BReaTHeR Πολύ δραστήριο μέλος Ο BReaTHeR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.162 μηνύματα. 6 Απριλίου 2007 στις 02:26 Ο BReaTHeR έγραψε: #1.561 06-04-07 02:26 Πέρασα να πώ στις ξενύχτισες και τους ξενύχτες του στεκιού μια καλημέρα και μαζί μια καληνύχτα. Μαζί τις καλύτερες ευχές μου για τις γιορτινές μέρες που διανύουμε και ... ξεκουραστείτε όσο μπορείτε περισσότερο! Θα τα πούμε ξανά τη Δευτέρα του Πάσχα μιας και από αύριο έχει πασχαλινή εκδρομή στα Τέμπη! Καλά να περάσετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 01:51 Η Oralee έγραψε: #1.562 07-04-07 01:51 Eίναι κανείς εδώ καλέ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 01:53 Η travel_lover: #1.563 07-04-07 01:53 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Eίναι κανείς εδώ καλέ; Click για ανάπτυξη... κ συ εδώ; αντε βρε καλή ανασταση για απόψε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 01:54 Ο Γιώργος έγραψε: #1.564 07-04-07 01:54 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Eίναι κανείς εδώ καλέ; Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα. Αρχική Δημοσίευση από travel_lover: κ συ εδώ; αντε βρε καλή ανασταση για απόψε! Click για ανάπτυξη... Τραβελούκοοοοοοοο. Πού είσαι καλιέ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 01:55 Η adespoto έγραψε: #1.565 07-04-07 01:55 Όλοι εδώ? Πώς περάσατε το βράδυ της Μ. Παρασκευής? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 01:56 Η travel_lover: #1.566 07-04-07 01:56 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Καλησπέρα. Τραβελούκοοοοοοοο. Πού είσαι καλιέ; Click για ανάπτυξη... καλησπέρα μικρέ μου! πριν μια ώρα μπήκα σπίτι με τις βαλίτσες κ απολαμβάνω την μοναξιά κ την σιωπή του σπιτιού, κ αναπολώ τις καλες κ άσχημες στιγμές της βδομάδας που πέρασε. εσείς τι κάνατε; μου λείψατε ρε, πλάκα πλάκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 01:58 Ο Γιώργος έγραψε: #1.567 07-04-07 01:58 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Όλοι εδώ? Πώς περάσατε το βράδυ της Μ. Παρασκευής? Click για ανάπτυξη... Κάτσαμε μέσα γιατί είχε πορεία. Αρχική Δημοσίευση από travel_lover: καλησπέρα μικρέ μου! πριν μια ώρα μπήκα σπίτι με τις βαλίτσες κ απολαμβάνω την μοναξιά κ την σιωπή του σπιτιού, κ αναπολώ τις καλες κ άσχημες στιγμές της βδομάδας που πέρασε. εσείς τι κάνατε; μου λείψατε ρε, πλάκα πλάκα! Click για ανάπτυξη... Κύπρο, είχες πει; Τώρα είσαι εδώ, ε; Είχες και καλές και άσχημες στιγμές βλέπω εδώ... Αχταρμάς δηλαδή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:03 Η travel_lover: #1.568 07-04-07 02:03 μπα! οι καλες στιγμές ήταν πολύ περισσότερες, ειδικά όταν βλέπεις ανθρώπους που δεν έχεις την ευκαιρία να είσαι μαζί τους κ με τους οποίους έχεις μοιραστεί την μισή ζωή σου... απλά υπήρξαν στιγμές (μόνο στιγμές) μελαγχολίας για λόγους που δύσκολα μπορείς να καταλάβεις κ γω δύσκολα μπορώ να εξηγήσω (μόνο όποιος το ζει το καταλαβαίνει). ένα σου λέω: πως θα αισθανόσουν αν ένιωθες ότι κάποιος με το έτσι θέλω έκανε κάτι που θα ένιωθες ότι είναι σαν να σβήνει με σφουγγάρι το παρελθόν σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:09 Ο Γιώργος έγραψε: #1.569 07-04-07 02:09 Αρχική Δημοσίευση από travel_lover: ένα σου λέω: πως θα αισθανόσουν αν ένιωθες ότι κάποιος με το έτσι θέλω έκανε κάτι που θα ένιωθες ότι είναι σαν να σβήνει με σφουγγάρι το παρελθόν σου; Click για ανάπτυξη... Να σου πω.... Σβήνεται το παρελθόν, άρα δεν προσκολλάμαι σ' αυτό, οπότε μπορώ να χαράξω το μέλλον μου. Οκ, υπεραισιόδοξη σκέψη, αλλά έτσι πρέπει να σκέφτεσαι. Όλες οι στιγμές είναι αξιομνημόνευτες, αλλά καμία ανεπανάληπτη. Και θα ξαναγαπήσεις και θα ξαναερωτευτείς και θα ξαναφτάσεις στα άκρα για ένα και μοναδικό άτομο, το οποίο μέσα σε εκατομμύρια άλλα σε κάνει ξεχωριστό/ή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:14 Η Oralee έγραψε: #1.570 07-04-07 02:14 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Όλοι εδώ? Πώς περάσατε το βράδυ της Μ. Παρασκευής? Click για ανάπτυξη... Βαρεμάρα.. τι περιμένεις από Μεγάλη Παρασκευή; Τυχαία νομίζεις βγήκε το "αυτός είναι σαν την Μεγάλη Παρασκευή"; (Αλλά μετά από χρόνια πάτησα και στον επιτάφιο.. φυσικά όχι στην περιφορά, απλά στην εκκλησία απέξω τον είδα που βγήκε κι έφευγε.. και μετά έφυγα κι εγώ! Τελικά πάνε και ωραία παιδιά στον επιτάφιο! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:30 Η Vkey έγραψε: #1.571 07-04-07 02:30 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Τελικά πάνε και ωραία παιδιά στον επιτάφιο! Click για ανάπτυξη... 'Αμα είναι έτσι να αρχίζω να συχνάζω κι εγώ εκκλησία! Είμαι λιώμααααααααααα..... τσίπουρα και μετά ποτό... Αχ...έχω μεθύσειιιιιιιιιιιιιιιιιιιι λέμεεεεεεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:34 Η travel_lover: #1.572 07-04-07 02:34 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Και θα ξαναγαπήσεις και θα ξαναερωτευτείς και θα ξαναφτάσεις στα άκρα για ένα και μοναδικό άτομο, το οποίο μέσα σε εκατομμύρια άλλα σε κάνει ξεχωριστό/ή. Click για ανάπτυξη... αχ! δεν έχει καμιά σχέση με ένα άτομο, αλλά με ένα μέρος στο οποίο έζησα, μεγάλωσα κ έκανα όνειρα, έκανα φίλους, ερωτευτηκα κ τώρα δεν υπάρχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Απριλίου 2007 Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:37 Η Oralee έγραψε: #1.573 07-04-07 02:37 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: 'Αμα είναι έτσι να αρχίζω να συχνάζω κι εγώ εκκλησία! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το σκέφτηκα προς στιγμήν, αλλά μπαααααααααααααα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:39 Η Vkey έγραψε: #1.574 07-04-07 02:39 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Κι εγώ το σκέφτηκα προς στιγμήν, αλλά μπαααααααααααααα... Click για ανάπτυξη... λες ε; μμμ... καλά... δεν θα διαφωνήσω... στην κατάστασή μου μόνο να γελάω μπορώ... αχ...γιατί...γιατί με πότισαν σήμερα ε ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:42 Η Oralee έγραψε: #1.575 07-04-07 02:42 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: λες ε; μμμ... καλά... δεν θα διαφωνήσω... στην κατάστασή μου μόνο να γελάω μπορώ... αχ...γιατί...γιατί με πότισαν σήμερα ε ; Click για ανάπτυξη... Γιατί να μη σε ποτίσουν; Και τι καλά που έκαναν.. τα καλύτερα είναι αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:46 Η travel_lover: #1.576 07-04-07 02:46 αν κοιμηθώ τώρα, ίσως να μπορέσω να ξυπνήσω πριν το μεσημέρι... αντε νύχτα μεθυσμένοι εραστές τις νύχτας! (ποπο τι λέω βραδιάτικα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:48 Ο Valder έγραψε: #1.577 07-04-07 02:48 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: λες ε; μμμ... καλά... δεν θα διαφωνήσω... στην κατάστασή μου μόνο να γελάω μπορώ... αχ...γιατί...γιατί με πότισαν σήμερα ε ; Click για ανάπτυξη... Το στόμα έχει δύο θέσεις, όπως ένας ηλεκτρολογικός διακόπτης...Άνοιξε, κλείσε! Ε άμα το έχεις συνέχεια ανοιχτό, οι άλλοι φταίνε που σου προσγειώνουν μέσα τα κρασιά και τα τσίπουρα ή εσύ που αποφάσισες να το κάνεις "Διεθνής Αερολιμένας Βόλου"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:51 Η Oralee έγραψε: #1.578 07-04-07 02:51 Αρχική Δημοσίευση από travel_lover: αν κοιμηθώ τώρα, ίσως να μπορέσω να ξυπνήσω πριν το μεσημέρι... αντε νύχτα μεθυσμένοι εραστές τις νύχτας! (ποπο τι λέω βραδιάτικα...) Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το στόμα έχει δύο θέσεις, όπως ένας ηλεκτρολογικός διακόπτης...Άνοιξε, κλείσε! Ε άμα το έχεις συνέχεια ανοιχτό, οι άλλοι φταίνε που σου προσγειώνουν μέσα τα κρασιά και τα τσίπουρα ή εσύ που αποφάσισες να το κάνεις "Διεθνής Αερολιμένας Βόλου"; Click για ανάπτυξη... Έλα μην την αποπαίρνεις κι εσύ.. Άσε που σκέφτομαι πως μάλλον πρέπει να πιω κι εγώ τίποτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:57 Ο Dark_kronos: #1.579 07-04-07 02:57 Εχει ακομα ζωη στο στεκι η για αλλη μια φορα ειμαι μονος μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 03:09 Ο Valder έγραψε: #1.580 07-04-07 03:09 Καληνύχτα τσιτσιμπίκια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 77 78 79 80 81 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 79 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 79 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πέρασα να πώ στις ξενύχτισες και τους ξενύχτες του στεκιού μια καλημέρα και μαζί μια καληνύχτα. Μαζί τις καλύτερες ευχές μου για τις γιορτινές μέρες που διανύουμε και ... ξεκουραστείτε όσο μπορείτε περισσότερο! Θα τα πούμε ξανά τη Δευτέρα του Πάσχα μιας και από αύριο έχει πασχαλινή εκδρομή στα Τέμπη! Καλά να περάσετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 01:51 Η Oralee έγραψε: #1.562 07-04-07 01:51 Eίναι κανείς εδώ καλέ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 01:53 Η travel_lover: #1.563 07-04-07 01:53 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Eίναι κανείς εδώ καλέ; Click για ανάπτυξη... κ συ εδώ; αντε βρε καλή ανασταση για απόψε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 01:54 Ο Γιώργος έγραψε: #1.564 07-04-07 01:54 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Eίναι κανείς εδώ καλέ; Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα. Αρχική Δημοσίευση από travel_lover: κ συ εδώ; αντε βρε καλή ανασταση για απόψε! Click για ανάπτυξη... Τραβελούκοοοοοοοο. Πού είσαι καλιέ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 01:55 Η adespoto έγραψε: #1.565 07-04-07 01:55 Όλοι εδώ? Πώς περάσατε το βράδυ της Μ. Παρασκευής? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 01:56 Η travel_lover: #1.566 07-04-07 01:56 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Καλησπέρα. Τραβελούκοοοοοοοο. Πού είσαι καλιέ; Click για ανάπτυξη... καλησπέρα μικρέ μου! πριν μια ώρα μπήκα σπίτι με τις βαλίτσες κ απολαμβάνω την μοναξιά κ την σιωπή του σπιτιού, κ αναπολώ τις καλες κ άσχημες στιγμές της βδομάδας που πέρασε. εσείς τι κάνατε; μου λείψατε ρε, πλάκα πλάκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 01:58 Ο Γιώργος έγραψε: #1.567 07-04-07 01:58 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Όλοι εδώ? Πώς περάσατε το βράδυ της Μ. Παρασκευής? Click για ανάπτυξη... Κάτσαμε μέσα γιατί είχε πορεία. Αρχική Δημοσίευση από travel_lover: καλησπέρα μικρέ μου! πριν μια ώρα μπήκα σπίτι με τις βαλίτσες κ απολαμβάνω την μοναξιά κ την σιωπή του σπιτιού, κ αναπολώ τις καλες κ άσχημες στιγμές της βδομάδας που πέρασε. εσείς τι κάνατε; μου λείψατε ρε, πλάκα πλάκα! Click για ανάπτυξη... Κύπρο, είχες πει; Τώρα είσαι εδώ, ε; Είχες και καλές και άσχημες στιγμές βλέπω εδώ... Αχταρμάς δηλαδή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:03 Η travel_lover: #1.568 07-04-07 02:03 μπα! οι καλες στιγμές ήταν πολύ περισσότερες, ειδικά όταν βλέπεις ανθρώπους που δεν έχεις την ευκαιρία να είσαι μαζί τους κ με τους οποίους έχεις μοιραστεί την μισή ζωή σου... απλά υπήρξαν στιγμές (μόνο στιγμές) μελαγχολίας για λόγους που δύσκολα μπορείς να καταλάβεις κ γω δύσκολα μπορώ να εξηγήσω (μόνο όποιος το ζει το καταλαβαίνει). ένα σου λέω: πως θα αισθανόσουν αν ένιωθες ότι κάποιος με το έτσι θέλω έκανε κάτι που θα ένιωθες ότι είναι σαν να σβήνει με σφουγγάρι το παρελθόν σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:09 Ο Γιώργος έγραψε: #1.569 07-04-07 02:09 Αρχική Δημοσίευση από travel_lover: ένα σου λέω: πως θα αισθανόσουν αν ένιωθες ότι κάποιος με το έτσι θέλω έκανε κάτι που θα ένιωθες ότι είναι σαν να σβήνει με σφουγγάρι το παρελθόν σου; Click για ανάπτυξη... Να σου πω.... Σβήνεται το παρελθόν, άρα δεν προσκολλάμαι σ' αυτό, οπότε μπορώ να χαράξω το μέλλον μου. Οκ, υπεραισιόδοξη σκέψη, αλλά έτσι πρέπει να σκέφτεσαι. Όλες οι στιγμές είναι αξιομνημόνευτες, αλλά καμία ανεπανάληπτη. Και θα ξαναγαπήσεις και θα ξαναερωτευτείς και θα ξαναφτάσεις στα άκρα για ένα και μοναδικό άτομο, το οποίο μέσα σε εκατομμύρια άλλα σε κάνει ξεχωριστό/ή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:14 Η Oralee έγραψε: #1.570 07-04-07 02:14 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Όλοι εδώ? Πώς περάσατε το βράδυ της Μ. Παρασκευής? Click για ανάπτυξη... Βαρεμάρα.. τι περιμένεις από Μεγάλη Παρασκευή; Τυχαία νομίζεις βγήκε το "αυτός είναι σαν την Μεγάλη Παρασκευή"; (Αλλά μετά από χρόνια πάτησα και στον επιτάφιο.. φυσικά όχι στην περιφορά, απλά στην εκκλησία απέξω τον είδα που βγήκε κι έφευγε.. και μετά έφυγα κι εγώ! Τελικά πάνε και ωραία παιδιά στον επιτάφιο! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:30 Η Vkey έγραψε: #1.571 07-04-07 02:30 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Τελικά πάνε και ωραία παιδιά στον επιτάφιο! Click για ανάπτυξη... 'Αμα είναι έτσι να αρχίζω να συχνάζω κι εγώ εκκλησία! Είμαι λιώμααααααααααα..... τσίπουρα και μετά ποτό... Αχ...έχω μεθύσειιιιιιιιιιιιιιιιιιιι λέμεεεεεεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:34 Η travel_lover: #1.572 07-04-07 02:34 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Και θα ξαναγαπήσεις και θα ξαναερωτευτείς και θα ξαναφτάσεις στα άκρα για ένα και μοναδικό άτομο, το οποίο μέσα σε εκατομμύρια άλλα σε κάνει ξεχωριστό/ή. Click για ανάπτυξη... αχ! δεν έχει καμιά σχέση με ένα άτομο, αλλά με ένα μέρος στο οποίο έζησα, μεγάλωσα κ έκανα όνειρα, έκανα φίλους, ερωτευτηκα κ τώρα δεν υπάρχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Απριλίου 2007 Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:37 Η Oralee έγραψε: #1.573 07-04-07 02:37 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: 'Αμα είναι έτσι να αρχίζω να συχνάζω κι εγώ εκκλησία! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το σκέφτηκα προς στιγμήν, αλλά μπαααααααααααααα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:39 Η Vkey έγραψε: #1.574 07-04-07 02:39 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Κι εγώ το σκέφτηκα προς στιγμήν, αλλά μπαααααααααααααα... Click για ανάπτυξη... λες ε; μμμ... καλά... δεν θα διαφωνήσω... στην κατάστασή μου μόνο να γελάω μπορώ... αχ...γιατί...γιατί με πότισαν σήμερα ε ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:42 Η Oralee έγραψε: #1.575 07-04-07 02:42 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: λες ε; μμμ... καλά... δεν θα διαφωνήσω... στην κατάστασή μου μόνο να γελάω μπορώ... αχ...γιατί...γιατί με πότισαν σήμερα ε ; Click για ανάπτυξη... Γιατί να μη σε ποτίσουν; Και τι καλά που έκαναν.. τα καλύτερα είναι αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:46 Η travel_lover: #1.576 07-04-07 02:46 αν κοιμηθώ τώρα, ίσως να μπορέσω να ξυπνήσω πριν το μεσημέρι... αντε νύχτα μεθυσμένοι εραστές τις νύχτας! (ποπο τι λέω βραδιάτικα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:48 Ο Valder έγραψε: #1.577 07-04-07 02:48 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: λες ε; μμμ... καλά... δεν θα διαφωνήσω... στην κατάστασή μου μόνο να γελάω μπορώ... αχ...γιατί...γιατί με πότισαν σήμερα ε ; Click για ανάπτυξη... Το στόμα έχει δύο θέσεις, όπως ένας ηλεκτρολογικός διακόπτης...Άνοιξε, κλείσε! Ε άμα το έχεις συνέχεια ανοιχτό, οι άλλοι φταίνε που σου προσγειώνουν μέσα τα κρασιά και τα τσίπουρα ή εσύ που αποφάσισες να το κάνεις "Διεθνής Αερολιμένας Βόλου"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:51 Η Oralee έγραψε: #1.578 07-04-07 02:51 Αρχική Δημοσίευση από travel_lover: αν κοιμηθώ τώρα, ίσως να μπορέσω να ξυπνήσω πριν το μεσημέρι... αντε νύχτα μεθυσμένοι εραστές τις νύχτας! (ποπο τι λέω βραδιάτικα...) Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το στόμα έχει δύο θέσεις, όπως ένας ηλεκτρολογικός διακόπτης...Άνοιξε, κλείσε! Ε άμα το έχεις συνέχεια ανοιχτό, οι άλλοι φταίνε που σου προσγειώνουν μέσα τα κρασιά και τα τσίπουρα ή εσύ που αποφάσισες να το κάνεις "Διεθνής Αερολιμένας Βόλου"; Click για ανάπτυξη... Έλα μην την αποπαίρνεις κι εσύ.. Άσε που σκέφτομαι πως μάλλον πρέπει να πιω κι εγώ τίποτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:57 Ο Dark_kronos: #1.579 07-04-07 02:57 Εχει ακομα ζωη στο στεκι η για αλλη μια φορα ειμαι μονος μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 03:09 Ο Valder έγραψε: #1.580 07-04-07 03:09 Καληνύχτα τσιτσιμπίκια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 77 78 79 80 81 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 79 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 79 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Eίναι κανείς εδώ καλέ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 01:53 Η travel_lover: #1.563 07-04-07 01:53 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Eίναι κανείς εδώ καλέ; Click για ανάπτυξη... κ συ εδώ; αντε βρε καλή ανασταση για απόψε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 01:54 Ο Γιώργος έγραψε: #1.564 07-04-07 01:54 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Eίναι κανείς εδώ καλέ; Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα. Αρχική Δημοσίευση από travel_lover: κ συ εδώ; αντε βρε καλή ανασταση για απόψε! Click για ανάπτυξη... Τραβελούκοοοοοοοο. Πού είσαι καλιέ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 01:55 Η adespoto έγραψε: #1.565 07-04-07 01:55 Όλοι εδώ? Πώς περάσατε το βράδυ της Μ. Παρασκευής? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 01:56 Η travel_lover: #1.566 07-04-07 01:56 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Καλησπέρα. Τραβελούκοοοοοοοο. Πού είσαι καλιέ; Click για ανάπτυξη... καλησπέρα μικρέ μου! πριν μια ώρα μπήκα σπίτι με τις βαλίτσες κ απολαμβάνω την μοναξιά κ την σιωπή του σπιτιού, κ αναπολώ τις καλες κ άσχημες στιγμές της βδομάδας που πέρασε. εσείς τι κάνατε; μου λείψατε ρε, πλάκα πλάκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 01:58 Ο Γιώργος έγραψε: #1.567 07-04-07 01:58 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Όλοι εδώ? Πώς περάσατε το βράδυ της Μ. Παρασκευής? Click για ανάπτυξη... Κάτσαμε μέσα γιατί είχε πορεία. Αρχική Δημοσίευση από travel_lover: καλησπέρα μικρέ μου! πριν μια ώρα μπήκα σπίτι με τις βαλίτσες κ απολαμβάνω την μοναξιά κ την σιωπή του σπιτιού, κ αναπολώ τις καλες κ άσχημες στιγμές της βδομάδας που πέρασε. εσείς τι κάνατε; μου λείψατε ρε, πλάκα πλάκα! Click για ανάπτυξη... Κύπρο, είχες πει; Τώρα είσαι εδώ, ε; Είχες και καλές και άσχημες στιγμές βλέπω εδώ... Αχταρμάς δηλαδή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:03 Η travel_lover: #1.568 07-04-07 02:03 μπα! οι καλες στιγμές ήταν πολύ περισσότερες, ειδικά όταν βλέπεις ανθρώπους που δεν έχεις την ευκαιρία να είσαι μαζί τους κ με τους οποίους έχεις μοιραστεί την μισή ζωή σου... απλά υπήρξαν στιγμές (μόνο στιγμές) μελαγχολίας για λόγους που δύσκολα μπορείς να καταλάβεις κ γω δύσκολα μπορώ να εξηγήσω (μόνο όποιος το ζει το καταλαβαίνει). ένα σου λέω: πως θα αισθανόσουν αν ένιωθες ότι κάποιος με το έτσι θέλω έκανε κάτι που θα ένιωθες ότι είναι σαν να σβήνει με σφουγγάρι το παρελθόν σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:09 Ο Γιώργος έγραψε: #1.569 07-04-07 02:09 Αρχική Δημοσίευση από travel_lover: ένα σου λέω: πως θα αισθανόσουν αν ένιωθες ότι κάποιος με το έτσι θέλω έκανε κάτι που θα ένιωθες ότι είναι σαν να σβήνει με σφουγγάρι το παρελθόν σου; Click για ανάπτυξη... Να σου πω.... Σβήνεται το παρελθόν, άρα δεν προσκολλάμαι σ' αυτό, οπότε μπορώ να χαράξω το μέλλον μου. Οκ, υπεραισιόδοξη σκέψη, αλλά έτσι πρέπει να σκέφτεσαι. Όλες οι στιγμές είναι αξιομνημόνευτες, αλλά καμία ανεπανάληπτη. Και θα ξαναγαπήσεις και θα ξαναερωτευτείς και θα ξαναφτάσεις στα άκρα για ένα και μοναδικό άτομο, το οποίο μέσα σε εκατομμύρια άλλα σε κάνει ξεχωριστό/ή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:14 Η Oralee έγραψε: #1.570 07-04-07 02:14 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Όλοι εδώ? Πώς περάσατε το βράδυ της Μ. Παρασκευής? Click για ανάπτυξη... Βαρεμάρα.. τι περιμένεις από Μεγάλη Παρασκευή; Τυχαία νομίζεις βγήκε το "αυτός είναι σαν την Μεγάλη Παρασκευή"; (Αλλά μετά από χρόνια πάτησα και στον επιτάφιο.. φυσικά όχι στην περιφορά, απλά στην εκκλησία απέξω τον είδα που βγήκε κι έφευγε.. και μετά έφυγα κι εγώ! Τελικά πάνε και ωραία παιδιά στον επιτάφιο! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:30 Η Vkey έγραψε: #1.571 07-04-07 02:30 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Τελικά πάνε και ωραία παιδιά στον επιτάφιο! Click για ανάπτυξη... 'Αμα είναι έτσι να αρχίζω να συχνάζω κι εγώ εκκλησία! Είμαι λιώμααααααααααα..... τσίπουρα και μετά ποτό... Αχ...έχω μεθύσειιιιιιιιιιιιιιιιιιιι λέμεεεεεεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:34 Η travel_lover: #1.572 07-04-07 02:34 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Και θα ξαναγαπήσεις και θα ξαναερωτευτείς και θα ξαναφτάσεις στα άκρα για ένα και μοναδικό άτομο, το οποίο μέσα σε εκατομμύρια άλλα σε κάνει ξεχωριστό/ή. Click για ανάπτυξη... αχ! δεν έχει καμιά σχέση με ένα άτομο, αλλά με ένα μέρος στο οποίο έζησα, μεγάλωσα κ έκανα όνειρα, έκανα φίλους, ερωτευτηκα κ τώρα δεν υπάρχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Απριλίου 2007 Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:37 Η Oralee έγραψε: #1.573 07-04-07 02:37 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: 'Αμα είναι έτσι να αρχίζω να συχνάζω κι εγώ εκκλησία! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το σκέφτηκα προς στιγμήν, αλλά μπαααααααααααααα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:39 Η Vkey έγραψε: #1.574 07-04-07 02:39 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Κι εγώ το σκέφτηκα προς στιγμήν, αλλά μπαααααααααααααα... Click για ανάπτυξη... λες ε; μμμ... καλά... δεν θα διαφωνήσω... στην κατάστασή μου μόνο να γελάω μπορώ... αχ...γιατί...γιατί με πότισαν σήμερα ε ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:42 Η Oralee έγραψε: #1.575 07-04-07 02:42 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: λες ε; μμμ... καλά... δεν θα διαφωνήσω... στην κατάστασή μου μόνο να γελάω μπορώ... αχ...γιατί...γιατί με πότισαν σήμερα ε ; Click για ανάπτυξη... Γιατί να μη σε ποτίσουν; Και τι καλά που έκαναν.. τα καλύτερα είναι αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:46 Η travel_lover: #1.576 07-04-07 02:46 αν κοιμηθώ τώρα, ίσως να μπορέσω να ξυπνήσω πριν το μεσημέρι... αντε νύχτα μεθυσμένοι εραστές τις νύχτας! (ποπο τι λέω βραδιάτικα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:48 Ο Valder έγραψε: #1.577 07-04-07 02:48 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: λες ε; μμμ... καλά... δεν θα διαφωνήσω... στην κατάστασή μου μόνο να γελάω μπορώ... αχ...γιατί...γιατί με πότισαν σήμερα ε ; Click για ανάπτυξη... Το στόμα έχει δύο θέσεις, όπως ένας ηλεκτρολογικός διακόπτης...Άνοιξε, κλείσε! Ε άμα το έχεις συνέχεια ανοιχτό, οι άλλοι φταίνε που σου προσγειώνουν μέσα τα κρασιά και τα τσίπουρα ή εσύ που αποφάσισες να το κάνεις "Διεθνής Αερολιμένας Βόλου"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:51 Η Oralee έγραψε: #1.578 07-04-07 02:51 Αρχική Δημοσίευση από travel_lover: αν κοιμηθώ τώρα, ίσως να μπορέσω να ξυπνήσω πριν το μεσημέρι... αντε νύχτα μεθυσμένοι εραστές τις νύχτας! (ποπο τι λέω βραδιάτικα...) Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το στόμα έχει δύο θέσεις, όπως ένας ηλεκτρολογικός διακόπτης...Άνοιξε, κλείσε! Ε άμα το έχεις συνέχεια ανοιχτό, οι άλλοι φταίνε που σου προσγειώνουν μέσα τα κρασιά και τα τσίπουρα ή εσύ που αποφάσισες να το κάνεις "Διεθνής Αερολιμένας Βόλου"; Click για ανάπτυξη... Έλα μην την αποπαίρνεις κι εσύ.. Άσε που σκέφτομαι πως μάλλον πρέπει να πιω κι εγώ τίποτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:57 Ο Dark_kronos: #1.579 07-04-07 02:57 Εχει ακομα ζωη στο στεκι η για αλλη μια φορα ειμαι μονος μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 03:09 Ο Valder έγραψε: #1.580 07-04-07 03:09 Καληνύχτα τσιτσιμπίκια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 77 78 79 80 81 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 79 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 79 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kajira: Eίναι κανείς εδώ καλέ; Click για ανάπτυξη... κ συ εδώ; αντε βρε καλή ανασταση για απόψε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 01:54 Ο Γιώργος έγραψε: #1.564 07-04-07 01:54 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Eίναι κανείς εδώ καλέ; Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα. Αρχική Δημοσίευση από travel_lover: κ συ εδώ; αντε βρε καλή ανασταση για απόψε! Click για ανάπτυξη... Τραβελούκοοοοοοοο. Πού είσαι καλιέ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 01:55 Η adespoto έγραψε: #1.565 07-04-07 01:55 Όλοι εδώ? Πώς περάσατε το βράδυ της Μ. Παρασκευής? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 01:56 Η travel_lover: #1.566 07-04-07 01:56 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Καλησπέρα. Τραβελούκοοοοοοοο. Πού είσαι καλιέ; Click για ανάπτυξη... καλησπέρα μικρέ μου! πριν μια ώρα μπήκα σπίτι με τις βαλίτσες κ απολαμβάνω την μοναξιά κ την σιωπή του σπιτιού, κ αναπολώ τις καλες κ άσχημες στιγμές της βδομάδας που πέρασε. εσείς τι κάνατε; μου λείψατε ρε, πλάκα πλάκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 01:58 Ο Γιώργος έγραψε: #1.567 07-04-07 01:58 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Όλοι εδώ? Πώς περάσατε το βράδυ της Μ. Παρασκευής? Click για ανάπτυξη... Κάτσαμε μέσα γιατί είχε πορεία. Αρχική Δημοσίευση από travel_lover: καλησπέρα μικρέ μου! πριν μια ώρα μπήκα σπίτι με τις βαλίτσες κ απολαμβάνω την μοναξιά κ την σιωπή του σπιτιού, κ αναπολώ τις καλες κ άσχημες στιγμές της βδομάδας που πέρασε. εσείς τι κάνατε; μου λείψατε ρε, πλάκα πλάκα! Click για ανάπτυξη... Κύπρο, είχες πει; Τώρα είσαι εδώ, ε; Είχες και καλές και άσχημες στιγμές βλέπω εδώ... Αχταρμάς δηλαδή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:03 Η travel_lover: #1.568 07-04-07 02:03 μπα! οι καλες στιγμές ήταν πολύ περισσότερες, ειδικά όταν βλέπεις ανθρώπους που δεν έχεις την ευκαιρία να είσαι μαζί τους κ με τους οποίους έχεις μοιραστεί την μισή ζωή σου... απλά υπήρξαν στιγμές (μόνο στιγμές) μελαγχολίας για λόγους που δύσκολα μπορείς να καταλάβεις κ γω δύσκολα μπορώ να εξηγήσω (μόνο όποιος το ζει το καταλαβαίνει). ένα σου λέω: πως θα αισθανόσουν αν ένιωθες ότι κάποιος με το έτσι θέλω έκανε κάτι που θα ένιωθες ότι είναι σαν να σβήνει με σφουγγάρι το παρελθόν σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:09 Ο Γιώργος έγραψε: #1.569 07-04-07 02:09 Αρχική Δημοσίευση από travel_lover: ένα σου λέω: πως θα αισθανόσουν αν ένιωθες ότι κάποιος με το έτσι θέλω έκανε κάτι που θα ένιωθες ότι είναι σαν να σβήνει με σφουγγάρι το παρελθόν σου; Click για ανάπτυξη... Να σου πω.... Σβήνεται το παρελθόν, άρα δεν προσκολλάμαι σ' αυτό, οπότε μπορώ να χαράξω το μέλλον μου. Οκ, υπεραισιόδοξη σκέψη, αλλά έτσι πρέπει να σκέφτεσαι. Όλες οι στιγμές είναι αξιομνημόνευτες, αλλά καμία ανεπανάληπτη. Και θα ξαναγαπήσεις και θα ξαναερωτευτείς και θα ξαναφτάσεις στα άκρα για ένα και μοναδικό άτομο, το οποίο μέσα σε εκατομμύρια άλλα σε κάνει ξεχωριστό/ή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:14 Η Oralee έγραψε: #1.570 07-04-07 02:14 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Όλοι εδώ? Πώς περάσατε το βράδυ της Μ. Παρασκευής? Click για ανάπτυξη... Βαρεμάρα.. τι περιμένεις από Μεγάλη Παρασκευή; Τυχαία νομίζεις βγήκε το "αυτός είναι σαν την Μεγάλη Παρασκευή"; (Αλλά μετά από χρόνια πάτησα και στον επιτάφιο.. φυσικά όχι στην περιφορά, απλά στην εκκλησία απέξω τον είδα που βγήκε κι έφευγε.. και μετά έφυγα κι εγώ! Τελικά πάνε και ωραία παιδιά στον επιτάφιο! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:30 Η Vkey έγραψε: #1.571 07-04-07 02:30 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Τελικά πάνε και ωραία παιδιά στον επιτάφιο! Click για ανάπτυξη... 'Αμα είναι έτσι να αρχίζω να συχνάζω κι εγώ εκκλησία! Είμαι λιώμααααααααααα..... τσίπουρα και μετά ποτό... Αχ...έχω μεθύσειιιιιιιιιιιιιιιιιιιι λέμεεεεεεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:34 Η travel_lover: #1.572 07-04-07 02:34 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Και θα ξαναγαπήσεις και θα ξαναερωτευτείς και θα ξαναφτάσεις στα άκρα για ένα και μοναδικό άτομο, το οποίο μέσα σε εκατομμύρια άλλα σε κάνει ξεχωριστό/ή. Click για ανάπτυξη... αχ! δεν έχει καμιά σχέση με ένα άτομο, αλλά με ένα μέρος στο οποίο έζησα, μεγάλωσα κ έκανα όνειρα, έκανα φίλους, ερωτευτηκα κ τώρα δεν υπάρχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Απριλίου 2007 Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:37 Η Oralee έγραψε: #1.573 07-04-07 02:37 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: 'Αμα είναι έτσι να αρχίζω να συχνάζω κι εγώ εκκλησία! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το σκέφτηκα προς στιγμήν, αλλά μπαααααααααααααα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:39 Η Vkey έγραψε: #1.574 07-04-07 02:39 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Κι εγώ το σκέφτηκα προς στιγμήν, αλλά μπαααααααααααααα... Click για ανάπτυξη... λες ε; μμμ... καλά... δεν θα διαφωνήσω... στην κατάστασή μου μόνο να γελάω μπορώ... αχ...γιατί...γιατί με πότισαν σήμερα ε ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:42 Η Oralee έγραψε: #1.575 07-04-07 02:42 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: λες ε; μμμ... καλά... δεν θα διαφωνήσω... στην κατάστασή μου μόνο να γελάω μπορώ... αχ...γιατί...γιατί με πότισαν σήμερα ε ; Click για ανάπτυξη... Γιατί να μη σε ποτίσουν; Και τι καλά που έκαναν.. τα καλύτερα είναι αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:46 Η travel_lover: #1.576 07-04-07 02:46 αν κοιμηθώ τώρα, ίσως να μπορέσω να ξυπνήσω πριν το μεσημέρι... αντε νύχτα μεθυσμένοι εραστές τις νύχτας! (ποπο τι λέω βραδιάτικα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:48 Ο Valder έγραψε: #1.577 07-04-07 02:48 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: λες ε; μμμ... καλά... δεν θα διαφωνήσω... στην κατάστασή μου μόνο να γελάω μπορώ... αχ...γιατί...γιατί με πότισαν σήμερα ε ; Click για ανάπτυξη... Το στόμα έχει δύο θέσεις, όπως ένας ηλεκτρολογικός διακόπτης...Άνοιξε, κλείσε! Ε άμα το έχεις συνέχεια ανοιχτό, οι άλλοι φταίνε που σου προσγειώνουν μέσα τα κρασιά και τα τσίπουρα ή εσύ που αποφάσισες να το κάνεις "Διεθνής Αερολιμένας Βόλου"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:51 Η Oralee έγραψε: #1.578 07-04-07 02:51 Αρχική Δημοσίευση από travel_lover: αν κοιμηθώ τώρα, ίσως να μπορέσω να ξυπνήσω πριν το μεσημέρι... αντε νύχτα μεθυσμένοι εραστές τις νύχτας! (ποπο τι λέω βραδιάτικα...) Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το στόμα έχει δύο θέσεις, όπως ένας ηλεκτρολογικός διακόπτης...Άνοιξε, κλείσε! Ε άμα το έχεις συνέχεια ανοιχτό, οι άλλοι φταίνε που σου προσγειώνουν μέσα τα κρασιά και τα τσίπουρα ή εσύ που αποφάσισες να το κάνεις "Διεθνής Αερολιμένας Βόλου"; Click για ανάπτυξη... Έλα μην την αποπαίρνεις κι εσύ.. Άσε που σκέφτομαι πως μάλλον πρέπει να πιω κι εγώ τίποτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:57 Ο Dark_kronos: #1.579 07-04-07 02:57 Εχει ακομα ζωη στο στεκι η για αλλη μια φορα ειμαι μονος μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 03:09 Ο Valder έγραψε: #1.580 07-04-07 03:09 Καληνύχτα τσιτσιμπίκια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 77 78 79 80 81 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 79 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 79 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kajira: Eίναι κανείς εδώ καλέ; Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα. Αρχική Δημοσίευση από travel_lover: κ συ εδώ; αντε βρε καλή ανασταση για απόψε! Click για ανάπτυξη... Τραβελούκοοοοοοοο. Πού είσαι καλιέ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 01:55 Η adespoto έγραψε: #1.565 07-04-07 01:55 Όλοι εδώ? Πώς περάσατε το βράδυ της Μ. Παρασκευής? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 01:56 Η travel_lover: #1.566 07-04-07 01:56 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Καλησπέρα. Τραβελούκοοοοοοοο. Πού είσαι καλιέ; Click για ανάπτυξη... καλησπέρα μικρέ μου! πριν μια ώρα μπήκα σπίτι με τις βαλίτσες κ απολαμβάνω την μοναξιά κ την σιωπή του σπιτιού, κ αναπολώ τις καλες κ άσχημες στιγμές της βδομάδας που πέρασε. εσείς τι κάνατε; μου λείψατε ρε, πλάκα πλάκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 01:58 Ο Γιώργος έγραψε: #1.567 07-04-07 01:58 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Όλοι εδώ? Πώς περάσατε το βράδυ της Μ. Παρασκευής? Click για ανάπτυξη... Κάτσαμε μέσα γιατί είχε πορεία. Αρχική Δημοσίευση από travel_lover: καλησπέρα μικρέ μου! πριν μια ώρα μπήκα σπίτι με τις βαλίτσες κ απολαμβάνω την μοναξιά κ την σιωπή του σπιτιού, κ αναπολώ τις καλες κ άσχημες στιγμές της βδομάδας που πέρασε. εσείς τι κάνατε; μου λείψατε ρε, πλάκα πλάκα! Click για ανάπτυξη... Κύπρο, είχες πει; Τώρα είσαι εδώ, ε; Είχες και καλές και άσχημες στιγμές βλέπω εδώ... Αχταρμάς δηλαδή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:03 Η travel_lover: #1.568 07-04-07 02:03 μπα! οι καλες στιγμές ήταν πολύ περισσότερες, ειδικά όταν βλέπεις ανθρώπους που δεν έχεις την ευκαιρία να είσαι μαζί τους κ με τους οποίους έχεις μοιραστεί την μισή ζωή σου... απλά υπήρξαν στιγμές (μόνο στιγμές) μελαγχολίας για λόγους που δύσκολα μπορείς να καταλάβεις κ γω δύσκολα μπορώ να εξηγήσω (μόνο όποιος το ζει το καταλαβαίνει). ένα σου λέω: πως θα αισθανόσουν αν ένιωθες ότι κάποιος με το έτσι θέλω έκανε κάτι που θα ένιωθες ότι είναι σαν να σβήνει με σφουγγάρι το παρελθόν σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:09 Ο Γιώργος έγραψε: #1.569 07-04-07 02:09 Αρχική Δημοσίευση από travel_lover: ένα σου λέω: πως θα αισθανόσουν αν ένιωθες ότι κάποιος με το έτσι θέλω έκανε κάτι που θα ένιωθες ότι είναι σαν να σβήνει με σφουγγάρι το παρελθόν σου; Click για ανάπτυξη... Να σου πω.... Σβήνεται το παρελθόν, άρα δεν προσκολλάμαι σ' αυτό, οπότε μπορώ να χαράξω το μέλλον μου. Οκ, υπεραισιόδοξη σκέψη, αλλά έτσι πρέπει να σκέφτεσαι. Όλες οι στιγμές είναι αξιομνημόνευτες, αλλά καμία ανεπανάληπτη. Και θα ξαναγαπήσεις και θα ξαναερωτευτείς και θα ξαναφτάσεις στα άκρα για ένα και μοναδικό άτομο, το οποίο μέσα σε εκατομμύρια άλλα σε κάνει ξεχωριστό/ή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:14 Η Oralee έγραψε: #1.570 07-04-07 02:14 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Όλοι εδώ? Πώς περάσατε το βράδυ της Μ. Παρασκευής? Click για ανάπτυξη... Βαρεμάρα.. τι περιμένεις από Μεγάλη Παρασκευή; Τυχαία νομίζεις βγήκε το "αυτός είναι σαν την Μεγάλη Παρασκευή"; (Αλλά μετά από χρόνια πάτησα και στον επιτάφιο.. φυσικά όχι στην περιφορά, απλά στην εκκλησία απέξω τον είδα που βγήκε κι έφευγε.. και μετά έφυγα κι εγώ! Τελικά πάνε και ωραία παιδιά στον επιτάφιο! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:30 Η Vkey έγραψε: #1.571 07-04-07 02:30 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Τελικά πάνε και ωραία παιδιά στον επιτάφιο! Click για ανάπτυξη... 'Αμα είναι έτσι να αρχίζω να συχνάζω κι εγώ εκκλησία! Είμαι λιώμααααααααααα..... τσίπουρα και μετά ποτό... Αχ...έχω μεθύσειιιιιιιιιιιιιιιιιιιι λέμεεεεεεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:34 Η travel_lover: #1.572 07-04-07 02:34 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Και θα ξαναγαπήσεις και θα ξαναερωτευτείς και θα ξαναφτάσεις στα άκρα για ένα και μοναδικό άτομο, το οποίο μέσα σε εκατομμύρια άλλα σε κάνει ξεχωριστό/ή. Click για ανάπτυξη... αχ! δεν έχει καμιά σχέση με ένα άτομο, αλλά με ένα μέρος στο οποίο έζησα, μεγάλωσα κ έκανα όνειρα, έκανα φίλους, ερωτευτηκα κ τώρα δεν υπάρχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Απριλίου 2007 Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:37 Η Oralee έγραψε: #1.573 07-04-07 02:37 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: 'Αμα είναι έτσι να αρχίζω να συχνάζω κι εγώ εκκλησία! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το σκέφτηκα προς στιγμήν, αλλά μπαααααααααααααα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:39 Η Vkey έγραψε: #1.574 07-04-07 02:39 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Κι εγώ το σκέφτηκα προς στιγμήν, αλλά μπαααααααααααααα... Click για ανάπτυξη... λες ε; μμμ... καλά... δεν θα διαφωνήσω... στην κατάστασή μου μόνο να γελάω μπορώ... αχ...γιατί...γιατί με πότισαν σήμερα ε ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:42 Η Oralee έγραψε: #1.575 07-04-07 02:42 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: λες ε; μμμ... καλά... δεν θα διαφωνήσω... στην κατάστασή μου μόνο να γελάω μπορώ... αχ...γιατί...γιατί με πότισαν σήμερα ε ; Click για ανάπτυξη... Γιατί να μη σε ποτίσουν; Και τι καλά που έκαναν.. τα καλύτερα είναι αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:46 Η travel_lover: #1.576 07-04-07 02:46 αν κοιμηθώ τώρα, ίσως να μπορέσω να ξυπνήσω πριν το μεσημέρι... αντε νύχτα μεθυσμένοι εραστές τις νύχτας! (ποπο τι λέω βραδιάτικα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:48 Ο Valder έγραψε: #1.577 07-04-07 02:48 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: λες ε; μμμ... καλά... δεν θα διαφωνήσω... στην κατάστασή μου μόνο να γελάω μπορώ... αχ...γιατί...γιατί με πότισαν σήμερα ε ; Click για ανάπτυξη... Το στόμα έχει δύο θέσεις, όπως ένας ηλεκτρολογικός διακόπτης...Άνοιξε, κλείσε! Ε άμα το έχεις συνέχεια ανοιχτό, οι άλλοι φταίνε που σου προσγειώνουν μέσα τα κρασιά και τα τσίπουρα ή εσύ που αποφάσισες να το κάνεις "Διεθνής Αερολιμένας Βόλου"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:51 Η Oralee έγραψε: #1.578 07-04-07 02:51 Αρχική Δημοσίευση από travel_lover: αν κοιμηθώ τώρα, ίσως να μπορέσω να ξυπνήσω πριν το μεσημέρι... αντε νύχτα μεθυσμένοι εραστές τις νύχτας! (ποπο τι λέω βραδιάτικα...) Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το στόμα έχει δύο θέσεις, όπως ένας ηλεκτρολογικός διακόπτης...Άνοιξε, κλείσε! Ε άμα το έχεις συνέχεια ανοιχτό, οι άλλοι φταίνε που σου προσγειώνουν μέσα τα κρασιά και τα τσίπουρα ή εσύ που αποφάσισες να το κάνεις "Διεθνής Αερολιμένας Βόλου"; Click για ανάπτυξη... Έλα μην την αποπαίρνεις κι εσύ.. Άσε που σκέφτομαι πως μάλλον πρέπει να πιω κι εγώ τίποτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:57 Ο Dark_kronos: #1.579 07-04-07 02:57 Εχει ακομα ζωη στο στεκι η για αλλη μια φορα ειμαι μονος μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 03:09 Ο Valder έγραψε: #1.580 07-04-07 03:09 Καληνύχτα τσιτσιμπίκια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 77 78 79 80 81 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 79 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 79 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όλοι εδώ? Πώς περάσατε το βράδυ της Μ. Παρασκευής? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 01:56 Η travel_lover: #1.566 07-04-07 01:56 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Καλησπέρα. Τραβελούκοοοοοοοο. Πού είσαι καλιέ; Click για ανάπτυξη... καλησπέρα μικρέ μου! πριν μια ώρα μπήκα σπίτι με τις βαλίτσες κ απολαμβάνω την μοναξιά κ την σιωπή του σπιτιού, κ αναπολώ τις καλες κ άσχημες στιγμές της βδομάδας που πέρασε. εσείς τι κάνατε; μου λείψατε ρε, πλάκα πλάκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 01:58 Ο Γιώργος έγραψε: #1.567 07-04-07 01:58 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Όλοι εδώ? Πώς περάσατε το βράδυ της Μ. Παρασκευής? Click για ανάπτυξη... Κάτσαμε μέσα γιατί είχε πορεία. Αρχική Δημοσίευση από travel_lover: καλησπέρα μικρέ μου! πριν μια ώρα μπήκα σπίτι με τις βαλίτσες κ απολαμβάνω την μοναξιά κ την σιωπή του σπιτιού, κ αναπολώ τις καλες κ άσχημες στιγμές της βδομάδας που πέρασε. εσείς τι κάνατε; μου λείψατε ρε, πλάκα πλάκα! Click για ανάπτυξη... Κύπρο, είχες πει; Τώρα είσαι εδώ, ε; Είχες και καλές και άσχημες στιγμές βλέπω εδώ... Αχταρμάς δηλαδή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:03 Η travel_lover: #1.568 07-04-07 02:03 μπα! οι καλες στιγμές ήταν πολύ περισσότερες, ειδικά όταν βλέπεις ανθρώπους που δεν έχεις την ευκαιρία να είσαι μαζί τους κ με τους οποίους έχεις μοιραστεί την μισή ζωή σου... απλά υπήρξαν στιγμές (μόνο στιγμές) μελαγχολίας για λόγους που δύσκολα μπορείς να καταλάβεις κ γω δύσκολα μπορώ να εξηγήσω (μόνο όποιος το ζει το καταλαβαίνει). ένα σου λέω: πως θα αισθανόσουν αν ένιωθες ότι κάποιος με το έτσι θέλω έκανε κάτι που θα ένιωθες ότι είναι σαν να σβήνει με σφουγγάρι το παρελθόν σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:09 Ο Γιώργος έγραψε: #1.569 07-04-07 02:09 Αρχική Δημοσίευση από travel_lover: ένα σου λέω: πως θα αισθανόσουν αν ένιωθες ότι κάποιος με το έτσι θέλω έκανε κάτι που θα ένιωθες ότι είναι σαν να σβήνει με σφουγγάρι το παρελθόν σου; Click για ανάπτυξη... Να σου πω.... Σβήνεται το παρελθόν, άρα δεν προσκολλάμαι σ' αυτό, οπότε μπορώ να χαράξω το μέλλον μου. Οκ, υπεραισιόδοξη σκέψη, αλλά έτσι πρέπει να σκέφτεσαι. Όλες οι στιγμές είναι αξιομνημόνευτες, αλλά καμία ανεπανάληπτη. Και θα ξαναγαπήσεις και θα ξαναερωτευτείς και θα ξαναφτάσεις στα άκρα για ένα και μοναδικό άτομο, το οποίο μέσα σε εκατομμύρια άλλα σε κάνει ξεχωριστό/ή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:14 Η Oralee έγραψε: #1.570 07-04-07 02:14 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Όλοι εδώ? Πώς περάσατε το βράδυ της Μ. Παρασκευής? Click για ανάπτυξη... Βαρεμάρα.. τι περιμένεις από Μεγάλη Παρασκευή; Τυχαία νομίζεις βγήκε το "αυτός είναι σαν την Μεγάλη Παρασκευή"; (Αλλά μετά από χρόνια πάτησα και στον επιτάφιο.. φυσικά όχι στην περιφορά, απλά στην εκκλησία απέξω τον είδα που βγήκε κι έφευγε.. και μετά έφυγα κι εγώ! Τελικά πάνε και ωραία παιδιά στον επιτάφιο! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:30 Η Vkey έγραψε: #1.571 07-04-07 02:30 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Τελικά πάνε και ωραία παιδιά στον επιτάφιο! Click για ανάπτυξη... 'Αμα είναι έτσι να αρχίζω να συχνάζω κι εγώ εκκλησία! Είμαι λιώμααααααααααα..... τσίπουρα και μετά ποτό... Αχ...έχω μεθύσειιιιιιιιιιιιιιιιιιιι λέμεεεεεεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:34 Η travel_lover: #1.572 07-04-07 02:34 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Και θα ξαναγαπήσεις και θα ξαναερωτευτείς και θα ξαναφτάσεις στα άκρα για ένα και μοναδικό άτομο, το οποίο μέσα σε εκατομμύρια άλλα σε κάνει ξεχωριστό/ή. Click για ανάπτυξη... αχ! δεν έχει καμιά σχέση με ένα άτομο, αλλά με ένα μέρος στο οποίο έζησα, μεγάλωσα κ έκανα όνειρα, έκανα φίλους, ερωτευτηκα κ τώρα δεν υπάρχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Απριλίου 2007 Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:37 Η Oralee έγραψε: #1.573 07-04-07 02:37 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: 'Αμα είναι έτσι να αρχίζω να συχνάζω κι εγώ εκκλησία! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το σκέφτηκα προς στιγμήν, αλλά μπαααααααααααααα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:39 Η Vkey έγραψε: #1.574 07-04-07 02:39 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Κι εγώ το σκέφτηκα προς στιγμήν, αλλά μπαααααααααααααα... Click για ανάπτυξη... λες ε; μμμ... καλά... δεν θα διαφωνήσω... στην κατάστασή μου μόνο να γελάω μπορώ... αχ...γιατί...γιατί με πότισαν σήμερα ε ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:42 Η Oralee έγραψε: #1.575 07-04-07 02:42 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: λες ε; μμμ... καλά... δεν θα διαφωνήσω... στην κατάστασή μου μόνο να γελάω μπορώ... αχ...γιατί...γιατί με πότισαν σήμερα ε ; Click για ανάπτυξη... Γιατί να μη σε ποτίσουν; Και τι καλά που έκαναν.. τα καλύτερα είναι αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:46 Η travel_lover: #1.576 07-04-07 02:46 αν κοιμηθώ τώρα, ίσως να μπορέσω να ξυπνήσω πριν το μεσημέρι... αντε νύχτα μεθυσμένοι εραστές τις νύχτας! (ποπο τι λέω βραδιάτικα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:48 Ο Valder έγραψε: #1.577 07-04-07 02:48 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: λες ε; μμμ... καλά... δεν θα διαφωνήσω... στην κατάστασή μου μόνο να γελάω μπορώ... αχ...γιατί...γιατί με πότισαν σήμερα ε ; Click για ανάπτυξη... Το στόμα έχει δύο θέσεις, όπως ένας ηλεκτρολογικός διακόπτης...Άνοιξε, κλείσε! Ε άμα το έχεις συνέχεια ανοιχτό, οι άλλοι φταίνε που σου προσγειώνουν μέσα τα κρασιά και τα τσίπουρα ή εσύ που αποφάσισες να το κάνεις "Διεθνής Αερολιμένας Βόλου"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:51 Η Oralee έγραψε: #1.578 07-04-07 02:51 Αρχική Δημοσίευση από travel_lover: αν κοιμηθώ τώρα, ίσως να μπορέσω να ξυπνήσω πριν το μεσημέρι... αντε νύχτα μεθυσμένοι εραστές τις νύχτας! (ποπο τι λέω βραδιάτικα...) Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το στόμα έχει δύο θέσεις, όπως ένας ηλεκτρολογικός διακόπτης...Άνοιξε, κλείσε! Ε άμα το έχεις συνέχεια ανοιχτό, οι άλλοι φταίνε που σου προσγειώνουν μέσα τα κρασιά και τα τσίπουρα ή εσύ που αποφάσισες να το κάνεις "Διεθνής Αερολιμένας Βόλου"; Click για ανάπτυξη... Έλα μην την αποπαίρνεις κι εσύ.. Άσε που σκέφτομαι πως μάλλον πρέπει να πιω κι εγώ τίποτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:57 Ο Dark_kronos: #1.579 07-04-07 02:57 Εχει ακομα ζωη στο στεκι η για αλλη μια φορα ειμαι μονος μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 03:09 Ο Valder έγραψε: #1.580 07-04-07 03:09 Καληνύχτα τσιτσιμπίκια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 77 78 79 80 81 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 79 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 79 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Καλησπέρα. Τραβελούκοοοοοοοο. Πού είσαι καλιέ; Click για ανάπτυξη... καλησπέρα μικρέ μου! πριν μια ώρα μπήκα σπίτι με τις βαλίτσες κ απολαμβάνω την μοναξιά κ την σιωπή του σπιτιού, κ αναπολώ τις καλες κ άσχημες στιγμές της βδομάδας που πέρασε. εσείς τι κάνατε; μου λείψατε ρε, πλάκα πλάκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 01:58 Ο Γιώργος έγραψε: #1.567 07-04-07 01:58 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Όλοι εδώ? Πώς περάσατε το βράδυ της Μ. Παρασκευής? Click για ανάπτυξη... Κάτσαμε μέσα γιατί είχε πορεία. Αρχική Δημοσίευση από travel_lover: καλησπέρα μικρέ μου! πριν μια ώρα μπήκα σπίτι με τις βαλίτσες κ απολαμβάνω την μοναξιά κ την σιωπή του σπιτιού, κ αναπολώ τις καλες κ άσχημες στιγμές της βδομάδας που πέρασε. εσείς τι κάνατε; μου λείψατε ρε, πλάκα πλάκα! Click για ανάπτυξη... Κύπρο, είχες πει; Τώρα είσαι εδώ, ε; Είχες και καλές και άσχημες στιγμές βλέπω εδώ... Αχταρμάς δηλαδή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:03 Η travel_lover: #1.568 07-04-07 02:03 μπα! οι καλες στιγμές ήταν πολύ περισσότερες, ειδικά όταν βλέπεις ανθρώπους που δεν έχεις την ευκαιρία να είσαι μαζί τους κ με τους οποίους έχεις μοιραστεί την μισή ζωή σου... απλά υπήρξαν στιγμές (μόνο στιγμές) μελαγχολίας για λόγους που δύσκολα μπορείς να καταλάβεις κ γω δύσκολα μπορώ να εξηγήσω (μόνο όποιος το ζει το καταλαβαίνει). ένα σου λέω: πως θα αισθανόσουν αν ένιωθες ότι κάποιος με το έτσι θέλω έκανε κάτι που θα ένιωθες ότι είναι σαν να σβήνει με σφουγγάρι το παρελθόν σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:09 Ο Γιώργος έγραψε: #1.569 07-04-07 02:09 Αρχική Δημοσίευση από travel_lover: ένα σου λέω: πως θα αισθανόσουν αν ένιωθες ότι κάποιος με το έτσι θέλω έκανε κάτι που θα ένιωθες ότι είναι σαν να σβήνει με σφουγγάρι το παρελθόν σου; Click για ανάπτυξη... Να σου πω.... Σβήνεται το παρελθόν, άρα δεν προσκολλάμαι σ' αυτό, οπότε μπορώ να χαράξω το μέλλον μου. Οκ, υπεραισιόδοξη σκέψη, αλλά έτσι πρέπει να σκέφτεσαι. Όλες οι στιγμές είναι αξιομνημόνευτες, αλλά καμία ανεπανάληπτη. Και θα ξαναγαπήσεις και θα ξαναερωτευτείς και θα ξαναφτάσεις στα άκρα για ένα και μοναδικό άτομο, το οποίο μέσα σε εκατομμύρια άλλα σε κάνει ξεχωριστό/ή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:14 Η Oralee έγραψε: #1.570 07-04-07 02:14 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Όλοι εδώ? Πώς περάσατε το βράδυ της Μ. Παρασκευής? Click για ανάπτυξη... Βαρεμάρα.. τι περιμένεις από Μεγάλη Παρασκευή; Τυχαία νομίζεις βγήκε το "αυτός είναι σαν την Μεγάλη Παρασκευή"; (Αλλά μετά από χρόνια πάτησα και στον επιτάφιο.. φυσικά όχι στην περιφορά, απλά στην εκκλησία απέξω τον είδα που βγήκε κι έφευγε.. και μετά έφυγα κι εγώ! Τελικά πάνε και ωραία παιδιά στον επιτάφιο! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:30 Η Vkey έγραψε: #1.571 07-04-07 02:30 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Τελικά πάνε και ωραία παιδιά στον επιτάφιο! Click για ανάπτυξη... 'Αμα είναι έτσι να αρχίζω να συχνάζω κι εγώ εκκλησία! Είμαι λιώμααααααααααα..... τσίπουρα και μετά ποτό... Αχ...έχω μεθύσειιιιιιιιιιιιιιιιιιιι λέμεεεεεεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:34 Η travel_lover: #1.572 07-04-07 02:34 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Και θα ξαναγαπήσεις και θα ξαναερωτευτείς και θα ξαναφτάσεις στα άκρα για ένα και μοναδικό άτομο, το οποίο μέσα σε εκατομμύρια άλλα σε κάνει ξεχωριστό/ή. Click για ανάπτυξη... αχ! δεν έχει καμιά σχέση με ένα άτομο, αλλά με ένα μέρος στο οποίο έζησα, μεγάλωσα κ έκανα όνειρα, έκανα φίλους, ερωτευτηκα κ τώρα δεν υπάρχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Απριλίου 2007 Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:37 Η Oralee έγραψε: #1.573 07-04-07 02:37 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: 'Αμα είναι έτσι να αρχίζω να συχνάζω κι εγώ εκκλησία! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το σκέφτηκα προς στιγμήν, αλλά μπαααααααααααααα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:39 Η Vkey έγραψε: #1.574 07-04-07 02:39 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Κι εγώ το σκέφτηκα προς στιγμήν, αλλά μπαααααααααααααα... Click για ανάπτυξη... λες ε; μμμ... καλά... δεν θα διαφωνήσω... στην κατάστασή μου μόνο να γελάω μπορώ... αχ...γιατί...γιατί με πότισαν σήμερα ε ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:42 Η Oralee έγραψε: #1.575 07-04-07 02:42 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: λες ε; μμμ... καλά... δεν θα διαφωνήσω... στην κατάστασή μου μόνο να γελάω μπορώ... αχ...γιατί...γιατί με πότισαν σήμερα ε ; Click για ανάπτυξη... Γιατί να μη σε ποτίσουν; Και τι καλά που έκαναν.. τα καλύτερα είναι αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:46 Η travel_lover: #1.576 07-04-07 02:46 αν κοιμηθώ τώρα, ίσως να μπορέσω να ξυπνήσω πριν το μεσημέρι... αντε νύχτα μεθυσμένοι εραστές τις νύχτας! (ποπο τι λέω βραδιάτικα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:48 Ο Valder έγραψε: #1.577 07-04-07 02:48 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: λες ε; μμμ... καλά... δεν θα διαφωνήσω... στην κατάστασή μου μόνο να γελάω μπορώ... αχ...γιατί...γιατί με πότισαν σήμερα ε ; Click για ανάπτυξη... Το στόμα έχει δύο θέσεις, όπως ένας ηλεκτρολογικός διακόπτης...Άνοιξε, κλείσε! Ε άμα το έχεις συνέχεια ανοιχτό, οι άλλοι φταίνε που σου προσγειώνουν μέσα τα κρασιά και τα τσίπουρα ή εσύ που αποφάσισες να το κάνεις "Διεθνής Αερολιμένας Βόλου"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:51 Η Oralee έγραψε: #1.578 07-04-07 02:51 Αρχική Δημοσίευση από travel_lover: αν κοιμηθώ τώρα, ίσως να μπορέσω να ξυπνήσω πριν το μεσημέρι... αντε νύχτα μεθυσμένοι εραστές τις νύχτας! (ποπο τι λέω βραδιάτικα...) Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το στόμα έχει δύο θέσεις, όπως ένας ηλεκτρολογικός διακόπτης...Άνοιξε, κλείσε! Ε άμα το έχεις συνέχεια ανοιχτό, οι άλλοι φταίνε που σου προσγειώνουν μέσα τα κρασιά και τα τσίπουρα ή εσύ που αποφάσισες να το κάνεις "Διεθνής Αερολιμένας Βόλου"; Click για ανάπτυξη... Έλα μην την αποπαίρνεις κι εσύ.. Άσε που σκέφτομαι πως μάλλον πρέπει να πιω κι εγώ τίποτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:57 Ο Dark_kronos: #1.579 07-04-07 02:57 Εχει ακομα ζωη στο στεκι η για αλλη μια φορα ειμαι μονος μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 03:09 Ο Valder έγραψε: #1.580 07-04-07 03:09 Καληνύχτα τσιτσιμπίκια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 77 78 79 80 81 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 79 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 79 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Όλοι εδώ? Πώς περάσατε το βράδυ της Μ. Παρασκευής? Click για ανάπτυξη... Κάτσαμε μέσα γιατί είχε πορεία. Αρχική Δημοσίευση από travel_lover: καλησπέρα μικρέ μου! πριν μια ώρα μπήκα σπίτι με τις βαλίτσες κ απολαμβάνω την μοναξιά κ την σιωπή του σπιτιού, κ αναπολώ τις καλες κ άσχημες στιγμές της βδομάδας που πέρασε. εσείς τι κάνατε; μου λείψατε ρε, πλάκα πλάκα! Click για ανάπτυξη... Κύπρο, είχες πει; Τώρα είσαι εδώ, ε; Είχες και καλές και άσχημες στιγμές βλέπω εδώ... Αχταρμάς δηλαδή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:03 Η travel_lover: #1.568 07-04-07 02:03 μπα! οι καλες στιγμές ήταν πολύ περισσότερες, ειδικά όταν βλέπεις ανθρώπους που δεν έχεις την ευκαιρία να είσαι μαζί τους κ με τους οποίους έχεις μοιραστεί την μισή ζωή σου... απλά υπήρξαν στιγμές (μόνο στιγμές) μελαγχολίας για λόγους που δύσκολα μπορείς να καταλάβεις κ γω δύσκολα μπορώ να εξηγήσω (μόνο όποιος το ζει το καταλαβαίνει). ένα σου λέω: πως θα αισθανόσουν αν ένιωθες ότι κάποιος με το έτσι θέλω έκανε κάτι που θα ένιωθες ότι είναι σαν να σβήνει με σφουγγάρι το παρελθόν σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:09 Ο Γιώργος έγραψε: #1.569 07-04-07 02:09 Αρχική Δημοσίευση από travel_lover: ένα σου λέω: πως θα αισθανόσουν αν ένιωθες ότι κάποιος με το έτσι θέλω έκανε κάτι που θα ένιωθες ότι είναι σαν να σβήνει με σφουγγάρι το παρελθόν σου; Click για ανάπτυξη... Να σου πω.... Σβήνεται το παρελθόν, άρα δεν προσκολλάμαι σ' αυτό, οπότε μπορώ να χαράξω το μέλλον μου. Οκ, υπεραισιόδοξη σκέψη, αλλά έτσι πρέπει να σκέφτεσαι. Όλες οι στιγμές είναι αξιομνημόνευτες, αλλά καμία ανεπανάληπτη. Και θα ξαναγαπήσεις και θα ξαναερωτευτείς και θα ξαναφτάσεις στα άκρα για ένα και μοναδικό άτομο, το οποίο μέσα σε εκατομμύρια άλλα σε κάνει ξεχωριστό/ή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:14 Η Oralee έγραψε: #1.570 07-04-07 02:14 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Όλοι εδώ? Πώς περάσατε το βράδυ της Μ. Παρασκευής? Click για ανάπτυξη... Βαρεμάρα.. τι περιμένεις από Μεγάλη Παρασκευή; Τυχαία νομίζεις βγήκε το "αυτός είναι σαν την Μεγάλη Παρασκευή"; (Αλλά μετά από χρόνια πάτησα και στον επιτάφιο.. φυσικά όχι στην περιφορά, απλά στην εκκλησία απέξω τον είδα που βγήκε κι έφευγε.. και μετά έφυγα κι εγώ! Τελικά πάνε και ωραία παιδιά στον επιτάφιο! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:30 Η Vkey έγραψε: #1.571 07-04-07 02:30 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Τελικά πάνε και ωραία παιδιά στον επιτάφιο! Click για ανάπτυξη... 'Αμα είναι έτσι να αρχίζω να συχνάζω κι εγώ εκκλησία! Είμαι λιώμααααααααααα..... τσίπουρα και μετά ποτό... Αχ...έχω μεθύσειιιιιιιιιιιιιιιιιιιι λέμεεεεεεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:34 Η travel_lover: #1.572 07-04-07 02:34 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Και θα ξαναγαπήσεις και θα ξαναερωτευτείς και θα ξαναφτάσεις στα άκρα για ένα και μοναδικό άτομο, το οποίο μέσα σε εκατομμύρια άλλα σε κάνει ξεχωριστό/ή. Click για ανάπτυξη... αχ! δεν έχει καμιά σχέση με ένα άτομο, αλλά με ένα μέρος στο οποίο έζησα, μεγάλωσα κ έκανα όνειρα, έκανα φίλους, ερωτευτηκα κ τώρα δεν υπάρχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Απριλίου 2007 Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:37 Η Oralee έγραψε: #1.573 07-04-07 02:37 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: 'Αμα είναι έτσι να αρχίζω να συχνάζω κι εγώ εκκλησία! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το σκέφτηκα προς στιγμήν, αλλά μπαααααααααααααα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:39 Η Vkey έγραψε: #1.574 07-04-07 02:39 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Κι εγώ το σκέφτηκα προς στιγμήν, αλλά μπαααααααααααααα... Click για ανάπτυξη... λες ε; μμμ... καλά... δεν θα διαφωνήσω... στην κατάστασή μου μόνο να γελάω μπορώ... αχ...γιατί...γιατί με πότισαν σήμερα ε ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:42 Η Oralee έγραψε: #1.575 07-04-07 02:42 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: λες ε; μμμ... καλά... δεν θα διαφωνήσω... στην κατάστασή μου μόνο να γελάω μπορώ... αχ...γιατί...γιατί με πότισαν σήμερα ε ; Click για ανάπτυξη... Γιατί να μη σε ποτίσουν; Και τι καλά που έκαναν.. τα καλύτερα είναι αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:46 Η travel_lover: #1.576 07-04-07 02:46 αν κοιμηθώ τώρα, ίσως να μπορέσω να ξυπνήσω πριν το μεσημέρι... αντε νύχτα μεθυσμένοι εραστές τις νύχτας! (ποπο τι λέω βραδιάτικα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:48 Ο Valder έγραψε: #1.577 07-04-07 02:48 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: λες ε; μμμ... καλά... δεν θα διαφωνήσω... στην κατάστασή μου μόνο να γελάω μπορώ... αχ...γιατί...γιατί με πότισαν σήμερα ε ; Click για ανάπτυξη... Το στόμα έχει δύο θέσεις, όπως ένας ηλεκτρολογικός διακόπτης...Άνοιξε, κλείσε! Ε άμα το έχεις συνέχεια ανοιχτό, οι άλλοι φταίνε που σου προσγειώνουν μέσα τα κρασιά και τα τσίπουρα ή εσύ που αποφάσισες να το κάνεις "Διεθνής Αερολιμένας Βόλου"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:51 Η Oralee έγραψε: #1.578 07-04-07 02:51 Αρχική Δημοσίευση από travel_lover: αν κοιμηθώ τώρα, ίσως να μπορέσω να ξυπνήσω πριν το μεσημέρι... αντε νύχτα μεθυσμένοι εραστές τις νύχτας! (ποπο τι λέω βραδιάτικα...) Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το στόμα έχει δύο θέσεις, όπως ένας ηλεκτρολογικός διακόπτης...Άνοιξε, κλείσε! Ε άμα το έχεις συνέχεια ανοιχτό, οι άλλοι φταίνε που σου προσγειώνουν μέσα τα κρασιά και τα τσίπουρα ή εσύ που αποφάσισες να το κάνεις "Διεθνής Αερολιμένας Βόλου"; Click για ανάπτυξη... Έλα μην την αποπαίρνεις κι εσύ.. Άσε που σκέφτομαι πως μάλλον πρέπει να πιω κι εγώ τίποτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:57 Ο Dark_kronos: #1.579 07-04-07 02:57 Εχει ακομα ζωη στο στεκι η για αλλη μια φορα ειμαι μονος μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 03:09 Ο Valder έγραψε: #1.580 07-04-07 03:09 Καληνύχτα τσιτσιμπίκια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 77 78 79 80 81 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 79 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 79 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μπα! οι καλες στιγμές ήταν πολύ περισσότερες, ειδικά όταν βλέπεις ανθρώπους που δεν έχεις την ευκαιρία να είσαι μαζί τους κ με τους οποίους έχεις μοιραστεί την μισή ζωή σου... απλά υπήρξαν στιγμές (μόνο στιγμές) μελαγχολίας για λόγους που δύσκολα μπορείς να καταλάβεις κ γω δύσκολα μπορώ να εξηγήσω (μόνο όποιος το ζει το καταλαβαίνει). ένα σου λέω: πως θα αισθανόσουν αν ένιωθες ότι κάποιος με το έτσι θέλω έκανε κάτι που θα ένιωθες ότι είναι σαν να σβήνει με σφουγγάρι το παρελθόν σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:09 Ο Γιώργος έγραψε: #1.569 07-04-07 02:09 Αρχική Δημοσίευση από travel_lover: ένα σου λέω: πως θα αισθανόσουν αν ένιωθες ότι κάποιος με το έτσι θέλω έκανε κάτι που θα ένιωθες ότι είναι σαν να σβήνει με σφουγγάρι το παρελθόν σου; Click για ανάπτυξη... Να σου πω.... Σβήνεται το παρελθόν, άρα δεν προσκολλάμαι σ' αυτό, οπότε μπορώ να χαράξω το μέλλον μου. Οκ, υπεραισιόδοξη σκέψη, αλλά έτσι πρέπει να σκέφτεσαι. Όλες οι στιγμές είναι αξιομνημόνευτες, αλλά καμία ανεπανάληπτη. Και θα ξαναγαπήσεις και θα ξαναερωτευτείς και θα ξαναφτάσεις στα άκρα για ένα και μοναδικό άτομο, το οποίο μέσα σε εκατομμύρια άλλα σε κάνει ξεχωριστό/ή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:14 Η Oralee έγραψε: #1.570 07-04-07 02:14 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Όλοι εδώ? Πώς περάσατε το βράδυ της Μ. Παρασκευής? Click για ανάπτυξη... Βαρεμάρα.. τι περιμένεις από Μεγάλη Παρασκευή; Τυχαία νομίζεις βγήκε το "αυτός είναι σαν την Μεγάλη Παρασκευή"; (Αλλά μετά από χρόνια πάτησα και στον επιτάφιο.. φυσικά όχι στην περιφορά, απλά στην εκκλησία απέξω τον είδα που βγήκε κι έφευγε.. και μετά έφυγα κι εγώ! Τελικά πάνε και ωραία παιδιά στον επιτάφιο! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:30 Η Vkey έγραψε: #1.571 07-04-07 02:30 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Τελικά πάνε και ωραία παιδιά στον επιτάφιο! Click για ανάπτυξη... 'Αμα είναι έτσι να αρχίζω να συχνάζω κι εγώ εκκλησία! Είμαι λιώμααααααααααα..... τσίπουρα και μετά ποτό... Αχ...έχω μεθύσειιιιιιιιιιιιιιιιιιιι λέμεεεεεεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:34 Η travel_lover: #1.572 07-04-07 02:34 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Και θα ξαναγαπήσεις και θα ξαναερωτευτείς και θα ξαναφτάσεις στα άκρα για ένα και μοναδικό άτομο, το οποίο μέσα σε εκατομμύρια άλλα σε κάνει ξεχωριστό/ή. Click για ανάπτυξη... αχ! δεν έχει καμιά σχέση με ένα άτομο, αλλά με ένα μέρος στο οποίο έζησα, μεγάλωσα κ έκανα όνειρα, έκανα φίλους, ερωτευτηκα κ τώρα δεν υπάρχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Απριλίου 2007 Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:37 Η Oralee έγραψε: #1.573 07-04-07 02:37 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: 'Αμα είναι έτσι να αρχίζω να συχνάζω κι εγώ εκκλησία! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το σκέφτηκα προς στιγμήν, αλλά μπαααααααααααααα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:39 Η Vkey έγραψε: #1.574 07-04-07 02:39 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Κι εγώ το σκέφτηκα προς στιγμήν, αλλά μπαααααααααααααα... Click για ανάπτυξη... λες ε; μμμ... καλά... δεν θα διαφωνήσω... στην κατάστασή μου μόνο να γελάω μπορώ... αχ...γιατί...γιατί με πότισαν σήμερα ε ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:42 Η Oralee έγραψε: #1.575 07-04-07 02:42 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: λες ε; μμμ... καλά... δεν θα διαφωνήσω... στην κατάστασή μου μόνο να γελάω μπορώ... αχ...γιατί...γιατί με πότισαν σήμερα ε ; Click για ανάπτυξη... Γιατί να μη σε ποτίσουν; Και τι καλά που έκαναν.. τα καλύτερα είναι αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:46 Η travel_lover: #1.576 07-04-07 02:46 αν κοιμηθώ τώρα, ίσως να μπορέσω να ξυπνήσω πριν το μεσημέρι... αντε νύχτα μεθυσμένοι εραστές τις νύχτας! (ποπο τι λέω βραδιάτικα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:48 Ο Valder έγραψε: #1.577 07-04-07 02:48 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: λες ε; μμμ... καλά... δεν θα διαφωνήσω... στην κατάστασή μου μόνο να γελάω μπορώ... αχ...γιατί...γιατί με πότισαν σήμερα ε ; Click για ανάπτυξη... Το στόμα έχει δύο θέσεις, όπως ένας ηλεκτρολογικός διακόπτης...Άνοιξε, κλείσε! Ε άμα το έχεις συνέχεια ανοιχτό, οι άλλοι φταίνε που σου προσγειώνουν μέσα τα κρασιά και τα τσίπουρα ή εσύ που αποφάσισες να το κάνεις "Διεθνής Αερολιμένας Βόλου"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:51 Η Oralee έγραψε: #1.578 07-04-07 02:51 Αρχική Δημοσίευση από travel_lover: αν κοιμηθώ τώρα, ίσως να μπορέσω να ξυπνήσω πριν το μεσημέρι... αντε νύχτα μεθυσμένοι εραστές τις νύχτας! (ποπο τι λέω βραδιάτικα...) Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το στόμα έχει δύο θέσεις, όπως ένας ηλεκτρολογικός διακόπτης...Άνοιξε, κλείσε! Ε άμα το έχεις συνέχεια ανοιχτό, οι άλλοι φταίνε που σου προσγειώνουν μέσα τα κρασιά και τα τσίπουρα ή εσύ που αποφάσισες να το κάνεις "Διεθνής Αερολιμένας Βόλου"; Click για ανάπτυξη... Έλα μην την αποπαίρνεις κι εσύ.. Άσε που σκέφτομαι πως μάλλον πρέπει να πιω κι εγώ τίποτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:57 Ο Dark_kronos: #1.579 07-04-07 02:57 Εχει ακομα ζωη στο στεκι η για αλλη μια φορα ειμαι μονος μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 03:09 Ο Valder έγραψε: #1.580 07-04-07 03:09 Καληνύχτα τσιτσιμπίκια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 77 78 79 80 81 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 79 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 79 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από travel_lover: ένα σου λέω: πως θα αισθανόσουν αν ένιωθες ότι κάποιος με το έτσι θέλω έκανε κάτι που θα ένιωθες ότι είναι σαν να σβήνει με σφουγγάρι το παρελθόν σου; Click για ανάπτυξη... Να σου πω.... Σβήνεται το παρελθόν, άρα δεν προσκολλάμαι σ' αυτό, οπότε μπορώ να χαράξω το μέλλον μου. Οκ, υπεραισιόδοξη σκέψη, αλλά έτσι πρέπει να σκέφτεσαι. Όλες οι στιγμές είναι αξιομνημόνευτες, αλλά καμία ανεπανάληπτη. Και θα ξαναγαπήσεις και θα ξαναερωτευτείς και θα ξαναφτάσεις στα άκρα για ένα και μοναδικό άτομο, το οποίο μέσα σε εκατομμύρια άλλα σε κάνει ξεχωριστό/ή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:14 Η Oralee έγραψε: #1.570 07-04-07 02:14 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Όλοι εδώ? Πώς περάσατε το βράδυ της Μ. Παρασκευής? Click για ανάπτυξη... Βαρεμάρα.. τι περιμένεις από Μεγάλη Παρασκευή; Τυχαία νομίζεις βγήκε το "αυτός είναι σαν την Μεγάλη Παρασκευή"; (Αλλά μετά από χρόνια πάτησα και στον επιτάφιο.. φυσικά όχι στην περιφορά, απλά στην εκκλησία απέξω τον είδα που βγήκε κι έφευγε.. και μετά έφυγα κι εγώ! Τελικά πάνε και ωραία παιδιά στον επιτάφιο! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:30 Η Vkey έγραψε: #1.571 07-04-07 02:30 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Τελικά πάνε και ωραία παιδιά στον επιτάφιο! Click για ανάπτυξη... 'Αμα είναι έτσι να αρχίζω να συχνάζω κι εγώ εκκλησία! Είμαι λιώμααααααααααα..... τσίπουρα και μετά ποτό... Αχ...έχω μεθύσειιιιιιιιιιιιιιιιιιιι λέμεεεεεεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:34 Η travel_lover: #1.572 07-04-07 02:34 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Και θα ξαναγαπήσεις και θα ξαναερωτευτείς και θα ξαναφτάσεις στα άκρα για ένα και μοναδικό άτομο, το οποίο μέσα σε εκατομμύρια άλλα σε κάνει ξεχωριστό/ή. Click για ανάπτυξη... αχ! δεν έχει καμιά σχέση με ένα άτομο, αλλά με ένα μέρος στο οποίο έζησα, μεγάλωσα κ έκανα όνειρα, έκανα φίλους, ερωτευτηκα κ τώρα δεν υπάρχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Απριλίου 2007 Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:37 Η Oralee έγραψε: #1.573 07-04-07 02:37 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: 'Αμα είναι έτσι να αρχίζω να συχνάζω κι εγώ εκκλησία! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το σκέφτηκα προς στιγμήν, αλλά μπαααααααααααααα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:39 Η Vkey έγραψε: #1.574 07-04-07 02:39 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Κι εγώ το σκέφτηκα προς στιγμήν, αλλά μπαααααααααααααα... Click για ανάπτυξη... λες ε; μμμ... καλά... δεν θα διαφωνήσω... στην κατάστασή μου μόνο να γελάω μπορώ... αχ...γιατί...γιατί με πότισαν σήμερα ε ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:42 Η Oralee έγραψε: #1.575 07-04-07 02:42 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: λες ε; μμμ... καλά... δεν θα διαφωνήσω... στην κατάστασή μου μόνο να γελάω μπορώ... αχ...γιατί...γιατί με πότισαν σήμερα ε ; Click για ανάπτυξη... Γιατί να μη σε ποτίσουν; Και τι καλά που έκαναν.. τα καλύτερα είναι αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:46 Η travel_lover: #1.576 07-04-07 02:46 αν κοιμηθώ τώρα, ίσως να μπορέσω να ξυπνήσω πριν το μεσημέρι... αντε νύχτα μεθυσμένοι εραστές τις νύχτας! (ποπο τι λέω βραδιάτικα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:48 Ο Valder έγραψε: #1.577 07-04-07 02:48 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: λες ε; μμμ... καλά... δεν θα διαφωνήσω... στην κατάστασή μου μόνο να γελάω μπορώ... αχ...γιατί...γιατί με πότισαν σήμερα ε ; Click για ανάπτυξη... Το στόμα έχει δύο θέσεις, όπως ένας ηλεκτρολογικός διακόπτης...Άνοιξε, κλείσε! Ε άμα το έχεις συνέχεια ανοιχτό, οι άλλοι φταίνε που σου προσγειώνουν μέσα τα κρασιά και τα τσίπουρα ή εσύ που αποφάσισες να το κάνεις "Διεθνής Αερολιμένας Βόλου"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:51 Η Oralee έγραψε: #1.578 07-04-07 02:51 Αρχική Δημοσίευση από travel_lover: αν κοιμηθώ τώρα, ίσως να μπορέσω να ξυπνήσω πριν το μεσημέρι... αντε νύχτα μεθυσμένοι εραστές τις νύχτας! (ποπο τι λέω βραδιάτικα...) Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το στόμα έχει δύο θέσεις, όπως ένας ηλεκτρολογικός διακόπτης...Άνοιξε, κλείσε! Ε άμα το έχεις συνέχεια ανοιχτό, οι άλλοι φταίνε που σου προσγειώνουν μέσα τα κρασιά και τα τσίπουρα ή εσύ που αποφάσισες να το κάνεις "Διεθνής Αερολιμένας Βόλου"; Click για ανάπτυξη... Έλα μην την αποπαίρνεις κι εσύ.. Άσε που σκέφτομαι πως μάλλον πρέπει να πιω κι εγώ τίποτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:57 Ο Dark_kronos: #1.579 07-04-07 02:57 Εχει ακομα ζωη στο στεκι η για αλλη μια φορα ειμαι μονος μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 03:09 Ο Valder έγραψε: #1.580 07-04-07 03:09 Καληνύχτα τσιτσιμπίκια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 77 78 79 80 81 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 79 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 79 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Όλοι εδώ? Πώς περάσατε το βράδυ της Μ. Παρασκευής? Click για ανάπτυξη... Βαρεμάρα.. τι περιμένεις από Μεγάλη Παρασκευή; Τυχαία νομίζεις βγήκε το "αυτός είναι σαν την Μεγάλη Παρασκευή"; (Αλλά μετά από χρόνια πάτησα και στον επιτάφιο.. φυσικά όχι στην περιφορά, απλά στην εκκλησία απέξω τον είδα που βγήκε κι έφευγε.. και μετά έφυγα κι εγώ! Τελικά πάνε και ωραία παιδιά στον επιτάφιο! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:30 Η Vkey έγραψε: #1.571 07-04-07 02:30 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Τελικά πάνε και ωραία παιδιά στον επιτάφιο! Click για ανάπτυξη... 'Αμα είναι έτσι να αρχίζω να συχνάζω κι εγώ εκκλησία! Είμαι λιώμααααααααααα..... τσίπουρα και μετά ποτό... Αχ...έχω μεθύσειιιιιιιιιιιιιιιιιιιι λέμεεεεεεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:34 Η travel_lover: #1.572 07-04-07 02:34 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Και θα ξαναγαπήσεις και θα ξαναερωτευτείς και θα ξαναφτάσεις στα άκρα για ένα και μοναδικό άτομο, το οποίο μέσα σε εκατομμύρια άλλα σε κάνει ξεχωριστό/ή. Click για ανάπτυξη... αχ! δεν έχει καμιά σχέση με ένα άτομο, αλλά με ένα μέρος στο οποίο έζησα, μεγάλωσα κ έκανα όνειρα, έκανα φίλους, ερωτευτηκα κ τώρα δεν υπάρχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Απριλίου 2007 Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:37 Η Oralee έγραψε: #1.573 07-04-07 02:37 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: 'Αμα είναι έτσι να αρχίζω να συχνάζω κι εγώ εκκλησία! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το σκέφτηκα προς στιγμήν, αλλά μπαααααααααααααα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:39 Η Vkey έγραψε: #1.574 07-04-07 02:39 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Κι εγώ το σκέφτηκα προς στιγμήν, αλλά μπαααααααααααααα... Click για ανάπτυξη... λες ε; μμμ... καλά... δεν θα διαφωνήσω... στην κατάστασή μου μόνο να γελάω μπορώ... αχ...γιατί...γιατί με πότισαν σήμερα ε ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:42 Η Oralee έγραψε: #1.575 07-04-07 02:42 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: λες ε; μμμ... καλά... δεν θα διαφωνήσω... στην κατάστασή μου μόνο να γελάω μπορώ... αχ...γιατί...γιατί με πότισαν σήμερα ε ; Click για ανάπτυξη... Γιατί να μη σε ποτίσουν; Και τι καλά που έκαναν.. τα καλύτερα είναι αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:46 Η travel_lover: #1.576 07-04-07 02:46 αν κοιμηθώ τώρα, ίσως να μπορέσω να ξυπνήσω πριν το μεσημέρι... αντε νύχτα μεθυσμένοι εραστές τις νύχτας! (ποπο τι λέω βραδιάτικα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:48 Ο Valder έγραψε: #1.577 07-04-07 02:48 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: λες ε; μμμ... καλά... δεν θα διαφωνήσω... στην κατάστασή μου μόνο να γελάω μπορώ... αχ...γιατί...γιατί με πότισαν σήμερα ε ; Click για ανάπτυξη... Το στόμα έχει δύο θέσεις, όπως ένας ηλεκτρολογικός διακόπτης...Άνοιξε, κλείσε! Ε άμα το έχεις συνέχεια ανοιχτό, οι άλλοι φταίνε που σου προσγειώνουν μέσα τα κρασιά και τα τσίπουρα ή εσύ που αποφάσισες να το κάνεις "Διεθνής Αερολιμένας Βόλου"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:51 Η Oralee έγραψε: #1.578 07-04-07 02:51 Αρχική Δημοσίευση από travel_lover: αν κοιμηθώ τώρα, ίσως να μπορέσω να ξυπνήσω πριν το μεσημέρι... αντε νύχτα μεθυσμένοι εραστές τις νύχτας! (ποπο τι λέω βραδιάτικα...) Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το στόμα έχει δύο θέσεις, όπως ένας ηλεκτρολογικός διακόπτης...Άνοιξε, κλείσε! Ε άμα το έχεις συνέχεια ανοιχτό, οι άλλοι φταίνε που σου προσγειώνουν μέσα τα κρασιά και τα τσίπουρα ή εσύ που αποφάσισες να το κάνεις "Διεθνής Αερολιμένας Βόλου"; Click για ανάπτυξη... Έλα μην την αποπαίρνεις κι εσύ.. Άσε που σκέφτομαι πως μάλλον πρέπει να πιω κι εγώ τίποτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:57 Ο Dark_kronos: #1.579 07-04-07 02:57 Εχει ακομα ζωη στο στεκι η για αλλη μια φορα ειμαι μονος μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 03:09 Ο Valder έγραψε: #1.580 07-04-07 03:09 Καληνύχτα τσιτσιμπίκια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 77 78 79 80 81 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 79 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 79 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kajira: Τελικά πάνε και ωραία παιδιά στον επιτάφιο! Click για ανάπτυξη... 'Αμα είναι έτσι να αρχίζω να συχνάζω κι εγώ εκκλησία! Είμαι λιώμααααααααααα..... τσίπουρα και μετά ποτό... Αχ...έχω μεθύσειιιιιιιιιιιιιιιιιιιι λέμεεεεεεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:34 Η travel_lover: #1.572 07-04-07 02:34 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Και θα ξαναγαπήσεις και θα ξαναερωτευτείς και θα ξαναφτάσεις στα άκρα για ένα και μοναδικό άτομο, το οποίο μέσα σε εκατομμύρια άλλα σε κάνει ξεχωριστό/ή. Click για ανάπτυξη... αχ! δεν έχει καμιά σχέση με ένα άτομο, αλλά με ένα μέρος στο οποίο έζησα, μεγάλωσα κ έκανα όνειρα, έκανα φίλους, ερωτευτηκα κ τώρα δεν υπάρχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Απριλίου 2007 Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:37 Η Oralee έγραψε: #1.573 07-04-07 02:37 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: 'Αμα είναι έτσι να αρχίζω να συχνάζω κι εγώ εκκλησία! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το σκέφτηκα προς στιγμήν, αλλά μπαααααααααααααα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:39 Η Vkey έγραψε: #1.574 07-04-07 02:39 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Κι εγώ το σκέφτηκα προς στιγμήν, αλλά μπαααααααααααααα... Click για ανάπτυξη... λες ε; μμμ... καλά... δεν θα διαφωνήσω... στην κατάστασή μου μόνο να γελάω μπορώ... αχ...γιατί...γιατί με πότισαν σήμερα ε ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:42 Η Oralee έγραψε: #1.575 07-04-07 02:42 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: λες ε; μμμ... καλά... δεν θα διαφωνήσω... στην κατάστασή μου μόνο να γελάω μπορώ... αχ...γιατί...γιατί με πότισαν σήμερα ε ; Click για ανάπτυξη... Γιατί να μη σε ποτίσουν; Και τι καλά που έκαναν.. τα καλύτερα είναι αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:46 Η travel_lover: #1.576 07-04-07 02:46 αν κοιμηθώ τώρα, ίσως να μπορέσω να ξυπνήσω πριν το μεσημέρι... αντε νύχτα μεθυσμένοι εραστές τις νύχτας! (ποπο τι λέω βραδιάτικα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:48 Ο Valder έγραψε: #1.577 07-04-07 02:48 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: λες ε; μμμ... καλά... δεν θα διαφωνήσω... στην κατάστασή μου μόνο να γελάω μπορώ... αχ...γιατί...γιατί με πότισαν σήμερα ε ; Click για ανάπτυξη... Το στόμα έχει δύο θέσεις, όπως ένας ηλεκτρολογικός διακόπτης...Άνοιξε, κλείσε! Ε άμα το έχεις συνέχεια ανοιχτό, οι άλλοι φταίνε που σου προσγειώνουν μέσα τα κρασιά και τα τσίπουρα ή εσύ που αποφάσισες να το κάνεις "Διεθνής Αερολιμένας Βόλου"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:51 Η Oralee έγραψε: #1.578 07-04-07 02:51 Αρχική Δημοσίευση από travel_lover: αν κοιμηθώ τώρα, ίσως να μπορέσω να ξυπνήσω πριν το μεσημέρι... αντε νύχτα μεθυσμένοι εραστές τις νύχτας! (ποπο τι λέω βραδιάτικα...) Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το στόμα έχει δύο θέσεις, όπως ένας ηλεκτρολογικός διακόπτης...Άνοιξε, κλείσε! Ε άμα το έχεις συνέχεια ανοιχτό, οι άλλοι φταίνε που σου προσγειώνουν μέσα τα κρασιά και τα τσίπουρα ή εσύ που αποφάσισες να το κάνεις "Διεθνής Αερολιμένας Βόλου"; Click για ανάπτυξη... Έλα μην την αποπαίρνεις κι εσύ.. Άσε που σκέφτομαι πως μάλλον πρέπει να πιω κι εγώ τίποτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:57 Ο Dark_kronos: #1.579 07-04-07 02:57 Εχει ακομα ζωη στο στεκι η για αλλη μια φορα ειμαι μονος μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 03:09 Ο Valder έγραψε: #1.580 07-04-07 03:09 Καληνύχτα τσιτσιμπίκια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 77 78 79 80 81 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 79 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 79 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Και θα ξαναγαπήσεις και θα ξαναερωτευτείς και θα ξαναφτάσεις στα άκρα για ένα και μοναδικό άτομο, το οποίο μέσα σε εκατομμύρια άλλα σε κάνει ξεχωριστό/ή. Click για ανάπτυξη... αχ! δεν έχει καμιά σχέση με ένα άτομο, αλλά με ένα μέρος στο οποίο έζησα, μεγάλωσα κ έκανα όνειρα, έκανα φίλους, ερωτευτηκα κ τώρα δεν υπάρχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:37 Η Oralee έγραψε: #1.573 07-04-07 02:37 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: 'Αμα είναι έτσι να αρχίζω να συχνάζω κι εγώ εκκλησία! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το σκέφτηκα προς στιγμήν, αλλά μπαααααααααααααα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:39 Η Vkey έγραψε: #1.574 07-04-07 02:39 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Κι εγώ το σκέφτηκα προς στιγμήν, αλλά μπαααααααααααααα... Click για ανάπτυξη... λες ε; μμμ... καλά... δεν θα διαφωνήσω... στην κατάστασή μου μόνο να γελάω μπορώ... αχ...γιατί...γιατί με πότισαν σήμερα ε ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:42 Η Oralee έγραψε: #1.575 07-04-07 02:42 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: λες ε; μμμ... καλά... δεν θα διαφωνήσω... στην κατάστασή μου μόνο να γελάω μπορώ... αχ...γιατί...γιατί με πότισαν σήμερα ε ; Click για ανάπτυξη... Γιατί να μη σε ποτίσουν; Και τι καλά που έκαναν.. τα καλύτερα είναι αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:46 Η travel_lover: #1.576 07-04-07 02:46 αν κοιμηθώ τώρα, ίσως να μπορέσω να ξυπνήσω πριν το μεσημέρι... αντε νύχτα μεθυσμένοι εραστές τις νύχτας! (ποπο τι λέω βραδιάτικα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:48 Ο Valder έγραψε: #1.577 07-04-07 02:48 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: λες ε; μμμ... καλά... δεν θα διαφωνήσω... στην κατάστασή μου μόνο να γελάω μπορώ... αχ...γιατί...γιατί με πότισαν σήμερα ε ; Click για ανάπτυξη... Το στόμα έχει δύο θέσεις, όπως ένας ηλεκτρολογικός διακόπτης...Άνοιξε, κλείσε! Ε άμα το έχεις συνέχεια ανοιχτό, οι άλλοι φταίνε που σου προσγειώνουν μέσα τα κρασιά και τα τσίπουρα ή εσύ που αποφάσισες να το κάνεις "Διεθνής Αερολιμένας Βόλου"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:51 Η Oralee έγραψε: #1.578 07-04-07 02:51 Αρχική Δημοσίευση από travel_lover: αν κοιμηθώ τώρα, ίσως να μπορέσω να ξυπνήσω πριν το μεσημέρι... αντε νύχτα μεθυσμένοι εραστές τις νύχτας! (ποπο τι λέω βραδιάτικα...) Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το στόμα έχει δύο θέσεις, όπως ένας ηλεκτρολογικός διακόπτης...Άνοιξε, κλείσε! Ε άμα το έχεις συνέχεια ανοιχτό, οι άλλοι φταίνε που σου προσγειώνουν μέσα τα κρασιά και τα τσίπουρα ή εσύ που αποφάσισες να το κάνεις "Διεθνής Αερολιμένας Βόλου"; Click για ανάπτυξη... Έλα μην την αποπαίρνεις κι εσύ.. Άσε που σκέφτομαι πως μάλλον πρέπει να πιω κι εγώ τίποτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:57 Ο Dark_kronos: #1.579 07-04-07 02:57 Εχει ακομα ζωη στο στεκι η για αλλη μια φορα ειμαι μονος μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 03:09 Ο Valder έγραψε: #1.580 07-04-07 03:09 Καληνύχτα τσιτσιμπίκια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 77 78 79 80 81 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 79 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 79 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Vkey: 'Αμα είναι έτσι να αρχίζω να συχνάζω κι εγώ εκκλησία! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το σκέφτηκα προς στιγμήν, αλλά μπαααααααααααααα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:39 Η Vkey έγραψε: #1.574 07-04-07 02:39 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Κι εγώ το σκέφτηκα προς στιγμήν, αλλά μπαααααααααααααα... Click για ανάπτυξη... λες ε; μμμ... καλά... δεν θα διαφωνήσω... στην κατάστασή μου μόνο να γελάω μπορώ... αχ...γιατί...γιατί με πότισαν σήμερα ε ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:42 Η Oralee έγραψε: #1.575 07-04-07 02:42 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: λες ε; μμμ... καλά... δεν θα διαφωνήσω... στην κατάστασή μου μόνο να γελάω μπορώ... αχ...γιατί...γιατί με πότισαν σήμερα ε ; Click για ανάπτυξη... Γιατί να μη σε ποτίσουν; Και τι καλά που έκαναν.. τα καλύτερα είναι αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:46 Η travel_lover: #1.576 07-04-07 02:46 αν κοιμηθώ τώρα, ίσως να μπορέσω να ξυπνήσω πριν το μεσημέρι... αντε νύχτα μεθυσμένοι εραστές τις νύχτας! (ποπο τι λέω βραδιάτικα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:48 Ο Valder έγραψε: #1.577 07-04-07 02:48 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: λες ε; μμμ... καλά... δεν θα διαφωνήσω... στην κατάστασή μου μόνο να γελάω μπορώ... αχ...γιατί...γιατί με πότισαν σήμερα ε ; Click για ανάπτυξη... Το στόμα έχει δύο θέσεις, όπως ένας ηλεκτρολογικός διακόπτης...Άνοιξε, κλείσε! Ε άμα το έχεις συνέχεια ανοιχτό, οι άλλοι φταίνε που σου προσγειώνουν μέσα τα κρασιά και τα τσίπουρα ή εσύ που αποφάσισες να το κάνεις "Διεθνής Αερολιμένας Βόλου"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:51 Η Oralee έγραψε: #1.578 07-04-07 02:51 Αρχική Δημοσίευση από travel_lover: αν κοιμηθώ τώρα, ίσως να μπορέσω να ξυπνήσω πριν το μεσημέρι... αντε νύχτα μεθυσμένοι εραστές τις νύχτας! (ποπο τι λέω βραδιάτικα...) Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το στόμα έχει δύο θέσεις, όπως ένας ηλεκτρολογικός διακόπτης...Άνοιξε, κλείσε! Ε άμα το έχεις συνέχεια ανοιχτό, οι άλλοι φταίνε που σου προσγειώνουν μέσα τα κρασιά και τα τσίπουρα ή εσύ που αποφάσισες να το κάνεις "Διεθνής Αερολιμένας Βόλου"; Click για ανάπτυξη... Έλα μην την αποπαίρνεις κι εσύ.. Άσε που σκέφτομαι πως μάλλον πρέπει να πιω κι εγώ τίποτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:57 Ο Dark_kronos: #1.579 07-04-07 02:57 Εχει ακομα ζωη στο στεκι η για αλλη μια φορα ειμαι μονος μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 03:09 Ο Valder έγραψε: #1.580 07-04-07 03:09 Καληνύχτα τσιτσιμπίκια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 77 78 79 80 81 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 79 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 79 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kajira: Κι εγώ το σκέφτηκα προς στιγμήν, αλλά μπαααααααααααααα... Click για ανάπτυξη... λες ε; μμμ... καλά... δεν θα διαφωνήσω... στην κατάστασή μου μόνο να γελάω μπορώ... αχ...γιατί...γιατί με πότισαν σήμερα ε ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:42 Η Oralee έγραψε: #1.575 07-04-07 02:42 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: λες ε; μμμ... καλά... δεν θα διαφωνήσω... στην κατάστασή μου μόνο να γελάω μπορώ... αχ...γιατί...γιατί με πότισαν σήμερα ε ; Click για ανάπτυξη... Γιατί να μη σε ποτίσουν; Και τι καλά που έκαναν.. τα καλύτερα είναι αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:46 Η travel_lover: #1.576 07-04-07 02:46 αν κοιμηθώ τώρα, ίσως να μπορέσω να ξυπνήσω πριν το μεσημέρι... αντε νύχτα μεθυσμένοι εραστές τις νύχτας! (ποπο τι λέω βραδιάτικα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:48 Ο Valder έγραψε: #1.577 07-04-07 02:48 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: λες ε; μμμ... καλά... δεν θα διαφωνήσω... στην κατάστασή μου μόνο να γελάω μπορώ... αχ...γιατί...γιατί με πότισαν σήμερα ε ; Click για ανάπτυξη... Το στόμα έχει δύο θέσεις, όπως ένας ηλεκτρολογικός διακόπτης...Άνοιξε, κλείσε! Ε άμα το έχεις συνέχεια ανοιχτό, οι άλλοι φταίνε που σου προσγειώνουν μέσα τα κρασιά και τα τσίπουρα ή εσύ που αποφάσισες να το κάνεις "Διεθνής Αερολιμένας Βόλου"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:51 Η Oralee έγραψε: #1.578 07-04-07 02:51 Αρχική Δημοσίευση από travel_lover: αν κοιμηθώ τώρα, ίσως να μπορέσω να ξυπνήσω πριν το μεσημέρι... αντε νύχτα μεθυσμένοι εραστές τις νύχτας! (ποπο τι λέω βραδιάτικα...) Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το στόμα έχει δύο θέσεις, όπως ένας ηλεκτρολογικός διακόπτης...Άνοιξε, κλείσε! Ε άμα το έχεις συνέχεια ανοιχτό, οι άλλοι φταίνε που σου προσγειώνουν μέσα τα κρασιά και τα τσίπουρα ή εσύ που αποφάσισες να το κάνεις "Διεθνής Αερολιμένας Βόλου"; Click για ανάπτυξη... Έλα μην την αποπαίρνεις κι εσύ.. Άσε που σκέφτομαι πως μάλλον πρέπει να πιω κι εγώ τίποτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:57 Ο Dark_kronos: #1.579 07-04-07 02:57 Εχει ακομα ζωη στο στεκι η για αλλη μια φορα ειμαι μονος μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 03:09 Ο Valder έγραψε: #1.580 07-04-07 03:09 Καληνύχτα τσιτσιμπίκια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 77 78 79 80 81 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 79 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 79 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Vkey: λες ε; μμμ... καλά... δεν θα διαφωνήσω... στην κατάστασή μου μόνο να γελάω μπορώ... αχ...γιατί...γιατί με πότισαν σήμερα ε ; Click για ανάπτυξη... Γιατί να μη σε ποτίσουν; Και τι καλά που έκαναν.. τα καλύτερα είναι αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:46 Η travel_lover: #1.576 07-04-07 02:46 αν κοιμηθώ τώρα, ίσως να μπορέσω να ξυπνήσω πριν το μεσημέρι... αντε νύχτα μεθυσμένοι εραστές τις νύχτας! (ποπο τι λέω βραδιάτικα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:48 Ο Valder έγραψε: #1.577 07-04-07 02:48 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: λες ε; μμμ... καλά... δεν θα διαφωνήσω... στην κατάστασή μου μόνο να γελάω μπορώ... αχ...γιατί...γιατί με πότισαν σήμερα ε ; Click για ανάπτυξη... Το στόμα έχει δύο θέσεις, όπως ένας ηλεκτρολογικός διακόπτης...Άνοιξε, κλείσε! Ε άμα το έχεις συνέχεια ανοιχτό, οι άλλοι φταίνε που σου προσγειώνουν μέσα τα κρασιά και τα τσίπουρα ή εσύ που αποφάσισες να το κάνεις "Διεθνής Αερολιμένας Βόλου"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:51 Η Oralee έγραψε: #1.578 07-04-07 02:51 Αρχική Δημοσίευση από travel_lover: αν κοιμηθώ τώρα, ίσως να μπορέσω να ξυπνήσω πριν το μεσημέρι... αντε νύχτα μεθυσμένοι εραστές τις νύχτας! (ποπο τι λέω βραδιάτικα...) Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το στόμα έχει δύο θέσεις, όπως ένας ηλεκτρολογικός διακόπτης...Άνοιξε, κλείσε! Ε άμα το έχεις συνέχεια ανοιχτό, οι άλλοι φταίνε που σου προσγειώνουν μέσα τα κρασιά και τα τσίπουρα ή εσύ που αποφάσισες να το κάνεις "Διεθνής Αερολιμένας Βόλου"; Click για ανάπτυξη... Έλα μην την αποπαίρνεις κι εσύ.. Άσε που σκέφτομαι πως μάλλον πρέπει να πιω κι εγώ τίποτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:57 Ο Dark_kronos: #1.579 07-04-07 02:57 Εχει ακομα ζωη στο στεκι η για αλλη μια φορα ειμαι μονος μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 03:09 Ο Valder έγραψε: #1.580 07-04-07 03:09 Καληνύχτα τσιτσιμπίκια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 77 78 79 80 81 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 79 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 79 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αν κοιμηθώ τώρα, ίσως να μπορέσω να ξυπνήσω πριν το μεσημέρι... αντε νύχτα μεθυσμένοι εραστές τις νύχτας! (ποπο τι λέω βραδιάτικα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:48 Ο Valder έγραψε: #1.577 07-04-07 02:48 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: λες ε; μμμ... καλά... δεν θα διαφωνήσω... στην κατάστασή μου μόνο να γελάω μπορώ... αχ...γιατί...γιατί με πότισαν σήμερα ε ; Click για ανάπτυξη... Το στόμα έχει δύο θέσεις, όπως ένας ηλεκτρολογικός διακόπτης...Άνοιξε, κλείσε! Ε άμα το έχεις συνέχεια ανοιχτό, οι άλλοι φταίνε που σου προσγειώνουν μέσα τα κρασιά και τα τσίπουρα ή εσύ που αποφάσισες να το κάνεις "Διεθνής Αερολιμένας Βόλου"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:51 Η Oralee έγραψε: #1.578 07-04-07 02:51 Αρχική Δημοσίευση από travel_lover: αν κοιμηθώ τώρα, ίσως να μπορέσω να ξυπνήσω πριν το μεσημέρι... αντε νύχτα μεθυσμένοι εραστές τις νύχτας! (ποπο τι λέω βραδιάτικα...) Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το στόμα έχει δύο θέσεις, όπως ένας ηλεκτρολογικός διακόπτης...Άνοιξε, κλείσε! Ε άμα το έχεις συνέχεια ανοιχτό, οι άλλοι φταίνε που σου προσγειώνουν μέσα τα κρασιά και τα τσίπουρα ή εσύ που αποφάσισες να το κάνεις "Διεθνής Αερολιμένας Βόλου"; Click για ανάπτυξη... Έλα μην την αποπαίρνεις κι εσύ.. Άσε που σκέφτομαι πως μάλλον πρέπει να πιω κι εγώ τίποτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:57 Ο Dark_kronos: #1.579 07-04-07 02:57 Εχει ακομα ζωη στο στεκι η για αλλη μια φορα ειμαι μονος μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 03:09 Ο Valder έγραψε: #1.580 07-04-07 03:09 Καληνύχτα τσιτσιμπίκια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 77 78 79 80 81 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 79 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 79 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Vkey: λες ε; μμμ... καλά... δεν θα διαφωνήσω... στην κατάστασή μου μόνο να γελάω μπορώ... αχ...γιατί...γιατί με πότισαν σήμερα ε ; Click για ανάπτυξη... Το στόμα έχει δύο θέσεις, όπως ένας ηλεκτρολογικός διακόπτης...Άνοιξε, κλείσε! Ε άμα το έχεις συνέχεια ανοιχτό, οι άλλοι φταίνε που σου προσγειώνουν μέσα τα κρασιά και τα τσίπουρα ή εσύ που αποφάσισες να το κάνεις "Διεθνής Αερολιμένας Βόλου"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:51 Η Oralee έγραψε: #1.578 07-04-07 02:51 Αρχική Δημοσίευση από travel_lover: αν κοιμηθώ τώρα, ίσως να μπορέσω να ξυπνήσω πριν το μεσημέρι... αντε νύχτα μεθυσμένοι εραστές τις νύχτας! (ποπο τι λέω βραδιάτικα...) Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το στόμα έχει δύο θέσεις, όπως ένας ηλεκτρολογικός διακόπτης...Άνοιξε, κλείσε! Ε άμα το έχεις συνέχεια ανοιχτό, οι άλλοι φταίνε που σου προσγειώνουν μέσα τα κρασιά και τα τσίπουρα ή εσύ που αποφάσισες να το κάνεις "Διεθνής Αερολιμένας Βόλου"; Click για ανάπτυξη... Έλα μην την αποπαίρνεις κι εσύ.. Άσε που σκέφτομαι πως μάλλον πρέπει να πιω κι εγώ τίποτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:57 Ο Dark_kronos: #1.579 07-04-07 02:57 Εχει ακομα ζωη στο στεκι η για αλλη μια φορα ειμαι μονος μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 03:09 Ο Valder έγραψε: #1.580 07-04-07 03:09 Καληνύχτα τσιτσιμπίκια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 77 78 79 80 81 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 79 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 79 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από travel_lover: αν κοιμηθώ τώρα, ίσως να μπορέσω να ξυπνήσω πριν το μεσημέρι... αντε νύχτα μεθυσμένοι εραστές τις νύχτας! (ποπο τι λέω βραδιάτικα...) Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το στόμα έχει δύο θέσεις, όπως ένας ηλεκτρολογικός διακόπτης...Άνοιξε, κλείσε! Ε άμα το έχεις συνέχεια ανοιχτό, οι άλλοι φταίνε που σου προσγειώνουν μέσα τα κρασιά και τα τσίπουρα ή εσύ που αποφάσισες να το κάνεις "Διεθνής Αερολιμένας Βόλου"; Click για ανάπτυξη... Έλα μην την αποπαίρνεις κι εσύ.. Άσε που σκέφτομαι πως μάλλον πρέπει να πιω κι εγώ τίποτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 02:57 Ο Dark_kronos: #1.579 07-04-07 02:57 Εχει ακομα ζωη στο στεκι η για αλλη μια φορα ειμαι μονος μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 03:09 Ο Valder έγραψε: #1.580 07-04-07 03:09 Καληνύχτα τσιτσιμπίκια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 77 78 79 80 81 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 79 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 79 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Εχει ακομα ζωη στο στεκι η για αλλη μια φορα ειμαι μονος μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 7 Απριλίου 2007 στις 03:09 Ο Valder έγραψε: #1.580 07-04-07 03:09 Καληνύχτα τσιτσιμπίκια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καληνύχτα τσιτσιμπίκια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.