένε.. Αλλά τουλάχιστον το ποτό ορισμένες φορές σου ανοίγει τα μάτια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:20 Ο fandago έγραψε: #2.270 29-03-08 04:20 Μπαστάτε παιδιά... ούτε τα 30 δεν έχετε πατήσει και μεγαλώσατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:25 Η Ηρώ έγραψε: #2.271 29-03-08 04:25 Ποιος είπε ότι μεγάλωσε..? Εγώ.. ούτε 16 δε νιώθω σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:28 Ο fandago έγραψε: #2.272 29-03-08 04:28 Αύριο ίσως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:30 Η Ηρώ έγραψε: #2.273 29-03-08 04:30 Το αύριο είναι ... αύριο.. ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:34 Η fantasmenos: #2.274 29-03-08 04:34 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Μπαστάτε παιδιά... ούτε τα 30 δεν έχετε πατήσει και μεγαλώσατε; Click για ανάπτυξη... Φίλε όταν το πανεπιστήμιο τελειώνει (είμαι και καλός φοιτητής τρομάρα μου) στα 4 χρόνια και αναγκάζεσαι να παρατήσεις τη φοιτητική σου ζωή για μια νέα ζωή είναι κάτι το οποίο δε σου αρέσει μιας και θα αναγκαστείς να αλλάξεις ωραίες συνήθειες. Ίσα-ίσα επειδή δε μεγάλωσα νιώθω έτσι. 4 μήνες... Μετά τι; Δουλειά αλλά αναγκαστική (θα με τρέφουν οι γονείς μου αιώνια, δε νομίζω δε το αντέχω). Αν δεν είσαι έτοιμος ακόμα τι κάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:35 Η Ηρώ έγραψε: #2.275 29-03-08 04:35 Βαλνερινάκο μου!!!! Που είσαι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:37 Ο fandago έγραψε: #2.276 29-03-08 04:37 @fantasmenos... Εμένα μου λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:44 Η fantasmenos: #2.277 29-03-08 04:44 Αρχική Δημοσίευση από fandago: @fantasmenos... Εμένα μου λες; Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω φίλε, απόλυτα, για αυτό δε γουστάρω τελευταία. Γιατί είναι όλα μηχανικά. Έκανες τη τρέλα σου 4 χρόνια και μετά κάνε ότι πρέπει (δουλίτσα και ξερό ψωμί). Αλλά δε πειράζει θα αντέξουμε. Εμείς που λέγαμε ότι δε θα κάνουμε αυτά που είναι στερεότυπα πάμε κατευθείαν εκεί. Όλα γυρίζουν και όλα έρχονται μπροστά μας. Τελικά χάσαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:51 Η Ηρώ έγραψε: #2.278 29-03-08 04:51 Αααααααχ , μη μου λέτε τέτοια.. και με πιάνει κάτι..!.. γιατί είμαι κ στο τελευταίο έτος.. Και το άσχετο.. ω ναι.. καλά το είχα καταλάβει.. (μη δίνετε σημασία.. ας δώσει αυτός που πρέπει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.752 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:57 Ο Valder έγραψε: #2.279 29-03-08 04:57 Για πλησίασε λιγάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:58 Η fantasmenos: #2.280 29-03-08 04:58 Μπορείς να πεις ότι θες Ηρώ. Κανείς δε δίνει σημασία Δε το επιτρέπει η ώρα άλλωστε Μη νομίζεις ότι λέω και τίποτα σημαντικό... Ένας μ******ς φοιτητής είμαι έτσι και αλλιώς με κοινότυπες απόψεις Καληνύχτα και να περνάτε καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν είναι κανείς εδώ, μπορείς να φύγεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:02 Η Ηρώ έγραψε: #2.267 29-03-08 04:02 Με διώχνεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:03 Η fantasmenos: #2.268 29-03-08 04:03 Ας γράψω και εγώ τώρα στους ξενύχτηδες που είναι λίγος ο κόσμος. Τα έπινα με φιλαράκια μέχρι πριν από λίγο και μετά λύπης κατάλαβα τα εξής: Ότι α) αντέχω επικίνδυνα το αλκοόλ τελευταία (ένα μπουκάλι κρασί με ρακές και είμαι σχεδόν ξενέρωτος) και β) το σταμάτησα νωρίς (είναι 4:00, σε άλλες εποχές θα κράταγε πολύυυ περισσότερο), μήπως μεγαλώνουμε τελικά; fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu*******************ck my bad luck... Γουστάρω στέκι... Η εξομολόγηση σε άγνωστα άτομα μετράει. Δε περιμένω απάντηση. Έστω και ένας να τα διαβάσει ξελάφρωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:08 Η Ηρώ έγραψε: #2.269 29-03-08 04:08 Μια απ τα ίδια φαντασμένε.. Αλλά τουλάχιστον το ποτό ορισμένες φορές σου ανοίγει τα μάτια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:20 Ο fandago έγραψε: #2.270 29-03-08 04:20 Μπαστάτε παιδιά... ούτε τα 30 δεν έχετε πατήσει και μεγαλώσατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:25 Η Ηρώ έγραψε: #2.271 29-03-08 04:25 Ποιος είπε ότι μεγάλωσε..? Εγώ.. ούτε 16 δε νιώθω σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:28 Ο fandago έγραψε: #2.272 29-03-08 04:28 Αύριο ίσως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:30 Η Ηρώ έγραψε: #2.273 29-03-08 04:30 Το αύριο είναι ... αύριο.. ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:34 Η fantasmenos: #2.274 29-03-08 04:34 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Μπαστάτε παιδιά... ούτε τα 30 δεν έχετε πατήσει και μεγαλώσατε; Click για ανάπτυξη... Φίλε όταν το πανεπιστήμιο τελειώνει (είμαι και καλός φοιτητής τρομάρα μου) στα 4 χρόνια και αναγκάζεσαι να παρατήσεις τη φοιτητική σου ζωή για μια νέα ζωή είναι κάτι το οποίο δε σου αρέσει μιας και θα αναγκαστείς να αλλάξεις ωραίες συνήθειες. Ίσα-ίσα επειδή δε μεγάλωσα νιώθω έτσι. 4 μήνες... Μετά τι; Δουλειά αλλά αναγκαστική (θα με τρέφουν οι γονείς μου αιώνια, δε νομίζω δε το αντέχω). Αν δεν είσαι έτοιμος ακόμα τι κάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:35 Η Ηρώ έγραψε: #2.275 29-03-08 04:35 Βαλνερινάκο μου!!!! Που είσαι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:37 Ο fandago έγραψε: #2.276 29-03-08 04:37 @fantasmenos... Εμένα μου λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:44 Η fantasmenos: #2.277 29-03-08 04:44 Αρχική Δημοσίευση από fandago: @fantasmenos... Εμένα μου λες; Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω φίλε, απόλυτα, για αυτό δε γουστάρω τελευταία. Γιατί είναι όλα μηχανικά. Έκανες τη τρέλα σου 4 χρόνια και μετά κάνε ότι πρέπει (δουλίτσα και ξερό ψωμί). Αλλά δε πειράζει θα αντέξουμε. Εμείς που λέγαμε ότι δε θα κάνουμε αυτά που είναι στερεότυπα πάμε κατευθείαν εκεί. Όλα γυρίζουν και όλα έρχονται μπροστά μας. Τελικά χάσαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:51 Η Ηρώ έγραψε: #2.278 29-03-08 04:51 Αααααααχ , μη μου λέτε τέτοια.. και με πιάνει κάτι..!.. γιατί είμαι κ στο τελευταίο έτος.. Και το άσχετο.. ω ναι.. καλά το είχα καταλάβει.. (μη δίνετε σημασία.. ας δώσει αυτός που πρέπει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.752 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:57 Ο Valder έγραψε: #2.279 29-03-08 04:57 Για πλησίασε λιγάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:58 Η fantasmenos: #2.280 29-03-08 04:58 Μπορείς να πεις ότι θες Ηρώ. Κανείς δε δίνει σημασία Δε το επιτρέπει η ώρα άλλωστε Μη νομίζεις ότι λέω και τίποτα σημαντικό... Ένας μ******ς φοιτητής είμαι έτσι και αλλιώς με κοινότυπες απόψεις Καληνύχτα και να περνάτε καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Με διώχνεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:03 Η fantasmenos: #2.268 29-03-08 04:03 Ας γράψω και εγώ τώρα στους ξενύχτηδες που είναι λίγος ο κόσμος. Τα έπινα με φιλαράκια μέχρι πριν από λίγο και μετά λύπης κατάλαβα τα εξής: Ότι α) αντέχω επικίνδυνα το αλκοόλ τελευταία (ένα μπουκάλι κρασί με ρακές και είμαι σχεδόν ξενέρωτος) και β) το σταμάτησα νωρίς (είναι 4:00, σε άλλες εποχές θα κράταγε πολύυυ περισσότερο), μήπως μεγαλώνουμε τελικά; fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu*******************ck my bad luck... Γουστάρω στέκι... Η εξομολόγηση σε άγνωστα άτομα μετράει. Δε περιμένω απάντηση. Έστω και ένας να τα διαβάσει ξελάφρωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:08 Η Ηρώ έγραψε: #2.269 29-03-08 04:08 Μια απ τα ίδια φαντασμένε.. Αλλά τουλάχιστον το ποτό ορισμένες φορές σου ανοίγει τα μάτια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:20 Ο fandago έγραψε: #2.270 29-03-08 04:20 Μπαστάτε παιδιά... ούτε τα 30 δεν έχετε πατήσει και μεγαλώσατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:25 Η Ηρώ έγραψε: #2.271 29-03-08 04:25 Ποιος είπε ότι μεγάλωσε..? Εγώ.. ούτε 16 δε νιώθω σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:28 Ο fandago έγραψε: #2.272 29-03-08 04:28 Αύριο ίσως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:30 Η Ηρώ έγραψε: #2.273 29-03-08 04:30 Το αύριο είναι ... αύριο.. ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:34 Η fantasmenos: #2.274 29-03-08 04:34 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Μπαστάτε παιδιά... ούτε τα 30 δεν έχετε πατήσει και μεγαλώσατε; Click για ανάπτυξη... Φίλε όταν το πανεπιστήμιο τελειώνει (είμαι και καλός φοιτητής τρομάρα μου) στα 4 χρόνια και αναγκάζεσαι να παρατήσεις τη φοιτητική σου ζωή για μια νέα ζωή είναι κάτι το οποίο δε σου αρέσει μιας και θα αναγκαστείς να αλλάξεις ωραίες συνήθειες. Ίσα-ίσα επειδή δε μεγάλωσα νιώθω έτσι. 4 μήνες... Μετά τι; Δουλειά αλλά αναγκαστική (θα με τρέφουν οι γονείς μου αιώνια, δε νομίζω δε το αντέχω). Αν δεν είσαι έτοιμος ακόμα τι κάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:35 Η Ηρώ έγραψε: #2.275 29-03-08 04:35 Βαλνερινάκο μου!!!! Που είσαι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:37 Ο fandago έγραψε: #2.276 29-03-08 04:37 @fantasmenos... Εμένα μου λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:44 Η fantasmenos: #2.277 29-03-08 04:44 Αρχική Δημοσίευση από fandago: @fantasmenos... Εμένα μου λες; Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω φίλε, απόλυτα, για αυτό δε γουστάρω τελευταία. Γιατί είναι όλα μηχανικά. Έκανες τη τρέλα σου 4 χρόνια και μετά κάνε ότι πρέπει (δουλίτσα και ξερό ψωμί). Αλλά δε πειράζει θα αντέξουμε. Εμείς που λέγαμε ότι δε θα κάνουμε αυτά που είναι στερεότυπα πάμε κατευθείαν εκεί. Όλα γυρίζουν και όλα έρχονται μπροστά μας. Τελικά χάσαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:51 Η Ηρώ έγραψε: #2.278 29-03-08 04:51 Αααααααχ , μη μου λέτε τέτοια.. και με πιάνει κάτι..!.. γιατί είμαι κ στο τελευταίο έτος.. Και το άσχετο.. ω ναι.. καλά το είχα καταλάβει.. (μη δίνετε σημασία.. ας δώσει αυτός που πρέπει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.752 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:57 Ο Valder έγραψε: #2.279 29-03-08 04:57 Για πλησίασε λιγάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:58 Η fantasmenos: #2.280 29-03-08 04:58 Μπορείς να πεις ότι θες Ηρώ. Κανείς δε δίνει σημασία Δε το επιτρέπει η ώρα άλλωστε Μη νομίζεις ότι λέω και τίποτα σημαντικό... Ένας μ******ς φοιτητής είμαι έτσι και αλλιώς με κοινότυπες απόψεις Καληνύχτα και να περνάτε καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ας γράψω και εγώ τώρα στους ξενύχτηδες που είναι λίγος ο κόσμος. Τα έπινα με φιλαράκια μέχρι πριν από λίγο και μετά λύπης κατάλαβα τα εξής: Ότι α) αντέχω επικίνδυνα το αλκοόλ τελευταία (ένα μπουκάλι κρασί με ρακές και είμαι σχεδόν ξενέρωτος) και β) το σταμάτησα νωρίς (είναι 4:00, σε άλλες εποχές θα κράταγε πολύυυ περισσότερο), μήπως μεγαλώνουμε τελικά; fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu*******************ck my bad luck... Γουστάρω στέκι... Η εξομολόγηση σε άγνωστα άτομα μετράει. Δε περιμένω απάντηση. Έστω και ένας να τα διαβάσει ξελάφρωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:08 Η Ηρώ έγραψε: #2.269 29-03-08 04:08 Μια απ τα ίδια φαντασμένε.. Αλλά τουλάχιστον το ποτό ορισμένες φορές σου ανοίγει τα μάτια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:20 Ο fandago έγραψε: #2.270 29-03-08 04:20 Μπαστάτε παιδιά... ούτε τα 30 δεν έχετε πατήσει και μεγαλώσατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:25 Η Ηρώ έγραψε: #2.271 29-03-08 04:25 Ποιος είπε ότι μεγάλωσε..? Εγώ.. ούτε 16 δε νιώθω σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:28 Ο fandago έγραψε: #2.272 29-03-08 04:28 Αύριο ίσως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:30 Η Ηρώ έγραψε: #2.273 29-03-08 04:30 Το αύριο είναι ... αύριο.. ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:34 Η fantasmenos: #2.274 29-03-08 04:34 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Μπαστάτε παιδιά... ούτε τα 30 δεν έχετε πατήσει και μεγαλώσατε; Click για ανάπτυξη... Φίλε όταν το πανεπιστήμιο τελειώνει (είμαι και καλός φοιτητής τρομάρα μου) στα 4 χρόνια και αναγκάζεσαι να παρατήσεις τη φοιτητική σου ζωή για μια νέα ζωή είναι κάτι το οποίο δε σου αρέσει μιας και θα αναγκαστείς να αλλάξεις ωραίες συνήθειες. Ίσα-ίσα επειδή δε μεγάλωσα νιώθω έτσι. 4 μήνες... Μετά τι; Δουλειά αλλά αναγκαστική (θα με τρέφουν οι γονείς μου αιώνια, δε νομίζω δε το αντέχω). Αν δεν είσαι έτοιμος ακόμα τι κάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:35 Η Ηρώ έγραψε: #2.275 29-03-08 04:35 Βαλνερινάκο μου!!!! Που είσαι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:37 Ο fandago έγραψε: #2.276 29-03-08 04:37 @fantasmenos... Εμένα μου λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:44 Η fantasmenos: #2.277 29-03-08 04:44 Αρχική Δημοσίευση από fandago: @fantasmenos... Εμένα μου λες; Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω φίλε, απόλυτα, για αυτό δε γουστάρω τελευταία. Γιατί είναι όλα μηχανικά. Έκανες τη τρέλα σου 4 χρόνια και μετά κάνε ότι πρέπει (δουλίτσα και ξερό ψωμί). Αλλά δε πειράζει θα αντέξουμε. Εμείς που λέγαμε ότι δε θα κάνουμε αυτά που είναι στερεότυπα πάμε κατευθείαν εκεί. Όλα γυρίζουν και όλα έρχονται μπροστά μας. Τελικά χάσαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:51 Η Ηρώ έγραψε: #2.278 29-03-08 04:51 Αααααααχ , μη μου λέτε τέτοια.. και με πιάνει κάτι..!.. γιατί είμαι κ στο τελευταίο έτος.. Και το άσχετο.. ω ναι.. καλά το είχα καταλάβει.. (μη δίνετε σημασία.. ας δώσει αυτός που πρέπει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.752 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:57 Ο Valder έγραψε: #2.279 29-03-08 04:57 Για πλησίασε λιγάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:58 Η fantasmenos: #2.280 29-03-08 04:58 Μπορείς να πεις ότι θες Ηρώ. Κανείς δε δίνει σημασία Δε το επιτρέπει η ώρα άλλωστε Μη νομίζεις ότι λέω και τίποτα σημαντικό... Ένας μ******ς φοιτητής είμαι έτσι και αλλιώς με κοινότυπες απόψεις Καληνύχτα και να περνάτε καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μια απ τα ίδια φαντασμένε.. Αλλά τουλάχιστον το ποτό ορισμένες φορές σου ανοίγει τα μάτια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:20 Ο fandago έγραψε: #2.270 29-03-08 04:20 Μπαστάτε παιδιά... ούτε τα 30 δεν έχετε πατήσει και μεγαλώσατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:25 Η Ηρώ έγραψε: #2.271 29-03-08 04:25 Ποιος είπε ότι μεγάλωσε..? Εγώ.. ούτε 16 δε νιώθω σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:28 Ο fandago έγραψε: #2.272 29-03-08 04:28 Αύριο ίσως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:30 Η Ηρώ έγραψε: #2.273 29-03-08 04:30 Το αύριο είναι ... αύριο.. ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:34 Η fantasmenos: #2.274 29-03-08 04:34 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Μπαστάτε παιδιά... ούτε τα 30 δεν έχετε πατήσει και μεγαλώσατε; Click για ανάπτυξη... Φίλε όταν το πανεπιστήμιο τελειώνει (είμαι και καλός φοιτητής τρομάρα μου) στα 4 χρόνια και αναγκάζεσαι να παρατήσεις τη φοιτητική σου ζωή για μια νέα ζωή είναι κάτι το οποίο δε σου αρέσει μιας και θα αναγκαστείς να αλλάξεις ωραίες συνήθειες. Ίσα-ίσα επειδή δε μεγάλωσα νιώθω έτσι. 4 μήνες... Μετά τι; Δουλειά αλλά αναγκαστική (θα με τρέφουν οι γονείς μου αιώνια, δε νομίζω δε το αντέχω). Αν δεν είσαι έτοιμος ακόμα τι κάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:35 Η Ηρώ έγραψε: #2.275 29-03-08 04:35 Βαλνερινάκο μου!!!! Που είσαι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:37 Ο fandago έγραψε: #2.276 29-03-08 04:37 @fantasmenos... Εμένα μου λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:44 Η fantasmenos: #2.277 29-03-08 04:44 Αρχική Δημοσίευση από fandago: @fantasmenos... Εμένα μου λες; Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω φίλε, απόλυτα, για αυτό δε γουστάρω τελευταία. Γιατί είναι όλα μηχανικά. Έκανες τη τρέλα σου 4 χρόνια και μετά κάνε ότι πρέπει (δουλίτσα και ξερό ψωμί). Αλλά δε πειράζει θα αντέξουμε. Εμείς που λέγαμε ότι δε θα κάνουμε αυτά που είναι στερεότυπα πάμε κατευθείαν εκεί. Όλα γυρίζουν και όλα έρχονται μπροστά μας. Τελικά χάσαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:51 Η Ηρώ έγραψε: #2.278 29-03-08 04:51 Αααααααχ , μη μου λέτε τέτοια.. και με πιάνει κάτι..!.. γιατί είμαι κ στο τελευταίο έτος.. Και το άσχετο.. ω ναι.. καλά το είχα καταλάβει.. (μη δίνετε σημασία.. ας δώσει αυτός που πρέπει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.752 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:57 Ο Valder έγραψε: #2.279 29-03-08 04:57 Για πλησίασε λιγάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:58 Η fantasmenos: #2.280 29-03-08 04:58 Μπορείς να πεις ότι θες Ηρώ. Κανείς δε δίνει σημασία Δε το επιτρέπει η ώρα άλλωστε Μη νομίζεις ότι λέω και τίποτα σημαντικό... Ένας μ******ς φοιτητής είμαι έτσι και αλλιώς με κοινότυπες απόψεις Καληνύχτα και να περνάτε καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπαστάτε παιδιά... ούτε τα 30 δεν έχετε πατήσει και μεγαλώσατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:25 Η Ηρώ έγραψε: #2.271 29-03-08 04:25 Ποιος είπε ότι μεγάλωσε..? Εγώ.. ούτε 16 δε νιώθω σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:28 Ο fandago έγραψε: #2.272 29-03-08 04:28 Αύριο ίσως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:30 Η Ηρώ έγραψε: #2.273 29-03-08 04:30 Το αύριο είναι ... αύριο.. ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:34 Η fantasmenos: #2.274 29-03-08 04:34 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Μπαστάτε παιδιά... ούτε τα 30 δεν έχετε πατήσει και μεγαλώσατε; Click για ανάπτυξη... Φίλε όταν το πανεπιστήμιο τελειώνει (είμαι και καλός φοιτητής τρομάρα μου) στα 4 χρόνια και αναγκάζεσαι να παρατήσεις τη φοιτητική σου ζωή για μια νέα ζωή είναι κάτι το οποίο δε σου αρέσει μιας και θα αναγκαστείς να αλλάξεις ωραίες συνήθειες. Ίσα-ίσα επειδή δε μεγάλωσα νιώθω έτσι. 4 μήνες... Μετά τι; Δουλειά αλλά αναγκαστική (θα με τρέφουν οι γονείς μου αιώνια, δε νομίζω δε το αντέχω). Αν δεν είσαι έτοιμος ακόμα τι κάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:35 Η Ηρώ έγραψε: #2.275 29-03-08 04:35 Βαλνερινάκο μου!!!! Που είσαι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:37 Ο fandago έγραψε: #2.276 29-03-08 04:37 @fantasmenos... Εμένα μου λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:44 Η fantasmenos: #2.277 29-03-08 04:44 Αρχική Δημοσίευση από fandago: @fantasmenos... Εμένα μου λες; Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω φίλε, απόλυτα, για αυτό δε γουστάρω τελευταία. Γιατί είναι όλα μηχανικά. Έκανες τη τρέλα σου 4 χρόνια και μετά κάνε ότι πρέπει (δουλίτσα και ξερό ψωμί). Αλλά δε πειράζει θα αντέξουμε. Εμείς που λέγαμε ότι δε θα κάνουμε αυτά που είναι στερεότυπα πάμε κατευθείαν εκεί. Όλα γυρίζουν και όλα έρχονται μπροστά μας. Τελικά χάσαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:51 Η Ηρώ έγραψε: #2.278 29-03-08 04:51 Αααααααχ , μη μου λέτε τέτοια.. και με πιάνει κάτι..!.. γιατί είμαι κ στο τελευταίο έτος.. Και το άσχετο.. ω ναι.. καλά το είχα καταλάβει.. (μη δίνετε σημασία.. ας δώσει αυτός που πρέπει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.752 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:57 Ο Valder έγραψε: #2.279 29-03-08 04:57 Για πλησίασε λιγάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:58 Η fantasmenos: #2.280 29-03-08 04:58 Μπορείς να πεις ότι θες Ηρώ. Κανείς δε δίνει σημασία Δε το επιτρέπει η ώρα άλλωστε Μη νομίζεις ότι λέω και τίποτα σημαντικό... Ένας μ******ς φοιτητής είμαι έτσι και αλλιώς με κοινότυπες απόψεις Καληνύχτα και να περνάτε καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ποιος είπε ότι μεγάλωσε..? Εγώ.. ούτε 16 δε νιώθω σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:28 Ο fandago έγραψε: #2.272 29-03-08 04:28 Αύριο ίσως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:30 Η Ηρώ έγραψε: #2.273 29-03-08 04:30 Το αύριο είναι ... αύριο.. ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:34 Η fantasmenos: #2.274 29-03-08 04:34 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Μπαστάτε παιδιά... ούτε τα 30 δεν έχετε πατήσει και μεγαλώσατε; Click για ανάπτυξη... Φίλε όταν το πανεπιστήμιο τελειώνει (είμαι και καλός φοιτητής τρομάρα μου) στα 4 χρόνια και αναγκάζεσαι να παρατήσεις τη φοιτητική σου ζωή για μια νέα ζωή είναι κάτι το οποίο δε σου αρέσει μιας και θα αναγκαστείς να αλλάξεις ωραίες συνήθειες. Ίσα-ίσα επειδή δε μεγάλωσα νιώθω έτσι. 4 μήνες... Μετά τι; Δουλειά αλλά αναγκαστική (θα με τρέφουν οι γονείς μου αιώνια, δε νομίζω δε το αντέχω). Αν δεν είσαι έτοιμος ακόμα τι κάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:35 Η Ηρώ έγραψε: #2.275 29-03-08 04:35 Βαλνερινάκο μου!!!! Που είσαι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:37 Ο fandago έγραψε: #2.276 29-03-08 04:37 @fantasmenos... Εμένα μου λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:44 Η fantasmenos: #2.277 29-03-08 04:44 Αρχική Δημοσίευση από fandago: @fantasmenos... Εμένα μου λες; Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω φίλε, απόλυτα, για αυτό δε γουστάρω τελευταία. Γιατί είναι όλα μηχανικά. Έκανες τη τρέλα σου 4 χρόνια και μετά κάνε ότι πρέπει (δουλίτσα και ξερό ψωμί). Αλλά δε πειράζει θα αντέξουμε. Εμείς που λέγαμε ότι δε θα κάνουμε αυτά που είναι στερεότυπα πάμε κατευθείαν εκεί. Όλα γυρίζουν και όλα έρχονται μπροστά μας. Τελικά χάσαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:51 Η Ηρώ έγραψε: #2.278 29-03-08 04:51 Αααααααχ , μη μου λέτε τέτοια.. και με πιάνει κάτι..!.. γιατί είμαι κ στο τελευταίο έτος.. Και το άσχετο.. ω ναι.. καλά το είχα καταλάβει.. (μη δίνετε σημασία.. ας δώσει αυτός που πρέπει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.752 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:57 Ο Valder έγραψε: #2.279 29-03-08 04:57 Για πλησίασε λιγάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:58 Η fantasmenos: #2.280 29-03-08 04:58 Μπορείς να πεις ότι θες Ηρώ. Κανείς δε δίνει σημασία Δε το επιτρέπει η ώρα άλλωστε Μη νομίζεις ότι λέω και τίποτα σημαντικό... Ένας μ******ς φοιτητής είμαι έτσι και αλλιώς με κοινότυπες απόψεις Καληνύχτα και να περνάτε καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αύριο ίσως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:30 Η Ηρώ έγραψε: #2.273 29-03-08 04:30 Το αύριο είναι ... αύριο.. ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:34 Η fantasmenos: #2.274 29-03-08 04:34 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Μπαστάτε παιδιά... ούτε τα 30 δεν έχετε πατήσει και μεγαλώσατε; Click για ανάπτυξη... Φίλε όταν το πανεπιστήμιο τελειώνει (είμαι και καλός φοιτητής τρομάρα μου) στα 4 χρόνια και αναγκάζεσαι να παρατήσεις τη φοιτητική σου ζωή για μια νέα ζωή είναι κάτι το οποίο δε σου αρέσει μιας και θα αναγκαστείς να αλλάξεις ωραίες συνήθειες. Ίσα-ίσα επειδή δε μεγάλωσα νιώθω έτσι. 4 μήνες... Μετά τι; Δουλειά αλλά αναγκαστική (θα με τρέφουν οι γονείς μου αιώνια, δε νομίζω δε το αντέχω). Αν δεν είσαι έτοιμος ακόμα τι κάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:35 Η Ηρώ έγραψε: #2.275 29-03-08 04:35 Βαλνερινάκο μου!!!! Που είσαι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:37 Ο fandago έγραψε: #2.276 29-03-08 04:37 @fantasmenos... Εμένα μου λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:44 Η fantasmenos: #2.277 29-03-08 04:44 Αρχική Δημοσίευση από fandago: @fantasmenos... Εμένα μου λες; Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω φίλε, απόλυτα, για αυτό δε γουστάρω τελευταία. Γιατί είναι όλα μηχανικά. Έκανες τη τρέλα σου 4 χρόνια και μετά κάνε ότι πρέπει (δουλίτσα και ξερό ψωμί). Αλλά δε πειράζει θα αντέξουμε. Εμείς που λέγαμε ότι δε θα κάνουμε αυτά που είναι στερεότυπα πάμε κατευθείαν εκεί. Όλα γυρίζουν και όλα έρχονται μπροστά μας. Τελικά χάσαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:51 Η Ηρώ έγραψε: #2.278 29-03-08 04:51 Αααααααχ , μη μου λέτε τέτοια.. και με πιάνει κάτι..!.. γιατί είμαι κ στο τελευταίο έτος.. Και το άσχετο.. ω ναι.. καλά το είχα καταλάβει.. (μη δίνετε σημασία.. ας δώσει αυτός που πρέπει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.752 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:57 Ο Valder έγραψε: #2.279 29-03-08 04:57 Για πλησίασε λιγάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:58 Η fantasmenos: #2.280 29-03-08 04:58 Μπορείς να πεις ότι θες Ηρώ. Κανείς δε δίνει σημασία Δε το επιτρέπει η ώρα άλλωστε Μη νομίζεις ότι λέω και τίποτα σημαντικό... Ένας μ******ς φοιτητής είμαι έτσι και αλλιώς με κοινότυπες απόψεις Καληνύχτα και να περνάτε καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το αύριο είναι ... αύριο.. ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:34 Η fantasmenos: #2.274 29-03-08 04:34 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Μπαστάτε παιδιά... ούτε τα 30 δεν έχετε πατήσει και μεγαλώσατε; Click για ανάπτυξη... Φίλε όταν το πανεπιστήμιο τελειώνει (είμαι και καλός φοιτητής τρομάρα μου) στα 4 χρόνια και αναγκάζεσαι να παρατήσεις τη φοιτητική σου ζωή για μια νέα ζωή είναι κάτι το οποίο δε σου αρέσει μιας και θα αναγκαστείς να αλλάξεις ωραίες συνήθειες. Ίσα-ίσα επειδή δε μεγάλωσα νιώθω έτσι. 4 μήνες... Μετά τι; Δουλειά αλλά αναγκαστική (θα με τρέφουν οι γονείς μου αιώνια, δε νομίζω δε το αντέχω). Αν δεν είσαι έτοιμος ακόμα τι κάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:35 Η Ηρώ έγραψε: #2.275 29-03-08 04:35 Βαλνερινάκο μου!!!! Που είσαι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:37 Ο fandago έγραψε: #2.276 29-03-08 04:37 @fantasmenos... Εμένα μου λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:44 Η fantasmenos: #2.277 29-03-08 04:44 Αρχική Δημοσίευση από fandago: @fantasmenos... Εμένα μου λες; Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω φίλε, απόλυτα, για αυτό δε γουστάρω τελευταία. Γιατί είναι όλα μηχανικά. Έκανες τη τρέλα σου 4 χρόνια και μετά κάνε ότι πρέπει (δουλίτσα και ξερό ψωμί). Αλλά δε πειράζει θα αντέξουμε. Εμείς που λέγαμε ότι δε θα κάνουμε αυτά που είναι στερεότυπα πάμε κατευθείαν εκεί. Όλα γυρίζουν και όλα έρχονται μπροστά μας. Τελικά χάσαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:51 Η Ηρώ έγραψε: #2.278 29-03-08 04:51 Αααααααχ , μη μου λέτε τέτοια.. και με πιάνει κάτι..!.. γιατί είμαι κ στο τελευταίο έτος.. Και το άσχετο.. ω ναι.. καλά το είχα καταλάβει.. (μη δίνετε σημασία.. ας δώσει αυτός που πρέπει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.752 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:57 Ο Valder έγραψε: #2.279 29-03-08 04:57 Για πλησίασε λιγάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:58 Η fantasmenos: #2.280 29-03-08 04:58 Μπορείς να πεις ότι θες Ηρώ. Κανείς δε δίνει σημασία Δε το επιτρέπει η ώρα άλλωστε Μη νομίζεις ότι λέω και τίποτα σημαντικό... Ένας μ******ς φοιτητής είμαι έτσι και αλλιώς με κοινότυπες απόψεις Καληνύχτα και να περνάτε καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fandago: Μπαστάτε παιδιά... ούτε τα 30 δεν έχετε πατήσει και μεγαλώσατε; Click για ανάπτυξη... Φίλε όταν το πανεπιστήμιο τελειώνει (είμαι και καλός φοιτητής τρομάρα μου) στα 4 χρόνια και αναγκάζεσαι να παρατήσεις τη φοιτητική σου ζωή για μια νέα ζωή είναι κάτι το οποίο δε σου αρέσει μιας και θα αναγκαστείς να αλλάξεις ωραίες συνήθειες. Ίσα-ίσα επειδή δε μεγάλωσα νιώθω έτσι. 4 μήνες... Μετά τι; Δουλειά αλλά αναγκαστική (θα με τρέφουν οι γονείς μου αιώνια, δε νομίζω δε το αντέχω). Αν δεν είσαι έτοιμος ακόμα τι κάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:35 Η Ηρώ έγραψε: #2.275 29-03-08 04:35 Βαλνερινάκο μου!!!! Που είσαι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:37 Ο fandago έγραψε: #2.276 29-03-08 04:37 @fantasmenos... Εμένα μου λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:44 Η fantasmenos: #2.277 29-03-08 04:44 Αρχική Δημοσίευση από fandago: @fantasmenos... Εμένα μου λες; Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω φίλε, απόλυτα, για αυτό δε γουστάρω τελευταία. Γιατί είναι όλα μηχανικά. Έκανες τη τρέλα σου 4 χρόνια και μετά κάνε ότι πρέπει (δουλίτσα και ξερό ψωμί). Αλλά δε πειράζει θα αντέξουμε. Εμείς που λέγαμε ότι δε θα κάνουμε αυτά που είναι στερεότυπα πάμε κατευθείαν εκεί. Όλα γυρίζουν και όλα έρχονται μπροστά μας. Τελικά χάσαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:51 Η Ηρώ έγραψε: #2.278 29-03-08 04:51 Αααααααχ , μη μου λέτε τέτοια.. και με πιάνει κάτι..!.. γιατί είμαι κ στο τελευταίο έτος.. Και το άσχετο.. ω ναι.. καλά το είχα καταλάβει.. (μη δίνετε σημασία.. ας δώσει αυτός που πρέπει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.752 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:57 Ο Valder έγραψε: #2.279 29-03-08 04:57 Για πλησίασε λιγάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:58 Η fantasmenos: #2.280 29-03-08 04:58 Μπορείς να πεις ότι θες Ηρώ. Κανείς δε δίνει σημασία Δε το επιτρέπει η ώρα άλλωστε Μη νομίζεις ότι λέω και τίποτα σημαντικό... Ένας μ******ς φοιτητής είμαι έτσι και αλλιώς με κοινότυπες απόψεις Καληνύχτα και να περνάτε καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βαλνερινάκο μου!!!! Που είσαι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:37 Ο fandago έγραψε: #2.276 29-03-08 04:37 @fantasmenos... Εμένα μου λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:44 Η fantasmenos: #2.277 29-03-08 04:44 Αρχική Δημοσίευση από fandago: @fantasmenos... Εμένα μου λες; Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω φίλε, απόλυτα, για αυτό δε γουστάρω τελευταία. Γιατί είναι όλα μηχανικά. Έκανες τη τρέλα σου 4 χρόνια και μετά κάνε ότι πρέπει (δουλίτσα και ξερό ψωμί). Αλλά δε πειράζει θα αντέξουμε. Εμείς που λέγαμε ότι δε θα κάνουμε αυτά που είναι στερεότυπα πάμε κατευθείαν εκεί. Όλα γυρίζουν και όλα έρχονται μπροστά μας. Τελικά χάσαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:51 Η Ηρώ έγραψε: #2.278 29-03-08 04:51 Αααααααχ , μη μου λέτε τέτοια.. και με πιάνει κάτι..!.. γιατί είμαι κ στο τελευταίο έτος.. Και το άσχετο.. ω ναι.. καλά το είχα καταλάβει.. (μη δίνετε σημασία.. ας δώσει αυτός που πρέπει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.752 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:57 Ο Valder έγραψε: #2.279 29-03-08 04:57 Για πλησίασε λιγάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:58 Η fantasmenos: #2.280 29-03-08 04:58 Μπορείς να πεις ότι θες Ηρώ. Κανείς δε δίνει σημασία Δε το επιτρέπει η ώρα άλλωστε Μη νομίζεις ότι λέω και τίποτα σημαντικό... Ένας μ******ς φοιτητής είμαι έτσι και αλλιώς με κοινότυπες απόψεις Καληνύχτα και να περνάτε καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
@fantasmenos... Εμένα μου λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:44 Η fantasmenos: #2.277 29-03-08 04:44 Αρχική Δημοσίευση από fandago: @fantasmenos... Εμένα μου λες; Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω φίλε, απόλυτα, για αυτό δε γουστάρω τελευταία. Γιατί είναι όλα μηχανικά. Έκανες τη τρέλα σου 4 χρόνια και μετά κάνε ότι πρέπει (δουλίτσα και ξερό ψωμί). Αλλά δε πειράζει θα αντέξουμε. Εμείς που λέγαμε ότι δε θα κάνουμε αυτά που είναι στερεότυπα πάμε κατευθείαν εκεί. Όλα γυρίζουν και όλα έρχονται μπροστά μας. Τελικά χάσαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:51 Η Ηρώ έγραψε: #2.278 29-03-08 04:51 Αααααααχ , μη μου λέτε τέτοια.. και με πιάνει κάτι..!.. γιατί είμαι κ στο τελευταίο έτος.. Και το άσχετο.. ω ναι.. καλά το είχα καταλάβει.. (μη δίνετε σημασία.. ας δώσει αυτός που πρέπει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.752 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:57 Ο Valder έγραψε: #2.279 29-03-08 04:57 Για πλησίασε λιγάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:58 Η fantasmenos: #2.280 29-03-08 04:58 Μπορείς να πεις ότι θες Ηρώ. Κανείς δε δίνει σημασία Δε το επιτρέπει η ώρα άλλωστε Μη νομίζεις ότι λέω και τίποτα σημαντικό... Ένας μ******ς φοιτητής είμαι έτσι και αλλιώς με κοινότυπες απόψεις Καληνύχτα και να περνάτε καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fandago: @fantasmenos... Εμένα μου λες; Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω φίλε, απόλυτα, για αυτό δε γουστάρω τελευταία. Γιατί είναι όλα μηχανικά. Έκανες τη τρέλα σου 4 χρόνια και μετά κάνε ότι πρέπει (δουλίτσα και ξερό ψωμί). Αλλά δε πειράζει θα αντέξουμε. Εμείς που λέγαμε ότι δε θα κάνουμε αυτά που είναι στερεότυπα πάμε κατευθείαν εκεί. Όλα γυρίζουν και όλα έρχονται μπροστά μας. Τελικά χάσαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:51 Η Ηρώ έγραψε: #2.278 29-03-08 04:51 Αααααααχ , μη μου λέτε τέτοια.. και με πιάνει κάτι..!.. γιατί είμαι κ στο τελευταίο έτος.. Και το άσχετο.. ω ναι.. καλά το είχα καταλάβει.. (μη δίνετε σημασία.. ας δώσει αυτός που πρέπει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.752 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:57 Ο Valder έγραψε: #2.279 29-03-08 04:57 Για πλησίασε λιγάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:58 Η fantasmenos: #2.280 29-03-08 04:58 Μπορείς να πεις ότι θες Ηρώ. Κανείς δε δίνει σημασία Δε το επιτρέπει η ώρα άλλωστε Μη νομίζεις ότι λέω και τίποτα σημαντικό... Ένας μ******ς φοιτητής είμαι έτσι και αλλιώς με κοινότυπες απόψεις Καληνύχτα και να περνάτε καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αααααααχ , μη μου λέτε τέτοια.. και με πιάνει κάτι..!.. γιατί είμαι κ στο τελευταίο έτος.. Και το άσχετο.. ω ναι.. καλά το είχα καταλάβει.. (μη δίνετε σημασία.. ας δώσει αυτός που πρέπει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.752 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:57 Ο Valder έγραψε: #2.279 29-03-08 04:57 Για πλησίασε λιγάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:58 Η fantasmenos: #2.280 29-03-08 04:58 Μπορείς να πεις ότι θες Ηρώ. Κανείς δε δίνει σημασία Δε το επιτρέπει η ώρα άλλωστε Μη νομίζεις ότι λέω και τίποτα σημαντικό... Ένας μ******ς φοιτητής είμαι έτσι και αλλιώς με κοινότυπες απόψεις Καληνύχτα και να περνάτε καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Για πλησίασε λιγάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2008 στις 04:58 Η fantasmenos: #2.280 29-03-08 04:58 Μπορείς να πεις ότι θες Ηρώ. Κανείς δε δίνει σημασία Δε το επιτρέπει η ώρα άλλωστε Μη νομίζεις ότι λέω και τίποτα σημαντικό... Ένας μ******ς φοιτητής είμαι έτσι και αλλιώς με κοινότυπες απόψεις Καληνύχτα και να περνάτε καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μπορείς να πεις ότι θες Ηρώ. Κανείς δε δίνει σημασία Δε το επιτρέπει η ώρα άλλωστε Μη νομίζεις ότι λέω και τίποτα σημαντικό... Ένας μ******ς φοιτητής είμαι έτσι και αλλιώς με κοινότυπες απόψεις Καληνύχτα και να περνάτε καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.