NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 23:38 Ο NoiSy MaN: #8.821 07-10-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Ολη δικια σου αδερφε ταιριαζω πιο πολυ με την Kansas Rocks γιατι ειναι μεγαλυτερη Φιλε μου ηρθα στο αμφιθεατρο σας σημερα κατα τις 1.. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά η Λουκρητία είναι επιβεβαιωμένα μανάρι. Αν εννοείς το μεγάλο, εκεί ήμουν ρε, ανάμεσα στα κοριτσάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 23:42 Ο ledzeppelinick: #8.822 07-10-09 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Γεια σας ωρέ παιδιά... Κάνω ένα διάλειμμα απ'το πολύωρο διάβασμα... Τι κάνετε? Spoiler Το είδα το spoiler Νικολή... Μυαλό δεν έβαλες βρε παιδί, τι να σου πω... Εμείς οι δυο μόνο σε συναυλίες... Click για ανάπτυξη... Χαχαχα κι εσυ την καταλληλη ωρα βρηκες να κανεις διαλειμμα βρε.. Spoiler οκ δεν αντιλεγω και οι συναυλιες μου ειναι αρκετες.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Ναι αλλά η Λουκρητία είναι επιβεβαιωμένα μανάρι. Αν εννοείς το μεγάλο, εκεί ήμουν ρε, ανάμεσα στα κοριτσάκια Click για ανάπτυξη... Χαρισμα σου δικε μου!! Ε ναι λογικα εκει θα ησουν.. Α ρε μπαγασακο..!! Πηγες τελικα αγγλικη φιλολογια στο Θανο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 23:47 Ο NoiSy MaN: #8.823 07-10-09 23:47 Δε θέλω δεύτερο χέρι ρε Ρε πήγα και μάλιστα συνάντησα ένα γνωστό μου που πέρασε αγγλική φιλολογία και μου πε δεν ξέρει κανέναν Θάνο. Ήρθα κι εγώ στο κυλικείο σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 23:50 Ο ledzeppelinick: #8.824 07-10-09 23:50 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Δε θέλω δεύτερο χέρι ρε Ρε πήγα και μάλιστα συνάντησα ένα γνωστό μου που πέρασε αγγλική φιλολογία και μου πε δεν ξέρει κανέναν Θάνο. Ήρθα κι εγώ στο κυλικείο σας. Click για ανάπτυξη... Ε κατσε ακομα ρε νωρις ειναι να γνωριστουν ολοι με ολους.. Αυτος ο ''αλητ'' μονο κοριτσακια θα γνωρισε.. καλο καλο!!!! 1 ευρω η φραπα , 0,50 ευρω απ τους αναρχικους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 23:52 Ο NoiSy MaN: #8.825 07-10-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Ε κατσε ακομα ρε νωρις ειναι να γνωριστουν ολοι με ολους.. Αυτος ο ''αλητ'' μονο κοριτσακια θα γνωρισε.. καλο καλο!!!! 1 ευρω η φραπα , 0,50 ευρω απ τους αναρχικους.. Click για ανάπτυξη... Κάλα το 1 ευρώ η φράπα το ξέρουμε από καιρό(), αλλά αυτό με τους αναρχικούς πρώτη φορά το ακούω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 23:56 Ο ledzeppelinick: #8.826 07-10-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Κάλα το 1 ευρώ η φράπα το ξέρουμε από καιρό(), αλλά αυτό με τους αναρχικούς πρώτη φορά το ακούω Click για ανάπτυξη... Μονο για το Πα.Μακ. ηξερα οτι εχει 90 λεπτα.. αλλα τωρα στο Πολυτεχνειο εχω γινει τακτικος πελατης.. πολυ καλη φαση δεν μπορεις να πεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 23:59 Ο NoiSy MaN: #8.827 07-10-09 23:59 Έχει πλάκα. Μήπως με το αναρχικούς εννοείς έναν τυπά που είδα σε ένα τραπεζάκι να φτιάχνει φραπεδιά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:03 Ο ledzeppelinick: #8.828 08-10-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Έχει πλάκα. Μήπως με το αναρχικούς εννοείς έναν τυπά που είδα σε ένα τραπεζάκι να φτιάχνει φραπεδιά? Click για ανάπτυξη... Exactly..!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:05 Ο NoiSy MaN: #8.829 08-10-09 00:05 Καλή φάση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:06 Ο ledzeppelinick: #8.830 08-10-09 00:06 Αχα!! Τελικα αξιζε σημερα που ξυπνησες?? Βασικα ρε φιλε που κινεισαι γενικα?? Στο κυλικειο του χημικου καθεσαι καθολου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:10 Ο nPb έγραψε: #8.831 08-10-09 00:10 σε εμάς...έκλεισε το κυλικείο που εξυπηρετούσε το κτιριακό συγκρότημα της Σχολής Θετικών Επιστημών και πρέπει να κάνουμε τον Γύρο του Πανεπιστημίου σε 1 τέταρτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:11 Η Darkness έγραψε: #8.832 08-10-09 00:11 :!::!: λετε ο Θανος να μην υπαρχει ??? :wow::wow::wow::wow: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Έχει πλάκα. Μήπως με το αναρχικούς εννοείς έναν τυπά που είδα σε ένα τραπεζάκι να φτιάχνει φραπεδιά? Click για ανάπτυξη... Ωραιος ο τυπας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:12 Ο NoiSy MaN: #8.833 08-10-09 00:12 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Αχα!! Τελικα αξιζε σημερα που ξυπνησες?? Βασικα ρε φιλε που κινεισαι γενικα?? Στο κυλικειο του χημικου καθεσαι καθολου?? Click για ανάπτυξη... Αμ δεν άξιζε ντε. Τουλάχιστον(έχω γίνει κουραστικός) γνώρισα κι άλλα κορίτσια. Ρε δεν έχω ένα μαντράχαλο να πούμε μια μλκία. Ναι ρε πάω κυλικείο, σήμερα ήμουν καμιά ώρα εκεί. Μετά πήγα μαθηματικό να δω έναν φίλο μου. Ε βασικά δεν έχω πολυξεπεταχτεί ακόμη, πλατεία χημείου και γύρω απ'τη βιβλιοθήκη είμαι κυρίως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:14 Η Darkness έγραψε: #8.834 08-10-09 00:14 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Ε κατσε ακομα ρε νωρις ειναι να γνωριστουν ολοι με ολους.. Αυτος ο ''αλητ'' μονο κοριτσακια θα γνωρισε.. καλο καλο!!!! 1 ευρω η φραπα , 0,50 ευρω απ τους αναρχικους.. Click για ανάπτυξη... μπραβο...μπραβο το παιδι...:fss::fss: Spoiler θα του τα κοψω αυτα.. :punch::punch: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:16 Ο NoiSy MaN: #8.835 08-10-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μπραβο...μπραβο το παιδι...:fss::fss: Spoiler θα του τα κοψω αυτα.. :punch::punch: Click για ανάπτυξη... Νομίζω για το γνωστό μου έλεγε ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από nPb: σε εμάς...έκλεισε το κυλικείο που εξυπηρετούσε το κτιριακό συγκρότημα της Σχολής Θετικών Επιστημών και πρέπει να κάνουμε τον Γύρο του Πανεπιστημίου σε 1 τέταρτο Click για ανάπτυξη... Άκου έκλεισε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:19 Ο nPb έγραψε: #8.836 08-10-09 00:19 έκλεισε ναι...και για να βρούμε άλλο πρέπει να πάμε στου διαόλου την μάνα...:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:20 Ο NoiSy MaN: #8.837 08-10-09 00:20 Ε καλά ρε, πόσο μακριά είναι η επόμενη σχολή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:21 Ο ledzeppelinick: #8.838 08-10-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Νομίζω για το γνωστό μου έλεγε Click για ανάπτυξη... Οχι ρε τον Θανο εννοουσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:22 Η Darkness έγραψε: #8.839 08-10-09 00:22 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Νομίζω για το γνωστό μου έλεγε ----------------------------------------- Άκου έκλεισε Click για ανάπτυξη... οκ... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Οχι ρε τον Θανο εννοουσα!! Click για ανάπτυξη... ειδες.... καλα καταλαβα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:25 Ο NoiSy MaN: #8.840 08-10-09 00:25 Άντε βρε κυκλοθυμική, μια βάζεις το κλαμένο και μια το θυμωμένο ----------------------------------------- Καληνύχτα παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 440 441 442 443 444 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 442 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 442 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 21 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Ολη δικια σου αδερφε ταιριαζω πιο πολυ με την Kansas Rocks γιατι ειναι μεγαλυτερη Φιλε μου ηρθα στο αμφιθεατρο σας σημερα κατα τις 1.. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά η Λουκρητία είναι επιβεβαιωμένα μανάρι. Αν εννοείς το μεγάλο, εκεί ήμουν ρε, ανάμεσα στα κοριτσάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 23:42 Ο ledzeppelinick: #8.822 07-10-09 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Γεια σας ωρέ παιδιά... Κάνω ένα διάλειμμα απ'το πολύωρο διάβασμα... Τι κάνετε? Spoiler Το είδα το spoiler Νικολή... Μυαλό δεν έβαλες βρε παιδί, τι να σου πω... Εμείς οι δυο μόνο σε συναυλίες... Click για ανάπτυξη... Χαχαχα κι εσυ την καταλληλη ωρα βρηκες να κανεις διαλειμμα βρε.. Spoiler οκ δεν αντιλεγω και οι συναυλιες μου ειναι αρκετες.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Ναι αλλά η Λουκρητία είναι επιβεβαιωμένα μανάρι. Αν εννοείς το μεγάλο, εκεί ήμουν ρε, ανάμεσα στα κοριτσάκια Click για ανάπτυξη... Χαρισμα σου δικε μου!! Ε ναι λογικα εκει θα ησουν.. Α ρε μπαγασακο..!! Πηγες τελικα αγγλικη φιλολογια στο Θανο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 23:47 Ο NoiSy MaN: #8.823 07-10-09 23:47 Δε θέλω δεύτερο χέρι ρε Ρε πήγα και μάλιστα συνάντησα ένα γνωστό μου που πέρασε αγγλική φιλολογία και μου πε δεν ξέρει κανέναν Θάνο. Ήρθα κι εγώ στο κυλικείο σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 23:50 Ο ledzeppelinick: #8.824 07-10-09 23:50 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Δε θέλω δεύτερο χέρι ρε Ρε πήγα και μάλιστα συνάντησα ένα γνωστό μου που πέρασε αγγλική φιλολογία και μου πε δεν ξέρει κανέναν Θάνο. Ήρθα κι εγώ στο κυλικείο σας. Click για ανάπτυξη... Ε κατσε ακομα ρε νωρις ειναι να γνωριστουν ολοι με ολους.. Αυτος ο ''αλητ'' μονο κοριτσακια θα γνωρισε.. καλο καλο!!!! 1 ευρω η φραπα , 0,50 ευρω απ τους αναρχικους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 23:52 Ο NoiSy MaN: #8.825 07-10-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Ε κατσε ακομα ρε νωρις ειναι να γνωριστουν ολοι με ολους.. Αυτος ο ''αλητ'' μονο κοριτσακια θα γνωρισε.. καλο καλο!!!! 1 ευρω η φραπα , 0,50 ευρω απ τους αναρχικους.. Click για ανάπτυξη... Κάλα το 1 ευρώ η φράπα το ξέρουμε από καιρό(), αλλά αυτό με τους αναρχικούς πρώτη φορά το ακούω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 23:56 Ο ledzeppelinick: #8.826 07-10-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Κάλα το 1 ευρώ η φράπα το ξέρουμε από καιρό(), αλλά αυτό με τους αναρχικούς πρώτη φορά το ακούω Click για ανάπτυξη... Μονο για το Πα.Μακ. ηξερα οτι εχει 90 λεπτα.. αλλα τωρα στο Πολυτεχνειο εχω γινει τακτικος πελατης.. πολυ καλη φαση δεν μπορεις να πεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 23:59 Ο NoiSy MaN: #8.827 07-10-09 23:59 Έχει πλάκα. Μήπως με το αναρχικούς εννοείς έναν τυπά που είδα σε ένα τραπεζάκι να φτιάχνει φραπεδιά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:03 Ο ledzeppelinick: #8.828 08-10-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Έχει πλάκα. Μήπως με το αναρχικούς εννοείς έναν τυπά που είδα σε ένα τραπεζάκι να φτιάχνει φραπεδιά? Click για ανάπτυξη... Exactly..!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:05 Ο NoiSy MaN: #8.829 08-10-09 00:05 Καλή φάση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:06 Ο ledzeppelinick: #8.830 08-10-09 00:06 Αχα!! Τελικα αξιζε σημερα που ξυπνησες?? Βασικα ρε φιλε που κινεισαι γενικα?? Στο κυλικειο του χημικου καθεσαι καθολου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:10 Ο nPb έγραψε: #8.831 08-10-09 00:10 σε εμάς...έκλεισε το κυλικείο που εξυπηρετούσε το κτιριακό συγκρότημα της Σχολής Θετικών Επιστημών και πρέπει να κάνουμε τον Γύρο του Πανεπιστημίου σε 1 τέταρτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:11 Η Darkness έγραψε: #8.832 08-10-09 00:11 :!::!: λετε ο Θανος να μην υπαρχει ??? :wow::wow::wow::wow: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Έχει πλάκα. Μήπως με το αναρχικούς εννοείς έναν τυπά που είδα σε ένα τραπεζάκι να φτιάχνει φραπεδιά? Click για ανάπτυξη... Ωραιος ο τυπας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:12 Ο NoiSy MaN: #8.833 08-10-09 00:12 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Αχα!! Τελικα αξιζε σημερα που ξυπνησες?? Βασικα ρε φιλε που κινεισαι γενικα?? Στο κυλικειο του χημικου καθεσαι καθολου?? Click για ανάπτυξη... Αμ δεν άξιζε ντε. Τουλάχιστον(έχω γίνει κουραστικός) γνώρισα κι άλλα κορίτσια. Ρε δεν έχω ένα μαντράχαλο να πούμε μια μλκία. Ναι ρε πάω κυλικείο, σήμερα ήμουν καμιά ώρα εκεί. Μετά πήγα μαθηματικό να δω έναν φίλο μου. Ε βασικά δεν έχω πολυξεπεταχτεί ακόμη, πλατεία χημείου και γύρω απ'τη βιβλιοθήκη είμαι κυρίως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:14 Η Darkness έγραψε: #8.834 08-10-09 00:14 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Ε κατσε ακομα ρε νωρις ειναι να γνωριστουν ολοι με ολους.. Αυτος ο ''αλητ'' μονο κοριτσακια θα γνωρισε.. καλο καλο!!!! 1 ευρω η φραπα , 0,50 ευρω απ τους αναρχικους.. Click για ανάπτυξη... μπραβο...μπραβο το παιδι...:fss::fss: Spoiler θα του τα κοψω αυτα.. :punch::punch: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:16 Ο NoiSy MaN: #8.835 08-10-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μπραβο...μπραβο το παιδι...:fss::fss: Spoiler θα του τα κοψω αυτα.. :punch::punch: Click για ανάπτυξη... Νομίζω για το γνωστό μου έλεγε ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από nPb: σε εμάς...έκλεισε το κυλικείο που εξυπηρετούσε το κτιριακό συγκρότημα της Σχολής Θετικών Επιστημών και πρέπει να κάνουμε τον Γύρο του Πανεπιστημίου σε 1 τέταρτο Click για ανάπτυξη... Άκου έκλεισε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:19 Ο nPb έγραψε: #8.836 08-10-09 00:19 έκλεισε ναι...και για να βρούμε άλλο πρέπει να πάμε στου διαόλου την μάνα...:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:20 Ο NoiSy MaN: #8.837 08-10-09 00:20 Ε καλά ρε, πόσο μακριά είναι η επόμενη σχολή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:21 Ο ledzeppelinick: #8.838 08-10-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Νομίζω για το γνωστό μου έλεγε Click για ανάπτυξη... Οχι ρε τον Θανο εννοουσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:22 Η Darkness έγραψε: #8.839 08-10-09 00:22 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Νομίζω για το γνωστό μου έλεγε ----------------------------------------- Άκου έκλεισε Click για ανάπτυξη... οκ... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Οχι ρε τον Θανο εννοουσα!! Click για ανάπτυξη... ειδες.... καλα καταλαβα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:25 Ο NoiSy MaN: #8.840 08-10-09 00:25 Άντε βρε κυκλοθυμική, μια βάζεις το κλαμένο και μια το θυμωμένο ----------------------------------------- Καληνύχτα παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 440 441 442 443 444 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 442 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 442 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 21 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Γεια σας ωρέ παιδιά... Κάνω ένα διάλειμμα απ'το πολύωρο διάβασμα... Τι κάνετε? Spoiler Το είδα το spoiler Νικολή... Μυαλό δεν έβαλες βρε παιδί, τι να σου πω... Εμείς οι δυο μόνο σε συναυλίες... Click για ανάπτυξη... Χαχαχα κι εσυ την καταλληλη ωρα βρηκες να κανεις διαλειμμα βρε.. Spoiler οκ δεν αντιλεγω και οι συναυλιες μου ειναι αρκετες.. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Ναι αλλά η Λουκρητία είναι επιβεβαιωμένα μανάρι. Αν εννοείς το μεγάλο, εκεί ήμουν ρε, ανάμεσα στα κοριτσάκια Click για ανάπτυξη... Χαρισμα σου δικε μου!! Ε ναι λογικα εκει θα ησουν.. Α ρε μπαγασακο..!! Πηγες τελικα αγγλικη φιλολογια στο Θανο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 23:47 Ο NoiSy MaN: #8.823 07-10-09 23:47 Δε θέλω δεύτερο χέρι ρε Ρε πήγα και μάλιστα συνάντησα ένα γνωστό μου που πέρασε αγγλική φιλολογία και μου πε δεν ξέρει κανέναν Θάνο. Ήρθα κι εγώ στο κυλικείο σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 23:50 Ο ledzeppelinick: #8.824 07-10-09 23:50 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Δε θέλω δεύτερο χέρι ρε Ρε πήγα και μάλιστα συνάντησα ένα γνωστό μου που πέρασε αγγλική φιλολογία και μου πε δεν ξέρει κανέναν Θάνο. Ήρθα κι εγώ στο κυλικείο σας. Click για ανάπτυξη... Ε κατσε ακομα ρε νωρις ειναι να γνωριστουν ολοι με ολους.. Αυτος ο ''αλητ'' μονο κοριτσακια θα γνωρισε.. καλο καλο!!!! 1 ευρω η φραπα , 0,50 ευρω απ τους αναρχικους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 23:52 Ο NoiSy MaN: #8.825 07-10-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Ε κατσε ακομα ρε νωρις ειναι να γνωριστουν ολοι με ολους.. Αυτος ο ''αλητ'' μονο κοριτσακια θα γνωρισε.. καλο καλο!!!! 1 ευρω η φραπα , 0,50 ευρω απ τους αναρχικους.. Click για ανάπτυξη... Κάλα το 1 ευρώ η φράπα το ξέρουμε από καιρό(), αλλά αυτό με τους αναρχικούς πρώτη φορά το ακούω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 23:56 Ο ledzeppelinick: #8.826 07-10-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Κάλα το 1 ευρώ η φράπα το ξέρουμε από καιρό(), αλλά αυτό με τους αναρχικούς πρώτη φορά το ακούω Click για ανάπτυξη... Μονο για το Πα.Μακ. ηξερα οτι εχει 90 λεπτα.. αλλα τωρα στο Πολυτεχνειο εχω γινει τακτικος πελατης.. πολυ καλη φαση δεν μπορεις να πεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 23:59 Ο NoiSy MaN: #8.827 07-10-09 23:59 Έχει πλάκα. Μήπως με το αναρχικούς εννοείς έναν τυπά που είδα σε ένα τραπεζάκι να φτιάχνει φραπεδιά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:03 Ο ledzeppelinick: #8.828 08-10-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Έχει πλάκα. Μήπως με το αναρχικούς εννοείς έναν τυπά που είδα σε ένα τραπεζάκι να φτιάχνει φραπεδιά? Click για ανάπτυξη... Exactly..!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:05 Ο NoiSy MaN: #8.829 08-10-09 00:05 Καλή φάση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:06 Ο ledzeppelinick: #8.830 08-10-09 00:06 Αχα!! Τελικα αξιζε σημερα που ξυπνησες?? Βασικα ρε φιλε που κινεισαι γενικα?? Στο κυλικειο του χημικου καθεσαι καθολου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:10 Ο nPb έγραψε: #8.831 08-10-09 00:10 σε εμάς...έκλεισε το κυλικείο που εξυπηρετούσε το κτιριακό συγκρότημα της Σχολής Θετικών Επιστημών και πρέπει να κάνουμε τον Γύρο του Πανεπιστημίου σε 1 τέταρτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:11 Η Darkness έγραψε: #8.832 08-10-09 00:11 :!::!: λετε ο Θανος να μην υπαρχει ??? :wow::wow::wow::wow: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Έχει πλάκα. Μήπως με το αναρχικούς εννοείς έναν τυπά που είδα σε ένα τραπεζάκι να φτιάχνει φραπεδιά? Click για ανάπτυξη... Ωραιος ο τυπας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:12 Ο NoiSy MaN: #8.833 08-10-09 00:12 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Αχα!! Τελικα αξιζε σημερα που ξυπνησες?? Βασικα ρε φιλε που κινεισαι γενικα?? Στο κυλικειο του χημικου καθεσαι καθολου?? Click για ανάπτυξη... Αμ δεν άξιζε ντε. Τουλάχιστον(έχω γίνει κουραστικός) γνώρισα κι άλλα κορίτσια. Ρε δεν έχω ένα μαντράχαλο να πούμε μια μλκία. Ναι ρε πάω κυλικείο, σήμερα ήμουν καμιά ώρα εκεί. Μετά πήγα μαθηματικό να δω έναν φίλο μου. Ε βασικά δεν έχω πολυξεπεταχτεί ακόμη, πλατεία χημείου και γύρω απ'τη βιβλιοθήκη είμαι κυρίως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:14 Η Darkness έγραψε: #8.834 08-10-09 00:14 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Ε κατσε ακομα ρε νωρις ειναι να γνωριστουν ολοι με ολους.. Αυτος ο ''αλητ'' μονο κοριτσακια θα γνωρισε.. καλο καλο!!!! 1 ευρω η φραπα , 0,50 ευρω απ τους αναρχικους.. Click για ανάπτυξη... μπραβο...μπραβο το παιδι...:fss::fss: Spoiler θα του τα κοψω αυτα.. :punch::punch: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:16 Ο NoiSy MaN: #8.835 08-10-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μπραβο...μπραβο το παιδι...:fss::fss: Spoiler θα του τα κοψω αυτα.. :punch::punch: Click για ανάπτυξη... Νομίζω για το γνωστό μου έλεγε ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από nPb: σε εμάς...έκλεισε το κυλικείο που εξυπηρετούσε το κτιριακό συγκρότημα της Σχολής Θετικών Επιστημών και πρέπει να κάνουμε τον Γύρο του Πανεπιστημίου σε 1 τέταρτο Click για ανάπτυξη... Άκου έκλεισε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:19 Ο nPb έγραψε: #8.836 08-10-09 00:19 έκλεισε ναι...και για να βρούμε άλλο πρέπει να πάμε στου διαόλου την μάνα...:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:20 Ο NoiSy MaN: #8.837 08-10-09 00:20 Ε καλά ρε, πόσο μακριά είναι η επόμενη σχολή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:21 Ο ledzeppelinick: #8.838 08-10-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Νομίζω για το γνωστό μου έλεγε Click για ανάπτυξη... Οχι ρε τον Θανο εννοουσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:22 Η Darkness έγραψε: #8.839 08-10-09 00:22 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Νομίζω για το γνωστό μου έλεγε ----------------------------------------- Άκου έκλεισε Click για ανάπτυξη... οκ... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Οχι ρε τον Θανο εννοουσα!! Click για ανάπτυξη... ειδες.... καλα καταλαβα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:25 Ο NoiSy MaN: #8.840 08-10-09 00:25 Άντε βρε κυκλοθυμική, μια βάζεις το κλαμένο και μια το θυμωμένο ----------------------------------------- Καληνύχτα παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 440 441 442 443 444 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 442 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 442 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 21 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δε θέλω δεύτερο χέρι ρε Ρε πήγα και μάλιστα συνάντησα ένα γνωστό μου που πέρασε αγγλική φιλολογία και μου πε δεν ξέρει κανέναν Θάνο. Ήρθα κι εγώ στο κυλικείο σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 23:50 Ο ledzeppelinick: #8.824 07-10-09 23:50 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Δε θέλω δεύτερο χέρι ρε Ρε πήγα και μάλιστα συνάντησα ένα γνωστό μου που πέρασε αγγλική φιλολογία και μου πε δεν ξέρει κανέναν Θάνο. Ήρθα κι εγώ στο κυλικείο σας. Click για ανάπτυξη... Ε κατσε ακομα ρε νωρις ειναι να γνωριστουν ολοι με ολους.. Αυτος ο ''αλητ'' μονο κοριτσακια θα γνωρισε.. καλο καλο!!!! 1 ευρω η φραπα , 0,50 ευρω απ τους αναρχικους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 23:52 Ο NoiSy MaN: #8.825 07-10-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Ε κατσε ακομα ρε νωρις ειναι να γνωριστουν ολοι με ολους.. Αυτος ο ''αλητ'' μονο κοριτσακια θα γνωρισε.. καλο καλο!!!! 1 ευρω η φραπα , 0,50 ευρω απ τους αναρχικους.. Click για ανάπτυξη... Κάλα το 1 ευρώ η φράπα το ξέρουμε από καιρό(), αλλά αυτό με τους αναρχικούς πρώτη φορά το ακούω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 23:56 Ο ledzeppelinick: #8.826 07-10-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Κάλα το 1 ευρώ η φράπα το ξέρουμε από καιρό(), αλλά αυτό με τους αναρχικούς πρώτη φορά το ακούω Click για ανάπτυξη... Μονο για το Πα.Μακ. ηξερα οτι εχει 90 λεπτα.. αλλα τωρα στο Πολυτεχνειο εχω γινει τακτικος πελατης.. πολυ καλη φαση δεν μπορεις να πεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 23:59 Ο NoiSy MaN: #8.827 07-10-09 23:59 Έχει πλάκα. Μήπως με το αναρχικούς εννοείς έναν τυπά που είδα σε ένα τραπεζάκι να φτιάχνει φραπεδιά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:03 Ο ledzeppelinick: #8.828 08-10-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Έχει πλάκα. Μήπως με το αναρχικούς εννοείς έναν τυπά που είδα σε ένα τραπεζάκι να φτιάχνει φραπεδιά? Click για ανάπτυξη... Exactly..!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:05 Ο NoiSy MaN: #8.829 08-10-09 00:05 Καλή φάση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:06 Ο ledzeppelinick: #8.830 08-10-09 00:06 Αχα!! Τελικα αξιζε σημερα που ξυπνησες?? Βασικα ρε φιλε που κινεισαι γενικα?? Στο κυλικειο του χημικου καθεσαι καθολου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:10 Ο nPb έγραψε: #8.831 08-10-09 00:10 σε εμάς...έκλεισε το κυλικείο που εξυπηρετούσε το κτιριακό συγκρότημα της Σχολής Θετικών Επιστημών και πρέπει να κάνουμε τον Γύρο του Πανεπιστημίου σε 1 τέταρτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:11 Η Darkness έγραψε: #8.832 08-10-09 00:11 :!::!: λετε ο Θανος να μην υπαρχει ??? :wow::wow::wow::wow: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Έχει πλάκα. Μήπως με το αναρχικούς εννοείς έναν τυπά που είδα σε ένα τραπεζάκι να φτιάχνει φραπεδιά? Click για ανάπτυξη... Ωραιος ο τυπας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:12 Ο NoiSy MaN: #8.833 08-10-09 00:12 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Αχα!! Τελικα αξιζε σημερα που ξυπνησες?? Βασικα ρε φιλε που κινεισαι γενικα?? Στο κυλικειο του χημικου καθεσαι καθολου?? Click για ανάπτυξη... Αμ δεν άξιζε ντε. Τουλάχιστον(έχω γίνει κουραστικός) γνώρισα κι άλλα κορίτσια. Ρε δεν έχω ένα μαντράχαλο να πούμε μια μλκία. Ναι ρε πάω κυλικείο, σήμερα ήμουν καμιά ώρα εκεί. Μετά πήγα μαθηματικό να δω έναν φίλο μου. Ε βασικά δεν έχω πολυξεπεταχτεί ακόμη, πλατεία χημείου και γύρω απ'τη βιβλιοθήκη είμαι κυρίως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:14 Η Darkness έγραψε: #8.834 08-10-09 00:14 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Ε κατσε ακομα ρε νωρις ειναι να γνωριστουν ολοι με ολους.. Αυτος ο ''αλητ'' μονο κοριτσακια θα γνωρισε.. καλο καλο!!!! 1 ευρω η φραπα , 0,50 ευρω απ τους αναρχικους.. Click για ανάπτυξη... μπραβο...μπραβο το παιδι...:fss::fss: Spoiler θα του τα κοψω αυτα.. :punch::punch: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:16 Ο NoiSy MaN: #8.835 08-10-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μπραβο...μπραβο το παιδι...:fss::fss: Spoiler θα του τα κοψω αυτα.. :punch::punch: Click για ανάπτυξη... Νομίζω για το γνωστό μου έλεγε ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από nPb: σε εμάς...έκλεισε το κυλικείο που εξυπηρετούσε το κτιριακό συγκρότημα της Σχολής Θετικών Επιστημών και πρέπει να κάνουμε τον Γύρο του Πανεπιστημίου σε 1 τέταρτο Click για ανάπτυξη... Άκου έκλεισε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:19 Ο nPb έγραψε: #8.836 08-10-09 00:19 έκλεισε ναι...και για να βρούμε άλλο πρέπει να πάμε στου διαόλου την μάνα...:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:20 Ο NoiSy MaN: #8.837 08-10-09 00:20 Ε καλά ρε, πόσο μακριά είναι η επόμενη σχολή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:21 Ο ledzeppelinick: #8.838 08-10-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Νομίζω για το γνωστό μου έλεγε Click για ανάπτυξη... Οχι ρε τον Θανο εννοουσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:22 Η Darkness έγραψε: #8.839 08-10-09 00:22 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Νομίζω για το γνωστό μου έλεγε ----------------------------------------- Άκου έκλεισε Click για ανάπτυξη... οκ... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Οχι ρε τον Θανο εννοουσα!! Click για ανάπτυξη... ειδες.... καλα καταλαβα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:25 Ο NoiSy MaN: #8.840 08-10-09 00:25 Άντε βρε κυκλοθυμική, μια βάζεις το κλαμένο και μια το θυμωμένο ----------------------------------------- Καληνύχτα παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 440 441 442 443 444 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 442 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 442 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 21 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Δε θέλω δεύτερο χέρι ρε Ρε πήγα και μάλιστα συνάντησα ένα γνωστό μου που πέρασε αγγλική φιλολογία και μου πε δεν ξέρει κανέναν Θάνο. Ήρθα κι εγώ στο κυλικείο σας. Click για ανάπτυξη... Ε κατσε ακομα ρε νωρις ειναι να γνωριστουν ολοι με ολους.. Αυτος ο ''αλητ'' μονο κοριτσακια θα γνωρισε.. καλο καλο!!!! 1 ευρω η φραπα , 0,50 ευρω απ τους αναρχικους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 23:52 Ο NoiSy MaN: #8.825 07-10-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Ε κατσε ακομα ρε νωρις ειναι να γνωριστουν ολοι με ολους.. Αυτος ο ''αλητ'' μονο κοριτσακια θα γνωρισε.. καλο καλο!!!! 1 ευρω η φραπα , 0,50 ευρω απ τους αναρχικους.. Click για ανάπτυξη... Κάλα το 1 ευρώ η φράπα το ξέρουμε από καιρό(), αλλά αυτό με τους αναρχικούς πρώτη φορά το ακούω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 23:56 Ο ledzeppelinick: #8.826 07-10-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Κάλα το 1 ευρώ η φράπα το ξέρουμε από καιρό(), αλλά αυτό με τους αναρχικούς πρώτη φορά το ακούω Click για ανάπτυξη... Μονο για το Πα.Μακ. ηξερα οτι εχει 90 λεπτα.. αλλα τωρα στο Πολυτεχνειο εχω γινει τακτικος πελατης.. πολυ καλη φαση δεν μπορεις να πεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 23:59 Ο NoiSy MaN: #8.827 07-10-09 23:59 Έχει πλάκα. Μήπως με το αναρχικούς εννοείς έναν τυπά που είδα σε ένα τραπεζάκι να φτιάχνει φραπεδιά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:03 Ο ledzeppelinick: #8.828 08-10-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Έχει πλάκα. Μήπως με το αναρχικούς εννοείς έναν τυπά που είδα σε ένα τραπεζάκι να φτιάχνει φραπεδιά? Click για ανάπτυξη... Exactly..!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:05 Ο NoiSy MaN: #8.829 08-10-09 00:05 Καλή φάση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:06 Ο ledzeppelinick: #8.830 08-10-09 00:06 Αχα!! Τελικα αξιζε σημερα που ξυπνησες?? Βασικα ρε φιλε που κινεισαι γενικα?? Στο κυλικειο του χημικου καθεσαι καθολου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:10 Ο nPb έγραψε: #8.831 08-10-09 00:10 σε εμάς...έκλεισε το κυλικείο που εξυπηρετούσε το κτιριακό συγκρότημα της Σχολής Θετικών Επιστημών και πρέπει να κάνουμε τον Γύρο του Πανεπιστημίου σε 1 τέταρτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:11 Η Darkness έγραψε: #8.832 08-10-09 00:11 :!::!: λετε ο Θανος να μην υπαρχει ??? :wow::wow::wow::wow: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Έχει πλάκα. Μήπως με το αναρχικούς εννοείς έναν τυπά που είδα σε ένα τραπεζάκι να φτιάχνει φραπεδιά? Click για ανάπτυξη... Ωραιος ο τυπας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:12 Ο NoiSy MaN: #8.833 08-10-09 00:12 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Αχα!! Τελικα αξιζε σημερα που ξυπνησες?? Βασικα ρε φιλε που κινεισαι γενικα?? Στο κυλικειο του χημικου καθεσαι καθολου?? Click για ανάπτυξη... Αμ δεν άξιζε ντε. Τουλάχιστον(έχω γίνει κουραστικός) γνώρισα κι άλλα κορίτσια. Ρε δεν έχω ένα μαντράχαλο να πούμε μια μλκία. Ναι ρε πάω κυλικείο, σήμερα ήμουν καμιά ώρα εκεί. Μετά πήγα μαθηματικό να δω έναν φίλο μου. Ε βασικά δεν έχω πολυξεπεταχτεί ακόμη, πλατεία χημείου και γύρω απ'τη βιβλιοθήκη είμαι κυρίως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:14 Η Darkness έγραψε: #8.834 08-10-09 00:14 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Ε κατσε ακομα ρε νωρις ειναι να γνωριστουν ολοι με ολους.. Αυτος ο ''αλητ'' μονο κοριτσακια θα γνωρισε.. καλο καλο!!!! 1 ευρω η φραπα , 0,50 ευρω απ τους αναρχικους.. Click για ανάπτυξη... μπραβο...μπραβο το παιδι...:fss::fss: Spoiler θα του τα κοψω αυτα.. :punch::punch: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:16 Ο NoiSy MaN: #8.835 08-10-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μπραβο...μπραβο το παιδι...:fss::fss: Spoiler θα του τα κοψω αυτα.. :punch::punch: Click για ανάπτυξη... Νομίζω για το γνωστό μου έλεγε ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από nPb: σε εμάς...έκλεισε το κυλικείο που εξυπηρετούσε το κτιριακό συγκρότημα της Σχολής Θετικών Επιστημών και πρέπει να κάνουμε τον Γύρο του Πανεπιστημίου σε 1 τέταρτο Click για ανάπτυξη... Άκου έκλεισε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:19 Ο nPb έγραψε: #8.836 08-10-09 00:19 έκλεισε ναι...και για να βρούμε άλλο πρέπει να πάμε στου διαόλου την μάνα...:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:20 Ο NoiSy MaN: #8.837 08-10-09 00:20 Ε καλά ρε, πόσο μακριά είναι η επόμενη σχολή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:21 Ο ledzeppelinick: #8.838 08-10-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Νομίζω για το γνωστό μου έλεγε Click για ανάπτυξη... Οχι ρε τον Θανο εννοουσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:22 Η Darkness έγραψε: #8.839 08-10-09 00:22 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Νομίζω για το γνωστό μου έλεγε ----------------------------------------- Άκου έκλεισε Click για ανάπτυξη... οκ... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Οχι ρε τον Θανο εννοουσα!! Click για ανάπτυξη... ειδες.... καλα καταλαβα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:25 Ο NoiSy MaN: #8.840 08-10-09 00:25 Άντε βρε κυκλοθυμική, μια βάζεις το κλαμένο και μια το θυμωμένο ----------------------------------------- Καληνύχτα παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 440 441 442 443 444 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 442 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 442 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 21 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Ε κατσε ακομα ρε νωρις ειναι να γνωριστουν ολοι με ολους.. Αυτος ο ''αλητ'' μονο κοριτσακια θα γνωρισε.. καλο καλο!!!! 1 ευρω η φραπα , 0,50 ευρω απ τους αναρχικους.. Click για ανάπτυξη... Κάλα το 1 ευρώ η φράπα το ξέρουμε από καιρό(), αλλά αυτό με τους αναρχικούς πρώτη φορά το ακούω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 23:56 Ο ledzeppelinick: #8.826 07-10-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Κάλα το 1 ευρώ η φράπα το ξέρουμε από καιρό(), αλλά αυτό με τους αναρχικούς πρώτη φορά το ακούω Click για ανάπτυξη... Μονο για το Πα.Μακ. ηξερα οτι εχει 90 λεπτα.. αλλα τωρα στο Πολυτεχνειο εχω γινει τακτικος πελατης.. πολυ καλη φαση δεν μπορεις να πεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 23:59 Ο NoiSy MaN: #8.827 07-10-09 23:59 Έχει πλάκα. Μήπως με το αναρχικούς εννοείς έναν τυπά που είδα σε ένα τραπεζάκι να φτιάχνει φραπεδιά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:03 Ο ledzeppelinick: #8.828 08-10-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Έχει πλάκα. Μήπως με το αναρχικούς εννοείς έναν τυπά που είδα σε ένα τραπεζάκι να φτιάχνει φραπεδιά? Click για ανάπτυξη... Exactly..!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:05 Ο NoiSy MaN: #8.829 08-10-09 00:05 Καλή φάση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:06 Ο ledzeppelinick: #8.830 08-10-09 00:06 Αχα!! Τελικα αξιζε σημερα που ξυπνησες?? Βασικα ρε φιλε που κινεισαι γενικα?? Στο κυλικειο του χημικου καθεσαι καθολου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:10 Ο nPb έγραψε: #8.831 08-10-09 00:10 σε εμάς...έκλεισε το κυλικείο που εξυπηρετούσε το κτιριακό συγκρότημα της Σχολής Θετικών Επιστημών και πρέπει να κάνουμε τον Γύρο του Πανεπιστημίου σε 1 τέταρτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:11 Η Darkness έγραψε: #8.832 08-10-09 00:11 :!::!: λετε ο Θανος να μην υπαρχει ??? :wow::wow::wow::wow: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Έχει πλάκα. Μήπως με το αναρχικούς εννοείς έναν τυπά που είδα σε ένα τραπεζάκι να φτιάχνει φραπεδιά? Click για ανάπτυξη... Ωραιος ο τυπας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:12 Ο NoiSy MaN: #8.833 08-10-09 00:12 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Αχα!! Τελικα αξιζε σημερα που ξυπνησες?? Βασικα ρε φιλε που κινεισαι γενικα?? Στο κυλικειο του χημικου καθεσαι καθολου?? Click για ανάπτυξη... Αμ δεν άξιζε ντε. Τουλάχιστον(έχω γίνει κουραστικός) γνώρισα κι άλλα κορίτσια. Ρε δεν έχω ένα μαντράχαλο να πούμε μια μλκία. Ναι ρε πάω κυλικείο, σήμερα ήμουν καμιά ώρα εκεί. Μετά πήγα μαθηματικό να δω έναν φίλο μου. Ε βασικά δεν έχω πολυξεπεταχτεί ακόμη, πλατεία χημείου και γύρω απ'τη βιβλιοθήκη είμαι κυρίως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:14 Η Darkness έγραψε: #8.834 08-10-09 00:14 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Ε κατσε ακομα ρε νωρις ειναι να γνωριστουν ολοι με ολους.. Αυτος ο ''αλητ'' μονο κοριτσακια θα γνωρισε.. καλο καλο!!!! 1 ευρω η φραπα , 0,50 ευρω απ τους αναρχικους.. Click για ανάπτυξη... μπραβο...μπραβο το παιδι...:fss::fss: Spoiler θα του τα κοψω αυτα.. :punch::punch: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:16 Ο NoiSy MaN: #8.835 08-10-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μπραβο...μπραβο το παιδι...:fss::fss: Spoiler θα του τα κοψω αυτα.. :punch::punch: Click για ανάπτυξη... Νομίζω για το γνωστό μου έλεγε ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από nPb: σε εμάς...έκλεισε το κυλικείο που εξυπηρετούσε το κτιριακό συγκρότημα της Σχολής Θετικών Επιστημών και πρέπει να κάνουμε τον Γύρο του Πανεπιστημίου σε 1 τέταρτο Click για ανάπτυξη... Άκου έκλεισε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:19 Ο nPb έγραψε: #8.836 08-10-09 00:19 έκλεισε ναι...και για να βρούμε άλλο πρέπει να πάμε στου διαόλου την μάνα...:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:20 Ο NoiSy MaN: #8.837 08-10-09 00:20 Ε καλά ρε, πόσο μακριά είναι η επόμενη σχολή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:21 Ο ledzeppelinick: #8.838 08-10-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Νομίζω για το γνωστό μου έλεγε Click για ανάπτυξη... Οχι ρε τον Θανο εννοουσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:22 Η Darkness έγραψε: #8.839 08-10-09 00:22 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Νομίζω για το γνωστό μου έλεγε ----------------------------------------- Άκου έκλεισε Click για ανάπτυξη... οκ... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Οχι ρε τον Θανο εννοουσα!! Click για ανάπτυξη... ειδες.... καλα καταλαβα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:25 Ο NoiSy MaN: #8.840 08-10-09 00:25 Άντε βρε κυκλοθυμική, μια βάζεις το κλαμένο και μια το θυμωμένο ----------------------------------------- Καληνύχτα παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 440 441 442 443 444 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 442 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 442 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 21 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Κάλα το 1 ευρώ η φράπα το ξέρουμε από καιρό(), αλλά αυτό με τους αναρχικούς πρώτη φορά το ακούω Click για ανάπτυξη... Μονο για το Πα.Μακ. ηξερα οτι εχει 90 λεπτα.. αλλα τωρα στο Πολυτεχνειο εχω γινει τακτικος πελατης.. πολυ καλη φαση δεν μπορεις να πεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 23:59 Ο NoiSy MaN: #8.827 07-10-09 23:59 Έχει πλάκα. Μήπως με το αναρχικούς εννοείς έναν τυπά που είδα σε ένα τραπεζάκι να φτιάχνει φραπεδιά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:03 Ο ledzeppelinick: #8.828 08-10-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Έχει πλάκα. Μήπως με το αναρχικούς εννοείς έναν τυπά που είδα σε ένα τραπεζάκι να φτιάχνει φραπεδιά? Click για ανάπτυξη... Exactly..!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:05 Ο NoiSy MaN: #8.829 08-10-09 00:05 Καλή φάση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:06 Ο ledzeppelinick: #8.830 08-10-09 00:06 Αχα!! Τελικα αξιζε σημερα που ξυπνησες?? Βασικα ρε φιλε που κινεισαι γενικα?? Στο κυλικειο του χημικου καθεσαι καθολου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:10 Ο nPb έγραψε: #8.831 08-10-09 00:10 σε εμάς...έκλεισε το κυλικείο που εξυπηρετούσε το κτιριακό συγκρότημα της Σχολής Θετικών Επιστημών και πρέπει να κάνουμε τον Γύρο του Πανεπιστημίου σε 1 τέταρτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:11 Η Darkness έγραψε: #8.832 08-10-09 00:11 :!::!: λετε ο Θανος να μην υπαρχει ??? :wow::wow::wow::wow: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Έχει πλάκα. Μήπως με το αναρχικούς εννοείς έναν τυπά που είδα σε ένα τραπεζάκι να φτιάχνει φραπεδιά? Click για ανάπτυξη... Ωραιος ο τυπας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:12 Ο NoiSy MaN: #8.833 08-10-09 00:12 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Αχα!! Τελικα αξιζε σημερα που ξυπνησες?? Βασικα ρε φιλε που κινεισαι γενικα?? Στο κυλικειο του χημικου καθεσαι καθολου?? Click για ανάπτυξη... Αμ δεν άξιζε ντε. Τουλάχιστον(έχω γίνει κουραστικός) γνώρισα κι άλλα κορίτσια. Ρε δεν έχω ένα μαντράχαλο να πούμε μια μλκία. Ναι ρε πάω κυλικείο, σήμερα ήμουν καμιά ώρα εκεί. Μετά πήγα μαθηματικό να δω έναν φίλο μου. Ε βασικά δεν έχω πολυξεπεταχτεί ακόμη, πλατεία χημείου και γύρω απ'τη βιβλιοθήκη είμαι κυρίως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:14 Η Darkness έγραψε: #8.834 08-10-09 00:14 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Ε κατσε ακομα ρε νωρις ειναι να γνωριστουν ολοι με ολους.. Αυτος ο ''αλητ'' μονο κοριτσακια θα γνωρισε.. καλο καλο!!!! 1 ευρω η φραπα , 0,50 ευρω απ τους αναρχικους.. Click για ανάπτυξη... μπραβο...μπραβο το παιδι...:fss::fss: Spoiler θα του τα κοψω αυτα.. :punch::punch: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:16 Ο NoiSy MaN: #8.835 08-10-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μπραβο...μπραβο το παιδι...:fss::fss: Spoiler θα του τα κοψω αυτα.. :punch::punch: Click για ανάπτυξη... Νομίζω για το γνωστό μου έλεγε ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από nPb: σε εμάς...έκλεισε το κυλικείο που εξυπηρετούσε το κτιριακό συγκρότημα της Σχολής Θετικών Επιστημών και πρέπει να κάνουμε τον Γύρο του Πανεπιστημίου σε 1 τέταρτο Click για ανάπτυξη... Άκου έκλεισε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:19 Ο nPb έγραψε: #8.836 08-10-09 00:19 έκλεισε ναι...και για να βρούμε άλλο πρέπει να πάμε στου διαόλου την μάνα...:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:20 Ο NoiSy MaN: #8.837 08-10-09 00:20 Ε καλά ρε, πόσο μακριά είναι η επόμενη σχολή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:21 Ο ledzeppelinick: #8.838 08-10-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Νομίζω για το γνωστό μου έλεγε Click για ανάπτυξη... Οχι ρε τον Θανο εννοουσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:22 Η Darkness έγραψε: #8.839 08-10-09 00:22 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Νομίζω για το γνωστό μου έλεγε ----------------------------------------- Άκου έκλεισε Click για ανάπτυξη... οκ... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Οχι ρε τον Θανο εννοουσα!! Click για ανάπτυξη... ειδες.... καλα καταλαβα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:25 Ο NoiSy MaN: #8.840 08-10-09 00:25 Άντε βρε κυκλοθυμική, μια βάζεις το κλαμένο και μια το θυμωμένο ----------------------------------------- Καληνύχτα παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 440 441 442 443 444 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 442 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 442 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 21 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχει πλάκα. Μήπως με το αναρχικούς εννοείς έναν τυπά που είδα σε ένα τραπεζάκι να φτιάχνει φραπεδιά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:03 Ο ledzeppelinick: #8.828 08-10-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Έχει πλάκα. Μήπως με το αναρχικούς εννοείς έναν τυπά που είδα σε ένα τραπεζάκι να φτιάχνει φραπεδιά? Click για ανάπτυξη... Exactly..!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:05 Ο NoiSy MaN: #8.829 08-10-09 00:05 Καλή φάση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:06 Ο ledzeppelinick: #8.830 08-10-09 00:06 Αχα!! Τελικα αξιζε σημερα που ξυπνησες?? Βασικα ρε φιλε που κινεισαι γενικα?? Στο κυλικειο του χημικου καθεσαι καθολου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:10 Ο nPb έγραψε: #8.831 08-10-09 00:10 σε εμάς...έκλεισε το κυλικείο που εξυπηρετούσε το κτιριακό συγκρότημα της Σχολής Θετικών Επιστημών και πρέπει να κάνουμε τον Γύρο του Πανεπιστημίου σε 1 τέταρτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:11 Η Darkness έγραψε: #8.832 08-10-09 00:11 :!::!: λετε ο Θανος να μην υπαρχει ??? :wow::wow::wow::wow: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Έχει πλάκα. Μήπως με το αναρχικούς εννοείς έναν τυπά που είδα σε ένα τραπεζάκι να φτιάχνει φραπεδιά? Click για ανάπτυξη... Ωραιος ο τυπας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:12 Ο NoiSy MaN: #8.833 08-10-09 00:12 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Αχα!! Τελικα αξιζε σημερα που ξυπνησες?? Βασικα ρε φιλε που κινεισαι γενικα?? Στο κυλικειο του χημικου καθεσαι καθολου?? Click για ανάπτυξη... Αμ δεν άξιζε ντε. Τουλάχιστον(έχω γίνει κουραστικός) γνώρισα κι άλλα κορίτσια. Ρε δεν έχω ένα μαντράχαλο να πούμε μια μλκία. Ναι ρε πάω κυλικείο, σήμερα ήμουν καμιά ώρα εκεί. Μετά πήγα μαθηματικό να δω έναν φίλο μου. Ε βασικά δεν έχω πολυξεπεταχτεί ακόμη, πλατεία χημείου και γύρω απ'τη βιβλιοθήκη είμαι κυρίως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:14 Η Darkness έγραψε: #8.834 08-10-09 00:14 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Ε κατσε ακομα ρε νωρις ειναι να γνωριστουν ολοι με ολους.. Αυτος ο ''αλητ'' μονο κοριτσακια θα γνωρισε.. καλο καλο!!!! 1 ευρω η φραπα , 0,50 ευρω απ τους αναρχικους.. Click για ανάπτυξη... μπραβο...μπραβο το παιδι...:fss::fss: Spoiler θα του τα κοψω αυτα.. :punch::punch: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:16 Ο NoiSy MaN: #8.835 08-10-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μπραβο...μπραβο το παιδι...:fss::fss: Spoiler θα του τα κοψω αυτα.. :punch::punch: Click για ανάπτυξη... Νομίζω για το γνωστό μου έλεγε ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από nPb: σε εμάς...έκλεισε το κυλικείο που εξυπηρετούσε το κτιριακό συγκρότημα της Σχολής Θετικών Επιστημών και πρέπει να κάνουμε τον Γύρο του Πανεπιστημίου σε 1 τέταρτο Click για ανάπτυξη... Άκου έκλεισε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:19 Ο nPb έγραψε: #8.836 08-10-09 00:19 έκλεισε ναι...και για να βρούμε άλλο πρέπει να πάμε στου διαόλου την μάνα...:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:20 Ο NoiSy MaN: #8.837 08-10-09 00:20 Ε καλά ρε, πόσο μακριά είναι η επόμενη σχολή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:21 Ο ledzeppelinick: #8.838 08-10-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Νομίζω για το γνωστό μου έλεγε Click για ανάπτυξη... Οχι ρε τον Θανο εννοουσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:22 Η Darkness έγραψε: #8.839 08-10-09 00:22 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Νομίζω για το γνωστό μου έλεγε ----------------------------------------- Άκου έκλεισε Click για ανάπτυξη... οκ... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Οχι ρε τον Θανο εννοουσα!! Click για ανάπτυξη... ειδες.... καλα καταλαβα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:25 Ο NoiSy MaN: #8.840 08-10-09 00:25 Άντε βρε κυκλοθυμική, μια βάζεις το κλαμένο και μια το θυμωμένο ----------------------------------------- Καληνύχτα παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 440 441 442 443 444 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 442 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 442 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 21 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Έχει πλάκα. Μήπως με το αναρχικούς εννοείς έναν τυπά που είδα σε ένα τραπεζάκι να φτιάχνει φραπεδιά? Click για ανάπτυξη... Exactly..!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:05 Ο NoiSy MaN: #8.829 08-10-09 00:05 Καλή φάση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:06 Ο ledzeppelinick: #8.830 08-10-09 00:06 Αχα!! Τελικα αξιζε σημερα που ξυπνησες?? Βασικα ρε φιλε που κινεισαι γενικα?? Στο κυλικειο του χημικου καθεσαι καθολου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:10 Ο nPb έγραψε: #8.831 08-10-09 00:10 σε εμάς...έκλεισε το κυλικείο που εξυπηρετούσε το κτιριακό συγκρότημα της Σχολής Θετικών Επιστημών και πρέπει να κάνουμε τον Γύρο του Πανεπιστημίου σε 1 τέταρτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:11 Η Darkness έγραψε: #8.832 08-10-09 00:11 :!::!: λετε ο Θανος να μην υπαρχει ??? :wow::wow::wow::wow: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Έχει πλάκα. Μήπως με το αναρχικούς εννοείς έναν τυπά που είδα σε ένα τραπεζάκι να φτιάχνει φραπεδιά? Click για ανάπτυξη... Ωραιος ο τυπας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:12 Ο NoiSy MaN: #8.833 08-10-09 00:12 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Αχα!! Τελικα αξιζε σημερα που ξυπνησες?? Βασικα ρε φιλε που κινεισαι γενικα?? Στο κυλικειο του χημικου καθεσαι καθολου?? Click για ανάπτυξη... Αμ δεν άξιζε ντε. Τουλάχιστον(έχω γίνει κουραστικός) γνώρισα κι άλλα κορίτσια. Ρε δεν έχω ένα μαντράχαλο να πούμε μια μλκία. Ναι ρε πάω κυλικείο, σήμερα ήμουν καμιά ώρα εκεί. Μετά πήγα μαθηματικό να δω έναν φίλο μου. Ε βασικά δεν έχω πολυξεπεταχτεί ακόμη, πλατεία χημείου και γύρω απ'τη βιβλιοθήκη είμαι κυρίως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:14 Η Darkness έγραψε: #8.834 08-10-09 00:14 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Ε κατσε ακομα ρε νωρις ειναι να γνωριστουν ολοι με ολους.. Αυτος ο ''αλητ'' μονο κοριτσακια θα γνωρισε.. καλο καλο!!!! 1 ευρω η φραπα , 0,50 ευρω απ τους αναρχικους.. Click για ανάπτυξη... μπραβο...μπραβο το παιδι...:fss::fss: Spoiler θα του τα κοψω αυτα.. :punch::punch: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:16 Ο NoiSy MaN: #8.835 08-10-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μπραβο...μπραβο το παιδι...:fss::fss: Spoiler θα του τα κοψω αυτα.. :punch::punch: Click για ανάπτυξη... Νομίζω για το γνωστό μου έλεγε ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από nPb: σε εμάς...έκλεισε το κυλικείο που εξυπηρετούσε το κτιριακό συγκρότημα της Σχολής Θετικών Επιστημών και πρέπει να κάνουμε τον Γύρο του Πανεπιστημίου σε 1 τέταρτο Click για ανάπτυξη... Άκου έκλεισε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:19 Ο nPb έγραψε: #8.836 08-10-09 00:19 έκλεισε ναι...και για να βρούμε άλλο πρέπει να πάμε στου διαόλου την μάνα...:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:20 Ο NoiSy MaN: #8.837 08-10-09 00:20 Ε καλά ρε, πόσο μακριά είναι η επόμενη σχολή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:21 Ο ledzeppelinick: #8.838 08-10-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Νομίζω για το γνωστό μου έλεγε Click για ανάπτυξη... Οχι ρε τον Θανο εννοουσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:22 Η Darkness έγραψε: #8.839 08-10-09 00:22 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Νομίζω για το γνωστό μου έλεγε ----------------------------------------- Άκου έκλεισε Click για ανάπτυξη... οκ... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Οχι ρε τον Θανο εννοουσα!! Click για ανάπτυξη... ειδες.... καλα καταλαβα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:25 Ο NoiSy MaN: #8.840 08-10-09 00:25 Άντε βρε κυκλοθυμική, μια βάζεις το κλαμένο και μια το θυμωμένο ----------------------------------------- Καληνύχτα παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 440 441 442 443 444 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 442 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 442 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 21 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλή φάση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:06 Ο ledzeppelinick: #8.830 08-10-09 00:06 Αχα!! Τελικα αξιζε σημερα που ξυπνησες?? Βασικα ρε φιλε που κινεισαι γενικα?? Στο κυλικειο του χημικου καθεσαι καθολου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:10 Ο nPb έγραψε: #8.831 08-10-09 00:10 σε εμάς...έκλεισε το κυλικείο που εξυπηρετούσε το κτιριακό συγκρότημα της Σχολής Θετικών Επιστημών και πρέπει να κάνουμε τον Γύρο του Πανεπιστημίου σε 1 τέταρτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:11 Η Darkness έγραψε: #8.832 08-10-09 00:11 :!::!: λετε ο Θανος να μην υπαρχει ??? :wow::wow::wow::wow: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Έχει πλάκα. Μήπως με το αναρχικούς εννοείς έναν τυπά που είδα σε ένα τραπεζάκι να φτιάχνει φραπεδιά? Click για ανάπτυξη... Ωραιος ο τυπας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:12 Ο NoiSy MaN: #8.833 08-10-09 00:12 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Αχα!! Τελικα αξιζε σημερα που ξυπνησες?? Βασικα ρε φιλε που κινεισαι γενικα?? Στο κυλικειο του χημικου καθεσαι καθολου?? Click για ανάπτυξη... Αμ δεν άξιζε ντε. Τουλάχιστον(έχω γίνει κουραστικός) γνώρισα κι άλλα κορίτσια. Ρε δεν έχω ένα μαντράχαλο να πούμε μια μλκία. Ναι ρε πάω κυλικείο, σήμερα ήμουν καμιά ώρα εκεί. Μετά πήγα μαθηματικό να δω έναν φίλο μου. Ε βασικά δεν έχω πολυξεπεταχτεί ακόμη, πλατεία χημείου και γύρω απ'τη βιβλιοθήκη είμαι κυρίως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:14 Η Darkness έγραψε: #8.834 08-10-09 00:14 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Ε κατσε ακομα ρε νωρις ειναι να γνωριστουν ολοι με ολους.. Αυτος ο ''αλητ'' μονο κοριτσακια θα γνωρισε.. καλο καλο!!!! 1 ευρω η φραπα , 0,50 ευρω απ τους αναρχικους.. Click για ανάπτυξη... μπραβο...μπραβο το παιδι...:fss::fss: Spoiler θα του τα κοψω αυτα.. :punch::punch: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:16 Ο NoiSy MaN: #8.835 08-10-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μπραβο...μπραβο το παιδι...:fss::fss: Spoiler θα του τα κοψω αυτα.. :punch::punch: Click για ανάπτυξη... Νομίζω για το γνωστό μου έλεγε ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από nPb: σε εμάς...έκλεισε το κυλικείο που εξυπηρετούσε το κτιριακό συγκρότημα της Σχολής Θετικών Επιστημών και πρέπει να κάνουμε τον Γύρο του Πανεπιστημίου σε 1 τέταρτο Click για ανάπτυξη... Άκου έκλεισε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:19 Ο nPb έγραψε: #8.836 08-10-09 00:19 έκλεισε ναι...και για να βρούμε άλλο πρέπει να πάμε στου διαόλου την μάνα...:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:20 Ο NoiSy MaN: #8.837 08-10-09 00:20 Ε καλά ρε, πόσο μακριά είναι η επόμενη σχολή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:21 Ο ledzeppelinick: #8.838 08-10-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Νομίζω για το γνωστό μου έλεγε Click για ανάπτυξη... Οχι ρε τον Θανο εννοουσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:22 Η Darkness έγραψε: #8.839 08-10-09 00:22 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Νομίζω για το γνωστό μου έλεγε ----------------------------------------- Άκου έκλεισε Click για ανάπτυξη... οκ... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Οχι ρε τον Θανο εννοουσα!! Click για ανάπτυξη... ειδες.... καλα καταλαβα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:25 Ο NoiSy MaN: #8.840 08-10-09 00:25 Άντε βρε κυκλοθυμική, μια βάζεις το κλαμένο και μια το θυμωμένο ----------------------------------------- Καληνύχτα παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 440 441 442 443 444 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 442 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 442 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 21 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αχα!! Τελικα αξιζε σημερα που ξυπνησες?? Βασικα ρε φιλε που κινεισαι γενικα?? Στο κυλικειο του χημικου καθεσαι καθολου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:10 Ο nPb έγραψε: #8.831 08-10-09 00:10 σε εμάς...έκλεισε το κυλικείο που εξυπηρετούσε το κτιριακό συγκρότημα της Σχολής Θετικών Επιστημών και πρέπει να κάνουμε τον Γύρο του Πανεπιστημίου σε 1 τέταρτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:11 Η Darkness έγραψε: #8.832 08-10-09 00:11 :!::!: λετε ο Θανος να μην υπαρχει ??? :wow::wow::wow::wow: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Έχει πλάκα. Μήπως με το αναρχικούς εννοείς έναν τυπά που είδα σε ένα τραπεζάκι να φτιάχνει φραπεδιά? Click για ανάπτυξη... Ωραιος ο τυπας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:12 Ο NoiSy MaN: #8.833 08-10-09 00:12 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Αχα!! Τελικα αξιζε σημερα που ξυπνησες?? Βασικα ρε φιλε που κινεισαι γενικα?? Στο κυλικειο του χημικου καθεσαι καθολου?? Click για ανάπτυξη... Αμ δεν άξιζε ντε. Τουλάχιστον(έχω γίνει κουραστικός) γνώρισα κι άλλα κορίτσια. Ρε δεν έχω ένα μαντράχαλο να πούμε μια μλκία. Ναι ρε πάω κυλικείο, σήμερα ήμουν καμιά ώρα εκεί. Μετά πήγα μαθηματικό να δω έναν φίλο μου. Ε βασικά δεν έχω πολυξεπεταχτεί ακόμη, πλατεία χημείου και γύρω απ'τη βιβλιοθήκη είμαι κυρίως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:14 Η Darkness έγραψε: #8.834 08-10-09 00:14 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Ε κατσε ακομα ρε νωρις ειναι να γνωριστουν ολοι με ολους.. Αυτος ο ''αλητ'' μονο κοριτσακια θα γνωρισε.. καλο καλο!!!! 1 ευρω η φραπα , 0,50 ευρω απ τους αναρχικους.. Click για ανάπτυξη... μπραβο...μπραβο το παιδι...:fss::fss: Spoiler θα του τα κοψω αυτα.. :punch::punch: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:16 Ο NoiSy MaN: #8.835 08-10-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μπραβο...μπραβο το παιδι...:fss::fss: Spoiler θα του τα κοψω αυτα.. :punch::punch: Click για ανάπτυξη... Νομίζω για το γνωστό μου έλεγε ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από nPb: σε εμάς...έκλεισε το κυλικείο που εξυπηρετούσε το κτιριακό συγκρότημα της Σχολής Θετικών Επιστημών και πρέπει να κάνουμε τον Γύρο του Πανεπιστημίου σε 1 τέταρτο Click για ανάπτυξη... Άκου έκλεισε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:19 Ο nPb έγραψε: #8.836 08-10-09 00:19 έκλεισε ναι...και για να βρούμε άλλο πρέπει να πάμε στου διαόλου την μάνα...:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:20 Ο NoiSy MaN: #8.837 08-10-09 00:20 Ε καλά ρε, πόσο μακριά είναι η επόμενη σχολή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:21 Ο ledzeppelinick: #8.838 08-10-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Νομίζω για το γνωστό μου έλεγε Click για ανάπτυξη... Οχι ρε τον Θανο εννοουσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:22 Η Darkness έγραψε: #8.839 08-10-09 00:22 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Νομίζω για το γνωστό μου έλεγε ----------------------------------------- Άκου έκλεισε Click για ανάπτυξη... οκ... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Οχι ρε τον Θανο εννοουσα!! Click για ανάπτυξη... ειδες.... καλα καταλαβα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:25 Ο NoiSy MaN: #8.840 08-10-09 00:25 Άντε βρε κυκλοθυμική, μια βάζεις το κλαμένο και μια το θυμωμένο ----------------------------------------- Καληνύχτα παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 440 441 442 443 444 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 442 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 442 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 21 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
σε εμάς...έκλεισε το κυλικείο που εξυπηρετούσε το κτιριακό συγκρότημα της Σχολής Θετικών Επιστημών και πρέπει να κάνουμε τον Γύρο του Πανεπιστημίου σε 1 τέταρτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:11 Η Darkness έγραψε: #8.832 08-10-09 00:11 :!::!: λετε ο Θανος να μην υπαρχει ??? :wow::wow::wow::wow: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Έχει πλάκα. Μήπως με το αναρχικούς εννοείς έναν τυπά που είδα σε ένα τραπεζάκι να φτιάχνει φραπεδιά? Click για ανάπτυξη... Ωραιος ο τυπας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:12 Ο NoiSy MaN: #8.833 08-10-09 00:12 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Αχα!! Τελικα αξιζε σημερα που ξυπνησες?? Βασικα ρε φιλε που κινεισαι γενικα?? Στο κυλικειο του χημικου καθεσαι καθολου?? Click για ανάπτυξη... Αμ δεν άξιζε ντε. Τουλάχιστον(έχω γίνει κουραστικός) γνώρισα κι άλλα κορίτσια. Ρε δεν έχω ένα μαντράχαλο να πούμε μια μλκία. Ναι ρε πάω κυλικείο, σήμερα ήμουν καμιά ώρα εκεί. Μετά πήγα μαθηματικό να δω έναν φίλο μου. Ε βασικά δεν έχω πολυξεπεταχτεί ακόμη, πλατεία χημείου και γύρω απ'τη βιβλιοθήκη είμαι κυρίως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:14 Η Darkness έγραψε: #8.834 08-10-09 00:14 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Ε κατσε ακομα ρε νωρις ειναι να γνωριστουν ολοι με ολους.. Αυτος ο ''αλητ'' μονο κοριτσακια θα γνωρισε.. καλο καλο!!!! 1 ευρω η φραπα , 0,50 ευρω απ τους αναρχικους.. Click για ανάπτυξη... μπραβο...μπραβο το παιδι...:fss::fss: Spoiler θα του τα κοψω αυτα.. :punch::punch: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:16 Ο NoiSy MaN: #8.835 08-10-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μπραβο...μπραβο το παιδι...:fss::fss: Spoiler θα του τα κοψω αυτα.. :punch::punch: Click για ανάπτυξη... Νομίζω για το γνωστό μου έλεγε ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από nPb: σε εμάς...έκλεισε το κυλικείο που εξυπηρετούσε το κτιριακό συγκρότημα της Σχολής Θετικών Επιστημών και πρέπει να κάνουμε τον Γύρο του Πανεπιστημίου σε 1 τέταρτο Click για ανάπτυξη... Άκου έκλεισε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:19 Ο nPb έγραψε: #8.836 08-10-09 00:19 έκλεισε ναι...και για να βρούμε άλλο πρέπει να πάμε στου διαόλου την μάνα...:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:20 Ο NoiSy MaN: #8.837 08-10-09 00:20 Ε καλά ρε, πόσο μακριά είναι η επόμενη σχολή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:21 Ο ledzeppelinick: #8.838 08-10-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Νομίζω για το γνωστό μου έλεγε Click για ανάπτυξη... Οχι ρε τον Θανο εννοουσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:22 Η Darkness έγραψε: #8.839 08-10-09 00:22 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Νομίζω για το γνωστό μου έλεγε ----------------------------------------- Άκου έκλεισε Click για ανάπτυξη... οκ... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Οχι ρε τον Θανο εννοουσα!! Click για ανάπτυξη... ειδες.... καλα καταλαβα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:25 Ο NoiSy MaN: #8.840 08-10-09 00:25 Άντε βρε κυκλοθυμική, μια βάζεις το κλαμένο και μια το θυμωμένο ----------------------------------------- Καληνύχτα παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 440 441 442 443 444 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 442 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 442 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 21 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
:!::!: λετε ο Θανος να μην υπαρχει ??? :wow::wow::wow::wow: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Έχει πλάκα. Μήπως με το αναρχικούς εννοείς έναν τυπά που είδα σε ένα τραπεζάκι να φτιάχνει φραπεδιά? Click για ανάπτυξη... Ωραιος ο τυπας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:12 Ο NoiSy MaN: #8.833 08-10-09 00:12 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Αχα!! Τελικα αξιζε σημερα που ξυπνησες?? Βασικα ρε φιλε που κινεισαι γενικα?? Στο κυλικειο του χημικου καθεσαι καθολου?? Click για ανάπτυξη... Αμ δεν άξιζε ντε. Τουλάχιστον(έχω γίνει κουραστικός) γνώρισα κι άλλα κορίτσια. Ρε δεν έχω ένα μαντράχαλο να πούμε μια μλκία. Ναι ρε πάω κυλικείο, σήμερα ήμουν καμιά ώρα εκεί. Μετά πήγα μαθηματικό να δω έναν φίλο μου. Ε βασικά δεν έχω πολυξεπεταχτεί ακόμη, πλατεία χημείου και γύρω απ'τη βιβλιοθήκη είμαι κυρίως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:14 Η Darkness έγραψε: #8.834 08-10-09 00:14 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Ε κατσε ακομα ρε νωρις ειναι να γνωριστουν ολοι με ολους.. Αυτος ο ''αλητ'' μονο κοριτσακια θα γνωρισε.. καλο καλο!!!! 1 ευρω η φραπα , 0,50 ευρω απ τους αναρχικους.. Click για ανάπτυξη... μπραβο...μπραβο το παιδι...:fss::fss: Spoiler θα του τα κοψω αυτα.. :punch::punch: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:16 Ο NoiSy MaN: #8.835 08-10-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μπραβο...μπραβο το παιδι...:fss::fss: Spoiler θα του τα κοψω αυτα.. :punch::punch: Click για ανάπτυξη... Νομίζω για το γνωστό μου έλεγε ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από nPb: σε εμάς...έκλεισε το κυλικείο που εξυπηρετούσε το κτιριακό συγκρότημα της Σχολής Θετικών Επιστημών και πρέπει να κάνουμε τον Γύρο του Πανεπιστημίου σε 1 τέταρτο Click για ανάπτυξη... Άκου έκλεισε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:19 Ο nPb έγραψε: #8.836 08-10-09 00:19 έκλεισε ναι...και για να βρούμε άλλο πρέπει να πάμε στου διαόλου την μάνα...:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:20 Ο NoiSy MaN: #8.837 08-10-09 00:20 Ε καλά ρε, πόσο μακριά είναι η επόμενη σχολή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:21 Ο ledzeppelinick: #8.838 08-10-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Νομίζω για το γνωστό μου έλεγε Click για ανάπτυξη... Οχι ρε τον Θανο εννοουσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:22 Η Darkness έγραψε: #8.839 08-10-09 00:22 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Νομίζω για το γνωστό μου έλεγε ----------------------------------------- Άκου έκλεισε Click για ανάπτυξη... οκ... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Οχι ρε τον Θανο εννοουσα!! Click για ανάπτυξη... ειδες.... καλα καταλαβα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:25 Ο NoiSy MaN: #8.840 08-10-09 00:25 Άντε βρε κυκλοθυμική, μια βάζεις το κλαμένο και μια το θυμωμένο ----------------------------------------- Καληνύχτα παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 440 441 442 443 444 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 442 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 442 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 21 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Αχα!! Τελικα αξιζε σημερα που ξυπνησες?? Βασικα ρε φιλε που κινεισαι γενικα?? Στο κυλικειο του χημικου καθεσαι καθολου?? Click για ανάπτυξη... Αμ δεν άξιζε ντε. Τουλάχιστον(έχω γίνει κουραστικός) γνώρισα κι άλλα κορίτσια. Ρε δεν έχω ένα μαντράχαλο να πούμε μια μλκία. Ναι ρε πάω κυλικείο, σήμερα ήμουν καμιά ώρα εκεί. Μετά πήγα μαθηματικό να δω έναν φίλο μου. Ε βασικά δεν έχω πολυξεπεταχτεί ακόμη, πλατεία χημείου και γύρω απ'τη βιβλιοθήκη είμαι κυρίως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:14 Η Darkness έγραψε: #8.834 08-10-09 00:14 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Ε κατσε ακομα ρε νωρις ειναι να γνωριστουν ολοι με ολους.. Αυτος ο ''αλητ'' μονο κοριτσακια θα γνωρισε.. καλο καλο!!!! 1 ευρω η φραπα , 0,50 ευρω απ τους αναρχικους.. Click για ανάπτυξη... μπραβο...μπραβο το παιδι...:fss::fss: Spoiler θα του τα κοψω αυτα.. :punch::punch: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:16 Ο NoiSy MaN: #8.835 08-10-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μπραβο...μπραβο το παιδι...:fss::fss: Spoiler θα του τα κοψω αυτα.. :punch::punch: Click για ανάπτυξη... Νομίζω για το γνωστό μου έλεγε ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από nPb: σε εμάς...έκλεισε το κυλικείο που εξυπηρετούσε το κτιριακό συγκρότημα της Σχολής Θετικών Επιστημών και πρέπει να κάνουμε τον Γύρο του Πανεπιστημίου σε 1 τέταρτο Click για ανάπτυξη... Άκου έκλεισε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:19 Ο nPb έγραψε: #8.836 08-10-09 00:19 έκλεισε ναι...και για να βρούμε άλλο πρέπει να πάμε στου διαόλου την μάνα...:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:20 Ο NoiSy MaN: #8.837 08-10-09 00:20 Ε καλά ρε, πόσο μακριά είναι η επόμενη σχολή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:21 Ο ledzeppelinick: #8.838 08-10-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Νομίζω για το γνωστό μου έλεγε Click για ανάπτυξη... Οχι ρε τον Θανο εννοουσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:22 Η Darkness έγραψε: #8.839 08-10-09 00:22 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Νομίζω για το γνωστό μου έλεγε ----------------------------------------- Άκου έκλεισε Click για ανάπτυξη... οκ... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Οχι ρε τον Θανο εννοουσα!! Click για ανάπτυξη... ειδες.... καλα καταλαβα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:25 Ο NoiSy MaN: #8.840 08-10-09 00:25 Άντε βρε κυκλοθυμική, μια βάζεις το κλαμένο και μια το θυμωμένο ----------------------------------------- Καληνύχτα παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 440 441 442 443 444 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 442 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 442 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 21 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Ε κατσε ακομα ρε νωρις ειναι να γνωριστουν ολοι με ολους.. Αυτος ο ''αλητ'' μονο κοριτσακια θα γνωρισε.. καλο καλο!!!! 1 ευρω η φραπα , 0,50 ευρω απ τους αναρχικους.. Click για ανάπτυξη... μπραβο...μπραβο το παιδι...:fss::fss: Spoiler θα του τα κοψω αυτα.. :punch::punch: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:16 Ο NoiSy MaN: #8.835 08-10-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μπραβο...μπραβο το παιδι...:fss::fss: Spoiler θα του τα κοψω αυτα.. :punch::punch: Click για ανάπτυξη... Νομίζω για το γνωστό μου έλεγε ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από nPb: σε εμάς...έκλεισε το κυλικείο που εξυπηρετούσε το κτιριακό συγκρότημα της Σχολής Θετικών Επιστημών και πρέπει να κάνουμε τον Γύρο του Πανεπιστημίου σε 1 τέταρτο Click για ανάπτυξη... Άκου έκλεισε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:19 Ο nPb έγραψε: #8.836 08-10-09 00:19 έκλεισε ναι...και για να βρούμε άλλο πρέπει να πάμε στου διαόλου την μάνα...:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:20 Ο NoiSy MaN: #8.837 08-10-09 00:20 Ε καλά ρε, πόσο μακριά είναι η επόμενη σχολή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:21 Ο ledzeppelinick: #8.838 08-10-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Νομίζω για το γνωστό μου έλεγε Click για ανάπτυξη... Οχι ρε τον Θανο εννοουσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:22 Η Darkness έγραψε: #8.839 08-10-09 00:22 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Νομίζω για το γνωστό μου έλεγε ----------------------------------------- Άκου έκλεισε Click για ανάπτυξη... οκ... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Οχι ρε τον Θανο εννοουσα!! Click για ανάπτυξη... ειδες.... καλα καταλαβα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:25 Ο NoiSy MaN: #8.840 08-10-09 00:25 Άντε βρε κυκλοθυμική, μια βάζεις το κλαμένο και μια το θυμωμένο ----------------------------------------- Καληνύχτα παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 440 441 442 443 444 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 442 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 442 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 21 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: μπραβο...μπραβο το παιδι...:fss::fss: Spoiler θα του τα κοψω αυτα.. :punch::punch: Click για ανάπτυξη... Νομίζω για το γνωστό μου έλεγε ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από nPb: σε εμάς...έκλεισε το κυλικείο που εξυπηρετούσε το κτιριακό συγκρότημα της Σχολής Θετικών Επιστημών και πρέπει να κάνουμε τον Γύρο του Πανεπιστημίου σε 1 τέταρτο Click για ανάπτυξη... Άκου έκλεισε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:19 Ο nPb έγραψε: #8.836 08-10-09 00:19 έκλεισε ναι...και για να βρούμε άλλο πρέπει να πάμε στου διαόλου την μάνα...:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:20 Ο NoiSy MaN: #8.837 08-10-09 00:20 Ε καλά ρε, πόσο μακριά είναι η επόμενη σχολή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:21 Ο ledzeppelinick: #8.838 08-10-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Νομίζω για το γνωστό μου έλεγε Click για ανάπτυξη... Οχι ρε τον Θανο εννοουσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:22 Η Darkness έγραψε: #8.839 08-10-09 00:22 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Νομίζω για το γνωστό μου έλεγε ----------------------------------------- Άκου έκλεισε Click για ανάπτυξη... οκ... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Οχι ρε τον Θανο εννοουσα!! Click για ανάπτυξη... ειδες.... καλα καταλαβα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:25 Ο NoiSy MaN: #8.840 08-10-09 00:25 Άντε βρε κυκλοθυμική, μια βάζεις το κλαμένο και μια το θυμωμένο ----------------------------------------- Καληνύχτα παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 440 441 442 443 444 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 442 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 442 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 21 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
έκλεισε ναι...και για να βρούμε άλλο πρέπει να πάμε στου διαόλου την μάνα...:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:20 Ο NoiSy MaN: #8.837 08-10-09 00:20 Ε καλά ρε, πόσο μακριά είναι η επόμενη σχολή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:21 Ο ledzeppelinick: #8.838 08-10-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Νομίζω για το γνωστό μου έλεγε Click για ανάπτυξη... Οχι ρε τον Θανο εννοουσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:22 Η Darkness έγραψε: #8.839 08-10-09 00:22 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Νομίζω για το γνωστό μου έλεγε ----------------------------------------- Άκου έκλεισε Click για ανάπτυξη... οκ... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Οχι ρε τον Θανο εννοουσα!! Click για ανάπτυξη... ειδες.... καλα καταλαβα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:25 Ο NoiSy MaN: #8.840 08-10-09 00:25 Άντε βρε κυκλοθυμική, μια βάζεις το κλαμένο και μια το θυμωμένο ----------------------------------------- Καληνύχτα παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 440 441 442 443 444 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 442 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 442 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 21 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ε καλά ρε, πόσο μακριά είναι η επόμενη σχολή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:21 Ο ledzeppelinick: #8.838 08-10-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Νομίζω για το γνωστό μου έλεγε Click για ανάπτυξη... Οχι ρε τον Θανο εννοουσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:22 Η Darkness έγραψε: #8.839 08-10-09 00:22 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Νομίζω για το γνωστό μου έλεγε ----------------------------------------- Άκου έκλεισε Click για ανάπτυξη... οκ... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Οχι ρε τον Θανο εννοουσα!! Click για ανάπτυξη... ειδες.... καλα καταλαβα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:25 Ο NoiSy MaN: #8.840 08-10-09 00:25 Άντε βρε κυκλοθυμική, μια βάζεις το κλαμένο και μια το θυμωμένο ----------------------------------------- Καληνύχτα παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 440 441 442 443 444 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 442 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 442 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 21 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Νομίζω για το γνωστό μου έλεγε Click για ανάπτυξη... Οχι ρε τον Θανο εννοουσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:22 Η Darkness έγραψε: #8.839 08-10-09 00:22 Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Νομίζω για το γνωστό μου έλεγε ----------------------------------------- Άκου έκλεισε Click για ανάπτυξη... οκ... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Οχι ρε τον Θανο εννοουσα!! Click για ανάπτυξη... ειδες.... καλα καταλαβα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:25 Ο NoiSy MaN: #8.840 08-10-09 00:25 Άντε βρε κυκλοθυμική, μια βάζεις το κλαμένο και μια το θυμωμένο ----------------------------------------- Καληνύχτα παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 440 441 442 443 444 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 442 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 442 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από NoiSy MaN: Νομίζω για το γνωστό μου έλεγε ----------------------------------------- Άκου έκλεισε Click για ανάπτυξη... οκ... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Οχι ρε τον Θανο εννοουσα!! Click για ανάπτυξη... ειδες.... καλα καταλαβα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 00:25 Ο NoiSy MaN: #8.840 08-10-09 00:25 Άντε βρε κυκλοθυμική, μια βάζεις το κλαμένο και μια το θυμωμένο ----------------------------------------- Καληνύχτα παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άντε βρε κυκλοθυμική, μια βάζεις το κλαμένο και μια το θυμωμένο ----------------------------------------- Καληνύχτα παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.