Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:30 Η Vampi έγραψε: #12.561 26-11-09 23:30 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Τιποτα ρε Νταξει τι να κανω ...εδω.. Πηγα σκουλ το οποιο το κλεισαμε για καμια βδομαδα λογο γουρουνιτιδας Ηπια καμια μπυρα σχολειο . Πηγα σπιτι , υπνος πηγα φροντ γυρισα , πηρα μπυρες και εχουμε λιγο κοσμο σπιτι γιορταζει η μανα μου αυτα.. Ρουτινα.. Συ ? Click για ανάπτυξη... Χρόνια Πολλά.^^ Τίποτα. Διάβασμα και φροντιστήριο. Κάθισα λίγο στο φορητο της αδελφής μου που τον είχε ανοικτό. Γράφω Δίκαιο αύριο και πολύ φοβάμαι οτι θα τα κάνω σκατά. :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:34 Ο PGeorge4 έγραψε: #12.562 26-11-09 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Χρόνια Πολλά.^^ Τίποτα. Διάβασμα και φροντιστήριο. Κάθισα λίγο στο φορητο της αδελφής μου που τον είχε ανοικτό. Γράφω Δίκαιο αύριο και πολύ φοβάμαι οτι θα τα κάνω σκατά. :/ Click για ανάπτυξη... Να ζησεις να ζησεις και του χρονου να ...τι ελεγες ? Ελα ρε και συ.. Δικαιο ? Σιγα το μαθημα κλαιν μαιν . Εγω δεν θα διαβαζα καθολου αλλα εσυ εισαι φυτο νιανιανια Ε νταξει δεν ειναι και τπτ δυσκολο . Μια χαρα θα τα πας οπως στην χημεια μην ανυσηχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:36 Η Vampi έγραψε: #12.563 26-11-09 23:36 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Να ζησεις να ζησεις και του χρονου να ...τι ελεγες ? Ελα ρε και συ.. Δικαιο ? Σιγα το μαθημα κλαιν μαιν . Εγω δεν θα διαβαζα καθολου αλλα εσυ εισαι φυτο νιανιανια Ε νταξει δεν ειναι και τπτ δυσκολο . Μια χαρα θα τα πας οπως στην χημεια μην ανυσηχεις Click για ανάπτυξη... Όχι για τη μάνα σου ρε. Θα σε έβριζα αλλά έβαλες το νια νια. Mακάρι τι να πω. Αλλά δε με νοιάζει. Αι στο διάλο πια. Ξεστρεβώθηκα τόσες ώρες δε πα να γαμηθεί. Δηλαδή τώρα θα είσαι μια εβδομάδα χωρίς σχολείο; Τυχερέ. Σήμερα πήγες; Βασικά, κοιμήθηκες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:42 Ο PGeorge4 έγραψε: #12.564 26-11-09 23:42 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Ρε Γιωργο μολις με ρωτησες για τα πιτογυρα αμεσως ηρθαν.. :!: Να σου πω και ενα ονομα για να τον κανεις να ερθει ??? Click για ανάπτυξη... Το ειπα.. Ηρθε ? Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Όχι για τη μάνα σου ρε. Θα σε έβριζα αλλά έβαλες το νια νια. Mακάρι τι να πω. Αλλά δε με νοιάζει. Αι στο διάλο πια. Ξεστρεβώθηκα τόσες ώρες δε πα να γαμηθεί. Δηλαδή τώρα θα είσαι μια εβδομάδα χωρίς σχολείο; Τυχερέ. Σήμερα πήγες; Βασικά, κοιμήθηκες; Click για ανάπτυξη... Ναι ρε νταξει πλακα κανω Ετσι Ποσες ωρες διαβαζες ρε καμμενη Ναι ρε , πηγα σημερα και μας το ειπαν τελευταια ωρα . Κανε ζηλιες Κοιμηθηκα μεσημερι σε ειπα , αφου ειπα πως πηγα σχολειο . Δεν διαβαζεις αυτα που γραφω ? Θα μεχεις πανω απ'το κεφαλι σου συνεχεια τωρα :mad2: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:45 Η Darkness έγραψε: #12.565 26-11-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: μπαμ οχι μην το κανεις αυτο στον εαυτο σου Click για ανάπτυξη... Τι να μη κανω?? Να φαω τοσο αργα ??? Τι να συ πω.. Πινω και ρετσινα... Θα το καψουμε αποψε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:46 Η Vampi έγραψε: #12.566 26-11-09 23:46 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Το ειπα.. Ηρθε ? Ναι ρε νταξει πλακα κανω Ετσι Ποσες ωρες διαβαζες ρε καμμενη Ναι ρε , πηγα σημερα και μας το ειπαν τελευταια ωρα . Κανε ζηλιες Κοιμηθηκα μεσημερι σε ειπα , αφου ειπα πως πηγα σχολειο . Δεν διαβαζεις αυτα που γραφω ? Θα μεχεις πανω απ'το κεφαλι σου συνεχεια τωρα :mad2: Click για ανάπτυξη... Ξύπνησα στις 12 παρά διάβασα μέχρι τις 1 και κάτι, μαγείρεψα, έφαγα και μετά διάβαζα από τις 2.30 μέχρι τις 7. Δεν το πρόσεξα ρε χαζούλι. Πάνω από το κεφάλι μου; Ωραία.:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:46 Η Darkness έγραψε: #12.567 26-11-09 23:46 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Τιποτα ρε Νταξει τι να κανω ...εδω.. Πηγα σκουλ το οποιο το κλεισαμε για καμια βδομαδα λογο γουρουνιτιδας Ηπια καμια μπυρα σχολειο . Πηγα σπιτι , υπνος πηγα φροντ γυρισα , πηρα μπυρες και εχουμε λιγο κοσμο σπιτι γιορταζει η μανα μου αυτα.. Ρουτινα.. Συ ? Click για ανάπτυξη... Χαζουλη να την χαιρεσαι... :xixi::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:46 Ο Pure_Seduction: #12.568 26-11-09 23:46 αι μαρη σελω και εγω αν και δεν πηγαινε εκει το μνμ μου γιου νοου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:47 Η Darkness έγραψε: #12.569 26-11-09 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Ξύπνησα στις 12 παρά διάβασα μέχρι τις 1 και κάτι, μαγείρεψα, έφαγα και μετά διάβαζα από τις 2.30 μέχρι τις 7. Δεν το πρόσεξα ρε χαζούλι. Πάνω από το κεφάλι μου; Ωραία.:fss: Click για ανάπτυξη... Να σε ρωτησω? :zilia: Τι μαγειρεψες ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:48 Η Vampi έγραψε: #12.570 26-11-09 23:48 Μαλακίες. Μακαρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:49 Ο PGeorge4 έγραψε: #12.571 26-11-09 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Ξύπνησα στις 12 παρά διάβασα μέχρι τις 1 και κάτι, μαγείρεψα, έφαγα και μετά διάβαζα από τις 2.30 μέχρι τις 7. Δεν το πρόσεξα ρε χαζούλι. Πάνω από το κεφάλι μου; Ωραία.:fss: Click για ανάπτυξη... 5-6 ωρες για δικαιο ρε? Εγω ακομα δεν εχω ανοιξει το βιβλιο Σα'ρεσε? :fss: Απο πανω σαρεσει :fss: Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Χαζουλη να την χαιρεσαι... :xixi::xixi: Click για ανάπτυξη... Ε , δεν επιτρεπεται να με λες εσυ χαζουλη Μονο μια με λεει :fss: θα την χαιρομαι..φχαριστω. Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Να σε ρωτησω? :zilia: Τι μαγειρεψες ??? Click για ανάπτυξη... Να πω ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:49 Η Darkness έγραψε: #12.572 26-11-09 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: αι μαρη σελω και εγω αν και δεν πηγαινε εκει το μνμ μου γιου νοου Click για ανάπτυξη... Ολγα ελα να τα τσουξουμε μαζι ρε ..... ρε γαμωτο... καθε φορα πριν παω γιαννενα κατι πινω Την τελευταια φορα ειχα παει μεσα στη τρελη χαρα... ειχαμε πιει την προηγουμενη κρασι και με ειχε μεεινει το γελιο.. με μετρο παντα.. :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:50 Ο PGeorge4 έγραψε: #12.573 26-11-09 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Μαλακίες. Μακαρόνια. Click για ανάπτυξη... Mαγειρεψες μαλακιες ?:!: Και μακαρονια ? Πως και δεν εκανες αυτα που μ ελεγες χθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:51 Ο Pure_Seduction: #12.574 26-11-09 23:51 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Ολγα ελα να τα τσουξουμε μαζι ρε ..... ρε γαμωτο... καθε φορα πριν παω γιαννενα κατι πινω Την τελευταια φορα ειχα παει μεσα στη τρελη χαρα... ειχαμε πιει την προηγουμενη κρασι και με ειχε μεεινει το γελιο.. με μετρο παντα.. :fss: Click για ανάπτυξη... να φαω θελω μαρη αλλα δεν ξερω να μαγειρευω θα το τσουξουμε λεει???χμμ κατσε να δω τι εχω απο ποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:52 Η Vampi έγραψε: #12.575 26-11-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: 5-6 ωρες για δικαιο ρε? Εγω ακομα δεν εχω ανοιξει το βιβλιο Σα'ρεσε? :fss: Απο πανω σαρεσει :fss: Ε , δεν επιτρεπεται να με λες εσυ χαζουλη Μονο μια με λεει :fss: θα την χαιρομαι..φχαριστω. Click για ανάπτυξη... Ναι ρε τι να κάνω αφού δεν είχα διαβάσει τα μαθήματα και ήταν 23 σελίδες. Μ' άρεσε.:fss: Α, δεν ξέρω...:fss: :zilia: Χαζούλη.:xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Mαγειρεψες μαλακιες ?:!: Και μακαρονια ? Πως και δεν εκανες αυτα που μ ελεγες χθες Click για ανάπτυξη... Ρε βλάκα μαλακίες μαγείρεψα εννοω, ότι μαγείρεψα μακαρόνια. Εύκολο δηλαδή. Είχε φτιάξει η μάνα μου τη σάλτσα, λες να την έβαζα πάνω στις λαχανοκροκέτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:55 Ο PGeorge4 έγραψε: #12.576 26-11-09 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Ναι ρε τι να κάνω αφού δεν είχα διαβάσει τα μαθήματα και ήταν 23 σελίδες. Μ' άρεσε.:fss: Α, δεν ξέρω...:fss: :zilia: Χαζούλη.:xixi: ----------------------------------------- Ρε βλάκα μαλακίες μαγείρεψα εννοω, ότι μαγείρεψα μακαρόνια. Εύκολο δηλαδή. Είχε φτιάξει η μάνα μου τη σάλτσα, λες να την έβαζα πάνω στις λαχανοκροκέτες; Click για ανάπτυξη... Δεν ξερεις ? :fss: Θα το μαθεις :fss: Nαι ρε γιατι οχι ? καντες και σουβλακι , ξες εσυ XD Χαζουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:56 Η Vampi έγραψε: #12.577 26-11-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Δεν ξερεις ? :fss: Θα το μαθεις :fss: Nαι ρε γιατι οχι ? καντες και σουβλακι , ξες εσυ XD Χαζουλα Click για ανάπτυξη... :fss: Σκάσε ρε πια, μόνο το σουβλάκι σου έχει μείνει; Χαμένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:56 Η Darkness έγραψε: #12.578 26-11-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: να φαω θελω μαρη αλλα δεν ξερω να μαγειρευω θα το τσουξουμε λεει???χμμ κατσε να δω τι εχω απο ποτα Click για ανάπτυξη... δες .. δες... γιατι εμενα η ρετσινα εφτασε στον πατο.... σημερα εκανα 2 φαγητα αλλα δεν εισαι κοντα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:56 Ο Pure_Seduction: #12.579 26-11-09 23:56 μπαμι caipirihna εχω...παω να το ανοιξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:58 Ο nPb έγραψε: #12.580 26-11-09 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: μπαμι caipirihna εχω...παω να το ανοιξω Click για ανάπτυξη... να φέρω και ένα chivas...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 627 628 629 630 631 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 629 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 629 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Τιποτα ρε Νταξει τι να κανω ...εδω.. Πηγα σκουλ το οποιο το κλεισαμε για καμια βδομαδα λογο γουρουνιτιδας Ηπια καμια μπυρα σχολειο . Πηγα σπιτι , υπνος πηγα φροντ γυρισα , πηρα μπυρες και εχουμε λιγο κοσμο σπιτι γιορταζει η μανα μου αυτα.. Ρουτινα.. Συ ? Click για ανάπτυξη... Χρόνια Πολλά.^^ Τίποτα. Διάβασμα και φροντιστήριο. Κάθισα λίγο στο φορητο της αδελφής μου που τον είχε ανοικτό. Γράφω Δίκαιο αύριο και πολύ φοβάμαι οτι θα τα κάνω σκατά. :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:34 Ο PGeorge4 έγραψε: #12.562 26-11-09 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Χρόνια Πολλά.^^ Τίποτα. Διάβασμα και φροντιστήριο. Κάθισα λίγο στο φορητο της αδελφής μου που τον είχε ανοικτό. Γράφω Δίκαιο αύριο και πολύ φοβάμαι οτι θα τα κάνω σκατά. :/ Click για ανάπτυξη... Να ζησεις να ζησεις και του χρονου να ...τι ελεγες ? Ελα ρε και συ.. Δικαιο ? Σιγα το μαθημα κλαιν μαιν . Εγω δεν θα διαβαζα καθολου αλλα εσυ εισαι φυτο νιανιανια Ε νταξει δεν ειναι και τπτ δυσκολο . Μια χαρα θα τα πας οπως στην χημεια μην ανυσηχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:36 Η Vampi έγραψε: #12.563 26-11-09 23:36 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Να ζησεις να ζησεις και του χρονου να ...τι ελεγες ? Ελα ρε και συ.. Δικαιο ? Σιγα το μαθημα κλαιν μαιν . Εγω δεν θα διαβαζα καθολου αλλα εσυ εισαι φυτο νιανιανια Ε νταξει δεν ειναι και τπτ δυσκολο . Μια χαρα θα τα πας οπως στην χημεια μην ανυσηχεις Click για ανάπτυξη... Όχι για τη μάνα σου ρε. Θα σε έβριζα αλλά έβαλες το νια νια. Mακάρι τι να πω. Αλλά δε με νοιάζει. Αι στο διάλο πια. Ξεστρεβώθηκα τόσες ώρες δε πα να γαμηθεί. Δηλαδή τώρα θα είσαι μια εβδομάδα χωρίς σχολείο; Τυχερέ. Σήμερα πήγες; Βασικά, κοιμήθηκες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:42 Ο PGeorge4 έγραψε: #12.564 26-11-09 23:42 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Ρε Γιωργο μολις με ρωτησες για τα πιτογυρα αμεσως ηρθαν.. :!: Να σου πω και ενα ονομα για να τον κανεις να ερθει ??? Click για ανάπτυξη... Το ειπα.. Ηρθε ? Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Όχι για τη μάνα σου ρε. Θα σε έβριζα αλλά έβαλες το νια νια. Mακάρι τι να πω. Αλλά δε με νοιάζει. Αι στο διάλο πια. Ξεστρεβώθηκα τόσες ώρες δε πα να γαμηθεί. Δηλαδή τώρα θα είσαι μια εβδομάδα χωρίς σχολείο; Τυχερέ. Σήμερα πήγες; Βασικά, κοιμήθηκες; Click για ανάπτυξη... Ναι ρε νταξει πλακα κανω Ετσι Ποσες ωρες διαβαζες ρε καμμενη Ναι ρε , πηγα σημερα και μας το ειπαν τελευταια ωρα . Κανε ζηλιες Κοιμηθηκα μεσημερι σε ειπα , αφου ειπα πως πηγα σχολειο . Δεν διαβαζεις αυτα που γραφω ? Θα μεχεις πανω απ'το κεφαλι σου συνεχεια τωρα :mad2: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:45 Η Darkness έγραψε: #12.565 26-11-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: μπαμ οχι μην το κανεις αυτο στον εαυτο σου Click για ανάπτυξη... Τι να μη κανω?? Να φαω τοσο αργα ??? Τι να συ πω.. Πινω και ρετσινα... Θα το καψουμε αποψε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:46 Η Vampi έγραψε: #12.566 26-11-09 23:46 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Το ειπα.. Ηρθε ? Ναι ρε νταξει πλακα κανω Ετσι Ποσες ωρες διαβαζες ρε καμμενη Ναι ρε , πηγα σημερα και μας το ειπαν τελευταια ωρα . Κανε ζηλιες Κοιμηθηκα μεσημερι σε ειπα , αφου ειπα πως πηγα σχολειο . Δεν διαβαζεις αυτα που γραφω ? Θα μεχεις πανω απ'το κεφαλι σου συνεχεια τωρα :mad2: Click για ανάπτυξη... Ξύπνησα στις 12 παρά διάβασα μέχρι τις 1 και κάτι, μαγείρεψα, έφαγα και μετά διάβαζα από τις 2.30 μέχρι τις 7. Δεν το πρόσεξα ρε χαζούλι. Πάνω από το κεφάλι μου; Ωραία.:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:46 Η Darkness έγραψε: #12.567 26-11-09 23:46 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Τιποτα ρε Νταξει τι να κανω ...εδω.. Πηγα σκουλ το οποιο το κλεισαμε για καμια βδομαδα λογο γουρουνιτιδας Ηπια καμια μπυρα σχολειο . Πηγα σπιτι , υπνος πηγα φροντ γυρισα , πηρα μπυρες και εχουμε λιγο κοσμο σπιτι γιορταζει η μανα μου αυτα.. Ρουτινα.. Συ ? Click για ανάπτυξη... Χαζουλη να την χαιρεσαι... :xixi::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:46 Ο Pure_Seduction: #12.568 26-11-09 23:46 αι μαρη σελω και εγω αν και δεν πηγαινε εκει το μνμ μου γιου νοου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:47 Η Darkness έγραψε: #12.569 26-11-09 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Ξύπνησα στις 12 παρά διάβασα μέχρι τις 1 και κάτι, μαγείρεψα, έφαγα και μετά διάβαζα από τις 2.30 μέχρι τις 7. Δεν το πρόσεξα ρε χαζούλι. Πάνω από το κεφάλι μου; Ωραία.:fss: Click για ανάπτυξη... Να σε ρωτησω? :zilia: Τι μαγειρεψες ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:48 Η Vampi έγραψε: #12.570 26-11-09 23:48 Μαλακίες. Μακαρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:49 Ο PGeorge4 έγραψε: #12.571 26-11-09 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Ξύπνησα στις 12 παρά διάβασα μέχρι τις 1 και κάτι, μαγείρεψα, έφαγα και μετά διάβαζα από τις 2.30 μέχρι τις 7. Δεν το πρόσεξα ρε χαζούλι. Πάνω από το κεφάλι μου; Ωραία.:fss: Click για ανάπτυξη... 5-6 ωρες για δικαιο ρε? Εγω ακομα δεν εχω ανοιξει το βιβλιο Σα'ρεσε? :fss: Απο πανω σαρεσει :fss: Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Χαζουλη να την χαιρεσαι... :xixi::xixi: Click για ανάπτυξη... Ε , δεν επιτρεπεται να με λες εσυ χαζουλη Μονο μια με λεει :fss: θα την χαιρομαι..φχαριστω. Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Να σε ρωτησω? :zilia: Τι μαγειρεψες ??? Click για ανάπτυξη... Να πω ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:49 Η Darkness έγραψε: #12.572 26-11-09 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: αι μαρη σελω και εγω αν και δεν πηγαινε εκει το μνμ μου γιου νοου Click για ανάπτυξη... Ολγα ελα να τα τσουξουμε μαζι ρε ..... ρε γαμωτο... καθε φορα πριν παω γιαννενα κατι πινω Την τελευταια φορα ειχα παει μεσα στη τρελη χαρα... ειχαμε πιει την προηγουμενη κρασι και με ειχε μεεινει το γελιο.. με μετρο παντα.. :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:50 Ο PGeorge4 έγραψε: #12.573 26-11-09 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Μαλακίες. Μακαρόνια. Click για ανάπτυξη... Mαγειρεψες μαλακιες ?:!: Και μακαρονια ? Πως και δεν εκανες αυτα που μ ελεγες χθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:51 Ο Pure_Seduction: #12.574 26-11-09 23:51 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Ολγα ελα να τα τσουξουμε μαζι ρε ..... ρε γαμωτο... καθε φορα πριν παω γιαννενα κατι πινω Την τελευταια φορα ειχα παει μεσα στη τρελη χαρα... ειχαμε πιει την προηγουμενη κρασι και με ειχε μεεινει το γελιο.. με μετρο παντα.. :fss: Click για ανάπτυξη... να φαω θελω μαρη αλλα δεν ξερω να μαγειρευω θα το τσουξουμε λεει???χμμ κατσε να δω τι εχω απο ποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:52 Η Vampi έγραψε: #12.575 26-11-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: 5-6 ωρες για δικαιο ρε? Εγω ακομα δεν εχω ανοιξει το βιβλιο Σα'ρεσε? :fss: Απο πανω σαρεσει :fss: Ε , δεν επιτρεπεται να με λες εσυ χαζουλη Μονο μια με λεει :fss: θα την χαιρομαι..φχαριστω. Click για ανάπτυξη... Ναι ρε τι να κάνω αφού δεν είχα διαβάσει τα μαθήματα και ήταν 23 σελίδες. Μ' άρεσε.:fss: Α, δεν ξέρω...:fss: :zilia: Χαζούλη.:xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Mαγειρεψες μαλακιες ?:!: Και μακαρονια ? Πως και δεν εκανες αυτα που μ ελεγες χθες Click για ανάπτυξη... Ρε βλάκα μαλακίες μαγείρεψα εννοω, ότι μαγείρεψα μακαρόνια. Εύκολο δηλαδή. Είχε φτιάξει η μάνα μου τη σάλτσα, λες να την έβαζα πάνω στις λαχανοκροκέτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:55 Ο PGeorge4 έγραψε: #12.576 26-11-09 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Ναι ρε τι να κάνω αφού δεν είχα διαβάσει τα μαθήματα και ήταν 23 σελίδες. Μ' άρεσε.:fss: Α, δεν ξέρω...:fss: :zilia: Χαζούλη.:xixi: ----------------------------------------- Ρε βλάκα μαλακίες μαγείρεψα εννοω, ότι μαγείρεψα μακαρόνια. Εύκολο δηλαδή. Είχε φτιάξει η μάνα μου τη σάλτσα, λες να την έβαζα πάνω στις λαχανοκροκέτες; Click για ανάπτυξη... Δεν ξερεις ? :fss: Θα το μαθεις :fss: Nαι ρε γιατι οχι ? καντες και σουβλακι , ξες εσυ XD Χαζουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:56 Η Vampi έγραψε: #12.577 26-11-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Δεν ξερεις ? :fss: Θα το μαθεις :fss: Nαι ρε γιατι οχι ? καντες και σουβλακι , ξες εσυ XD Χαζουλα Click για ανάπτυξη... :fss: Σκάσε ρε πια, μόνο το σουβλάκι σου έχει μείνει; Χαμένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:56 Η Darkness έγραψε: #12.578 26-11-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: να φαω θελω μαρη αλλα δεν ξερω να μαγειρευω θα το τσουξουμε λεει???χμμ κατσε να δω τι εχω απο ποτα Click για ανάπτυξη... δες .. δες... γιατι εμενα η ρετσινα εφτασε στον πατο.... σημερα εκανα 2 φαγητα αλλα δεν εισαι κοντα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:56 Ο Pure_Seduction: #12.579 26-11-09 23:56 μπαμι caipirihna εχω...παω να το ανοιξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:58 Ο nPb έγραψε: #12.580 26-11-09 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: μπαμι caipirihna εχω...παω να το ανοιξω Click για ανάπτυξη... να φέρω και ένα chivas...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 627 628 629 630 631 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 629 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 629 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Χρόνια Πολλά.^^ Τίποτα. Διάβασμα και φροντιστήριο. Κάθισα λίγο στο φορητο της αδελφής μου που τον είχε ανοικτό. Γράφω Δίκαιο αύριο και πολύ φοβάμαι οτι θα τα κάνω σκατά. :/ Click για ανάπτυξη... Να ζησεις να ζησεις και του χρονου να ...τι ελεγες ? Ελα ρε και συ.. Δικαιο ? Σιγα το μαθημα κλαιν μαιν . Εγω δεν θα διαβαζα καθολου αλλα εσυ εισαι φυτο νιανιανια Ε νταξει δεν ειναι και τπτ δυσκολο . Μια χαρα θα τα πας οπως στην χημεια μην ανυσηχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:36 Η Vampi έγραψε: #12.563 26-11-09 23:36 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Να ζησεις να ζησεις και του χρονου να ...τι ελεγες ? Ελα ρε και συ.. Δικαιο ? Σιγα το μαθημα κλαιν μαιν . Εγω δεν θα διαβαζα καθολου αλλα εσυ εισαι φυτο νιανιανια Ε νταξει δεν ειναι και τπτ δυσκολο . Μια χαρα θα τα πας οπως στην χημεια μην ανυσηχεις Click για ανάπτυξη... Όχι για τη μάνα σου ρε. Θα σε έβριζα αλλά έβαλες το νια νια. Mακάρι τι να πω. Αλλά δε με νοιάζει. Αι στο διάλο πια. Ξεστρεβώθηκα τόσες ώρες δε πα να γαμηθεί. Δηλαδή τώρα θα είσαι μια εβδομάδα χωρίς σχολείο; Τυχερέ. Σήμερα πήγες; Βασικά, κοιμήθηκες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:42 Ο PGeorge4 έγραψε: #12.564 26-11-09 23:42 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Ρε Γιωργο μολις με ρωτησες για τα πιτογυρα αμεσως ηρθαν.. :!: Να σου πω και ενα ονομα για να τον κανεις να ερθει ??? Click για ανάπτυξη... Το ειπα.. Ηρθε ? Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Όχι για τη μάνα σου ρε. Θα σε έβριζα αλλά έβαλες το νια νια. Mακάρι τι να πω. Αλλά δε με νοιάζει. Αι στο διάλο πια. Ξεστρεβώθηκα τόσες ώρες δε πα να γαμηθεί. Δηλαδή τώρα θα είσαι μια εβδομάδα χωρίς σχολείο; Τυχερέ. Σήμερα πήγες; Βασικά, κοιμήθηκες; Click για ανάπτυξη... Ναι ρε νταξει πλακα κανω Ετσι Ποσες ωρες διαβαζες ρε καμμενη Ναι ρε , πηγα σημερα και μας το ειπαν τελευταια ωρα . Κανε ζηλιες Κοιμηθηκα μεσημερι σε ειπα , αφου ειπα πως πηγα σχολειο . Δεν διαβαζεις αυτα που γραφω ? Θα μεχεις πανω απ'το κεφαλι σου συνεχεια τωρα :mad2: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:45 Η Darkness έγραψε: #12.565 26-11-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: μπαμ οχι μην το κανεις αυτο στον εαυτο σου Click για ανάπτυξη... Τι να μη κανω?? Να φαω τοσο αργα ??? Τι να συ πω.. Πινω και ρετσινα... Θα το καψουμε αποψε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:46 Η Vampi έγραψε: #12.566 26-11-09 23:46 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Το ειπα.. Ηρθε ? Ναι ρε νταξει πλακα κανω Ετσι Ποσες ωρες διαβαζες ρε καμμενη Ναι ρε , πηγα σημερα και μας το ειπαν τελευταια ωρα . Κανε ζηλιες Κοιμηθηκα μεσημερι σε ειπα , αφου ειπα πως πηγα σχολειο . Δεν διαβαζεις αυτα που γραφω ? Θα μεχεις πανω απ'το κεφαλι σου συνεχεια τωρα :mad2: Click για ανάπτυξη... Ξύπνησα στις 12 παρά διάβασα μέχρι τις 1 και κάτι, μαγείρεψα, έφαγα και μετά διάβαζα από τις 2.30 μέχρι τις 7. Δεν το πρόσεξα ρε χαζούλι. Πάνω από το κεφάλι μου; Ωραία.:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:46 Η Darkness έγραψε: #12.567 26-11-09 23:46 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Τιποτα ρε Νταξει τι να κανω ...εδω.. Πηγα σκουλ το οποιο το κλεισαμε για καμια βδομαδα λογο γουρουνιτιδας Ηπια καμια μπυρα σχολειο . Πηγα σπιτι , υπνος πηγα φροντ γυρισα , πηρα μπυρες και εχουμε λιγο κοσμο σπιτι γιορταζει η μανα μου αυτα.. Ρουτινα.. Συ ? Click για ανάπτυξη... Χαζουλη να την χαιρεσαι... :xixi::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:46 Ο Pure_Seduction: #12.568 26-11-09 23:46 αι μαρη σελω και εγω αν και δεν πηγαινε εκει το μνμ μου γιου νοου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:47 Η Darkness έγραψε: #12.569 26-11-09 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Ξύπνησα στις 12 παρά διάβασα μέχρι τις 1 και κάτι, μαγείρεψα, έφαγα και μετά διάβαζα από τις 2.30 μέχρι τις 7. Δεν το πρόσεξα ρε χαζούλι. Πάνω από το κεφάλι μου; Ωραία.:fss: Click για ανάπτυξη... Να σε ρωτησω? :zilia: Τι μαγειρεψες ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:48 Η Vampi έγραψε: #12.570 26-11-09 23:48 Μαλακίες. Μακαρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:49 Ο PGeorge4 έγραψε: #12.571 26-11-09 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Ξύπνησα στις 12 παρά διάβασα μέχρι τις 1 και κάτι, μαγείρεψα, έφαγα και μετά διάβαζα από τις 2.30 μέχρι τις 7. Δεν το πρόσεξα ρε χαζούλι. Πάνω από το κεφάλι μου; Ωραία.:fss: Click για ανάπτυξη... 5-6 ωρες για δικαιο ρε? Εγω ακομα δεν εχω ανοιξει το βιβλιο Σα'ρεσε? :fss: Απο πανω σαρεσει :fss: Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Χαζουλη να την χαιρεσαι... :xixi::xixi: Click για ανάπτυξη... Ε , δεν επιτρεπεται να με λες εσυ χαζουλη Μονο μια με λεει :fss: θα την χαιρομαι..φχαριστω. Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Να σε ρωτησω? :zilia: Τι μαγειρεψες ??? Click για ανάπτυξη... Να πω ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:49 Η Darkness έγραψε: #12.572 26-11-09 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: αι μαρη σελω και εγω αν και δεν πηγαινε εκει το μνμ μου γιου νοου Click για ανάπτυξη... Ολγα ελα να τα τσουξουμε μαζι ρε ..... ρε γαμωτο... καθε φορα πριν παω γιαννενα κατι πινω Την τελευταια φορα ειχα παει μεσα στη τρελη χαρα... ειχαμε πιει την προηγουμενη κρασι και με ειχε μεεινει το γελιο.. με μετρο παντα.. :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:50 Ο PGeorge4 έγραψε: #12.573 26-11-09 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Μαλακίες. Μακαρόνια. Click για ανάπτυξη... Mαγειρεψες μαλακιες ?:!: Και μακαρονια ? Πως και δεν εκανες αυτα που μ ελεγες χθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:51 Ο Pure_Seduction: #12.574 26-11-09 23:51 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Ολγα ελα να τα τσουξουμε μαζι ρε ..... ρε γαμωτο... καθε φορα πριν παω γιαννενα κατι πινω Την τελευταια φορα ειχα παει μεσα στη τρελη χαρα... ειχαμε πιει την προηγουμενη κρασι και με ειχε μεεινει το γελιο.. με μετρο παντα.. :fss: Click για ανάπτυξη... να φαω θελω μαρη αλλα δεν ξερω να μαγειρευω θα το τσουξουμε λεει???χμμ κατσε να δω τι εχω απο ποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:52 Η Vampi έγραψε: #12.575 26-11-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: 5-6 ωρες για δικαιο ρε? Εγω ακομα δεν εχω ανοιξει το βιβλιο Σα'ρεσε? :fss: Απο πανω σαρεσει :fss: Ε , δεν επιτρεπεται να με λες εσυ χαζουλη Μονο μια με λεει :fss: θα την χαιρομαι..φχαριστω. Click για ανάπτυξη... Ναι ρε τι να κάνω αφού δεν είχα διαβάσει τα μαθήματα και ήταν 23 σελίδες. Μ' άρεσε.:fss: Α, δεν ξέρω...:fss: :zilia: Χαζούλη.:xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Mαγειρεψες μαλακιες ?:!: Και μακαρονια ? Πως και δεν εκανες αυτα που μ ελεγες χθες Click για ανάπτυξη... Ρε βλάκα μαλακίες μαγείρεψα εννοω, ότι μαγείρεψα μακαρόνια. Εύκολο δηλαδή. Είχε φτιάξει η μάνα μου τη σάλτσα, λες να την έβαζα πάνω στις λαχανοκροκέτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:55 Ο PGeorge4 έγραψε: #12.576 26-11-09 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Ναι ρε τι να κάνω αφού δεν είχα διαβάσει τα μαθήματα και ήταν 23 σελίδες. Μ' άρεσε.:fss: Α, δεν ξέρω...:fss: :zilia: Χαζούλη.:xixi: ----------------------------------------- Ρε βλάκα μαλακίες μαγείρεψα εννοω, ότι μαγείρεψα μακαρόνια. Εύκολο δηλαδή. Είχε φτιάξει η μάνα μου τη σάλτσα, λες να την έβαζα πάνω στις λαχανοκροκέτες; Click για ανάπτυξη... Δεν ξερεις ? :fss: Θα το μαθεις :fss: Nαι ρε γιατι οχι ? καντες και σουβλακι , ξες εσυ XD Χαζουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:56 Η Vampi έγραψε: #12.577 26-11-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Δεν ξερεις ? :fss: Θα το μαθεις :fss: Nαι ρε γιατι οχι ? καντες και σουβλακι , ξες εσυ XD Χαζουλα Click για ανάπτυξη... :fss: Σκάσε ρε πια, μόνο το σουβλάκι σου έχει μείνει; Χαμένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:56 Η Darkness έγραψε: #12.578 26-11-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: να φαω θελω μαρη αλλα δεν ξερω να μαγειρευω θα το τσουξουμε λεει???χμμ κατσε να δω τι εχω απο ποτα Click για ανάπτυξη... δες .. δες... γιατι εμενα η ρετσινα εφτασε στον πατο.... σημερα εκανα 2 φαγητα αλλα δεν εισαι κοντα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:56 Ο Pure_Seduction: #12.579 26-11-09 23:56 μπαμι caipirihna εχω...παω να το ανοιξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:58 Ο nPb έγραψε: #12.580 26-11-09 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: μπαμι caipirihna εχω...παω να το ανοιξω Click για ανάπτυξη... να φέρω και ένα chivas...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 627 628 629 630 631 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 629 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 629 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Να ζησεις να ζησεις και του χρονου να ...τι ελεγες ? Ελα ρε και συ.. Δικαιο ? Σιγα το μαθημα κλαιν μαιν . Εγω δεν θα διαβαζα καθολου αλλα εσυ εισαι φυτο νιανιανια Ε νταξει δεν ειναι και τπτ δυσκολο . Μια χαρα θα τα πας οπως στην χημεια μην ανυσηχεις Click για ανάπτυξη... Όχι για τη μάνα σου ρε. Θα σε έβριζα αλλά έβαλες το νια νια. Mακάρι τι να πω. Αλλά δε με νοιάζει. Αι στο διάλο πια. Ξεστρεβώθηκα τόσες ώρες δε πα να γαμηθεί. Δηλαδή τώρα θα είσαι μια εβδομάδα χωρίς σχολείο; Τυχερέ. Σήμερα πήγες; Βασικά, κοιμήθηκες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:42 Ο PGeorge4 έγραψε: #12.564 26-11-09 23:42 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Ρε Γιωργο μολις με ρωτησες για τα πιτογυρα αμεσως ηρθαν.. :!: Να σου πω και ενα ονομα για να τον κανεις να ερθει ??? Click για ανάπτυξη... Το ειπα.. Ηρθε ? Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Όχι για τη μάνα σου ρε. Θα σε έβριζα αλλά έβαλες το νια νια. Mακάρι τι να πω. Αλλά δε με νοιάζει. Αι στο διάλο πια. Ξεστρεβώθηκα τόσες ώρες δε πα να γαμηθεί. Δηλαδή τώρα θα είσαι μια εβδομάδα χωρίς σχολείο; Τυχερέ. Σήμερα πήγες; Βασικά, κοιμήθηκες; Click για ανάπτυξη... Ναι ρε νταξει πλακα κανω Ετσι Ποσες ωρες διαβαζες ρε καμμενη Ναι ρε , πηγα σημερα και μας το ειπαν τελευταια ωρα . Κανε ζηλιες Κοιμηθηκα μεσημερι σε ειπα , αφου ειπα πως πηγα σχολειο . Δεν διαβαζεις αυτα που γραφω ? Θα μεχεις πανω απ'το κεφαλι σου συνεχεια τωρα :mad2: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:45 Η Darkness έγραψε: #12.565 26-11-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: μπαμ οχι μην το κανεις αυτο στον εαυτο σου Click για ανάπτυξη... Τι να μη κανω?? Να φαω τοσο αργα ??? Τι να συ πω.. Πινω και ρετσινα... Θα το καψουμε αποψε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:46 Η Vampi έγραψε: #12.566 26-11-09 23:46 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Το ειπα.. Ηρθε ? Ναι ρε νταξει πλακα κανω Ετσι Ποσες ωρες διαβαζες ρε καμμενη Ναι ρε , πηγα σημερα και μας το ειπαν τελευταια ωρα . Κανε ζηλιες Κοιμηθηκα μεσημερι σε ειπα , αφου ειπα πως πηγα σχολειο . Δεν διαβαζεις αυτα που γραφω ? Θα μεχεις πανω απ'το κεφαλι σου συνεχεια τωρα :mad2: Click για ανάπτυξη... Ξύπνησα στις 12 παρά διάβασα μέχρι τις 1 και κάτι, μαγείρεψα, έφαγα και μετά διάβαζα από τις 2.30 μέχρι τις 7. Δεν το πρόσεξα ρε χαζούλι. Πάνω από το κεφάλι μου; Ωραία.:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:46 Η Darkness έγραψε: #12.567 26-11-09 23:46 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Τιποτα ρε Νταξει τι να κανω ...εδω.. Πηγα σκουλ το οποιο το κλεισαμε για καμια βδομαδα λογο γουρουνιτιδας Ηπια καμια μπυρα σχολειο . Πηγα σπιτι , υπνος πηγα φροντ γυρισα , πηρα μπυρες και εχουμε λιγο κοσμο σπιτι γιορταζει η μανα μου αυτα.. Ρουτινα.. Συ ? Click για ανάπτυξη... Χαζουλη να την χαιρεσαι... :xixi::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:46 Ο Pure_Seduction: #12.568 26-11-09 23:46 αι μαρη σελω και εγω αν και δεν πηγαινε εκει το μνμ μου γιου νοου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:47 Η Darkness έγραψε: #12.569 26-11-09 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Ξύπνησα στις 12 παρά διάβασα μέχρι τις 1 και κάτι, μαγείρεψα, έφαγα και μετά διάβαζα από τις 2.30 μέχρι τις 7. Δεν το πρόσεξα ρε χαζούλι. Πάνω από το κεφάλι μου; Ωραία.:fss: Click για ανάπτυξη... Να σε ρωτησω? :zilia: Τι μαγειρεψες ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:48 Η Vampi έγραψε: #12.570 26-11-09 23:48 Μαλακίες. Μακαρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:49 Ο PGeorge4 έγραψε: #12.571 26-11-09 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Ξύπνησα στις 12 παρά διάβασα μέχρι τις 1 και κάτι, μαγείρεψα, έφαγα και μετά διάβαζα από τις 2.30 μέχρι τις 7. Δεν το πρόσεξα ρε χαζούλι. Πάνω από το κεφάλι μου; Ωραία.:fss: Click για ανάπτυξη... 5-6 ωρες για δικαιο ρε? Εγω ακομα δεν εχω ανοιξει το βιβλιο Σα'ρεσε? :fss: Απο πανω σαρεσει :fss: Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Χαζουλη να την χαιρεσαι... :xixi::xixi: Click για ανάπτυξη... Ε , δεν επιτρεπεται να με λες εσυ χαζουλη Μονο μια με λεει :fss: θα την χαιρομαι..φχαριστω. Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Να σε ρωτησω? :zilia: Τι μαγειρεψες ??? Click για ανάπτυξη... Να πω ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:49 Η Darkness έγραψε: #12.572 26-11-09 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: αι μαρη σελω και εγω αν και δεν πηγαινε εκει το μνμ μου γιου νοου Click για ανάπτυξη... Ολγα ελα να τα τσουξουμε μαζι ρε ..... ρε γαμωτο... καθε φορα πριν παω γιαννενα κατι πινω Την τελευταια φορα ειχα παει μεσα στη τρελη χαρα... ειχαμε πιει την προηγουμενη κρασι και με ειχε μεεινει το γελιο.. με μετρο παντα.. :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:50 Ο PGeorge4 έγραψε: #12.573 26-11-09 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Μαλακίες. Μακαρόνια. Click για ανάπτυξη... Mαγειρεψες μαλακιες ?:!: Και μακαρονια ? Πως και δεν εκανες αυτα που μ ελεγες χθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:51 Ο Pure_Seduction: #12.574 26-11-09 23:51 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Ολγα ελα να τα τσουξουμε μαζι ρε ..... ρε γαμωτο... καθε φορα πριν παω γιαννενα κατι πινω Την τελευταια φορα ειχα παει μεσα στη τρελη χαρα... ειχαμε πιει την προηγουμενη κρασι και με ειχε μεεινει το γελιο.. με μετρο παντα.. :fss: Click για ανάπτυξη... να φαω θελω μαρη αλλα δεν ξερω να μαγειρευω θα το τσουξουμε λεει???χμμ κατσε να δω τι εχω απο ποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:52 Η Vampi έγραψε: #12.575 26-11-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: 5-6 ωρες για δικαιο ρε? Εγω ακομα δεν εχω ανοιξει το βιβλιο Σα'ρεσε? :fss: Απο πανω σαρεσει :fss: Ε , δεν επιτρεπεται να με λες εσυ χαζουλη Μονο μια με λεει :fss: θα την χαιρομαι..φχαριστω. Click για ανάπτυξη... Ναι ρε τι να κάνω αφού δεν είχα διαβάσει τα μαθήματα και ήταν 23 σελίδες. Μ' άρεσε.:fss: Α, δεν ξέρω...:fss: :zilia: Χαζούλη.:xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Mαγειρεψες μαλακιες ?:!: Και μακαρονια ? Πως και δεν εκανες αυτα που μ ελεγες χθες Click για ανάπτυξη... Ρε βλάκα μαλακίες μαγείρεψα εννοω, ότι μαγείρεψα μακαρόνια. Εύκολο δηλαδή. Είχε φτιάξει η μάνα μου τη σάλτσα, λες να την έβαζα πάνω στις λαχανοκροκέτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:55 Ο PGeorge4 έγραψε: #12.576 26-11-09 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Ναι ρε τι να κάνω αφού δεν είχα διαβάσει τα μαθήματα και ήταν 23 σελίδες. Μ' άρεσε.:fss: Α, δεν ξέρω...:fss: :zilia: Χαζούλη.:xixi: ----------------------------------------- Ρε βλάκα μαλακίες μαγείρεψα εννοω, ότι μαγείρεψα μακαρόνια. Εύκολο δηλαδή. Είχε φτιάξει η μάνα μου τη σάλτσα, λες να την έβαζα πάνω στις λαχανοκροκέτες; Click για ανάπτυξη... Δεν ξερεις ? :fss: Θα το μαθεις :fss: Nαι ρε γιατι οχι ? καντες και σουβλακι , ξες εσυ XD Χαζουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:56 Η Vampi έγραψε: #12.577 26-11-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Δεν ξερεις ? :fss: Θα το μαθεις :fss: Nαι ρε γιατι οχι ? καντες και σουβλακι , ξες εσυ XD Χαζουλα Click για ανάπτυξη... :fss: Σκάσε ρε πια, μόνο το σουβλάκι σου έχει μείνει; Χαμένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:56 Η Darkness έγραψε: #12.578 26-11-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: να φαω θελω μαρη αλλα δεν ξερω να μαγειρευω θα το τσουξουμε λεει???χμμ κατσε να δω τι εχω απο ποτα Click για ανάπτυξη... δες .. δες... γιατι εμενα η ρετσινα εφτασε στον πατο.... σημερα εκανα 2 φαγητα αλλα δεν εισαι κοντα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:56 Ο Pure_Seduction: #12.579 26-11-09 23:56 μπαμι caipirihna εχω...παω να το ανοιξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:58 Ο nPb έγραψε: #12.580 26-11-09 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: μπαμι caipirihna εχω...παω να το ανοιξω Click για ανάπτυξη... να φέρω και ένα chivas...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 627 628 629 630 631 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 629 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 629 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Ρε Γιωργο μολις με ρωτησες για τα πιτογυρα αμεσως ηρθαν.. :!: Να σου πω και ενα ονομα για να τον κανεις να ερθει ??? Click για ανάπτυξη... Το ειπα.. Ηρθε ? Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Όχι για τη μάνα σου ρε. Θα σε έβριζα αλλά έβαλες το νια νια. Mακάρι τι να πω. Αλλά δε με νοιάζει. Αι στο διάλο πια. Ξεστρεβώθηκα τόσες ώρες δε πα να γαμηθεί. Δηλαδή τώρα θα είσαι μια εβδομάδα χωρίς σχολείο; Τυχερέ. Σήμερα πήγες; Βασικά, κοιμήθηκες; Click για ανάπτυξη... Ναι ρε νταξει πλακα κανω Ετσι Ποσες ωρες διαβαζες ρε καμμενη Ναι ρε , πηγα σημερα και μας το ειπαν τελευταια ωρα . Κανε ζηλιες Κοιμηθηκα μεσημερι σε ειπα , αφου ειπα πως πηγα σχολειο . Δεν διαβαζεις αυτα που γραφω ? Θα μεχεις πανω απ'το κεφαλι σου συνεχεια τωρα :mad2: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:45 Η Darkness έγραψε: #12.565 26-11-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: μπαμ οχι μην το κανεις αυτο στον εαυτο σου Click για ανάπτυξη... Τι να μη κανω?? Να φαω τοσο αργα ??? Τι να συ πω.. Πινω και ρετσινα... Θα το καψουμε αποψε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:46 Η Vampi έγραψε: #12.566 26-11-09 23:46 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Το ειπα.. Ηρθε ? Ναι ρε νταξει πλακα κανω Ετσι Ποσες ωρες διαβαζες ρε καμμενη Ναι ρε , πηγα σημερα και μας το ειπαν τελευταια ωρα . Κανε ζηλιες Κοιμηθηκα μεσημερι σε ειπα , αφου ειπα πως πηγα σχολειο . Δεν διαβαζεις αυτα που γραφω ? Θα μεχεις πανω απ'το κεφαλι σου συνεχεια τωρα :mad2: Click για ανάπτυξη... Ξύπνησα στις 12 παρά διάβασα μέχρι τις 1 και κάτι, μαγείρεψα, έφαγα και μετά διάβαζα από τις 2.30 μέχρι τις 7. Δεν το πρόσεξα ρε χαζούλι. Πάνω από το κεφάλι μου; Ωραία.:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:46 Η Darkness έγραψε: #12.567 26-11-09 23:46 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Τιποτα ρε Νταξει τι να κανω ...εδω.. Πηγα σκουλ το οποιο το κλεισαμε για καμια βδομαδα λογο γουρουνιτιδας Ηπια καμια μπυρα σχολειο . Πηγα σπιτι , υπνος πηγα φροντ γυρισα , πηρα μπυρες και εχουμε λιγο κοσμο σπιτι γιορταζει η μανα μου αυτα.. Ρουτινα.. Συ ? Click για ανάπτυξη... Χαζουλη να την χαιρεσαι... :xixi::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:46 Ο Pure_Seduction: #12.568 26-11-09 23:46 αι μαρη σελω και εγω αν και δεν πηγαινε εκει το μνμ μου γιου νοου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:47 Η Darkness έγραψε: #12.569 26-11-09 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Ξύπνησα στις 12 παρά διάβασα μέχρι τις 1 και κάτι, μαγείρεψα, έφαγα και μετά διάβαζα από τις 2.30 μέχρι τις 7. Δεν το πρόσεξα ρε χαζούλι. Πάνω από το κεφάλι μου; Ωραία.:fss: Click για ανάπτυξη... Να σε ρωτησω? :zilia: Τι μαγειρεψες ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:48 Η Vampi έγραψε: #12.570 26-11-09 23:48 Μαλακίες. Μακαρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:49 Ο PGeorge4 έγραψε: #12.571 26-11-09 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Ξύπνησα στις 12 παρά διάβασα μέχρι τις 1 και κάτι, μαγείρεψα, έφαγα και μετά διάβαζα από τις 2.30 μέχρι τις 7. Δεν το πρόσεξα ρε χαζούλι. Πάνω από το κεφάλι μου; Ωραία.:fss: Click για ανάπτυξη... 5-6 ωρες για δικαιο ρε? Εγω ακομα δεν εχω ανοιξει το βιβλιο Σα'ρεσε? :fss: Απο πανω σαρεσει :fss: Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Χαζουλη να την χαιρεσαι... :xixi::xixi: Click για ανάπτυξη... Ε , δεν επιτρεπεται να με λες εσυ χαζουλη Μονο μια με λεει :fss: θα την χαιρομαι..φχαριστω. Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Να σε ρωτησω? :zilia: Τι μαγειρεψες ??? Click για ανάπτυξη... Να πω ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:49 Η Darkness έγραψε: #12.572 26-11-09 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: αι μαρη σελω και εγω αν και δεν πηγαινε εκει το μνμ μου γιου νοου Click για ανάπτυξη... Ολγα ελα να τα τσουξουμε μαζι ρε ..... ρε γαμωτο... καθε φορα πριν παω γιαννενα κατι πινω Την τελευταια φορα ειχα παει μεσα στη τρελη χαρα... ειχαμε πιει την προηγουμενη κρασι και με ειχε μεεινει το γελιο.. με μετρο παντα.. :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:50 Ο PGeorge4 έγραψε: #12.573 26-11-09 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Μαλακίες. Μακαρόνια. Click για ανάπτυξη... Mαγειρεψες μαλακιες ?:!: Και μακαρονια ? Πως και δεν εκανες αυτα που μ ελεγες χθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:51 Ο Pure_Seduction: #12.574 26-11-09 23:51 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Ολγα ελα να τα τσουξουμε μαζι ρε ..... ρε γαμωτο... καθε φορα πριν παω γιαννενα κατι πινω Την τελευταια φορα ειχα παει μεσα στη τρελη χαρα... ειχαμε πιει την προηγουμενη κρασι και με ειχε μεεινει το γελιο.. με μετρο παντα.. :fss: Click για ανάπτυξη... να φαω θελω μαρη αλλα δεν ξερω να μαγειρευω θα το τσουξουμε λεει???χμμ κατσε να δω τι εχω απο ποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:52 Η Vampi έγραψε: #12.575 26-11-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: 5-6 ωρες για δικαιο ρε? Εγω ακομα δεν εχω ανοιξει το βιβλιο Σα'ρεσε? :fss: Απο πανω σαρεσει :fss: Ε , δεν επιτρεπεται να με λες εσυ χαζουλη Μονο μια με λεει :fss: θα την χαιρομαι..φχαριστω. Click για ανάπτυξη... Ναι ρε τι να κάνω αφού δεν είχα διαβάσει τα μαθήματα και ήταν 23 σελίδες. Μ' άρεσε.:fss: Α, δεν ξέρω...:fss: :zilia: Χαζούλη.:xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Mαγειρεψες μαλακιες ?:!: Και μακαρονια ? Πως και δεν εκανες αυτα που μ ελεγες χθες Click για ανάπτυξη... Ρε βλάκα μαλακίες μαγείρεψα εννοω, ότι μαγείρεψα μακαρόνια. Εύκολο δηλαδή. Είχε φτιάξει η μάνα μου τη σάλτσα, λες να την έβαζα πάνω στις λαχανοκροκέτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:55 Ο PGeorge4 έγραψε: #12.576 26-11-09 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Ναι ρε τι να κάνω αφού δεν είχα διαβάσει τα μαθήματα και ήταν 23 σελίδες. Μ' άρεσε.:fss: Α, δεν ξέρω...:fss: :zilia: Χαζούλη.:xixi: ----------------------------------------- Ρε βλάκα μαλακίες μαγείρεψα εννοω, ότι μαγείρεψα μακαρόνια. Εύκολο δηλαδή. Είχε φτιάξει η μάνα μου τη σάλτσα, λες να την έβαζα πάνω στις λαχανοκροκέτες; Click για ανάπτυξη... Δεν ξερεις ? :fss: Θα το μαθεις :fss: Nαι ρε γιατι οχι ? καντες και σουβλακι , ξες εσυ XD Χαζουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:56 Η Vampi έγραψε: #12.577 26-11-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Δεν ξερεις ? :fss: Θα το μαθεις :fss: Nαι ρε γιατι οχι ? καντες και σουβλακι , ξες εσυ XD Χαζουλα Click για ανάπτυξη... :fss: Σκάσε ρε πια, μόνο το σουβλάκι σου έχει μείνει; Χαμένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:56 Η Darkness έγραψε: #12.578 26-11-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: να φαω θελω μαρη αλλα δεν ξερω να μαγειρευω θα το τσουξουμε λεει???χμμ κατσε να δω τι εχω απο ποτα Click για ανάπτυξη... δες .. δες... γιατι εμενα η ρετσινα εφτασε στον πατο.... σημερα εκανα 2 φαγητα αλλα δεν εισαι κοντα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:56 Ο Pure_Seduction: #12.579 26-11-09 23:56 μπαμι caipirihna εχω...παω να το ανοιξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:58 Ο nPb έγραψε: #12.580 26-11-09 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: μπαμι caipirihna εχω...παω να το ανοιξω Click για ανάπτυξη... να φέρω και ένα chivas...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 627 628 629 630 631 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 629 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 629 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Rewial: μπαμ οχι μην το κανεις αυτο στον εαυτο σου Click για ανάπτυξη... Τι να μη κανω?? Να φαω τοσο αργα ??? Τι να συ πω.. Πινω και ρετσινα... Θα το καψουμε αποψε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:46 Η Vampi έγραψε: #12.566 26-11-09 23:46 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Το ειπα.. Ηρθε ? Ναι ρε νταξει πλακα κανω Ετσι Ποσες ωρες διαβαζες ρε καμμενη Ναι ρε , πηγα σημερα και μας το ειπαν τελευταια ωρα . Κανε ζηλιες Κοιμηθηκα μεσημερι σε ειπα , αφου ειπα πως πηγα σχολειο . Δεν διαβαζεις αυτα που γραφω ? Θα μεχεις πανω απ'το κεφαλι σου συνεχεια τωρα :mad2: Click για ανάπτυξη... Ξύπνησα στις 12 παρά διάβασα μέχρι τις 1 και κάτι, μαγείρεψα, έφαγα και μετά διάβαζα από τις 2.30 μέχρι τις 7. Δεν το πρόσεξα ρε χαζούλι. Πάνω από το κεφάλι μου; Ωραία.:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:46 Η Darkness έγραψε: #12.567 26-11-09 23:46 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Τιποτα ρε Νταξει τι να κανω ...εδω.. Πηγα σκουλ το οποιο το κλεισαμε για καμια βδομαδα λογο γουρουνιτιδας Ηπια καμια μπυρα σχολειο . Πηγα σπιτι , υπνος πηγα φροντ γυρισα , πηρα μπυρες και εχουμε λιγο κοσμο σπιτι γιορταζει η μανα μου αυτα.. Ρουτινα.. Συ ? Click για ανάπτυξη... Χαζουλη να την χαιρεσαι... :xixi::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:46 Ο Pure_Seduction: #12.568 26-11-09 23:46 αι μαρη σελω και εγω αν και δεν πηγαινε εκει το μνμ μου γιου νοου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:47 Η Darkness έγραψε: #12.569 26-11-09 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Ξύπνησα στις 12 παρά διάβασα μέχρι τις 1 και κάτι, μαγείρεψα, έφαγα και μετά διάβαζα από τις 2.30 μέχρι τις 7. Δεν το πρόσεξα ρε χαζούλι. Πάνω από το κεφάλι μου; Ωραία.:fss: Click για ανάπτυξη... Να σε ρωτησω? :zilia: Τι μαγειρεψες ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:48 Η Vampi έγραψε: #12.570 26-11-09 23:48 Μαλακίες. Μακαρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:49 Ο PGeorge4 έγραψε: #12.571 26-11-09 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Ξύπνησα στις 12 παρά διάβασα μέχρι τις 1 και κάτι, μαγείρεψα, έφαγα και μετά διάβαζα από τις 2.30 μέχρι τις 7. Δεν το πρόσεξα ρε χαζούλι. Πάνω από το κεφάλι μου; Ωραία.:fss: Click για ανάπτυξη... 5-6 ωρες για δικαιο ρε? Εγω ακομα δεν εχω ανοιξει το βιβλιο Σα'ρεσε? :fss: Απο πανω σαρεσει :fss: Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Χαζουλη να την χαιρεσαι... :xixi::xixi: Click για ανάπτυξη... Ε , δεν επιτρεπεται να με λες εσυ χαζουλη Μονο μια με λεει :fss: θα την χαιρομαι..φχαριστω. Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Να σε ρωτησω? :zilia: Τι μαγειρεψες ??? Click για ανάπτυξη... Να πω ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:49 Η Darkness έγραψε: #12.572 26-11-09 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: αι μαρη σελω και εγω αν και δεν πηγαινε εκει το μνμ μου γιου νοου Click για ανάπτυξη... Ολγα ελα να τα τσουξουμε μαζι ρε ..... ρε γαμωτο... καθε φορα πριν παω γιαννενα κατι πινω Την τελευταια φορα ειχα παει μεσα στη τρελη χαρα... ειχαμε πιει την προηγουμενη κρασι και με ειχε μεεινει το γελιο.. με μετρο παντα.. :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:50 Ο PGeorge4 έγραψε: #12.573 26-11-09 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Μαλακίες. Μακαρόνια. Click για ανάπτυξη... Mαγειρεψες μαλακιες ?:!: Και μακαρονια ? Πως και δεν εκανες αυτα που μ ελεγες χθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:51 Ο Pure_Seduction: #12.574 26-11-09 23:51 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Ολγα ελα να τα τσουξουμε μαζι ρε ..... ρε γαμωτο... καθε φορα πριν παω γιαννενα κατι πινω Την τελευταια φορα ειχα παει μεσα στη τρελη χαρα... ειχαμε πιει την προηγουμενη κρασι και με ειχε μεεινει το γελιο.. με μετρο παντα.. :fss: Click για ανάπτυξη... να φαω θελω μαρη αλλα δεν ξερω να μαγειρευω θα το τσουξουμε λεει???χμμ κατσε να δω τι εχω απο ποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:52 Η Vampi έγραψε: #12.575 26-11-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: 5-6 ωρες για δικαιο ρε? Εγω ακομα δεν εχω ανοιξει το βιβλιο Σα'ρεσε? :fss: Απο πανω σαρεσει :fss: Ε , δεν επιτρεπεται να με λες εσυ χαζουλη Μονο μια με λεει :fss: θα την χαιρομαι..φχαριστω. Click για ανάπτυξη... Ναι ρε τι να κάνω αφού δεν είχα διαβάσει τα μαθήματα και ήταν 23 σελίδες. Μ' άρεσε.:fss: Α, δεν ξέρω...:fss: :zilia: Χαζούλη.:xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Mαγειρεψες μαλακιες ?:!: Και μακαρονια ? Πως και δεν εκανες αυτα που μ ελεγες χθες Click για ανάπτυξη... Ρε βλάκα μαλακίες μαγείρεψα εννοω, ότι μαγείρεψα μακαρόνια. Εύκολο δηλαδή. Είχε φτιάξει η μάνα μου τη σάλτσα, λες να την έβαζα πάνω στις λαχανοκροκέτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:55 Ο PGeorge4 έγραψε: #12.576 26-11-09 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Ναι ρε τι να κάνω αφού δεν είχα διαβάσει τα μαθήματα και ήταν 23 σελίδες. Μ' άρεσε.:fss: Α, δεν ξέρω...:fss: :zilia: Χαζούλη.:xixi: ----------------------------------------- Ρε βλάκα μαλακίες μαγείρεψα εννοω, ότι μαγείρεψα μακαρόνια. Εύκολο δηλαδή. Είχε φτιάξει η μάνα μου τη σάλτσα, λες να την έβαζα πάνω στις λαχανοκροκέτες; Click για ανάπτυξη... Δεν ξερεις ? :fss: Θα το μαθεις :fss: Nαι ρε γιατι οχι ? καντες και σουβλακι , ξες εσυ XD Χαζουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:56 Η Vampi έγραψε: #12.577 26-11-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Δεν ξερεις ? :fss: Θα το μαθεις :fss: Nαι ρε γιατι οχι ? καντες και σουβλακι , ξες εσυ XD Χαζουλα Click για ανάπτυξη... :fss: Σκάσε ρε πια, μόνο το σουβλάκι σου έχει μείνει; Χαμένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:56 Η Darkness έγραψε: #12.578 26-11-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: να φαω θελω μαρη αλλα δεν ξερω να μαγειρευω θα το τσουξουμε λεει???χμμ κατσε να δω τι εχω απο ποτα Click για ανάπτυξη... δες .. δες... γιατι εμενα η ρετσινα εφτασε στον πατο.... σημερα εκανα 2 φαγητα αλλα δεν εισαι κοντα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:56 Ο Pure_Seduction: #12.579 26-11-09 23:56 μπαμι caipirihna εχω...παω να το ανοιξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:58 Ο nPb έγραψε: #12.580 26-11-09 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: μπαμι caipirihna εχω...παω να το ανοιξω Click για ανάπτυξη... να φέρω και ένα chivas...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 627 628 629 630 631 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 629 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 629 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Το ειπα.. Ηρθε ? Ναι ρε νταξει πλακα κανω Ετσι Ποσες ωρες διαβαζες ρε καμμενη Ναι ρε , πηγα σημερα και μας το ειπαν τελευταια ωρα . Κανε ζηλιες Κοιμηθηκα μεσημερι σε ειπα , αφου ειπα πως πηγα σχολειο . Δεν διαβαζεις αυτα που γραφω ? Θα μεχεις πανω απ'το κεφαλι σου συνεχεια τωρα :mad2: Click για ανάπτυξη... Ξύπνησα στις 12 παρά διάβασα μέχρι τις 1 και κάτι, μαγείρεψα, έφαγα και μετά διάβαζα από τις 2.30 μέχρι τις 7. Δεν το πρόσεξα ρε χαζούλι. Πάνω από το κεφάλι μου; Ωραία.:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:46 Η Darkness έγραψε: #12.567 26-11-09 23:46 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Τιποτα ρε Νταξει τι να κανω ...εδω.. Πηγα σκουλ το οποιο το κλεισαμε για καμια βδομαδα λογο γουρουνιτιδας Ηπια καμια μπυρα σχολειο . Πηγα σπιτι , υπνος πηγα φροντ γυρισα , πηρα μπυρες και εχουμε λιγο κοσμο σπιτι γιορταζει η μανα μου αυτα.. Ρουτινα.. Συ ? Click για ανάπτυξη... Χαζουλη να την χαιρεσαι... :xixi::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:46 Ο Pure_Seduction: #12.568 26-11-09 23:46 αι μαρη σελω και εγω αν και δεν πηγαινε εκει το μνμ μου γιου νοου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:47 Η Darkness έγραψε: #12.569 26-11-09 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Ξύπνησα στις 12 παρά διάβασα μέχρι τις 1 και κάτι, μαγείρεψα, έφαγα και μετά διάβαζα από τις 2.30 μέχρι τις 7. Δεν το πρόσεξα ρε χαζούλι. Πάνω από το κεφάλι μου; Ωραία.:fss: Click για ανάπτυξη... Να σε ρωτησω? :zilia: Τι μαγειρεψες ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:48 Η Vampi έγραψε: #12.570 26-11-09 23:48 Μαλακίες. Μακαρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:49 Ο PGeorge4 έγραψε: #12.571 26-11-09 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Ξύπνησα στις 12 παρά διάβασα μέχρι τις 1 και κάτι, μαγείρεψα, έφαγα και μετά διάβαζα από τις 2.30 μέχρι τις 7. Δεν το πρόσεξα ρε χαζούλι. Πάνω από το κεφάλι μου; Ωραία.:fss: Click για ανάπτυξη... 5-6 ωρες για δικαιο ρε? Εγω ακομα δεν εχω ανοιξει το βιβλιο Σα'ρεσε? :fss: Απο πανω σαρεσει :fss: Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Χαζουλη να την χαιρεσαι... :xixi::xixi: Click για ανάπτυξη... Ε , δεν επιτρεπεται να με λες εσυ χαζουλη Μονο μια με λεει :fss: θα την χαιρομαι..φχαριστω. Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Να σε ρωτησω? :zilia: Τι μαγειρεψες ??? Click για ανάπτυξη... Να πω ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:49 Η Darkness έγραψε: #12.572 26-11-09 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: αι μαρη σελω και εγω αν και δεν πηγαινε εκει το μνμ μου γιου νοου Click για ανάπτυξη... Ολγα ελα να τα τσουξουμε μαζι ρε ..... ρε γαμωτο... καθε φορα πριν παω γιαννενα κατι πινω Την τελευταια φορα ειχα παει μεσα στη τρελη χαρα... ειχαμε πιει την προηγουμενη κρασι και με ειχε μεεινει το γελιο.. με μετρο παντα.. :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:50 Ο PGeorge4 έγραψε: #12.573 26-11-09 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Μαλακίες. Μακαρόνια. Click για ανάπτυξη... Mαγειρεψες μαλακιες ?:!: Και μακαρονια ? Πως και δεν εκανες αυτα που μ ελεγες χθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:51 Ο Pure_Seduction: #12.574 26-11-09 23:51 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Ολγα ελα να τα τσουξουμε μαζι ρε ..... ρε γαμωτο... καθε φορα πριν παω γιαννενα κατι πινω Την τελευταια φορα ειχα παει μεσα στη τρελη χαρα... ειχαμε πιει την προηγουμενη κρασι και με ειχε μεεινει το γελιο.. με μετρο παντα.. :fss: Click για ανάπτυξη... να φαω θελω μαρη αλλα δεν ξερω να μαγειρευω θα το τσουξουμε λεει???χμμ κατσε να δω τι εχω απο ποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:52 Η Vampi έγραψε: #12.575 26-11-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: 5-6 ωρες για δικαιο ρε? Εγω ακομα δεν εχω ανοιξει το βιβλιο Σα'ρεσε? :fss: Απο πανω σαρεσει :fss: Ε , δεν επιτρεπεται να με λες εσυ χαζουλη Μονο μια με λεει :fss: θα την χαιρομαι..φχαριστω. Click για ανάπτυξη... Ναι ρε τι να κάνω αφού δεν είχα διαβάσει τα μαθήματα και ήταν 23 σελίδες. Μ' άρεσε.:fss: Α, δεν ξέρω...:fss: :zilia: Χαζούλη.:xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Mαγειρεψες μαλακιες ?:!: Και μακαρονια ? Πως και δεν εκανες αυτα που μ ελεγες χθες Click για ανάπτυξη... Ρε βλάκα μαλακίες μαγείρεψα εννοω, ότι μαγείρεψα μακαρόνια. Εύκολο δηλαδή. Είχε φτιάξει η μάνα μου τη σάλτσα, λες να την έβαζα πάνω στις λαχανοκροκέτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:55 Ο PGeorge4 έγραψε: #12.576 26-11-09 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Ναι ρε τι να κάνω αφού δεν είχα διαβάσει τα μαθήματα και ήταν 23 σελίδες. Μ' άρεσε.:fss: Α, δεν ξέρω...:fss: :zilia: Χαζούλη.:xixi: ----------------------------------------- Ρε βλάκα μαλακίες μαγείρεψα εννοω, ότι μαγείρεψα μακαρόνια. Εύκολο δηλαδή. Είχε φτιάξει η μάνα μου τη σάλτσα, λες να την έβαζα πάνω στις λαχανοκροκέτες; Click για ανάπτυξη... Δεν ξερεις ? :fss: Θα το μαθεις :fss: Nαι ρε γιατι οχι ? καντες και σουβλακι , ξες εσυ XD Χαζουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:56 Η Vampi έγραψε: #12.577 26-11-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Δεν ξερεις ? :fss: Θα το μαθεις :fss: Nαι ρε γιατι οχι ? καντες και σουβλακι , ξες εσυ XD Χαζουλα Click για ανάπτυξη... :fss: Σκάσε ρε πια, μόνο το σουβλάκι σου έχει μείνει; Χαμένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:56 Η Darkness έγραψε: #12.578 26-11-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: να φαω θελω μαρη αλλα δεν ξερω να μαγειρευω θα το τσουξουμε λεει???χμμ κατσε να δω τι εχω απο ποτα Click για ανάπτυξη... δες .. δες... γιατι εμενα η ρετσινα εφτασε στον πατο.... σημερα εκανα 2 φαγητα αλλα δεν εισαι κοντα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:56 Ο Pure_Seduction: #12.579 26-11-09 23:56 μπαμι caipirihna εχω...παω να το ανοιξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:58 Ο nPb έγραψε: #12.580 26-11-09 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: μπαμι caipirihna εχω...παω να το ανοιξω Click για ανάπτυξη... να φέρω και ένα chivas...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 627 628 629 630 631 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 629 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 629 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Τιποτα ρε Νταξει τι να κανω ...εδω.. Πηγα σκουλ το οποιο το κλεισαμε για καμια βδομαδα λογο γουρουνιτιδας Ηπια καμια μπυρα σχολειο . Πηγα σπιτι , υπνος πηγα φροντ γυρισα , πηρα μπυρες και εχουμε λιγο κοσμο σπιτι γιορταζει η μανα μου αυτα.. Ρουτινα.. Συ ? Click για ανάπτυξη... Χαζουλη να την χαιρεσαι... :xixi::xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:46 Ο Pure_Seduction: #12.568 26-11-09 23:46 αι μαρη σελω και εγω αν και δεν πηγαινε εκει το μνμ μου γιου νοου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:47 Η Darkness έγραψε: #12.569 26-11-09 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Ξύπνησα στις 12 παρά διάβασα μέχρι τις 1 και κάτι, μαγείρεψα, έφαγα και μετά διάβαζα από τις 2.30 μέχρι τις 7. Δεν το πρόσεξα ρε χαζούλι. Πάνω από το κεφάλι μου; Ωραία.:fss: Click για ανάπτυξη... Να σε ρωτησω? :zilia: Τι μαγειρεψες ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:48 Η Vampi έγραψε: #12.570 26-11-09 23:48 Μαλακίες. Μακαρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:49 Ο PGeorge4 έγραψε: #12.571 26-11-09 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Ξύπνησα στις 12 παρά διάβασα μέχρι τις 1 και κάτι, μαγείρεψα, έφαγα και μετά διάβαζα από τις 2.30 μέχρι τις 7. Δεν το πρόσεξα ρε χαζούλι. Πάνω από το κεφάλι μου; Ωραία.:fss: Click για ανάπτυξη... 5-6 ωρες για δικαιο ρε? Εγω ακομα δεν εχω ανοιξει το βιβλιο Σα'ρεσε? :fss: Απο πανω σαρεσει :fss: Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Χαζουλη να την χαιρεσαι... :xixi::xixi: Click για ανάπτυξη... Ε , δεν επιτρεπεται να με λες εσυ χαζουλη Μονο μια με λεει :fss: θα την χαιρομαι..φχαριστω. Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Να σε ρωτησω? :zilia: Τι μαγειρεψες ??? Click για ανάπτυξη... Να πω ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:49 Η Darkness έγραψε: #12.572 26-11-09 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: αι μαρη σελω και εγω αν και δεν πηγαινε εκει το μνμ μου γιου νοου Click για ανάπτυξη... Ολγα ελα να τα τσουξουμε μαζι ρε ..... ρε γαμωτο... καθε φορα πριν παω γιαννενα κατι πινω Την τελευταια φορα ειχα παει μεσα στη τρελη χαρα... ειχαμε πιει την προηγουμενη κρασι και με ειχε μεεινει το γελιο.. με μετρο παντα.. :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:50 Ο PGeorge4 έγραψε: #12.573 26-11-09 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Μαλακίες. Μακαρόνια. Click για ανάπτυξη... Mαγειρεψες μαλακιες ?:!: Και μακαρονια ? Πως και δεν εκανες αυτα που μ ελεγες χθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:51 Ο Pure_Seduction: #12.574 26-11-09 23:51 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Ολγα ελα να τα τσουξουμε μαζι ρε ..... ρε γαμωτο... καθε φορα πριν παω γιαννενα κατι πινω Την τελευταια φορα ειχα παει μεσα στη τρελη χαρα... ειχαμε πιει την προηγουμενη κρασι και με ειχε μεεινει το γελιο.. με μετρο παντα.. :fss: Click για ανάπτυξη... να φαω θελω μαρη αλλα δεν ξερω να μαγειρευω θα το τσουξουμε λεει???χμμ κατσε να δω τι εχω απο ποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:52 Η Vampi έγραψε: #12.575 26-11-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: 5-6 ωρες για δικαιο ρε? Εγω ακομα δεν εχω ανοιξει το βιβλιο Σα'ρεσε? :fss: Απο πανω σαρεσει :fss: Ε , δεν επιτρεπεται να με λες εσυ χαζουλη Μονο μια με λεει :fss: θα την χαιρομαι..φχαριστω. Click για ανάπτυξη... Ναι ρε τι να κάνω αφού δεν είχα διαβάσει τα μαθήματα και ήταν 23 σελίδες. Μ' άρεσε.:fss: Α, δεν ξέρω...:fss: :zilia: Χαζούλη.:xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Mαγειρεψες μαλακιες ?:!: Και μακαρονια ? Πως και δεν εκανες αυτα που μ ελεγες χθες Click για ανάπτυξη... Ρε βλάκα μαλακίες μαγείρεψα εννοω, ότι μαγείρεψα μακαρόνια. Εύκολο δηλαδή. Είχε φτιάξει η μάνα μου τη σάλτσα, λες να την έβαζα πάνω στις λαχανοκροκέτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:55 Ο PGeorge4 έγραψε: #12.576 26-11-09 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Ναι ρε τι να κάνω αφού δεν είχα διαβάσει τα μαθήματα και ήταν 23 σελίδες. Μ' άρεσε.:fss: Α, δεν ξέρω...:fss: :zilia: Χαζούλη.:xixi: ----------------------------------------- Ρε βλάκα μαλακίες μαγείρεψα εννοω, ότι μαγείρεψα μακαρόνια. Εύκολο δηλαδή. Είχε φτιάξει η μάνα μου τη σάλτσα, λες να την έβαζα πάνω στις λαχανοκροκέτες; Click για ανάπτυξη... Δεν ξερεις ? :fss: Θα το μαθεις :fss: Nαι ρε γιατι οχι ? καντες και σουβλακι , ξες εσυ XD Χαζουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:56 Η Vampi έγραψε: #12.577 26-11-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Δεν ξερεις ? :fss: Θα το μαθεις :fss: Nαι ρε γιατι οχι ? καντες και σουβλακι , ξες εσυ XD Χαζουλα Click για ανάπτυξη... :fss: Σκάσε ρε πια, μόνο το σουβλάκι σου έχει μείνει; Χαμένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:56 Η Darkness έγραψε: #12.578 26-11-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: να φαω θελω μαρη αλλα δεν ξερω να μαγειρευω θα το τσουξουμε λεει???χμμ κατσε να δω τι εχω απο ποτα Click για ανάπτυξη... δες .. δες... γιατι εμενα η ρετσινα εφτασε στον πατο.... σημερα εκανα 2 φαγητα αλλα δεν εισαι κοντα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:56 Ο Pure_Seduction: #12.579 26-11-09 23:56 μπαμι caipirihna εχω...παω να το ανοιξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:58 Ο nPb έγραψε: #12.580 26-11-09 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: μπαμι caipirihna εχω...παω να το ανοιξω Click για ανάπτυξη... να φέρω και ένα chivas...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 627 628 629 630 631 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 629 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 629 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αι μαρη σελω και εγω αν και δεν πηγαινε εκει το μνμ μου γιου νοου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:47 Η Darkness έγραψε: #12.569 26-11-09 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Ξύπνησα στις 12 παρά διάβασα μέχρι τις 1 και κάτι, μαγείρεψα, έφαγα και μετά διάβαζα από τις 2.30 μέχρι τις 7. Δεν το πρόσεξα ρε χαζούλι. Πάνω από το κεφάλι μου; Ωραία.:fss: Click για ανάπτυξη... Να σε ρωτησω? :zilia: Τι μαγειρεψες ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:48 Η Vampi έγραψε: #12.570 26-11-09 23:48 Μαλακίες. Μακαρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:49 Ο PGeorge4 έγραψε: #12.571 26-11-09 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Ξύπνησα στις 12 παρά διάβασα μέχρι τις 1 και κάτι, μαγείρεψα, έφαγα και μετά διάβαζα από τις 2.30 μέχρι τις 7. Δεν το πρόσεξα ρε χαζούλι. Πάνω από το κεφάλι μου; Ωραία.:fss: Click για ανάπτυξη... 5-6 ωρες για δικαιο ρε? Εγω ακομα δεν εχω ανοιξει το βιβλιο Σα'ρεσε? :fss: Απο πανω σαρεσει :fss: Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Χαζουλη να την χαιρεσαι... :xixi::xixi: Click για ανάπτυξη... Ε , δεν επιτρεπεται να με λες εσυ χαζουλη Μονο μια με λεει :fss: θα την χαιρομαι..φχαριστω. Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Να σε ρωτησω? :zilia: Τι μαγειρεψες ??? Click για ανάπτυξη... Να πω ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:49 Η Darkness έγραψε: #12.572 26-11-09 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: αι μαρη σελω και εγω αν και δεν πηγαινε εκει το μνμ μου γιου νοου Click για ανάπτυξη... Ολγα ελα να τα τσουξουμε μαζι ρε ..... ρε γαμωτο... καθε φορα πριν παω γιαννενα κατι πινω Την τελευταια φορα ειχα παει μεσα στη τρελη χαρα... ειχαμε πιει την προηγουμενη κρασι και με ειχε μεεινει το γελιο.. με μετρο παντα.. :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:50 Ο PGeorge4 έγραψε: #12.573 26-11-09 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Μαλακίες. Μακαρόνια. Click για ανάπτυξη... Mαγειρεψες μαλακιες ?:!: Και μακαρονια ? Πως και δεν εκανες αυτα που μ ελεγες χθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:51 Ο Pure_Seduction: #12.574 26-11-09 23:51 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Ολγα ελα να τα τσουξουμε μαζι ρε ..... ρε γαμωτο... καθε φορα πριν παω γιαννενα κατι πινω Την τελευταια φορα ειχα παει μεσα στη τρελη χαρα... ειχαμε πιει την προηγουμενη κρασι και με ειχε μεεινει το γελιο.. με μετρο παντα.. :fss: Click για ανάπτυξη... να φαω θελω μαρη αλλα δεν ξερω να μαγειρευω θα το τσουξουμε λεει???χμμ κατσε να δω τι εχω απο ποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:52 Η Vampi έγραψε: #12.575 26-11-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: 5-6 ωρες για δικαιο ρε? Εγω ακομα δεν εχω ανοιξει το βιβλιο Σα'ρεσε? :fss: Απο πανω σαρεσει :fss: Ε , δεν επιτρεπεται να με λες εσυ χαζουλη Μονο μια με λεει :fss: θα την χαιρομαι..φχαριστω. Click για ανάπτυξη... Ναι ρε τι να κάνω αφού δεν είχα διαβάσει τα μαθήματα και ήταν 23 σελίδες. Μ' άρεσε.:fss: Α, δεν ξέρω...:fss: :zilia: Χαζούλη.:xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Mαγειρεψες μαλακιες ?:!: Και μακαρονια ? Πως και δεν εκανες αυτα που μ ελεγες χθες Click για ανάπτυξη... Ρε βλάκα μαλακίες μαγείρεψα εννοω, ότι μαγείρεψα μακαρόνια. Εύκολο δηλαδή. Είχε φτιάξει η μάνα μου τη σάλτσα, λες να την έβαζα πάνω στις λαχανοκροκέτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:55 Ο PGeorge4 έγραψε: #12.576 26-11-09 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Ναι ρε τι να κάνω αφού δεν είχα διαβάσει τα μαθήματα και ήταν 23 σελίδες. Μ' άρεσε.:fss: Α, δεν ξέρω...:fss: :zilia: Χαζούλη.:xixi: ----------------------------------------- Ρε βλάκα μαλακίες μαγείρεψα εννοω, ότι μαγείρεψα μακαρόνια. Εύκολο δηλαδή. Είχε φτιάξει η μάνα μου τη σάλτσα, λες να την έβαζα πάνω στις λαχανοκροκέτες; Click για ανάπτυξη... Δεν ξερεις ? :fss: Θα το μαθεις :fss: Nαι ρε γιατι οχι ? καντες και σουβλακι , ξες εσυ XD Χαζουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:56 Η Vampi έγραψε: #12.577 26-11-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Δεν ξερεις ? :fss: Θα το μαθεις :fss: Nαι ρε γιατι οχι ? καντες και σουβλακι , ξες εσυ XD Χαζουλα Click για ανάπτυξη... :fss: Σκάσε ρε πια, μόνο το σουβλάκι σου έχει μείνει; Χαμένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:56 Η Darkness έγραψε: #12.578 26-11-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: να φαω θελω μαρη αλλα δεν ξερω να μαγειρευω θα το τσουξουμε λεει???χμμ κατσε να δω τι εχω απο ποτα Click για ανάπτυξη... δες .. δες... γιατι εμενα η ρετσινα εφτασε στον πατο.... σημερα εκανα 2 φαγητα αλλα δεν εισαι κοντα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:56 Ο Pure_Seduction: #12.579 26-11-09 23:56 μπαμι caipirihna εχω...παω να το ανοιξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:58 Ο nPb έγραψε: #12.580 26-11-09 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: μπαμι caipirihna εχω...παω να το ανοιξω Click για ανάπτυξη... να φέρω και ένα chivas...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 627 628 629 630 631 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 629 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 629 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Ξύπνησα στις 12 παρά διάβασα μέχρι τις 1 και κάτι, μαγείρεψα, έφαγα και μετά διάβαζα από τις 2.30 μέχρι τις 7. Δεν το πρόσεξα ρε χαζούλι. Πάνω από το κεφάλι μου; Ωραία.:fss: Click για ανάπτυξη... Να σε ρωτησω? :zilia: Τι μαγειρεψες ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:48 Η Vampi έγραψε: #12.570 26-11-09 23:48 Μαλακίες. Μακαρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:49 Ο PGeorge4 έγραψε: #12.571 26-11-09 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Ξύπνησα στις 12 παρά διάβασα μέχρι τις 1 και κάτι, μαγείρεψα, έφαγα και μετά διάβαζα από τις 2.30 μέχρι τις 7. Δεν το πρόσεξα ρε χαζούλι. Πάνω από το κεφάλι μου; Ωραία.:fss: Click για ανάπτυξη... 5-6 ωρες για δικαιο ρε? Εγω ακομα δεν εχω ανοιξει το βιβλιο Σα'ρεσε? :fss: Απο πανω σαρεσει :fss: Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Χαζουλη να την χαιρεσαι... :xixi::xixi: Click για ανάπτυξη... Ε , δεν επιτρεπεται να με λες εσυ χαζουλη Μονο μια με λεει :fss: θα την χαιρομαι..φχαριστω. Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Να σε ρωτησω? :zilia: Τι μαγειρεψες ??? Click για ανάπτυξη... Να πω ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:49 Η Darkness έγραψε: #12.572 26-11-09 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: αι μαρη σελω και εγω αν και δεν πηγαινε εκει το μνμ μου γιου νοου Click για ανάπτυξη... Ολγα ελα να τα τσουξουμε μαζι ρε ..... ρε γαμωτο... καθε φορα πριν παω γιαννενα κατι πινω Την τελευταια φορα ειχα παει μεσα στη τρελη χαρα... ειχαμε πιει την προηγουμενη κρασι και με ειχε μεεινει το γελιο.. με μετρο παντα.. :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:50 Ο PGeorge4 έγραψε: #12.573 26-11-09 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Μαλακίες. Μακαρόνια. Click για ανάπτυξη... Mαγειρεψες μαλακιες ?:!: Και μακαρονια ? Πως και δεν εκανες αυτα που μ ελεγες χθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:51 Ο Pure_Seduction: #12.574 26-11-09 23:51 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Ολγα ελα να τα τσουξουμε μαζι ρε ..... ρε γαμωτο... καθε φορα πριν παω γιαννενα κατι πινω Την τελευταια φορα ειχα παει μεσα στη τρελη χαρα... ειχαμε πιει την προηγουμενη κρασι και με ειχε μεεινει το γελιο.. με μετρο παντα.. :fss: Click για ανάπτυξη... να φαω θελω μαρη αλλα δεν ξερω να μαγειρευω θα το τσουξουμε λεει???χμμ κατσε να δω τι εχω απο ποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:52 Η Vampi έγραψε: #12.575 26-11-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: 5-6 ωρες για δικαιο ρε? Εγω ακομα δεν εχω ανοιξει το βιβλιο Σα'ρεσε? :fss: Απο πανω σαρεσει :fss: Ε , δεν επιτρεπεται να με λες εσυ χαζουλη Μονο μια με λεει :fss: θα την χαιρομαι..φχαριστω. Click για ανάπτυξη... Ναι ρε τι να κάνω αφού δεν είχα διαβάσει τα μαθήματα και ήταν 23 σελίδες. Μ' άρεσε.:fss: Α, δεν ξέρω...:fss: :zilia: Χαζούλη.:xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Mαγειρεψες μαλακιες ?:!: Και μακαρονια ? Πως και δεν εκανες αυτα που μ ελεγες χθες Click για ανάπτυξη... Ρε βλάκα μαλακίες μαγείρεψα εννοω, ότι μαγείρεψα μακαρόνια. Εύκολο δηλαδή. Είχε φτιάξει η μάνα μου τη σάλτσα, λες να την έβαζα πάνω στις λαχανοκροκέτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:55 Ο PGeorge4 έγραψε: #12.576 26-11-09 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Ναι ρε τι να κάνω αφού δεν είχα διαβάσει τα μαθήματα και ήταν 23 σελίδες. Μ' άρεσε.:fss: Α, δεν ξέρω...:fss: :zilia: Χαζούλη.:xixi: ----------------------------------------- Ρε βλάκα μαλακίες μαγείρεψα εννοω, ότι μαγείρεψα μακαρόνια. Εύκολο δηλαδή. Είχε φτιάξει η μάνα μου τη σάλτσα, λες να την έβαζα πάνω στις λαχανοκροκέτες; Click για ανάπτυξη... Δεν ξερεις ? :fss: Θα το μαθεις :fss: Nαι ρε γιατι οχι ? καντες και σουβλακι , ξες εσυ XD Χαζουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:56 Η Vampi έγραψε: #12.577 26-11-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Δεν ξερεις ? :fss: Θα το μαθεις :fss: Nαι ρε γιατι οχι ? καντες και σουβλακι , ξες εσυ XD Χαζουλα Click για ανάπτυξη... :fss: Σκάσε ρε πια, μόνο το σουβλάκι σου έχει μείνει; Χαμένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:56 Η Darkness έγραψε: #12.578 26-11-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: να φαω θελω μαρη αλλα δεν ξερω να μαγειρευω θα το τσουξουμε λεει???χμμ κατσε να δω τι εχω απο ποτα Click για ανάπτυξη... δες .. δες... γιατι εμενα η ρετσινα εφτασε στον πατο.... σημερα εκανα 2 φαγητα αλλα δεν εισαι κοντα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:56 Ο Pure_Seduction: #12.579 26-11-09 23:56 μπαμι caipirihna εχω...παω να το ανοιξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:58 Ο nPb έγραψε: #12.580 26-11-09 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: μπαμι caipirihna εχω...παω να το ανοιξω Click για ανάπτυξη... να φέρω και ένα chivas...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 627 628 629 630 631 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 629 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 629 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μαλακίες. Μακαρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:49 Ο PGeorge4 έγραψε: #12.571 26-11-09 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Ξύπνησα στις 12 παρά διάβασα μέχρι τις 1 και κάτι, μαγείρεψα, έφαγα και μετά διάβαζα από τις 2.30 μέχρι τις 7. Δεν το πρόσεξα ρε χαζούλι. Πάνω από το κεφάλι μου; Ωραία.:fss: Click για ανάπτυξη... 5-6 ωρες για δικαιο ρε? Εγω ακομα δεν εχω ανοιξει το βιβλιο Σα'ρεσε? :fss: Απο πανω σαρεσει :fss: Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Χαζουλη να την χαιρεσαι... :xixi::xixi: Click για ανάπτυξη... Ε , δεν επιτρεπεται να με λες εσυ χαζουλη Μονο μια με λεει :fss: θα την χαιρομαι..φχαριστω. Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Να σε ρωτησω? :zilia: Τι μαγειρεψες ??? Click για ανάπτυξη... Να πω ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:49 Η Darkness έγραψε: #12.572 26-11-09 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: αι μαρη σελω και εγω αν και δεν πηγαινε εκει το μνμ μου γιου νοου Click για ανάπτυξη... Ολγα ελα να τα τσουξουμε μαζι ρε ..... ρε γαμωτο... καθε φορα πριν παω γιαννενα κατι πινω Την τελευταια φορα ειχα παει μεσα στη τρελη χαρα... ειχαμε πιει την προηγουμενη κρασι και με ειχε μεεινει το γελιο.. με μετρο παντα.. :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:50 Ο PGeorge4 έγραψε: #12.573 26-11-09 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Μαλακίες. Μακαρόνια. Click για ανάπτυξη... Mαγειρεψες μαλακιες ?:!: Και μακαρονια ? Πως και δεν εκανες αυτα που μ ελεγες χθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:51 Ο Pure_Seduction: #12.574 26-11-09 23:51 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Ολγα ελα να τα τσουξουμε μαζι ρε ..... ρε γαμωτο... καθε φορα πριν παω γιαννενα κατι πινω Την τελευταια φορα ειχα παει μεσα στη τρελη χαρα... ειχαμε πιει την προηγουμενη κρασι και με ειχε μεεινει το γελιο.. με μετρο παντα.. :fss: Click για ανάπτυξη... να φαω θελω μαρη αλλα δεν ξερω να μαγειρευω θα το τσουξουμε λεει???χμμ κατσε να δω τι εχω απο ποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:52 Η Vampi έγραψε: #12.575 26-11-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: 5-6 ωρες για δικαιο ρε? Εγω ακομα δεν εχω ανοιξει το βιβλιο Σα'ρεσε? :fss: Απο πανω σαρεσει :fss: Ε , δεν επιτρεπεται να με λες εσυ χαζουλη Μονο μια με λεει :fss: θα την χαιρομαι..φχαριστω. Click για ανάπτυξη... Ναι ρε τι να κάνω αφού δεν είχα διαβάσει τα μαθήματα και ήταν 23 σελίδες. Μ' άρεσε.:fss: Α, δεν ξέρω...:fss: :zilia: Χαζούλη.:xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Mαγειρεψες μαλακιες ?:!: Και μακαρονια ? Πως και δεν εκανες αυτα που μ ελεγες χθες Click για ανάπτυξη... Ρε βλάκα μαλακίες μαγείρεψα εννοω, ότι μαγείρεψα μακαρόνια. Εύκολο δηλαδή. Είχε φτιάξει η μάνα μου τη σάλτσα, λες να την έβαζα πάνω στις λαχανοκροκέτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:55 Ο PGeorge4 έγραψε: #12.576 26-11-09 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Ναι ρε τι να κάνω αφού δεν είχα διαβάσει τα μαθήματα και ήταν 23 σελίδες. Μ' άρεσε.:fss: Α, δεν ξέρω...:fss: :zilia: Χαζούλη.:xixi: ----------------------------------------- Ρε βλάκα μαλακίες μαγείρεψα εννοω, ότι μαγείρεψα μακαρόνια. Εύκολο δηλαδή. Είχε φτιάξει η μάνα μου τη σάλτσα, λες να την έβαζα πάνω στις λαχανοκροκέτες; Click για ανάπτυξη... Δεν ξερεις ? :fss: Θα το μαθεις :fss: Nαι ρε γιατι οχι ? καντες και σουβλακι , ξες εσυ XD Χαζουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:56 Η Vampi έγραψε: #12.577 26-11-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Δεν ξερεις ? :fss: Θα το μαθεις :fss: Nαι ρε γιατι οχι ? καντες και σουβλακι , ξες εσυ XD Χαζουλα Click για ανάπτυξη... :fss: Σκάσε ρε πια, μόνο το σουβλάκι σου έχει μείνει; Χαμένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:56 Η Darkness έγραψε: #12.578 26-11-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: να φαω θελω μαρη αλλα δεν ξερω να μαγειρευω θα το τσουξουμε λεει???χμμ κατσε να δω τι εχω απο ποτα Click για ανάπτυξη... δες .. δες... γιατι εμενα η ρετσινα εφτασε στον πατο.... σημερα εκανα 2 φαγητα αλλα δεν εισαι κοντα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:56 Ο Pure_Seduction: #12.579 26-11-09 23:56 μπαμι caipirihna εχω...παω να το ανοιξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:58 Ο nPb έγραψε: #12.580 26-11-09 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: μπαμι caipirihna εχω...παω να το ανοιξω Click για ανάπτυξη... να φέρω και ένα chivas...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 627 628 629 630 631 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 629 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 629 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Ξύπνησα στις 12 παρά διάβασα μέχρι τις 1 και κάτι, μαγείρεψα, έφαγα και μετά διάβαζα από τις 2.30 μέχρι τις 7. Δεν το πρόσεξα ρε χαζούλι. Πάνω από το κεφάλι μου; Ωραία.:fss: Click για ανάπτυξη... 5-6 ωρες για δικαιο ρε? Εγω ακομα δεν εχω ανοιξει το βιβλιο Σα'ρεσε? :fss: Απο πανω σαρεσει :fss: Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Χαζουλη να την χαιρεσαι... :xixi::xixi: Click για ανάπτυξη... Ε , δεν επιτρεπεται να με λες εσυ χαζουλη Μονο μια με λεει :fss: θα την χαιρομαι..φχαριστω. Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Να σε ρωτησω? :zilia: Τι μαγειρεψες ??? Click για ανάπτυξη... Να πω ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:49 Η Darkness έγραψε: #12.572 26-11-09 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: αι μαρη σελω και εγω αν και δεν πηγαινε εκει το μνμ μου γιου νοου Click για ανάπτυξη... Ολγα ελα να τα τσουξουμε μαζι ρε ..... ρε γαμωτο... καθε φορα πριν παω γιαννενα κατι πινω Την τελευταια φορα ειχα παει μεσα στη τρελη χαρα... ειχαμε πιει την προηγουμενη κρασι και με ειχε μεεινει το γελιο.. με μετρο παντα.. :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:50 Ο PGeorge4 έγραψε: #12.573 26-11-09 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Μαλακίες. Μακαρόνια. Click για ανάπτυξη... Mαγειρεψες μαλακιες ?:!: Και μακαρονια ? Πως και δεν εκανες αυτα που μ ελεγες χθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:51 Ο Pure_Seduction: #12.574 26-11-09 23:51 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Ολγα ελα να τα τσουξουμε μαζι ρε ..... ρε γαμωτο... καθε φορα πριν παω γιαννενα κατι πινω Την τελευταια φορα ειχα παει μεσα στη τρελη χαρα... ειχαμε πιει την προηγουμενη κρασι και με ειχε μεεινει το γελιο.. με μετρο παντα.. :fss: Click για ανάπτυξη... να φαω θελω μαρη αλλα δεν ξερω να μαγειρευω θα το τσουξουμε λεει???χμμ κατσε να δω τι εχω απο ποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:52 Η Vampi έγραψε: #12.575 26-11-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: 5-6 ωρες για δικαιο ρε? Εγω ακομα δεν εχω ανοιξει το βιβλιο Σα'ρεσε? :fss: Απο πανω σαρεσει :fss: Ε , δεν επιτρεπεται να με λες εσυ χαζουλη Μονο μια με λεει :fss: θα την χαιρομαι..φχαριστω. Click για ανάπτυξη... Ναι ρε τι να κάνω αφού δεν είχα διαβάσει τα μαθήματα και ήταν 23 σελίδες. Μ' άρεσε.:fss: Α, δεν ξέρω...:fss: :zilia: Χαζούλη.:xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Mαγειρεψες μαλακιες ?:!: Και μακαρονια ? Πως και δεν εκανες αυτα που μ ελεγες χθες Click για ανάπτυξη... Ρε βλάκα μαλακίες μαγείρεψα εννοω, ότι μαγείρεψα μακαρόνια. Εύκολο δηλαδή. Είχε φτιάξει η μάνα μου τη σάλτσα, λες να την έβαζα πάνω στις λαχανοκροκέτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:55 Ο PGeorge4 έγραψε: #12.576 26-11-09 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Ναι ρε τι να κάνω αφού δεν είχα διαβάσει τα μαθήματα και ήταν 23 σελίδες. Μ' άρεσε.:fss: Α, δεν ξέρω...:fss: :zilia: Χαζούλη.:xixi: ----------------------------------------- Ρε βλάκα μαλακίες μαγείρεψα εννοω, ότι μαγείρεψα μακαρόνια. Εύκολο δηλαδή. Είχε φτιάξει η μάνα μου τη σάλτσα, λες να την έβαζα πάνω στις λαχανοκροκέτες; Click για ανάπτυξη... Δεν ξερεις ? :fss: Θα το μαθεις :fss: Nαι ρε γιατι οχι ? καντες και σουβλακι , ξες εσυ XD Χαζουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:56 Η Vampi έγραψε: #12.577 26-11-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Δεν ξερεις ? :fss: Θα το μαθεις :fss: Nαι ρε γιατι οχι ? καντες και σουβλακι , ξες εσυ XD Χαζουλα Click για ανάπτυξη... :fss: Σκάσε ρε πια, μόνο το σουβλάκι σου έχει μείνει; Χαμένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:56 Η Darkness έγραψε: #12.578 26-11-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: να φαω θελω μαρη αλλα δεν ξερω να μαγειρευω θα το τσουξουμε λεει???χμμ κατσε να δω τι εχω απο ποτα Click για ανάπτυξη... δες .. δες... γιατι εμενα η ρετσινα εφτασε στον πατο.... σημερα εκανα 2 φαγητα αλλα δεν εισαι κοντα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:56 Ο Pure_Seduction: #12.579 26-11-09 23:56 μπαμι caipirihna εχω...παω να το ανοιξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:58 Ο nPb έγραψε: #12.580 26-11-09 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: μπαμι caipirihna εχω...παω να το ανοιξω Click για ανάπτυξη... να φέρω και ένα chivas...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 627 628 629 630 631 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 629 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 629 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Rewial: αι μαρη σελω και εγω αν και δεν πηγαινε εκει το μνμ μου γιου νοου Click για ανάπτυξη... Ολγα ελα να τα τσουξουμε μαζι ρε ..... ρε γαμωτο... καθε φορα πριν παω γιαννενα κατι πινω Την τελευταια φορα ειχα παει μεσα στη τρελη χαρα... ειχαμε πιει την προηγουμενη κρασι και με ειχε μεεινει το γελιο.. με μετρο παντα.. :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:50 Ο PGeorge4 έγραψε: #12.573 26-11-09 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Μαλακίες. Μακαρόνια. Click για ανάπτυξη... Mαγειρεψες μαλακιες ?:!: Και μακαρονια ? Πως και δεν εκανες αυτα που μ ελεγες χθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:51 Ο Pure_Seduction: #12.574 26-11-09 23:51 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Ολγα ελα να τα τσουξουμε μαζι ρε ..... ρε γαμωτο... καθε φορα πριν παω γιαννενα κατι πινω Την τελευταια φορα ειχα παει μεσα στη τρελη χαρα... ειχαμε πιει την προηγουμενη κρασι και με ειχε μεεινει το γελιο.. με μετρο παντα.. :fss: Click για ανάπτυξη... να φαω θελω μαρη αλλα δεν ξερω να μαγειρευω θα το τσουξουμε λεει???χμμ κατσε να δω τι εχω απο ποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:52 Η Vampi έγραψε: #12.575 26-11-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: 5-6 ωρες για δικαιο ρε? Εγω ακομα δεν εχω ανοιξει το βιβλιο Σα'ρεσε? :fss: Απο πανω σαρεσει :fss: Ε , δεν επιτρεπεται να με λες εσυ χαζουλη Μονο μια με λεει :fss: θα την χαιρομαι..φχαριστω. Click για ανάπτυξη... Ναι ρε τι να κάνω αφού δεν είχα διαβάσει τα μαθήματα και ήταν 23 σελίδες. Μ' άρεσε.:fss: Α, δεν ξέρω...:fss: :zilia: Χαζούλη.:xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Mαγειρεψες μαλακιες ?:!: Και μακαρονια ? Πως και δεν εκανες αυτα που μ ελεγες χθες Click για ανάπτυξη... Ρε βλάκα μαλακίες μαγείρεψα εννοω, ότι μαγείρεψα μακαρόνια. Εύκολο δηλαδή. Είχε φτιάξει η μάνα μου τη σάλτσα, λες να την έβαζα πάνω στις λαχανοκροκέτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:55 Ο PGeorge4 έγραψε: #12.576 26-11-09 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Ναι ρε τι να κάνω αφού δεν είχα διαβάσει τα μαθήματα και ήταν 23 σελίδες. Μ' άρεσε.:fss: Α, δεν ξέρω...:fss: :zilia: Χαζούλη.:xixi: ----------------------------------------- Ρε βλάκα μαλακίες μαγείρεψα εννοω, ότι μαγείρεψα μακαρόνια. Εύκολο δηλαδή. Είχε φτιάξει η μάνα μου τη σάλτσα, λες να την έβαζα πάνω στις λαχανοκροκέτες; Click για ανάπτυξη... Δεν ξερεις ? :fss: Θα το μαθεις :fss: Nαι ρε γιατι οχι ? καντες και σουβλακι , ξες εσυ XD Χαζουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:56 Η Vampi έγραψε: #12.577 26-11-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Δεν ξερεις ? :fss: Θα το μαθεις :fss: Nαι ρε γιατι οχι ? καντες και σουβλακι , ξες εσυ XD Χαζουλα Click για ανάπτυξη... :fss: Σκάσε ρε πια, μόνο το σουβλάκι σου έχει μείνει; Χαμένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:56 Η Darkness έγραψε: #12.578 26-11-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: να φαω θελω μαρη αλλα δεν ξερω να μαγειρευω θα το τσουξουμε λεει???χμμ κατσε να δω τι εχω απο ποτα Click για ανάπτυξη... δες .. δες... γιατι εμενα η ρετσινα εφτασε στον πατο.... σημερα εκανα 2 φαγητα αλλα δεν εισαι κοντα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:56 Ο Pure_Seduction: #12.579 26-11-09 23:56 μπαμι caipirihna εχω...παω να το ανοιξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:58 Ο nPb έγραψε: #12.580 26-11-09 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: μπαμι caipirihna εχω...παω να το ανοιξω Click για ανάπτυξη... να φέρω και ένα chivas...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 627 628 629 630 631 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 629 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 629 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Μαλακίες. Μακαρόνια. Click για ανάπτυξη... Mαγειρεψες μαλακιες ?:!: Και μακαρονια ? Πως και δεν εκανες αυτα που μ ελεγες χθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:51 Ο Pure_Seduction: #12.574 26-11-09 23:51 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Ολγα ελα να τα τσουξουμε μαζι ρε ..... ρε γαμωτο... καθε φορα πριν παω γιαννενα κατι πινω Την τελευταια φορα ειχα παει μεσα στη τρελη χαρα... ειχαμε πιει την προηγουμενη κρασι και με ειχε μεεινει το γελιο.. με μετρο παντα.. :fss: Click για ανάπτυξη... να φαω θελω μαρη αλλα δεν ξερω να μαγειρευω θα το τσουξουμε λεει???χμμ κατσε να δω τι εχω απο ποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:52 Η Vampi έγραψε: #12.575 26-11-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: 5-6 ωρες για δικαιο ρε? Εγω ακομα δεν εχω ανοιξει το βιβλιο Σα'ρεσε? :fss: Απο πανω σαρεσει :fss: Ε , δεν επιτρεπεται να με λες εσυ χαζουλη Μονο μια με λεει :fss: θα την χαιρομαι..φχαριστω. Click για ανάπτυξη... Ναι ρε τι να κάνω αφού δεν είχα διαβάσει τα μαθήματα και ήταν 23 σελίδες. Μ' άρεσε.:fss: Α, δεν ξέρω...:fss: :zilia: Χαζούλη.:xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Mαγειρεψες μαλακιες ?:!: Και μακαρονια ? Πως και δεν εκανες αυτα που μ ελεγες χθες Click για ανάπτυξη... Ρε βλάκα μαλακίες μαγείρεψα εννοω, ότι μαγείρεψα μακαρόνια. Εύκολο δηλαδή. Είχε φτιάξει η μάνα μου τη σάλτσα, λες να την έβαζα πάνω στις λαχανοκροκέτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:55 Ο PGeorge4 έγραψε: #12.576 26-11-09 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Ναι ρε τι να κάνω αφού δεν είχα διαβάσει τα μαθήματα και ήταν 23 σελίδες. Μ' άρεσε.:fss: Α, δεν ξέρω...:fss: :zilia: Χαζούλη.:xixi: ----------------------------------------- Ρε βλάκα μαλακίες μαγείρεψα εννοω, ότι μαγείρεψα μακαρόνια. Εύκολο δηλαδή. Είχε φτιάξει η μάνα μου τη σάλτσα, λες να την έβαζα πάνω στις λαχανοκροκέτες; Click για ανάπτυξη... Δεν ξερεις ? :fss: Θα το μαθεις :fss: Nαι ρε γιατι οχι ? καντες και σουβλακι , ξες εσυ XD Χαζουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:56 Η Vampi έγραψε: #12.577 26-11-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Δεν ξερεις ? :fss: Θα το μαθεις :fss: Nαι ρε γιατι οχι ? καντες και σουβλακι , ξες εσυ XD Χαζουλα Click για ανάπτυξη... :fss: Σκάσε ρε πια, μόνο το σουβλάκι σου έχει μείνει; Χαμένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:56 Η Darkness έγραψε: #12.578 26-11-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: να φαω θελω μαρη αλλα δεν ξερω να μαγειρευω θα το τσουξουμε λεει???χμμ κατσε να δω τι εχω απο ποτα Click για ανάπτυξη... δες .. δες... γιατι εμενα η ρετσινα εφτασε στον πατο.... σημερα εκανα 2 φαγητα αλλα δεν εισαι κοντα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:56 Ο Pure_Seduction: #12.579 26-11-09 23:56 μπαμι caipirihna εχω...παω να το ανοιξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:58 Ο nPb έγραψε: #12.580 26-11-09 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: μπαμι caipirihna εχω...παω να το ανοιξω Click για ανάπτυξη... να φέρω και ένα chivas...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 627 628 629 630 631 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 629 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 629 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Ολγα ελα να τα τσουξουμε μαζι ρε ..... ρε γαμωτο... καθε φορα πριν παω γιαννενα κατι πινω Την τελευταια φορα ειχα παει μεσα στη τρελη χαρα... ειχαμε πιει την προηγουμενη κρασι και με ειχε μεεινει το γελιο.. με μετρο παντα.. :fss: Click για ανάπτυξη... να φαω θελω μαρη αλλα δεν ξερω να μαγειρευω θα το τσουξουμε λεει???χμμ κατσε να δω τι εχω απο ποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:52 Η Vampi έγραψε: #12.575 26-11-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: 5-6 ωρες για δικαιο ρε? Εγω ακομα δεν εχω ανοιξει το βιβλιο Σα'ρεσε? :fss: Απο πανω σαρεσει :fss: Ε , δεν επιτρεπεται να με λες εσυ χαζουλη Μονο μια με λεει :fss: θα την χαιρομαι..φχαριστω. Click για ανάπτυξη... Ναι ρε τι να κάνω αφού δεν είχα διαβάσει τα μαθήματα και ήταν 23 σελίδες. Μ' άρεσε.:fss: Α, δεν ξέρω...:fss: :zilia: Χαζούλη.:xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Mαγειρεψες μαλακιες ?:!: Και μακαρονια ? Πως και δεν εκανες αυτα που μ ελεγες χθες Click για ανάπτυξη... Ρε βλάκα μαλακίες μαγείρεψα εννοω, ότι μαγείρεψα μακαρόνια. Εύκολο δηλαδή. Είχε φτιάξει η μάνα μου τη σάλτσα, λες να την έβαζα πάνω στις λαχανοκροκέτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:55 Ο PGeorge4 έγραψε: #12.576 26-11-09 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Ναι ρε τι να κάνω αφού δεν είχα διαβάσει τα μαθήματα και ήταν 23 σελίδες. Μ' άρεσε.:fss: Α, δεν ξέρω...:fss: :zilia: Χαζούλη.:xixi: ----------------------------------------- Ρε βλάκα μαλακίες μαγείρεψα εννοω, ότι μαγείρεψα μακαρόνια. Εύκολο δηλαδή. Είχε φτιάξει η μάνα μου τη σάλτσα, λες να την έβαζα πάνω στις λαχανοκροκέτες; Click για ανάπτυξη... Δεν ξερεις ? :fss: Θα το μαθεις :fss: Nαι ρε γιατι οχι ? καντες και σουβλακι , ξες εσυ XD Χαζουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:56 Η Vampi έγραψε: #12.577 26-11-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Δεν ξερεις ? :fss: Θα το μαθεις :fss: Nαι ρε γιατι οχι ? καντες και σουβλακι , ξες εσυ XD Χαζουλα Click για ανάπτυξη... :fss: Σκάσε ρε πια, μόνο το σουβλάκι σου έχει μείνει; Χαμένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:56 Η Darkness έγραψε: #12.578 26-11-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: να φαω θελω μαρη αλλα δεν ξερω να μαγειρευω θα το τσουξουμε λεει???χμμ κατσε να δω τι εχω απο ποτα Click για ανάπτυξη... δες .. δες... γιατι εμενα η ρετσινα εφτασε στον πατο.... σημερα εκανα 2 φαγητα αλλα δεν εισαι κοντα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:56 Ο Pure_Seduction: #12.579 26-11-09 23:56 μπαμι caipirihna εχω...παω να το ανοιξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:58 Ο nPb έγραψε: #12.580 26-11-09 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: μπαμι caipirihna εχω...παω να το ανοιξω Click για ανάπτυξη... να φέρω και ένα chivas...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 627 628 629 630 631 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 629 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 629 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: 5-6 ωρες για δικαιο ρε? Εγω ακομα δεν εχω ανοιξει το βιβλιο Σα'ρεσε? :fss: Απο πανω σαρεσει :fss: Ε , δεν επιτρεπεται να με λες εσυ χαζουλη Μονο μια με λεει :fss: θα την χαιρομαι..φχαριστω. Click για ανάπτυξη... Ναι ρε τι να κάνω αφού δεν είχα διαβάσει τα μαθήματα και ήταν 23 σελίδες. Μ' άρεσε.:fss: Α, δεν ξέρω...:fss: :zilia: Χαζούλη.:xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Mαγειρεψες μαλακιες ?:!: Και μακαρονια ? Πως και δεν εκανες αυτα που μ ελεγες χθες Click για ανάπτυξη... Ρε βλάκα μαλακίες μαγείρεψα εννοω, ότι μαγείρεψα μακαρόνια. Εύκολο δηλαδή. Είχε φτιάξει η μάνα μου τη σάλτσα, λες να την έβαζα πάνω στις λαχανοκροκέτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:55 Ο PGeorge4 έγραψε: #12.576 26-11-09 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Ναι ρε τι να κάνω αφού δεν είχα διαβάσει τα μαθήματα και ήταν 23 σελίδες. Μ' άρεσε.:fss: Α, δεν ξέρω...:fss: :zilia: Χαζούλη.:xixi: ----------------------------------------- Ρε βλάκα μαλακίες μαγείρεψα εννοω, ότι μαγείρεψα μακαρόνια. Εύκολο δηλαδή. Είχε φτιάξει η μάνα μου τη σάλτσα, λες να την έβαζα πάνω στις λαχανοκροκέτες; Click για ανάπτυξη... Δεν ξερεις ? :fss: Θα το μαθεις :fss: Nαι ρε γιατι οχι ? καντες και σουβλακι , ξες εσυ XD Χαζουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:56 Η Vampi έγραψε: #12.577 26-11-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Δεν ξερεις ? :fss: Θα το μαθεις :fss: Nαι ρε γιατι οχι ? καντες και σουβλακι , ξες εσυ XD Χαζουλα Click για ανάπτυξη... :fss: Σκάσε ρε πια, μόνο το σουβλάκι σου έχει μείνει; Χαμένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:56 Η Darkness έγραψε: #12.578 26-11-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: να φαω θελω μαρη αλλα δεν ξερω να μαγειρευω θα το τσουξουμε λεει???χμμ κατσε να δω τι εχω απο ποτα Click για ανάπτυξη... δες .. δες... γιατι εμενα η ρετσινα εφτασε στον πατο.... σημερα εκανα 2 φαγητα αλλα δεν εισαι κοντα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:56 Ο Pure_Seduction: #12.579 26-11-09 23:56 μπαμι caipirihna εχω...παω να το ανοιξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:58 Ο nPb έγραψε: #12.580 26-11-09 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: μπαμι caipirihna εχω...παω να το ανοιξω Click για ανάπτυξη... να φέρω και ένα chivas...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 627 628 629 630 631 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 629 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 629 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Ναι ρε τι να κάνω αφού δεν είχα διαβάσει τα μαθήματα και ήταν 23 σελίδες. Μ' άρεσε.:fss: Α, δεν ξέρω...:fss: :zilia: Χαζούλη.:xixi: ----------------------------------------- Ρε βλάκα μαλακίες μαγείρεψα εννοω, ότι μαγείρεψα μακαρόνια. Εύκολο δηλαδή. Είχε φτιάξει η μάνα μου τη σάλτσα, λες να την έβαζα πάνω στις λαχανοκροκέτες; Click για ανάπτυξη... Δεν ξερεις ? :fss: Θα το μαθεις :fss: Nαι ρε γιατι οχι ? καντες και σουβλακι , ξες εσυ XD Χαζουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:56 Η Vampi έγραψε: #12.577 26-11-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Δεν ξερεις ? :fss: Θα το μαθεις :fss: Nαι ρε γιατι οχι ? καντες και σουβλακι , ξες εσυ XD Χαζουλα Click για ανάπτυξη... :fss: Σκάσε ρε πια, μόνο το σουβλάκι σου έχει μείνει; Χαμένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:56 Η Darkness έγραψε: #12.578 26-11-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: να φαω θελω μαρη αλλα δεν ξερω να μαγειρευω θα το τσουξουμε λεει???χμμ κατσε να δω τι εχω απο ποτα Click για ανάπτυξη... δες .. δες... γιατι εμενα η ρετσινα εφτασε στον πατο.... σημερα εκανα 2 φαγητα αλλα δεν εισαι κοντα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:56 Ο Pure_Seduction: #12.579 26-11-09 23:56 μπαμι caipirihna εχω...παω να το ανοιξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:58 Ο nPb έγραψε: #12.580 26-11-09 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: μπαμι caipirihna εχω...παω να το ανοιξω Click για ανάπτυξη... να φέρω και ένα chivas...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 627 628 629 630 631 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 629 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 629 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Δεν ξερεις ? :fss: Θα το μαθεις :fss: Nαι ρε γιατι οχι ? καντες και σουβλακι , ξες εσυ XD Χαζουλα Click για ανάπτυξη... :fss: Σκάσε ρε πια, μόνο το σουβλάκι σου έχει μείνει; Χαμένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:56 Η Darkness έγραψε: #12.578 26-11-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: να φαω θελω μαρη αλλα δεν ξερω να μαγειρευω θα το τσουξουμε λεει???χμμ κατσε να δω τι εχω απο ποτα Click για ανάπτυξη... δες .. δες... γιατι εμενα η ρετσινα εφτασε στον πατο.... σημερα εκανα 2 φαγητα αλλα δεν εισαι κοντα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:56 Ο Pure_Seduction: #12.579 26-11-09 23:56 μπαμι caipirihna εχω...παω να το ανοιξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:58 Ο nPb έγραψε: #12.580 26-11-09 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: μπαμι caipirihna εχω...παω να το ανοιξω Click για ανάπτυξη... να φέρω και ένα chivas...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 627 628 629 630 631 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 629 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 629 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Rewial: να φαω θελω μαρη αλλα δεν ξερω να μαγειρευω θα το τσουξουμε λεει???χμμ κατσε να δω τι εχω απο ποτα Click για ανάπτυξη... δες .. δες... γιατι εμενα η ρετσινα εφτασε στον πατο.... σημερα εκανα 2 φαγητα αλλα δεν εισαι κοντα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:56 Ο Pure_Seduction: #12.579 26-11-09 23:56 μπαμι caipirihna εχω...παω να το ανοιξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:58 Ο nPb έγραψε: #12.580 26-11-09 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: μπαμι caipirihna εχω...παω να το ανοιξω Click για ανάπτυξη... να φέρω και ένα chivas...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 627 628 629 630 631 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 629 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 629 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
μπαμι caipirihna εχω...παω να το ανοιξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 23:58 Ο nPb έγραψε: #12.580 26-11-09 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: μπαμι caipirihna εχω...παω να το ανοιξω Click για ανάπτυξη... να φέρω και ένα chivas...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Rewial: μπαμι caipirihna εχω...παω να το ανοιξω Click για ανάπτυξη... να φέρω και ένα chivas...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.