Δεν είσαι ο μόνος που ξενυχτάς...

δεν μου αρεσει το candy bar καθολου =/

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

γτ ρε?ειναι απο τα καλυτερα που εχω παει

που αλλου πας?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ιιιιιου εχει σκατα μουσικη πρωτα απ'ολα -.-
δεν μ'αρεσει αν κ τοτε ητανε με λυκεια σο λιγο αλλαλουμ
εεεεε δεν παω καπου συγκεκριμενα, κ δν παω και πολυ συχνα σε κλαμπ, πιο πολυ γκαζι, και γενικα οπου με πανε παω δν σκαω :D

γιου?

ιιιιιου εχει σκατα μουσικη πρωτα απ'ολα -.-
δεν μ'αρεσει αν κ τοτε ητανε με λυκεια σο λιγο αλλαλουμ
εεεεε δεν παω καπου συγκεκριμενα, κ δν παω και πολυ συχνα σε κλαμπ, πιο πολυ γκαζι, και γενικα οπου με πανε παω δν σκαω :D

γιου?

μαρεσει πολυ η μουσικη και τα γκαρσονια ειναι το στυλ του αντρα που μαρεσει
πηγαινω και στο καπρι,πιο πολυ το καλοκαιρι γιατι ειναι και η θαλασσα διπλα και δουλευει ενας φιλος μου οποτε εχω φρι εισοδο:lol:

μαρεσει πολυ η μουσικη και τα γκαρσονια ειναι το στυλ του αντρα που μαρεσει
πηγαινω και στο καπρι,πιο πολυ το καλοκαιρι γιατι ειναι και η θαλασσα διπλα και δουλευει ενας φιλος μου οποτε εχω φρι εισοδο:lol:
αραγε για ποιον αλλο λογο να εχει φρι εισοδο...??:fss::fss:
-----------------------------------------
https://www.youtube.com/watch?v=HR9m1QU7nKI

αχ...βαχ...

μου αρεσει να αναπολω τις ωραιες στιγμες μας...:P
παντως αυτο σιγουρα δεν πηγαινε σε σας....:fss::fss:
πηγαινε αλλου...:D
ψωναρες νομιζετε οτι ολο εσας σκεφτομαι...:P:P
ο θανος ειναι ευαισθητουλης...
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
και ξερεις τι κανει ε?

βαζει εμενα μπροστα κι αυτος παιρνει τα κερδη απο την επιχειρηση που ανοιξαμε:P
και λιγα σου κανω απο τοτε που με χρεωσες ενα σωρο επειδη ολα τα παιρνες για την παρτι σου...:P:P παρτ(ουζ)ιαρα!!!:P:P
για αυτο δεν εχω παρει καθολου χρημα;
ααα τη σιγανοπαπαδια...
τα παραπονα στη μαρια:iagree:....αυτη ανελαβε τις πληρωμες...αν δε σου κανει και αυτη τοτε...τα παραπονα στο δημαρχο!!:P:P
και τωρα... θα ακουσω τη μουσικη ΜΟΥ στο δωματιο ΜΟΥ!!!!

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=TZhvHP4JMqs[/ame]

γαματη ενορχηστρωση!!!!!
μωρη ολγα τι υπογραφη ειναι αυτη??:'(
μαλλον την πηραν φανταρο....
:lol:
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=IMOowXrzY70[/ame]

:inlove::inlove: ............:fss:
τι τασκα??παλι μονος μου γραφω...λοιπον θα καληνυχτισω τωρα τον εαυτο μου σαν καλος μ*λ*κ*ς...:lol::lol:
'νυχτες Θανους.............................:sleep::sleep::sleep:

Αχού το μωρέ. Ακόμα ξύπνιος ήσουν?πωπω. Κοιμάσαι πότε?:'(

αραγε για ποιον αλλο λογο να εχει φρι εισοδο...??:fss::fss:

παντως αυτο σιγουρα δεν πηγαινε σε σας....:fss::fss:
πηγαινε αλλου...:D
ψωναρες νομιζετε οτι ολο εσας σκεφτομαι...:P:P

και λιγα σου κανω απο τοτε που με χρεωσες ενα σωρο επειδη ολα τα παιρνες για την παρτι σου...:P:P παρτ(ουζ)ιαρα!!!:P:P

τα παραπονα στη μαρια:iagree:....αυτη ανελαβε τις πληρωμες...αν δε σου κανει και αυτη τοτε...τα παραπονα στο δημαρχο!!:P:P
και τωρα... θα ακουσω τη μουσικη ΜΟΥ στο δωματιο ΜΟΥ!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=TZhvHP4JMqs

γαματη ενορχηστρωση!!!!!
μωρη ολγα τι υπογραφη ειναι αυτη??:'(
μαλλον την πηραν φανταρο....
https://www.youtube.com/watch?v=IMOowXrzY70

:inlove::inlove: ............:fss:
τι τασκα??παλι μονος μου γραφω...λοιπον θα καληνυχτισω τωρα τον εαυτο μου σαν καλος μ*λ*κ*ς...:lol::lol:
'νυχτες Θανους.............................:sleep::sleep::sleep:

νταξ,δεν υπαρχεις θανο τελος

μονος σου καληνυχτιζεις τον εαυτουλη σου θανουκο?:lol:

στα διαλα βαλε το every me and every you μην βγαλω τα απλυτα σου στη φορα και δεν σε ξεπλενει τπτ:lol::lol::lol::lol::lol:

πηρανε τη σοφια φανταρο?????θα ντυθει στα χακι???

αααααααααααααααααααααααααααααααααααα

αχαχαχα

=//

που σαι χαμενη μαρη μαιρη μπλιο?:lol:

με εκνεσ βουκινο μαρη...........
βρηκα χρονο τωρα που ειμαι μονη ..........
8α γινεισ τησ τρελησ......τωρα

μπλιο

ελιωσα

χαχαχαχα

ποιος σε πειραξε και γιατι?

να ερθω να του παιξω κανα 2 χαστουκια?:lol:

μπλιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

δεν χρειαζεται τουσ κανονιζω εγω απο μονη μου τι διαολο κρητικια ειμαι....:xixi:
μπλιο που ειναι το μυγιοφτυσμα?

δεν χρειαζεται τουσ κανονιζω εγω απο μονη μου τι διαολο κρητικια ειμαι....:xixi:
μπλιο που ειναι το μυγιοφτυσμα?
στα διαλα και ακομα παρα περα ειναι:lol::lol::lol::lol::lol:

πραγματικα αν και κατι υποψιαζομαι να παει να γινει κι μπλιο σταχτη και μπουρμπερη :Dε παε τωρα!

κρητικια απο τις καλυτερες μαρη:no1:

ειμαι η ρουφιανα ειμαι....
ο γιαννακησ τι κανει ο γιαννακησ μασ?:P

αμα ξαναπειραξει κανεις κανενα απο τα κοριτσια θα γινει το μακελειο...

ετσι ....αυτα ειναι......

καλα ειναι:P

εχω να παω καπου:P,την κυριακη και δεν ξερω τι να βαλω,μαλλον θα κατεβω για σοπινγκ αυριο,αν και με τετοιο κρυο,το εχουμε δ....σει ολοι οι αθηναιοι

εσυ?τα μαθηματα?

με ποιον τα εβαλες παλι μωρη?μπλιοοοοοοοοοοοοοοοοοο:P
ε παε αγριεψες κρητικοπουλα μου?

Πωω! Κοχλαζει το κρητικο το αιμα!

καλα ειναι:P

εχω να παω καπου:P,την κυριακη και δεν ξερω τι να βαλω,μαλλον θα κατεβω για σοπινγκ αυριο,αν και με τετοιο κρυο,το εχουμε δ....σει ολοι οι αθηναιοι

εσυ?τα μαθηματα?

με ποιον τα εβαλες παλι μωρη?μπλιοοοοοοοοοοοοοοοοοο:P

ε παε αγριεψες κρητικοπουλα μου?

για τα δεδομενα τα δικα μασ κανει κρυο εδω. για τα δικα σασ ενα φυσιματακι μονο.........:xixi:
να πασ μαρη για ψωνια και να βαλεισ και τα πιο ωραια-sexy ρουχα σου....να βλεπουν μερικοι τι χανουν....:P

αντε τα πηρα παλι μπλιο...

για τα δεδομενα τα δικα μασ κανει κρυο εδω. για τα δικα σασ ενα φυσιματακι μονο.........:xixi:
να πασ μαρη για ψωνια και να βαλεισ και τα πιο ωραια-sexy ρουχα σου....να βλεπουν μερικοι τι χανουν....:P

αντε τα πηρα παλι μπλιο...

αστους αγαπη μου δεν το εκτιμησαν 1,δεν το εκτιμαω 10 μπλιο,μιλαει αθηναικο αιμα τωρα:mad::P

κατι σεξυ?χμμ ξερεις τι σκεφτομαι να βαλω?

ενα τζιν σωληνα,πολυ κολλητο και εφαρμοστο:P:P:P,και απο πανω μια ωραια μπλουζιτσα που θα παρω αυριο,βσκ εχω δει μια ασημι με καφε κλωστουλες ετσι μια πινελια και λεω να την παρω:Pπαπουτσια τι να βαλω?:jumpy:

μπλιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο μωρη μου λειψανε οι ατακες σου:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back