PGeorge4
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτην ειναι η μαλακια .Σωστο, μονο που, κατι που δεν εκανες και μετανιωσες μπορεις να κανεις κατι εστω τελευταια στιγμη...αν ομως μετανιωσεις για κατι που εκανες δεν διορθωνεται!
Αν ομως δεν της αρεσω θα την χασω και απο φιλη αν της το πω...
Αλλα δεν ειναι απολυτο , μπορει να συνεχισετε να ειστε φιλοι μετα απο ενα διαστημα , στην αρχη θα ειναι δυσκολο και για τους 2 σας αλλα μετα ισως να φτιαξουν τα πραγματα .
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SICX
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PGeorge4
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιατι μου κρατας μουτρα ?αν κ του κραταω μουτρα συμφωνω με τον εξυπνο πιο πανω...
καλυτερα να της το πεις παρα να σκεφτεσαι "αμα της το ειχα πει..."
κ αμα δεν σε θελει θα το ξεπερασεις πιο γρηγορα απο οσο το κανεις τωρα...
constantine10346
Δραστήριο μέλος
i love trolling
Pemptousia
Διάσημο μέλος
Γιατι μου κρατας μουτρα ?
γτ δεν με θες!
(πλάκα κάνω απλά βαρέθηκα να βάλω φατσουλα... )
Pemptousia
Διάσημο μέλος
σημερα εφαγα keBAM παλι ...
ο άκυρος!!
καλή χώνεψη!!:xixi:
PGeorge4
Πολύ δραστήριο μέλος
Εχμ..τι παγιδες με λεςσωστα! Αν η φιλια γινει πιο ισχυρη μετατρεπεται σε σχεση χωρις να το καταλαβει...σαν παγιδα δηλαδη! Καλο...
Αμα εχουν περασει 8 χρονια μην το ψαχνεις δεν υπαρχει παγιδα τωρα .
Εγω θα σου προτεινα να της πεις τι νιωθεις αλλα αργησες ΛΙΓΟ και τωρα εισαι πολλα χρονια φιλος της και θα το παρει καπως και θα μεινει και δεν ξερω αμα θα εχει καλη εκβαση .
Αλλα αμα πει οχι και πραγματικα νοιαζεται για σενα δεν θα απομακρυνθει και αμα το κανεις εσυ αυτο θα προσπαθησει να σε τραβηξει πισω και δεν θα σε γραψει στα @@ της
Darkness
Περιβόητο μέλος
ρε καταλαβα τελικα τι ειναι η τζιβα..αλήθεια? πριν λίγο είδα εγώ το όνομα σου...
λες να μην το έβλεπα?
καλά μωρε... καλύτερα από πριν!! (για την αναγουλα τουλαχιστον...)
ναι ρε συ... μου χάλασε....
ίσως έπρεπε να της πω να το κάνει κόμπο στο τελειώμα...
μήπως φταίει που λουζόμουν συχνα?
μπερδεμμενο μαλλί είναι η τζίβα.... ίσως να μην βοηθάει...
αλλά τώρα πάει η μισή... αλλά η άλλη μισή οκ!! :xixi:
-----------------------------------------
βασικά αυτό περι φιλίας μερικές φορές είναι ψέμα... απλά το λέμε για να μην σας πληγώσουμε!
άμα μας αρέσει κάποιος φίλος ξε φίλος...
ίσως απλά μερικές φορές αν ο άλλος είναι πολύ καλός μας φίλος φοβόμαστε για το μετά...
σιγα.. δε πειραζει που χαλασε..
αν σου παει και σου αρεσει κανε και αλλη...
περα απο την αναγουλα τι αλλο εχεις? :emm:
πολλα φανταζομαι και εσυ..
ξερω πως το κανεις επιτηδες..:xixi:σημερα εφαγα keBAM παλι ...
i love trolling
constantine10346
Δραστήριο μέλος
ξερω πως το κανεις επιτηδες..:xixi:
αληθεια!κ ηταν πολυ ωραιο!
PGeorge4
Πολύ δραστήριο μέλος
Κεμπαπ και κατωσημερα εφαγα keBAM παλι ...
i love trolling
γτ δεν με θες!
(πλάκα κάνω απλά βαρέθηκα να βάλω φατσουλα... )
Αχ ναι το ξεχασα , φαντασου ποσο πολυ σημαντικο ηταν το γεγονος για να το ξεχασα τοσο αργατης έριξες χυλόπιτα και ρώτας???ανίδεο πλάσμα??
Δεν πειραζει , θα βρεις αλλον εσυ , μια χαρα κοπελα εισαι
Ξεχασα ρε λενη
Pemptousia
Διάσημο μέλος
ρε καταλαβα τελικα τι ειναι η τζιβα..
σιγα.. δε πειραζει που χαλασε..
αν σου παει και σου αρεσει κανε και αλλη...
περα απο την αναγουλα τι αλλο εχεις? :emm:
πολλα φανταζομαι και εσυ..
πίσω χωμένη ήταν δεν ξέρω αν μου πάει...
λίγο πονόκοιλο κ στομαχόπονο αλλα οκ, παλεύεται! :xixi:
όταν λες πολλα?
έχω αρκετά... κ το χθεσινό δεν βοήθησε γμτ!
εσύ μαρη?
SICX
Διάσημο μέλος
Pemptousia
Διάσημο μέλος
Κεμπαπ και κατω
Αχ ναι το ξεχασα , φαντασου ποσο πολυ σημαντικο ηταν το γεγονος για να το ξεχασα τοσο αργα
Δεν πειραζει , θα βρεις αλλον εσυ , μια χαρα κοπελα εισαι
Ξεχασα ρε λενη
με συγκινείς ρε!
στον άλλο πες τα...
PGeorge4
Πολύ δραστήριο μέλος
Α εχει ? οκ .αμά έχει αγόρι δεν υπάρχει νόημα να της το πει....
666 οταν παρουμε πρωταθλημα θα το πεις ετσι οπως σε κοβω
Ποιος ειναι ο αλλοςμε συγκινείς ρε!
στον άλλο πες τα...
----------------------
Ελεος*ελεος*ελεος*ελεος^+οο
Pemptousia
Διάσημο μέλος
SICX
Διάσημο μέλος
αμά έχει αγόρι δεν υπάρχει νόημα να της το πει....
Ε τι λεω τοση ωρα? Εχω και αγχος και φοβο και τα σχετικα αλλα 8 χρονια? Ο βασικος λογος που δεν το λεω ειναι οτι βρισκεται παντα σε σχεση! Και το 2ο χαστουκι:με περναει 2,4 χρονια ακριβως...
constantine10346
Δραστήριο μέλος
αμά έχει αγόρι δεν υπάρχει νόημα να της το πει....
που το ξες.... πολλα γινονται...
Pemptousia
Διάσημο μέλος
Σιγά καλέ ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά....
δεν έχεις άδικο....!!
+1000000000
PGeorge4
Πολύ δραστήριο μέλος
O δικος σου κοιτα προς τα πανω :fss: :fss:Σιγά καλέ ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά....
δεν έχεις άδικο....!!
Darkness
Περιβόητο μέλος
καλα πιστευω..:xixi: (:whoπίσω χωμένη ήταν δεν ξέρω αν μου πάει...
λίγο πονόκοιλο κ στομαχόπονο αλλα οκ, παλεύεται! :xixi:
όταν λες πολλα?
έχω αρκετά... κ το χθεσινό δεν βοήθησε γμτ!
εσύ μαρη?
οταν λεω πολλα εννοω τα παντα ο καθενας εχεις τα δικα του θαρρω:xixi:
ατσα..:fss:
κατι για χθεσινο ακουω.. :fss:
:who:
περαστικα για χιλιοστη φορα..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.