PGeorge4
Πολύ δραστήριο μέλος
Ετσι , ειμαι πεταχτουλης ΧD :pτι πεταγεσαι ρε...
μπορείς να με λές όπως θές δεν υπάρχει πρόβλημα
E μας εβαλε ο νιανιος τεστ ασε..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PGeorge4
Πολύ δραστήριο μέλος
Μ@λακα ασε..αι ρε....
πως τα πήγες????
έτσι και έγραψες κάτω από 19,999999999999999999999999 σε σκότωσα
Μας ειχα βαλει 2 θεματα που τα πηρε απο ενα βιβλιο και δεν τα ειχε λυσει (ισως και να μην τα κοιταξε καθολου) και τον ρωτουσαμε και δεν ηξερα να μας πει και εβγεναν κατι παραξενα νουμερα και κατι περιεργες ριζες και δεν ξεραμε αμα καναμε καμια μαλακια η ειναι μαλακια αυτουνου.
Ο ακυρος τα ειχε χωρισει σε 2 θεματα και η δευτερη ασκηση ηταν ακριβως η ιδια και η αλλη ηταν ομοια αλλα με αλλα νουμερα .
Και εγινε της αντιγραφης . Ο δυπλανομους αντεγραψε πανω απο το μισο τεστ απο μενα Αυτος...χαμπαρι δεν καταλαβενε τιποτα .
Ρεζιλι τελειως , δεν ηξερε τι μας εβαλε ..ημαρτον .
Νταξει καλα θα εγραψα γυρω εκει σε αυτο που ειπες αλλα προς τα κατω .
Αλλα σε μερικα δεν εκανα τις πραξεις επειδη δεν εβγεναν αλλα θα το παρει σωστο λογικα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PGeorge4
Πολύ δραστήριο μέλος
Το περιμενα..Mην με λές έτσι....:nono:σόρρυ κιόλας..
Καλά ο συγκεκριμένος καθηγητής είναι 3 πουλάκια κάθονταν
Ε και συ μην με λες αλλιως , αλλιως θα σε λεω ετσι να μαθεις
Σοπα ρε λενη ναι ?
Ε ναι ειναι λιγο :fss:
Νταξει καλος ανθρωπος αλλα δεν το κατεχει..
PGeorge4
Πολύ δραστήριο μέλος
Πω ασε μια φορα ειχε αχρισει αυτος να φωναζει σαν λαμ@κας ειχε κοκκινισει και χτυπουσε το θρανιο ελεος .(εγω γελουσα μαυτον )Kαλός??αθώο μου παιδί....αμα μάθαινες τι κουμάσια είναι μέσα στο σχολείο θα σου πέσουν τα μαλλιά...
Γενικα ασε ολοι στο λυκειο ενας κι ενας ειναι...
Ο καθενας με τον πονο του , ολοι κουλοι .
Δεν εχω δει και πολλα ακομα αλλα εσυ κατι παραπανω ξερεις (Μου ελεγε και η Μαρια..)
Ασε , σημερα με τον φρα**ο λεγαμε για μερικους για τον κου***ανο και κατι αλλα νουμερα , λιωσαμε στο γελιο (Δεν λεμε και ονομα μην πεταχτουν απο πουθενα :who: )
PGeorge4
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπα , δεν εχουν αυτογνωσια αυτοι , ουτε λιγο τσιπα πανω τους και νομιζουν πως καποιοι ειναι ολοι .όλοι είναι άστα.....
υπήρξαν και οι εξαιρέσεις αλλά δεν είναι στο σχολείο...αλλά κανα δυο είναι ακόμα...
Λές να μας παρακολούθουν???:who:
Μακάρι μηπως και διορθωθούν
Μουρχεται πολλες φορες να αρχισω να βρισιδια οταν βλεπω και ακουω αυτα που βλεπω και ακουω .
Ρε μην το ψαχνεις ολοι περιπτωση ειναι..
Darkness
Περιβόητο μέλος
-----------------------------------------
καποια με αντιγραφει :!:
https://ischool.e-steki.gr/member.php?u=43916
constantine10346
Δραστήριο μέλος
blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος
constantine10346
Δραστήριο μέλος
γεια σας παιδια
λολ την ίδια στιγμη, 23:06
Darkness
Περιβόητο μέλος
ωχ.. εσυ δεν εισαι καλα..γεια...
γεια Κωστα..
γεια Ριρι
constantine10346
Δραστήριο μέλος
ωχ.. εσυ δεν εισαι καλα..
καλα είμαι..
PGeorge4
Πολύ δραστήριο μέλος
Γεια σου
constantine10346
Δραστήριο μέλος
Ωχ ο μπιτακιας
Γεια σου
γεια, κ δεν είμαι beatakias. plz
blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος
λολ την ίδια στιγμη, 23:06
Darkness
Περιβόητο μέλος
μου κρατας μουτρα?:xixi:καλα είμαι..
constantine10346
Δραστήριο μέλος
μου κρατας μουτρα?:xixi:
μπες msn
Darkness
Περιβόητο μέλος
constantine10346
Δραστήριο μέλος
μετα τις 2
ε μη μπεις
blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος
λιγο τσιτωμενο τον βλεπω τον κωστα...ε μη μπεις
Darkness
Περιβόητο μέλος
ρε.. τι ειναι αυτα? μην εισαι αποτομος...ε μη μπεις
απλα τωρα θα βγω γενικα..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.