Δεν είσαι ο μόνος που ξενυχτάς...

ε βεβαιως στις 3 το πρωι αλλη χαρα εχει η ψυχη περα απο το να ακουει την ψηφοφορια της βουλης;

βασικα βαριομουν να πλυνω τα πιατα και κατεληξα να περιμενω μεχρι τωρα....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εδώ κάποτε τριγύριζαν πολύ εκλεκτοί ξενύχτηδες... πού να 'στε άραγε; :redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το ρεπερτόριο της δίπλανης καφετέριας με τρελαινει!! ( επιπλέον δεν με βλέπω να κοιμάμαι πριν τις τρεις!:look:) :P

Εδώ κάποτε τριγύριζαν πολύ εκλεκτοί ξενύχτηδες... πού να 'στε άραγε; :redface:

αυτό ψάχνουμε ακόμα, αλλά όχι ξενυχτώντας

γεια σας :redface:

HELLO

δε νομιζω οτι ειμαι η μονη που ξενυχταω
ξερω ομως οτι θα το μετανιωσω :rolleyes:

ξενυχτα και εκεινος που βαζει μελωδιες τετοια ωρα σε ολο το τετραγωνο
it's creepy:worry:

Δε νομίζω Τάκη...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σε λιγο θα ναι πρωι και δε θα μαι η μονη που ξαγρυπνω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

γειααα

:whistle::whistle::whistle:.........

:crazy:

Γιατί ήπια καφέ στις 9 το βράδυ;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ μάλλον επειδή ξενυχτάω, είδα ρυτίδες κάτω από τα μάτια και τρόμαξα.

Παιδιά εγώ κοιμάμαι 12, ξυπνάω 8, 8:30, την καλύτερη ζωή. Η καλύτερη ρουτίνα αυτή. Αν μπορώ να ξυπνήσω και πιο νωρίς ακόμα καλύτερα.
Αν ξυπνήσω αργά, όλη μέρα μετά νιώθω χάλια.

Παιδιά εγώ κοιμάμαι 12, ξυπνάω 8, 8:30, την καλύτερη ζωή. Η καλύτερη ρουτίνα αυτή. Αν μπορώ να ξυπνήσω και πιο νωρίς ακόμα καλύτερα.
Αν ξυπνήσω αργά, όλη μέρα μετά νιώθω χάλια.

Θα κοιτάξω να το τηρήσω, τουλάχιστον να κοιμάμαι 2:00.

Ισχύει αυτό που λές πάντως, ενώ κάθε βράδυ ξενυχτάω, ένα βράδυ κοιμήθηκα καλά και το πρωϊ είχα ξεπεράσει όλες τις σκοτούρες.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back