thanous18
Περιβόητο μέλος
τα λαιω ραι κε δαιν μαι ακουιπαις ττα ραι...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness
Περιβόητο μέλος
ναι κανω ορθογραφικα και σε οποιον αρεσουν..και μονο επειδη εβαλες αυτο που δεν μ αρεσει δε ξαναπαντω σε ερωτηση σου και δεν ξαναρωτω σε απαντηση σου.. -.-'
μην ξανα απαντας..
-----------------------------------------
τσουχτριτσααααα:xixi:τα λαιω ραι κε δαιν μαι ακουι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanous18
Περιβόητο μέλος
το σκατο εκει πανω θα χορεψει ζαλογκοθ ?μα ουτε χθες με ειδες που τον χορευα..
την επομνη φορα θα ερθει?:fss:
θα σου κανω και τσαλιμια στα βραχια..
και πιο τρελα αν θες...
ολα για την ψυχη σου τα κανω....
τσιτσιδι?κατω απο το φεγγαρι ?μα ξεπλεκα μαλλια περα δωθε πανω κατω?
η μαμα του δε θα το αφησει σου λεω..
ολα για την ψυχη μου ρε?
καλα μεχρι να βγει η δικια μου πρωτα θα σου εχω βγαλει εγω τη δικια σου...
θα χορεψεις το χορο του ζαλογκοθ στα βραχια??
με τσαλιμια?:fss::fss:
μου φαινεται τελικα εσυ δε θες να βγει η ψυχη μ..
Zed
Διάσημο μέλος
Πίου πίου.
Darkness
Περιβόητο μέλος
αυτο το πιου πιου ξερεις πως με νευριαζει ε ?Ορθογραφικά στα λεκτικά παιχνίδια τιμωρούνται μέχρι και με εβδομαδιαίο ban.
Πίου πίου.
:what: παντως αληθεια λες σε αυτο με τα ορθογραφικα?
thanous18
Περιβόητο μέλος
εγω για αυτο ελεγα ρε.. το χαζο -.-'ναι κανω ορθογραφικα και σε οποιον αρεσουν..
μην ξανα απαντας..
τσουχτριτσααααα:xixi:
μοιραζεις μουτζες για μενα??
constantine10346
Δραστήριο μέλος
thanous18
Περιβόητο μέλος
αυτοι ειναι κανονες..Ορθογραφικά στα λεκτικά παιχνίδια τιμωρούνται μέχρι και με εβδομαδιαίο ban.
Πίου πίου.
Zed
Διάσημο μέλος
Darkness
Περιβόητο μέλος
θα το αφησει βρε η μαμα του..το σκατο εκει πανω θα χορεψει ζαλογκοθ ?
τσιτσιδι?κατω απο το φεγγαρι ?μα ξεπλεκα μαλλια περα δωθε πανω κατω?
η μαμα του δε θα το αφησει σου λεω..
ολα για την ψυχη μου ρε?
καλα μεχρι να βγει η δικια μου πρωτα θα σου εχω βγαλει εγω τη δικια σου...
θα χορεψεις το χορο του ζαλογκοθ στα βραχια??
με τσαλιμια?:fss::fss:
μου φαινεται τελικα εσυ δε θες να βγει η ψυχη μ..
θα της πω πως θα την παω στον παιδοτοπο:fss:
ναι την θελω εδω την ψυχη σου..:xixi:
ειναι η αληθεια:fss:
το ξερω πως θα βγαλεις πρωτα την δικη μου..
Zed
Διάσημο μέλος
Darkness
Περιβόητο μέλος
......Επίσης, διαταγή σε συντονιστή να φύγει από ένα topic τιμωρείται αυστηρότατα. Ειδικά για εσένα η ποινή θα είναι η εξής: θα δημιουργήσουμε μια ειδική σελίδα στο ischool όπου τα μόνα μηνύματα που θα μπορείς να δεις θα είναι οι φωτογραφίες της Krysias.
με βλεπεις να γελω?? :!:
να τρελαθω θες? καθε βραδυ εγω την τρωω στην μαπα την κρυσια..
μονο εγω καθομαι τις πιο πολλες μεχρι αργα και παντα τις βλεπω πρωτη βραδυ τις βαζει η ατιμη....
εισαι χαζος...
μη με μπαναρεις ....:kiss:
Αγαπητε συντονιστα κατσε βρε..:xixi:
thanous18
Περιβόητο μέλος
ζαλογκοθ σε παιδοτοπο??θα το αφησει βρε η μαμα του..
θα της πω πως θα την παω στον παιδοτοπο:fss:
ναι την θελω εδω την ψυχη σου..:xixi:
ειναι η αληθεια:fss:
το ξερω πως θα βγαλεις πρωτα την δικη μου..
λιγο επικινδυνο μου ακουγεται αυτο..
τι εχεις σκοπο να κανεις στο παιδακι?
ναι θα στη βγαλω .. :mad2:
θα χορεψω ζαλογκοθ και εσυ θα βλεπεις..
Darkness
Περιβόητο μέλος
σου φτιαχνει το κεφι με το να με λες πιου πιου?Η αλήθεια είναι πώς δεν είχα, αλλά σαν να μου έρχεται.
-.-' μη δω κανα μηνυμα στο φβ παλι που να με λες ετσι.....
Λέω να ανεβάσω μια να δείτε πως είμαι και με το φουξ.
thanous18
Περιβόητο μέλος
ναι θελουμε..Τώρα ΒΑΜΙ θα φας εμένα στη μάπα. ahahahaha
Λέω να ανεβάσω μια να δείτε πως είμαι και με το φουξ.
η μπαμι θα χορεψει το χορο του ζαλογκοθ.Τι @@ λέτε ρε;
δηλαδη το χορο του ζαλογκου σε γκοθιαρικη βερσιον..
Darkness
Περιβόητο μέλος
ψεμματα θα πω στην μαμα της βρε...ζαλογκοθ σε παιδοτοπο??
λιγο επικινδυνο μου ακουγεται αυτο..
τι εχεις σκοπο να κανεις στο παιδακι?
ναι θα στη βγαλω .. :mad2:
θα χορεψω ζαλογκοθ και εσυ θα βλεπεις..
δεν τα πιανεις..
οκ.. θα σε δω ναμου χορευεις...:fss:
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.